En begynders guide til retargeting

Hvis nogen forlader dit websted uden at købe noget, mister du penge. Selv hvis du fører trafik til din blog gennem gratis SEO-trafik, mister du tiden og ressourcerne, du har brugt på at prøve at få den frie trafik. Men det behøver ikke være sådan.


Fordi der er en måde at presse mere afkast på fra hver person, der besøger dit websted.

Denne magiske metode til at opnå højere ROI kaldes retargeting.

begyndere guide til retargeting

Hvad er Retargeting?

Når en person besøger dit websted og forlader uden at abonnere på din e-mail-liste eller købe noget, er chancerne for, at personen aldrig kommer tilbage til dit websted.

Hvis 1.000 mennesker forlader dit websted hver måned uden at gribe ind, mister du mindst $ 1.000, hvis det koster dig $ 1 pr. Besøgende at erhverve disse besøgende.

Retargeting har eksisteret i meget lang tid, men de fleste virksomheder bruger det ikke. Det kan hjælpe dig med at fordoble din abonnentbase, gøre mere salg og sælge flere ting til dine eksisterende kunder.

Det er den bedste måde at gøre det på pres den mest ROI fra dine besøgende. Det giver dig mulighed for at sætte dit brand foran dine kundeemner og kunder igen og igen.

Denne grafik fra Retarger forklarer det bedst:

hvad der er retargeting

Selvom grafikken kun taler om at konvertere potentielle kunder til kunder, kan du bruge retargeting til mange ting:

 • Salg eller krydssælg en kunde.
 • Gør engangskunder til gentagne købere.
 • Nå kunder, der ikke svarer på e-mails.
 • Sørg for, at dit brand forbliver på toppen af ​​dine kunders sind ved at promovere dit indhold.
 • Nå kunder på andre enheder, de ejer.

Målet med din retargeting-kampagne kan variere. Du kan køre mange forskellige retargeting-kampagner på samme tid med forskellige mål. Men hovedmålet vil altid være at øge ROI’en du får på hver dollar, du bruger på at anskaffe en besøgende.

Remarketing vs Retargeting?

Nu har du måske hørt udtrykket remarketing før, så hvad er der? forskellen mellem ommarketing og genmarkering?

remarketing vs retargeting

Begge udtryk bruges ofte om hverandre, men remarketing er en strategi, der sigter mod at engagere kunder gennem e-mail-marketing, sociale medier og offline aktiviteter..

Genmarkering er en “taktik” ved remarketing og er normalt fokuseret på betalte tekst- og displayannoncer.

Sådan fungerer retargeting

Retargeting kan lyde som en rigtig kompleks proces, hvis du er ny til det. Men det er intet at være bekymret for. Det kræver ikke et budget på en million dollar eller kompleks software og værktøjer. Og det vil ikke tage dig år at lære, hvordan du bruger retargeting for at få mere salg.

Det er en enkel proces med viser betalte annoncer til personer, der allerede har besøgt dit websted eller tidligere har købt noget fra dig.

Der er to måder at genindrette mennesker på:

1. Indsaml data med en retargeting-pixel

Hver reklameplatform, der leveres med muligheden for at målrette brugere igen, tilbyder en måde at indsamle data ved hjælp af en simpel teknologi kaldet en retargeting-pixel.

En retargeting-pixel er simpelthen en JavaScript-kode på en eller to linjer, som du placerer på dine websidesider, der hjælper reklameplatformen med at genkende en bruger. Når en bruger genkendes af platformen, gemmer de deres detaljer på din kontos retargeting-liste.

Lyder forvirrende?

facebook pixel

Her er et eksempel på, hvordan Facebook Pixel fungerer:

Du placerer en lille JavaScript-kode på dit websteds sider. Dette script indlæses, hver gang nogen besøger dit websted. Dette script opretter derefter forbindelse til Facebook-serverne. Serverne forsøger at genkende brugeren via IP-adresse og Cookies.

Hvis personen, der har besøgt dit websted, har en Facebook-konto og er logget ind på Facebook på det tidspunkt, tilføjer Facebook denne bruger til din retargeting-liste. Du kan senere genindrette denne bruger via Facebook-annonceplatformen. Jo flere mennesker besøger, jo større bliver din retargeting-liste.

