Beste webhotell-tilknyttede programmer

Webhotell er noe av det mest lukrative nisjer for markedsføring av tilknyttede selskaper der ute. Her er listen over de beste der du kan tjene opptil $ 7000 i provisjon for hver webhotellklient du henviser.


Hvis noen fortalte deg at de tjente tusenvis av dollar mens de sov, hva ville du sagt til dem? Du vil sannsynligvis avvise kravet som falske, kalle dem gale og gå videre, og tenke at det er umulig å tjene så mye (eller i det hele tatt) uten å egentlig være “på jobb”.

Men hvordan tjener de på det? Svaret er enkelt – tilknyttet markedsføring.

Beste webhotell- og WordPress-hosting-tilknyttede programmer i 2020:

WebvertKommisjonRegistrer deg linkAnmeldelse
Flytende nett$ 150 – $ 7000Liquid Web Affiliate Program
Kinsta$ 50 – $ 500Kinsta tilknyttet program
WP-motor$ 200+WP Engine Affiliate Program
Cloudways$ 50 – $ 200Cloudways tilknyttede program
A2 Hosting85 – 140 dollarA2 Hosting Affiliate Program
Siteground$ 50 – $ 125+SiteGround-tilknyttet program
iPage$ 105 – $ 150iPage-tilknyttet program
Hostgator$ 50 – $ 125HostGator-tilknyttet program
Bluehost$ 65+Bluehost tilknyttet program

Tusenvis av eiere og bloggere på nettstedet har funnet en måte å opprettholde seg med en passiv inntektsstrøm. Hvordan? Ved å markedsføre webhotellfirmaer. Visste du at Bluehost betalte ut 5 millioner dollar i provisjoner til tilknyttede selskaper i fjor!

Jeg må nevne at dette nettstedet gir inntekter fra tilknyttet markedsføring. Fordi det er ingen hemmelighet at jeg tjener penger på dette nettstedet via tilknyttet markedsføring, hovedsakelig fra webhotellene jeg har brukt gjennom årene som webutvikler..

Når det gjelder valg av de beste tilknytningsprogrammene for webhotell, må du være forsiktig. Ikke velg bare den som betaler den høyeste provisjonen; velg den som er pålitelig, brukervennlig og kjent for sin kvalitet.

Men den viktigste regelen du bør alltid prøve å følge, er dette:

Som tilknyttet bør du bare anbefale nettverter som du er kjent med – og du bør bare anbefale nettverter du har brukt før og har hjulpet deg med å oppnå noe.

Hvis du ikke er trygg på produktet og ikke føler at det vil hjelpe folk, bør du ikke markedsføre det.

Med mindre du virkelig kjenner produktet, har brukt det med suksess for deg selv, og kan bevise at det for publikum, kan du ikke forvente at andre bare tar ordet ditt for det – Pat Flynn fra SmartPassiveIncome

Han vet hva han snakker om fordi han tjener rundt $ 30 000 kroner hver måned på å markedsføre Bluehost.

Fordi, hvis du markedsfører et produkt av lav kvalitet, reflekterer det dårlig på deg. Du kan ende opp med å miste publikum du jobbet så hardt med å bygge. Velg tilknyttede programmer nøye, så vil du kunne tjene mer på det.

Beste markedsføringsprogrammer for webhotell

beste webhotell tilknyttede programmer

Her har jeg listet opp og gjennomgått noen av de beste webhotell-tilknyttede programmer som du kan delta. Disse er valgt basert på utbetaling, pålitelighet og kvalitet.

La oss sjekke dem mer detaljert!

1. Liquid Web Affiliate Program

flytende web-tilknyttet program

Flytende nett er ledende innen den premium administrerte hostingplassen. De tilbyr en rekke tjenester fra “klassiske” dedikerte servere og VPS-hosting, og Cloud dedikerte servere og VPS til fullstendig administrert WooCommerce og WordPress hosting.

