Aquí he recopilat com les marques famoses i les empreses del món real han piratat el seu camí cap al creixement ?


tècniques i exemples de pirateria de creixement

Però primer …

Contents

Què és la pirateria del creixement?

Hacking de creixement és una frase encarregada per Sean Ellis el 2010. Ellis va ser el tipus “per anar” a Silicon Valley per ajudar les empreses a créixer la seva base d’usuaris. Ell va dir que:

Un hacker de creixement és una persona que el seu veritable nord és el creixement: Sean Ellis

Un hacker de creixement és algú que és un híbrid entre un comercialitzador i un codificador, algú que té com a objectiu generar un creixement massiu / següent (és a dir, el “creixement”) – ràpid i sovint amb un pressupost ajustat (és a dir, el “hacker”)

Un hacker de creixement sovint se centra en alternatives més barates als mètodes tradicionals de màrqueting i tendeixen a treballar en empreses petites i petites que no disposen de recursos per competir amb empreses més establertes..

Consulteu aquesta excel·lent llista de recursos i una llista curada d’eines.

També heu de consultar aquesta col·lecció de 5 llistes de comprovació d’estratègia de creixement amb plantilles, consells i exemples. Obteniu informació sobre com elaborar objectius d’alt nivell, identifiqueu els inputs més importants i fins i tot com podeu executar experiments de creixement per assolir aquests objectius.

3 famosos hacks de creixement

 • Enrere quan Facebook El seu objectiu va ser adquirir 200 milions d’usuaris en 12 mesos. Un dels famosos hack de creixement per aconseguir-ho va ser obsequiant insígnies i widgets incorporats que els usuaris podien publicar als seus llocs web i blocs que enllaçaven les persones a la seva pàgina de Facebook. Aquest hack només va provocar milions de registres.
 • LinkedIn va passar de 2 milions a 200 milions d’usuaris implementant una tècnica de pirateria de creixement que va permetre als usuaris crear el seu propi perfil públic. Aquesta va ser una magnífica actuació de LinkedIn ja que es va assegurar que els perfils d’usuaris es mostren orgànicament als resultats de cerca de Google i això va contribuir a créixer la marca i la base d’usuaris de LinkedIn..
 • YouTube va començar com a plataforma per compartir vídeos i es va convertir en el segon motor de cerca més gran del món després de Google mitjançant la tècnica de pirateria de creixement. Quan visiteu YouTube per veure un vídeo, podeu obtenir un codi incrustat que us permeti compartir el vídeo al vostre bloc, lloc web o xarxa social. Això fa que sigui molt fàcil per als usuaris pujar vídeos i compartir-los amb el món.

Ara anem als salts específics de creixement …

Exemples de tècniques i estratègies de pirateria informàtica

Hacks de creixement d’adquisicions (màrqueting gratuït)

 1. El pirata de trànsit de Quora

Utilitzeu SEMrush + Quora per millorar els vostres rànquings de cerca orgànica a Google:

 1. A SEMrush > Analytics Analytics > Recerca orgànica > cerca quora.com
 2. Feu clic a Filtres avançats i filtreu les paraules clau que continguin la paraula clau d’orientació, les posicions inferiors a 10 i el volum superior a 100
 3. Vés a Quora i escriu la millor resposta a la pregunta
Empreses que han fet això:

Geckoboard

Llegeix més:

 1. El truc de demostració de forma de plom

A la pàgina de destinació o al formulari de desactivació del vostre imant de plom gratuït (fulletó blanc, estudi de casos, vídeo, etc.), incloure un camp “Sí / No” addicional al final del formulari que diu “Voleu una demostració del nostre programari ? ” de manera que podeu reservar demostracions amb persones que ja estiguin interessades en veure el vostre programari.

Empreses que han fet això:

KISSmetrics, Bounce Exchange

Llegeix més:

http://grow.kissmetrics.com/webinar-171

 1. El progrés avançat “Powered By”

Utilitzeu la tàctica “alimentada per”. Una part d’aquests visitants faran clic sobre ella i arribaran a la pàgina principal on alguns sol·licitaran una demostració. S’ha demostrat que condueix a un coeficient viral k > 0,4, és a dir, que cada 10 usuaris adquirits generaran 4 usuaris extres. Per optimitzar-vos per obtenir més conversions, utilitzeu la inserció dinàmica de paraules clau a la pàgina de destinació a la qual feu arribar les persones amb el nom de l’empresa que les ha enviat al vostre lloc web..

