Guia per a principiants de retargeting

Si algú abandona el lloc web sense comprar res, perds diners. Fins i tot si conduïu trànsit al vostre bloc mitjançant trànsit SEO gratuït, perdreu el temps i els recursos que dediqueu a intentar obtenir aquest trànsit gratuït. Però no ha de ser així.


Perquè hi ha una manera d’esborrar més ROI de totes les persones que visiten el vostre lloc web.

S’anomena aquest mètode màgic per aconseguir un ROI més alt Retargeting.

Guia per a principiants a la retargeting

Què és Retargeting?

Quan una persona visita el vostre lloc web i abandona sense subscriure’s a la vostra llista de correu electrònic ni compra alguna cosa, és probable que aquesta persona no torni mai al vostre lloc web.

Si 1.000 persones abandonen el vostre lloc web cada mes sense fer cap acció, perdreu almenys 1.000 dòlars si adquireix aquests visitants per 1 $ per visitant..

La retargeting ha estat durant molt de temps, però la majoria de les empreses no l’utilitzen. Et pot ajudar a duplicar la base de subscriptors, a fer més vendes i a vendre més coses als clients existents.

És la millor manera de fer-ho Obteniu més benefici del ROI pels vostres visitants. Permet posar una altra vegada la vostra marca davant de les vostres perspectives i clients.

Aquest gràfic de Retarger ho explica el millor:

què és retargeting

Tot i que el gràfic només parla de convertir clients potencials en clients, podeu utilitzar la retargeting per a moltes coses:

 • Ampliar o vendre diversos clients.
 • Convertiu els clients únics en compradors repetits.
 • Arribeu als clients que no responen als correus electrònics.
 • Assegureu-vos que la vostra marca es mantingui al capdamunt de les ments dels vostres clients promovent el vostre contingut.
 • Arribeu als clients dels altres dispositius que posseeixen.

L’objectiu de la vostra campanya de retargeting pot variar. Podeu executar moltes campanyes de retargeting alhora amb objectius diferents. Però el l’objectiu principal sempre serà augmentar el ROI obté cada dòlar que gasta per adquirir un visitant.

Remàrqueting i retargeting?

Ara potser heu escoltat el terme remàrqueting abans, així que hi ha diferència entre el remàrqueting i la retargeting?

remàrqueting i retargeting

Ambdós termes s’utilitzen sovint de forma intercanviable, però el remàrqueting és una estratègia destinada a tornar a involucrar els clients mitjançant el màrqueting per correu electrònic, les xarxes socials i les activitats fora de línia.

La retargeting és una “tàctica” de remàrqueting i se centra generalment en el text de pagament i els anuncis de visualització.

Com funciona la retargeting

La retargeting pot semblar un procés realment complex si sou nou. Però no es preocupa gens. No necessita un pressupost de milions de dòlars ni programari i eines complexes. I no us caldran anys per aprendre a utilitzar la retargeting per aconseguir més vendes.

És un procés senzill mostrar anuncis de pagament a persones que ja han visitat el vostre lloc web o que ja han comprat alguna cosa de vosaltres.

Hi ha dues maneres de reordenar les persones:

1. Obteniu dades amb un píxel de retargeting

Totes les plataformes publicitàries que inclouen la possibilitat de reargotar usuaris ofereixen una manera de recopilar dades mitjançant una tecnologia senzilla anomenada píxel de retargeting.

Un píxel de retargeting és simplement un codi JavaScript d’una o dues línies que poseu a les pàgines del vostre lloc web que ajuda la plataforma publicitària a reconèixer un usuari. Una vegada que l’usuari sigui reconegut per la plataforma, emmagatzema els seus detalls a la llista de reargentions del vostre compte.

Sona confús?

píxel de facebook

Aquí teniu un exemple de com funciona Facebook Pixel:

Col·loqueu un petit codi JavaScript a les pàgines del vostre lloc web. Aquest script es carrega cada vegada que algú visita el vostre lloc web. Aquest script, doncs, es connecta amb els servidors de Facebook. Els servidors intenten reconèixer l’usuari mitjançant l’adreça IP i les galetes.

Si la persona que va visitar el vostre lloc web té un compte de Facebook i es va iniciar la sessió en aquest moment, Facebook afegirà aquest usuari a la vostra llista de retargeting. Més endavant podeu tornar a redissenyar aquest usuari a través de la plataforma d’anuncis de Facebook. Quanta més gent visiti, més gran serà la vostra llista de retargeting.