Disse besøgende inkluderer også de mennesker, der besøger dit websted fra andre annonceplatforme. Dette giver dig mulighed for at genindrette brugere, der har set eller klikket på dine annoncer gennem andre annonceplatforme.

Hvis du ikke allerede har en retargeting-pixel installeret på dit websted, skal du installere en lige nu.

2. Målret mod dine kunder på platformen med din kundeliste

Hvis du allerede har en liste over kunder, kan du uploade en liste over deres e-mail-adresser til Facebook. Når du gør det, prøver Facebook at matche Facebook-konti med disse e-mail-adresser for at finde dine kunder, der er på Facebook.

facebook brugerdefinerede målgrupper

Dette er en fantastisk måde at sælge eller krydssælge dine kunder på. Ikke kun det, ved at opbygge en liste over mål, der allerede har købt fra dig, hjælper du med at sælge flere produkter og tjenester til de samme mennesker.

Det er altid lettere at sælge flere ting til de samme mennesker, end det er at finde flere udsigter og gøre dem til kunder.

Med retargeting-annoncer kan du markedsføre flere af dine produkter til dine eksisterende kunder.

Her er et godt eksempel på Facebook-retargeting-annonce baseret på kundeliste:

facebook-retargeting-eksempel

Ovenstående er en annonceret målretning af DigitalMarketer. De er målrettet mod mennesker, der deltog i trafikken & Konverteringstopmøde 2014. Deres meddelelser beder klart deres eksisterende kunder, der tidligere har deltaget i konferencen, om at deltage i konferencen igen.

DigitalMarketer genfortæller sine gamle deltagere hvert år.

De bedste retargeting-platforme

Her er en oversigt over de tre mest populære retargeting-platforme på markedet: Google AdWords, AdRoll og Facebook.

Google AdWords-målretning igen

Google serverer milliarder af søgeresultatsider hver dag. Du kan vise dine annoncer oven på disse søgeresultater. Men ved du, at AdWords også giver dig mulighed for at vise annoncer på millioner af tredjepartswebsteder, der er en del af deres netværk?

Google AdWords-bemærkning

Med Google AdWords kan du genindrette dine besøgende, kundeemner og eksisterende kunder på nettet. De fleste websteder, der får millioner af besøgende, er en del af Googles annoncenetværk. Du kan målrette mod mennesker, der besøger alle disse millioner af websteder.

Selv hvis dit målmarked er for hip eller for gammelt til at bruge Facebook, kan du målrette dem rundt på nettet på websteder, de læser eller besøger regelmæssigt.

Ikke kun det, men du kan også gentilrette kunder, der søger efter dine konkurrenter, når de har besøgt din hjemmeside, som SendinBlue gør:

google adwords retargeting eksempel

Google Ad-netværket har angiveligt muligheden for at nå ud til over 90% af internetbrugere over hele verden. Det er næsten alle, der bruger internettet.

Prøv Google Ad Network, hvis du vil være i stand til at omrette målretningen på dine besøgende og kunder på internettet og ikke kun på en enkelt platform som Facebook.

AdRoll-målretning

Med AdRoll kan du målrette potentielle kunder bedre med brugen af ​​AI. De giver dig mulighed for at vise den rigtige besked til den rigtige person på det rigtige tidspunkt med brug af kunstig intelligens. Deres AI hjælper med at optimere marketing på tværs af flere kanaler, herunder Facebook, Instagram, Gmail og mange andre platforme.

Hvis du leder efter en one-stop-løsning til at oprette annoncer, der fungerer uden for meget prøve og fejl, er AdRoll vejen.

Denne grafik fra deres hjemmeside forklarer bedst, hvordan deres platform virkelig fungerer:

AdRoll

I stedet for at begrænse dig til Søgning eller Display, giver de dig mulighed for at vise dine annoncer til dine potentielle kunder, uanset hvor de går på Internettet.

De giver dig mulighed for at målrette mod kunder, der bruger begge Statiske og dynamiske annoncer. Hvis du driver et e-handelswebsted eller sælger mere end et par produkter, vil du elske Dynamiske annoncer. De giver dig mulighed for at vise annoncer, der er relateret til det produkt, som din kunde lige har set eller måske er interesseret i.

