Kuinka nopeuttaa WordPressiä? (Hitaalla Bluehost-, HostGator- ja GoDaddy -sivustoilla)

Sinä ja minä molemmat tiedämme, että hidas verkkosivusto on haitallinen käyttäjän tyytyväisyydelle, tuloksille ja hakukoneoptimoinnille. Jos WordPress-sivustosi Bluehostissa, HostGatorissa tai Godaddyssä latautuu hitaasti, tässä aion näyttää sinulle .


Niin, mitä se on hitaissa WordPress-sivustoissa Bluehostissa, HostGatorissa ja GoDaddyssä? WordPress-palvelun “tyhjästä” -hotelli asennus ja palvelimen asetukset Bluehostissa HostGator ja GoDaddy voivat olla (mutta eivät aina) hitaita ja hitaita.

Hidas WordPress-sivusto Bluehostilla, HostGatorilla ja GoDaddyllä voidaan korjata (tiettyyn rajaan asti).

Mutta ainoa taattu ja todellinen ”korjaus” WordPress-sivustosi nopeuttamiseksi Bluehostissa, HostGatorissa ja GoDaddyssä on siirtyminen nopeampaan verkkoisäntään, kuten SiteGround (lisätietoja miksi tämä on).

korjaa hidas bluehost hostgator godaddy -sivusto

Hitaasti ladattava verkkosivusto ei ole bueno. Sen huono käyttäjän tyytyväisyyteen (käyttäjät odottavat ja odottavat, lopulta painavat takaisin-painiketta ja eivät koskaan tule takaisin), huono tuloksiin (saat vähemmän myyntiä tai viittauksia) ja se on haittaa SEO: lle (sinulla on matalampi sijoitus Googlessa). Googlen mukaan:

 • pinterest lisääntynyt hakukoneiden liikenne ja ilmoittautuminen 15% kun he vähensivät odotettua odotusaikaa 40%.
 • Tuplaklikkaus Googlen löytämä 53% mobiilisivustojen vierailuista hylättiin, jos sivu kesti pidempään kuin 3 sekuntia lastata.
 • Kun AutoAnything lyhentänyt sivun latausaikaa puoleen, he näkivät vauhdin 12-13% myynnissä.

Nopeuden suorituskyky liittyy käyttökokemukseen, käyttäjän säilyttämiseen, hakukoneiden optimointiin ja tulosten parantamiseen:

nopeampi sivuston lisää tuloksiaGoogle arvioi vuotuisen ylimääräisen tulon 72 000 dollaria, jos sivuston nopeus kasvaa vain 1 sekunti

Okei, joten voimme olla yhtä mieltä siitä, että sivuston nopeudella on merkitystä …

Nyt näytän sinulle kuinka nopeuttaa WordPressia korjaa hitaita WordPress-sivustoja Bluehostissa, HostGatorissa ja GoDaddyssä.

Aloitetaan…

Kuinka nopeuttaa WordPressiä (Bluehostissa, HostGatorissa tai GoDaddyssä)

Testaa verkkosivustosi nopeutta

Ensimmäinen asia mitä sinun pitäisi tehdä on tarkista WordPress-sivustosi latausaika. Voit tarkistaa kuinka nopeasti / hitaasti se latautuu, mutta myös vertailla sivustosi saadaksesi ennen “WordPressin nopeuttamista”.

On helppo tapa selvittää, onko sivustosi hidas.

Testaa nopeus siirtymällä ilmaiseen työkaluun, kuten GTMetrix tai Pingdom, kirjoita URL ja napsauta lähetä. Työkalu kestää muutaman sekunnin sivustosi testaamiseen, niin se näyttää sinulle sekuntien lukumäärän, joka vie sivuston lataamiseen.

gtmetrix-nopeusraportti‘Täysin ladattu aika’ noin sekunnin ajan on todella hyvä

Jos sivustosi kestää enemmän kuin 3 sekuntia ladataksesi, sinulla on hitaasti iskevä, mutta kunnossa oleva sivusto ja sinulla on hienosäätöä, mutta jos se vie enemmän kuin 5 sekuntia sitten sinulla on hidas lastauspaikka ja paljon työtä tekemistä.

