7 најбољих алтернатива хоотсуите-ом

Ако желите да појачате своје присуство на друштвеним медијима као посао или утицај, морате да креирате и објавите доста садржаја. Овде се користи алат за управљање друштвеним медијима Хоотсуите долази. Али постоје сјајне тамо.


На којој год платформи желите да се даље бавите, најважнији део је редовно објављивање новог садржаја како бисте пратили своје следбенике. Иако је стварање садржаја нешто што не можете аутоматизовати, лако га можете аутоматизовати на друштвеним мрежама помоћу алата као што је Хоотсуите.

Најбоље алтернативе за Хоотсуите у 2020. години:

 • Најбољи свеукупно: по мом мишљењу је најбољи свестрани алат за управљање друштвеним медијима за заказивање и управљање садржајем за све ваше налоге на друштвеним медијима.
 • Руннер-уп, Најбољи свеукупно: не долазе са бесплатним планом, али има јефтинији премијски план који повезује до пет рачуна на друштвеним медијима. Такођер волим СоциалПилот-ове могућности курирања садржаја.
 • Најбоља бесплатна алтернатива Хоотсуите: најбоља је бесплатна локација за управљање друштвеним медијима попут Хоотсуите-а, бесплатни план за повезивање до три, било које комбинације, Фацебоок, Инстаграм, Твиттер и ЛинкедИн.

Шта је Хоотсуите?

најбоље алтернативе хоотсуите

Хоотсуите вам то омогућава управљајте свим својим профилима на друштвеним мрежама с једне контролне табле. Али то није најбољи део. Тхе најбољи део о коришћењу Хоотсуите-а је то што вам омогућава креирајте календар промоције садржаја.

Уместо да креирате и објављујете нове садржаје сваки дан, креирате тону садржаја унапред и аутоматизовати постављање путем Хоотсуите-а.

Заказивање објава на друштвеним медијима је само један део онога што Хоотсуите може да понуди. То вам такође омогућава аутоматизирано објављивање садржаја. Без алата као што је Хоотсуите, немате начина да знате како функционишу ваши постови на друштвеним медијима.
Хоотсуите нуди контролну таблу на којој можете проверити како ваш садржај функционише на платформама друштвених медија као што су Фацебоок, Твиттер, Пинтерест и Инстаграм.

Карактеристике и планови хоотсуите-а

Хоотсуите је више од само алата за заказивање објаве на друштвеним мрежама. То вам омогућава управљајте свим својим профилима друштвених медија са једне контролне табле и нуди поглед из птичје перспективе о вашем пословању на друштвеним мрежама.

хоотсуите планови

Хоотсуите омогућава управљање преко 35 друштвених мрежа, укључујући Фацебоок, Инстаграм, Твиттер, ИоуТубе, ЛинкедИн, Пинтерест и многе друге. Омогућава вам да закажете неограничене постове на свим овим платформама. Такође нуди алате за курирање садржаја који вам помажу да створите више садржаја за мање времена.

Стартарски план Хоотсуите омогућава вам управљање 10 профила друштвених медија. Стартер план нуди се на 29 УСД месечно када се плаћа годишње.

За и против Хоотсуите-а

Хоотсуите вам може помоћи аутоматизовати управљање друштвеним медијима и уштедеће вам месеце сати које можете потрошити креирајући више садржаја. Такође нуди аналитика за све ваше налоге на друштвеним мрежама што вам може пружити поглед из птичје перспективе о томе како функционишу ваши постови на друштвеним медијима и где бисте могли боље.

Ако водите посао, Хоотсуите вам може уштедети пуно проблема и маркетинг садржаја учинити још ефикаснијим за вас омогућавајући вам да планирајте промоцију садржаја.
Хоотсуите нуди стотине функција и може бити драстично побољшање начина на који управљате присуством на друштвеним мрежама.

Али истовремено може бити скупо ако тек почињеш. Израђен је за предузећа, а не за појединце или утицајне људе који тек почињу.

Најбоље алтернативе за 2020. годину

Без обзира на ваш разлог, ево неких од ових најбоље алтернативе Хоотсуите можете пронаћи на Интернету:

1. Слати

слати

 • Планови од 29 УСД или 24 УСД месечно, када се наплаћују годишње (30-дневно бесплатно пробно раздобље)
 • Веб локација: хттпс://ввв.сендибле.цом/

Сендибле је алат за управљање друштвеним медијима који користи преко 10.000 предузећа широм света. Подржава заказивање порука за Фацебоок, Инстаграм, Твиттер, Пинтерест и многе друге сајтове друштвених медија. Такође нуди заказивање објава на платформама за блогање, укључујући ВордПресс, Медиум, Блоггер и Тумблр.

Помоћу Сендибле-а добијате приступ функцијама као што су уграђена аналитика за све подржане платформе друштвених медија и аутоматско рециклирање зимзеленог садржаја. Помоћу Сендибле-а лако можете аутоматизовати присуство на друштвеним мрежама.

