41 eksempler på væksthakketeknikker brugt af berømte mærker

Her har jeg samlet, hvordan berømte mærker og virksomheder i den virkelige verden har hacket deres vej til vækst ?


væksthackningsteknikker og eksempler

Men først …

Contents

Hvad er væksthacking?

Vækst hacking er en sætning myntet af Sean Ellis i 2010. Ellis, var den “go-to” fyr i Silicon Valley for at hjælpe virksomheder med at udvide deres brugerbase. Han sagde det:

En væksthacker er en person, hvis sande nord er vækst – Sean Ellis

En væksthacker er en, der er en hybrid mellem en marketingmedarbejder og en koder, en der har til formål at gøre det generere massiv vækst / efterfølgende (dvs. “væksten”) – hurtigt og ofte med et stramt budget (dvs. “hacker”)

En væksthacker fokuserer ofte på billigere alternativer til traditionelle marketingmetoder og har en tendens til at arbejde i små, opstartsfirmaer, der mangler ressourcer til at konkurrere med mere etablerede virksomheder.

Tjek denne fremragende liste over ressourcer og den samlede liste over værktøjer.

Du skal også tjekke denne samling af 5+ vækststrategi tjekliste med skabeloner, tip og eksempler. Find ud af, hvordan man laver mål på højt niveau, identificerer de vigtigste input og endda hvordan du kan køre væksteksperimenter for at nå disse mål.

3 berømte væksthakke

 • Tilbage når Facebook begyndte sit mål var at erhverve 200 millioner brugere på 12 måneder. Et berømt væksthack for at opnå dette var ved at give væk embedsbare badges og widgets, som brugerne kunne indsende på deres websteder og blogs, der linkede folk tilbage til deres Facebook-side. Dette hack alene førte til millioner af tilmeldinger.
 • LinkedIn voksede fra 2 millioner til 200 millioner brugere ved at implementere en væksthackningsteknik, der gjorde det muligt for brugere at oprette deres egen offentlige profil. Dette var et strålende træk fra LinkedIn, da det sørgede for, at brugerprofilerne vises organisk i Googles søgeresultater, og dette hjalp med til at vokse LinkedIn’s brand og brugerbase.
 • Youtube begyndte som en platform til at dele videoer og voksede fra den til den næststørste søgemaskine i verden efter Google ved hjælp af denne væksthackningsteknik. Når du besøger YouTube for at se en video, kan du få en integreret kode, der giver dig mulighed for at dele videoen på din blog, websted eller sociale netværk. Dette gør det ekstremt let for brugere at uploade videoer og dele dem med verden.

Lad os hoppe ind i de specifikke væksthakke …

Eksempler på væksthackningsteknikker og -strategier

Erhvervelsesvækst hacks (gratis markedsføring)

 1. Quora Traffic Hack

Brug SEMrush + Quora til at forbedre din organiske søgerangering på Google ved at gøre dette:

 1. I SEMrush > Domain Analytics > Organisk forskning > søg efter quora.com
 2. Klik på Avancerede filtre og filtrer for nøgleord, der indeholder dit søgeord, placeringer mindre end 10 og lydstyrke større end 100
 3. Gå til Quora og skriv det bedste svar på spørgsmålet
Virksomheder, der gjorde dette:

Geckoboard

Læs mere:

 1. Lead Form Demo Hack

På destinationssiden eller tilmeldingsformularen til din gratis blymagnet (whitepaper, case study, video osv.) Medtages et ekstra ‘Ja / Nej’ felt i slutningen af ​​formularen der siger “Vil du have en demo af vores software ?” så du kan booke demoer med folk, der allerede er interesseret i at se din software.

Virksomheder, der gjorde dette:

KISSmetrics, Bounce Exchange

Læs mere:

http://grow.kissmetrics.com/webinar-171

 1. Den avancerede “Powered By” -hack

Brug “powered by” -taktikken. En brøkdel af disse besøgende klikker på den og ankommer til din startside, hvor nogle vil anmode om en demo. Det har vist sig at føre til en viral koefficient k > 0.4, hvilket betyder, at hver 10 erhvervede bruger vil generere 4 ekstragebrugere. For at optimere for flere konverteringer skal du bruge dynamisk søgeordsindsættelse på den destinationsside, du sender folk til med navnet på det firma, der henviste dem til dit websted.

