Legjobb web hosting társult programok

A web hosting az egyik leginkább jövedelmező affiliate marketing rések kint. Itt van a legjobb listám, ahol csak tudsz keresni akár 7000 dollárt jutalékot minden hivatkozott web hosting kliens számára.


Ha valaki azt mondaná, hogy több ezer dollárt keresnek alvás közben, mit mondanának nekik? Valószínűleg elutasítja az állítást hamisnak, őrültnek hívja őket, és továbblép, és azt gondolja, hogy lehetetlen annyit keresni (vagy egyáltalán) anélkül, hogy valójában „munkahelyi” lenne.

De hogyan keresik meg? A válasz egyszerű – kapcsolt marketing.

Legjobb webtárhely és WordPress társult társult programok 2020-ban:

Web HostjutalékRegisztráció linkFelülvizsgálat
Folyékony web150–7000 dollárLiquid Web Partnerprogram
Kinsta50–500 USDA Kinsta Partnerprogram
WP motor200 $+WP Motor Partnerprogram
Cloudways50 USD – 200 USDCloudways Partnerprogram
A2 tárhely85 USD – 140 USDA2 Hosting társult program
SiteGround50–125 USD+SiteGround Partnerprogram
iPage105–150 USDiPage Partnerprogram
Hostgator50–125 USDHostGator Partnerprogram
Bluehost$ 65+Bluehost Partnerprogram

Több ezer webhelytulajdonos és blogger találta meg a módját, hogy fenntartsa magát passzív jövedelemmel. Hogyan? Web hosting cégek támogatásával. Tudtad, hogy A Bluehost 5 millió dollárt fizetett ki jutalékot a leányvállalatokhoz tavaly!

Meg kell említenem, hogy ez a weboldal jövedelmet generál az affiliate marketingből. Mivel nem titok, hogy affiliate marketing révén pénzt keresek erre a weboldalra, főleg azoktól a webes hostoktól, amelyeket az évek során webfejlesztőként használtam.

A legjobb web hosting társult programok kiválasztásakor óvatosnak kell lennie. Ne csak válassza ki azt, amelyik a legmagasabb jutalékot fizeti; válasszon egyet, amely megbízható, felhasználóbarát és a minőségéről ismert.

De a legfontosabb szabály mindig meg kell próbálnod követni, ez:

Leányvállalatként csak olyan webgazdakat ajánlhat, amelyekkel már ismeri – és csak azokat a webhelyeket javasolhatja, amelyeket korábban használt, és amelyek segítettek valami elérésében..

Ha nem biztos benne a termékben, és nem érzi magát, hogy segít az embereknek, akkor nem szabad reklámoznia.

Hacsak nem ismeri valóban a terméket, sikeresen használja magának, és be tudja bizonyítani, hogy a közönség számára nem számíthat arra, hogy mások csak azért fogják kifejezni – Pat Flynn, a SmartPassiveIncome

Tudja, miről beszél, mert minden hónapban mintegy 30 ezer dollárt keres be a Bluehost reklámozásáért.

Mert ha alacsony minőségű terméket népszerűsít, akkor ez rosszul tükrözi magát. Végeredményben elveszítheti azt a közönséget, amelynek építésén oly keményen dolgoztál. Óvatosan válassza ki a társult programokat, így többet fog keresni belőle.

Legjobb web hosting társult marketing programok

legjobb web hosting társult programok

Itt felsoroltam és áttekintettem a legmegfelelőbb web hosting társult vállalkozás programjait. Ezeket a kifizetés, megbízhatóság és minőségük alapján választották meg.

Nézzük meg részletesebben!

1. Liquid Web Partnerprogram

folyékony webes társult program

Folyékony web a vezető a prémium menedzselt tárhely területén. Számos szolgáltatást kínálnak, a „klasszikus” dedikált szerverek és a VPS tárhely, a Cloud dedikált szerverek és a VPS, a teljes mértékben menedzselt WooCommerce és WordPress tárhelyig.

A kezelt WooCommerce és a WordPress tárhely gyors, megbízható és biztonságos. A Liquid Web-en üzemeltetett webhelyek a leggyorsabbak 10 PHP dolgozóval, ingyenes migrációval, ingyenes SSL tanúsítványokkal, és nincs felesleges díj, forgalmi korlátozás vagy mért oldalmegtekintés.

