Ulasan Divi

Di dalam ini Ulasan Divi, Saya akan menunjukkan kepada anda apa yang ditawarkan tema dan pembangun halaman ElegantThemes Divi untuk WordPress. Saya akan membahas ciri, kebaikan dan keburukannya, dan memberitahu anda jika Divi sesuai untuk anda.


Ringkasan Ulasan Divi (Perkara Utama)

ikon maklumat Mengenai
Divi adalah pembangun halaman WordPress dan tema visual kerana membuat laman web yang indah dalam beberapa minit, tanpa pengetahuan pengekodan. Sangat mudah digunakan bahawa anda akan membuat laman web dalam masa yang singkat.
ikon dolar Kos
Daripada membayar tema Divi dan pembangun secara berasingan, anda membeli akses ke keseluruhan katalog tema dan pemalam Tema Elegan. Akses selama 1 tahun adalah $ 89 atau akses seumur hidup adalah $ 249.
ikon happyface Kelebihan
Divi mudah digunakan dan disesuaikan sepenuhnya tanpa perlu menulis satu baris kod. Bina apa sahaja jenis laman web dan gunakannya bilangan laman web yang tidak terhad. Akses kepada 100-an laman web premis, susun atur & pek pembangun tema, ditambah akses ke Tambahan, Mekar, Raja dan banyak lagi. Sokongan luar biasa dan bebas risiko Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.
ikon sadface Keburukan
Divi adalah tema WordPress yang kuat dan semua itu, yang bermaksud ia disertakan begitu banyak pilihan dan fungsi, hampir terlalu banyak. Juga. Penggunaan Divi untuk kod pendek tersuai tidak dipindahkan kepada pembangun halaman lain seperti Elementor.
ikon keputusan Keputusan
“Divi menghantar dengan senarai ciri-ciri hebat dan produk addon yang menjadikan laman web hebat menjadi mudah. Divi adalah tema WordPress yang paling popular dan pembina halaman visual utama. Sangat mudah digunakan menjadikannya sempurna untuk pemula dan pengguna berpengalaman. “

ajakan bertindak
Lompat ke: – – – – – –

Ingat ketika membuat laman web adalah simpanan beberapa pilihan? Ninja kod bernafas api menjulang di atas papan kekunci?

Tentunya, reka bentuk web telah berkembang jauh, berkat platform seperti WordPress.

Seperti dulu, kita hidup melalui era tema WordPress yang sukar disesuaikan.

Tidak lama kemudian, kami dilayan dengan tema WordPress serbaguna dengan 100+ demo, dan kemudian pembina halaman visual menjadi perkara biasa.

Dan kemudian Nick Roach dan Co. menemui cara menggabungkan kedua-duanya, mengubah permainan.

“Campurkan pembina halaman depan penuh dengan salah satu tema WordPress terbaik?” “Kenapa tidak?”

Jadi, Divi dilahirkan.

TL; DR: Terima kasih kepada tema WordPress & pembina halaman visual seperti Divi, anda boleh membuat laman web yang indah dalam beberapa minit, tanpa pengetahuan pengekodan.

Yang menimbulkan pertanyaan, “Apa itu Divi?”

Ketahui mengapa pelanggan 600K menggunakan Divi dan tarikan visualnya & drop builder. Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko.

Apa itu Divi?

Ringkas dan jelas; Divi adalah tema WordPress dan pembina halaman visual.

Fikirkan Divi sebagai dua perkara dalam satu: Divi Theme dan plugin Divi Builder.

Anda akan betul jika anda mengatakan Divi adalah rangka reka bentuk web, atau seperti yang dinyatakan oleh pembangun:

Divi lebih daripada sekadar tema WordPress, ini adalah platform pembinaan laman web yang sepenuhnya baru yang menggantikan editor pos WordPress standard dengan editor visual yang sangat unggul. Ia dapat dinikmati oleh profesional reka bentuk dan pendatang baru, memberikan anda kekuatan untuk membuat reka bentuk yang menakjubkan dengan kemudahan dan kecekapan yang mengejutkan.
(Bina secara visual – Tema yang elegan)

Selain: Walaupun Divi Builder melengkapkan tema Divi dengan hebat, anda boleh menggunakan plugin Divi Builder dengan tema WordPress apa pun.

