Her har jeg samlet hvordan kjente merkevarer og virksomheter i den virkelige verden har hacket seg vei til vekst ?


veksthackingsteknikker og eksempler

Men først …

Contents

Hva er veksthakk?

Veksthakk er en setning myntet av Sean Ellis i 2010. Ellis, var den “go-to” fyren i Silicon Valley for å hjelpe selskaper med å utvide sin brukerbase. Han sa at:

En veksthacker er en person hvis sanne nord er vekst – Sean Ellis

En veksthacker er noen som er en hybrid mellom en markedsfører og en koder, noen som har som mål generere massiv vekst / følge (dvs. “veksten”) – raskt og ofte på et stramt budsjett (dvs. “hacker”)

En veksthacker fokuserer ofte på billigere alternativer til tradisjonelle markedsføringsmetoder og pleier å jobbe i små, oppstartsbedrifter som mangler ressurser til å konkurrere med mer etablerte selskaper..

Ta en titt på denne utmerkede listen over ressurser og kuratert liste over verktøy.

Du må også sjekke ut denne samlingen med 5+ sjekkliste for vekststrategi med maler, tips og eksempler. Finn ut hvordan du lager mål på høyt nivå, identifiser de viktigste innspillene og til og med hvordan du kan kjøre veksteksperimenter for å nå disse målene..

3 kjente veksthakk

 • Tilbake når Facebook startet sitt mål var å skaffe 200 millioner brukere på 12 måneder. En kjent veksthack for å oppnå dette var ved å gi bort embedsbare merker og widgets som brukerne kunne legge ut på sine nettsteder og blogger som koblet folk tilbake til Facebook-siden deres. Dette hacket alene førte til millioner av påmeldinger.
 • Linkedin vokste fra 2 til 200 millioner brukere ved å implementere en veksthackteknikk som tillot brukere å opprette sin egen offentlige profil. Dette var et strålende trekk fra LinkedIn da det sørget for at brukerprofilene dukker opp organisk i Googles søkeresultater og dette bidro til å utvide LinkedIns merkevare og brukerbase.
 • YouTube begynte som en plattform for å dele videoer og vokste fra den til den nest største søkemotoren i verden etter Google ved å bruke denne veksthakk-teknikken. Når du besøker YouTube for å se en video, kan du få en innebygd kode som lar deg dele videoen på bloggen, nettstedet eller det sosiale nettverket. Dette gjør det ekstremt enkelt for brukere å laste opp videoer og dele dem med verden.

La oss hoppe inn i de spesifikke veksthakkene …

Eksempler på veksthackingsteknikker og strategier

Tilvekst hacks (gratis markedsføring)

 1. Quora Traffic Hack

Bruk SEMrush + Quora for å forbedre de organiske søkerangeringene dine på Google ved å gjøre dette:

 1. I SEMrush > Domeneanalyse > Organisk forskning > søk etter quora.com
 2. Klikk på Avanserte filtre og filtrer for nøkkelord som inneholder søkeordet ditt, Posisjoner mindre enn 10 og Volum større enn 100
 3. Gå til Quora og skriv det beste svaret på spørsmålet
Selskaper som gjorde dette:

Geckoboard

Les mer:

 1. Lead Form Demo Hack

På destinasjonssiden eller opt-in-skjemaet for din gratis blymagnet (whitepaper, case study, video, etc) inkluderer ett ekstra ‘Ja / Nei’-felt på slutten av skjemaet som sier “Vil du ha en demonstrasjon av programvaren vår ?” slik at du kan bestille demoer med folk som allerede er interessert i å se programvaren din.

Selskaper som gjorde dette:

KISSmetrics, Bounce Exchange

Les mer:

http://grow.kissmetrics.com/webinar-171

 1. Den avanserte “Powered by” -hacken

Bruk “drevet av” -taktikken. En brøkdel av disse besøkende klikker på den og kommer til hjemmesiden din der noen vil be om en demo. Det har vist seg å føre til en viral koeffisient k > 0.4, noe som betyr at hver 10 anskaffede bruker vil generere 4 ekstragebrukere. For å optimalisere for flere konverteringer, bruk dynamisk søkeordinnsetting på destinasjonssiden du sender folk til med navnet på selskapet som henviste dem til nettstedet ditt.