Hyvää työtä, jos WordPress-sivusi latautuvat noin sekunnissa. Jatka lukemista, jos Bluehost-, HostGator- ja GoDaddy-sivustosi latautuu hitaasti …

Vaihda nopeampaan verkkoisäntään

Sivustosi isäntäyrityksellä on paljon merkitystä! Tästä syystä web-hosting on tehokkuuskerroin WordPressin virallisessa optimointioppaassa.

Nopea web-hosting on tärkein asia WordPress-sivustosi nopeuttamisessa.

piipittää

Jos yrität saada sivustosi latautumaan mahdollisimman nopeasti, siirtyminen nopeampaan verkkoisäntään WordPress-sivustollesi on nopein ja taattu tapa nopeuttaa WordPressiä.

Ja, siirtyminen uuteen verkkoisäntään on helppoa. Varsinkin WordPress-sivustot.

Niin, miksi SiteGround?

Koska SiteGround on melkein taattu, tarjoaa sinulle merkittävän latausajan parannuksen.

Kun muutin sivustoni SiteGroundiin, kotisivuni latausaika nousi 6,9 sekunnista 1,6 sekuntiin. että n 5,3 sekuntia nopeammin!

gtmetrix ennen ja jälkeenKatso lisätietoja nopeustesteistä SiteGround-arvosteluistani

SiteGround on myös # 1 web-hosting-yritys monissa Facebook-kyselyissä / kyselyissä:

facebook-kyselytTutustu Facebookin kyselyihin:
https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ https://www.facebook.com/groups/473644732678477/ permalink / 1638240322885573 / https://www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1327545844043799/

SiteGroundin nopeustekniikka on tärkein asia, josta ihmiset pitävät eniten. He saavat myös positiivisia arvosteluja Twitterissä:

sivuston arvosteluja viserrys

SiteGroundilla on 3 hallittua WordPress-hosting-suunnitelmaa, joista valita:

siteground wordpress -suunnitelmat

GrowBig suunnitelma antaa sinulle 2x enemmän palvelinresursseja kuin StartUp ja puoliksi omistettu isäntä GoGeek suunnitelma antaa sinulle 3x enemmän palvelinresursseja.

GrowBig- ja GoGeek-ohjelmissa on ammattimainen sivustonsiirtopalvelu, päivittäiset varmuuskopiot, edistyksellinen NGINX-pohjainen dynaaminen välimuisti ja Memcached-välimuisti, PHP 7.3- ja HTTPS-asetukset, ilmainen Cloudflare CDN ja mahdollisuus isännöidä useita verkkosivustoja. Tässä on täydellinen vertailu SiteGroundin suunnitelmiin.

Onko sinulla hidas sivusto Bluehostissa, HostGatorissa tai GoDaddyssa? Tee itsellesi palvelus ja siirry SiteGround WordPress -majoitukseen (P.S. he siirtävät sivustosi ilmaiseksi).

Okei, mutta sano, että et halua vaihtaa verkkoisäntää (juuri vielä). Mitä voit tehdä nopeuttaaksesi Bluehost-, HostGator- ja GoDaddy-sivustoa?

Jatka lukemista ja selvitä kuinka …

Käytä nopeampaa WordPress-teemaa

Jos HostGator-, GoDaddy- tai Bluehost WordPress -sivustosi on hidas, mutta et halua vaihtaa verkkoisäntää, suurin nopeuden parannus, jonka voit tehdä, on WordPress-teeman vaihtaminen.

Ja käytä a nopea WordPress-teema.

nopea WordPress-teematKatso kokoelma nopeimpia WordPress-teemoja

Sivustosi käyttämällä WordPress-teemalla on valtava vaikutus sivustosi nopeuteen. Miksi?

Monet WordPress-teemat ovat huonosti koodattu ja tule paisunut kymmenillä resursseilla (kuvat, CSS ja javascript), jotka voivat hidastaa verkkosivustosi toimintaa.

Jos teemasi tarjoaa kaikki ominaisuudet auringon alla, se on täynnä skriptejä ja resursseja ja mukana tulee paljon heikkolaatuisia koodeja, verkkosivustosi nopeus kärsii.

Varoitus, ennen kuin asennat uuden teeman.