Virksomheder, der gjorde dette:

Intercom, Wistia, Qualaroo

Læs mere:

https://blog.aircall.io/the-saas-guide-to-leveraging-the-powered-by-tactic/

 1. Gmail’s hackhastighedsvæksthack

Da Google lancerede Gmail i 2004 brugte alle enten Hotmail eller Yahoo. Google gjorde sit underdog-problem til en fordel. Med begrænset serverplads til rådighed gjorde Google en dyd ud af knaphed. Da det blev lanceret var det kun med invitation, der startede med omkring 1.000 påvirkere, der var i stand til at henvise venner. Dette skabte indtryk af, at når du tilmeldte dig Gmail, blev du en del af en eksklusiv klub.

Virksomheder, der gjorde dette:

Gmail

Læs mere:

http://time.com/43263/gmail-10th-anniversary/

 1. The Dream 100 ABM Hack

Brug denne ligetil kontobaserede marketingteknik til at identificere dine drømme 100 klienter (eller hvilket som helst antal), find ud af, hvilket universitet beslutningstageren i hvert selskab gik til, send ham eller hende en baseball cap fra deres college med en personlig note om, hvordan din virksomhed kan hjælpe dem.

Virksomheder, der gjorde dette:

Boks

 1. Den co-webinar hack

Kontakt influencere i dit rum, der har et stort publikum og laver et pædagogisk co-webinar med dem. I stedet for at sælge hårdt på webinaret, skal du lave et 100% pædagogisk webinar med en afstemning i slutningen af ​​webinaret, så folk kan vælge, om de er interesseret i en demo af din software.

Virksomheder, der gjorde dette:

Hubspot, Unbounce, Uberflip

Læs mere:

https://www.eofire.com/podcast/nathanlatka/

 1. OKCuрids datamarkedsføringshack

Online-dating er en industri på flere milliarder dollars, og OkCupid har udnyttet sine egne interne data til at oprette blogindlæg, og dette har hjulpet dem til at blive et kraftcenter i datingindustrien. OKCupids kolossale datasæt er blevet en marketingguldmin. OkCupid-blogindlæg er typisk bygget omkring deres egen dataforskning og snøret med clickbait-overskrifter og kontroversielle emner. Du kan bruge data til at hjælpe med at fortælle empirisk underbyggede tendenser, observationer og analyse af den branche, du er i.

Virksomheder, der gjorde dette:

OkCupid

 1. Den minimale virale produkthack

Byg noget på 1-2 dage’er mere viral end dit faktiske produkt til at teste følelses-produktpasning og opbygge en liste med e-mails for at starte dit kerneprodukt. Sørg for, at dit virale produkt er tæt tilpasset dit kerneprodukt, og fokuser på brugernes mængde, så du kan maksimere konverteringer fra dit virale produkt til dit kerneprodukt.

Virksomheder, der gjorde dette:

Berolige

Læs mere:

 1. App Marketplace Hack

Hvis du har en integration med et stort SaaS-firma, kan du prøve at få din app vist på deres markedsplads (f.eks: Salesforce App Exchange, G Suite Marketplace, Xero App Marketplace).

Virksomheder, der gjorde dette:

Pipedrive, Insightly, ProsperWorks

Læs mere:

https://auth0.com/blog/how-to-get-from-0-to-10000-customers-with-b2b-app-marketplaces/

 1. Smart SEO-hack

Se på dine højeste konverteringssøgeord i AdWords, og opret derefter en SEO-strategi omkring også få disse nøgleord til at rangere organisk. Eller hvis du ikke gør det’t køre AdWords se på din søgeforespørgselsrapport i Google Search Console for at se, hvilke søgeord der får klik på dit websted, men er på side 2 og har brug for et løft til side 1.

