Útmutató a kezdőnek az újracímkézéshez

Ha valaki anélkül hagy el weboldalát, hogy bármit megvásárolna, pénzt veszít. Még ha ingyenes SEO-forgalom révén is irányítja a forgalmát a blogjába, elveszíti az időt és az erőforrásokat, amelyeket az ingyenes forgalom megszerzése érdekében töltött. De nem feltétlenül így kell lennie.


Mivel van mód arra, hogy minél több ROI-t kiszorítson minden olyan személytől, aki meglátogatja az Ön weboldalát.

A magasabb ROI elérésének ezt a varázslatos módszert nevezik retargeting.

kezdő útmutató az retargetinghez

Mi az a reargeting??

Amikor egy személy meglátogatja az Ön weboldalát, és elhagyja anélkül, hogy feliratkozott az e-mail listára, vagy bármit megvásárolt volna, akkor valószínű, hogy ez a személy soha nem tér vissza az Ön webhelyére.

Ha 1000 ember havonta elhagyja az Ön weboldalát, bármilyen intézkedés nélkül, akkor legalább 1000 dollárt veszít, ha egy látogatóra 1 dollárba kerül az a látogató megszerzése..

Az újracímkézés nagyon régóta fennáll, de a legtöbb vállalkozás nem használja azt. Segíthet az előfizetői bázis megduplázásában, további értékesítésekben és további termékek eladásában a meglévő ügyfelek számára.

Ez a legjobb módja annak kiszorítja a legtöbb ROI-t a látogatói közül. Ez lehetővé teszi, hogy újra és újra el tudja helyezni a márkát a potenciális ügyfelek és az ügyfelek előtt.

Ez a Retarger grafika magyarázza a legjobban:

mi reargeting

Bár a grafika csak a potenciális ügyfelek ügyfelekké való átalakításáról szól, sok szempontból felhasználhatja az újracélzást:

 • Ügyfél eladása vagy keresztértékesítése.
 • Az egyszeri ügyfelekből ismétlődő vásárlókká válhat.
 • Érje el azokat az ügyfeleket, akik nem válaszolnak az e-mailekre.
 • A tartalom reklámozásával győződjön meg arról, hogy márkája az ügyfelek fejében marad.
 • Érje el az ügyfeleket más, saját tulajdonában lévő eszközökkel.

Az újracélzó kampány célja változhat. Egyidejűleg számos különböző rearget kampányt indíthat különböző célokkal. De a a fő cél mindig az ROI növelése lesz minden egyes dollárért, amelyet költesz egy látogató megszerzéséhez.

Remarketing vs Retargeting?

Most már hallottál már a remarketing kifejezést, szóval mi az a remarketing és az újracélzás közötti különbség?

remarketing vs retargeting

Mindkét kifejezést gyakran felcserélhetően használják, de a remarketing olyan stratégia, amelynek célja az ügyfelek újbóli bevonása e-mail marketing, közösségi média és offline tevékenységek révén..

Az újracímkézés a remarketing „taktikája”, és általában a fizetett szöveges és vizuális hirdetésekre összpontosít.

Hogyan működik az újracímkézés?

Az újracímkézés valóban összetett folyamatnak tűnhet, ha Ön még nem ismeri ezt. De semmiért nem kell aggódni. Ehhez nincs szükség millió dolláros költségvetésre vagy összetett szoftverre és eszközökre. És nem vesz igénybe évekig, hogy megtanulja, hogyan kell továbbfejleszteni az értékesítést.

Ez egy egyszerű folyamat fizetett hirdetések megjelenítése azoknak az embereknek, akik már meglátogatták az Ön weboldalát, vagy korábban már vásároltak tőled valamit.

Kétféle módon lehet visszavonni az embereket:

1. Gyűjtse össze az adatokat Retargeting Pixel-rel

Minden olyan felhasználói platform, amely a felhasználók retargetésének képességével jár, lehetőséget kínál az adatok gyűjtésére egy egyszerű technológiával, amelyet retargeting pixelnek hívnak..

