41 Példa a növekményes hacker technikákra, amelyeket híres márkák használnak

Itt összeállítottam, hogy a híres márkák és a való világbeli vállalkozók hogyan haladták el a növekedés felé vezető utat ?


növekedési hacker technikák és példák

De először …

Contents

Mi a növekedés hackelése??

Növekedés hackelés egy kifejezés, amelyet Sean Ellis készített 2010-ben. Ellis volt a „go-to” srác a Szilícium-völgyben azért, hogy segítse a vállalatokat a felhasználói bázis növekedésében. Azt mondta, hogy:

A növekedési hacker olyan személy, akinek az északi része a növekedés – Sean Ellis

A növekedési hacker az, aki hibrid a marketingszakemberek és a kódolók között, valaki, akinek a célja hatalmas növekedést generálnak / követnek (azaz a „növekedés”) – gyors és gyakran szűk költségvetéssel (azaz a „hacker”)

A növekedési hacker gyakran a hagyományos marketingmódszerek olcsóbb alternatíváira összpontosít, és inkább olyan kicsi, induló vállalkozásokban dolgozik, amelyeknek nincs erőforrása, hogy versenyben álljanak a már megalapozottabb vállalatokkal.

Nézze meg ezt a kiváló forráslistát és az eszközök kurátusát.

Emellett meg kell néznie az 5+ növekedési stratégia ellenőrző listájának sablonokat, tippeket és példákat is tartalmazó gyűjteményét. Megtudhatja, hogyan lehet magas szintű célokat kidolgozni, meghatározza a legfontosabb inputokat, és akár növekedési kísérleteket is végrehajthat e célok elérése érdekében..

3 híres növekedési hack

 • Amikor vissza Facebook Az a cél, hogy 200 millió felhasználót szerezzen 12 hónap alatt. Ennek egyik híres növekedési csapása az volt, hogy beágyazható jelvényeket és kütyüket adtak el, amelyeket a felhasználók webhelyükön és blogjaikon tehetnek közzé, amelyek az embereket visszavonják a Facebook oldalukra. Ez a hack önmagában több millió regisztrációhoz vezetett.
 • LinkedIn 2 millióról 200 millió felhasználóra nőtt egy növekedési hacker technikával, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy saját nyilvános profiljukat készítsék. Ez a LinkedIn ragyogó lépés volt, mivel gondoskodott arról, hogy a felhasználói profilok szervesen megjelenjenek a Google keresési eredményeiben, és ez elősegítette a LinkedIn márkájának és felhasználói bázisának növekedését..
 • Youtube a videofelvételek megosztására szolgáló platformként kezdett, és ebből a növekedés-hackelési technika alkalmazásával a Google után a világ második legnagyobb keresőmotorjává nőtte ki magát. Amikor meglátogat egy videót a YouTube-on, beágyazási kódot kaphat, amely lehetővé teszi a videó megosztását a blogján, webhelyén vagy közösségi hálózatán. Ez megkönnyíti a felhasználók számára a videók feltöltését és megosztását a világgal.

Most ugorjunk bele a sajátos növekedési hackokba …

Példák a növekedési hacker technikákra és stratégiákra

Beszerzési növekedés hacks (ingyenes marketing)

 1. A Quora forgalmi hack

A SEMrush + Quora használatával javíthatja az organikus keresési rangsorolását a Google-on a következő módon:

 1. SEMrush-ban > Domain Analytics > Szerves kutatás > keressen a quora.com webhelyen
 2. Kattintson a Speciális szűrők elemre, és szűrje meg a kulcsszavakat, amelyek tartalmazzák a cél kulcsszódat, 10-nél kevesebb pozíciókat és 100-nál nagyobb hangerőt
 3. Menj a Quora oldalra, és írja meg a legjobb választ a kérdésre
Cégek, amelyek ezt tették:

Geckoboard

Olvass tovább:

 1. A vezető forma Demo Hack

Az ingyenes ólommágnes nyitóoldalán vagy az opt-in képernyőn (whitepaper, esettanulmány, videó stb.) Az űrlap végén szerepeljen egy extra ‘Yes / No’ mező, amelyen fel van tüntetve: “Szeretne egy szoftverünk demoját ?” így olyan emberekkel foglalhat demókat, akik máris szeretnék látni a szoftvert.

