Веб хостинг је један од најважнијих уносне партнерске маркетиншке нише тамо. Ево моје листе најбољих где можете зарадите до 7000 УСД провизије за сваког клијента веб хостинга којег наводите.


Да вам је неко рекао да су зарадили хиљаде долара док спавају, шта бисте им рекли? Вероватно бисте одбацили захтев као лажни, назвали их лудим и кренули даље, мислећи да је немогуће толико зарадити (или уопште) а да заправо нисте „на послу“.

Али како то зарађују? Одговор је једноставан – аффилиате маркетинг.

Најбољи веб хостинг и ВордПресс хостинг партнерски програми у 2020. години:

Веб ХостКомисијаЛинк за пријавуПреглед
Течна мрежа150 УСД – 7000 УСДЛикуид Веб Аффилиате Програм
Кинста50 УСД – 500 УСДКинста партнерски програм
ВП Енгине200 УСД+ВП Енгине Аффилиате Програм
Цлоудваис50 УСД – 200 УСДЦлоудваис Аффилиате Програм
А2 хостинг85 долара – 140 долараА2 партнерски програм за хостинг
СитеГроунд50 УСД – 125 УСД+Партнерски програм СитеГроунд
иПаге105 УСД – 150 УСДиПаге Аффилиате Програм
Хостгатор50 УСД – 125 УСДПартнерски програм ХостГатор-а
Блуехост$ 65+Блуехост Аффилиате Програм

Хиљаде власника веб страница и блогера пронашло је начин да се одржи са пасивним током прихода. Како? Промовисањем компанија за веб хостинг. Да ли сте знали да Блуехост је платио провизију од 5 милиона долара повезаним компанијама прошле године!

Треба напоменути да ова веб локација доноси приход од придружених маркетинга. Зато што није тајна да ову веб локацију зарађујем путем аффилиате маркетинга, углавном од веб хостова које сам током година користио као веб програмер..

Када је у питању избор најбољег партнерског програма за веб хостинг, морате бити опрезни. Не бирајте само ону која плаћа највишу провизију; одаберите ону која је поуздана, корисничка и добро позната по свом квалитету.

Али најважније правило увек бисте покушали да следите, да ли је ово:

Као подружница требали бисте само препоручити веб хостове са којима сте упознати – и само бисте требали препоручити веб хостове које сте користили и који су вам помогли да постигнете нешто.

Ако нисте сигурни у производ и не мислите да ће он помоћи људима, не бисте га требали промовисати.

Ако заиста не знате производ, успешно га употребите за себе и то можете доказати својој публици, не можете очекивати од других да вам само узму реч – Пат Флинн из СмартПассивеИнцоме

Он зна о чему говори јер зарађује око 30.000 долара сваког месеца од промоције Блуехоста.

Јер, ако промовишете неквалитетан производ, то се лоше одражава на вас. Можете на крају изгубити публику на којој сте толико радили да изградите. Бирајте своје партнерске програме пажљиво и моћи ћете од тога зарадити више.

Најбољи веб хостинг програми подружницног маркетинга

најбољи веб хостинг партнерски програми

Овде сам набројао и прегледао неке од најбољих веб партнерских програма за ваше хостинг. Они су изабрани на основу исплате, поузданости и квалитета.

Погледајмо их детаљније!

1. Течни веб партнерски програм

текући веб партнерски програм

Течна мрежа је лидер у премиум управљаном простору за хостинг. Они нуде низ услуга од „класичних“ наменских сервера и ВПС хостинга, и Цлоуд наменских сервера и ВПС-а до потпуно управљаног ВооЦоммерце-а и ВордПресс хостинга.

Њихов управљани ВооЦоммерце и ВордПресс хостинг су брзи, поуздани и сигурни. Веб локације хостиране на Ликуид Вебу имају најбржу брзину са 10 ПХП радника, бесплатном миграцијом сајтова, бесплатним ССЛ сертификатима и без додатних накнада, ограничења саобраћаја или одмјерљених приказа страница.