Deres administrerte WooCommerce og WordPress hosting er rask, pålitelig og sikker. Nettsteder som er vert på Liquid Web har den raskeste hastigheten med 10 PHP-arbeidere, gratis migrering av nettstedet, gratis SSL-sertifikater, og ingen overskuddsavgifter, trafikkgrenser eller målte sidevisninger.

LiquidWebs administrerte WooCommerce og WordPress-hosting leveres med gratis Beaver Builder sidebygger-plugin, alle ikoniske WP-plugins, Jilt Abandonded Cart, Affiliate WP og Glew Analytics.

Tilknytningsprogrammet deres er blant de beste i bransjen. Tilknyttede selskaper betales 150% av månedlig kostnad med en minimum CPA på $ 150 (du tjener også en 50% bonus for forhåndsbetalte planer.)

Det lønner seg absolutt å henvise kunder til LiquidWeb. Her er en oversikt over CPA-områdene:

 • Administrert WordPress: $ 150 – $ 2000 per påmelding
 • Administrert WooCommerce: $ 150 – $ 3000 per påmelding
 • VPS Hosting: $ 150 – $ 300 per påmelding
 • Dedikert hosting: $ 150 – $ 7000 per påmelding
 • Cloud Hosting: $ 150 – $ 5000 per påmelding

Som tilknyttet partner til LiquidWeb vil de gi deg en rekke gode incentiver for å hjelpe deg med å henvise kunder til dem:

 • Personlige provisjoner
 • Eksklusive kupongkoder
 • Co-branded landingssider
 • Eksklusivt salg og tilbud
 • Gratis gaver til kunder (som WP101 opplæringsmedlemskap)

Dette gjør Liquid Webs tilknyttede program til et av de beste. Dette er en ypperlig webhotell som kundene du henviser vil elske, og du vil bli generøst belønnet for at du registrerer dem.

Betalingen er $ 150 til $ 7000 per salg

2. Kinsta tilknyttet program

kinsta tilknyttet program

Kinsta er en fullt administrert WordPress-vertsleverandør med skyservere drevet av Google Cloud Platform. Nettsteder som er vert for med Kinsta laster lynraskt, er sikre og har alle de nyeste teknologiene som SSL, PHP7, HTTP / 2 CDN, iscenesettelsesområder og mye mer.

Partnerprogrammet deres er et av de beste, om ikke de beste i vertsindustrien. For hvert salg du henviser kan du tjene opptil $ 500 + du får 10% månedlige gjentatte levetidsprovisjoner.

Her er noen av grunnene til at Kinstas tilknytningsprogram er et av de beste i virksomheten:

 • Tjen mellom $ 50 til $ 500 for hver kunde du refererer (basert på typen plan du henviser)
  • Startplan ($ 50 provisjon)
  • Pro plan ($ 100 provisjon)
  • Forretningsplaner ($ 150 provisjon)
  • Enterprise planer ($ 500 provisjon)
 • 60-dagers lang sporingskake, og inntekter betales i et konverteringsvindu på 60 dager
 • 10% månedlige gjentatte provisjoner i løpet av kunden du henviste
 • Kinsta s churn rate er under 5%, som betyr konsekvente tilbakevendende provisjoner
 • Månedlige utbetalinger til PayPal-kontoen din
 • Sanntidssporing der du kan se tilknytningsdata i sanntid, i tillegg til sidevisninger, abonnement, detaljert planinformasjon
 • Stort bibliotek med salgsfremmende bannere og logoer, i tillegg til guider og ressurser for tilknyttede selskaper.

Alle disse grunnene gjør Kinstas tilknytningsprogram til det beste. Dette er en fantastisk webhotell og gjør sammen med deres givende tilknytningsprogram dette til en gitt oppskrift på suksess. Jeg anbefaler på det sterkeste at du går og sjekker ut programmet deres og begynner å tjene tilknyttet inntekt.