Сендибле вам омогућава да креирате и управљате својим календар промоције садржаја за све друштвене мреже и платформе за блогање на једном месту. Поруке можете лако заказати месецима унапред.

Слани планови:
Сендибле нуди 30-дневно бесплатно пробно раздобље на које се можете пријавити без уношења података о кредитној картици. На њиховом почетном плану, добивате неограничено заказивање само за 12 услуга (налоге на друштвеним мрежама) 29 УСД месечно.

Зашто је Сендибле добра алтернатива Хоотсуите-у:
Хоотсуите омогућава само повезивање до 10 налога на друштвеним медијима на њиховом стартном плану који кошта 29 долара месечно; Сендибле, с друге стране, омогућава до 12 налога на друштвеним медијима.

2. АгораПулсе

агорапулсе

 • Планови од 99 УСД месечно или 89 УСД месечно, када се наплаћују годишње (28-дневно бесплатно пробно време)
 • Веб локација: хттпс://агорапулсе.цом/

АгораПулсе користи преко 17.000 трговаца на друштвеним мрежама широм света. То је алат за управљање друштвеним медијима изграђен за озбиљне власнике предузећа и агенција који баве десетинама клијената.

То не само да то олакшава закажите садржај за платформе друштвених медија, али такође вам помаже управљајте и одговарајте на коментаре путем једноставног пристигле поште којој могу приступити сви ваши саиграчи.

Најбољи део АгораПулсе-а је то што нуди уграђени ЦРМ да би вам помогли да управљате свим својим купцима на платформама друштвених медија. Можете да повежете и управљате својим Фацебоок, Твиттер, Инстаграм, ИоуТубе и ЛинкедИн рачунима помоћу АгораПулсе-а са једне надзорне табле.

Иако АгораПулсе нуди на десетине невероватних функција које могу променити начин на који управљате друштвеним медијима, не препоручујем овај алат ако тек почињете, јер почетницима може бити скупо..

АгораПулсе планови:
Планови АгораПулсе-а почињу на почетку 99 УСД месечно и омогућавају повезивање до 10 налога друштвених медија са до 2 корисничка налога (за управљање).

Зашто је АгораПулсе добра алтернатива Хоотсуите-у:
АгораПулсе је више погодан за предузећа са пуно купаца. Нуди једноставан ЦРМ који можете користити за управљање и праћење ваших купаца на подржаним платформама друштвених медија.

3. Спроут Социал

спрови социјална

 • Планови од 99 УСД месечно (30-дневно бесплатно пробно време)
 • Веб локација: хттпс://спроутсоциал.цом/

Спроут Социал користе га неки велики играчи у мрежном маркетингу као што су Глассдоор, Грубхуб и Вице. Нуди једноставан начин управљања присуством друштвених медија на платформама и заказивање редовног садржаја.

Даје вам потребне алате за креирање и управљање распоредом промоције садржаја на друштвеним медијима. Са Спроут Социал-ом такође можете надгледајте друштвене медије за кључне речи, профиле и локације.

То вам такође даје могућност да управљање коментарима са свих ваших профила на друштвеним мрежама, директно из једног пристиглог дописа којем може да приступи сав ваш тим. На овај начин је невероватно лако одговарати на коментаре и остати у петљи онога о чему причају ваши следбеници.

Као и АгораПулсе, Спроут Социал није погодан за почетнике или компаније који тек почињу маркетингом на друштвеним медијима. Трошкови стартала компаније Спроут Социал коштају 99 УСД месечно по кориснику и омогућава само управљање 5 профила. Али Спроут Социал је невероватно корисна ако имате пуно следбеника на друштвеним медијима.

Спроут Социјални планови:
Почетни план Спроут Социал-а омогућава управљање до 5 профила друштвених медија и кошта 99 долара месечно.

Зашто је Спроут Социал добра алтернатива Хоотсуите-у:
Спроут Социал је направљен за тимове који желе да управљају хиљадама пратилаца из једног улазног сандучета. Спроут Социал нуди много бољу ЦРМ и функцију управљања клијентима од Хоотсуите-а.

4. СоциалПилот

социалпилот

 • Планови од 30 УСД месечно или 25 УСД месечно када се наплаћују годишње (14-дневно бесплатно пробно време)
 • Веб локација: хттпс://социалпилот.цо/

СоциалПилот је све-у-једном алат за управљање маркетингом на друштвеним медијима који се користи попут гуруа маркетинга Неила Патела. Омогућава вам заказивање објава за све главне друштвене платформе као што су Твиттер, Фацебоок, ЛинкедИн, Инстаграм и слично.

То вам такође омогућава закажите постове визуелно користећи приказ календара. За разлику од других алата на овој листи, СоциалПилот је направљен за мала предузећа, блогере и оне који тек почињу. Њихов почетни план нуди повезивање до 25 профила, 3 корисничка налога и неограничено заказивање за само 30 УСД месечно.

СоциалПилот планови:
Стартер план компаније СоциалПилот омогућава управљање и заказивање постова за највише 25 профила за само 30 УСД месечно или 25 УСД месечно ако плаћате годишње.