Empreses que han fet això:

Intercom, Wistia, Qualaroo

Llegeix més:

https://blog.aircall.io/the-saas-guide-to-leveraging-the-powered-by-tactic/

 1. Hack hack de creixement de Gmail

Quan Google va llançar Gmail el 2004, tothom utilitzava Hotmail o Yahoo. Google va convertir el seu problema de subdog en un avantatge. Amb un espai limitat al servidor disponible, Google en va treure una virtut. Quan es va llançar va ser només per invitació, començant per uns 1.000 influencers que van poder referir amics. Això va crear la impressió que quan vau registrar-vos a Gmail, vau formar part d’un club exclusiu.

Empreses que han fet això:

Gmail

Llegeix més:

http://time.com/43263/gmail-10th-anniversary/

 1. El Hack Dream 100 ABM

Utilitzeu aquesta senzilla tècnica de màrqueting basada en comptes per identificar els vostres 100 clients (o qualsevol nombre) de somni, esbrineu a quin col·legi va anar el responsable de decisions de cada empresa, envieu-li un casquet de bàsquet del seu col·legi amb una nota personal sobre com la vostra empresa els pot ajudar.

Empreses que han fet això:

Caixa

 1. El Hack-Co-Webinar Hack

Poseu-vos en contacte amb influencers del vostre espai que tinguin una gran audiència i feu un co-webinar educatiu amb ells. En lloc de vendre’s al webinar, feu un webinar 100% educatiu amb una enquesta al final del webinar perquè la gent triï si està interessat en una demostració del vostre programari..

Empreses que han fet això:

Hubspot, Unbounce, Uberflip

Llegeix més:

https://www.eofire.com/podcast/nathanlatka/

 1. Hacker de màrqueting de dades d’OKCuрid

Les cites en línia són una indústria de mil milions de dòlars i OkCupid ha aprofitat les seves pròpies dades internes per crear publicacions de blocs i això els ha ajudat a convertir-se en una indústria de la indústria de cites. El conjunt de dades colossal d’OkCupid s’ha convertit en una mineria d’or de màrqueting. Les publicacions del bloc d’OkCupid es basen normalment en la investigació de dades i es basen en títols de tipus i temes controvertits. Podeu utilitzar dades per ajudar-vos a explicar històries de tendències, observacions i anàlisis basades empíricament sobre la indústria en la qual us trobeu.

Empreses que han fet això:

OkCupid

 1. El pirateig mínim de productes virals

Construir alguna cosa en 1-2 dies això’és més viral que el vostre producte real per provar l’adaptació al producte i crear una llista de correus electrònics per llançar el vostre producte principal. Assegureu-vos que el vostre producte viral estigui estretament relacionat amb el vostre producte principal i centreu-vos en el volum d’usuaris perquè pugueu maximitzar les conversions del producte viral al vostre producte principal..

Empreses que han fet això:

Tranquil

Llegeix més:

 1. El Hack Market App

Si teniu una integració amb una gran empresa SaaS, podeu provar que la vostra aplicació es mostri al seu mercat (per exemple: Salesforce App Exchange, G Suite Marketplace, Xero App Marketplace).

Empreses que han fet això:

Pipedrive, Insightly, ProsperWorks

Llegeix més:

https://auth0.com/blog/how-to-get-from-0-to-10000-customers-with-b2b-app-marketplaces/

 1. El Hack Smart SEO

Consulteu les vostres paraules clau de conversió més altes a AdWords i, a continuació, creeu una estratègia de SEO per aconseguir que aquestes paraules clau es classifiquin orgànicament. O si no’Podeu executar l’AdWords al vostre informe de consultes de cerca a Google Search Console per veure quines paraules clau obtenen clics al vostre lloc web, però es troben a la pàgina 2 i necessiteu un impuls per a la pàgina 1.

