Kuinka aloittaa blogin tyhjästä

Oman blogin perustaminen on paras ja helpoin tapa jakaa ideasi ja asiantuntemuksesi maailmalle. Jos luulet blogin luomisen tyhjästä kuulostaa aivan liian vaikealta ja tekniseltä, et voi olla väärässä. Koska blogin tekeminen on paljon helpompaa kuin luulet. Se todella on!


Tässä on vaiheittainen “katsele olkapääni” -opetus, kuinka aloittaa blogin tyhjästä WordPressin avulla, videoilla, joita on helppo seurata ja ymmärtää.

Mutta jos joutut kiinni, lähetä meille sähköpostia ja aion tehdä parhaani auttaakseni sinua.

Ja jos haluat, voit jopa käyttää blogiasi mainostaaksesi pienyrityksesi tai verkkokauppasi, tai voit jopa ansaita rahaa siitä blogin avulla.

 1. Mitä opit täältä?
 2. Opit luomaan WordPress-blogin tyhjästä (ts. Kuinka asentaa, määrittää ja mukauttaa WordPressiä).

 1. Mitä tarvitset blogin perustamiseen?
 2. Tarvitset tietokoneen ja Internet-yhteyden (duh!), Ja tarvitset vähintään pari tuntia aloittaaksesi.

 1. Kuinka paljon maksaa WP-blogin luominen?
 2. Ei paljon, joudut kuluttamaan vain noin 10 dollaria kuukaudessa verkkotunnuksen nimeen ja web-isännöintiin, siinä kaikki.

kuinka aloittaa WordPress-blogin tyhjästä

Oletko valmis? Sitten selvitetään kuinka WordPress-blogi käynnistetään vuonna 2020 tyhjästä:

Kuinka aloittaa blogin tyhjästä WordPressin avulla

 • 1. Hanki verkkotunnus & sivujen ylläpito

  Ensinnäkin, ennen kuin voit luoda blogin, tarvitset kaksi asiaa; verkkotunnus ja web-hosting. Nämä ovat blogin rakennuspalikoita.

  Suosittelen, että käytät blogiasi Web-isäntänä Bluehost.com tai SiteGround.com, syynä on seuraava:

  Molemmat tarjoavat samanlainen hinnoittelu

  Molemmat ovat suositellut WordPress.org. Bluehost ja WordPress ovat toimineet yhdessä vuodesta 2005

  Molemmilla on yhden napsautuksen WordPress-asennus joka huolehtii teknisistä asennuksista ja konfiguroinnista automaattisesti.

  Molemmat tarjoavat 24/7 tuki mikä tarkoittaa, että siellä on aina joku vastaamassa kysymyksiisi, ja heidän online-tukikeskukseen sisältyy WordPress-oppaita, video-oppaita ja paljon muuta.

  Molemmat tarjoavat 30 päivän rahat takaisin takuu joten voit saada hyvityksen, jos päätät, ettet halua pitää blogia.

  Bluehost antaa sinulle ilmaisen verkkotunnuksen nimen kun kirjaudut heidän kanssaan.

  SiteGround tarjoaa sinulle POISTUMISET OMINAISUUDET nopeuden ja turvallisuuden suhteen (FYI käytän Sitegroundin GrowBig-suunnitelmaa tälle sivustolle).

  Jos haluat tarkempia tietoja näistä yrityksistä, katso SiteGround-katsaus ja Bluehost-arvostelu, ja jos et edelleenkään pysty päättämään, sinun kannattaa tarkistaa SiteGround vs. Bluehost -vertailu.

 • 2. WordPress-yleiskatsaus & asennus

  Tässä videossa opit kuinka asentaa WordPress hosting-tilillesi käyttämällä heidän yksinkertaista ja aloittelijaystävällistä “yhden napsautuksen” WordPress-asennusohjelmaa.

  Jos tarvitset apua WordPressin asentamisessa, tutustu tähän asennusoppaaseen ja esittelyyn.

 • 3. WordPress-kirjautuminen & järjestelmänvalvojan alue

  Onnittelut WordPressin asentamisesta! Tässä tässä videossa opit kuinka kirjautua sisään WordPress-hallinta-alueellesi ja käyttää siellä olevia tärkeitä työkaluja.