A LiquidWeb menedzselt WooCommerce és WordPress tárhelyhez ingyenes Beaver Builder oldalkészítő plugin, All Iconic WP plugins, Jilt Abandonded Cart, Affiliate WP és Glew Analytics tartozik..

Társult programjuk az iparág legjobbjai között van. A társult vállalkozásoknak 150% -ot fizetnek havi költségek minimális CPA-jával 150 USD-t (50% -os bónuszt keresel az előre fizetett csomagokért is.)

Mindenképpen kifizetődő az ügyfeleknek a LiquidWeb felé történő irányítása. Íme a CPA tartományok bontása:

 • Kezelt WordPress: 150 dollár – 2000 dollár regisztrációnként
 • Menedzselt WooCommerce: 150 USD – 3000 USD regisztrációnként
 • VPS tárhely: 150 USD – 300 USD regisztrációnként
 • Dedikált tárhely: 150 USD – 7000 USD regisztrációnként
 • Cloud tárhely: 150 USD – 5000 USD regisztrációnként

A LiquidWeb kapcsolt partnereként kiváló ösztönzőket kínál Önnek, amelyek segítenek az ügyfelek felé fordításában:

 • Személyre szabott jutalékok
 • Exkluzív kuponkódok
 • Társcímkés céloldalak
 • Exkluzív értékesítés és ajánlatok
 • Ingyenes ajándékok az ügyfelek számára (például a WP101 képzési tagság)

Ez a Liquid Web társult programját teszi a legjobbnak. Ez egy kiváló internetes házigazda, amelyet az Ön által említett ügyfelek szeretni fognak, és nagylelkű jutalmat kap Önnek a feliratkozásért.

A kifizetés eladásonként 150–7000 dollár

2. A Kinsta Partnerprogram

Kinsta társult program

Kinsta egy teljesen kezelt WordPress tárhely-szolgáltató, a Google Cloud Platform által üzemeltetett felhőkiszolgálókkal. A Kinsta által üzemeltetett oldalak villámgyorsan betöltődnek, biztonságosak és a legújabb technológiákkal, például SSL, PHP7, HTTP / 2 CDN, valamint átmeneti területekkel és még sok másnal rendelkeznek.

Társult programjuk az egyik legjobb, ha nem a legjobb a tárhelyiparban. Minden hivatkozott eladás esetén megteheti akár 500 dollárt keresni + 10% havi ismétlődő jutalékot kap.

Íme néhány oka annak, hogy a Kinsta társult programja az üzleti élet egyik legjobbja:

 • Keressen 50 és 500 dollár között minden ügyféllel az Ön referenciája alapján (az Ön által hivatkozott terv típusa alapján)
  • Kezdő terv (50 USD jutalék)
  • Pro terv (100 USD jutalék)
  • Üzleti tervek (jutalék 150 USD)
  • Vállalati tervek (500 USD jutalék)
 • 60 napos követő süti, és a bevételeket egy 60 napos konverziós ablakban fizetik ki
 • 10% havi ismétlődő jutalékok az Ön által említett vevő élettartama alatt
 • Kinsta a a lebegőképesség aránya 5 alatt van%, ami következetesen ismétlődő jutalékokat jelent
 • Havi kifizetések a PayPal számlájára
 • Valós idejű követés ahol valós időben láthatja társult adatait, valamint oldalmegtekintéseket, előfizetéseket és részletes terv részleteket
 • Hatalmas könyvtár promóciós zászlók és logók, valamint útmutatók és források a leányvállalatok számára.

Mindezek miatt a Kinsta társult programja az egyik legjobb. Ez egy fantasztikus internetes házigazda, és jutalmazott társult programjukkal együtt ez egy adott recept a sikerhez. Erősen ajánlom, hogy látogasson el a programjára, és kezdjen el fiókot keresni.

A kifizetés eladásonként 50–500 USD

3. A WP Engine Partnerprogram

A WP Engine web hosting társult programja

Ha többnyire WordPress témákról és pluginokról ír, a WP Engine lehet a legjobb választás az Ön számára.