Selskaper som gjorde dette:

Intercom, Wistia, Qualaroo

Les mer:

https://blog.aircall.io/the-saas-guide-to-leveraging-the-powered-by-tactic/

 1. Gmail’s hackerskudd for vekst

Da Google lanserte Gmail i 2004, brukte alle enten Hotmail eller Yahoo. Google gjorde underdog-problemet til en fordel. Med begrenset serverplass tilgjengelig, gjorde Google en dyd av knapphet. Da den ble lansert var det bare på invitasjon, og startet med rundt 1000 påvirkere som kunne henvise venner. Dette skapte inntrykk av at når du meldte deg på Gmail, ble du en del av en eksklusiv klubb.

Selskaper som gjorde dette:

Gmail

Les mer:

http://time.com/43263/gmail-10th-anniversary/

 1. The Dream 100 ABM Hack

Bruk denne enkle kontobaserte markedsføringsteknikken for å identifisere dine drømmer 100 klienter (eller hvilket antall som helst), finn ut hvilken høyskole beslutningstageren i hvert selskap gikk til, send ham eller henne en baseballcap fra høgskolen deres med en personlig merknad om hvordan din bedrift kan hjelpe dem.

Selskaper som gjorde dette:

Eske

 1. Co-Webinar-hacket

Kontakt influencers i ditt rom som har et stort publikum og gjør et pedagogisk co-webinar med dem. I stedet for å selge hardt på webinaret, gjør et 100% pedagogisk webinar med en avstemning på slutten av webinaret for at folk skal velge om de er interessert i en demo av programvaren din..

Selskaper som gjorde dette:

Hubspot, Unbounce, Uberflip

Les mer:

https://www.eofire.com/podcast/nathanlatka/

 1. OKCuрids datamarkedsføringshack

Nettdating er en industri på flere milliarder dollar og OkCupid har utnyttet sine egne interne data for å lage blogginnlegg, og dette har hjulpet dem til å bli et kraftsenter i datingindustrien. OKCupids kolossale datasett har blitt en markedsførende gullgruve. OkCupid blogginnlegg er vanligvis bygget rundt sin egen dataforskning og snøres med clickbaitoverskrifter og kontroversielle emner. Du kan bruke data til å hjelpe historiefortellede empirisk underbyggede trender, observasjoner og analyse av bransjen du er i.

Selskaper som gjorde dette:

OkCupid

 1. Det minimale virale produkthakk

Bygg noe om 1-2 dager’er mer viralt enn det faktiske produktet ditt for å teste sentimentproduktets passform og lage en liste med e-poster for å lansere kjerneproduktet ditt. Forsikre deg om at ditt virale produkt er nøye tilpasset kjerneproduktet ditt, og fokuser på volumet av brukere, slik at du kan maksimere konverteringer fra ditt virale produkt til kjerneproduktet ditt.

Selskaper som gjorde dette:

Rolig

Les mer:

 1. App Marketplace Hack

Hvis du har en integrasjon med et stort SaaS-selskap, kan du prøve å få appen din oppført på deres markedsplass (f.eks: Salesforce App Exchange, G Suite Marketplace, Xero App Marketplace).

Selskaper som gjorde dette:

Pipedrive, Insightly, ProsperWorks

Les mer:

https://auth0.com/blog/how-to-get-from-0-to-10000-customers-with-b2b-app-marketplaces/

 1. Smart SEO Hack

Se på de høyeste konverterende nøkkelordene i AdWords, og lag deretter en SEO-strategi for også å få nøkkelordene til å rangere organisk. Eller hvis du ikke gjør det’t kjøre AdWords-titt på søket-rapporten din i Google Search Console for å se hvilke nøkkelord som får klikk på nettstedet ditt, men er på side 2 og trenger et løft for side 1.