 • 4. Sivujen luominen WordPressiin

  Tässä videossa opit luomaan sivuja (kuten kotisivusi, yhteystietosi jne.) WordPress-blogiisi.

 • 5. Viestien luominen WordPressiin

  Tässä tässä videossa opit luomaan viestejä WordPress-blogiisi. Viestit eroavat hiukan sivuista, koska ne on lueteltu sivusi kronologisessa käänteisessä järjestyksessä ja ovat ihanteellisia päiväkirjatyyppiselle sisällölle, kuten blogiviestit.

  Välisoitto

  Mitä eroa WordPressin sivuilla ja viesteillä on??

  WordPressin viestit ja sivut saattavat näyttää pinnalta hyvin samanlaisilta. Molemmat sisältävät otsikon ja pääsisältöalueella käytetään samaa sisältöeditoria, mutta eräitä tärkeitä eroja on:

  Viesteissä on näkyvä päivämäärä ja aikaleima, kun taas sivuilla ei ole

  Viestit näytetään käänteisessä aikajärjestyksessä verkkosivustollasi uusimmasta vanhimpaan

  Sivut jätetään blogin pääaikajana

  Viestit voidaan järjestää luokkien ja tunnisteiden avulla

  Sivut voidaan järjestää hierarkkisessa rakenteessa

  Viesti on syndikoitu RSS-syötteiden kanssa, ilmoittamalla tilaajille, kun uusia viestejä julkaistaan

  Nyrkkisääntönä on, että “ajaton” sisältö, joka ei ole blogin osa, sopii parhaiten julkaisemiseen sivuna. Sisältö, joka on osa blogiisi tai päiväkirjaasi ja on aikaherkempi, sopii paremmin viestiksi.

  Hyvä on, siirrymme eteenpäin.

 • 6. Luokat & tunnisteet WordPressissä

  Tässä videossa opit luomaan luokkia ja tunnisteita (viesteille) WordPress-blogiisi.

 • 7. WordPress-laajennusten käyttäminen

  Täältä tässä videossa opit käyttämään WordPress-verkkosivustosi laajennuksia. Plugin laajentaa toiminnallisuutta tai lisää uuden ominaisuuden (esimerkiksi yhteyslomakkeen) WordPress-blogiisi.

  Välisoitto

  Mitkä WordPress-välttämättömät laajennukset sinun pitäisi asentaa?

  Laajennukset auttavat laajentamaan ja laajentamaan WordPress-blogin toiminnallisuutta. On lähes 50 000 ilmaista WordPress-laajennusta, joita voit käyttää blogiisi. Älä kuitenkaan hulluksi ja asenna ne kaikki, koska liian monien laajennusten asentaminen hidastaa blogin lataamista. Joten sinun on oltava nirso ja asentaa vain laajennuksia, joita blogisi todella tarvitsee.

  Aksimet on roskapostin vastainen laajennus, joka suojaa blogiasi haitalliselta sisällöltä (tämä on virallinen WordPress-laajennus ja se on esiasennettu).

  Yoast on SEO-laajennus, joka auttaa hakukoneita optimoimaan blogisi ja auttamaan sinua määrittämään WordPress-blogin SEO: n, kuten sisällönkuvauskentät ja XML-sivukartan luominen, robots.txt-tiedoston kokoonpano, .htaccess-tiedostojen editointi ja paljon muuta

  WP-raketti on premium-välimuistilaajennus, jonka avulla WordPress-sivustosi latautuu nopeasti. Hienoa WP-raketissa on, että se tulee ilman monimutkaisia ​​liitännäisasetuksia ja se nopeuttaa verkkosivustosi latausaikaa laajennuksen aktivoinnin yhteydessä.

  Visuaalinen säveltäjä on intuitiivinen vedä ja pudota -editori, joka tarjoaa monipuolisen kirjasto tehokkaita ominaisuuksia ja resursseja täydellisen ja ammattimaisen WordPress-sivuston luomiseksi.