Betalingen er $ 50 til $ 500 per salg

3. WP Engine Affiliate Program

WP Engine webhotell tilknyttet program

Hvis du stort sett skriver om WordPress-temaer og plugins, kan WP Engine være det beste valget for deg.

WP Engine har et av de høyest betalende tilknyttede programmene, og tilbyr en minimum $ 200 per salg. Du blir betalt den 20. hver måned, og du må opprette en ShareASale-konto for å motta betalingen.

Som tilknyttet mottar du en standard $ 200 provisjon for hvert salg eller 100% av inntektene for den første måneden (avhengig av hvilken plan leseren din kjøper) – avhengig av hva som er høyere. Det er en søt avtale, er det ikke?

WP-motor er en av de ledende webhotellplattformene i domenet; ved å markedsføre dem, kan du være trygg på lave reverseringsrater. Du kan også være sikker på at du anbefaler et produkt av høy kvalitet til publikum.

La oss se på noen få grunner til at WP Engine-tilknyttet program er blant de beste i bransjen:

 • Heftige kommisjoner: Programmet tilbyr minimum $ 200 på hvert salg. Knapt noe annet program kommer i nærheten av å matche det tallet. Bonuspoenget? Hvis kunden din velger en dyrere plan, får du 100% av inntektene for den første måneden.
 • Ekstra bonus på flere henvisninger: Programmet er designet for å stimulere tilknyttet selskap for å øke salget. Hvis du har større rekkevidde og er i stand til å henvise mer enn fem besøkende til webområdet for hosting-tjenester, kan du stole på å tjene mer enn $ 200 per salg. For hvert femte salg, forenkler du, mottar du ytterligere 100 dollar. For 10 salg får du $ 250. Hvis 60 av henvisningene dine konverterer, mottar du en enorm provisjon på $ 1500, og utgjør totalt $ 15.475!
 • Lave tilbakeføringspriser: Folk som velger WP Engine-hosting-tjenesten er vanligvis dedikerte WordPress-brukere som søker en avansert hostingplattform. Og WP Engine skuffer ikke. Derfor er reverseringsrentene mye lavere enn de andre programmene, noe som betyr at du beholder mer av utbetalingen.
 • Kommisjon fra underforbundne selskaper: Inntjeningspotensialet fra WP Engine er enda høyere fordi det gir deg en provisjon for hvert salg du får underordnede selskaper. For hver konvertering fra dine tilknyttede selskaper tjener du $ 50.
 • Kopiere & Lim inn reklamemateriell: WP Engine gir sine tilknyttede selskaper flotte bannere og maler som kan brukes som salgsfremmende innhold. Dette reduserer din innsats kraftig mens du øker konverteringer, siden WP Engine regelmessig gjennomfører A / B-testing på bannerne sine. Det kjører også periodiske salgsfremmende tilbud som du kan bruke til å øke henvisningene.
 • Lengre cookie-varighetGenerelt sett utløper informasjonskapsler om 30 dager for de fleste tilknyttede programmer. Imidlertid tillater WP Engine en periode på 180 dager. Dette betyr at hvis en besøkende fra nettstedet ditt har klikket gjennom på tilknytningslinken din og kjøper en hostingplan fra WP Engine når som helst i løpet av 180 dager, vil du motta den forfalte provisjonen din.

Alle disse faktorene gjør at WP Engine-tilknyttet program er et av de beste alternativene. Den eneste ulempen er at færre mennesker har en tendens til å registrere seg på det siden hostingplanene er litt dyrere. Du må målrette målgruppen din deretter.

Betalingen er $ 200 + per salg

4. Cloudways tilknyttede program

Cloudways webhotell-tilknyttet program

Cloudways er en administrert webhotell som lar deg raskt distribuere nettsteder til skyservere som DigitalOcean, AWS, Vultr, Linode og mer.