Selskaper som gjorde dette:

Optimiserende, Lever, simPRO

Les mer:

http://searchengineland.com/how-to-leverage-ppc-to-discover-high-converting-keywords-for-seo-131862

 1. Smart SEO Integrations Hack

Lag en side som snakker om integrasjonen din med andre programvarepartnere, så når noen søker etter en spesifikk brukssak for integrasjonspartner-programvaren som programvaren din løser, vil nettstedet ditt komme opp.

Selskaper som gjorde dette:

Zapier, Xero, Klipfolio

Les mer:

https://zapier.com/zapbook/slack/trello/

 1. Den 3.000 Word Content Marketing Hack

Skriv 3 000+ dyptgående bloggartikler med ord som dekker et spesifikt emne i detalj. I artikkelen kan du se sitater fra indflydelsesinflytende og koble til forskning fra andre anerkjente blogger, og send dem e-post for å fortelle dem at du har vist dem i artikkelen din for å fremme sosial deling.

Selskaper som gjorde dette:

Buffer, Moz, Shopify

Les mer:

https://www.quicksprout.com/2017/01/04/a-step-by-step-guide-to-producing-a-3000-word-article-on-any-topic/

https://visioneerit.com/7-tips-can-growth-hack-social-media-presence-today/

 1. Survey Response Hack

Send ut en undersøkelse til adresselisten din og gi respondentene sjansen til å vinne cupcakes. Velg tilfeldig 10 deltakere fra undersøkelsen for å motta et dusin cupcakes. Det er bevist at folk heller vil motta et dusin muffins enn en iPad.

Selskaper som gjorde dette:

RJMetrics

Les mer:

https://thinkgrowth.org/the-greatest-marketing-growth-hack-of-all-time-hint-cupcakes-784ccaa3f78

 1. Highly Qualified Lead Hack

Forsikre deg om at alle som kjøper programvaren din først må gjennom denne prosessen før du gir dem en prøve eller demonstrasjon av programvaren din (med mindre det er en henvisning). TOFU: topp-av-trakten innhold (f.eks: rapport, whitepaper, sveip fil osv.), MOFU: midt-i-trakten innhold (webinar, video, osv.), BOFU: bottom-of-the-tract -traktstykket innhold (casestudier, demo, strategisamtale osv.).

Selskaper som gjorde dette:

Hubspot

Les mer:

https://rocketshipgrowth.com/the-most-scalable-channel-for-large-highly-qualified-saas-leads-hint-its-not-facebook-4c6fe110a6e7

 1. Innholdsreposthacket

Følg disse 5 trinnene.

 1. Trinn 1: Send e-post til listen din med artikkelen (uansett når du har den høyeste åpne frekvensen, basert på historisk e-poststatistikk).
 2. Trinn 2: Del artikkelen på kontoer på sosiale medier så snart e-postkampanje er sendt.
 3. Trinn 3: Se etter kanaler som er relevante for virksomheten din, og send inn lenker der (f.eks: fora, FB-grupper, Slakk-grupper).
 4. Trinn 4: Vent noen dager for å få noen analysedata (statistikk, delinger og kommentarer).
 5. Trinn 5: Send e-post eller tweet redaktører fra store utgivere som rapporterer om innholdet ditt med skjermdump av bevis på trekkraft (f.eks: “Innlegget mitt har 50% andel, skjermdump festet, ompost kanskje?”).
Selskaper som gjorde dette:

Uber, HubSpot, KISSmetrics

Les mer:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-promote-b2b-saas-content-eab660ee2407

 1. PR Backlash Hack

Får du dårlig PR? Blir anklaget som en “rip-off”? Bygg et dedikert nettsted der du bretter ut historien, presenterer fakta og viser sosialt bevis for å bevise din versjon av historien og konvertere hatere til kunder.