Aquests visitants inclouen persones que també visiten el vostre lloc web des d’altres plataformes d’anuncis. D’aquesta manera, podeu tornar a carregar usuaris que hagin vist o fet clic als vostres anuncis a través d’altres plataformes d’anuncis.

Si ja no teniu un píxel de retargeting instal·lat al vostre lloc web, instal·leu-ne un ara mateix.

2. Orienteu els vostres clients a la plataforma amb la vostra llista de clients

Si ja teniu una llista de clients, podeu penjar una llista de les seves adreces de correu electrònic a Facebook. Un cop fet això, Facebook intentarà fer coincidir els comptes de Facebook amb les adreces de correu electrònic per trobar els vostres clients a Facebook.

públics personalitzats de facebook

Aquesta és una manera fantàstica de millorar els clients o vendre-los de manera creuada. No només això, crear una llista de retargeting de persones que ja han comprat de vosaltres us ajuda a vendre més productes i serveis a aquestes mateixes persones.

Sempre és més fàcil vendre més coses a les mateixes persones que no pas trobar més perspectives i convertir-les en clients.

Amb anuncis de retargeting, podeu promocionar més dels vostres productes als vostres clients existents.

Aquí teniu un bon exemple d’anunci de retargeting de Facebook basat en la llista de clients:

exemple de retargeting de facebook

L’anterior és un anunci de retargeting de DigitalMarketer. S’adrecen a persones que han assistit al trànsit & Summit de conversions 2014. La seva missatgeria demana clarament als seus clients existents que han assistit a la conferència en el passat per tornar a assistir a la conferència.

DigitalMarketer retrata els seus antics assistents cada any.

Les millors plataformes de retargeting

A continuació, es mostra una visió general de les tres plataformes de retargeting més populars del mercat: Google AdWords, AdRoll i Facebook.

Retargeting de Google AdWords

Google serveix milers de milions de pàgines de resultats de cerca cada dia. Podeu mostrar els vostres anuncis a la part superior d’aquests resultats de cerca. Però, sabeu que AdWords també us permet mostrar anuncis a milions de llocs web de tercers que formen part de la seva xarxa?

remàrqueting de Google Adwords

Amb Google AdWords, podeu tornar a carregar els vostres visitants, clients potencials i clients existents al web. La majoria de llocs web que obtenen milions de visitants formen part de la xarxa publicitària de Google. Podeu orientar-vos a les persones que visiten tots aquests milions de llocs web.

Encara que el vostre mercat objectiu sigui massa maluc o massa antic per utilitzar Facebook, podeu orientar-los al web en llocs web que llegeixen o visiten regularment.

No només això, sinó que també podeu retrasar els clients que cerquen els vostres competidors després de visitar el vostre lloc web com ho fa SendinBlue:

exemple de retargeting de Google Adwords

La xarxa de anuncis de Google pot suposar arribar a més del 90% dels usuaris d’Internet a tot el món. És gairebé tothom qui utilitza Internet.

Proveu la xarxa d’anuncis de Google si voleu poder retratar els visitants i clients del vostre lloc web a través del web i no només en una sola plataforma com Facebook..

Retargeting d’AdRoll

AdRoll permet orientar-se millor a clients potencials mitjançant l’ús de la IA. Permeten mostrar el missatge adequat a la persona adequada en el moment adequat mitjançant l’ús de la Intel·ligència Artificial. La seva IA ajuda a optimitzar la comercialització en diversos canals com Facebook, Instagram, Gmail i moltes altres plataformes.

Si cerqueu una solució única per crear anuncis que funcionin sense massa proves i errors, AdRoll és el camí a seguir.

Aquest gràfic del seu lloc web explica el millor funcionament de la seva plataforma:

adulta

En lloc de limitar-vos a la cerca o a la visualització, us permeten mostrar els vostres anuncis als vostres clients potencials allà on vagin a Internet.

Permeten orientar-vos als clients amb els dos Anuncis estàtics i dinàmics. Si publiqueu un lloc de comerç electrònic o vengueu més que alguns productes, us encantarà els anuncis dinàmics. Permeten mostrar anuncis relacionats amb el producte que el vostre client acaba de veure o pot interessar-lo.