Så hvis du blogger om WordPress-utvikling, temaer og plugins, kan Cloudways være det store valget for deg.

Cloudways er et av de høyest betalte tilknyttede programmene, og tilbyr provisjoner av opp til $ 200 per salg.

De har nylig oppusset tilknytningsprogrammet for å tilby tilknyttede selskaper bedre og mer fleksible kommisjonsstrukturer. Det er tre forskjellige kommisjonsstrukturer som hjelper deg å tjene slik du vil:

 • Slab (ytelsesbasert) – Tjen mellom $ 50 og $ 125 per salg
 • Hybrid (ytelse + tilbakevendende basert) – Tjen $ 30 per påmelding + 7% levetidskommisjon
 • Tilpasset (ytelsesbasert) – Tjen opp til $ 200 per salg

La oss se på noen få grunner til at Cloudways tilknytningsprogram er et av de beste i bransjen:

 • Generøs og fleksibel kommisjonsstruktur: Jo bedre du presterer, jo høyere er provisjonene dine. Du får velge mellom en ytelsesbasert kommisjonsstruktur, eller hvis du er tilbøyelig til passiv inntekt, er hybridprovisjonsmodellen flott hvis du er i det på lang sikt.
 • Dedikerte tilknyttede ledere: Du får en dedikert tilknytningssjef som hjelper deg å gå gjennom hvert trinn i cloud hosting-tilknyttet program. Hun eller hun vil svare på spørsmål du måtte ha og gi deg tilgang til ekspertveiledning.
 • Læringsressurser : Du får tilgang til forskjellige ressurser inkludert e-poster og guider om bord, månedlige nyhetsbrev, blogger og referanseartikler..
 • Sanntidssporing: Cloudways tilknyttede dashbord leveres med sporingscookies som overvåker alle besøkende og henvisninger, slik at du ikke mister oversikten over en eneste kommisjon.
 • Resultatrapportering: Du kan få tilgang til detaljerte resultatrapporter i ditt tilknyttede panel for å evaluere markedsføringsinnsatsen på kampanjer og optimalisere strategier for forbedrede resultater.

Cloudways leverer høy ytelse og sikkerhetshotell for både WordPress og ikke-Wordpress nettsteder. Alle disse årsakene gjør Cloudways til et av de beste hostingprogramvarene med noen av de høyeste konverteringsfrekvensene.

Tjen opp til $ 200 per henvisning

5. A2 Hosting Affiliate Program

A2 Hosting webhotell tilknyttet program

A2 Hosting er et kjent navn i webhotellbransjen, og tilbyr løsninger for WordPress hosting.

Provisjonen som tilbys av tilknytningsprogrammet A2 Hosting starter på $ 85, og går opp til $ 140. Beløpet øker basert på antall konverteringer, etter en insentivisert bonusstruktur. Betalingen skjer 15. hver måned via PayPal. Det tilbyr også $ 10 som en påmeldingsbonus.

For at betalingen skal frigjøres, må du berøre referansepriset på $ 100. Hvis du ikke tjener $ 100 på en måned, frigjøres betalingen neste måned (eller når terskelen er nådd).

La oss se på noen av funksjonene i A2 Hosting-tilknyttet program og forstå hvorfor det er et av de beste programmene som er tilgjengelige.