A retargeting pixel egyszerűen egy vagy két soros JavaScript kód, amelyet a weboldalain helyez el, és ez segít a hirdetési platformon a felhasználó felismerésében. Amint a felhasználót a platform felismeri, adataikat a fiókja későbbi célzási listájába tárolja.

Zavarónak hangzik?

facebook pixel

Íme egy példa a Facebook Pixel működésére:

Helyez egy kis JavaScript-kódot a webhelyének oldalain. Ez a szkript minden alkalommal betöltődik, amikor valaki meglátogatja az Ön weboldalát. Ez a szkript akkor kapcsolódik a Facebook szerverekhez. A szerver megpróbálja felismerni a felhasználót IP-cím és sütik alapján.

Ha a webhelyét meglátogató személynek van Facebook-fiókja, és be van jelentkezve a Facebook-ba, akkor a Facebook hozzáadja ezt a felhasználót a későbbi célok listájához. Később visszavonhatja ezt a felhasználót a Facebook hirdetési platformon keresztül. Minél több ember látogat, annál nagyobb lesz az újracélzási lista.

E látogatók körébe tartoznak azok az emberek, akik más hirdetési platformokon keresztül is felkeresik az Ön weboldalát. Ez lehetővé teszi azoknak a felhasználóknak a visszavonását, akik más hirdetési platformon keresztül látják vagy kattintottak a hirdetéseire.

Ha még nem telepítette a retargeting pixelt a webhelyén, telepítse azt egy most.

2. Célozza meg a platformon lévő ügyfeleit az ügyfelek listájával

Ha már van ügyfelek listája, feltöltheti az e-mail címeik listáját a Facebookba. Miután ezt megtette, a Facebook megpróbálja egyeztetni a Facebook-fiókokat az e-mail címekkel, hogy megtalálja az Ön Facebook-on lévő ügyfeleit.

facebook egyedi közönség

Ez egy nagyszerű lehetőség az ügyfelek eladására vagy keresztértékesítésére. Nem csak, hogy a már megvásárolt emberek újracélzó listájának elkészítése segít további termékek és szolgáltatások eladásában ugyanazon emberek számára.

Mindig könnyebb több cuccot eladni ugyanazoknak az embereknek, mint az, ha több kilátást keresünk, és ügyfelekké változtatjuk őket.

A továbbcélzó hirdetésekkel több termékét népszerűsítheti meglévő ügyfelei számára.

Íme egy nagyszerű példa a Facebook reargeting hirdetésére az ügyféllista alapján:

facebook retargeting példa

A fenti egy retargeting hirdetés DigitalMarketer. Olyan embereket céloznak meg, akik részt vettek a forgalomban & Konverziós csúcstalálkozó 2014. Üzenetüzenetük egyértelműen felkéri a múltban a konferencián részt vevő meglévő ügyfeleiket, hogy ismét vegyenek részt a konferencián.

A DigitalMarketer minden évben visszavonja régi résztvevőit.

A legjobb reargeting platformok

Itt található a piac három legnépszerűbb remarketingplatformja: a Google AdWords, az AdRoll és a Facebook.

Google AdWords reargeting

Google naponta milliárd keresési eredményoldalt szolgál fel. Ezen keresési eredmények tetején jelenítheti meg hirdetéseit. De tudod, hogy az AdWords lehetővé teszi hirdetéseinek megjelenítését a hálózatuk részét képező harmadik fél webhelyein?

google adwords remarketing

A Google AdWords használatával később visszavonhatja a látogatókat, a potenciális ügyfeleket és a meglévő ügyfeleket az interneten. A legtöbb olyan webhely, amely több millió látogatót vonz, a Google hirdetési hálózatának része. Célzhatja az embereket, akik meglátogatják a webhelyek millióit.

Még akkor is, ha a célpiac túlságosan hip vagy túl öreg ahhoz, hogy a Facebook-ot használhassa, megcélozhatja őket az interneten azokon a webhelyeken, amelyeket rendszeresen olvasnak vagy látogatnak..