For eksempel, hvis en bruger på dit websted kiggede på de ure, du sælger, er det fornuftigt at vise dem annoncer, der reklamerer for disse ure og ikke sko eller smykker. Med dynamiske annoncer kan du vise det nøjagtige produkt, som din kunde er interesseret i.

AdRoll rapporterer, at deres kunder tjener over $ 240 milliarder dollars hvert år. De tilskriver deres kunders resultater platformens evne til automatisk at optimere og tilpasse de annoncer, der vises, baseret på hvad brugeren kan være interesseret i baseret på tidligere opførsel.

Med AdRoll kan du automatisk målrette mod enhver, der på tværs af Internettet med den rigtige besked på enhver enhed, de bruger, hvad enten det er deres bærbare computer, tablet eller smartphone.

Facebook-målretning

Facebook er den største sociale medieplatform med brugere inklusive teenagere til 80-årige. Hvis du vil gendemarkere dine kunder på Facebook, skal du først installere deres Retargeting Pixel på dit websted. Alternativt kan du også uploade en liste over dine kunder, du vil målrette mod.

Facebook matcher dine kunders e-mails med Facebook-konti. Enhver af dine kunder, der har en Facebook, vil blive føjet til din retargeting-liste. Når de er føjet til din retargeting-liste, er du ikke begrænset til at retarget dem på Facebook. Du kan genindrette dem på tværs af alle websteder og platforme, der er en del af Facebooks annoncenetværk, inklusive Instagram, øjeblikkelige artikler og et stort antal websteder.

facebook annoncer eksempel

Facebook giver dig mulighed for at genindrette dine besøgende baseret på alle deres platforme. Så du kan først genmarkere en kunde via Facebook-nyhedsfeed-annoncen og derefter vise en opfølgende annonce på deres Instagram-feed. De tilgængelige platforme inkluderer Messenger, Instagram og endda WhatsApp.

Den bedste del ved reklame på Facebook er, at du har et tilsyneladende ubegrænset antal muligheder, du kan nå ud til. Med over 1,3 milliarder aktive brugere kan Facebook hjælpe dig med at nå alle dine kunder over hele verden.

Nogle gode ommålte casestudier, der viser os, hvordan man gør det rigtigt

Hvis du er begejstret for at starte din første retargeting-kampagne, som du burde være, skal du først hente noget inspiration fra folk, der allerede gør et godt stykke arbejde med at retargete. Følgende casestudier giver dig en idé om, hvad du kan gøre i din branche, i din situation.

Bebê Store fik en 98% løft i konverteringer

 • Industri: Babyprodukter
 • Platform: Google AdWords
 • Resultat: 98% stigning i konverteringsfrekvens

Bebê Store kunne opnå en 98% stigning i konverteringsfrekvens ved hjælp af et AdWords-værktøj kaldet Conversion Optimizer. Dette værktøj er en del af AdWords-platformen, som du kan bruge gratis, når du begynder at vise annoncer.

Som navnet antyder sælger Bebê Store babyprodukter, herunder klapvogne, legetøj og selvfølgelig bleer.

De bruger Dynamic Retargeting til at vise en karrusel af produkter, der er relateret til produkter, som deres besøgende muligvis allerede har tjekket ud:

bebe case study

Conversion Optimizer studerer dine kunders adfærd og viser dem Annoncer, når de er klar til at købe.

Amerikansk patriot reducerede deres erhvervelsesomkostninger med 33%

 • Industri: Hytteudlejning
 • Platform: AdRoll
 • Resultat: Reduktion af omkostninger pr. Erhvervelse med 33%

Amerikanske Patriot kunne reducere deres omkostninger pr. Erhvervelse med hele 33% ved at skifte fra Google Ads til AdRoll.

Selvom de fik indtryk med Google Ads, fik de ikke nogen konverteringer som en talsperson fra American Patriot, der er nævnt i AdRoll case study:

”Før AdRoll brugte vi Google retargeting, og selvom vi bestemt fik indtryk, fik vi ikke mange konverteringer.”

Skift til AdRoll reducerede deres anskaffelsesomkostninger til kun $ 10 pr. Kunde, hvilket tidligere var $ 15 pr. Kunde. AdRoll bruger AI til at målrette og vise den rigtige meddelelse til den rigtige kunde på tværs af alle deres enheder.