Virksomheder, der gjorde dette:

Optimalt, Lever, simPRO

Læs mere:

http://searchengineland.com/how-to-leverage-ppc-to-discover-high-converting-keywords-for-seo-131862

 1. Smart SEO Integrations Hack

Opret en side, der taler om din integration med andre softwarepartnere, så når nogen søger efter en bestemt brugssag for din integrationspartners software, som din software løser, kommer dit websted op.

Virksomheder, der gjorde dette:

Zapier, Xero, Klipfolio

Læs mere:

https://zapier.com/zapbook/slack/trello/

 1. Den 3.000 Word Content Marketing Hack

Skriv 3.000+ dybdegående blogartikler, der dækker et specifikt emne i detaljer. I artiklen kan du præsentere citater fra indflydelsesrige påvirkere og linke til forskning fra andre hæderlige blogs, og e-mail dem derefter for at fortælle dem, at du har vist dem i din artikel for at fremme social deling.

Virksomheder, der gjorde dette:

Buffer, Moz, Shopify

Læs mere:

https://www.quicksprout.com/2017/01/04/a-step-by-step-guide-to-producing-a-3000-word-article-on-any-topic/

https://visioneerit.com/7-tips-can-growth-hack-social-media-presence-today/

 1. Undersøgelsen svar hack

Send en undersøgelse til din mailingliste, og giver respondenterne muligheden for at vinde cupcakes. Vælg tilfældigt 10 deltagere fra undersøgelsen for at modtage et dusin cupcakes. Det er bevist, at folk hellere vil modtage et dusin cupcakes end en iPad.

Virksomheder, der gjorde dette:

RJMetrics

Læs mere:

https://thinkgrowth.org/the-greatest-marketing-growth-hack-of-all-time-hint-cupcakes-784ccaa3f78

 1. Den meget kvalificerede blyhack

Sørg for, at alle, der køber din software, først skal gennemgå denne proces, før du giver dem en prøve eller demonstration af din software (medmindre det er en henvisning). TOFU: top-of-the-tragt stykke indhold (f.eks: rapport, whitepaper, svej fil, osv.), MOFU: midt-i-tragten stykke indhold (webinar, video osv.), BOFU: bottom-of -tragten stykke indhold (casestudier, demo, strategikald osv.).

Virksomheder, der gjorde dette:

HubSpot

Læs mere:

https://rocketshipgrowth.com/the-most-scalable-channel-for-large-highly-qualified-saas-leads-hint-its-not-facebook-4c6fe110a6e7

 1. Indholdsrepost-hack

Følg disse 5 trin.

 1. Trin 1: Send e-mail til din liste med din artikel (uanset hvilket tidspunkt du har den højeste åbne sats, baseret på din historiske e-mail-statistik).
 2. Trin 2: Del artikel om konti på sociale medier, så snart e-mail-kampagne er sendt.
 3. Trin 3: Kig efter kanaler, der er relevante for din virksomhed, og indsend links der (f.eks: fora, FB-grupper, Slack-grupper).
 4. Trin 4: Vent et par dage for at få nogle analysedata (statistik, delinger og kommentarer).
 5. Trin 5: Send e-mails eller tweet redaktører fra store udgivere, der rapporterer om dit indholdsemne med skærmbillede af bevis på trækkraft (f.eks: “Mit indlæg har en andel på 50%, vedhæftet skærmbillede, måske omposter?”).
Virksomheder, der gjorde dette:

Uber, HubSpot, KISSmetrics

Læs mere:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-promote-b2b-saas-content-eab660ee2407

 1. PR Backlash Hack

Få dårlig PR? At blive beskyldt som en “rip-off”? Byg et dedikeret websted, hvor du udfolder historien, præsenterer fakta og viser socialt bevis for at bevise din version af historien og konvertere hatere til kunder.