Selskaper som gjorde dette:

Freshdesk

Les mer:

http://ripoffornot.org/

 1. Twitter-sprangprosessen

Borte er de dagene hvor du kan skrive et kort, 500-ordig blogginnlegg om et emne og forvente at hundrevis, om ikke tusenvis av besøkende, vil finne det på nettet. De “publiser og ber” dagene er for lengst borte. I dag krever det mer krefter å bli lagt merke til. Tast inn “Twitter-sprangmetoden”. Det er en prosess som hjelper deg med å levere de nylig publiserte artiklene dine til hundrevis av svært målrettede lesere.

 1. Trinn 1: Skriv en 10x / badass-artikkel om et emne du kjenner godt
 2. Trinn 2: Identifiser personer som har delt lignende artikler på sosiale medier
 3. Trinn 3: Del artikkelen din med disse menneskene
Selskaper som gjorde dette:

Junto

Les mer:

OPKJENNINGSVEKSTHAKKER (BETALT MARKEDSFØRING)

 1. Den lave budsjett reklame hack

Retarget folk som har sett salgssiden for ditt SaaS-produkt, OG fikk ikke en gratis prøveversjon / demo / kjøpt OG som er brukere av visse fan-sider (f.eks: din største konkurrent). Med denne lagdelte målretting vil målgruppen din være veldig liten, noe som gjør at du kan bruke mindre enn $ 10 budsjett per dag, lage en annonse som snakker spesifikt til målgruppen din, slik at du kan øke klikkfrekvensen og skyrocket konverteringene dine, som i turn vil redusere kostnadene for annonsen din.

Selskaper som gjorde dette:

SamCart

Les mer:

http://www.digitalmarketer.com/buying-website-traffic/

 1. Det inngående retargeting-hacket

Konverter mer av innkommende trafikk til potensielle kunder ved å målrette dem på nytt over disse 8 annonsenettverkene: GDN, Facebook, Gmail, YouTube, Instagram, Twitter, Taboola, Yahoo Gemini og AOL ONE.

Selskaper som gjorde dette:

Optimizely

Les mer:

https://rocketshipgrowth.com/how-the-worlds-biggest-saas-companies-leverage-inbound-to-dominate-a-market-cae780d38bcd

 1. AdWords SaaS Hack

Målrettet funksjonsspesifikke, bransjespesifikke og konkurrerende nøkkelord med høy konvertering. Kjør folk rett til funksjonsspesifikke og bransjespesifikke destinasjonssider med en oppfordring til å demonstrere programvaren din for å få folk på telefonen med salg.

Selskaper som gjorde dette:

NetSuite, Zoho, Freshdesk

Les mer:

https://rocketshipgrowth.com/how-we-outcompete-ebay-on-google-adwords-without-a-big-ad-budget-885e22d4e619

 1. PPC Hyper-Growth Hack

Kjør Google-annonser til en destinasjonsside for en gratis prøveoppmelding eller demosamtale. 1-10% vil konvertere. For å konvertere de andre 90% + målrette dem på nytt med FB-blyannonser ved å bruke et mykere salg (som en whitepaper). Fra deres salg fører til en markedsføringsautomatiseringskampanje (som et e-post minikurs) og dytter dem for å starte en prøve eller bestille en demo med salgsteamet ditt.

Selskaper som gjorde dette:

Drip, SurveyMonkey, Pardot

 1. Pixel Swap Hack

Finn et annet selskap som selger til den samme målkunden som deg (men er ikke konkurransedyktig) og tilbyr å samarbeide med dem ved å plassere deres retargetingpiksel på nettstedet ditt, mens de plasserer din retargetingpiksel på nettstedet deres ved hjelp av et verktøy som Perfect Audience Koble. Bruk retargeting-annonser over Facebook for å føre nye, kostnadseffektive leads inn i toppen av trakten din med en TOFU blymagnet.

