Millors programes d’afiliació d’allotjament web

L’allotjament web és un dels més importants lucratius nínxols de màrqueting d’afiliació per allà. Aquí teniu la meva llista dels millors on podeu guanyar fins a 7.000 dòlars per comissió per a cada client d’allotjament web al qual feu referència.


Si algú et digués que van fer milers de dòlars mentre dormien, què els diries? Probablement rebutjaríeu l’afirmació com a falsa, els truqueu bojos i continuéssiu, pensant que és impossible guanyar tant (o en absolut) sense estar realment “a la feina”.

Però, com ho guanyen? La resposta és senzilla – màrqueting d’afiliació.

Millors programes d’afiliació d’allotjament web i hosting de WordPress el 2020:

Amfitrió webComissióEnllaç d’altaRevisió
Web líquida150 $ – 7.000 $Programa d’afiliació a líquids web
Kinsta50 $ – 500 $Programa d’Afiliats Kinsta
Motor WP200 dòlars+Programa d’afiliació al motor WP Engine
Núvols50 $ – 200 $Programa d’Afiliació Cloudways
A2 Hosting85 $ – 140 $Programa d’Afiliació d’Allotjament A2
SiteGround50 $ – 125 $+Programa d’afiliació SiteGround
iPage105 $ – 150 $Programa d’afiliació a iPage
Hostgator50 $ – 125 $Programa d’Affiliació HostGator
Bluehost65 dòlars+Programa d’Afiliats Bluehost

Milers de propietaris i blocaires de llocs web han trobat una manera de mantenir-se amb un flux de renda passiva. Com? Promovent empreses d’allotjament web. Sabia vostè que Bluehost va pagar 5 milions de dòlars en comissions als afiliats l’any passat!

Hauria d’esmentar que aquest lloc web obté un ingrés per màrqueting d’afiliació. Com que no és cap secret que monetitzi aquest lloc web mitjançant màrqueting d’afiliació, principalment dels amfitrions web que he utilitzat durant els anys com a desenvolupador web.

A l’hora d’escollir els millors programes d’afiliació d’allotjament web, heu d’anar amb compte. No escolliu només la que paga la comissió més alta; tria el que sigui fiable, fàcil d’utilitzar i conegut per la seva qualitat.

Però la regla més important sempre heu d’intentar seguir, és el següent:

Com a afiliació, només heu de recomanar allotjaments web amb els quals esteu familiaritzats, i només heu de recomanar allotjaments web que heu utilitzat abans i que us hagin ajudat a aconseguir alguna cosa.

Si no confieu en el producte i no creieu que ajudarà la gent, no hauríeu de promocionar-lo.

A menys que conegueu realment el producte, l’heu utilitzat amb èxit per a vosaltres mateixos i pugueu demostrar que a la vostra audiència, no podeu esperar que els altres només s’ho prenguin la paraula. Pat Flynn de SmartPassiveIncome

Sap de què parla perquè fa uns 30 milions de dòlars cada mes des de la promoció de Bluehost.

Perquè, si promociona un producte de baixa qualitat, reflecteix malament. Podeu acabar perdent l’audiència que heu treballat tant per construir. Trieu detingudament els vostres programes d’afiliació i podreu guanyar-ne més diners.

Millors programes de màrqueting d’afiliació d’allotjament web

millors programes d’afiliació d’allotjament web

Aquí, he enumerat i revisat alguns dels millors programes d’afiliació d’allotjament web per a què us uniu. S’han escollit en funció del seu pagament, fiabilitat i qualitat.

Anem a veure-les amb més detall!

1. Programa d’afiliació a líquids web

programa d’afiliació web líquid

Web líquida és líder en l’espai d’allotjament gestionat premium. Ofereixen una gamma de serveis des de servidors dedicats “clàssics” i allotjament VPS, i servidors dedicats al Cloud i VPS fins a l’allotjament complet de WooCommerce i WordPress.

El seu allotjament gestionat de WooCommerce i WordPress són ràpids, fiables i segurs. Els llocs allotjats a Liquid Web tenen la velocitat més ràpida amb 10 treballadors PHP, migració gratuïta del lloc, certificats SSL gratuïts i sense despeses, límits de trànsit o visualitzacions de pàgines mesurades.

El servei d’allotjament gestionat per WooCommerce i WordPress de LiquidWeb s’ofereix amb el complement gratuït del creador de pàgines de Beaver Builder, tots els plugins icònics del WP, Jilt Abandonded Cart, Affiliate WP i Glew Analytics.