Per exemple, si un usuari del vostre lloc web mirava els rellotges que veneu, té sentit mostrar-los anuncis que promouen aquests rellotges i no sabates o joies. Amb anuncis dinàmics, podeu mostrar el producte que li interessa el client.

AdRoll informa que els seus clients guanyen més de 240 milions de dòlars cada any. Atribueixen els resultats dels seus clients a la capacitat de la plataforma d’optimitzar i adaptar automàticament els anuncis publicats en funció del que pugui interessar l’usuari en funció del comportament anterior.

Amb AdRoll, podeu orientar-vos automàticament a qualsevol persona que es trobi a través d’Internet amb la missatgeria adequada en qualsevol dispositiu que utilitzi, ja sigui el seu portàtil, tauleta o telèfon intel·ligent..

Retargeting de Facebook

Facebook és la plataforma de mitjans de comunicació social més gran amb usuaris, entre adolescents de 80 anys. Si voleu retargetar els vostres clients a Facebook, primer haureu d’instal·lar el píxel de retargeting al vostre lloc web. De forma alternativa, també podeu pujar una llista dels vostres clients a qui vulgueu orientar.

Facebook coincidirà amb els correus electrònics dels vostres clients als comptes de Facebook. Qualsevol dels vostres clients que tinguin Facebook s’afegirà a la vostra llista de retargeting. Un cop afegits a la vostra llista de retargeting, no us limitareu a tornar-los a publicar a Facebook. Podeu canviar-les a tots els llocs web i plataformes que formen part de la xarxa publicitària de Facebook, inclosa Instagram, Articles instantanis i un gran nombre de llocs web..

exemple d’anuncis de facebook

Facebook us permet retragar els vostres visitants en totes les seves plataformes. D’aquesta manera, primer podríeu tornar a carregar un client mitjançant l’anunci de notícies de Facebook i després mostrar un anunci de seguiment al seu feed d’Instagram. Les plataformes disponibles inclouen Messenger, Instagram i fins i tot WhatsApp.

La millor part sobre la publicitat a Facebook és que podeu tenir un nombre aparentment il·limitat de perspectives. Amb més d’1,3 milions d’usuaris actius, Facebook us pot ajudar a arribar a tots els vostres clients a tot el món.

Alguns grans casos de retargeting que ens mostren com fer-ho bé

Si esteu emocionats de llançar la vostra primera campanya de retargeting, com hauríeu de ser, primer haureu d’inspirar-vos de les persones que ja estan fent un gran treball en el retargeting. Els següents estudis de cas us donaran una idea del que podeu fer al vostre sector, a la vostra situació.

La botiga Bebê ha aconseguit un augment del 98% de conversions

 • Indústria: Productes per a nadons
 • Plataforma: Google AdWords
 • Resultat: Augment del 98% del tipus de conversió

Bebê Store va aconseguir un augment del 98% de la taxa de conversió mitjançant una eina d’AdWords anomenada Optimitzador de conversions. Aquesta eina és una part de la plataforma d’AdWords que podeu utilitzar gratuïtament un cop comenceu a publicar anuncis.

La botiga Bebê, com el seu nom indica, ven productes per a nadons, inclosos cotxets, joguines i, per descomptat, bolquers.

Utilitzen Dynamic Retargeting per mostrar un carrusel relacionat amb productes que els visitants ja poden comprovar:

Estudi de cas de bebè

L’Optimitzador de conversions estudia el comportament dels vostres clients i els mostra els anuncis quan estiguin preparats per comprar.

American Patriot va reduir el cost d’adquisició d’un 33%

 • Indústria: Lloguer de cabina
 • Plataforma: AdRoll
 • Resultat: Reduint el cost per adquisició un 33%

American Patriot va poder reduir el seu cost per adquisició en un augment del 33% passant de Google Ads a AdRoll.

Tot i que estaven rebent impressions amb Google Ads, no van obtenir conversions tal com un portaveu de American Patriot va mencionar a l’estudi de casos d’AdRoll:

“Abans d’AdRoll estàvem utilitzant retargeting de Google i, tot i que teníem impressions definitivament, no vam obtenir gaires conversions.”

En canviar d’AdRoll es va reduir el cost d’adquisició a només 10 dòlars per client, que era de 15 dòlars per client anteriorment. AdRoll utilitza AI per orientar i mostrar el missatge adequat al client adequat a tots els seus dispositius.