  Imagify on kuvanpakkauslaajennus, joka optimoi lähettämäsi kuvat pienentämällä tiedostokokoa menettämättä laatua, joten blogiisi latautuu nopeasti

  Sosiaalinen sodankäynti Laajennus auttaa sinua lisäämään blogiisi upeita näköisiä sosiaalisen kirjanmerkkipainikkeita.

  Yhteydenottolomake 7 on yhteyslomakelaajennus, jonka avulla voit luoda erityyppisiä yhteyslomakkeita.

  jetpack on all-in-one-laajennus, joka antaa blogiisi ominaisuuksia, kuten tilastot, niihin liittyvät viestit, hakukoneoptimoinnin, sosiaalisen jakamisen, suojauksen, varmuuskopiot, nopeuden ja sähköpostiluetteloiden hallinnan.

  Siirrytään eteenpäin.

 • 8. WordPress-teemojen mukauttaminen

  WordPress-teema (jota kutsutaan myös malliksi) on tiedostojoukko, joka määrittää WordPress-käyttöisen blogin ulkoasun ja tunteen. Tässä videossa opit käyttämään WordPress-teemoja loistavan ensivaikutelman WordPress-blogiisi.

 • 9. WordPress-valikot & widgetit

  Tässä videossa opit kuinka muuttaa blogin sisällön ulkoasua WordPress-valikon avulla & widget-ominaisuudet.

 • 10. Luominen & käyttäjien hallinta

  Tässä videossa opit luomaan ja hallitsemaan käyttäjätilejä WordPress-blogissa.

 • Bonus: Blogin edistäminen & turvallisuusvinkit

  Täältä opit, kuinka mainostaa, ylläpitää ja suojata WordPress-blogiasi muutamalla hyödyllisellä vinkillä.

  Välisoitto

  Mitä voit tehdä WordPressin suojaamiseksi?

  WordPress on suojattu laatikosta, joihin sisältyy varotoimenpiteitä WordPress-blogin kovettumiseksi edelleen. Tässä on muutama WordPress-tietoturvavihje:

  Älä käytä ”Järjestelmänvalvoja” järjestelmänvalvojan / pääkäyttäjänimeä

  Käytä vahvoja salasanoja (pitkät, numeroilla, isoilla kirjaimilla ja symboleilla)

  Lataa vain laajennuksia ja teemoja tunnetuista lähteistä

  Suorita aina WordPress-ydinpäivitykset heti, kun ne ilmestyvät (fyi kaikki SiteGround-suunnitelmat tulevat hallitun WordPress-isännöinnin avulla, mikä tarkoittaa, että ne tekevät ydinpäivitykset ja -korjaukset WordPressille puolestasi – automaattisesti)

5 tapaa ansaita rahaa blogiisi

Omasta kokemuksestani olen huomannut, että suurin osa blogin ansaitsemiseen liittyvistä neuvoista perustuu oletukseen, että blogiisi on jo houkuttelemassa tuhansia kävijöitä päivässä. Mutta kuinka totta tämä oletus on? Jos olet kuin minä, et todennäköisesti saa tuhansia kävijöitä päivässä. Mutta ei hätää, blogisi ansaitsemiseksi on edelleen paljon tapoja. Nämä ovat viisi menetelmää, jotka toimivat kaikissa blogeissa.

Tapa 1: Sponsorointi

Useimmat ihmiset kertovat, että mainosten näyttäminen sivustollasi – joko bannerimainokset tai tekstimainokset, jotka näkyvät artikkelin lopussa – on paras tapa tuottaa tuloja. Vaikka näitä mainosohjelmia on helppo asentaa, niitä ei myöskään kannata jatkaa, ellei sinulla ole paljon liikennettä. Helppo vaihtoehto puhtaalle mainonnalle on sponsorointi, jonka yhteydessä paikalliset yritykset maksavat sinulle suoraan heidän nimiensä ja logonsa lisäämisestä verkkosivustollesi..

Tapa 2: E-kirjat ja premium-sisältö

Jos haluat sitoutua luomaan uuden kappaleen ladattavasta sisällöstä – tapaustutkimuksen, paperikirjan tai Kindle-kirjan – joka kuukausi, voit luoda toistuvan tulovirran blogin perusteella. Näin se toimii: luo 25-sivinen kirja, lisää se Amazoniin ja lataa missä tahansa 1,99–3,99 dollaria kirjaa kohden. Mikä parasta, tämä on täysin passiivinen tulo, joka todella auttaa rakentamaan mainetta.