Зашто је СоциалПилот добра алтернатива Хоотсуите-у:
СоциалПилот је чак три пута јефтинији од Хоотсуите-а јер омогућава повезивање 25 профила друштвених медија и три корисничка рачуна за само 30 УСД месечно, док Хоотсуите омогућава само 10 профила и један кориснички рачун за 29 УСД месечно.

5. еЦлинцхер

еЦлинцхер

 • Планови од 59 УСД месечно и 15% попуста при наплати годишње (14-дневно бесплатно пробно време)
 • Веб локација: хттпс://ецлинцхер.цом/

еЦлинцхер је моћан алат за заказивање друштвених медија који ради са Фацебоок-ом, Твиттер-ом, Инстаграм-ом, ЛинкедИн-ом и другим великим платформама за друштвене медије. Долази са свим што вам је потребно за управљање и повећање вашег присуства на друштвеним медијима.

Добијате календар садржаја закажите постове седмицама или месецима унапред. Добили сте и друштвена пошта да бисте на једном месту управљали свим коментарима и разговорима са својим купцима и пратиоцима.

Једна ствар која ми се не свиђа код овог алата је та што захтева да се претплатите на додатак који кошта 50 УСД месечно по профилу ако желите функције ЦРМ-а Твиттер. Неки други алати на овој листи нуде га бесплатно.

еЦлинцхер планови:
Основни план еЦлинцхера омогућава повезивање до 10 профила и омогућава заказивање неограничених постова за само 59 УСД месечно.

Зашто је еЦлинцхер добра алтернатива Хоотсуите-у:
еЦлинцхер је напредни алат за управљање друштвеним медијима креиран за напредне кориснике. Ако желите више увида и напредних функција, еЦлинцхер је одличан избор.

6. Буфер

Буффер

 • Бесплатни (ограничени) планови и премиум планови од 15 УСД месечно (14-дневна бесплатна пробна верзија)
 • Веб локација: хттпс://буффер.цом/

Буффер је једно од најстаријих и најпопуларнијих алата за заказивање друштвених медија. Они су већ дуго присутни и нуде десетине функција за поједностављење заказивање друштвених медија и креирање садржаја.

Ако тек почињете, топло препоручујем да одете са Буффер-ом као њиховим планови су врло приступачни а алат је један од најлакших за учење / употребу.

Осим само заказивања на друштвеним мрежама, имате и приступ међуспремнику проширење прегледача који вам омогућава да закажете пост на друштвеним медијима без напуштања странице коју читате.

На пример, ако желите твитовати занимљив чланак који читате, можете га заказати само кликом на икону проширења Буффер прегледача.

Једна ствар која ми се не свиђа код Буффера је да он омогућава само заказивање до 100 постова одједном на почетном плану. Већина осталих алата на овој листи омогућава заказивање неограниченог броја постова у било којем тренутку.

Планови бафера:
Буферов почетни план омогућава заказивање 100 постова у било којем тренутку за највише 8 профила друштвених медија за само 15 УСД месечно.

Зашто је пуфер добра алтернатива Хоотсуите-у:
Ако тек почињете, Буффер је много боља алтернатива Хоотсуите-у, јер за 15 долара месечно морате заказати до 100 постова за до 8 профила друштвених медија.

7. Социјални извештај

Социјални извештај

 • Планови од 49 УСД месечно (30-дневно бесплатно пробно време)
 • Веб локација: хттпс://ввв.социалрепорт.цом/

Социјални извештај је једноставан алат за управљање друштвеним медијима и ангажманом који чини хиљаде предузећа широм света. Омогућује вам заказивање објава за све главне платформе друштвених медија, укључујући Фацебоок, Твиттер, Инстаграм, ИоуТубе и ЛинкедИн.

Друштвени извештај такође омогућава вама и вашем тиму да то учините управљајте свим својим разговорима (коментарима и порукама) са пратиоцима на једном месту. Такође нуди десетине метрика и аналитичких функција како би вам дао представу о томе како ваш садржај функционише на веб локацијама друштвених медија.

Планови друштвеног извештаја:
Трошкови почетног плана друштвеног извештаја 49 долара месечно и омогућава заказивање неограничених постова за до 25 профила.

Зашто је Социјални извештај добра алтернатива Хоотсуите-у:
Социјални извештај нуди пуно напредних аналитичких и управљачких функција које Хоотсуите-у недостају. Такође вам омогућава да сегментирате профиле на основу прозора имена пројеката.

Алтернатива за хоотсуите: Резиме

Који су најбољи сајтови за конкуренцију као што су Хоотсуите?

Ако тек почињете и желите да уштедите новац, препоручујем вам да кренете са било којим од њих Буффер или СоциалПилот. Буффер омогућава заказивање 100 постова до 8 профила за само 15 долара месечно.

С друге стране, СоциалПилот кошта 30 долара месечно и омогућава управљање 25 профила и омогућава вам да закажете неограничене постове. Ако сте везани за новац, онда је Буффер најбоља опција.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map