A WP Engine az egyik legjobban fizető társult programja, amely a minimum 200 USD eladásonként. A fizetést minden hónap 20. napján kell megtenni, és létre kell hoznia egy ShareASale fiókot a fizetés fogadásához.

Leányvállalatként szokásos 200 dollár jutalékot kap minden eladásért, vagy az első hónap bevételeinek 100% -áért (attól függően, hogy az olvasó milyen vásárlási tervet vásárol) – attól függően, hogy melyik a magasabb. Ez egy kedves üzlet, nem igaz?

WP motor a domain egyik vezető web hosting platformja; előmozdítva őket, biztos lehet abban, hogy alacsony a fordított arányok. Biztos lehet abban is, hogy kiváló minőségű terméket ajánl a közönség számára.

Nézzünk néhány okot, amelyek miatt a WP Engine társult programja az üzleti élet legjobbjai között van:

 • Izmos bizottságok: A program minden eladásonként legalább 200 dollárt kínál. Aligha más program közel áll ahhoz, hogy megfeleljen ennek a számnak. A bónuszpont? Ha az ügyfeled a díjszabási tervet választja, akkor az első hónap bevételeinek 100% -át kapja meg.
 • További bónusz több áttétel esetén: A program célja az, hogy ösztönözze a leányvállalatot az értékesítés növelésére. Ha szélesebb körben elérhető, és több mint öt látogatóra képes hivatkozni a tárhelyszolgáltatás webhelyén, számíthat arra, hogy eladásonként több mint 200 dollárt keres. Minden öt értékesítésnél megkönnyíti, és további 100 dollárt kap. 10 eladásért 250 dollárt kapsz. Ha 60 az Ön ajánlásából átalakul, akkor egy óriási 1500 dolláros jutalékot kap, összesen 15 475 dollárt!
 • Alacsony fordítási arány: Azok az emberek, akik a WP Engine tárhelyszolgáltatást választják, általában elkötelezettek a WordPress felhasználók, akik fejlett hosting platformot keresnek. És a WP Engine nem okoz csalódást. Ezért a visszafordítási arányok sokkal alacsonyabbak, mint a többi programnál, ami azt jelenti, hogy nagyobb a kifizetése.
 • Bizottság tagvállalatoktól: A WP Engine keresőképessége még nagyobb, mert jutalékot számít fel minden leányvállalatának eladásakor. Minden leányvállalatának minden konverziója után 50 dollárt keres.
 • Másolat & Beillesztés promóciós anyagok: A WP Engine nagyvállalatok számára nagyszerű bannereket és sablonokat kínál, amelyek promóciós tartalomként használhatók. Ez nagymértékben csökkenti az erőfeszítéseket, miközben növeli az átalakításokat, mivel a WP Engine rendszeresen elvégzi az A / B tesztet a zászlóikon. Szintén szakaszos értékesítési promóciós ajánlatokat futtat, amelyek felhasználásával növelheti az áttételét.
 • Hosszabb sütési idő: Általában véve, a legtöbb társult program esetében a sütik 30 nap alatt járnak le. A WP Engine azonban 180 napos időszakot engedélyez. Ez azt jelenti, hogy ha a webhely egyik látogatója kattint az Ön társult linkjére, és 180 nap alatt bármikor megvásárolja a WP Engine webhelyének tárhelyi tervét, akkor megkapja az esedékes jutalékot.

Mindezek a tényezők teszik a WP Engine társult programját a legjobb lehetőségek közé. Az egyetlen hátrány, hogy egyre kevesebb ember hajlandó feliratkozni rá, mivel a fogadási tervei valamivel drágábbak. Ennek megfelelően meg kell céloznia a közönséget.

A kifizetés 200 USD + eladásonként

4. Cloudways Affiliate Program

Cloudways web hosting társult program

Cloudways egy felügyelt webtárhely, amely lehetővé teszi a webhelyek gyors telepítését olyan felhőkiszolgálókra, mint a DigitalOcean, AWS, Vultr, Linode és még sok más.

