WordPress-sivustojen muuntaminen staattisiksi HTML-tiedostoiksi (nopeuden, tietoturvan ja SEO parantamiseksi)

WordPressistä on tullut CMS-valinta useimmille käyttäjille, mutta ei ilman syitä. Se on helpoin ja nopein tapa saada online-blogi tai yritys, ja monipuolisuus, mukauttaminen ja helppo asennus ja käyttö ovat vertaansa vailla.


Se jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa, minkä vuoksi ihmiset etsivät muita vaihtoehtoja tai tässä tapauksessa täydellisemmän ratkaisun, joka tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet. Kyllä, puhumme WordPress-sivustojen muuttaminen staattisiksi HTML-sivustoiksi ajamatta WordPress CMS: ää.

Toisin sanoen sellainen asennus, josta puhumme, antaisi sinulle helpon käytön sisällön ja sivustosi hallinnassa WordPressin kanssa välttäen joitain CMS: ään liittyviä tärkeitä ongelmia, mukaan lukien hakkerointi haavoittuvuuksia, nopeutta ja suorituskykyä koskevat ongelmat, liiallinen riippuvuus isännöintipalvelusta ja niin edelleen.

Otetaan kuitenkin yksi asia kerrallaan, kun kävelemme sinut läpi kaiken Hyödyt ja haitat WordPress-sivustojen muuttamisesta staattisiksi HTML-sivustoiksi ja myös eri vaihtoehdot, joita voit käyttää sen tekemiseen.

WordPress ja sen kasvava suosio

WordPress on maailman suosituin CMS (sisällönhallintajärjestelmä). CMS on periaatteessa ohjelmisto, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ja hallita verkkosivustojaan ilman mitään koodaustietoa.

Ja WordPress osoittautuu melko hyväksi juuri tämän tekemisessä. Se on erittäin monipuolinen ja tarjoaa runsaasti laajennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat toteuttaa haluamansa toiminnot verkkosivustollaan ilman, että edes kosketa koodia.

WordPressin monipuolisuus on myös syy sen suosiolle, mikä käy selvästi ilmi siitä, että sen nykyinen teho on noin 33,5% kaikista Internetin verkkosivustoista.

WordPress-sivustot ja tärkeät tekijät, jotka sinun on otettava huomioon

Vaikka annoimme juuri yleiskuvan WordPressistä, se on myös on tärkeää ottaa huomioon WordPress-sivustojen turvallisuus, suorituskyky ja SEO koska niillä on taipumus olla ratkaisevia tekijöitä, kun kyse on yrityksesi yleisestä verkkokokemuksesta.

turvallisuus on yllättävän aliarvioitu tekijä, johon useimmat käyttäjät eivät pidä suurta merkitystä. On enemmän kuin muutamia tapauksia, joissa menestyvä yritys menee alas ja ei koskaan pysty toipumaan verkkosivustonsa ja tietonsa merkittävistä tietoturvaloukkauksista.

On kohtuullista sanoa, että WordPress ei tarjoa turvallisuuden kannalta parhaita, varsinkin oletuksena. Voit kuitenkin palkata asiantuntijan tai ryhtyä suojaustoimenpiteisiin WordPress-sivustosi yleisen tietoturvan parantamiseksi.

Melkein sama pätee myös esitys näkökohta samoin. Vaikka suorituskyky ei ole oletuksena ole tarkalleen huono, WordPress-sivusto vaatii melko muutaman optimoinnin toimivuuden ja nopeuden lisäämiseksi.

SEO näkökohta on varmasti jotain, jolla WordPressillä on melko reunat verrattuna muihin CMS-vaihtoehtoihin. WordPress-sivustoja on erittäin helppo optimoida SEO: lle, ja on olemassa monia laajennuksia, jotka käsittelevät melkein kaikki sivustosi SEO optimointitarpeet.

Mutta monet käyttäjät löytävät silti tarpeen siirtyä WordPress-verkkosivustonsa staattiseen versioon. Selvitetään miksi.

Dynaamiset vs. staattiset verkkosivustot

Olemme jo kattaneet suurimman osan ohjelmaan liittyvistä tärkeistä eduista WordPressin dynaaminen luonne. Niitä on käytännössä loputtomia vaihtoehtoja, joista valita teemoista ja laajennuksista ovat huolissaan siitä, että voit antaa helposti ja nopeasti verkkosivustollesi haluamasi ulkoasun ja toiminnallisuuden joutumatta sekoittamaan koodia ollenkaan.