El seu programa d’afiliació és un dels millors de la indústria. Els afiliats es paguen el 150% de cost mensual amb un CPA mínim de 150 dòlars (també obtindreu una bonificació del 50% per als plans abans pagats.)

Sens dubte paga per referir els clients a LiquidWeb. A continuació, es detallen els intervals de CPA:

 • WordPress gestionat: 150 $ – 2.000 dòlars per inscripció
 • WooCommerce gestionat: 150 $ – 3000 $ per inscripció
 • VPS Hosting: 150 $ – 300 $ per inscripció
 • Hosting dedicat: 150 $ – 7.000 $ per inscripció
 • Hosting al núvol: 150 $ – 5.000 dòlars per inscripció

Com a soci afiliat a LiquidWeb, us proporcionaran diversos suggeriments excel·lents per ajudar-vos a referir els clients:

 • Comissions personalitzades
 • Codis de cupó exclusius
 • Pàgines de destinació en co-marca
 • Vendes i ofertes exclusives
 • Regals gratuïts als clients (com a membres de la formació WP101)

Això fa que el programa d’afiliació de Liquid Web sigui un dels millors. Es tracta d’un excel·lent amfitrió web que els clients als que feu referència els encantarà, i sereu generosament recompensats per registrar-los.

El pagament és de 150 a 7.000 dòlars per venda

2. Programa d’Afiliats Kinsta

programa d’afiliació a kinsta

Kinsta és un proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat completament amb servidors de núvols alimentats per Google Cloud Platform. Els llocs allotjats amb llamps de càrrega Kinsta ràpidament són segurs i disposen de tota l’última tecnologia com SSL, PHP7, HTTP / 2 CDN, zones d’escenificació i càrregues més.

El seu programa d’afiliació és un dels millors, si no el millor de la indústria d’hostaleria. Per a cada venda que feu referència podeu guanyes fins a 500 dòlars + obtindràs un 10% d’encàrrecs recurrents de tota la vida.

A continuació es mostren algunes de les raons per les quals el programa d’afiliació de Kinsta és un dels millors del negoci:

 • Guanyeu entre 50 $ a 500 $ per a cada client que faci referència (en funció del tipus de pla que feu referència)
  • Pla inicial (comissió de 50 dòlars)
  • Pla professional (comissió de 100 dòlars)
  • Plans de negoci ($ 150 comissió)
  • Plans empresarials (comissió de 500 dòlars)
 • Cookie de seguiment de 60 dies de durada, i els ingressos es paguen en una finestra de conversió de 60 dies
 • 10% de comissions recurrents mensuals durant la vida del client al qual vau referir
 • Kinsta’s la taxa de desglaç és inferior a 5 anys%, cosa que significa comissions recurrents constants
 • Pagaments mensuals al vostre compte de PayPal
 • Seguiment en temps real on podeu veure les dades d’afiliació en temps real, així com visualitzacions de pàgines, subscripcions, detalls detallats del pla
 • Una gran biblioteca de pancartes i logotips promocionals, així com guies i recursos per als afiliats.

Totes aquestes raons fan que el programa d’afiliació de Kinsta sigui un dels millors. Es tracta d’un fantàstic amfitrió web i, juntament amb el seu gratificant programa d’afiliació, es converteix en aquesta una recepta determinada d’èxit. Us recomano fermament que visiteu el seu programa i comenceu a obtenir ingressos d’afiliació.

El pagament és de $ 50 a $ 500 per venda

3. Programa d’afiliació al motor WP

Programa d'afiliació d'allotjament web WP Engine

Si escriviu sobre temes i complements de WordPress, WP Engine podria ser la millor opció per a vosaltres.

WP Engine té un dels programes d’afiliació que paga més alts i ofereix un mínim de $ 200 per venda. Se us pagarà el dia 20 de cada mes i heu de crear un compte ShareASale per rebre el vostre pagament.

Com a filial, rebeu una comissió estàndard de 200 dòlars per cada venda o el 100% dels ingressos del primer mes (segons quin pla compri el vostre lector). Aquest no és cert, no és així?

Motor WP és una de les plataformes d’allotjament web més importants del domini; promovent-los, podreu assegurar-vos de taxes de reversió baixes. També podeu estar segur que recomaneu un producte de gran qualitat al públic.