Inilah yang diberitahu oleh Nikola dari sokongan beberapa saat yang lalu:

Hai! �� Pasti. Plugin Divi builder direka untuk berfungsi bersama dengan tema apa pun yang dikodkan mengikut Standards For Good Coding seperti yang ditentukan oleh pembuat WordPress.
(Transkrip Sembang Tema Elegant)

Kembali ke Divi.

divi adalah untuk semua orang

Divi adalah produk unggulan di Elegant Themes, salah satu kedai tema WordPress paling inovatif di sekitar.

Mengapa saya berkata demikian?

Saya telah menggunakan pembangun halaman visual Divi dan…

Baiklah, kawan-kawan, anda akan melangkau demo percuma, dan terus ke “Tolong ambil WANGKU!”

Ya, itu bagus.

Ulasan ini akan lebih menumpukan pada plugin Divi Builder kerana ini adalah urusan sebenarnya!

Ketahui mengapa pelanggan 600K menggunakan Divi dan tarikan visualnya & drop builder. Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko.

Kelebihan Divi

Sekarang kita tahu apa yang sedang kita bekerjasama, adakah Divi semua yang didakwanya? Mari kita lihat beberapa kebaikan.

Mudah Digunakan / Visual Drag and Drop Page Builder

Divi sangat mudah digunakan sehingga anda akan membuat laman web dalam masa yang singkat.

Pembangun Divi, yang ditambahkan ke Divi 4.0, membolehkan anda membuat laman web anda di bahagian depan dalam masa nyata.

Dengan kata lain, anda melihat perubahan semasa anda membuat perubahan, yang menghilangkan perjalanan pergi-balik ke belakang, menjimatkan banyak masa.

Semua elemen halaman dapat disesuaikan dengan mudah; semuanya point-and-click. Sekiranya anda ingin memindahkan elemen, anda mempunyai fungsi seret dan lepas yang anda boleh gunakan.

pembina divi

Anda tidak memerlukan kemahiran pengekodan untuk menggunakan Divi, pembina halaman visual menawarkan kawalan reka bentuk yang lengkap kepada anda semua.

Pada masa yang sama, anda mendapat editor kod yang mempunyai ciri lengkap yang menjadikan penambahan gaya dan kod CSS tersuai menjadi lebih mudah dan menyeronokkan.

40+ Elemen Laman Web

elemen laman web pembangun divi

Laman web yang berfungsi sepenuhnya terdiri daripada pelbagai elemen.

Anda boleh mempunyai butang, bentuk, gambar, akordeon, carian, berbelanja, catatan blog, fail audio, ajakan bertindak (CTA) dan banyak elemen lain bergantung pada keperluan anda.

Untuk membantu anda membuat laman web profesional tanpa memasang pemalam tambahan, Divi dilengkapi dengan lebih daripada 40 elemen laman web.

Sama ada anda memerlukan bahagian blog, komen, media sosial ikuti ikon, tab dan slaid video antara elemen lain, Divi mempunyai sokongan anda.

Semua elemen Divi 100% responsif, yang bermaksud anda boleh membuat laman web responsif yang kelihatan hebat dan berprestasi baik pada pelbagai peranti.

1000+ Tata Letak Laman Web Pra-Buatan

pek susun atur divi

Dengan Divi, anda boleh membina laman web anda dari awal, atau memasang salah satu daripada 1,000+ susun atur yang telah dibuat sebelumnya.

Betul, Divi hadir dengan 1000+ susun atur laman web secara percuma. Cukup pasang susun atur dari perpustakaan dan sesuaikannya sehingga anda berhenti.

Tata letak baru ditambah setiap minggu, yang bermaksud anda akan sentiasa mendapat inspirasi baru untuk membina laman web yang berada di luar galaksi ini.