Lähde: https://www.pluralsight.com/blog/creative-professional/static-dynamic-websites-theres-difference

Mutta tällä dynaamisella luonteella on omat rajoituksensa, josta meidän on keskusteltava hiukan yksityiskohtaisemmin.

Dynaaminen sisältö tarkoittaa teknisesti, että joka kerta kun käyttäjä vierailee verkkosivustollasi, pyyntö tehdään ja tarvittavat tiedot noudetaan tietokannasta palvellakseen heitä heidän pyynnöstään.

Kuvittele tämän tapahtuvan miljoona kertaa kuukaudessa keskisuurille ja korkean liikenteen verkkosivustoille ja kuten 10 miljoonaa kertaa kuukaudessa todella suuren liikenteen verkkosivustoille.

Tämä herättää huolta etenkin suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen. Edellisen suhteen sivustosi nopeudella on taipumus saada osuma, mikä on yksi tärkeistä SEO-tekijöistä Googlen silmissä.

Mutta siinä on enemmän. Koska tietokannalla on omat rajoituksensa, liikenteen valtava piikki voi estää sen toiminnan lopettamisen, koska se ei ehkä pysty käsittelemään lisääntynyttä kuormaa, mikä johtaa myös verkkosivustosi laskuun.

Lisäksi verkkosivustosi saattaa laskea, vaikka jonkin monien muiden verkkosivustojen, jotka isännöidään samalla palvelimella kuin sivustosi, liikenteessä on valtava nousu, mikä on tilanne useimpien jaettujen isännöintipalveluiden kohdalla..

Sitten tulee turvaosa. Useimmat hakkerointitapahtumat tapahtuvat yleensä tietokannan puolella. Lisäksi WordPressin kaltaiset avoimen lähdekoodin alustat ovat paljon alttiimpia hakkerointihyökkäyksille, koska kaikkien hyökkääjien on löydettävä erityinen haavoittuvuus, joka voidaan myöhemmin skaalata huomattavasti korkeammalle tasolle..

Samoin, kuten suorituskyvyn tapauksessa, jos hakkeroidaan myös muita tietokantoja ylläpitäviä muita sivustoja, sivustosi mahdollisuudet hakkeroitua lisääntyvät huomattavasti.

Sanomattakin on selvää, että nämä asiat vaativat paljon huoltoa varten. Vanhentuneet teemat ja laajennukset voivat tehdä sivustostasi alttiimpia turvallisuudelle ja muille ongelmille, joten ne on päivitettävä säännöllisesti.

Kaikki laajennukset tai teemat, jotka ovat hakkeroituneet tai saastuneet haitallisella koodilla, voivat johtaa myös joukkotason hakkerointiyrityksiin ja hyökkäyksiin, joten sinun on myös oltava varovainen käyttämäsi teemojen ja laajennusten suhteen ja poistettava haavoittuviksi joutuneet..

Useimpien käyttäjien, jotka ovat todella huolissaan WordPress-sivustonsa turvallisuudesta, on kuitenkin myös otettava käyttöön ylimääräisiä suojaustoimenpiteitä, kuten premium-tietoturvalaajennuksia..

Staattisten verkkosivustojen edut

Koska staattiset sivustot eivät käytä tietokantaa, ne eivät ole alttiita suurimmalle osalle edellä käsitellyistä mahdollisista ongelmista. Lisäksi ne tarjoavat myös paljon suorituskykyä ja tietoturvaetuja.

Tarkastellaan niitä yksityiskohtaisesti alla.

turvallisuus

Kuten juuri mainitsimme edellä, staattisen verkkosivuston ei tarvitse käyttää tietokantaa. Tämä tarkoittaa sitä ei voida hakkeroida hakkeroimalla tietokantaa sellaisten käytäntöjen avulla, kuten SQL-injektiot (SQLi) ja Cross-site Scripting (XSS), mikä on hälyttävän yleinen WordPress-sivustoille tietokannasta riippuen.

Samoin staattista sivustoa ei voida hakkeroida vain hakkeroimalla jotakin muuta sivustoa samassa tietokannassa kuin verkkosivustoasi. Staattinen verkkosivusto ei myöskään ole alttiina kaikille hakkerointimahdollisuuksille, joita useimmat sivustot, kuten WordPress, käyttävät avoimen lähdekoodin ohjelmistoja.