 • Høye utbetalinger: Å tilby $ 85 for hvert salg, provisjonen som tilbys av A2 Hosting er mer enn for mange andre tilknyttede programmer. Når konverteringene dine øker, øker provisjonen din. For konverteringer mellom 11 og 20 mottar du en provisjon på $ 100 per salg. For konverteringer mellom 21 og 30 øker utbetalingen til $ 120 per salg. Til slutt, for konverteringer utover 31, får du $ 140 per salg.
 • To-Tier Bonus: I likhet med WP Engine, gir A2 Hosting deg også muligheten til å tjene hver gang dine underfilialer foretar en konvertering. For hver henvisning fra din underpartner som kjøper fra A2 Hosting, mottar du $ 5.
 • Cookie-policy: A2 Hosting tillater en periode på 90 dager før informasjonskapselen utløper. Dette betyr at hvis henvisningen din kjøper når som helst i løpet av tre måneder etter å ha klikket på anbefalingslenken, har du rett til provisjonen din.
 • Utmerket kontrollpanel: Under sitt tilknyttede program gir A2 Hosting et all-inclusive kontrollpanel – kalt iDevAffiiliates – til sine tilknyttede selskaper. Tilknyttede selskaper kan bruke programvaren til å samle statistikk om salget. De kan også finne bannere og annet promoteringsmateriale. Programvaren har også videoer og håndbøker for å lede tilknyttede selskaper mot bedre konverteringer.

A2 Hosting-tilknyttet program har etablert seg som et ledende program for bloggere som ønsker å tjene penger. A2 hosting tilbyr flere hostingplaner, med den grunnleggende en fra $ 3.92 per måned. Dette gjør det lettere å tiltrekke publikum til portalen.

Fra $ 85 til $ 140 per salg

6. SiteGround-tilknyttet program

SiteGround webhotell-tilknyttet program

Har vært i bransjen i over et tiår nå, Siteground har markert seg som en av de beste webhotellplattformene der ute. Den har et fantastisk merkevarebilde som gjør at tilknytningsprogrammet er et av de mest populære valgene for bloggere.

SiteGround er en uavhengig, brukervennlig hostingplattform som tilbyr god kvalitet. Partnerprogrammet SiteGround er designet for å belønne volumet, med et minimumskrav på $ 50 per salg. Dette kan gå opp til en anstendig $ 125 avhengig av antall henvisninger du konverterer.

La oss se på noen av funksjonene som gjør at SiteGround-tilknytningsprogrammet er et topp valg.

 • Resultatbasert kommisjonsstruktur: Programmet tilbyr en provisjon på $ 50 for hvert salg som skjer gjennom din anbefaling. Prisen går opp med antall konverteringer. Mens du mottar $ 50 for opptil 5 salg, vil mellom 6 og 10 konverteringer få deg 75 dollar. Konverteringer mellom 11 og 20 er kvalifisert for en $ 100 provisjon per salg, og hvis du krysser 20 konverteringer, har du rett til en sjenerøs provisjon på $ 125 per henvisning.
 • Ingen minstesalg: En av de beste funksjonene i tilknytningsprogrammet til SiteGround er at du ikke trenger å nå et bestemt beløp for å motta provisjonen din. Selv om du bare ett salg i måneden, vil kommisjonen bli gitt ut.
 • Ukentlige betalinger: I motsetning til det standard månedlige betalingssystemet, foretar SiteGround ukentlige betalinger. Dette appellerer til småskala bloggere som leter etter et mer regelmessig tilstrømning av penger. Provisjonen blir utgitt 30 dager etter det første salget.
 • Robust tilknyttet støtte: Bortsett fra å gi tilknyttede selskaper godt designede og tilpassede bannere for promotering, gir det dem også tilgang til en tilknyttet leder som kan kontaktes for all hjelp.

SiteGround er blant de mest anerkjente navnene i bransjen; Derfor kan du være trygg på høye konverteringer og lave reverseringer

Resultatbaserte provisjoner fra $ 50 til $ 125+

7. iPage-tilknyttet program

iPage webhotell tilknyttet program

iPage er et kjent navn i vertsservicedomenet, og tilbyr forskjellige planer for å imøtekomme behovene til de enkelte nettstedseiere og gründere. Den har vært i bransjen siden 1998 og er en del av gigantiske Endurance International Group (EIG).