Cégek, amelyek ezt tették:

KISSmetrics, Bounce Exchange

Olvass tovább:

http://grow.kissmetrics.com/webinar-171

 1. A haladó „hajtott” hack

Használd a „powered by” taktikát. A látogatók töredéke rákattint, és megérkezik az Ön honlapjára, ahol néhányan demót kér. Kimutatták, hogy k vírus együtthatóhoz vezet > 0,4, ami azt jelenti, hogy minden 10 megszerzett felhasználó 4 extra felhasználót generál. A további konverziók optimalizálásához használja a dinamikus kulcsszóbeillesztést azon a céloldalon, amelybe az embereket küldte, annak a cégnek a nevével, aki utalta őket az Ön webhelyére.

Cégek, amelyek ezt tették:

Intercom, Wistia, Qualaroo

Olvass tovább:

https://blog.aircall.io/the-saas-guide-to-leveraging-the-powered-by-tactic/

 1. A Gmail ritka növekedésének csapdája

Amikor a Google 2004-ben elindította a Gmailt, mindenki a Hotmail-t vagy a Yahoo-t használta. A Google az alulképzési problémát előnnyé változtatta. A rendelkezésre álló korlátozott kiszolgálóterület miatt a Google erényt teremtett a szűkösségből. Amikor elindították, csak meghívás útján kezdték meg, mintegy 1000 befolyásolóval kezdve, akik képesek voltak barátaira utalni. Ez azt a benyomást keltette, hogy amikor feliratkozik a Gmail-re, exkluzív klub részévé vált.

Cégek, amelyek ezt tették:

Gmail

Olvass tovább:

http://time.com/43263/gmail-10th-anniversary/

 1. A Dream 100 ABM Hack

Ezzel az egyszerű, számla alapú marketing technikával azonosíthatja álma 100 ügyfelét (vagy bármilyen számot), megtudhatja, hogy melyik főiskolára ment az egyes vállalatok döntéshozója, küldje el neki egy főiskolai baseball sapkát egy személyes feljegyzésével arról, hogyan cége segíthet nekik.

Cégek, amelyek ezt tették:

Doboz

 1. A webes szeminárium hackje

Vegye fel a kapcsolatot az űrben lévő befolyásos befolyással rendelkezőkkel, akik nagy közönséggel rendelkeznek, és vegyenek részt velük oktatási együttes szemináriumot. A webinaron történő eladás helyett készítsen 100% -osan oktató webinárt, a webinar végén végzett szavazással, hogy az emberek kiválaszthassák, hogy érdekli-e a szoftver demo.

Cégek, amelyek ezt tették:

Hubspot, Unbounce, Uberflip

Olvass tovább:

https://www.eofire.com/podcast/nathanlatka/

 1. Az OKCuрid adatmarketing csapkod

Az online társkereső több milliárd dolláros iparág, és az OkCupid kihasználta a saját házon belüli adatait blogbejegyzések létrehozására, és ez elősegítette számukra, hogy erőművé váljanak a társkereső iparban. Az OKCupid kolosszális adatkészlete marketing aranybányává vált. Az OkCupid blogbejegyzéseit általában saját adatkutatásukra építik, és a kattintási lehetőségekkel kapcsolatos címsorokkal és ellentmondásos témákkal vannak ellátva. Az adatok felhasználásával elősegítheti a mesemondók empirikusan alátámasztott tendenciáit, megfigyeléseit és elemzését az iparágban, amelyben részt vesz.

Cégek, amelyek ezt tették:

OkCupid

 1. A minimális vírusos termék-feltörés

Készítsen el valamit 1-2 napon belül’A vírus jellegűbb, mint a tényleges termék, hogy megvizsgálja az érzelmi termék illeszkedését, és készítsen e-mailek listáját az alaptermék elindításához. Győződjön meg arról, hogy a vírustermék szorosan illeszkedik az alaptermékhez, és összpontosítson a felhasználók mennyiségére, hogy maximalizálhassa a vírustermékből az alaptermékké történő átalakítást..