ЛикуидВеб управљани ВооЦоммерце и ВордПресс хостинг долазе у пакету са бесплатним додатком за израду страница Беавер Буилдер, Сви иконични ВП додаци, Јилт Абандондед Царт, Аффилиате ВП и Глев Аналитицс.

Њихов партнерски програм један је од најбољих у индустрији. Придруженим друштвима се исплаћује 150% месечног трошка са минималним ЦПА од 150 УСД (такође остварујете 50% бонуса за унапред плаћене планове.)

Свакако се исплати упутити купце на ЛикуидВеб. Ево рашчламбе распона ЦПА:

 • Управљани ВордПресс: $ 150 – $ 2000 по пријави
 • Управљана ВооЦоммерце: $ 150 – $ 3000 по пријави
 • ВПС хостинг: 150 – 300 УСД по пријави
 • Намјенски хостинг: $ 150 – $ 7,000 по пријави
 • Цлоуд хостинг: 150 до 5000 долара по пријави

Као придружени партнер ЛикуидВеб-а пружиће вам низ одличних подстицаја који ће вам помоћи да их клијенте упутите:

 • Персонализоване комисије
 • Ексклузивни кодови купона
 • Одредјене странице са брендом
 • Ексклузивна продаја и понуде
 • Бесплатне поклоне купцима (као што су учлањење у ВП101)

Због тога је програм придруживања Ликуид Веб један од најбољих. Ово је врхунски веб домаћин који ће клијенти које упутите вољети, а ви ћете бити великодушно награђени за њихово пријављивање.

Исплата је од 150 до 7000 долара по продаји

2. Партнерски програм Кинста

кинста аффилиате програм

Кинста је у потпуности управљани ВордПресс хостинг провајдер са цлоуд серверима које покреће Гоогле Цлоуд Платформ. Веб локације са Кинста брзином муње брзо се постављају, сигурне су и поседују све најновије технологије као што су ССЛ, ПХП7, ХТТП / 2 ЦДН, места за постављање и још много тога.

Њихов партнерски програм један је од најбољих, ако не и најбољи у индустрији хостинга. За сваку продају коју наведете можете зарадите до 500 УСД + добијате 10% месечних периодичних провизија.

Ево неколико разлога због којих је Кинстаов партнерски програм један од најбољих у послу:

 • Зарадите између 50 и 500 долара за сваког купца коју препоручите (на основу врсте плана који упућујете)
  • Стартер план (50 УСД провизије)
  • Про план (провизија 100 УСД)
  • Бизнис планови (150 УСД провизије)
  • Ентерприсе планови (500 УСД провизије)
 • 60 дана дугачки колачић за праћење, а зарада се исплаћује у 60-дневном прозору за конверзију
 • 10% месечних понављајућих провизија током живота купца кога сте навели
 • Кинста’с брзина откуцаја је испод 5%, што значи сталне понављајуће провизије
 • Месечне исплате на ваш ПаиПал рачун
 • Праћење у реалном времену где у реалном времену можете видети податке о придруженим партнерима, као и приказе страница, претплате, детаље детаљног плана
 • Огромна библиотека промотивних банера и логотипа, као и водичи и ресурси за подружнице.

Сви ови разлози чине Кинстаов придружени програм једним од најбољих. Ово је фантастичан веб домаћин и заједно са својим награђиваним партнерским програмом чини овај рецепт за успех. Топло вам препоручујем да одете и проверите њихов програм и започнете са зарађивањем партнерских прихода.

Исплата је од 50 до 500 долара по продаји

3. ВП Енгине Аффилиате Програм

ВП Енгине веб хостинг програм

Ако углавном пишете о темама и додацима за ВордПресс, ВП Енгине би могао бити најбољи избор за вас.

ВП Енгине има један од најплаћенијих партнерских програма, који нуди најмање 200 долара по продаји. Исплаћиваће вам се 20. сваког месеца и морате да отворите СхареАСале налог да бисте примили уплату.

Као подружница добијате стандардну провизију од 200 УСД за сваку продају или 100% прихода првог месеца (у зависности од плана који читалац купује) – овисно о томе који је већи. То је једно слатко, зар не??