Et myöskään riski saada hakkerointia vanhentuneiden tai tartunnan saaneiden teemojen tai ilmaisten laajennusten käytön takia. Joten käyttämällä vain staattista verkkosivustoa, parannat verkkosivustosi turvallisuutta huomattavasti.

Nopeus

Keskustelimme edellä kuinka dynaamisilla verkkosivustoilla voi olla nopeusongelmia koska heidän on tehtävä pyyntöjä tietokantaan ja haettava pyydetty sisältö siitä. Mutta kuten staattinen verkkosivusto käyttää ennalta renderoituja sivuja eikä tietokantaa, se latautuu paljon nopeammin koska dnaamisissa sivustoissa ei ole mukana edestakaisin.

Lähde: https://www.thecrazyprogrammer.com/2016/11/difference-between-static-and-dynamic-websites.html

Nopeuden parantaminen ei vain takaa parempaa käyttökokemusta, vaan myös vie sinut Googlen hyviin kirjoihin SEO: n edessä.

ylläpito

Uudelleen, staattisilla verkkosivustoilla ei ole laajennuksia tai teemoja, joita päivitettäisiin säännöllisesti. Nopeuden tai suorituskyvyn optimoinnissa ei ole paljon tehtävää. Ei tarvitse palkata asiantuntijaa parantamaan staattisen sivuston nopeutta tai suorituskykyä.

On paljon vähemmän huolta siitä, että liikennepiikkejä on verrattuna dynaamisten sivustojen liikennepiikkeihin. Kaikki nämä asiat tarkoittavat varmasti paljon helpompaa aikaa ylläpitää sivustoasi ja kykyä keskittyä paremmin online-liiketoiminnan tärkeimpiin osiin.

Staattisten verkkosivustojen haitat

Staattisen verkkosivuston haitojen suhteen paljon riippuu siitä, miten käyt muuntaa dynaamisen WordPress-sivuston staattiseksi. Koska laajennusten käyttö on yleensä suositumpi vaihtoehto kuin muiden ratkaisujen käyttö, keskustelemme siitä haittoja tältä kannalta.

Liian tekninen keskivertokäyttäjälle

Dynaamisen sivuston muuttaminen staattiseksi sivustoksi voi olla liian teknistä tavalliselle WordPress-käyttäjälle. Mukana on paljon monimutkaisia ​​vaiheita, ja prosessin aikana mahdollisesti esiintyvät virheet voivat olla vaikea korjata.

Jos esimerkiksi päätät käyttää suosittua muuntaaksesi sivustosi staattiseksi, sinun on ensin luotava aliverkkotunnus ja siirrettävä WordPress-asennus sinne samalla kun määrität staattisen sivuston laajennusasetuksissa vastaanottaaksesi sivustotiedostot..

Tähän liittyy lisävaihe, jos WordPress-asennus ja verkkosivustosi tiedostot ovat eri palvelimilla, ja sinun on ladattava staattiset tiedostot zip-tiedostona ja lähetettävä ne palvelimellesi..

Jos et ole vielä tehnyt mitään tällaista aiemmin, se voi nopeasti hämmentyä ja jättää paljon tilaa virheille ja sekalaisille asioille, joiden korjaaminen voi olla vaikeaa tai kallista. Joitakin melko yleisiä mahdollisia ongelmia ovat kuvatiedostot, joita ei siirretä muiden sivustosi tiedostojen mukana, tai CSS: n ongelmat.

Ei helppoa CDN-vaihtoehtoa

Jos et vielä tiedä, CDN viittaa sisältöjakeluverkkoon. Periaatteessa lähde palvelee staattisen sivustosi vaaditut tiedostot käyttäjillesi, mieluiten sijainnista, joka on lähinnä sitä kohtaa, josta suurin osa käyttäjistäsi tulee, jotta heille nopea latausaika.

Nyt, koska mikään staattinen sivustogeneraattorin laajennus – mukaan lukien yksinkertaisesti staattinen, johon edellä viittasimme – ei käytä CDN: tä, joka hoitaa tämän tehtävän puolestasi, se on jotain, joka jää sinulle. Toisin sanoen joudut määrittämään oman ratkaisun täällä.

Toiminnan rajoitukset

Asioiden toiminnallisuuden puolelle staattisen sivuston luomisessa staattisten sivuston generaattorien lisäosien avulla on melko vähän rajoituksia. Et voi käyttää yhteyslomakkeita, sinulla voi olla sivustohakutoiminto ja kommentteja, tai jotain muuta asiasta, joka on toiminnaltaan dynaaminen. Kolmansien osapuolien ratkaisujen käyttö on vaihtoehto, mutta myös niiden asentaminen voi olla kallista ja vaikeaa.