Virksomheder, der gjorde dette:

Freshdesk

Læs mere:

http://ripoffornot.org/

 1. Twitter-sprangprocessen

Borte er de dage, hvor du kunne skrive et kort, 500-ordigt blogindlæg om et emne og forvente hundreder, hvis ikke tusinder af besøgende at finde det online. Disse “offentliggør og beder” dage er længe gået. I dag kræver det en større indsats for at blive bemærket. Gå ind “Twitter-sprangmetoden”. Det er en proces, der hjælper med at levere dine nyligt publicerede artikler til hundreder af meget målrettede læsere.

 1. Trin 1: Skriv en 10x / badass-artikel om et emne, du kender godt
 2. Trin 2: Identificer personer, der har delt lignende artikler på sociale medier
 3. Trin 3: Del din artikel med disse mennesker
Virksomheder, der gjorde dette:

Junto

Læs mere:

AKKVISITION VÆKSTHAKKER (BETALT MARKEDSFØRING)

 1. Annonceringshack med lavt budget

Retarget folk, der har set salgssiden for dit SaaS-produkt OG ikke fik en gratis prøveversion / demo / købt OG, der er brugere af bestemte fansider (f.eks: din største konkurrent). Med denne lagdelte målretning vil dit publikum være meget lille, hvilket giver dig mulighed for at bruge mindre end $ 10-budgettet pr. Dag, oprette en annonce, der taler specifikt til din målgruppe, så du kan øge din klikfrekvens og skyrocket dine konverteringer, som i slå vil reducere prisen for din annonce.

Virksomheder, der gjorde dette:

SamCart

Læs mere:

http://www.digitalmarketer.com/buying-website-traffic/

 1. Den indgående retargeting-hack

Konverter mere af din indgående trafik til kundeemner ved at målrette dem på tværs af disse 8 annoncenetværk: GDN, Facebook, Gmail, YouTube, Instagram, Twitter, Taboola, Yahoo Gemini og AOL ONE.

Virksomheder, der gjorde dette:

Optimizely

Læs mere:

https://rocketshipgrowth.com/how-the-worlds-biggest-saas-companies-leverage-inbound-to-dominate-a-market-cae780d38bcd

 1. AdWords SaaS-hack

Målfunktionsspecifikke, branchespecifikke og højkonverterende konkurrerende nøgleord. Kør folk direkte til funktionsspecifikke og branchespecifikke destinationssider med en opfordring til handling for en demo af din software for at få folk i telefonen med salg.

Virksomheder, der gjorde dette:

NetSuite, Zoho, Freshdesk

Læs mere:

https://rocketshipgrowth.com/how-we-outcompete-ebay-on-google-adwords-without-a-big-ad-budget-885e22d4e619

 1. PPC Hyper-Growth Hack

Kør Google-annoncer til en destinationsside for en gratis prøveperiode-tilmelding eller demoopkald. 1-10% konverterer. For at konvertere de andre 90% + målrette dem igen med FB blyannoncer ved hjælp af en blødere sælg (som en whitepaper). Fra deres sæt fører til en marketingautomationskampagne (som et e-mail-minikursus) og skub dem til at starte en prøve eller booke en demo med dit salgsteam.

Virksomheder, der gjorde dette:

Drip, SurveyMonkey, Pardot

 1. Pixel Swap Hack

Find et andet firma, der sælger til den samme målkunde som du (men er ikke-konkurrencedygtig) og tilbyder at samarbejde med dem ved at placere deres retargeting-pixel på din hjemmeside, mens de placerer din retargeting-pixel på deres websted ved hjælp af et værktøj som Perfect Audience Forbinde. Brug retargeting-annoncer på tværs af Facebook til at køre nye, omkostningseffektive kundeemner ind i toppen af ​​din tragt med en TOFU-blymagnet.