Cégek, amelyek ezt tették:

Nyugodt

Olvass tovább:

 1. Az App Marketplace Hack

Ha integrációt folytat egy nagy SaaS céggel, akkor kipróbálhatja az alkalmazás felvételét a piacon (pl .: Salesforce App Exchange, G Suite Marketplace, Xero App Marketplace).

Cégek, amelyek ezt tették:

Pipedrive, Insight, ProsperWorks

Olvass tovább:

https://auth0.com/blog/how-to-get-from-0-to-10000-customers-with-b2b-app-marketplaces/

 1. Az intelligens SEO hack

Nézze meg az AdWords-ben legjobban átalakító kulcsszavakat, majd hozzon létre egy SEO stratégiát annak érdekében, hogy ezeket a kulcsszavakat szervesen rangsorolja. Vagy ha nem’Az AdWords futtatásához nézd meg a Google Keresőkonzolban található Keresési lekérdezések jelentését, hogy megtudd, mely kulcsszavak kapnak kattintásokat az Ön webhelyére, de vannak a 2. oldalon, és szükségük van az 1. oldal lendületére..

Cégek, amelyek ezt tették:

Optimálisan, kar, simPRO

Olvass tovább:

http://searchengineland.com/how-to-leverage-ppc-to-discover-high-converting-keywords-for-seo-131862

 1. Az intelligens SEO integráció hackje

Hozzon létre egy oldalt, amely a többi szoftverpartnerrel történő integrációról szól, így amikor valaki az Ön integrációs partnereinek szoftverének egy speciális felhasználási esetét keresi, amelyet a szoftver megolda, akkor megjelenik az Ön weboldala.

Cégek, amelyek ezt tették:

Zapier, Xero, Klipfolio

Olvass tovább:

https://zapier.com/zapbook/slack/trello/

 1. A 3000 Word tartalom marketing hack

Írjon több mint 3000 szónyi mélyreható blogcikket, amelyek részletesen leírják egy adott témát. A cikkben szerepeljen az iparág befolyásolóinak idézete, és hivatkozzon más jó hírű blogok kutatásaira, majd küldje el e-mailben, hogy tudassa velük, hogy a cikkben bemutatta őket a társadalmi megosztás előmozdítása érdekében..

Cégek, amelyek ezt tették:

Buffer, Moz, Shopify

Olvass tovább:

https://www.quicksprout.com/2017/01/04/a-step-by-step-guide-to-producing-a-3000-word-article-on-any-topic/

https://visioneerit.com/7-tips-can-growth-hack-social-media-presence-today/

 1. A felmérés válaszának hackje

Küldje el a felmérést a levelezőlistájára, és felajánlja a válaszadóknak, hogy nyerjenek cupcake-kat. Véletlenszerűen válasszon 10 résztvevőt a felmérésből, hogy egy tucat cupcake-t kapjon. Bizonyított, hogy az emberek inkább tucat cupcake-t kapnak, mint egy iPad-t.

Cégek, amelyek ezt tették:

RJMetrics

Olvass tovább:

https://thinkgrowth.org/the-greatest-marketing-growth-hack-of-all-time-hint-cupcakes-784ccaa3f78

 1. Magasan képzett vezető hack

Győződjön meg arról, hogy mindenkinek, aki megvásárolja a szoftvert, először át kell mennie ezen a folyamaton, mielőtt megpróbálná vagy bemásolná a szoftvert (kivéve, ha ez egy áttétel). TOFU: tölcsér felső tartalomdarabja (pl .: jelentés, whitepaper, ellop fájl stb.), MOFU: a tölcsér közepén található tartalomdarab (webinar, videó stb.), BOFU: alul -csatorna tartalom (esettanulmányok, bemutató, stratégiai felhívás stb.).

Cégek, amelyek ezt tették:

HubSpot

Olvass tovább:

https://rocketshipgrowth.com/the-most-scalable-channel-for-large-highly-qualified-saas-leads-hint-its-not-facebook-4c6fe110a6e7

 1. A tartalom újraküldési csapkod

Kövesse ezt az 5 lépést.

