Hostinger vs 블루 호스트

Nyilem menyang sirah iki kanggo sirah mbandhingake Hostinger vs 블루 호스트 kanggo ngerti luwih lengkap babagan kontra lan kontra kasebut babagan fitur, kinerja, rega, lan liya-liyane-kanggo golek informasi kanggo mbantu sampeyan milihing 안타 라네 로로 perusahaan 웹 웹 kasebut.


Hostinger 웹 호스팅 웹 노래 layanan 호스팅 웹 노래 창백한 murah. Rencanane murah nanging kuat. Kabeh rencana teka kabeh sumber daya는 kanggo mbukak situs web을 노래합니다. APA sampeyan nggoleki VPS utawa sawetara ruang 호스팅 노래 dituduhake, Hostinger sampeyan wis dijamin karo spektrum layanan 노래 amba.

블루 호스트 minangka salah sawijining sawetara 호스트 웹 노래 resmi disaranake WordPress.org (pejabat WordPress situs). Alasan rekomendasi kasebut yaiku dhukungan lan skalabilitas 노래 akeh 노래 kasedhiya karo layanan. Sampeyan bisa tekan tim kasebut 24/7 liwat telpon utawa 이메일 utawa obrolan langsung. APA wae bisnis 노래 sampeyan lakoni, layanane bakal cocog karo situs sampeyan kaya sarung tangan.

퍼 반딩 안 호 스틴 저 vs 블루 호스트

Ayo Goleki Sapa 호스트 웹 노래 Luwih apik, Bluehost utawa Hostinger?

게섹 텐겐

Hostinger

블루 호스트

바바 간 :Hostinger yaiku perusahaan 웹 웹 노래 nawakake 호스팅 웹 노래 murah, tanpa kudu menehi kompromi kanggo fitur 노래 penting lan penting kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost nyedhiyakake layanan 호스팅 nganggo 대역폭 노래 ora 아나 watesan, 루앙 호스팅, lan akun 이메일. Nduwe reputasi 노래 kuat, dhukungan pelanggan 노래 apik lan reregan saingan.
설립 :2004 년1996
BBB 등급 :오라 디자 브ㅏ+
알라 마트 :유로 포스 32-4, 46326,
카우 나스, 리투아니아
Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, 유타 84097
전화 번호:오라 아나 텔폰(888) 401-4678
Alamat 이메일 :[이메일 보호]오라 디다 프타
지니스 두 쿤간 :Dhukungan Langsung, 채팅, 티켓Dhukungan Telpon, 라이브, 채팅, 티켓
Pusat Data / Lokasi 서버 :Lokasi 서버 AS, 아시아 LAN Eropa프로보, 유타
레가 사벤 우란 :사카 $ 1.45 Saben Wulan사카 $ 2.95 saben wulan
데이터 전송 무제한 :당신당신
스토리지 데이터 무제한 :당신당신
이메일 무제한 :당신당신
여러 도메인 호스팅 :야 (카 자바 렌 카나 스타터)당신
호스팅 제어판 / 인터페이스 :c 패널c 패널
Jaminan 가동 시간 서버 :가동 시간 99.9 %오라 아나
Penjaminan Dhuwit Dhuwit :30 일30 일
Darmabakti 호스팅 카세 디아 :Ora, mung 공유, 클라우드 LAN VPS당신
보너스 & 웍스 트라 :서버 SSD. Jaminan dhuwit 발리 30 디나.Piranti Kiriman Mesin. $ 100 Kredit Iklan Google. Kredit Iklan Facebook $ 50. 옐로우 페이지 무료 나열.
좋은 점 : 웹 호스팅 노래 paling murah.
무료 도메인, 무료 SSL SSL, 무료 BitNinja 무료, ruang 디스크 SSD 노래 tanpa watesan
가웨 serep situs saben 디나 란 saben minggu.
왕술 듀윗 30 디나.
Macem-macem Rencana 호스팅 : Bluehost nawakake bareng, VPS, darmabakti lan 호스팅 awan uga pilihan kaya ngatur WordPress 호스팅, menehi fleksibilitas kanthi gampang menehi ukuran situs sampeyan kanthi kabutuhan 호스팅 노래 sampeyan ganti.
Dhukungan 24/7 : Saliyane sawetara sumber daya bantuan pribadi sing paling apik kanggo host apa wae, Bluehost nduwe tentara sing ahli ahli akting kanthi cepet siap mbantu sampeyan 24/7 liwat tiket dhukungan, hotline, utawa obrolan langsung.
Kebijakan Bayaran Balik 노래 Apik : Bluehost bakal menehi mbalekaken lengkap 엔 sampeyan mbatalake sajrone 30 디나, lan mbayari re-pro 엔 sampeyan mbatalake ngluwihi wektu kasebut.
나쁜: 오라 아나 두 쿤간 전화
오라 사벤 rencana dilengkapi layanan migrasi situs 무료.
Ora Jaminan 가동 시간 : Bluehost ora menehi ganti rugi kanggo wektu sing saya suwe saya suwe saya suwe lan ora dingerteni.
Yuran Migrasi Situs web : Ora kaya sawetara pesaing kasebut, Bluehost ngisi biaya tambahan yen sampeyan pengin pindhah situs web orcPanel 노래 wis ana.
요약:Hostinger (nliti) nawakake layanan 호스팅 웹 노래 bermutu kanggo loro pamula lan 웹 마스터 liyane. Rencana 호스팅 웹 Kasedhiya Kanthi Rega 노래 murah tanpa kompromi ing fitur situs 웹 kayata kinerja, kacepetan lan keamanan.Bluehost (delengen kene) uga dikenal kanggo solusi pangayoman sumber properti kanggo nyipta pangguna 노래 dituduhake pangguna saka pangguna pangguna liyane 노래 padha ing 서버 노래 padha. 간단한 게임 1 년 전 SimpleScripts 1 klik. Uga kasedhiya VPS lan 호스팅 khusus.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map