Virksomheder, der gjorde dette:

Ny relikvie, SendGrid, Runscope

Læs mere:

http://marketingland.com/perfect-audience-launches-partner-retargeting-network-directly-target-others-sites-visitors-83518

 1. AdWords-konkurrent hack

Hvis der er en stor konkurrent i dit rum, som mange mennesker søger efter, men din SaaS tilbyder bedre værdi for pengene, bedre funktioner eller et bedre omdømme, kan du målrette mod deres brandbetingelser. For at gøre dette med succes uden at spilde markedsføringsbudget skal du først identificere dit unikke forskelspunkt (dvs. værdi for pengene, funktioner, omdømme). For det andet målmål efter nøgleord baseret på din USP (dvs. funktioner = [mailchimp], værdi for pengene = [mailchimp-prissætning], omdømme = [mailchimp-gennemgang]). For det tredje, opret en destinationsside, der viser, hvordan du er bedre end din konkurrent i dette område med en sammenligningstabel, så din annonce er mere relevant og får vist.

Virksomheder, der gjorde dette:

Intercom, Quickbooks, Wrike

Læs mere:

https://www.intercom.com/customer-support/zendesk-alternative

 1. Facebook Algorithm Trial Tilmeldingshack

Placer en FB-konverteringssporingspixel på den side, som folk lander på, når de har tilmeldt sig en prøveversion af din software, opret et Lookalike-publikum baseret på personer, der har ramt konverteringssporingspixel, og opret derefter en FB-kampagne med målet “Webstedsomregninger” sender din lookalike publikumstrafik til en side med et gratis prøveperiode-tilbud. Facebook vil bruge sin algoritme til at målrette mod mennesker, der ligner mest mennesker, der allerede har tilmeldt sig og konverteret på dit websted.

Virksomheder, der gjorde dette:

InVision, Treehouse, Asana

 1. Facebook TOFU-hack

Brug FB-blyannoncer til at føre folk til en blymagnet (f.eks.: Casestudier for specifikke lodrette, hvidbøger osv.). Du øger konverteringerne, fordi når nogen klikker på din blyannonce, åbnes en formular med personens FB-kontaktoplysninger automatisk udfyldt. Brug derefter marketingautomations-e-mails til at pleje føringen til at anmode om en demo af din software.

Virksomheder, der gjorde dette:

Infusionsoft, Salesforce, InsightSquared

 1. Casestudiet Retargeting Hack

Retarget besøgende på webstedet til en casestudieside (f.eks .: Se hvordan Bob, en CMO i Zendesk brugte os til at få XYZ gjort) med en opfordring til handling i slutningen af ​​casestudiet til en demo (ekskluder din liste over betalte brugere, så du spild ikke annoncebudget). Gruppér besøgende på webstedet, der ser casestudien i et unikt publikum, og vis dem derefter annoncer til en ny casestudie, så dine mest engagerede udsigter fortsat ser friske, nye casestudier i den rækkefølge, du opretter.

Virksomheder, der gjorde dette:

simPRO

Læs mere:

http://www.jonloomer.com/2016/05/10/facebook-website-custom-audience-enhancements/

 1. Den tilpassede tilhørsforholdsgruppe

Opret et publikum fra folk, der har besøgt bestemte websteder, du definerer (dine konkurrenter, blogs, branche-publikationer osv.), Og målret dem derefter med Google display-annoncer. En person, der ser en displayannonce, er ikke nødvendigvis interesseret i dit produkt lige nu, så tilbud indhold, som du mener vil være værdifuldt og nyttigt for dine kundeemner til at opbygge tillid og brand awareness (f.eks: webinar, whitepaper, osv.).

Virksomheder, der gjorde dette:

Zendesk, Intuit, Emma

Læs mere:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=en-AU

 1. Gmail-konkurrentens hack

Vis Gmail-annoncer til personer, der modtager dine konkurrenters e-mails. For at få den mest nøjagtige målretning skal du målrette dine konkurrenters domæner ved hjælp af domæneplaceringer.

Virksomheder, der gjorde dette:

DigitalOcean

 1. Den betalte Tech Stack Hack

Brug et blylisteværktøj som BuiltWith til at opbygge en liste over beslutningstagere hos ideelle målfirmaer, der bruger din konkurrents software. Upload beslutningstagernes e-mail-adresser i en brugerdefineret målgruppe, som du kan køre annoncer til. Opret derefter et lookalike-publikum fra det brugerdefinerede målgruppe for at målrette dine annoncer mod endnu mere kvalificerede udsigter (start ved et 1% lookalike-publikum, og skaler derefter op, som du ser resultater).