Nemcsak ezt, hanem vissza is vonhatja azokat az ügyfeleket, akik keresik a versenytársait, miután meglátogatta a webhelyét, ahogy a SendinBlue teszi:

google adwords retargeting példa

Állítólag a Google hirdetési hálózat képes elérni az internetes felhasználók több mint 90% -át világszerte. Szinte mindenki használja az internetet.

Próbálja ki a Google Hirdetési Hálózatot, ha azt akarja, hogy a webhely látogatóit és ügyfeleit az interneten keresztül remarkolja, és ne csak egyetlen platformon, mint például a Facebook.

Az AdRoll újracímkézése

Az AdRoll lehetővé teszi, hogy jobban megcélozza a potenciális ügyfeleket az AI használatával. Ezek lehetővé teszik, hogy a Mesterséges Intelligencia segítségével a megfelelő üzenetet a megfelelő időben megjelenítse a megfelelő embernek. AI-jaik segítenek a marketing optimalizálásában több csatornán, többek között a Facebookon, az Instagramon, a Gmailen és sok más platformon.

Ha egyablakos megoldást keres olyan hirdetések létrehozására, amelyek túl sok próba és hiba nélkül működnek, az AdRoll az út.

Ez a weboldalról ábrázolja a legjobban, hogyan működik a platformuk:

AdRoll

Ahelyett, hogy a keresésre vagy a megjelenítésre korlátozná, lehetővé teszik, hogy hirdetéseit potenciális ügyfeleinek jelenítse meg, bárhol is vannak az interneten..

Ezek lehetővé teszik az ügyfelek megcélzását mindkettő használatával Statikus és dinamikus hirdetések. Ha e-kereskedelmi webhelyet működtet, vagy több terméket is elad, akkor szeretni fogja a dinamikus hirdetéseket. Ezek lehetővé teszik olyan hirdetések megjelenítését, amelyek kapcsolódnak ahhoz a termékhez, amelyet az ügyfél éppen megtekintett vagy érdekelhet.

Például, ha egy webhelyén szereplő felhasználó az Ön által eladott órákat nézi, akkor érdemes hirdetéseket mutatni nekik, amelyek ezeket az órákat reklámozzák, nem pedig cipőt vagy ékszert. A dinamikus hirdetésekkel megjelenítheti azt a pontos terméket, amelyet ügyfele érdekel.

Az AdRoll jelentése szerint ügyfeleik évente több mint 240 milliárd dollárt keresnek. Azoknak tulajdonítják ügyfeleik eredményeit, hogy a platform képes automatikusan optimalizálni és adaptálni a megjelenített hirdetéseket annak alapján, hogy mi a felhasználó érdekli a korábbi viselkedés alapján.

Az AdRoll segítségével automatikusan megcélozhat bárkit, aki az interneten keresztül, a megfelelő üzenetküldéssel, bármilyen eszközön használ, akár laptopban, táblagépen, akár okostelefonon.

Facebook reargeting

Facebook a legnagyobb közösségi média platform, beleértve a tizenévesektől a 80 éves korig is. Ha el akarja reargetni ügyfeleit a Facebookon, akkor először telepítenie kell a Retargeting Pixel webhelyet. Másik lehetőségként feltöltheti a megcélzott ügyfelek listáját.

A Facebook összeveszi az ügyfelek e-maileit a Facebook-fiókokkal. Bármely olyan Facebook-vevővel, aki Facebookon van, felkerül az újracélzási listára. Miután felkerültek az újracélzási listára, nem korlátozódhat arra, hogy újracímkézze őket a Facebookon. Utána elmozdíthatja őket a Facebook hirdetési hálózatának részét képező összes webhelyen és platformon, beleértve az Instagramot, azonnali cikkeket és a nagyszámú webhelyet.

facebook hirdetési példa

A Facebook lehetővé teszi a látogatók remarketingét az összes platformon keresztül. Tehát először visszavonhatja az ügyfelet a Facebook hírcsatorna-hirdetésen keresztül, majd megjeleníthet egy követőhirdetést Instagram-hírcsatornáján. A rendelkezésre álló platformok között szerepel a Messenger, az Instagram és még a WhatsApp is.