Teemoja on helppo asentaa ja käyttää. Mutta Teeman vaihtaminen ei ole vain painikkeen napsauttamista, on melkein taattu sekoittavan sivustosi ulkonäkö, ulkoasu ja jopa sen toiminnallisuus.

On itse asiassa helpompaa siirtyä nopeampaan verkkoisäntään ja hyötyä siitä, että WordPress-teema vaihdetaan.

Sinun tulisi kokeilla ensin, mutta jos haluat silti siirtyä eteenpäin ja vaihtaa teemoja, tässä on opetusohjelma, jolla voit turvallisesti vaihtaa teemoja.

Käytä välimuistilaajennusta

välimuistia on mekanismi, joka tallentaa tietoja väliaikaiseen muistiin, joka pitää kopion staattisista verkkosivuista. Koska palvelinta ei kiinnitetä jokaiselle pyynnölle joka kerta, välimuisti vähentää palvelimen kuormitusta ja tuottaa nopeampia nopeuksia.

Jos et vielä käytä välimuistia, määritä asetukset välimuisti on taattu tapa nopeuttaa WordPressiä samoin kuin käyttökokemuksen parantaminen. Lisäksi me kaikki tiedämme, että Google rakastaa nopeampia sivustoja, joten välimuisti parantaa myös SEO-sijoitusta.

WP Rocket on ensiluokkainen WordPress-välimuistilaajennus, joka on helppo asentaa ja on erittäin tehokas nopeuttamaan latausaikaa verkkosivustollesi. Se vain maksaa 49 dollaria vuodessa ja se on välimuistityökalu, jota käytän ja suosittelen.

välimuistilaajennuksen facebook-kyselyWP Rocket on parhaiten arvioitu välimuistin laajennus useimmissa kyselyissä

WP-raketti on erittäin helppo aloittaa, ja siihen sisältyy kaikki välttämättömät ominaisuudet: välimuistin esilataus, sivun välimuisti, sivustokartan esitäyttö, GZIP-pakkaus, selaimen välimuisti, tietokannan optimointi, Google-fonttien optimointi, lataatut kuvat, HTML: n minimointi / liittäminen, JavaScript- ja CSS-tiedostot sekä paljon muuta.

Tässä on oppaani WP-raketin määrittämiseen suositelluilla asetuksilla.

WP Super-välimuisti ja WP-nopein välimuisti ovat kaksi muuta välimuistilaajennusta, joita voit käyttää. He ovat molemmat ilmaisia. Tässä on vertailu välimuistissa olevista plugineista.

Käytä kuvan optimointilaajennusta

Kuvat ovat tärkeä osa verkkosivustosi suunnittelua, koska ne houkuttelevat käyttäjiä saapuessaan sivustoosi ja pitävät käyttäjän poissa sivustoltasi..

Mutta jos käyttämiäsi kuvia ei ole optimoitu, ne saattavat satuttaa sinua enemmän kuin auttaa sinua.

Wordpress-kuvan optimointiKatso Googlen opas kuvan optimoinnista

Kun tallennat kuvaa, varmista, että olet käytä oikeaa kuvamuotoa.

.PNG tuottaa korkealaatuisempia ja suuremman kokoisia kuvia, ja sitä käytetään pääasiassa grafiikoihin, logoihin, piirroksiin, kuvakkeisiin tai kun tarvitset taustan olevan läpinäkyvä.

.JPG käytetään pääasiassa valokuviin ja parempi laadun ja tiedostokokojen tasapaino tekee JPG-tiedostoista yleensä sopivampia verkossa.

Seuraava sinun täytyy pakata ja muuttaa kuvien kokoa.

Hyvä uutinen on, että on olemassa joukko todella hienoja WordPress-ohjelmia all-in-one kuvan optimoinnin laajennukset voit automatisoida kuvan optimointiprosessin.

Tässä on kaksi suosittelemaa all-in-one-laajennusta:

optimole plugin

Optimole ottaa kuvat ja optimoi ne automaattisesti pilvessäsi.

 • Käyttää häviötöntä ja häviötöntä pakkausta.
 • Optimoi kuvat pilvessä, sitten optimoidut kuvat näytetään CDN: n kautta, joka tekee niistä lataamisen nopeasti).
 • Valitsee oikean kuvan koon vierailijan selaimelle ja näkymäportille.
 • Käyttää laiskaa lataamista kuvien näyttämiseen.

lyhytpikselinen laajennus

ShortPixel optimoi kuvat pilvessä automaattisesti.