Tehát ha a WordPress fejlesztéséről, témáiról és beépülő moduljairól blogol, akkor a Cloudways lehet a nagyszerű választás az Ön számára.

A Cloudways az egyik legjobban fizető társult program, melynek jutalékai vannak akár 200 dollár eladásonként.

Nemrégiben átdolgozták társult programját, hogy jobb és rugalmasabb jutalék-struktúrákat kínáljanak a társult vállalkozásoknak. Három különböző jutalékszerkezet létezik, amelyek segítenek a kívánt módon keresni:

 • Lemez (teljesítmény alapú) – 50 és 125 dollár keresni eladásokonként
 • Hibrid (teljesítmény + ismétlődő alapú) – Keress 30 $ regisztrációnként + 7% élettartamú jutalék
 • Egyéni (teljesítmény alapú) – Keress akár 200 USD eladásonként

Nézzük meg néhány okot, amelyek miatt a Cloudways társult programja az üzleti élet egyik legjobbja:

 • Nagyvonalú és rugalmas jutalékszerkezet: Minél jobban teljesít, annál magasabb a jutalék. Választhat a teljesítményalapú jutalékrendszer között, vagy ha hajlamos passzív jövedelemre, akkor a hibrid jutalékmodell nagyszerű, ha hosszú távon van benne..
 • Dedikált kapcsolt vezetők: Kap egy dedikált affiliate manager-et, amely segít végigjárni a felhőtároló affiliate program minden lépését. Válaszol minden esetleges kérdésére, és hozzáférést biztosít a szakértői útmutatásokhoz.
 • Tanulási források : Hozzáférést kap különféle forrásokhoz, beleértve a beépülő e-maileket és útmutatókat, a havi hírleveleket, a blogokat és a benchmark cikkeket.
 • Valós idejű követés: A Cloudways leányvállalati irányítópultja nyomkövető sütikkel érkezik, amelyek minden látogatót figyelnek, és az átirányítást, hogy ne veszítsen el egyetlen összeget.
 • Teljesítményjelentés: A kapcsolt panelen hozzáférhet a részletes teljesítményjelentésekhez, hogy felmérje a kampányokkal kapcsolatos marketing erőfeszítéseit, és optimalizálja a stratégiákat a jobb eredmények elérése érdekében.

A Cloudways nagy teljesítményű és biztonságos felhő-tárhelyet biztosít mind a WordPress, mind a nem WordPress webhelyek számára. Mindezek miatt a Cloudways az egyik legjobb hosting társult program, amelyben a legmagasabb az átváltási arány.

Keress akár 200 dollárt áttételnél

5. A2 Hosting társult program

A2 Hosting web hosting társult program

A2 tárhely egy neves név a web hosting ágazatban, megoldásokat kínálva a WordPress tárhelyhez.

Az A2 Hosting leányvállalati program által nyújtott jutalék 85 USD-tól indul, és 140 USD-ig terjed. Az összeg növekszik a konverziók száma alapján, egy ösztönzött bónusz struktúrát követve. A fizetés minden hónap 15-én történik a PayPalon keresztül. Ezenkívül 10 dollárt is kínál feliratkozási bónuszként.

A fizetés felszabadításához meg kell érnie a 100 dolláros referenciaértéket. Ha nem havi 100 dollárt keres egy hónapban, akkor a fizetést a következő hónapban engedik fel (vagy amikor a küszöbértéket elérték).

Nézzük meg az A2 Hosting társult program néhány funkcióját és megértsük, miért ez az egyik legjobb elérhető program.