Analitzem algunes de les raons per les quals el programa d’afiliació WP Engine es troba entre els millors del negoci:

 • Comissions pesades: El programa ofereix un mínim de 200 dòlars per cada venda. Gairebé cap altre programa s’acosta a coincidir amb aquest número. El punt de bonificació? Si el vostre client opta per un pla més car, rebeu el 100% dels ingressos del primer mes.
 • Bonus addicional per a més referències: El programa està dissenyat per incentivar l’afiliada a impulsar més vendes. Si teniu un abast més ampli i podeu referir més de cinc visitants al lloc web del servei d’allotjament, podeu comptar amb guanyar més de 200 dòlars per venda. Per cada cinc vendes que faciliteu, rebeu 100 € addicionals. Per 10 vendes, obteniu 250 dòlars. Si 60 de les vostres referències es converteixen, rebeu una enorme comissió de 1500 dòlars, amb un import total de 15.475 dòlars!
 • Taxes de reversió baixes: Les persones que opten pel servei d’allotjament WP Engine solen ser usuaris de WordPress dedicats que busquen una plataforma d’allotjament avançada. I WP Engine no defrauda. Per tant, les taxes de reversió són molt inferiors a la resta de programes, cosa que significa que mantindreu més del vostre pagament.
 • Comissió de Subfiliats: El potencial d’ingressos de WP Engine és encara més gran perquè us ofereix una comissió per cada venda que realitzen els vostres sub-afiliats. Per cada conversió dels sub-afiliats, obteniu 50 dòlars.
 • Còpia & Enganxa materials promocionals: WP Engine proporciona als seus afiliats grans pancartes i plantilles per utilitzar com a contingut promocional. Això redueix molt els vostres esforços mentre augmenteu les conversions, ja que WP Engine realitza regularment proves A / B a les seves pancartes. També fa ofertes de promoció de vendes intermitents que podeu utilitzar per augmentar les referències.
 • Duració de la galeta més llarga: En general, les cookies caduquen en 30 dies per a la majoria de programes d’afiliació. Tot i això, WP Engine permet un període de 180 dies. Això significa que si un visitant del vostre lloc web ha fet clic al vostre enllaç d’afiliació i compra un pla d’allotjament de WP Engine en un termini de 180 dies, rebrà la vostra comissió deguda.

Tots aquests factors fan que el programa d’afiliació a WP Engine sigui una de les millors opcions. L’únic inconvenient és que menys persones solen registrar-s’hi, ja que els seus plans d’allotjament són una mica més cars. Haureu d’orientar el vostre públic en conseqüència.

El pagament és de $ 200 + per venda

4. Programa d’Afiliació Cloudways

Cloudways programa d’afiliació d’allotjament web

Núvols és un amfitrió web gestionat que permet desplegar ràpidament llocs web en servidors al núvol com DigitalOcean, AWS, Vultr, Linode i molt més.

Així que si feu un bloc sobre el desenvolupament de WordPress, els temes i els complements, Cloudways pot ser la millor opció per a vosaltres.

Cloudways és un dels programes d’afiliació que paga més alts, oferint comissions de fins a 200 dòlars per venda.

Recentment han renovat el seu programa d’afiliació per oferir estructures de comissió millors i més flexibles per a afiliació Hi ha tres estructures de comissions diferents per ajudar-vos a guanyar de la manera que vulgueu:

 • Placa (basada en el rendiment): guanyeu entre $ 50 i $ 125 per venda
 • Híbrids (rendiment + basat en recurrents): guanya 30 dòlars per inscripció + 7% comissió per vida
 • Personalitzada (basada en el rendiment): guanya fins a 200 dòlars per venda

Analitzem alguns motius pels quals el programa d’afiliació Cloudways és un dels millors del negoci:

 • Estructura de comissions generosa i flexible: Com millor realitzeu, majors comissions. Podeu triar entre una estructura de comissions basada en el rendiment, o si teniu propòsit a ingressos passius, el model de comissió híbrida és fantàstic si esteu a la llarga.
 • Gestors d’afiliats dedicats: Obteniu un gestor d’afiliació dedicat per ajudar-vos a recórrer cada pas del programa d’afiliació d’allotjament en núvol. Us respondrà qualsevol pregunta que tingueu i us donarà accés a orientació experta.
 • Recursos d’aprenentatge : Teniu accés a diversos recursos, inclosos els nostres correus electrònics i guies, butlletins de notícies mensuals, blocs i articles de referència.
 • Seguiment en temps real: El tauler d’afiliació de Cloudways inclou galetes de seguiment que supervisen tots els visitants i derivacions de manera que no perdeu el seguiment d’una sola comissió.
 • Informes de rendiment: Podeu accedir a informes detallats sobre el rendiment del vostre tauler d’afiliació per avaluar els vostres esforços de màrqueting en campanyes i optimitzar estratègies de resultats millorats.