Virksomheder, der gjorde dette:

BuiltWith, Datanyze

 1. YouTube Ads Hack

Brug YouTube-stream-annoncer til at målrette mod specifikke YouTube-kanaler, der er relevante for dit marked, og betaler kun, hvis nogen ser de sidste 30 sekunder.

Virksomheder, der gjorde dette:

Wishpond, Salesforce

Læs mere:

http://www.digitalmarketer.com/youtube-ad-types/

 1. Native Ads Hack

Se på din konverteringsrapport i Google Analytics for at identificere dine blogindholds-URL’er med den største mængde på
føre konverteringer. Markedsfør dit højeste konverterende blogindhold på annoncenetværk som Taboola, Outbrain eller Twitter.

Virksomheder, der gjorde dette:

Netflix

Læs mere:

https://blog.hubspot.com/agency/native-ads-201

MONETISERING VÆKSTHAKKER

 1. Voicemail-personaliseringshack

Når nogen vælger en af ​​dine blymagneter, skal du samle deres mobilnummer og derefter bruge Slybroadcast til at registrere en personlig meddelelse, der bliver sendt til deres telefonsvarer.

 1. Prøvekonvertering Hack

Send denne syv-ordede e-mail til et betydeligt segment af dine forsøg, der ikke konverterede til betalte kunder ved hjælp af denne e-mail-kopi: “{{Navn}}, leder du stadig efter {{produkt}}?” Forbered dig derefter på en travl dag med besvarelse af e-mails. Kombiner dette med The Irresistible Offer Hack ved at sende en kort opfølgning, der tilbyder en rabat eller udvidet prøve (især hvis der har været produktændringer siden) for at få dem tilbage.

 1. Den onboarding retargeting hack

Når nogen har tilmeldt sig en gratis prøveperiode, målret dem igen med annoncer, der går til en side for et gratis webinar eller gratis opkald med dit kundesucces-team for at sikre, at de har alt, hvad der står i deres forretning at forberede sig på, når deres prøveperiode er afsluttet.

Virksomheder, der gjorde dette:

Heyo

Læs mere:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-increase-free-trials-to-paid-customers-with-onboarding-retargeting-5e8cc05e3756

 1. Onboarding-optimeringshakket

Backtrack gennem succesrige kunder, der bruger dit produkt og se gennem hvad de har gjort i de første 7-14 dage. Prøv at finde de første tre almindelige ting, som disse mennesker gjorde, og bygg det ind i et produktbrugerresultat. Dette er de aktiviteter, du vil føre til. Optimer din onboarding og in-app-meddelelser for at føre folk ned ad vejen for at gøre disse tre ting.

Virksomheder, der gjorde dette:

HubSpot

Læs mere:

https://www.saastock.com/blog/view/the-data-driven-marketing-playbook-with-hubspot-gocardless-and-idio

 1. Det uimodståelige tilbud Hack

Hvis din softwareværdi taler for sig selv, skal du tilføje en e-mail til din marketingautomation med et incitament til at købe eller demonstrere dit produkt (f.eks .: Se hvordan vores software fungerer og få et $ 25 Amazon gavekort). Det kan virke spammy, men mange store B2B SaaS-virksomheder bruger det til at generere kvalificerede demoer, fordi det kan flytte folk fra at have dig på nr. 101 på deres prioriteringsliste til nr. 3.

Virksomheder, der gjorde dette:

LeadPages, Bizible

Læs mere:

http://www.bizible.com/blog/4-b2b-saas-growth-hacks-that-helped-bizible-raise-8m

RETENTION VÆKSTHAKKER

 1. Kunde feedback hack

Når en person har tilmeldt sig og afsluttet alle tip om bordværktøj til in-app, skal du sende dem en lykønskning in-app
anmeldelse og e-mail, der tilbyder at sende en gave klistermærker i posten. I e-mail-linket til en typeform, der indsamler brugeren’s mailadresse. I bunden skal du give folk to valgfri svarfelter: 1) Hvad bragte dig til [din app]? Hvilket problem var du på udkig efter at løse? 2) Noget, hvad vi kunne gøre bedre? Enhver funktion / produkt, vi mangler? Brug Zapier til at sende svar fra disse 2 felter til produkttavlen. Brug produktkort til at spandere og rangere funktionsanmodninger efter prioritering af brugerkohorter, og efter hvordan en funktion passer ind i din bredere vision for dit produkt.