 1. 1. lépés: Küldjön e-mailt a listájához a cikkével (bármikor, amikor a legmagasabb nyitási arány áll rendelkezésre, a korábbi e-mail statisztikák alapján).
 2. 2. lépés: Oszd meg a szociális média-fiókokról szóló cikket, amint az e-mail kampány elküldésre kerül.
 3. 3. lépés: Keresse meg vállalkozása szempontjából releváns csatornákat, és küldje el a linkeket (pl .: fórumok, FB csoportok, Slack csoportok).
 4. 4. lépés: Várjon néhány napot, hogy megkapjon elemzési adatokat (statisztikák, megosztások és megjegyzések).
 5. 5. lépés: Küldjön e-maileket vagy tweet-szerkesztőket nagy kiadóknak, akik beszámolnak a tartalmi témáról a vontatási bizonyíték képernyőképeivel (pl .: “A hozzászólásomnak 50% -os részesedési aránya van, a képernyőképe csatolva van, esetleg újraküldöm?”).
Cégek, amelyek ezt tették:

Uber, HubSpot, KISSmetrics

Olvass tovább:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-promote-b2b-saas-content-eab660ee2407

 1. A PR Backlash Hack

Rossz PR? „Kivágásként” vádolják? Hozzon létre egy dedikált weboldalt, ahol kibontja a történetet, bemutatja a tényeket és bemutathatja a társadalmi bizonyítékokat a történet verziójának igazolására és a gyűlölet-ügyfelekké alakítására.

Cégek, amelyek ezt tették:

Freshdesk

Olvass tovább:

http://ripoffornot.org/

 1. A Twitter Leapfrog folyamata

Elmúltak azok a napok, amikor rövid, 500 szót tartalmazó blogbejegyzést írhat egy témáról, és várhatóan több száz, ha nem több ezer látogató találja meg az internetet. Azok a „közzétett és imádkozó” napok már régóta eltűntek. Ma több erőfeszítést igényel, hogy észrevegyék. Belép “A Twitter Leapfrog módszer”. Ez egy folyamat, amely elősegíti az újonnan közzétett cikkeinek továbbadását száz célzott olvasó számára.

 1. 1. lépés: Írj egy 10x / badass cikket egy jól ismert témáról
 2. 2. lépés: Azonosítsa azokat az embereket, akik hasonló cikkeket osztottak meg a közösségi médiában
 3. 3. lépés: Oszd meg a cikküket ezekkel az emberekkel
Cégek, amelyek ezt tették:

Klikk

Olvass tovább:

AKKCIÓS NÖVEKEDÉSI HACKOK (FÜGGETLEN PIAC)

 1. Az alacsony költségvetésű hirdetési hack

Retarget azokra az emberekre, akik látták a SaaS-termék eladási oldalát, és nem kaptak ingyenes próbaverziót / bemutatót / nem vásároltak ÉS akik bizonyos rajongói oldalak felhasználói (pl .: a legnagyobb versenytársa). Ezzel a rétegezett célzással a közönsége nagyon kicsi lesz, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb, mint 10 dollár költségvetést költ naponta, hozzon létre egy hirdetést, amely kifejezetten a célközönséghez szól, így növelheti az átkattintási arányt, és gyorsan növeli a konverziók számát, amely a viszont csökkenti hirdetése költségeit.

Cégek, amelyek ezt tették:

SamCart

Olvass tovább:

http://www.digitalmarketer.com/buying-website-traffic/

 1. A bejövő retargeting hack

Konvertáljon több bejövő forgalmat vezetéssé, ha remargálja ezeket a 8 hirdetési hálózaton: GDN, Facebook, Gmail, YouTube, Instagram, Twitter, Taboola, Yahoo Gemini és AOL ONE.