Selskaper som gjorde dette:

Ny relikvie, SendGrid, Runscope

Les mer:

http://marketingland.com/perfect-audience-launches-partner-retargeting-network-directly-target-others-sites-visitors-83518

 1. AdWords-konkurrentens hack

Hvis det er en stor konkurrent på rommet ditt som mange søker etter, men SaaS-en din gir bedre valuta for pengene, bedre funksjoner eller et bedre omdømme, kan du målrette mot merkevarebetingelsene deres. For å gjøre dette med suksess uten å kaste bort markedsføringsbudsjettet, identifiser først det unike forskjellen (dvs. verdi for pengene, funksjoner, omdømme). For det andre, mål nøkkelord basert på USP (dvs. funksjoner = [mailchimp], verdi for pengene = [mailchimp prising], omdømme = [mailchimp review]). For det tredje, lag en destinasjonsside som viser hvordan du er bedre enn konkurrenten din i det området med en sammenligningstabell, slik at annonsen din er mer relevant og får servert.

Selskaper som gjorde dette:

Intercom, Quickbooks, Wrike

Les mer:

https://www.intercom.com/customer-support/zendesk-alternative

 1. Facebook Algorithm Trial Registrering Hack

Plasser en FB-konverteringssporingspiksel på siden som folk lander på etter å ha registrert seg for en prøveversjon av programvaren din, opprett et Lookalike-publikum basert på personer som har truffet konverteringssporingspiksel, og opprett deretter en FB-kampanje med målet “Nettstedkonverteringer”. sender publikumstrafikken din til en side med et gratis prøveversjonstilbud. Facebook vil bruke algoritmen sin for å målrette mot personer som ligner mest på folk som allerede har registrert seg og konvertert på nettstedet ditt.

Selskaper som gjorde dette:

InVision, Treehouse, Asana

 1. Facebook TOFU-hackeren

Bruk FB blyannonser for å føre folk til en blymagnet (f.eks: case-studier for spesifikke vertikaler, whitepaper, osv.). Du vil øke konverteringer fordi når noen klikker på blyannonsen din, åpnes et skjema med personens FB-kontaktinformasjon automatisk. Bruk deretter markedsføringsautomatisering av e-post for å nærme ledelsen til å be om en demo av programvaren din.

Selskaper som gjorde dette:

Infusionsoft, Salesforce, InsightSquared

 1. Case Study Retargeting Hack

Retarget besøkende på nettstedet til en casestudieside (f.eks .: Se hvordan Bob, en CMO på Zendesk brukte oss til å få XYZ gjort) med en oppfordring til handling mot slutten av casestudien for en demo (ekskluder listen over betalte brukere slik at du ikke kast bort annonsebudsjettet). Gruppér besøkende på nettstedet som ser casestudien inn i et unikt publikum og viser dem deretter annonser til en ny casestudie, slik at de mest engasjerte mulighetene dine fortsetter å se nye, nye casestudier i rekkefølge du opprettet..

Selskaper som gjorde dette:

Simpro

Les mer:

http://www.jonloomer.com/2016/05/10/facebook-website-custom-audience-enhancements/

 1. Den tilpassede tilhørsforholdene

Lag et publikum fra folk som har besøkt bestemte nettsteder du definerer (konkurrentene, bloggene, bransjepublikasjonene osv.), Og målrett dem deretter med Google displayannonser. Noen som ser en visningsannonse er ikke nødvendigvis interessert i produktet ditt ennå, så tilby innhold som du tror vil være verdifullt og nyttig for potensielle kunder for å bygge tillit og merkevarebevissthet (f.eks: webinar, whitepaper, etc.).

Selskaper som gjorde dette:

Zendesk, Intuit, Emma

Les mer:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=en-AU

 1. Gmail-konkurrenten Hack

Vis Gmail-annonser til folk som mottar konkurrentenes e-post. For å få en mest mulig nøyaktig målretting må du målrette mot dine konkurransedomener ved å bruke domeneplasseringer.

Selskaper som gjorde dette:

DigitalOcean

 1. The Paid Tech Stack Hack

Bruk et blylisteverktøy som BuiltWith for å lage en liste over beslutningstakere hos ideelle målfirmaer som bruker konkurrentens programvare. Last opp e-postadressene til beslutningstakerne til en tilpasset målgruppe som du kan publisere annonser til. Opprett deretter et lookalike-publikum fra det tilpassede publikummet for å målrette annonsene dine mot enda mer kvalifiserte potensielle kunder (start på et publikum på 1% lookalike, og skaler deretter opp slik du ser resultater).