ВП Енгине је једна од водећих веб хостинг платформи у домену; промовишући их, можете бити сигурни у ниске стопе преокрета. Такође можете бити сигурни да препоручујете публици висококвалитетни производ.

Погледајмо неколико разлога због којих је партнерски програм ВП Енгине међу најбољима у послу:

 • Снажне провизије: Програм нуди минимално 200 долара при свакој продаји. Тешко да се било који други програм приближио том броју. Бонус бод? Ако се ваш купац одлучи за ценовни план, добићете 100% прихода њиховог првог месеца.
 • Додатни бонус на више препорука: Програм је осмишљен како би подстакао подружницу да повећа већу продају. Ако имате шири домет и можете да упутите више од пет посетилаца на веб локацију хостинг услуге, можете рачунати да ћете зарадити више од 200 долара по продаји. За сваких пет продаја, које олакшате, добијате додатних 100 УСД. За 10 продаја, добијате 250 долара. Ако се 60 ваших препорука претвори, добићете огромних 1500 УСД провизије, што укупно износи 15,475 УСД!
 • Ниске стопе преокрета: Људи који се одлуче за услугу хостинга за ВП Енгине обично су посвећени корисници ВордПресс-а који траже напредну хостинг платформу. А ВП Енгине не разочара. Стога су стопе поништавања знатно ниже од осталих програма, што значи да задржавате већи износ исплате.
 • Комисија од подружница: Потенцијал зараде од ВП Енгине-а је још већи јер вам даје провизију за сваку продају коју обављају ваше подружнице. За сваку конверзију ваших подружница зарадите 50 УСД.
 • Копирај & Лепљење промотивних материјала: ВП Енгине својим подружницама пружа сјајне банере и шаблоне које ће користити као промотивни садржај. Ово увелико смањује ваш труд уз повећање конверзија, јер ВП Енгине редовно проводи А / Б тестирање на својим банерима. Такође покреће повремене понуде за промоцију продаје које можете користити да бисте повећали препоруке.
 • Дуље трајање колачића: Генерално гледано, колачићи истјечу за 30 дана за већину партнерских програма. Међутим, ВП Енгине омогућава период од 180 дана. То значи да ако посетилац ваше веб странице кликне на вашу партнерску везу и купи хостинг план од ВП Енгине-а било када у року од 180 дана, добићете одговарајућу провизију.

Сви ови фактори чине удружени програм за ВП Енгине једном од најбољих опција. Једини недостатак је то што се све мање људи има тенденцију да се пријави на њега јер су његови планови хостинга нешто скупљи. Мораћете да ускладите своју публику у складу са тим.

Исплата је 200 долара + по продаји

4. Цлоудваис Аффилиате Програм

Цлоудваис веб хостинг програм

Цлоудваис је управљани веб домаћин који вам омогућава брзо постављање веб локација на цлоуд сервере попут ДигиталОцеан, АВС, Вултр, Линоде и још много тога.

Дакле, ако блогнете о развоју ВордПресс-а, темама и додацима, Цлоудваис би могао бити одличан избор за вас.

Цлоудваис је један од најплаћенијих партнерских програма, који нуди провизије до 200 долара по продаји.

Они су недавно преновили своје партнерске програме како би понудили повезаним партнерима боље и флексибилније структуре комисија. Постоје три различите структуре комисија које вам помажу да зарадите онако како желите:

 • Плоча (на основу перформанси) – Зарадите између 50 и 125 долара по продаји
 • Хибридни (на бази перформанси и понављања) – Зарадите 30 УСД по пријави + 7% провизије за животни век
 • Прилагођено (на основу перформанси) – Зарадите до 200 УСД по продаји

Погледајмо неколико разлога због којих је Цлоудваис програм аффилиате један од најбољих у послу:

 • Великодушна и флексибилна структура комисија: Што боље радите, веће су и провизије. Можете бирати између структуре провизије засноване на перформансама или ако сте склони пасивном дохотку, модел хибридне провизије је сјајан ако сте дугорочно у питању.
 • Посебни подружнички менаџери: Добијате наменског аффилиате менаџера који ће вам помоћи да прођете кроз сваки корак облак хостинг програма аффилиате програма. Она ће одговорити на сва ваша питања и дати вам стручна упутства.
 • Ресурси за учење : Добијате приступ различитим ресурсима, укључујући наше бројеве и водиче на броду, месечне билтене, блогове и референтне чланке.
 • Праћење у реалном времену: Надзорна табла са придруженим облацима Цлоудваис долази са колачићима за праћење који прате сваког посетиоца и препоруку како не бисте изгубили траг ни једне провизије.
 • Извештавање о перформансама: Можете да приступите детаљним извештајима о перформансама на придруженом панелу да бисте проценили ваше маркетиншке напоре у кампањама и оптимизирали стратегије за побољшане резултате.

Цлоудваис доноси високо перформансе и безбедност хостинга облака како за веб локације ВордПресс тако и за ВордПресс Због свих ових разлога Цлоудваис је један од најбољих хостинг програма са неким од највиших стопа конверзије.

Зарадите до 200 УСД по препоруци

5. А2 партнерски програм за хостинг

А2 Хостинг веб хостинг партнерски програм

А2 хостинг је познато име у индустрији веб хостинга, које нуди решења за ВордПресс хостинг.

Провизија коју нуди А2 Хостинг аффилиате програм почиње од $ 85 и креће се до 140 УСД. Износ се повећава на основу броја конверзија, након стимулисане структуре бонуса. Уплата се врши 15. сваког месеца путем ПаиПала. Такође нуди 10 УСД као бонус за пријаву.

Да бисте исплату објавили, морате додирнути референтну вриједност од 100 УСД. Ако не зарадите 100 УСД месечно, исплата ће се спровести следећег месеца (или кад год се досегне праг).

Погледајмо неке од карактеристика А2 Хостинг аффилиате програма и разумемо зашто је један од најбољих програма на располагању.

 • Високе исплате: Нудећи 85 долара за сваку продају, провизија коју нуди А2 хостинг је више него код многих других придружених програма. Штавише, како се конверзије повећавају, провизија расте. За конверзије између 11 и 20, добијате провизију од 100 УСД по продаји. За конверзије између 21 и 30, исплата се повећава на 120 УСД по продаји. Коначно, за конверзије изнад 31 године, добијате 140 УСД по продаји.
 • Двостепени бонус: Као и ВП Енгине, А2 хостинг такође вам даје могућност зараде сваки пут када ваше подружнице изврше конверзију. За сваку препоруку вашег подружнице која купује од А2 хостинга, добијате 5 УСД.
 • Политика колачића: А2 хостинг омогућава период од 90 дана пре истека колачића. То значи да ако ваша препорука купи било када у року од три месеца од клика на линк са препоруком, имаћете право на вашу провизију.
 • Одлична контролна табла: У оквиру свог партнерског програма, А2 хостинг пружа својим придруженим партнерима контролну таблу свеобухвата – под називом иДевАффиилиатес. Придружена предузећа могу помоћу софтвера прикупити статистику о својој продаји. Такође могу да пронађу банере и било који други промотивни материјал. Софтвер такође има видео записе и упутства за упућивање подружница ка бољим конверзијама.

А2 Хостинг аффилиате програм се етаблирао као водећи програм за блогере који желе уновчити. А2 хостинг нуди више хостинг планова, с тим да ће основни почети од 3,92 УСД месечно. То олакшава привлачење публике на портал.

Од 85 до 140 долара по продаји

6. Партнерски програм СитеГроунд

Партнерски програм СитеГроунд за веб хостинг

У индустрији већ више од деценије, СитеГроунд је означио једну од најбољих веб хостинг платформи тамо. Има звјездани имиџ марке, што његов партнерски програм чини једним од најпопуларнијих избора за блогере.

СитеГроунд је независна, усер-фриендли хостинг платформа која нуди одличан квалитет. Партнерски програм СитеГроунд осмишљен је да награди волумен, уз минималну провизију од 50 УСД по продаји. То може порасти и на пристојних 125 УСД у зависности од броја препорука које претворите.