A Facebook-on történő hirdetés szempontjából a legjobb rész az, hogy látszólag korlátlan számú kilátással rendelkezik. Több mint 1,3 milliárd aktív felhasználóval a Facebook segít az ügyfelek elérésében világszerte.

Néhány nagyszerű reargeting esettanulmány, amely megmutatja, hogyan kell helyesen csinálni

Ha izgatottan akarja elindítani az első újracélzási kampányt, amilyennek lennie kellene, akkor először ihletet kell szereznie azoktól az emberektől, akik máris nagyszerű munkát végeznek a továbbcélzás során. A következő esettanulmányok áttekintést nyújtanak arról, mit tehet az iparában, az Ön helyzetében.

A Bebê Store 98% -os átalakítást kapott

 • Ipar: Babatermékek
 • Felület: Google AdWords
 • Eredmény: Az átváltási arány 98% -os növekedése

A Bebê Store 98% -os növekedést tudott elérni a konverziós arány segítségével a Konverzióoptimalizáló nevű AdWords eszközzel. Ez az eszköz az AdWords platform része, amelyet ingyenesen használhat, miután elindította a hirdetéseket.

A Bebê Store, ahogy a neve is sugallja, bébi termékeket árusít, beleértve babakocsikat, játékokat és természetesen pelenkákat.

A Dynamic Retargeting használatával megjelenítik a termékek körhintaját, amely olyan termékekhez kapcsolódik, amelyeket a látogatók már megnéztek:

Bebe esettanulmány

A Konverzióoptimalizáló az ügyfelek viselkedését vizsgálja, és hirdetéseket jelenít meg nekik, amikor készen állnak vásárlásra.

Az amerikai hazafis 33% -kal csökkentette beszerzési költségeit

 • Ipar: Kabin bérleti díjak
 • Felület: AdRoll
 • Eredmény: Az akvizíciónkénti költség csökkentése 33% -kal

Az American Patriot 33% -kal csökkentette a beszerzésenkénti költségeket, amikor a Google Ads-ről az AdRoll-ra váltott.

Noha benyomásaik voltak a Google Ads használatával, nem szereztek konverziókat az AdRoll esettanulmányban említett American Patriot szóvivőjeként:

“Az AdRoll előtt a Google retargeting-et használtuk, és bár határozottan benyomásokat kaptunk, nem kaptunk sok konverziót.”

Az AdRoll-ra váltás csak ügyfelenként 10 dollárra csökkentette a beszerzési költségeket, ami korábban 15 dollár volt ügyfelenként. Az AdRoll az AI segítségével megcélozza és megjeleníti a megfelelő üzenetet a megfelelő ügyfélnek az összes eszközén.

A kereső 13% -kal növelte az átlagos rendelési értéket

 • Ipar: Használt luxusórák
 • Felület: Google AdWords
 • Eredmény: Az akvizíciónkénti költséget 34% -kal csökkentheti

A Kereső képes volt 1300% -os ROI-t elérni hirdetési kiadásaiban, és 34% -kal csökkentheti az akvizíciónkénti költségeket azáltal, hogy 20 különböző csoportba sorolta azokat az embereket, akik „vásárlási szándékot mutattak”.

kereső esettanulmány

Ahelyett, hogy mindenkit megcélozna, a Watchfinder megduplázta azt, hogy csak azokat az embereket célozza meg, akik már meglátogatták a webhelyüket, és bizonyították érdeklődését valamelyik termékük vásárlása iránt..

Sikereiknek az az oka, hogy nagyon könnyű több dolgot eladni egy meglévő ügyfélnek, mint eladni olyannak, aki nem ismeri az Ön márkáját.