Selskaper som gjorde dette:

BuiltWith, Datanyze

 1. YouTube-annonsene hack

Bruk YouTube-in-stream-annonser for å målrette mot spesifikke YouTube-kanaler som er relevante for markedet ditt, og betaler bare hvis noen ser på 30 sekunder.

Selskaper som gjorde dette:

Wishpond, Salesforce

Les mer:

http://www.digitalmarketer.com/youtube-ad-types/

 1. Native Ads Hack

Se på konverteringsrapporten i Google Analytics for å identifisere nettadressene til blogginnholdet ditt med den høyeste mengden
føre konverteringer. Markedsfør det høyeste konverterende blogginnholdet i annonsenettverk som Taboola, Outbrain eller Twitter.

Selskaper som gjorde dette:

Netflix

Les mer:

https://blog.hubspot.com/agency/native-ads-201

MONETISERING VEKSTAKKER

 1. The Voicemail Personalization Hack

Når noen velger en av blymagnetene dine, samler du mobilnummeret og bruk Slybroadcast til å registrere en personlig melding som blir sendt til telefonsvareren..

 1. Prøvekonversjonen Hack

Send denne syv-ords e-posten til et betydelig segment av forsøkene dine som ikke konverterte til betalte kunder ved å bruke denne e-postkopien: “{{Navn}}, leter du fremdeles etter {{produkt}}?” Forbered deg deretter på en travel dag med å svare på e-post. Kombiner dette med The Irresistible Offer Hack ved å sende en kort oppfølging med rabatt eller utvidet prøveperiode (spesielt hvis det har vært produktendringer siden) for å få dem tilbake.

 1. Onboarding Retargeting Hack

Når noen har meldt seg på en gratis prøveperiode, målrette dem på nytt med annonser som går til en side for et gratis webinar eller gratis samtale med kundesuksess-teamet for å sikre at de har alt som står i stående virksomhet for å forberede seg på etter at prøveperioden er avsluttet.

Selskaper som gjorde dette:

Heyo

Les mer:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-increase-free-trials-to-paid-customers-with-onboarding-retargeting-5e8cc05e3756

 1. Onboarding Optimization Hack

Backtrack gjennom vellykkede kunder som bruker produktet ditt og se gjennom hva de har gjort de første 7-14 dagene. Prøv å finne de tre første vanlige tingene disse menneskene gjorde, og bygg det inn i et produktbrukerresultat. Dette er aktivitetene du ønsker fører til. Optimaliser din onboarding og meldingstjenester i appen for å lede folk nedover veien å gjøre de tre tingene.

Selskaper som gjorde dette:

Hubspot

Les mer:

https://www.saastock.com/blog/view/the-data-driven-marketing-playbook-with-hubspot-gocardless-and-idio

 1. Det uimotståelige tilbudet Hack

Hvis programvareverdien din taler for seg selv, kan du legge til en e-post i markedsføringsautomasjonen din med et insentiv til å kjøpe eller demo produktene dine (f.eks .: Se hvordan programvaren vår fungerer og få et gavekort på $ 25 på Amazon). Det kan virke spammy, men mange store B2B SaaS-selskaper bruker det for å generere kvalifiserte demoer fordi det kan føre til at folk fra å ha deg som nummer 101 på prioriteringslisten til nr. 3.

Selskaper som gjorde dette:

LeadPages, Bizible

Les mer:

http://www.bizible.com/blog/4-b2b-saas-growth-hacks-that-helped-bizible-raise-8m

RETENTION VEKSTHAKKER

 1. Kundens tilbakemelding Hack

Etter at en person har registrert seg og fullført alle tipsene om verktøyet om bord i verktøyet, kan du sende dem en gratulerende in-app
varsel og e-post som tilbyr å sende en gave med klistremerker i posten. I e-postkoblingen til en typeform som samler brukeren’s postadresse. Nederst, gi folk to valgfrie svarfelt: 1) Hva førte deg til [appen din]? Hvilket problem var du ute etter å løse? 2) Er det noe vi kan gjøre bedre? Noen funksjoner / produkter vi mangler? Bruk Zapier til å sende svar fra de to feltene til produkttavlen. Bruk produkttavle til å bøtte og rangere funksjonsforespørsler etter prioritering av brukerkohorter, og etter hvordan en funksjon passer inn i din bredere visjon for produktet ditt.

