Kuinka asentaa ilmainen SSL-varmenne * KAIKKI * Hostinger-suunnitelmiin

Hostinger on loistava verkkoisäntä (Hostinger-arvosteluani on täällä), mutta yksi syy on se, että ilmainen SSL-varmenne ei sisälly kaikkiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin ja lisäosa-verkkotunnuksiin. Tämä on räjähdysvaara, mutta on helppo tehdä tämän vaiheittaisen oppaan avulla.


Hostinger tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikista suunnitelmista paitsi lähtötason Yksittäiset ja Premium-jaetut isännöintisuunnitelmat. Myös. Hostingerissä ei ole mitään keinoa saada ilmaista SSL-varmennetta lisäosa-verkkotunnuksista.

Kaikissa Hostinger-suunnitelmissa ei ole ilmaista SSL: täHostingerin yhden ja premium-jaetun isännöinnin suunnitelmissa ei ole ilmaista SSL-varmennetta ��
Mitä opit tässä artikkelissa:

 • Miten asenna ilmainen SSL-varmenne KAIKKIIN Hostingerin jaettuihin hosting-suunnitelmiin.
 • Miten asenna ilmainen SSL-varmenne lisäosa-verkkotunnuksiin Hostingerissä.
 • Kuinka saada ilmainen ja luotettava SSL-varmenne? Salatkoon.
 • Kuinka käyttää ZeroSSL-ilmainen ohjattu SSL-varmenne.
 • ja lopulta on verkkosivustosi käyttää https: // salattua verkkosivustoyhteyttä ja saat lukkoruudun osoitepalkkiin.

Hypätä: – –

Mutta ensin…

Miksi tarvitset SSL-varmenteen?

Yksinkertaisesti siksi, että käyttäjät odottavat turvallista ja yksityistä verkkokokemusta verkkosivustosi käyttämisessä.

HTTPS on HTTP TLS-salauksella. HTTPS käyttää TLS: tä (SSL) salaamaan normaalit HTTP-pyynnöt ja vastaukset, jolloin se on turvallisempaa. HTTPS: ää käyttävällä verkkosivustolla on URL-osoitteen alussa https: // http: //: n sijasta, kuten https://www.websitehostingrating.com. Lähde: Cloudflare

mikä on SSL http vs. https

Sinun tulisi aina suojata verkkosivustosi HTTPS: llä, vaikka se ei käsittelisi arkaluontoista viestintää.

Voit hankkia premium-SSL-varmenteen ja ostaa premium-SSL-varmenteen Hostingeriltä.

Mutta miksi sinun pitäisi, kun vapaa on … VAPAA!

Let’s Encrypt on voittoa tavoittelematon sertifikaattiviranomainen, jota ylläpitää Internet Security Research Group (ISRG) tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin mille tahansa verkkosivustolle.

Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti ei maksa sinulle mitään, mutta ainoa haittapuoli on, että se edellyttää varmenteen validointia uudelleen 90 päivän välein, mikä voi olla ongelma joillekin ihmisille.

Kuinka asentaa ilmainen SSL-varmenne Hostingeriin

Tässä on vaiheittaiset ohjeet kuinka asentaa ZeroSSL: n luoma ilmainen SSL-varmenne Let’s Encrypt -sovelluksesta asennettavaksi Web-sivustollesi, jota Hostinger isännöi.

Siirry ZeroSSL: n ilmaiseen ohjattuun SSL-varmennukseen.

zerossl-vaihe 1

 1. Syötä sähköpostiosoitteesi. Tämä on valinnainen, mutta se on kätevä, jos haluat saada ilmoituksia tulevasta sertifikaatin vanhenemisesta.
 2. Valitse ”HTTP-vahvistus” -ruutu.
 3. Kirjoita verkkotunnuksesi nimet ja erota verkkotunnuksesi pilkulla tai välilyönnillä.
 4. Kirjoita sekä www että muu kuin www. Voit myös luoda jokerimerkkivarmenteen (kuten ”* .verkkotunnus.com”) ja tämä luo SSL: n jokaiselle aliverkkotunnukselle, esimerkiksi www., blogi., kauppa. jne. Esimerkiksi kirjoitan * .websitehostingrating.com, websitehostingrating.com