Погледајмо неке од функција због којих је аффилиате програм СитеГроунд врхунски избор.

 • Структура Комисије заснована на учинку: Програм нуди провизију од 50 УСД за сваку продају која се деси по вашој препоруци. Стопа се повећава са бројем конверзија. Док примате 50 УСД за до 5 продаја, између 6 и 10 конверзија добит ћете 75 УСД. Конверзије између 11 и 20 испуњавају услове за провизију од 100 УСД по продаји и ако пређете преко 20 конверзија, имате право на издашну провизију од 125 УСД по препоруци.
 • Нема минималне продаје: Једна од најбољих карактеристика партнерског програма СитеГроунд је да не морате достићи одређени износ да бисте примили провизију. Чак и ако направите само једну продају месечно, ваша провизија ће бити пуштена.
 • Седмичне исплате: За разлику од стандардног месечног платног система, СитеГроунд врши седмичне исплате. Ово се допада малим блогерима који траже редовнији прилив новца. Провизија се пушта 30 дана након прве продаје.
 • Робусна подружница за подршку: Поред тога што придруженим партнерима пружају добро осмишљене и прилагођене банере за промоцију, он им омогућава и приступ аффилиате менаџеру коме се може обратити за било какву помоћ.

СитеГроунд је једно од најпознатијих имена у индустрији; према томе, можете бити сигурни у високе конверзије и ниске преокрете

Провизије на основу перформанси од 50 до 125 долара+

7. иПаге Аффилиате Програм

иПаге веб хостинг аффилиате програм

иПаге је добро познато име у домени хостинг услуга, а нуди различите планове који одговарају потребама појединачних власника веб страница и предузетника. У индустрији је од 1998. године и део је дивовске Ендуранце Интернатионал групе (ЕИГ).

Партнерски програм иПаге плаћа једну од најбољих цена у индустрији, а провизије почињу по фиксној стопи од 105 УСД. Нуди различите цене за различите хостинг планове, од 105 УСД за дељене и ВПС рачуне све до 150 УСД за наменски хостинг план.

Потребно је између 15 и 30 дана да се уплата обради. Можете да платите чеком, ПаиПал-ом или кредитом (ако сте корисник иПаге-а).

Погледајте неколико специфичних карактеристика партнерског програма иПаге Хостинг. Што га чини атрактивном опцијом за подружнице?

 • Цене водећих комисија: Као придружени члан имате могућност зараде до 150 УСД провизије по продаји. Ово је једна од највећих исплата од стране партнерског програма. Чак је и основна стопа од 105 УСД виша од већине стандардних провизија и нема ограничења у којој можете зарадити.
 • Приступ промотивним материјалима: иПаге својим подружницама омогућава приступ разним промотивним материјалима као што су дисплеји за приказ, текстуалне везе и још много тога, што они могу користити на својој веб страници за промоцију иПаге хостинг услуга. Омогућава вам и сопствени код препоруке који можете користити у огласу.
 • Више конверзије: иПаге нуди неке од најјефтинијих планова хостинга у индустрији. То значи да омогућава већу стопу конверзије за ваше препоруке.
 • Географска независност: Можете бити основани било где у свету и постати придружени члан иПаге-а. Међутим, плаћање се врши само у америчким доларима.

иПаге такође нуди својим подружницама снажан ресурсни центар који могу користити за повећање конверзија. Пошто је део ЕИГ-а, иПаге је поуздан хостинг сервис са широким поуздањем.

Од 105 до 150 долара по продаји

8. Партнерски програм ХостГатор

Партнерски програм веб хостинга за ХостГатор

Још један члан Ендуранце Интернатионал групе, ХостГатор је једна од најдуговјечнијих услуга хостинга у индустрији. Има милионе корисника који се шире широм света.

ХостГатор аффилиате програм спада међу најпопуларније партнерске програме. Такође има структуру комисије засновану на учинку која награђује велику количину конверзија; основна провизија почиње од 50 УСД.

Нудећи планове за ВПС хостинг, ВордПресс хостинг, цлоуд хостинг и наменско хостинг рачуна, ХостГатор користи Импацт Радиус за покретање свог партнерског програма. Хајде да дубље истражимо његове карактеристике.