Bahagian terbaik adalah susun atur yang disertakan dengan banyak gambar, ikon, dan ilustrasi bebas royalti sehingga anda dapat berjalan lancar.

Susun atur laman web Divi terdapat dalam banyak kategori, yang bermaksud ada sesuatu untuk semua orang.

Sama ada anda membina laman web untuk restoran, agensi, kursus dalam talian, perniagaan, e-dagang, perkhidmatan profesional atau apa sahaja, Divi hanya mempunyai susun atur untuk anda.

Sesuaikan Segalanya, Kawalan Reka Bentuk Lengkap

kawalan reka bentuk yang lengkap

Jumlah pilihan penyesuaian pada perkara ini wsakit Tiup. Anda. Fikiran. Maksud saya, anda boleh menyesuaikan semuanya dengan terperinci.

Sama ada anda mahu menyesuaikan latar belakang, fon, jarak, animasi, sempadan, keadaan hover, pembahagi bentuk, kesan, dan menambahkan gaya CSS tersuai antara lain, Divi akan menarik perhatian anda.

Anda juga tidak perlu berkeringat, untuk membuat penyesuaian ke laman web anda; Divi menjadikannya terlalu mudah dengan pembina halaman visual yang intuitif.

Cukup klik elemen mana yang anda mahu sesuaikan, pilih pilihan anda, dan kerja anda selesai.

Tema Elegant menawarkan dokumentasi terperinci dengan video yang menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mengatur dan menyesuaikan elemen apa pun di laman web anda.

Akses Ke Tambahan, Bloom & Raja

pemalam monarki tambahan

Divi adalah pemberian pepatah yang tidak pernah berhenti memberi. Apabila anda menyertai Tema Elegant, anda akan mendapat tema Divi, Divi Builder, 87+ tema lain termasuk Extra, plugin pilihan e-mel Bloom, dan plugin perkongsian sosial Monarch.

Extra adalah tema majalah WordPress yang indah dan hebat. Ini adalah tema yang sempurna untuk majalah dalam talian, laman berita, blog, dan penerbitan web lain.

Bloom adalah pemalam penyertaan e-mel terkini yang membantu anda membina senarai e-mel dengan cepat. Plugin ini dilengkapi dengan banyak alat seperti penyatuan yang lancar dengan banyak penyedia e-mel, pop-up, fly-in, dan borang dalam talian antara lain.

Monarch adalah pemalam perkongsian sosial yang kuat yang membantu anda mempromosikan perkongsian sosial di laman web anda dan mengembangkan ikutan sosial anda dengan mudah. Anda mempunyai 20+ laman perkongsian sosial dan banyak pilihan yang boleh anda gunakan.

Penjanaan Lead dan Pemasaran E-mel terbina dalam

alat penjanaan plumbum

Divi menawarkan banyak pilihan untuk mengoptimumkan lalu lintas anda dan menjana petunjuk pada autopilot. Apabila anda membeli Divi, anda mendapat suite pemalam Tema Elegant yang hebat.

Terima kasih kepada pemalam penyertaan e-mel Bloom, anda dapat membina senarai e-mel dengan mudah. Anda tidak memerlukan pihak ketiga untuk mengumpulkan data pengguna di laman web anda.

Selain itu, anda dapat memanfaatkan kekuatan Divi Leads untuk menguji halaman anda, memperoleh pandangan berharga dan meningkatkan kadar penukaran tanpa berusaha keras dari pihak anda.

Integrasi yang lancar dengan WooCommerce

integrasi divi woocommerce

Menyesuaikan WooCommerce sangat mencabar, terutamanya ketika anda menggunakan tema yang sukar disatukan dengan platform e-dagang. Dalam kebanyakan kes, kedai dalam talian anda kelihatan tidak kemas dan tidak profesional.

Itu tidak berlaku dengan Divi. Divi berintegrasi dengan WooCommerce dengan lancar, yang membolehkan anda menerapkan kehebatan Divi Builder ke kedai, produk, dan halaman anda yang lain. Semua terima kasih kepada modul WooCommerce Divi.