Cégek, amelyek ezt tették:

Optimizely

Olvass tovább:

https://rocketshipgrowth.com/how-the-worlds-biggest-saas-companies-leverage-inbound-to-dominate-a-market-cae780d38bcd

 1. Az AdWords SaaS hack

Célzott funkcióspecifikus, iparág-specifikus és nagy konvertáló versenytárs kulcsszavak. Vezesse az embereket közvetlenül a szolgáltatás- és az iparág-specifikus céloldalakra egy cselekvésre ösztönözéssel, hogy bemutassa a szoftvert, hogy az emberek telefonon legyenek értékesíthetőek.

Cégek, amelyek ezt tették:

NetSuite, Zoho, Freshdesk

Olvass tovább:

https://rocketshipgrowth.com/how-we-outcompete-ebay-on-google-adwords-without-a-big-ad-budget-885e22d4e619

 1. A PPC Hyper-Growth Hack

Futtassa a Google hirdetéseket a nyitóoldalon ingyenes próba regisztráció vagy bemutató hívás céljából. 1-10% konvertál. A másik 90% + átalakításához + retargetje őket FB lead hirdetésekkel lágyabb eladás (például egy whitepaper) felhasználásával. Az értékesítésüktől kezdve egy marketing automatizálási kampányhoz (mint például egy e-mailes mini tanfolyam), és belecsúsztathatják őket egy próba megkezdéséhez vagy egy demó lefoglalásához az értékesítési csapattal.

Cégek, amelyek ezt tették:

Csepp, SurveyMonkey, Pardot

 1. A Pixel Swap Hack

Keressen egy másik társaságot, amely ugyanazon célszemélynek ad el eladást, mint Ön (de nem versenyképes), és felajánlja velük a partnerét azáltal, hogy elhelyezi a reargeting pixelt az Ön webhelyén, miközben elhelyezi a retargeting pixelt a saját weboldalán egy olyan eszköz segítségével, mint a Perfect Audience. Csatlakozás. Használjon reargeszelő hirdetéseket a Facebookon keresztül, hogy új, költséghatékony vezetéseket vegyen a tölcsér tetejére egy TOFU ólommágnes segítségével.

Cégek, amelyek ezt tették:

Új ereklye, SendGrid, Runscope

Olvass tovább:

http://marketingland.com/perfect-audience-launches-partner-retargeting-network-directly-target-others-sites-visitors-83518

 1. Az AdWords versenytársak hackje

Ha van olyan nagy versenytárs, akit sok ember keres, de a SaaS jobb ár-érték arányt, jobb szolgáltatásokat vagy jobb hírnevet kínál, akkor megcélozhatja márkaneveit. A marketing költségvetés pazarlása nélkül történő sikeres elvégzéséhez először azonosítsa a különbség pontját (azaz: ár-érték arány, szolgáltatások, jó hírnév). Másodszor, célozza a kulcsszavakat az USP alapján (azaz: Features = [mailchimp], ár-érték arány = [mailchimp pricing], reputáció = [mailchimp review]). Harmadszor, hozzon létre egy nyitóoldalt, amely megmutatja, hogy jobb vagy, mint a versenytárs, az összehasonlító táblázat segítségével, így hirdetése relevánsabb és megjelenik.

Cégek, amelyek ezt tették:

Intercom, Gyorskönyvek, Wrike

Olvass tovább:

https://www.intercom.com/customer-support/zendesk-alternative

 1. A Facebook algoritmuspróba regisztrációs hack

Helyezzen el egy FB konverziós nyomkövetési pixelt az oldalra, amelyre az emberek a szoftver próbaverziójára való feliratkozás után kerülnek, hozzon létre egy Lookalike közönséget a konverziókövetési pixelt elért emberek alapján, majd hozzon létre egy FB kampányt a „Webhely-konverziók” célkitűzéssel. a közönség forgalmának elküldése ingyenes próbaverzióval rendelkező oldalra. A Facebook az algoritmusával olyan embereket céloz meg, akik a legjobban hasonlítanak az emberekhez, akik már feliratkoztak és konvertáltak az Ön webhelyén.