 • Käyttää häviöllistä, kiiltävää ja häviötöntä pakkausta.
 • Optimoi kuvat pilvessä, sitten optimoidut kuvat näytetään CDN: n kautta, joka tekee niistä lataamisen nopeasti).
 • Voit muuntaa PNG: n JPG: ksi automaattisesti.
 • Voi luoda kuvista WebP-versioita.

Tärkein asia kuvan optimointilaajennuksen valinnassa on valita sellainen, joka optimoi ja pakkaa kuvat pilvessä. Koska tämä vähentää sivustosi kuormitusta.

Käytä sisällönjakeluverkkoa (CDN)

sisällönjakeluverkko (CDN) ottaa kaikki verkkosivustosi staattiset resurssit (kuvat, CSS, JavaScript) ja toimittaa ne palvelimelle, joka on maantieteellisesti lähempänä sitä kohtaa, jossa kävijä käyttää sivustoasi. Tämä lyhentää latausaikoja.

mikä on cdn

Tallentamalla staattiset omaisuutesi optimoitujen palvelimien maantieteellisesti hajautettuun verkkoon, voit vähentää merkittävästi sivujen latausaikoja ja viiveitä.

Suosituin ja helppo CDN siellä on Cloudflare.

Kaikki SiteGround-suunnitelmat tulevat mukana ilmainen Cloudflare CDN ja helppo pääsy kaikkiin muihin Cloudflaren tarjoamiin nopeus- ja suojausominaisuuksiin. Bluehost ja HostGator, mutta ei GoDaddy, mukana myös Cloudflare rakennettu suoraan isäntätilillesi.

Käytä uusinta PHP 7 -versiota

WordPressin taustalla on käyttöjärjestelmä MySQL ja PHP. MySQL on tietokannan hallintajärjestelmä ja PHP on palvelinpuolen skriptikieli. PHP on erittäin tärkeä WordPressille, sitä käytetään ytimessä / taustaohjelmassa sekä laajennuksissa ja teemoissa.

PHP 7 on uusin julkaisu ja sillä on merkittäviä parannuksia nopeuden, suorituskyvyn ja turvallisuuden suhteen. PHP 7.2 on virallisesti lueteltu suositeltavana vaatimuksena WordPressin suorittamiseen, ja WordPress-isäntäsi pitäisi käytä vähintään PHP 7 tai uudempi, koska se tulee kuormien nopeutta, suorituskykyä ja tietoturvaetuja.

Wordpress php -versioPHP 7.3 pystyy käsittelemään 3x enemmän pyyntöjä sekunnissa kuin PHP 5.6 (lähde: kinsta.com)

Jos palveluntarjoajasi ei tarjoa PHP 7: tä, on aika miettiä Web-isännän vaihtamista. Hyvä asia on, että voit muuttaa PHP-versioita yhdellä napsautuksella (eikä muita määrityksiä tarvita, ja näet välittömän lisäyksen).

Näin voit muuttaa PHP-version Bluehostissa, HostGatorissa ja GoDaddyssä.

 • https://my.bluehost.com/hosting/help/php-version-selection-php-config
 • https://www.hostgator.com/help/article/php-configuration-plugin
 • https://www.godaddy.com/help/view-or-change-your-php-version-in-web-and-classic-hosting-3937

Määritä WordPress-asetukset

Rakastan WordPressiä, koska se on todella tehokas ja helppo käyttää. Mutta kulissien takana tapahtuu paljon, ja WordPressin mukana tulee runsaasti asetuksia, skriptejä ja toimintoja, jotka luovat HTTP-pyyntöjä, vievät tarvitsemiasi resursseja. Nämä toiminnot ja käynnissä olevat prosessit voivat hidastaa sinun sivusi.

Esimerkiksi WordPress lataa hymiöt jokaiselta sivustosi sivulta, ilman laatikkoa. Kun poistat hymiöt, tämä skripti ei enää lataudu ja seurauksena tämä vähentää HTTP-pyyntöjen kokonaismäärääsi ja sivusi kokoa.