Cloudways ofereix allotjament en núvol d’alt rendiment i seguretat tant per a llocs web de WordPress com que no siguin de WordPress. Totes aquestes raons fan que Cloudways sigui un dels millors programes d’afiliació d’allotjament amb algunes de les taxes de conversió més altes.

Guanyeu fins a 200 dòlars per derivació

5. Programa d’A2 Hosting d’Afiliació

A2 Allotjament d'allotjament web programa d'afiliació

A2 Hosting és un nom de renom en la indústria d’allotjament web, que ofereix solucions per a hosting de WordPress.

La comissió que ofereix el programa d’afiliació A2 Hosting comença a partir de 85 dòlars i arriba fins als 140 dòlars. L’import augmenta en funció del nombre de conversions, seguint una estructura de bonificacions incentivades. El pagament es realitza el dia 15 de cada mes mitjançant PayPal. També ofereix 10 dòlars com a bonus d’inscripció.

Perquè es publiqui el pagament, heu de tocar el punt de referència de 100 dòlars. Si no feu 100 dòlars en un mes, el pagament s’alliberarà el mes següent (o sempre que s’assoleixi el llindar).

Vegem algunes de les funcions del programa d’afiliació A2 Hosting i entenem per què és un dels millors programes disponibles.

 • Pagaments elevats: Oferint 85 dòlars a cada venda, la comissió que ofereix A2 Hosting és més que la de molts altres programes d’afiliació. A més, a mesura que augmenten les conversions, la vostra comissió augmenta. Per a conversions entre els 11 i els 20, rebeu una comissió de 100 dòlars per venda. Per a les conversions entre 21 i 30, el pagament augmenta fins a 120 dòlars per vendes. Finalment, per a conversions superiors a 31, obtindreu 140 dòlars per venda.
 • Bonus de dos nivells: Igual que el motor WP, el servei de hosting A2 també us permet guanyar cada vegada que els sub-afiliats realitzin una conversió. Per a cada derivació del vostre sub-filial que compra a A2 Hosting, rebeu 5 dòlars.
 • Política de cookies: A2 Hosting permet un període de 90 dies abans que la cookie caduca. Això vol dir que si la vostra derivació fa alguna compra en un termini de tres mesos a partir de fer clic a l’enllaç de recomanació, tindreu dret a la vostra comissió.
 • Excel·lent Tauler de control: Sota el seu programa d’afiliació, l’allotjament A2 proporciona als seus afiliats un tauler de control tot inclòs (anomenat iDevAffiiliates). Els afiliats poden utilitzar el programari per recopilar estadístiques sobre les seves vendes. També poden trobar pancartes i qualsevol altre material promocional. El programari també ofereix vídeos i manuals per orientar els afiliats cap a millors conversions.

El programa d’afiliació A2 Hosting s’ha establert com un programa líder per als blocaires que busquen obtenir ingressos. L’allotjament A2 ofereix múltiples plans d’allotjament, amb el bàsic a partir de 3,92 dòlars mensuals. Això facilita l’atracció de l’audiència al portal.

Des de $ 85 a $ 140 per venda

6. Programa d’afiliació a SiteGround

Programa d'afiliació d'allotjament web SiteGround

Ja porteu més d’una dècada a la indústria, SiteGround ha fet la seva marca com una de les millors plataformes d’allotjament web que hi ha. Té una imatge de marca estel·lar que fa del seu programa d’afiliació una de les opcions més populars per als blocaires.

SiteGround és una plataforma d’allotjament independent i fàcil d’utilitzar que ofereix una gran qualitat. El programa d’afiliació SiteGround està dissenyat per recompensar el volum, amb una comissió mínima de 50 dòlars per venda. Podeu ascendir a 125 dòlars decents, segons el nombre de referències que convertiu.

Vegem algunes de les funcions que fan del programa d’afiliació de SiteGround una opció més important.