Cégek, amelyek ezt tették:

InVision, Treehouse, Asana

 1. A Facebook TOFU Hack

Használjon FB vezető hirdetéseket, hogy az embereket ólommágneshez vezessen (pl .: esettanulmányok meghatározott vertikális elemekre, whitepaper stb.). Növelni fogja a konverziók számát, mert amikor valaki rákattint az Ön vezető hirdetésére, kinyílik egy űrlap, amelyben az adott személy FB elérhetősége automatikusan kitölti. Ezután használjon marketing automatizálási e-maileket, hogy támogassa az ügyfelet a szoftver bemutatójának igénylésében.

Cégek, amelyek ezt tették:

Infusionsoft, Salesforce, InsightSquared

 1. A hack reargeting esettanulmánya

Az esettanulmány-oldal újbóli elcélzása az esettanulmány-oldalra (például: Nézze meg, hogy Bob, a Zendeski CMO hogyan használt minket az XYZ elkészítéséhez) az esettanulmány végén cselekvésre ösztönözve egy bemutatóra (zárja ki a fizetett felhasználók listáját, hogy Ön ne pazarolja a hirdetési költségvetést). Az esettanulmányt látó webhely látogatói egyedülálló közönségbe csoportosíthatók, majd új esettanulmányban mutathatják meg hirdetéseiket, így a leginkább elkötelezett kilátásai továbbra is friss, új esettanulmányokat láthatnak az Ön által létrehozott sorrendben.

Cégek, amelyek ezt tették:

Simpro

Olvass tovább:

http://www.jonloomer.com/2016/05/10/facebook-website-custom-audience-enhancements/

 1. Az egyedi affinitás közönség hack

Hozzon létre közönséget az Ön által meghatározott webhelyeket (versenytársai, blogjai, ipari kiadványai stb.) Meglátogató emberek közül, majd célozza meg őket a Google vizuális hirdetéseivel. Valaki, aki látja a vizuális hirdetést, még nem feltétlenül érdekli a termékét, ezért kínáljon olyan tartalmat, amely szerinte értékes és hasznos lehet a bizalom és a márka ismertségének kilátásai szempontjából (pl .: webinar, whitepaper stb.).

Cégek, amelyek ezt tették:

Zendesk, Intuit, Emma

Olvass tovább:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=en-AU

 1. A Gmail versenyzői csapkod

A Gmail-hirdetések megjelenítése azoknak az embereknek, akik megkapják a versenytársak e-maileit. A lehető legpontosabb célzás eléréséhez a versenytársak domainjeit célozza meg domain elhelyezések használatával.

Cégek, amelyek ezt tették:

DigitalOcean

 1. A fizetett tech stack hack

Használjon olyan vezetőlista eszközt, mint a BuiltWith, hogy összeállítsa a döntéshozók listáját azokon az ideális célcégeknél, amelyek a versenytárs szoftverét használják. Töltse fel a döntéshozók e-mail címeit egy egyéni közönségbe, amelyben hirdetéseket futtathat. Ezután hozzon létre egy hasonló közönséget ebből az egyedi közönségből, hogy hirdetéseit még képzettebb kilátásokkal célozza meg (kezdje az 1% -os megjelenésű közönséget, majd méretezze, amint az eredményeket látja).

Cégek, amelyek ezt tették:

BuiltWith, Datanyze

 1. A YouTube Ads Hack

Használja a YouTube videóba ágyazott hirdetéseit a piaca szempontjából releváns YouTube csatornák célzására, és csak akkor fizet, ha valaki 30 másodperc múlva néz.

Cégek, amelyek ezt tették:

Kedvenc, Salesforce

Olvass tovább:

http://www.digitalmarketer.com/youtube-ad-types/

 1. A natív hirdetések csapkod

Nézze meg a Google Analytics belső konverziós jelentését, hogy azonosítsa a blogtartalom URL-jét a legmagasabb összeggel
vezető konverziók. Hirdesse a legjobban konvertáló blogtartalmat olyan hirdetési hálózatokban, mint a Taboola, az Outbrain vagy a Twitter.

Cégek, amelyek ezt tették:

Netflix

Olvass tovább:

https://blog.hubspot.com/agency/native-ads-201

MONETIZÁCIÓS NÖVEKEDÉSI HACKOK

 1. A hangpostai személyre szabási hack

Amikor valaki az egyik vezető mágnest választja, gyűjtse össze a mobilszámát, majd a Slybroadcast segítségével rögzítse a hangpostájára küldött személyes üzenetet..