Wordpress-suorituskyvyn optimointi

Ei-välttämättömien asetusten poistaminen käytöstä sinun ei tarvitse vähentää HTTP-pyyntöjen kokonaismäärää ja sivusi kokoa, mikä puolestaan ​​lisää nopeutta ja suorituskykyä.

On olemassa joukko hyviä ja yksinkertaisia ​​käyttää WordPress-suorituskyvyn optimointilaajennuksia:

 • Perfmatters (Maksettu laajennus alkaen 24,95 dollaria / vuosi)
 • Clearfy (ilmainen laajennus)
 • WP Disable (ilmainen laajennus – mutta sitä ei ole päivitetty WordPress 5.0: lle)

Oppaat näiden laajennusten määrittämiseksi ovat vastaavat lataussivut.

Poista pingbacks, trackback ja rajoita versiot

Pingbacks ja trackback ovat etäällä linkki-ilmoitukset jotka varoittavat muita niihin linkittämiäsi WordPress-sivustoja, ja päinvastoin, muut sivustot ovat linkittäneet sinuun.

Tämä saattaa kuulostaa hyödylliseltä toiminnolta, mutta se ei ole. Koska tämä asettaa paljon Lataa palvelimen resurssit, koska ”pingitys” tuottaa pyyntöjä WordPressistä.

Plus Pingbacks ja trackback ovat laajalti väärin roskapostiksi ja kun kohdistat verkkosivustoille DDoS-hyökkäyksillä.

pingbacks ja trackback

Pingback- ja trackback-tiedostot pitäisi poistaa käytöstä Asetukset → Keskustelu -osiossa. Poista valinnat “Yritä ilmoittaa kaikista artikkeliin linkitettyihin blogeihin” ja “Salli muiden artikkeleiden linkkien ilmoitukset (pingbacks ja trackbacks) uusista artikkeleista”, ja tämä auttaa sinua nopeuttamaan WordPressiä vielä.

WordPress mukana sisäänrakennettu versionhallinta kaikille luomillesi viesteille tai sivuille. Tämä on hyvä ominaisuus, mutta se voi johtaa tarpeeton paisunut WordPress-tietokannassasi.

Kun kirjoitat, muokkaat ja päivität sisältöä, WordPress luo paljon tallennettuja versioita. Tarkistusten määrän rajoittaminen jotka voidaan tallentaa viestiä tai sivua kohti, tyhjentää tietokannan tilaa.

WP Revision Control on ilmainen laajennus, jonka avulla voit määrittää viesteihin ja sivuihin tallennettujen versioiden lukumäärän. Rajoittamalla versiot noin 5: een, versiot eivät pääse käsistä, varsinkin jos teet paljon päivityksiä.

Jakaa kommentit useille sivuille

Kommenttien saaminen kiinnostuneilta käyttäjiltä blogi-viesteistä on hyvä asia, mutta liian monta sivun kommenttia hidastaa sivun lataamista, ja se on huono asia.

Ratkaisu on hajottaa tai sivuuttaa kommentit useille sivuille. Ja tämä on helppo tehdä WordPressissä:

hajottaa kommentit sivuiksi

Siirry WordPress-järjestelmänvalvojassasi kohtaan Asetukset → Keskustelu ja valitse ”Jaka kommentit sivuiksi” -vaihtoehto. Sitten sinun on annettava jokaiselle sivulle haluamiesi kommenttien määrä (esim. 5) ja miten haluat näyttää ne (esim. Uudemmasta vanhaan).

Kuinka nopeuttaa WordPressiä: kääri

kuinka nopeuttaa WordPressiä hitaissa sivustoissa bluehost hostgator godaddy -sovelluksessa

Siirtyminen nopeampaan verkkoisäntään on usein nopein ja helpoin tapa nopeuttaa hidasta WordPress-sivustoa Bluehostissa, HostGatorissa ja GoDaddyssä.

Mutta jos tämä ei ole mahdollisuus ja joudut pysymään nykyisen verkkoisäntäsi kanssa, tässä blogi-viestissä on hahmoteltu joukko optimointitekniikoita ja työkaluja, joita voit käyttää WordPressin nopeuttamiseen.

Loppusanat Jos olet muuttanut nopeampaan verkkoisäntään, voit julkaista kommenttisi ennen nopeuden parantamista ja sen jälkeen …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map