 • Magas kifizetések: Ha minden eladáson 85 dollárt kínál, az A2 Hosting által nyújtott jutalék több, mint sok más társult program esetében. Sőt, a konverziók növekedésével a jutalék növekszik. A 11 és 20 közötti átváltások esetén eladásonként 100 USD jutalékot kap. A 21 és 30 közötti konverziók esetén a kifizetés eladásokonként 120 dollárra növekszik. Végül, a 31-nél túli konverziók esetén eladásonként 140 dollárt kap.
 • Kétlépcsős bónusz: Mint a WP Engine, az A2 Hosting lehetőséget ad arra is, hogy minden alkalommal kereskedjen, amikor leányvállalatai átalakítanak. Minden leányvállalatának az A2 Hostingtól vásárló beterjesztése után 5 dollárt kap.
 • Cookie-szabályzat: Az A2 tárolás 90 napot tesz lehetővé a süti lejárta előtt. Ez azt jelenti, hogy ha az ajánló az ajánlás linkre való kattintástól számított három hónapon belül vásárol, akkor jogosult lesz a jutalékra.
 • Kiváló Vezérlőpult: A kapcsolt programja alatt az A2 Hosting teljes körű kezelőpanelt – iDevAffiiliates néven – biztosít leányvállalatainak. A kapcsolt vállalkozások a szoftver segítségével statisztikákat gyűjthetnek az eladásaikról. Ezenkívül bannereket és egyéb promóciós anyagokat is megtalálhatnak. A szoftver videókat és kézikönyveket is tartalmaz, amelyek a leányvállalatokat a jobb átváltáshoz vezetik.

Az A2 Hosting leányvállalati programja vezető szerepet tölt be a pénzszerzésre törekvő bloggerek számára. Az A2 hosting több tárhely-tervet kínál, az alapvető havi 3,92 USD-tól kezdődően. Ez megkönnyíti a közönség vonzását a portálhoz.

Eladásonként 85 és 140 dollár között

6. SiteGround Partnerprogram

SiteGround web hosting társult program

Már több mint egy évtizede az iparban dolgozom, SiteGround nyilvánosságra hozta az egyik legjobb web hosting platformot. Csillag márka imázsát képviseli, így az affiliate programja a bloggerek egyik legnépszerűbb választása.

A SiteGround egy független, felhasználóbarát tárhely-platform, amely kiváló minőségű. A SiteGround kapcsolt programját a volumen jutalmazására tervezték, minimum eladási jutalék 50 USD. Ez akár tisztességes 125 dollárra is mehet, a konvertált áttétel számától függően.

Nézzük meg néhány olyan funkciót, amelyek miatt a SiteGround társult program legfontosabb választás lehet.

 • Teljesítményen alapuló bizottsági struktúra: A program 50 USD jutalékot kínál minden eladásra, amely az Ön ajánlása alapján történik. Az arány növekszik a konverziók számával. Miközben 50 dollárt kap akár 5 eladásért, 6 és 10 konverzió között 75 dollár lesz. A 11 és 20 közötti konverziók eladásonként 100 USD jutalékra jogosultak, és ha 20 konverziót halad meg, akkor jogosultak nagy jutalékra 125 USD juttatásonként.
 • Nincs minimális eladás: A SiteGround társult program egyik legjobb tulajdonsága az, hogy a jutalék megszerzéséhez nem kell külön összeget elérnie. A jutalékot akkor is felszámítják, ha havonta csak egy eladást hajt végre.
 • Heti kifizetések: A szokásos havi fizetési rendszertől eltérően a SiteGround hetente fizet. Ez vonzza azokat a kisméretű bloggereket, akik rendszeresebb pénzbeáramlást keresnek. A jutalékot az első eladás után 30 nappal felszabadítják.
 • Robusztus társult támogatás: Amellett, hogy a leányvállalatokat jól megtervezett és testreszabott szalagcímekkel látja el a promóció érdekében, ez hozzáférést biztosít a leányvállalati menedzserhez is, akihez bármilyen segítséget fel lehet kérni..

A SiteGround az ipar egyik legismertebb neve; Ezért biztos lehet benne, hogy magas a konverzió és az alacsony visszafordítás

Teljesítményen alapuló jutalékok 50 és 125 dollár között+

7. iPage Partnerprogram

iPage web hosting társult program

iPage egy jól ismert név a tárhelyszolgáltatás területén, különféle terveket kínálva, amelyek megfelelnek az egyes weboldaltulajdonosok és vállalkozók igényeinek. 1998 óta működik az iparban, és része az óriási Endurance International Group (EIG) csoportnak..

Az iPage kapcsolt program az iparág egyik legjobb díját fizeti, a jutalékok 105 USD átalánydíjjal kezdődnek. Különböző díjakat kínál a különböző tárhely-tervekhez, kezdve a 105 dollárt a megosztott és a VPS-fiókokon, egészen 150 dollárig egy dedikált tárhely-tervhez.