 1. A próbakonverziós hack

Küldje el ezt a hétszóból álló e-mailt próbainak olyan jelentős szegmensére, akik ebből az e-mail példányból nem alakultak fizetett ügyfelekké: „{{Név}}, továbbra is kereste a {{terméket}}?” Ezután készüljön fel az e-mailek megválaszolásának fárasztó napjára. Kombinálja ezt az Ellenállhatatlan Ajánlat Hack-rel egy rövid nyomonkövetési útmutatással, amelyben kedvezményt vagy kibővített próbát kínál (különösen, ha azóta termékváltoztattak), hogy visszatérjenek.

 1. A fedélzeti retargeting hack

Miután valaki feliratkozott egy ingyenes próbaverzióra, remarketingetheti őket hirdetésekkel, amelyek egy weboldalra mutatnak ingyenes webináriumra vagy ingyenesen hívhatnak fel az ügyfél sikereinek csapata segítségével, hogy megbizonyosodja arról, hogy üzletükben minden helyesen áll-e, hogy felkészülhessen a próba lejárta után..

Cégek, amelyek ezt tették:

heyo

Olvass tovább:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-increase-free-trials-to-paid-customers-with-onboarding-retargeting-5e8cc05e3756

 1. A fedélzeti optimalizálási hack

Visszakeresés azon sikeres vásárlókon keresztül, akik az Ön termékét használják, és átnézheti, mit tett az első 7–14 napban. Próbálja ki és találja meg az első három leggyakoribb dolgot, amelyet az emberek csináltak, és építje be ezeket a termék felhasználói pontszámaként. Ezek azok a tevékenységek, amelyeket elvégezhet. Optimalizálja a fedélzeten lévő és az alkalmazáson belüli üzenetküldést, hogy az embereket levezetje ezen a három dologon.

Cégek, amelyek ezt tették:

HubSpot

Olvass tovább:

https://www.saastock.com/blog/view/the-data-driven-marketing-playbook-with-hubspot-gocardless-and-idio

 1. Az ellenállhatatlan ajánlat hack

Ha a szoftver értéke önmagáért beszél, adjon hozzá egy e-mailt a marketing automatizáláshoz, ösztönözve a termék vásárlását vagy demonstrációját (pl .: Lásd: hogyan működik szoftverünk, és kap egy 25 dolláros Amazon ajándékkártyát). Spamnek tűnhet, de sok nagy B2B SaaS-cég képes kvalifikált demo-k létrehozására, mert az áthelyezheti az embereket attól, hogy a prioritási listáján a 101. helyen álljanak a 3. helyre..

Cégek, amelyek ezt tették:

LeadPages, Bizible

Olvass tovább:

http://www.bizible.com/blog/4-b2b-saas-growth-hacks-that-helped-bizible-raise-8m

RETENCIÓS NÖVEKEDÉSI HACKOK

 1. Az ügyfelek visszajelzései

Miután egy személy feliratkozott és kitöltötte az összes alkalmazáson belüli fedélzeti eszközre vonatkozó tippet, küldje el gratulációját az alkalmazáson belüli alkalmazáshoz
értesítés és e-mail, amely felkínálja a matricák ajándékának elküldését az e-mailben. A felhasználót összegyűjtő Typeform e-mail hivatkozásában’levelezési címe. Alul adjon meg két választható válaszmezőt az embereknek: 1) Mi hozta Önt az [alkalmazásodhoz]? Milyen problémát akartál megoldani? 2) Van valami, amit jobban tudunk csinálni? Van valami hiányzó szolgáltatás / termék? Használja a Zapier-t, hogy válaszokat küldjön e két mezőből a terméktáblára. A terméktábla segítségével csoportosíthatja és rangsorolhatja a szolgáltatáskéréseket a felhasználói csoportok prioritása szerint, és annak alapján, hogy egy szolgáltatás miként illeszkedik a termék szélesebb látomásába.