Selain daripada itu, anda boleh membuat halaman arahan yang cantik untuk produk WooCommerce anda, yang membolehkan anda meningkatkan kadar penukaran anda.

Menambah kod pendek dan widget WooCommerce ke laman web anda menggunakan Divi adalah perkara kelas empat. Terlalu mudah sehingga saya tidak mengharapkan anda menghadapi masalah.

Berikut adalah demo kedai WooCommerce yang dibina menggunakan Divi. Sekarang, anda boleh membina gedung impian anda tanpa menulis sebaris kod.

Nilai untuk Wang

nilai untuk wang

Divi adalah raksasa tema. Ini penuh dengan semua ciri yang anda perlukan untuk membina laman web seperti profesional.

Pembangun Divi menambah banyak fungsi pada tema Divi, menjadikan apa yang pernah dianggap mustahil.

Anda boleh membina hampir mana-mana laman web di bawah cahaya matahari. Satu-satunya had adalah imaginasi anda.

Keahlian Divi memberi anda akses kepada 89+ tema dan banyak plugin. Terdapat pembayaran sekali juga jika anda tidak menyukai langganan.

Bundel ini merupakan pelaburan yang bagus untuk setiap pengguna WordPress. Ini adalah nilai sebenar wang anda.

Ketahui mengapa pelanggan 600K menggunakan Divi dan tarikan visualnya & drop builder. Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko.

Kekurangan Divi

Mereka mengatakan apa sahaja yang mempunyai kebaikan mesti mempunyai keburukan. Dengan semua faedah manis, adakah Divi mempunyai keburukan? Mari kita ketahui.

Terlalu Banyak Pilihan

terlalu banyak pilihan

Divi adalah tema WordPress yang kuat dan semua itu, yang bermaksud ia hadir dengan begitu banyak pilihan dan fungsi, hampir terlalu banyak.

Kadang-kadang, anda mungkin sukar mencari pilihan daripada berjuta-juta pilihan. Tetapi anda tahu apa yang mereka katakan: Anda lebih baik mempunyai ciri dan tidak memerlukannya daripada sebaliknya.

Namun, setelah anda mengetahui dengan baik tetapannya, berjalan lancar dari sana.

Keluk Pembelajaran

keluk pembelajaran

Dengan banyak pilihan terdapat keluk pembelajaran. Untuk menggunakan Divi sepenuhnya, anda perlu melihat dokumentasi dan menonton beberapa video.

Ia baik untuk pemula, tetapi kerana anda mempunyai banyak pilihan, anda perlu meluangkan masa untuk mengetahui bagaimana semuanya berfungsi.

Tidak perlu risau, Divi seronok belajar dan menggunakan; anda harus bangun dan beroperasi dalam masa yang singkat.

Anda Terikat dengan Divi

pembina halaman visual tema divi

Sebaik sahaja anda pergi Divi, tidak ada yang akan kembali. Malangnya, kod pendek khusus Divi tidak dipindahkan ke pembina halaman lain seperti Elementor, BeaverBuilder, pembangun halaman WPBakery dan sebagainya.

Dengan kata lain, rasa sakit beralih dari Divi ke pembina halaman yang lain. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan hanya Divi, ini tidak menjadi masalah. Namun, jika anda ingin beralih ke pembina halaman lain, lebih baik anda membina laman web dari awal.

Berapa Kos Divi?

harga divi

Dengan semua ciri manis, wisel dan loceng, berapa kos Divi? Tema Elegant menawarkan dua pakej harga kepada anda.

Anda boleh mendapatkan pakej $ 89 / tahun atau pergi dengan pembayaran sekali $ 249. Semua pakej dilengkapi dengan Divi, Extra, Bloom, Monarch, kemas kini produk, sokongan hebat, beratus-ratus pek laman web dan penggunaan laman web tanpa had.

Ketahui mengapa pelanggan 600K menggunakan Divi dan tarikan visualnya & drop builder. Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko.

Contoh Laman Web Divi

contoh laman web divi

Lebih 1.2 juta laman web menggunakan Divi. Di bawah ini, dapatkan beberapa contoh hebat untuk mendapatkan inspirasi.