A fizetés feldolgozása 15-30 napig tart. Választhat úgy, hogy csekken, PayPal-ban vagy hitelkártyával fizet (ha iPage felhasználó).

Nézzük meg az iPage Hosting leányvállalati program néhány speciális funkcióját. Mi teszi vonzóvá a leányvállalatok számára?

 • Vezető jutalékok: Tagvállalatként lehetősége van arra, hogy eladásonként akár 150 USD jutalékot szerezzen. Ez az egyik legmagasabb kifizetés egy társult program által. Még a 105 dolláros alapkamat is magasabb, mint a legtöbb szokásos jutaléknál, és nincs korlátozás arra, hogy mennyit kereshet.
 • Hozzáférés a promóciós anyagokhoz: Az iPage a leányvállalatainak számos promóciós anyaghoz férhet hozzá, mint például a reklámszalagok, szöveges linkek és egyebek, amelyeket webhelyükön felhasználhatnak az iPage tárhelyszolgáltatásainak népszerűsítéséhez. Ezenkívül megadja a saját hivatkozási kódját, amelyet felhasználhat a hirdetésben.
 • Magasabb konverziók: Az iPage az iparág legolcsóbb tárhely-terveit kínálja. Ez azt jelenti, hogy elősegíti az áttételi arány magasabb szintjét.
 • Földrajzi függetlenség: A világ bármely pontján székhellyel rendelkezik, és az iPage társult vállalkozása lehet. A fizetés azonban csak amerikai dollárban történik.

Az iPage leányvállalataihoz egy erőteljes erőforrás-központot kínál, amelyet felhasználhatnak konverzióik növelésére. Mivel az EIG része, az iPage megbízható és széles körben megbízható tárhelyszolgáltatás.

Eladásonként 105 és 150 dollár között

8. HostGator Partnerprogram

HostGator web hosting társult program

Az Endurance International Group másik tagja, HostGator az iparág egyik leghosszabb ideje működő hosting szolgáltatása. A felhasználók millióinak száma elterjedt a világ minden tájáról.

A HostGator társult programja a legnépszerűbb társult programok között. Teljesítmény-alapú jutalék-struktúrával rendelkezik, amely jutalmazza a nagy számú konverziót; az alapdíj 50 USD-tól kezdődik.

VPS tárhely, WordPress tárhely, felhő tárhely és dedikált fiókok tárolására vonatkozó terveket kínálva a HostGator az Impact Radius szolgáltatást használja társult programjának futtatásához. Gondoljunk mélyebben a szolgáltatásaiba.

 • Akár 125 USD jutalék: Eladásonként nagy összegű 125 USD jutalékot kereshet a HostGator társult programjának köszönhetően. Ez követi a mennyiségi alapú struktúrát, ahol 50 dollárt kereshet legfeljebb 5 konverzióért, 75 dollárt 6–10 konverzióért, 100 dollárt 11–20 átirányításokért és 125 dollárt 20-nál nagyobb utalások esetén..
 • Fizetési feltételek: Havonta fizet, és az értékesítést két hónappal azután hajtják végre. A fizetés egy héttel az értékesítés ellenőrzése után történik. Legalább 100 dollárt kell keresnie a jutalék felszabadítása érdekében, de nincs felső határ.
 • Affiliate támogatási rendszer: A HostGator sok útmutatást kínál a leányvállalatok számára. Különböző bannereket és egyéb anyagokat is kínál. Végül konzultálhat a szakemberekkel, ha javítani szeretné az átváltási árfolyamokat.

Mivel a HostGator tervei közismertek és nagyon népszerűek, szolgáltatásai egyszerűen népszerűsíthetők, és ennek eredményeként többet kereshetnek. Ez az affiliate program minden bizonnyal az egyik legmegbízhatóbb program az iparban.

Teljesítményen alapuló jutalékok 50 és 125 dollár között

9. A Bluehost Partnerprogram

A Bluehost web hosting társult programja

Bluehost szintén tagja az EIG-nek, amely hasonlóvá teszi a listán szereplő többi tárhelyhez.