 • До 125 долара провизије: Можете да зарадите високу провизију од 125 УСД по продаји са ХостГатор аффилиате програмом. Следи структура заснована на количини, где зарадите 50 УСД за до 5 конверзија, 75 УСД за 6 до 10 конверзија, 100 УСД за 11 до 20 препорука и 125 УСД за упућивање после 20.
 • Услови плаћања: Плаћате месечно, а продаја се верификује два месеца након извршене продаје. Плаћање се врши недељу дана након верификације продаје. Морате зарадити минимум 100 УСД да би провизија била ослобођена, али не постоји горња граница.
 • Аффилиате Суппорт Систем: ХостГатор пружа пуно савета за придружене компаније. Такође нуди разне натписе и друге материјале. Коначно, моћи ћете да се консултујете са стручњацима ако желите да повећате стопе конверзије.

Будући да су планови ХостГатор-а познати и веома популарни, моћи ћете лако да промовишете његове услуге и зарадите више. Овај партнерски програм је дефинитивно један од најпопуларнијих у индустрији.

Провизије на основу перформанси од 50 до 125 долара

9. Партнерски програм Блуехост

Партнерски програм веб хостинга Блуехост

Блуехост је такође члан ЕИГ-а, што га чини сличним другим веб локацијама на овој листи.

Блуехост је веб хостинг платформа која је позната по висококвалитетној и јефтиној понуди; према томе, њен партнерски програм има упориште међу блогерима који желе да направе приход.

Блуехост прати равну структуру провизије, нудећи 65 долара по продаји. Међутим, провизија може ићи и до 120 УСД у зависности од броја препорука.

Погледајте неколико јединствених понуда Блуехост партнерског програма у наставку:

 • Провизије за награђивање: Можете зарадити огромне суме новца ако имате капацитет за покретање обимне продаје. Уз основну провизију од 65 УСД по продаји, испуњавате услове за вишу стопу ако добро пласирате њихове планове и возите велики број препорука на њихов портал.
 • Услови плаћања: Ако се пријавите са Блуехост партнерским програмом, добићете провизију 45 дана након истека месеца подобне куповине. Плаћање се обрађује између 16. и последњег дана у месецу. Потребно је да зарадите минимум 100 УСД да бисте плаћање ослободили; требало би да имате ПаиПал рачун.
 • Супериорно праћење: Блуехост има један од најсофистициранијих софтвера за праћење; нити једна продаја коју сте ви навели не треба да буде некредитована. Његов технолошки напредни систем за праћење чини га стабилним и поузданим партнерским програмом.
 • Упутство и подршка: Придруживање се придруженом програму Блуехост омогућава приступ мноштву ресурса за повећање стопе конверзије. Такође, придруженим партнерима пружа натписне натписе и огласне везе ради њиховог увида. Коначно, издавачи имају приступ тиму стручњака који ће вас упутити да зарађујете више новца путем провизије.
 • Више конверзија, ниских преокрета: Блуехост је етаблирани бренд у домени веб хостинга и већ га милиони купаца користе свуда. То значи да је подружници лакше гурнути своје хостинг услуге редовним посетиоцима. Будући да је хостинг услуга прихваћена међу заједницом корисника, моћи ћете остварити више конверзија и задржати ниске стопе преокрета.

Блуехост нуди разне планове за своје кориснике. А пошто је његова стална услуга широко цењена, лако ћете је моћи промовисати. Као подружница за веб хостинг не можете погријешити са Блуехост аффилиате програмом.

Зарадите 65 УСД + за сваку пријаву

Шта је аффилиате маркетинг?

Аффилиате маркетинг је концепт где ви као подружница препоручујете производ треће стране на својој веб локацији. Када неко купи тај производ путем ваше везе, добијате провизију. Једноставно, зар не?

како функционира веб хостинг аффилиате маркетинг

Тренутно је један од најбољих начина за зараду пасивног дохотка, посебно ако већ имате блог који привлачи пристојан број посјетилаца.