 • Kissmetrik
 • Mary And The Dot
 • Wain Leap Adam
 • RadspeicheR
 • 100 Pameran

Anda dapat melihat lebih banyak contoh di pameran pelanggan Divi atau laman web BuiltWith.

Soalan Lazim Divi

Berikut adalah beberapa soalan yang sering diajukan, sekiranya anda mempunyai soalan yang serupa.

Adakah tema Divi percuma?

Tidak. Divi bukan tema WordPress percuma. Anda mesti membeli lesen yang sah dari Tema Elegant untuk menggunakan Divi. Akses tanpa had selama 1 tahun adalah $ 89 atau akses seumur hidup adalah $ 249.

Bolehkah saya menggunakan Divi di beberapa laman web?

Ya, anda boleh menggunakan Divi di beberapa laman web. Setiap lesen Divi memberi anda penggunaan laman web tanpa had.

Apakah perbezaan antara tema Divi dan pembangun Divi?

Tema Divi hanya itu, tema WordPress. Sebaliknya, Divi Builder adalah plugin pembinaan halaman visual yang boleh anda gunakan dengan tema WordPress yang lain.

Divi 4.0 menggabungkan kedua-duanya, menawarkan tema dan plugin visual dalam satu rangka.

Adakah Divi baik untuk SEO?

Divi mempunyai kelebihan untuk pengoptimuman enjin carian. Ia dikodkan dengan standard SEO dan WordPress terbaik.

Selain itu, ia dilengkapi dengan ciri SEO terbina dalam sekiranya anda tidak menggunakan pemalam SEO pihak ketiga seperti Yoast.

Pada masa yang sama, Divi menyatu dengan semua plugin SEO dengan lancar.

Adakah pemuatan cepat Divi?

Divi dioptimumkan untuk memuatkan halaman dengan pantas. Terima kasih kepada teknik reka bentuk terkini, Divi menjamin laman web WordPress yang mudah alih dan memuat pantas. Pada bulan Jun 2019 ElegantThemes merombak pangkalan data Divi yang telah meningkatkan kelajuan pemuatan halaman dengan ketara pada pemasangan Divi standard.

Apa alternatif Divi terbaik?

Walaupun ia merupakan plugin tema dan pembangun halaman WordPress yang paling popular di luar sana, terdapat beberapa alternatif Divi yang baik yang harus anda pertimbangkan. Elementor adalah plugin pembangun halaman WordPress yang sangat baik, cepat, mudah digunakan, dan dilengkapi dengan banyak modul / templat. Beaver Builder adalah pembangun halaman WordPress yang mudah digunakan yang disertakan dengan templat yang telah dibuat untuk membantu anda membuat laman web.

Apa sokongan dan pertolongan yang saya dapat?

Semua Tema Elegant menerima sokongan 24/7 365 hari setahun melalui borang sembang dan hubungan langsung Sokongan pelanggan mereka cepat dan cukup membantu. Saya mendapat jawapan untuk soalan saya dalam masa kurang dari satu minit.

Selain itu, anda boleh melihat dokumentasinya. Selanjutnya, anda boleh meneroka blog Tema Elegant, atau menyertai kumpulan Facebook Divi.

Ulasan Divi: Ringkasan

kajian divi

Adakah saya akan mengesyorkan Divi kepada rakan-rakan saya? Sememangnya Ya! Divi menghantar dengan senarai ciri-ciri hebat yang menjadikan laman web hebat menjadi mudah.

Divi adalah tema WordPress yang paling popular dan pembina halaman visual utama. Sangat mudah digunakan menjadikannya sempurna untuk pemula dan pengguna berpengalaman.

Untuk memulakan perjalanan reka bentuk web yang lebih baik dan mudah, dapatkan salinan Divi anda hari ini.

Ketahui mengapa pelanggan 600K menggunakan Divi dan tarikan visualnya & drop builder. Jaminan wang dikembalikan 30 hari tanpa risiko.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map