A Bluehost egy olyan web hosting platform, amely híres magas színvonalú és olcsó kínálatáról; ezért társult programjának erőssége van a jövedelmet keresni kívánó bloggerek körében.

A Bluehost lapos jutalék-struktúrát követ, eladásonként 65 dollárt kínálva. A jutalék azonban 120 dollárra is mehet, attól függően, hogy hány áttételt készített.

Nézze meg az alábbi Bluehost partnerprogram néhány egyedi ajánlatát:

 • Jutalékok jutalmazása: Nagyon sok pénzt kereshet, ha képes megnövelni a mennyiségi eladásokat. Az értékesítésenkénti 65 USD alapjutalékkal magasabb kamatot kaphat, ha jól eladja a terveit, és nagyszámú áttételre irányítja a portáljukat.
 • Fizetési feltételek: Ha feliratkozik a Bluehost társult programjára, 45 nappal a támogatható vásárlás hónapja után kapja meg jutalékát. A kifizetés a hónap 16. és utolsó napja között kerül feldolgozásra. Legalább 100 USD-t keresnie kell a fizetés felszabadításához; rendelkezzen PayPal-fiókkal.
 • Kiváló követés: A Bluehost az egyik legkifinomultabb nyomkövető szoftver; egyetlen általad említett értékesítés sem marad hitelezetlen. Technológiailag fejlett nyomkövető rendszere stabil és megbízható társult programmá teszi.
 • Útmutató és támogatás: Ha csatlakozik a Bluehost affiliate programhoz, rengeteg erőforráshoz fér hozzá, hogy növelje az átváltási arányt. A leányvállalatok számára megjelenítési szalaghirdetéseket és hirdetési linkeket is biztosít. Végül a kiadók hozzáférhetnek egy szakértői csoporthoz, amely útmutatást nyújt Önnek arra, hogy jutalék útján több pénzt keressen.
 • További konverziók, alacsony visszaváltások: A Bluehost egy bevett márka a web hosting domainben, és már több millió ügyfél használja őket mindenütt. Ez azt jelenti, hogy a leányvállalat számára könnyebb a host szolgáltatásait a rendszeres látogatók felé irányítani. Mivel a tárhelyszolgáltatást a felhasználói közösség elfogadja, akkor több konverziót tud elérni, és a visszafordítási arány alacsony marad.

A Bluehost különféle terveket kínál a felhasználók számára. És mivel folyamatos szolgáltatása széles körben elismert, könnyedén reklámozhatja. Mint web hosting társult vállalkozás, nem hibázhat a Bluehost kapcsolt programmal.

Keress 65 dollárt + minden regisztrációhoz

Mi az Affiliate Marketing??

Az affiliate marketing olyan koncepció, amelyben tagvállalatként harmadik féltől származó terméket ajánl a webhelyén. Amikor valaki a linken keresztül vásárolja meg a terméket, jutalékot kap. Egyszerű, nem igaz??

hogyan működik a web hosting társult marketing?

Jelenleg ez az egyik legjobb módszer a passzív jövedelemszerzéshez, különösen, ha már van blogod, amely tisztességes látogatói számot vonz.

Futtat egy olyan blogot, amely a webtárhelyre, a WordPress témákra, a blogkészítésre vagy a digitális marketinggel kapcsolatos bármely témára összpontosít? Ha igen, akkor a következő lépés egy web hosting társult programhoz való csatlakozás. Ez a legjobb módszer potenciálisan jelentős passzív jövedelemszerzésre.

Miért hozza meg a web hosting társult marketing nyereséget??

Egyszerűen fogalmazva: az affiliate marketing segít pénzt keresni. Sok blogger használhatott hivatkozási linkeket előnyeikre. A web hosting társult programok kiemelkednek, mivel ezek a piacon a legjobban fizető társult programok.

Mindössze annyit kell tennie (könnyebben mondani, mint tudom, hogy tudom) az, hogy ír egy bejegyzést egy web hosting platform áttekintésével, és hatalmas jutalékot kereshet (attól függően, hogy milyen közönséget vonz).