Lisäksi, jos sivustossasi on paljon uudelleenohjauksia, menetät suuren osan eduista, jotka saat SEO-rintamalla staattisena. Tämä johtuu siitä, että laajennukset eivät luo .htaccess-tiedostoa sivustollesi, vaan käyttävät sen sijaan sisällönkuvauskenttiä kaikille uudelleenohjauksille, mikä ei sovellu SEO: lle.

Viimeiseksi on myös tosiasia, että laajennuksia käyttämällä luotuihin staattisiin sivustoihin liittyy myös joitain ylläpitovaikeuksia. Suurin huomionarvoinen asia on, että kaikki muutokset sivustoosi johtaisivat koko sivustosi uudelleenjulkaisuun, mikä ei ehkä ole suuri ongelma pienemmille sivustoille, mutta voi saada huomattavasti aikaa vievää isoille sivustoille..

Kuinka muuttaa WordPress-sivusto staattiseksi HTML-sivustoksi?

Nyt kun olet tietoinen WordPress-sivustosi staattisen asettamisen eduista ja haitoista, keskustelemme nyt siitä, miten jatkaa tämän muutoksen toteuttamista, kahdesta vaihtoehdostasi ja kuinka pääset eroon suurimmista haitoista.

Staattiset sivuston generaattorin laajennukset

Kuten edellä on jo keskusteltu, voit tehdä WordPress-sivustostasi staattisen käyttämällä yhtä siellä olevaa staattisen sivuston generaattorin laajennusta. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat yksinkertaisesti staattinen ja WP2Static. Jos kuitenkin päätät käyttää jotakin näistä laajennuksista, joudut kuitenkin käsittelemään rajoituksia ja kysymyksiä, joista keskustelimme yllä.

Katsomme tämän kuitenkin nopeasti nämä kaksi suosittua vaihtoehtoa alla.

Yksinkertaisesti staattinen

yksinkertaisesti staattinen WordPress-laajennus

Yksinkertaisesti staattinen on suosituin staattisen sivuston generaattorin laajennus sillä yli 20 000 WordPress-sivustoa käyttää sitä tämän viestin kirjoittamishetkellä. Se auttaa sinua luomaan staattisen version WordPress-sivustostasi, jota voit palvella vierailijoillesi lukitsemalla WordPress-asennuksen turvalliseen paikkaan missä haluat..

Tämä auttaa sinua välttämään suurimman osan WordPress-sivustoihin liittyvistä mahdollisista tietoturvaongelmista, samalla kun pystyt palvelemaan sisältöä kävijöillesi nopeammin esisäädettyjen staattisten sivujen ansiosta..

WP2Static

WP2Static WordPress -laajennus

WP2Static on toinen suosittu staattinen sivuston generaattorin laajennus jonka avulla voit palvella käyttäjille WordPress-verkkosivustosi staattista versiota samalla kun voit käyttää WordPressiä sivustosi sisällön hallintaan.

Joitakin sen muita suosittuja ominaisuuksia ovat kaikkien merkintöjen poistaminen sivustolta, jotka osoittavat sen käyttävän WordPressiä, jotta se ei kiinnosta hakkereita, mahdollisuus isännöidä sivustoasi ilmaiseksi käyttämällä jotakin sen tarjoamista vaihtoehdoista GitHub-sivujen muodossa ja muita vaihtoehtoja , työpöytäilmoitusten lähettäminen, kun vientitehtäväsi on suoritettu loppuun ja niin edelleen.

Vaikka se ei ole oletusarvoisesti toiminnassa WooCommerce- tai jäsensivustojen kanssa, voit käyttää kolmannen osapuolen työkalua, kuten Snipcartia, saamaan sen toimimaan yhtä hyvin myös kyseisen tyyppisissä sivustoissa..

Lisäksi voit parantaa staattisen sivustosi toimivuutta entisestään WP2Staticin maksullisilla lisäosilla, mukaan lukien staattinen lomakemuunnin (jotta yhteyshenkilöt ja muut lomakkeet olisivat staattisella sivustollasi), edistyksellinen CSS-prosessori (mukauttaaksesi sivustosi ulkoasua paremmin) ) ja edistyneeseen indeksointiin ja havaitsemiseen muun muassa.