Menetelmä 3: Kurssit ja konsultointi

Ja kun olet luonut maineesi e-kirjoilla ja muulla premium-sisällöllä, sinä voit alkaa myydä korkean dollarin kursseja ja konsultointipalveluita. Sano esimerkiksi, että kirjoitat blogin terveydestä ja kuntoilusta. Joka päivä voit antaa harjoittelusehdotuksia ja lähettää valokuvia itsestäsi kuntosalilla. Se saattaa avata oven ihmisille, jotka palkkaavat sinut henkilökohtaiseksi kunto-ohjaajaksi, tai kuntosalille, joka palkkaa sinut opettajaksi uudelle kuntokurssille..

Menetelmä 4: Tytäryhtiömarkkinointi

Olen nähnyt, että monet ihmiset ottavat intohimonsa tiettyyn tuotteeseen ja muuttavat sen erittäin menestyväksi sisaryhtiömarkkinointiliiketoiminnaksi. Oletetaan esimerkiksi, että nautit kirjoittamisesta erilaisista teknisistä laitteista ja olet luonut suhteellisen suositun gadget-blogin, jonka ihmiset lukevat oppiakseen uusimmista uusista tuotteista. Mainitset jo tuotteita, joten miksi et saisi palkkaa siitä? Jos kirjaudut tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, voit saada palkkaa joka kerta, kun joku napsauttaa tuotelinkkiä blogissasi ja ostaa tuotteen.

Tapa 5: Sisämarkkinointi

Olen tallentanut parhaan ehdotukseni viimeiseksi. Paras tapa ansaita blogiisi ansaita rahaa on tehdä siitä keskeinen sisältömarkkinointisi. Näin se toimii: perustat blogin ja päivität blogiasi säännöllisesti hakukoneoptimointia ajatellen, se on loistava tapa saada sana selville kaikista päätuotesivustolla myytävistä tuotteista.

Jos olet tosissasi blogisi kaupallistamisessa, nämä kaikki ovat todistettuja menetelmiä, jotka toimivat, riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni liikenteesi on joka päivä. Se voi vaatia vähän työtä heti, mutta kun näet, kuinka helppoa on ansaita rahaa nukkumallasi, innostuu kokeilemaan yhä enemmän näitä strategioita..

Seuraavat vaiheet kohti oman WordPress-blogin perustamista

Nyt kun olen osoittanut sinulle tarkalleen kuinka perustaa blogi ja miten voit ansaita se, ja nyt kaikki on sinun tehtäväsi. Koska vain sinä voit saada sen tapahtumaan ja saamaan blogin toimimaan!

Aloita heti, jos haluat jakaa ideoitasi tai asiantuntemustasi maailmalle tai ansaita rahaa blogin avulla.

Valitse WordPress-teema, joka tekee blogisi ulkoasusta ulkoasun ja tunteen, jonka haluat sen olevan. Suosittelen StudioPress-teemoja. Sinun tulisi myös harkita nopeasti ladattavan WordPress-teeman käyttöä.

Asenna muutama WordPress-laajennus, joka laajentaa blogisi toimintoja.

Lisää muutama tärkeä välttämätön sivu, kuten yhteyshenkilö, tietoja, tietosuoja jne.. Tämä aloitusohje-blogi-opas näyttää sinulle, kuinka luoda tällaisia ​​sivuja.

Mene ja kirjoita ensimmäinen blogiviestisi.

Jos takertuit mihinkään, lähetä meille sähköpostia ja aion tehdä parhaani auttaakseni sinua. Sinun tulisi myös tarkistaa luetteloni WordPress-resursseista ja vaihtoehtoisesti voit käyttää verkkosivustojen rakentajaa, jos haluat luoda verkkosivuston helposti ja nopeasti.

Kerro myös minulle, kun blogiisi on valmis ja käynnissä, koska haluaisin nähdä blogini “live” ja “toiminnassa”. Suuri kiitos ja Bluehostille hyödyllisistä video-oppaistaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map