Számos olyan blogger, akik olyan témákkal foglalkoznak, mint a webtárhely, a blogoltatás, az internetes marketing és a technológia, rendkívül jól kereshetnek. Ezt úgy teszik, hogy elősegítik a web hosting szolgáltatásokat a saját webhelyükön.

De ahogy ezt a bejegyzés elején mondtam, és nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy ez mennyire fontos:

Leányvállalati marketingként csak olyan webgazdakat ajánlhat, amelyekkel már ismerkedik -, és csak azokat a webhelyeket javasolhatja, amelyeket korábban használt, és amelyek segítettek valami elérésében..

Ha nem biztos benne, hogy a webtárhelyen van, és nem érzi magát, hogy segít az embereknek, akkor nem szabad hirdetnie.

Hogyan működik?

Számos módja van a webtárhely-szolgáltatás népszerűsítésének a blogján. Először írhat egy hozzászólást, amely áttekinti annak szolgáltatásait. Zárja be a blogbejegyzést a web hosting szolgáltatás linkjével.

Másodszor, bannereket jeleníthet meg webhelyén. Szinte minden társult program ad neked márkájuk bannereit és egyéb promóciós anyagait. Használhatja ezeket a webhelyén, vagy beágyazhatja linküket a webhely láblécébe vagy fejlécébe. Használhat engedményes kuponkódokat is arra, hogy ösztönözze a látogatókat a hostolási szolgáltatásra.

Minden alkalommal, amikor egy látogató megnézi az Ön weboldalát, rákattint az ajánlási linkre, és végül megvásárolja a tárhelyi webhely szolgáltatását, jutalékot kap. Ez a jutalék 50 dollártól 1000 dollárig terjedhet, attól függően, hogy melyik web hosting társult programhoz tartozik, és milyen a jutalékszerkezetük.

Kinek lesz?

A webtárhely társult programjai elsősorban azoknak a bloggereknek szólnak, akik hasonló témákról írnak, mint például a SEO, a weboldalak és a blogok készítése, valamint a webes elsajátítás. Még az általános weboldaltulajdonosok is webtárhely-leányvállalatok lehetnek, és népszerűsíthetik preferált hosting szolgáltatásaikat.

Ha azt akarja, hogy befolyásolja a közönséget, hogy kipróbálja az ajánlásait, az első lépés az, hogy megteremtse a bizalmat. Először szakértői tartalmat generálhat a blogján.

Miután ezt megtette, nem nagyon nehéz őket egy adott web hosting platformon irányítani. Például egyszerűen beilleszt egy láblécbe, amelyben szerepel a „HostGoogle by SiteGround” felirat, és a látogatókat a SiteGround webhelyére irányítja..

Ha már ismeri a szokásos társult marketingt, és emellett blogol is ezekről a témákról, próbáljon ki egy web hosting társult programot!

Záró szavak

A webtárhely társult marketingje rendkívül jól működik a bloggerek számára, akik következetesen nagyszerű tartalmat bocsátanak ki. Az Ön által végrehajtható konverziók száma nagyban függ a blogja vagy webhelye keresőmotorjának rangsorolásától, ezért a tartalom annyira fontos.

A választás nem nagyon nehéz feladat a bloggerek számára. Valójában már tudnia kellene ezeknek a népszerű hosting szolgáltatásoknak a létezéséről. Amikor azonban kiválasztja, hogy mit kíván reklámozni, ne feledje az összes tényezőt. Ez nem csak a magas jutalék megszerzéséről szól, hanem a tartalmának jogszerűségének megőrzéséről is.

Az összes társult program, amelyet megvitattunk, hosszú ideje létezik; nagyszerű lehetőséget adnak a bloggereknek a magasabb passzív jövedelemszerzésre. Például az ünnepelt blogger, Pat Flynn a Bluehost szolgáltatást használja, és áttételesen jutalékot keres.

Ha egy blogger vagy, és csatlakozni szeretne egy web hosting társult programhoz, vegye be a fejét, és tudassa velünk, melyik program működött az Ön számára legjobban!

Hiányzott valami fontosat, amelyet Ön szerint ide kellene belefoglalni? Akkor szeretnék mindent meghallgatni az alábbi megjegyzésekben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map