 • Estructura de la comissió basada en el rendiment: El programa ofereix una comissió de 50 dòlars per cada venda que passi per la seva recomanació. El percentatge augmenta amb el nombre de conversions. Mentre que rebeu 50 dòlars per fins a cinc vendes, entre 6 i 10 conversions obtindreu 75 dòlars. Les conversions entre 11 i 20 són elegibles per a una comissió de 100 dòlars per venda i si creeu 20 conversions, teniu dret a una comissió generosa de 125 dòlars per referència..
 • No hi ha vendes mínimes: Una de les millors funcions del programa d’afiliació SiteGround és que no heu d’arribar a una quantitat determinada per rebre la vostra comissió. Tot i que feu només una venda al mes, la vostra comissió es publicarà.
 • Pagaments setmanals: A diferència del sistema de pagament mensual estàndard, SiteGround realitza pagaments setmanals. Això fa una crida als bloggers a petita escala que busquen una entrada més regular de diners. La comissió s’estrena 30 dies després de la primera venda.
 • Suport robust als afiliats: A més de proporcionar als afiliats pancartes de promoció ben dissenyades i personalitzades, també els dóna accés a un gestor d’afiliats al qual es pot aconsellar qualsevol ajuda..

SiteGround es troba entre els noms més reconeguts de la indústria; per tant, podeu assegurar-vos que tingueu conversions altes i inversions baixes

Comissions basades en el rendiment des de $ 50 a 125 $+

7. Programa d’afiliació a iPage

Programa d'afiliació d'allotjament web per iPage

iPage és un nom molt conegut en el domini del servei d’allotjament, que ofereix diferents plans per adaptar-se a les necessitats dels propietaris i emprenedors de pàgines web individuals. Porta a la indústria des del 1998 i forma part del gegant Endurance International Group (EIG).

El programa d’afiliació iPage paga una de les millors tarifes de la indústria, amb comissions a partir d’una tarifa plana de 105 dòlars. Ofereix tarifes diferents per a diferents plans d’allotjament que van des de 105 dòlars per a comptes VPS compartits i fins a 150 dòlars per un pla d’allotjament dedicat.

Es triga entre 15 i 30 dies a processar-se el pagament. Podeu optar per pagar mitjançant xec, PayPal o crèdit (si sou usuaris d’iPage).

Vegem algunes característiques específiques del programa d’afiliació a iPage Hosting. El que la converteix en una opció atractiva per als afiliats?

 • Tarifes principals de la comissió: Com a afiliat, teniu l’oportunitat de guanyar fins a 150 dòlars en comissió per venda. Aquest és un dels pagaments més alts d’un programa d’afiliació. Fins i tot la taxa base de 105 dòlars és superior a la majoria de les comissions estàndard i no hi ha cap límit sobre la quantitat que podeu guanyar.
 • Accés a Materials de Promoció: iPage dóna accés als seus afiliats a diversos materials promocionals, com ara pancartes de visualització, enllaços de text i molt més, que poden utilitzar al seu lloc web per promocionar els serveis d’allotjament iPage. També us ofereix el vostre propi codi de referència que podeu utilitzar al vostre anunci.
 • Conversions superiors: iPage ofereix alguns dels plans d’allotjament més barats de la indústria. Això significa que facilita una taxa de conversió més alta per a les vostres referències.
 • Independència geogràfica: Es pot basar a qualsevol part del món i convertir-se en un afiliat d’iPage. Tot i això, el pagament només es fa en dòlars americans.

iPage també ofereix als seus afiliats un robust centre de recursos que poden utilitzar per augmentar les seves conversions. Ja que forma part de l’EIG, iPage és un servei d’allotjament confiable i àmpliament confiat.

De 105 $ a 150 $ per venda

8. Programa d’afiliació HostGator

Programa d'afiliació d'allotjament web HostGator

Un altre membre del grup Endurance International, HostGator és un dels serveis d’allotjament de més antiga de la indústria. Té milions d’usuaris repartits arreu del món.

El programa d’afiliació HostGator es troba entre els programes d’afiliació més populars. També té una estructura de comissions basada en el rendiment que premia un gran volum de conversions; la comissió bàsica comença a partir de 50 dòlars.

HostGator ofereix plans per a allotjament VPS, hosting de WordPress, allotjament en núvol i hosting de comptes dedicats, HostGator utilitza Impact Radius per executar el seu programa d’afiliació. Anem a aprofundir en les seves funcions.