Kaikki mainitut ja tehdyt, yhden näiden laajennusten käyttäminen voi olla hyvä vaihtoehto joissakin tapauksissa, mukaan lukien etenkin aloitussivujen tarjoaminen, ei verkkosivustojen kokonaisuus tai pienemmät verkkosivustot, joissa ei ole dynaamisia elementtejä, kuten kommentit.

Joten mikä on parempi vaihtoehto näissä tapauksissa? Otetaan selville alla.

Palvelimettomat staattiset WordPress-hosting-ratkaisut

On joitain kolmannen osapuolen ratkaisuja, jotka toimivat staattiset, päättömät WordPress-web-isännät, ja ovat erinomainen vaihtoehto laajennuksien käyttämiselle, koska ne auttavat kiertämään viimeksi mainittuihin liittyviä ongelmia. Tarkastellaan 3 erityistä ratkaisua, jotka ovat todella mahtavia monipuolisia vaihtoehtoja WordPress-sivustosi staattiseksi tekemiseksi.

Strattic

strattinen päätön staattinen WordPress-hosting

Stattic on päättömä WordPress-isäntä, jonka avulla voit luoda kevyen ja staattisen version WordPress-verkkosivustostasi samalla kun voit käyttää WordPressiä taustana tavalliseen tapaan.

Toisin kuin muissa WordPress-sivustosi staattisen version luomisvaihtoehdoissa, Strattic ylittää rajoitetun toiminnallisuuden ja ylpeilee laajalle CDN-verkostolle, joka on levinnyt ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa, että verkkosivustosi kävijät tulevat heistä saaden aina räikeästi nopeaa latausnopeutta, heille tarjotaan sisältö sijainnistaan ​​lähinnä.

strattinen kojelauta

Strattic irrottaa dynaamisen WordPress-sivuston verkosta ja asettaa sen toiselle URL-osoitteelle todennuksen takana, jotta vain sivuston omistajat pääsevät kyseiseen sivustoon. Voit jatkaa WordPress -sovelluksesi käyttöä kuten aina – markkinointihenkilöt voivat silti lisätä sisältöä, voit silti lisätä laajennuksia ja niin edelleen.

Samoin se onnistuu pääsemään kiertämään myös suurimman osan perinteisten staattisten sivustojen generointiratkaisujen rajoituksista, sisäänrakennetun dynaamisten elementtien, kuten yhteysmuodon, sivustohakutoiminnon ja muiden toimintojen ansiosta..

Strattic väittää ylpeänä, kuinka se on serverless staattinen WordPress-hosting-ratkaisu, jolla on oma palvelimeton arkkitehtuuri, joka poistaa automaattisesti useimmat isännöintipalvelimiin liittyvät hakkeroinnin haavoittuvuudet ja suorituskykyongelmat.

strattiset hosting-suunnitelmat

Stratticin aloitussuunnitelma on 35 dollaria kuukaudessa ja mukana tulee kaikki verkkosivuston ominaisuudet. Strattic huolehtii sinulle siirtymisprosessista ilmaiseksi riippumatta siitä, mihin suunnitelmiin menet.

HardyPress

hardypress-palvelimeton WordPress-hosting

HardyPress on toinen palvelimeton isännöintivaihtoehto WordPress-käyttäjille. Se on itse asiassa paljon halvempaa kuin Strattic, ja henkilökohtaisen verkkosivuston suunnitelma hinnoitellaan melkein 5 dollaria kuukaudessa (jos maksat vuosittain), mutta siitä ei puuttu mitään toiminnallisuudesta.

hardypress hinnoittelu

Paranna WordPress-sivustosi suorituskykyä ja turvallisuutta nopeasti! Vierailijat pääsevät täysin staattiseen versioon verkkosivustostasi. Todellinen WordPress-asennus elää erillisellä verkkotunnuksella ja toimii vain, kun toimittajan on tehtävä joitain muutoksia sisältöön.

Itse asiassa se on monipuolisempi, koska sen avulla voit käyttää kaikkia WordPress-laajennuksia, joissa ei ole edessä olevia dynaamisia komponentteja. HardyPress tukee myös suosittua yhteyslomaketta 7,
samalla kun se toteuttaa oman hakutoiminnon verkkosivustollasi.

Kuten Strattic, se asettaa WordPress-asennuksen erilliselle verkkotunnukselle, johon kukaan ei pääse muualla kuin sinä luomaan verkkosivustostasi täysin staattisen version, jolla on 30 sijaintia ympäri maailmaa entistä nopeamman latausajan.