IPage-tilknytningsprogrammet betaler en av de beste prisene i bransjen, og provisjoner starter til en fast sats på $ 105. Det tilbyr forskjellige priser for forskjellige hostingplaner som spenner fra $ 105 for delte kontoer og VPS-kontoer som går helt opp til $ 150 for en dedikert hostingplan.

Det tar mellom 15 til 30 dager før betalingen skal behandles. Du kan velge å bli betalt med sjekk, PayPal eller kreditt (hvis du er en iPage-bruker).

La oss sjekke ut noen spesifikke funksjoner i iPage Hosting-tilknytningsprogrammet. Hva gjør det til et attraktivt alternativ for tilknyttede selskaper?

 • Ledende kommisjonspriser: Som tilknyttet har du muligheten til å tjene opp til $ 150 i provisjon per salg. Dette er en av de høyeste utbetalingene fra et tilknyttet program. Selv grunnrenten på $ 105 er høyere enn de fleste standardprovisjoner, og det er ikke noe tak for hvor mye du kan tjene.
 • Tilgang til promoteringsmateriell: iPage gir sine tilknyttede selskaper tilgang til en rekke reklamemateriell som visningsbannere, tekstkoblinger og mer, som de kan bruke på nettstedet sitt for å markedsføre iPage-hosting-tjenester. Den gir deg også din egen henvisningskode som du kan bruke i annonsen.
 • Høyere konverteringer: iPage tilbyr noen av de billigste hostingplanene i bransjen. Dette betyr at det letter en høyere konverteringsfrekvens for henvisningene dine.
 • Geografisk uavhengighet: Du kan være basert hvor som helst i verden og bli tilknyttet iPage. Betalingen skjer imidlertid bare i amerikanske dollar.

iPage tilbyr også tilknyttede selskaper et robust ressurssenter som de kan bruke for å øke konverteringene. Siden det er en del av EIG, er iPage en pålitelig og pålitelig hosting-tjeneste.

Fra $ 105 til $ 150 per salg

8. HostGator-tilknyttet program

HostGator webhotell tilknyttet program

Et annet medlem av Endurance International Group, HostGator er en av de lengststående hosting-tjenestene i bransjen. Den har millioner av brukere spredt over hele verden.

HostGator-tilknyttede program er blant de mest populære tilknyttede programmene. Den har også en ytelsesbasert kommisjonsstruktur som belønner et høyt volum av konverteringer; den grunnleggende kommisjonen starter på $ 50.

HostGator tilbyr planer for VPS-hosting, WordPress-hosting, netthosting og dedikert kontohotell, og bruker Impact Radius for å kjøre tilknyttet program. La oss grave dypere i funksjonene.

 • Opp til $ 125 provisjon: Du kan tjene en høy provisjon på $ 125 per salg med tilknyttet program HostGator. Det følger en volumbasert struktur, der du tjener $ 50 for opptil 5 konverteringer, $ 75 for 6 til 10 konverteringer, $ 100 for 11 til 20 henvisninger og $ 125 for å henvise utover 20.
 • Betalingsbetingelser: Du får betalt på månedlig basis, og salget bekreftes to måneder etter at de er utført. Betalingen skjer en uke etter at salget er bekreftet. Du må tjene minst 100 dollar for at kommisjonen skal løslates, men det er ingen øvre grense.
 • Tilknyttet støttesystem: HostGator tilbyr mye veiledning til tilknyttede selskaper. Det gir også en rekke bannere og annet materiale. Til slutt vil du kunne konsultere spesialister hvis du vil øke konverteringsfrekvensene.

Siden HostGators planer er velkjente og veldig populære, vil du kunne markedsføre tjenestene på en enkel måte og tjene mer som et resultat. Dette tilknyttede programmet er definitivt et av de mest anerkjente i bransjen.

Resultatbaserte provisjoner fra $ 50 til $ 125

9. Bluehost-tilknyttet program

Bluehost webhotell tilknyttet program

Bluehost er også medlem av EIG, som gjør at den ligner på andre vertssteder på denne listen.