Watchfinder øgede gennemsnitlig ordreværdi med 13%

 • Industri: Pre-ejede luksusure
 • Platform: Google AdWords
 • Resultat: Reducer omkostninger pr. Erhvervelse med 34%

Watchfinder var i stand til at opnå 1.300% ROI på deres annonceforbrug og reducere deres omkostninger pr. Erhvervelse med 34% ved at målrette folk i 20 forskellige grupper, der viste en “intention om at købe.”

casefinder-undersøgelse

I stedet for at målrette mod alle, fordoblede Watchfinder kun ved at målrette mod de mennesker, der allerede har besøgt deres websted og demonstreret en interesse i at købe et af deres produkter.

Deres succes skyldtes, at det er meget let at sælge flere ting til en eksisterende kunde, end det er at sælge til nogen, der ikke er bekendt med dit brand.

Myfix-cyklusser opnåede over 1.500% ROI på deres annonceudgifter

 • Industri: Cykler
 • Platform: Facebook
 • Resultat: 6,38% CTR og 1.500% ROAS

Myfix Cycles er en cykelforhandler med base i Toronto. De brugte Facebook-annoncer, der genmarkerede for at sælge cykler, der gennemsnitligt koster over $ 300. Det er ikke let at sælge et produkt, der er over $ 100. Salgscyklussen bliver større og har brug for flere interaktioner, efterhånden som prisen på produktet stiger.

De begyndte at genindrette folk, der føjede en cykel til indkøbskurven, men aldrig afsluttede betalingsprocessen. De var i stand til at opnå en imponerende gennemsnitlig klikfrekvens på 6,38% for deres annoncer og tjente $ 15 for hver dollar, de brugte. De tjente $ 3.043 i salg ved kun at bruge $ 199 på Facebook-annoncer. Det er et afkast på 1.500% på annonceudgifter:

myfix cyklus case study

Denne casestudie viser, at du kan drage fordel af at omrette mål, selvom du har et budget så lille som $ 200.

WordStream opnåede en 300% stigning i gennemsnitlig besøgsvarighed

 • Industri: Online marketingtjenester
 • Platform: Google AdWords
 • Resultat: Forøg tilbagevendende besøgende med 65%

WordStream var i stand til at øge de tilbagevendende besøgende med 65% og den gennemsnitlige besøgsvarighed med 300%.

Ifølge casestudien modtog WordStream tusinder af besøgende hver måned, men ingen af ​​disse besøgende vidste, hvad de gjorde eller sælger. Selvom de modtog hundreder af tusinder af besøgende gratis fra søgemaskiner, fik de ikke noget salg fra deres indhold.

Det var, indtil de begyndte at retarget deres webstedbesøg med Facebook-annoncer. De målrettede 3 forskellige segmenter af besøgende på webstedet, herunder personer, der besøgte deres hjemmeside, folk, der brugte deres gratis værktøj, og folk, der læste deres blog. De var i stand til at øge deres konverteringsfrekvens med 51% ved hjælp af retargeting-annoncer.

Key takeaways

Hvis du ikke vender tilbage til dine kunder, mister du penge ved overdragelse af knytnæve.

Ved at målrette om personer, der allerede har købt noget fra dig, kan du øge din kunders levetid ved at sælge flere produkter til dine eksisterende købere.

Du kan også drage fordel af at retargete folk, der besøger dit websted. Hvis nogen besøger dit websted og viser interesse for et produkt ved at besøge produktsiden, kan du vende tilbage til den pågældende person baseret på denne opførsel og vise dem en annonce for det produkt, de var interesseret i.

Retargeting kan hjælpe dig øg dit salg og tjene flere penge på enhver besøgende der besøger dit websted og enhver person, der køber af dig.

Hvis du aldrig har prøvet at ommærke annoncer før, skal du gøre det start med Facebook-annoncering. Deres platform er nemmest at lære og fungerer, selvom du har en lille budget at arbejde med.

På den anden side, hvis du er træt af at målrette kunder manuelt på annonceplatforme, skal du tilmelde dig AdRoll. De optimer og tilpas dine annoncer til dig at nå dine målkunder med den rigtige besked, der hjælper med at lukke salget.

Hvis du ikke har nogen ideer til, hvor du skal begynde, kan du kigge på casestudierne ovenfor for at finde inspiration til, hvor du skal begynde, og hvordan man kan gendanne folk til det maksimale ROI.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map