Joitakin sen muita ominaisuuksia ovat SSD-tekniikka, HTTPS, kyky sammuttaa WordPress-ilmentymän ja paljon muuta.

shifter

Shifter Serverless Static WordPress-hosting

Shifter on toinen hieno vaihtoehto, jos haluat mennä staattiseksi WordPress-sivustosi kanssa. Sen avulla voit käyttää kaikkia WordPress-teemoja ja laajennuksia (estää dynaamisilla elementeillä varustetut) ja samalla olla yllättävän helppo asentaa ja ylläpitää..

Käytä samoja WordPress-teemoja, -laajennuksia ja työkaluja, jotka tunnet ja rakastat ilman isäntien päänsärkyä tai robotteja ja hakkereita uhkaavia.

1 napsautuksella on vaihtoehtoja melkein kaikelle, mitä sinun täytyy tehdä, ja uuden sivuston perustaminen tai vanhan WordPress-sivustosi siirtäminen on helppoa Shifterillä.

Tietoturva ja suorituskyky olisivat yhtä hyvät kuin muissa kahdessa yllä tarkastellussa staattisessa sivuston luontivaihtoehdossa, joissakin melko siistiillä ominaisuuksilla, mukaan lukien käyttöönotto Netlifylle ja ilmoitukset Slackille, tai jopa räätälöity integraatio tarpeitasi vastaavasti, HTTP / 2-yhteensopiva yhdyskäytävä , IPv6: n käyttöönotto ja paljon muuta.

Sillä on vaihtoehtoja kommentteillesi ja yhteystietolomakkeellesi ja se toimii yhtä hyvin Shopify-pohjaisten verkkokauppasivustojen kanssa.

muuttuva hinnoittelu

Hinnoittelussa sen perusteellisinta suunnitelmaa, jolla ei ole mukautettua verkkotunnusvaihtoehtoa, voidaan käyttää ilmaiseksi yhdelle verkkosivustolle, kun taas halvimman mukautetun verkkotunnuksen hintainen hinta on 16 dollaria kuukaudessa.

WordPress-sivustojen muuttaminen staattiseksi HTML: ksi: Yhteenveto

WordPress-sivustojen muuttaminen staattisiksi HTML-sivustoiksi

Staattisella GooglePress-sivustosi käyttämisellä on monia etuja, mutta se ei ole kaikille. Vaikka paljon riippuu täällä olevista mieltymyksistäsi ja tarpeistasi, eräänlaisena nyrkkisääntönä on, että jos taipumus kirjautua WordPress-hallintapaneeliin joka päivä tai muutaman kerran päivässä, WordPress-sivustosi staattinen tekeminen todennäköisesti aiheuttaisi enemmän ylläpitovaivoja. sinulle kuin se olisi sen arvoista.

Toisin sanoen, vaikka et yleensä tee liian usein muutoksia WordPress-sivustoosi silloin tällöin, sinun tulee harkita mitä vaihtoehtoa sinun on käytettävä siirtyäksesi sivustosi staattiseen versioon..

Laajennusvaihtoehto saattaa vaikuttaa houkuttelevalta budjetin käyttäjille, se voi aiheuttaa suurille verkkosivustoille ongelmia, joita voi olla vaikea käsitellä. Se todennäköisesti kuitenkin osoittautuisi loistavaksi budjettivaihtoehtona aloitussivuille ja pienille vain sisältösivustoille.

Jos tarvitset enemmän toimintoja tai sinulla on melko suuri WordPress-sivusto, käytä yhtä näistä kolmannen osapuolen palvelimettomat staattiset WordPress-hosting-ratkaisut olemme tarkistaneet yllä on tapa edetä. Se ei vain takaa erittäin sujuvaa siirtymistä, mutta myös antaa sinun käyttää WordPressiä samalla tavalla kuin aiemmin, samalla kun se tarjoaa sisäänrakennetun toiminnallisuuden tärkeille dynaamisille elementeille, kuten yhteyslomakkeille ja verkkosivustohaulle..

Lopuksi muista se samalla siirtyminen staattiseen parantaa varmasti nopeutta, suorituskykyä ja turvallisuutta WordPress-verkkosivustoltasi vain vaihtoehto, jos sinun ei tarvitse käyttää liian monta dynaamista elementtiä.

Jos teet niin, niin sinun pitäisi mennä sen sijaan laadukkaalle jaetulle isännöinnille sekä nopeuden ja suorituskyvyn optimoinnille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map