Bluehost er en webhotellplattform som er kjent for sine høykvalitets- og rimelige tilbud; derfor har tilknytningsprogrammet et høyborg blant bloggere som ønsker å generere en inntekt.

Bluehost følger en flat provisjonsstruktur, og tilbyr $ 65 per salg. Imidlertid kan kommisjonen gå opp til $ 120, avhengig av antall henvisninger du gjør.

Sjekk ut noen unike tilbud fra tilknytningsprogrammet Bluehost nedenfor:

 • Belønningskommisjoner: Du kan tjene enorme summer hvis du har kapasitet til å drive volumomsetning. Med en basiskommisjon på $ 65 per salg er du kvalifisert for en høyere sats hvis du markedsfører planene deres godt og kjører et stort antall henvisninger til portalen deres.
 • Betalingsbetingelser: Hvis du registrerer deg med Bluehost-tilknytningsprogrammet, får du provisjonen 45 dager etter slutten av måneden med kvalifisert kjøp. Betalingen behandles mellom den 16. og den siste dagen i måneden. Du må ha tjent minimum $ 100 for at betalingen skal frigjøres; bør du ha en PayPal-konto.
 • Overlegen sporing: Bluehost har en av de mest sofistikerte sporingsprogramvarene; ikke et eneste salg som er henvist til deg, blir ikke godkjent. Det teknologisk avanserte sporingssystemet gjør det til et stabilt og pålitelig tilknyttet program.
 • Veiledning og støtte: Å bli medlem av Bluehost-tilknytningsprogrammet gir deg tilgang til en mengde ressurser for å øke konverteringsfrekvensen. Det gir også tilknyttede selskaper visningsbannere og annonsekoblinger for deres gjennomgang. Endelig har utgiverne tilgang til et team av eksperter som kan veilede deg til å tjene mer penger via provisjon.
 • Flere konverteringer, lave tilbakeføringer: Bluehost er et etablert merke i webhotelldomenet og brukes allerede av millioner av kunder overalt. Dette betyr at det er lettere for tilknyttet selskap å presse hosting-tjenestene sine til vanlige besøkende. Siden hosting-tjenesten er akseptert blant brukerfellesskapet, vil du kunne drive flere konverteringer og holde reverseringsfrekvensene lave.

Bluehost tilbyr en rekke planer til sine brukere. Og siden den stabile tjenesten blir høyt verdsatt, vil du kunne markedsføre den enkelt. Som tilknyttet webhotell kan du ikke gå galt med Bluehost-tilknytningsprogrammet.

Tjen $ 65 + for hver registrering

Hva er tilknyttet markedsføring?

Affiliate marketing er et konsept der du som tilknyttet selskap anbefaler et tredjepartsprodukt på nettstedet ditt. Når noen kjøper dette produktet via lenken din, mottar du en provisjon. Enkelt, er det ikke?

hvordan fungerer webhotell tilknyttet markedsføring

Det er for tiden en av de beste måtene å tjene en passiv inntekt, spesielt hvis du allerede har en blogg som tiltrekker seg et anstendig antall besøkende.

Driver du en blogg som fokuserer på webhotell, WordPress-temaer, blogging eller noe emne relatert til digital markedsføring? Hvis du gjør det, er neste trinn å bli medlem av et tilknyttet program for webhotell. Det er den beste måten å generere en potensielt betydelig passiv inntekt.

Hvorfor er webhotell tilknyttet markedsføring lukrativ?

Forenklet sagt, affiliate markedsføring hjelper deg å tjene penger. Mange bloggere har kunnet bruke henvisningskoblinger til deres fordel. Webhotell-tilknyttede programmer skiller seg ut siden de er noen av de høyest betalte tilknyttede programmene i markedet.

Alt du trenger å gjøre (lettere sagt enn gjort vet jeg) er å skrive ett innlegg som gjennomgår en plattform for webhotell, og du kan tjene en enorm provisjon (avhengig av publikum du tiltrekker).