Rellotge augmentat Valor mitjà de la comanda en un 13%

 • Indústria: Rellotges de luxe de propietat
 • Plataforma: Google AdWords
 • Resultat: Disminuir el cost per adquisició en un 34%

Watchfinder ha aconseguit un 1.300% de ROI en la seva despesa publicitària i reduir el seu cost per adquisició en un 34% mitjançant la retransmissió de persones de 20 grups diferents que van mostrar una “intenció de comprar”.

estudi de cas de rellotge

En lloc d’adreçar-se a tothom, Watchfinder es va duplicar només en dirigir-se a les persones que ja han visitat el seu lloc web i han demostrat interès a comprar un dels seus productes.

El seu èxit es va deure al fet que és molt fàcil vendre més coses a un client existent que vendre a algú que no està familiaritzat amb la vostra marca.

Cicles de Myfix aconseguits més d’un 1.500% de ROI en la seva despesa d’anuncis

 • Indústria: Bicicletes
 • Plataforma: Facebook
 • Resultat: 6,38% CTR i 1,500% ROAS

Myfix Cycles és un minorista de bicicletes amb seu a Toronto. Van utilitzar la publicitat de Facebook Ads per vendre bicicletes que costessin més de 300 dòlars de mitjana. No és fàcil vendre un producte que superi els 100 dòlars. El cicle de vendes augmenta i necessita més interaccions a mesura que augmenta el preu del producte.

Van començar a retargetejar persones que van afegir una bicicleta al carretó però mai van completar el procés de checkout. Van aconseguir una impressionant taxa de clics del 6,38% per als anuncis i van aconseguir 15 dòlars per cada dòlar que van gastar. Van fer vendes de 3.043 dòlars gastant només 199 dòlars en anuncis de Facebook. És a dir que obtindreu un rendiment del 1.500% en la despesa publicitària:

estudi de cas de cicles de micròfix

Aquest estudi de cas demostra que podeu beneficiar-vos de la retargeting fins i tot si teniu un pressupost tan reduït de 200 dòlars.

WordStream va aconseguir un augment del 300% en la durada mitjana de la visita

 • Indústria: Serveis de màrqueting en línia
 • Plataforma: Google AdWords
 • Resultat: Augmenteu els visitants de retorn un 65%

WordStream ha pogut augmentar els visitants de retorn en un 65% i la durada mitjana de la visita en un 300%.

Segons l’estudi de cas, WordStream rebia milers de visitants cada mes, però cap d’aquests visitants sabia què feien o venien. Tot i que van rebre gratuïtament centenars de milers de visitants dels motors de cerca, no van obtenir vendes del contingut.

Això va ser fins que van començar a retargetejar els visitants del seu lloc web amb anuncis de Facebook. Es van orientar a tres segments diferents de visitants del lloc web, inclosos els que van visitar la seva pàgina d’inici, persones que van utilitzar la seva eina gratuïta i persones que van llegir el seu bloc. Van poder augmentar el seu percentatge de conversions en un 51% mitjançant anuncis de retargeting.

Punts clau

Si no retargeteu els vostres clients, estareu perdent el cop de puny.

Si retargateu les persones que ja han comprat alguna cosa, podeu augmentar el valor de la vostra vida al client venent més productes als vostres compradors existents.

També podeu beneficiar-vos de les persones que visiten el vostre lloc web. Si algú visita el vostre lloc web i mostra interès per un producte, visiteu la pàgina del producte, podeu tornar-la a retocar aquesta persona en funció d’aquest comportament i mostrar-los un anunci del producte que li interessava..

La retargeting us pot ajudar augmentar les vendes i guanyar més diners de tots els visitants que visiti el vostre lloc web i totes les persones que us compren.

Si no havíeu provat mai més la publicitat de publicitat, ho haureu de fer comença amb Facebook Advertising. La seva plataforma és la més fàcil d’aprendre i funciona fins i tot si teniu un petit pressupost per treballar.

D’altra banda, si esteu farts d’adreçar-vos manualment a clients manualment a plataformes publicitàries, us heu d’inscriure AdRoll. Ells optimitzar i adaptar els vostres anuncis per arribar als vostres clients objectiu amb la missatgeria adequada que us ajudi a tancar la venda.

Si no teniu cap idea sobre on començar, feu una ullada als estudis de cas anteriors per trobar inspiració per on començar i com tornar a retratar les persones amb el ROI màxim..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map