Virksomheder, der gjorde dette:

CloudApp

Læs mere:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Produktets genaktiveringshack

Send denne e-mail automatisk til brugere der har tilflugtssted’t brugte dit produkt i 30 dage: “Jeg spekulerede på, om du kunne spare et sekund for at fortælle mig, hvad du syntes om produktet, og hvis du har ideer til, hvad vi kunne gøre for at forbedre? Til gengæld jeg’Vi er gået videre og føjede en måned af pro-planen til din konto gratis.

Virksomheder, der gjorde dette:

CloudApp

Læs mere:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Den klistrede produkthack

For hvert abonnementsniveau i dit produkt skal du oprette en serie med tre e-mails med en CTA for at aktivere / gå dem igennem den vigtigste funktion på det prisniveau (f.eks .: E-mail nr. 1 > Vent 1 dag > E-mail nr. 2 > Vent 2 dage > E-mail nr. 3 > Slut kampagne). Start derefter en 2. kampagne med tre e-mails for at aktivere / gå dem igennem den næste vigtigste funktion i dit produkt, så du kan oprette klistrede brugere, der er mindre tilbøjelige til at churn.

Virksomheder, der gjorde dette:

CoSchedule

Læs mere:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Den personaliserede rapport hack

Automatiser afsendelsen af ​​en personlig månedsrapport, der indeholder en oversigt over, hvad din kunde har opnået med dit produkt i løbet af måneden. Brug et kundedata-værktøj som Segment til at føre dine brugsdata fra dit produkt til et automatiseringsværktøj til datmarketing som Customer.io. Konfigurer datatriggere ved hjælp af “hvis / andet” -logik for at give dine kunder handlingsrige henstillinger om, hvor de kan forbedre sig.

Virksomheder, der gjorde dette:

AdRoll

Læs mere:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Produkt gamification hack

Når en kunde rammer en bestemt milepæl i din app, send dem en belønning, tip til at komme til det næste niveau og en opfordring til handling for at opgradere. F.eks. For Sumo-e-mail-listen software:

 1. 1 E-mail-abonnent = Sumo Sticker (plus tip til 100 e-mail-abonnenter)
 2. 100 e-mail-abonnenter = Sumo-t-shirt (plus tip til 1000 e-mail-abonnenter)
 3. 1000 e-mail-abonnenter = Sumo solbriller (plus tip til 10000 e-mail-abonnenter)
 4. 10000 e-mail-abonnenter = Sumo Hat (plus tip til at komme til 100000 e-mail-abonnenter)
 5. 100000 e-mail-abonnenter = Sumo Taco frokost
Virksomheder, der gjorde dette:

AdRoll

Læs mere:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. NPS Churn Buster Hack

Send en e-mail til alle brugere 1 dag efter, at deres gratis prøveversion er afsluttet. Brug en NPS-undersøgelse i e-mailen, der spørger din bruger, hvor sandsynligt de er for at anbefale din software til en ven eller kollega i en skala fra 0 til 10. Hvis NPS-score er <6 tak for dem for deres ærlighed og bede om feedback, hvis det er 6-8 tilbud om at forlænge deres gratis prøveperiode, hvis det er >8 tilbyder dem en opgraderingskampagne.

Virksomheder, der gjorde dette:

Nævne

Læs mere:

Okay …

Nu er du udstyret med en masse handlingsfulde “hvordan man gør” væksthackningsteknikker, som du kan kopiere & Indsæt og start med at arbejde på til din opstart.

Held og lykke!

Tak og kreditter til: Spreadshare.co og Rocketship Agency for at give inspiration og datakilde til dette indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map