Mange bloggere som dekker temaer som webhotell, blogging, internettmarkedsføring og teknologi, kan tjene ekstremt godt. De gjør dette ved å markedsføre webhotelltjenester på deres hjemmeside.

Men som jeg sa i begynnelsen av dette innlegget, og jeg kan ikke stresse nok hvor viktig dette er:

Som tilknyttet markedsfører bør du bare anbefale webhoteller som du er kjent med – og bare anbefale webhoteller du har brukt før og har hjulpet deg å oppnå noe.

Hvis du ikke er trygg på webhotellet og ikke føler at det vil hjelpe folk, bør du ikke markedsføre det.

Hvordan virker det?

Det er flere måter å markedsføre en webhotellstjeneste på bloggen din. Først kan du skrive et innlegg som gjennomgår tjenestene. Avslutt blogginnlegget med en lenke til webhotelletjenesten.

For det andre kan du vise bannere på nettstedet ditt. Nesten alle tilknyttede programmer gir deg merkets bannere og annet reklamemateriell. Du kan bruke disse på nettstedet ditt eller legge inn koblingen deres i bunntekst eller topptekst på nettstedet. Du kan også bruke rabattkupongkoder for å oppmuntre besøkende til å velge hosting-tjenesten.

Hver gang en besøkende sjekker ut nettstedet ditt, klikker på anbefalingslenken og ender opp med å kjøpe tjenesten til hosting-nettstedet, får du en provisjon. Denne kommisjonen kan være alt fra $ 50 til over $ 1000, avhengig av hvilket webhotell tilknyttet program du tilhører og hva deres kommisjonsstruktur er.

Hvem er det til?

Webhotell-tilknyttede programmer er først og fremst for bloggere som skriver om lignende emner som SEO, oppretting av nettsteder og blogger og webmastering. Selv generelle nettstedseiere kan være tilknyttet webhotell og markedsføre deres foretrukne hostingtjeneste.

Hvis du vil kunne påvirke publikum til å prøve ut anbefalingene dine, er det første trinnet å bygge deres tillit. Du kan starte med å generere ekspertinnhold på bloggen din.

Når du har gjort dette, er det ikke veldig vanskelig å dirigere dem til en bestemt plattform for webhotell. Du kan for eksempel ganske enkelt inkludere en bunntekst som sier “hostet av SiteGround” og føre besøkende til nettstedet SiteGround.

Hvis du allerede er kjent med standard tilknyttet markedsføring og også blogger om disse emnene, kan du prøve webhotell-tilknyttede programmer!

Avsluttende ord

Webhotell-tilknyttet markedsføring fungerer bemerkelsesverdig bra for bloggere som konsekvent legger ut stort innhold. Antall konverteringer du kan gjøre, avhenger veldig av rangeringen av søkemotoren til bloggen eller nettstedet ditt, og derfor er innholdet så viktig.

Å velge det er ikke en veldig vanskelig oppgave for bloggere. Faktisk bør du allerede vite om eksistensen av disse populære hosting-tjenestene. Når du velger det du vil promotere, må du imidlertid huske på alle faktorer. Det handler ikke bare om å lage en høy provisjon, det handler også om å holde innholdet ditt legitimt.

Alle tilknyttede programmer vi diskuterte har eksistert i lang tid; de gir bloggere en flott mulighet til å generere en høyere passiv inntekt. For eksempel bruker den berømte bloggeren Pat Flynn Bluehost og tjener en heftig kommisjon gjennom henvisninger.

Hvis du er blogger og ønsker å bli med i et tilknyttet program for webhotell, kan du ta steget og gi oss beskjed om hvilket program som fungerte best for deg!

Har jeg savnet noe viktig som du mener bør inkluderes her? Da vil jeg gjerne høre alt om det i kommentarene nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map