 • Comissió de fins a 125 dòlars: Podeu guanyar una alta comissió de 125 dòlars per venda amb el programa d’afiliació HostGator. Segueix una estructura basada en el volum, on obteniu 50 dòlars per a fins a 5 conversions, 75 dòlars per a 6 a 10 conversions, 100 dòlars per a 11 a 20 referències i 125 dòlars per referir més enllà de 20.
 • Condicions de pagament: Rebeu el pagament mensualment i les vendes es verifiquen dos mesos després de fer-les. El pagament es realitza una setmana després de verificar-se les vendes. Heu de guanyar un mínim de 100 dòlars per alliberar-vos la comissió però no hi ha cap límit superior.
 • Sistema de Suport a Afiliats: HostGator ofereix molta orientació als afiliats. També ofereix una gran varietat de pancartes i altres materials. Finalment, podreu consultar amb especialistes si voleu augmentar els vostres tipus de conversió.

Com que els plans d’HostGator són molt coneguts i molt populars, podreu promoure els seus serveis fàcilment i obtenir-ne més resultats. Aquest programa d’afiliació és sens dubte un dels més reputats del sector.

Comissions basades en el rendiment des de $ 50 a 125 $

9. Programa d’afiliació Bluehost

Programa d'allotjaments web Bluehost

Bluehost també és membre de l’EIG, cosa que la fa similar a altres llocs d’allotjament d’aquesta llista.

Bluehost és una plataforma d’allotjament web que és famosa per les seves ofertes de gran qualitat i de baix cost. per tant, el seu programa d’afiliació té una fortalesa entre els blocaires que volen generar ingressos.

Bluehost segueix una estructura de comissió plana i ofereix 65 dòlars per venda. Tot i això, la comissió pot pujar fins a 120 dòlars, segons el nombre de derivacions que realitzeu.

Consulteu algunes ofertes úniques del programa d’afiliació Bluehost a continuació:

 • Comissions de recompensa: Podeu guanyar grans quantitats de diners si teniu la capacitat d’aconseguir vendes de volum. Amb una comissió base de 65 dòlars per venda, podeu obtenir una tarifa més alta si comercialitzeu bé els vostres plans i condueixen un gran nombre de derivacions al seu portal..
 • Condicions de pagament: Si us registreu amb el programa d’afiliació Bluehost, rebreu la vostra comissió 45 dies després del final del mes de compra elegible. El pagament es tramita entre el 16 i l’últim dia del mes. Per obtenir el pagament, heu d’haver guanyat un mínim de 100 dòlars. hauríeu de tenir un compte PayPal.
 • Seguiment Superior: Bluehost té un dels programes de seguiment més sofisticats; ni una sola venda a la qual es fa referència no està acreditada. El seu sistema de seguiment avançat tecnològicament el converteix en un programa d’afiliació estable i fiable.
 • Orientació i suport: Unir-vos al programa d’afiliació Bluehost us permet accedir a una gran quantitat de recursos per augmentar la vostra taxa de conversió. També proporciona als afiliats banners de visualització i enllaços publicitaris per a la seva publicació. Finalment, els editors tenen accés a un equip d’experts que us pot guiar per guanyar diners mitjançant comissió.
 • Més conversions, baixes inversions: Bluehost és una marca establerta en el domini d’allotjament web i ja està sent utilitzada per milions de clients arreu. Això significa que és més fàcil per a l’empresa afiliar els seus serveis d’allotjament als visitants habituals. Atès que el servei d’allotjament s’accepta entre la comunitat d’usuaris, podreu generar més conversions i mantenir les taxes de reversió baixes.

Bluehost ofereix als seus usuaris una varietat de plans. I ja que el seu servei constant és molt apreciat, podreu promocionar-lo fàcilment. Com a afiliació d’allotjament web, no podeu equivocar-vos amb el programa d’afiliació Bluehost.

Guanyeu 65 dòlars més per cada inscripció

Què és el màrqueting d’afiliació?

El màrqueting d’afiliació és un concepte en què vostè, com a afiliat, recomana un producte de tercers al vostre lloc web. Quan algú compra aquest producte a través del vostre enllaç, rebeu una comissió. Senzill, no és així?

Com funciona el màrqueting d’afiliació d’allotjament web

Actualment és una de les millors maneres d’aconseguir ingressos passius, sobretot si ja teniu un bloc que atrau un nombre digne de visitants..