Selskaper som gjorde dette:

CloudApp

Les mer:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Produktreaktiveringshacket

Send denne e-posten automatisk til brukere som ikke har det’t brukte produktet ditt i 30 dager: “Jeg lurte på om du kunne spare et sekund på å fortelle meg hva du syntes om produktet, og om du har ideer til hva vi kunne gjøre for å forbedre? Til gjengjeld, jeg’Vi har gått videre og lagt til en måned av proplanen gratis til kontoen din.

Selskaper som gjorde dette:

CloudApp

Les mer:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. The Sticky Product Hack

For hvert abonnementsnivå i produktet ditt, oppretter du en serie med tre e-postmeldinger med en CTA for å aktivere / gå dem gjennom den viktigste funksjonen på det prisnivået (f.eks: E-post nr. 1 > Vent 1 dag > E-post nr. 2 > Vent 2 dager > E-post nr. 3 > Avslutt kampanje). Start deretter en andre kampanje med tre e-poster for å aktivere / gå dem gjennom den neste viktigste funksjonen i produktet ditt, slik at du kan lage klissete brukere som har mindre sannsynlighet for å kverne.

Selskaper som gjorde dette:

CoSchedule

Les mer:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Den personaliserte rapporten Hack

Automatiser sending av en personlig månedlig beregning som inkluderer et sammendrag av hva kunden har oppnådd med produktet ditt i løpet av måneden. Bruk et kundedataverktøy som Segment for å føre bruksdataene fra produktet til et automatiseringsverktøy for datamarkedsføring som Customer.io. Konfigurer datatriggere ved å bruke “hvis / annet” -logikk for å gi kundene handlingsrike anbefalinger om hvor de kan forbedre seg.

Selskaper som gjorde dette:

AdRoll

Les mer:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Produktgamlingens hack

Når en kunde treffer en bestemt milepæl i appen din, kan du sende en belønning, tips for å komme til neste nivå og en oppfordring til å oppgradere. For eksempel for Sumo-e-postliste-programvare:

 1. 1 e-postabonnent = Sumo-klistremerke (pluss tips for å komme til 100 e-postabonnenter)
 2. 100 e-postabonnenter = Sumo T-skjorte (pluss tips for å komme til 1000 e-postabonnenter)
 3. 1000 e-postabonnenter = Sumo solbriller (pluss tips for å komme til 10000 e-postabonnenter)
 4. 10000 e-postabonnenter = Sumo Hat (pluss tips for å komme til 100000 e-postabonnenter)
 5. 100000 e-postabonnenter = Sumo Taco lunsj
Selskaper som gjorde dette:

AdRoll

Les mer:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. NPS Churn Buster Hack

Send en e-post til alle brukere 1 dag etter at den gratis prøveperioden er avsluttet. I e-posten bruker du en NPS-undersøkelse som ber brukeren din om hvor sannsynlig de er til å anbefale programvaren din til en venn eller kollega på en skala fra 0 til 10. Hvis NPS-poengsummen er <6 takk for deres ærlighet og be om tilbakemelding, hvis det er 6-8 tilbud om å utvide gratis prøveperioden, hvis det er det >8 tilbyr dem en oppgraderingskampanje.

Selskaper som gjorde dette:

Nevne

Les mer:

Greit …

Nå er du utstyrt med et knippe handlingsrike “hvordan gjøre” veksthacking-teknikker, som du kan kopiere & lim inn og begynn å jobbe videre for oppstarten.

Lykke til!

Takk og kreditt til: Spreadshare.co og Rocketship Agency for å gi inspirasjon og datakilde for dette innlegget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me