A Myfix ciklusok több mint 1500% -os ROI-t értek el hirdetési kiadásaikban

 • Ipar: Kerékpárok
 • Felület: Facebook
 • Eredmény: 6,38% CTR és 1500% ROAS

A Myfix Cycles Torontóban található kerékpárkereskedő. A továbbfejlesztett Facebook hirdetéseket olyan kerékpárok eladására használták, amelyek átlagosan több mint 300 dollárba kerültek. 100 USD feletti terméket nem könnyű eladni. Az értékesítési ciklus egyre nagyobb és több interakcióra van szükség, mivel a termék ára növekszik.

Megkezdték azoknak az embereknek a retargetését, akik kerékpárt adtak a kosárba, de soha nem fejezték be a pénztár folyamatát. Sikerült elérniuk lenyűgöző 6,38% -os átkattintási arányt hirdetéseikhez, és minden elköltött dollárért 15 USD-t tettek ki. 3 043 dollárt értékesítettek, és csak 199 dollárt költöttek a Facebook hirdetésekre. Ez egy 1500% -os megtérülés a hirdetési kiadásokra:

myfix ciklus esettanulmány

Ez az esettanulmány bebizonyítja, hogy akkor is profitálhat az átcélzásból, ha 200 USD-os költségvetéssel rendelkezik.

A WordStream 300% -kal növelte az átlagos látogatási időtartamot

 • Ipar: Online marketing szolgáltatások
 • Felület: Google AdWords
 • Eredmény: Növelje a visszatérő látogatókat 65% -kal

A WordStream 65% -kal, a látogatás átlagos időtartama pedig 300% -kal növelte a visszatérő látogatókat.

Az esettanulmány szerint a WordStream minden hónapban több ezer látogatót fogadott, de egyikük sem tudta, mit csináltak vagy eladtak. Noha több százezer látogatót fogadtak ingyen a keresőmotorokból, tartalmukból nem számoltak el értékesítéssel.

Addig, amíg el nem kezdték újracélzni webhelyüket a Facebook hirdetésekkel. A weboldal látogatói három különféle szegmensét célozták meg, ideértve az embereket, akik meglátogatták a saját honlapjukat, az embereket, akik ingyenes eszközüket használták, és az embereket, akik elolvastak a blogjukat. A továbbcélzó hirdetések segítségével képesek voltak 51% -kal növelni konverziós arányukat.

Kulcs elvihető

Ha nem késlelteti ügyfeleit, pénzt veszít az öklével.

Azáltal, hogy visszavonja azokat az embereket, akik már vásároltak tőled valamit, növelheti az ügyfelek élettartamát azzal, hogy több terméket értékesít a meglévő vásárlóinak.

Hasznos lehet az Ön webhelyét látogató emberek újracélzása is. Ha valaki meglátogatja az Ön weboldalát, és a termékoldal felkeresésével felkeltette érdeklődését egy termék iránt, akkor az adott viselkedés alapján később visszavonhatja az adott személyt, és megjelenítheti számukra egy termék hirdetését, amelyben érdekli őket..

Az újracímkézés segíthet növelje eladásait és több pénzt keres minden látogatóval aki meglátogatja az Ön weboldalát, és mindenki, aki tőled vásárol.

Ha még soha nem próbálta meg a hirdetések retargeting-jét, akkor ezt meg kell tennie kezdje a Facebook Advertising-szel. A platformjuk a a legkönnyebben megtanulható és akkor is működik, ha van kis költségvetés valakivel együtt dolgozni.

Másrészről, ha unod, hogy az ügyfelek manuálisan célozzák meg a hirdetési platformokat, akkor iratkozzon fel AdRoll. Ők optimalizálja és adaptálja hirdetéseit az Ön számára hogy elérje a megrendelőit a megfelelő üzenetküldéssel, amely elősegíti az eladás lezárását.

Ha nincs ötlete a kezdéshez, tekintse át a fenti esettanulmányokat, hogy inspirációt találjon a kezdéshez és az emberek későbbi remarketingjéhez a maximális megtérülés érdekében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map