Cégek, amelyek ezt tették:

CloudApp

Olvass tovább:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. A termék újraaktiválási hack

Ezt az e-mailt automatikusan elküldi a menedékjogú felhasználóknak’t 30 napig nem használta a terméket: “Kíváncsi voltam, vajon megenged-e neki egy percet, hogy tudassa velem, mit gondolsz a termékről, és van-e ötleteted arról, mit tehetnénk javítani? Cserébe én’Ön előre lépett, és ingyenesen hozzáadta a profi terv egy hónapját a fiókjához.

Cégek, amelyek ezt tették:

CloudApp

Olvass tovább:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. A ragacsos termék hack

A termék minden előfizetési szintjére hozzon létre egy három e-mail sorozatot CTA-val, hogy engedélyezze / átjárja azokat az adott árszint legfontosabb szolgáltatásán (pl .: 1. e-mail) > Várjon 1 napot > 2. e-mail > Várjon 2 napot > 3. e-mail > Kampány befejezése). Ezután indítson el egy második három e-mail kampányt, hogy engedélyezze / átjárja a termék legfontosabb funkcióját, hogy olyan ragacsos felhasználókat hozzon létre, akiknek kevésbé valószínű, hogy.

Cégek, amelyek ezt tették:

CoSchedule

Olvass tovább:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. A személyre szabott jelentés hack

Automatizálja egy személyre szabott Havi Metrika Jelentés küldését, amely tartalmazza az összefoglalót arról, hogy az ügyfelek mit értek el a termékkel a hónap során. Használjon olyan ügyféladat-eszközt, mint a Szegmentálás, hogy a felhasználási adatait a terméktől olyan adatmarketing-automatizálási eszközhöz, mint például a Customer.io továbbítsa. Telepítse az adatindítókat az „if / else” logika használatával, hogy ügyfeleinek gyakorlati javaslatokat adhasson az ügyfelek számára arról, hogy miként javíthatók.

Cégek, amelyek ezt tették:

AdRoll

Olvass tovább:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. A termék Gamification Hack

Amikor egy ügyfél elér egy adott mérföldkövet az alkalmazásában, küldje el jutalmát, tippeket a következő szintre jutáshoz és cselekvésre ösztönző frissítést. Például a Sumo e-mail lista szoftverekhez:

 1. 1 e-mail előfizető = Sumo matrica (plusz tippek a 100 e-mailes előfizető eléréséhez)
 2. 100 e-mail feliratkozó = Sumo póló (plusz tippek 1000 e-mail előfizető eléréséhez)
 3. 1000 e-mail feliratkozó = Sumo napszemüveg (plusz tippek 10000 e-mail előfizető eléréséhez)
 4. 10000 e-mail előfizető = Sumo Hat (plusz tippek a 100000 e-mail előfizető eléréséhez)
 5. 100000 e-mail előfizető = Sumo Taco ebéd
Cégek, amelyek ezt tették:

AdRoll

Olvass tovább:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Az NPS Churn Buster Hack

Küldjön e-mailt az összes felhasználónak 1 nappal az ingyenes próbaverzió vége után. Az e-mailben használjon egy NPS-felmérést, amely megkérdezi a felhasználót, hogy mennyire valószínű, hogy 0–10-es skálán ajánlja-e a szoftvert barátjának vagy kollégájának. Ha az NPS-érték: <6 köszönöm nekik őszinteségüket és kérjen visszajelzést, ha 6-8 ajánlat az ingyenes próbaverzió meghosszabbítása, ha van >8 felkínál számukra frissítési promóciót.

Cégek, amelyek ezt tették:

Említés

Olvass tovább:

http://slideshare.net/mentionapp/mention-nps-process-reduce-churn-increase-customer-hapiness

Oké …

Most fel van szerelve egy csomó cselekedetes „hogyan kell csinálni” növekedési hacker technikával, amelyeket másolhat & illessze be és kezdje el dolgozni az induláskor.

Sok szerencsét!

Köszönet és hála: Spreadshare.co-nak és a Rocketship Agency-nek az inspiráció és adatforrás biztosításáért a poszthoz.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map