 5. Hyväksy ehdot.

Sitten paina ‘seuraava’.

zerossl-vaihe 2

 1. Lataa CSR (varmenteen allekirjoituspyyntö)

Osuma ‘seuraava’.

zerossl-vaihe 3

 1. Lataa yksityinen avain

Osuma ‘seuraava’ uudelleen.

zerssl-vaihe 4

 1. Siirry Hostingerin Hpaneliin ja napsauta ”Tiedostonhallinta” ja siirry verkkotunnuksesi juurikansioon. Luo kaksi uutta kansiota; . Tunnettu ja luo sen sisällä acme-challenge-kansion. Polun tulisi olla seuraava: domain.com/.well-known/acme-challenge/
 2. Jos luot SSL-varmenteen addon-verkkotunnukselle, siirry vain kyseisen addon-verkkotunnuksen juureen (ts. Missä tahansa kyseisen verkkotunnuksen index.html tai index.php on).

 3. Lataa ensimmäinen tiedosto ja lähetä se hakemistoon / acme-challenge /
 4. Lataa toinen tiedosto ja lähetä se myös hakemistoon / acme-challenge /
 5. Napsauta linkkejä varmistaaksesi, että tiedostot on ladattu oikein.

Varmenne on nyt valmis, vieritä alas ja lataa varmenne ja yksityinen avain, koska sinun on ladattava ne Hostingerin Hpaneliin.

hostinger hpanel ssl -asetukset

 1. Siirry Hostingerin Hpaneliin ja siirry sen verkkotunnuksen SSL-osioon, jolle olet luonut SSL: n.
 2. Liitä varmenne (jonka olet ladannut aiemmin)
 3. Liitä yksityinen avain (jonka olet ladannut aiemmin)
 4. Jätä Varmenteen myöntäjän kimppu (CABUNDLE) -kenttä tyhjäksi

Napsauta “asenna”, niin SSL-varmenne asennetaan.

SSL asennettu hpaneliin

Valmista! Sivun yläosassa näkyy juuri asennettu SSL-varmenne.

Jos olet enemmän visuaalinen oppija, tässä on YouTube-video, joka vie sinut prosessin läpi GoDaddyllä (mutta se on 99% identtinen Hostingerin kanssa):

Vielä yksi juttu.

SSL-varmenteen asentamisen jälkeen verkkosivustosi on edelleen saatavana sekä HTTP: n että HTTPS: n kautta. On kuitenkin parempi käyttää vain HTTPS: ää, koska se salaa ja suojaa verkkosivustosi tietoja. Napsauta ”Pakota HTTPS” -painiketta pakottaaksesi HTTPS: n kaikkeen saapuvaan liikenteeseen.

Yhteenveto

Kuinka asentaa ilmainen SSL-varmenne kaikkiin Hostinger-suunnitelmiin

Useimmat web-hosting-yritykset tarjoavat ilmaisia ​​SSL-varmenteita isännöintisuunnitelmissaan, mukaan lukien Hostinger.

Mutta yksi huolenaihe Hostingerin kanssa on, että heidän lähtötason jaetussa isännöintisuunnitelmassa ei ole ilmaista SSL: tä, myös jos haluat luoda lisäosa-verkkotunnuksia useiden verkkosivustojen ylläpitämiseksi Hostinger-suunnitelmassa, niin nämä lisäosa-verkkotunnukset eivät tule ilmaiseksi SSL: llä. jompikumpi.

Voit tietysti mennä eteenpäin ja ostaa premium-SSL-sertifikaatin, mutta tarjolla on ilmainen ja helppo vaihtoehto.

Tässä vaiheittaisessa oppaassa neuvotaan, kuinka asennetaan ilmainen SSL-varmenne, jonka on myöntänyt Encrypt, ja kuinka ilmainen ZeroSSL-online-työkalu asennetaan varmenne verkkosivustollesi, jota ylläpidetään Hostingerillä..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map