Водите ли блог који се фокусира на веб хостинг, ВордПресс теме, блогање или било који други предмет везан за дигитални маркетинг? Ако то учините, сљедећи корак је придруживање партнерском програму за веб хостинг. То је најбољи начин да се створи потенцијално значајан пасиван приход.

Зашто је уносни маркетинг веб хостинга уносан?

Једноставно речено, аффилиате маркетинг помаже вам да зарадите. Много блогера је могло да користи препоруке за своју корист. Веб хостинг партнерски програми истичу се јер су они неки од најплаћенијих партнерских програма на тржишту.

Све што требате да урадите (лакше речено него што знам) је да напишете један пост који прегледавате веб хостинг платформу и можете зарадити велику провизију (у зависности од публике коју привлачите).

Многи блогери који покривају теме попут веб хостинга, блогања, интернет маркетинга и технологије могу изузетно добро да зараде. То раде тако што промовишу услуге веб хостинга на својој веб локацији.

Али као што сам рекао на почетку овог поста, и не могу довољно нагласити колико је ово важно:

Као аффилиате маркетингу требали бисте само препоручити веб хостове са којима сте упознати – и само препоручити веб домаћине које сте раније користили и који су вам помогли да постигнете нешто.

Ако нисте сигурни у веб домаћина и не мислите да ће то помоћи људима, не бисте га требали промовисати.

Како то функционише?

Постоји неколико начина за промоцију услуге веб хостинга на вашем блогу. Прво можете написати пост у коме ћете прегледати његове услуге. Закључите пост на блогу са линком до услуге веб хостинга.

Друго, на вашој веб локацији можете приказати банере. Скоро сви придружени програми дају вам банере и друге промотивне материјале свог бренда. Можете их користити на веб локацији или уградити везу у подножје или заглавље веб локације. Можете такође користити кодове купона за попуст да подстакнете посетиоце да се одлуче за услугу хостинга.

Сваки пут када посетилац провери вашу веб локацију, кликне на линк са препоруком и на крају купи услугу веб локације, добијате провизију. Ова провизија може бити од 50 до преко 1.000 долара, зависно од тога који веб хостинг аффилиате програм припадате и која је њихова структура провизије..

Ко је за?

Партнерски програми за веб хостинг углавном су намењени блогерима који пишу о сличним темама као што су СЕО, израда веб локација и блогова и веб мастеринг. Чак и опћи власници веб страница могу бити подружнице за веб хостинг и промовирати њихове жељене хостинг услуге.

Ако желите да будете у могућности да утичете на своју публику да испроба ваше препоруке, први корак је изградња њиховог поверења. Можете започети генерирањем стручних садржаја на свом блогу.

Једном када то учините, није их тешко усмјерити на одређену веб хостинг платформу. На пример, можете једноставно укључити подножје које каже „хостирано од СитеГроунд“ и возити посетиоце на веб локацију СитеГроунд.

Ако сте већ упознати са стандардним аффилиате маркетингом и такође блог о тим темама, покушајте са веб хостинг партнерским програмима!

Завршне речи

Веб хостинг партнерски маркетинг делује изванредно добро за блогере који константно излажу сјајан садржај. Број конверзија које сте у могућности увелико зависити од рангирања вашег блога или веб локације на претраживачу, због чега је садржај толико важан.

Избор блогера није баш тежак задатак. У ствари, већ бисте требали знати о постојању ових популарних хостинг услуга. Међутим, кад бирате шта желите да промовишите, имајте на уму све факторе. Не ради се само о високој провизији, већ и о одржавању легитимног садржаја.

Сви придружени програми о којима смо разговарали већ дуго постоје; они блогерима пружају одличну прилику за остваривање већег пасивног прихода. На пример, прослављени блогер Пат Флинн користи Блуехост и зарађује велику провизију путем препорука.

Ако сте блогер и желите да се придружите партнерском програму веб хостинга, крените и упутите нам који програм је најбоље радио за вас!

Јесам ли пропустила нешто важно за што мислите да би требало да буде укључено овде? Тада бих волео да чујем све о томе у коментарима овде испод!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me