Executeu un bloc centrat en l’allotjament web, temes de WordPress, blocs o algun tema relacionat amb el màrqueting digital? Si ho feu, el següent pas és unir-vos a un programa d’afiliació d’allotjament web. És la millor manera de generar ingressos passius potencialment importants.

Per què té allotjament de màrqueting d’afiliats amb finalitat lucrativa?

En poques paraules, el màrqueting per afiliació us ajuda a guanyar diners. Molts bloggers han pogut utilitzar enllaços de referència per al seu avantatge. Els programes d’afiliació d’allotjament web destaquen ja que són alguns dels programes d’afiliació amb més alt nivell de pagament del mercat.

Tot el que heu de fer (més fàcil de dir que ho sé) és escriure una publicació que revisi una plataforma d’allotjament web i pugueu guanyar una enorme comissió (segons el públic que atragueu).

Molts blocaires que cobreixen temes com allotjament web, blocs, màrqueting a Internet i tecnologia poden guanyar molt bé. Això ho fan promovent serveis d’allotjament web al seu lloc web.

Però com he dit al començament d’aquest post i no puc recalcar prou l’important que és això:

Com a venedor d’afiliats, només heu de recomanar amfitrions web amb els quals esteu familiaritzats i només recomanar allotjament web que heu utilitzat abans i que us han ajudat a aconseguir alguna cosa.

Si no confieu en l’amfitrió web i no creieu que ajudarà la gent, no ho haureu de promoure.

Com funciona?

Hi ha diverses maneres de promoure un servei d’allotjament web al vostre bloc. Primer, podeu escriure una publicació que revisi els seus serveis. Conclou la publicació del bloc amb un enllaç al servei d’allotjament web.

En segon lloc, podeu mostrar banners al vostre lloc web. Gairebé tots els programes d’afiliació us ofereixen banners i altres materials promocionals de la seva marca. Podeu utilitzar-les al vostre lloc web o incorporar el seu enllaç al peu de pàgina o a la capçalera del vostre lloc. També podeu utilitzar codis de cupó de descompte per animar els visitants a optar pel servei d’allotjament.

Cada vegada que un visitant comprova el vostre lloc web, fa clic a l’enllaç de recomanació i acaba adquirint el servei del lloc web que allotja, rep una comissió. Aquesta comissió pot anar de 50 $ a més de 1.000 dòlars, depenent del programa d’afiliació d’allotjament web on pertanyi i quina és la seva estructura de comissió.

Per a qui és?

Els programes d’afiliació d’allotjament web es destinen principalment als blocaires que escriuen temes similars com SEO, creació de llocs web i blocs i domini web. Fins i tot els propietaris generals de llocs web poden ser afiliats d’allotjament web i promoure el servei d’allotjament preferit.

Si voleu poder influir en el públic per provar les vostres recomanacions, el primer pas és crear la seva confiança. Podeu començar generant contingut expert al vostre bloc.

Un cop fet això, no és molt difícil dirigir-los a una plataforma d’allotjament web en concret. Per exemple, només podeu incloure un peu de pàgina que diu “allotjat per SiteGround” i conduir els visitants al lloc web de SiteGround..

Si ja coneixeu el màrqueting d’afiliació estàndard i també feu un bloc sobre aquests temes, proveu-ne els programes d’afiliació d’allotjament web!

Paraules finals

El màrqueting d’afiliació d’allotjament web funciona notablement bé per als blocaires constantment aportant gran contingut. El nombre de conversions que podeu fer depèn molt de la classificació del motor de cerca del vostre bloc o lloc web, és per això que el contingut és tan important.

L’elecció de la opció no és una tasca gaire difícil per als blocaires. De fet, ja heu de conèixer l’existència d’aquests serveis populars d’allotjament. Tanmateix, quan escolliu què voleu promocionar, tingueu en compte tots els factors. No es tracta només de fer una comissió elevada, sinó de mantenir legítim el contingut.

Tots els programes d’afiliació que comentem han estat durant molt de temps; ofereixen als blocaires una gran oportunitat de generar un ingrés passiu més alt. Per exemple, el famós blogger Pat Flynn utilitza Bluehost i guanya una comissió pesada mitjançant referències.

Si sou un blogger i voleu unir-vos a un programa d’afiliació d’allotjament web, aprofiteu i digueu-nos quin programa us funcionava millor?!

He trobat a faltar alguna cosa important que creieu que s’ha d’incloure aquí? Aleshores, m’agradaria sentir-ho tot sobre els comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map