Empreses que han fet això:

De manera òptima, Lever, simPRO

Llegeix més:

http://searchengineland.com/how-to-leverage-ppc-to-discover-high-converting-keywords-for-seo-131862

 1. El Hack Smart Integrations SEO

Creeu una pàgina que parli de la vostra integració amb altres socis de programari, de manera que quan algú busqui un cas d’ús específic del programari de socis d’integració que el vostre programari resol, el vostre lloc web us presentarà.

Empreses que han fet això:

Zapier, Xero, Klipfolio

Llegeix més:

https://zapier.com/zapbook/slack/trello/

 1. Els 3.000 pirates de màrqueting de contingut de paraules

Escriu més de 3.000 articles en blocs en profunditat que cobreixin un tema concret en detall. A l’article, apareix cites d’influents d’indústria i enllaça’t a investigacions d’altres blocs de bona reputació i envieu-los per correu electrònic per fer-los saber que les heu presentat al vostre article per promoure l’intercanvi social.

Empreses que han fet això:

Buffer, Moz, Shopify

Llegeix més:

https://www.quicksprout.com/2017/01/04/a-step-by-step-guide-to-producing-a-3000-word-article-on-any-topic/

https://visioneerit.com/7-tips-can-growth-hack-social-media-presence-today/

 1. El problema de resposta a l’enquesta

Envieu una enquesta a la vostra llista de correu i ofereixi als enquestats la possibilitat de guanyar magdalenes. Selecciona aleatòriament 10 participants de l’enquesta per rebre una desena de magdalenes. Està comprovat que la gent prefereix rebre una dotzena de magdalenes que un iPad.

Empreses que han fet això:

RJMetrics

Llegeix més:

https://thinkgrowth.org/the-greatest-marketing-growth-hack-of-all-time-hint-cupcakes-784ccaa3f78

 1. El hack de plom altament qualificat

Assegureu-vos que tots els que compren el vostre programari necessiten primer aquest procés abans que els doneu una prova o demostració del vostre programari (tret que es faci una derivació). TOFU: contingut de la part superior de l’embut (per exemple: informe, paper blanc, arxiu lliscant, etc.), MOFU: contingut de l’embut de la meitat de l’embut (webinar, vídeo, etc.), BOFU: part inferior de -el contingut de l’embut (estudis de cas, demostració, trucada d’estratègia, etc.).

Empreses que han fet això:

HubSpot

Llegeix més:

https://rocketshipgrowth.com/the-most-scalable-channel-for-large-highly-qualified-saas-leads-hint-its-not-facebook-4c6fe110a6e7

 1. El Hack Repost de contingut

Seguiu aquests 5 passos.

 1. Pas 1: envieu un missatge de correu electrònic a la vostra llista amb el vostre article (en qualsevol moment que tingueu la taxa d’obertura més alta, segons les vostres estadístiques de correu electrònic).
 2. Pas 2: compartiu article sobre els comptes de xarxes socials tan bon punt s’enviï la campanya de correu electrònic.
 3. Pas 3: busqueu canals rellevants per a la vostra empresa i envieu-hi enllaços (per exemple: fòrums, grups FB, grups Slack).
 4. Pas 4: espereu uns dies per obtenir algunes dades d’analítica (estadístiques, comparticions i comentaris).
 5. Pas 5: envieu correus electrònics o tweet editors de grans editorials que informin sobre el tema del vostre contingut amb captura de pantalla de la prova de tracció (per exemple: “La meva publicació té un percentatge de 50% de quota de pantalla, una captura de pantalla adjunt, potser rep?”).
Empreses que han fet això:

Uber, HubSpot, KISSmetrics

Llegeix més:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-promote-b2b-saas-content-eab660ee2407

 1. El Hack Backlash PR

Obtenir malament PR? Ha estat acusat com a “extracció”? Creeu un lloc web dedicat on desplegueu la història, presenteu els fets i mostreu proves socials per demostrar la vostra versió de la història i convertir els haters en clients..

Empreses que han fet això:

Xarxa fresca

Llegeix més:

http://ripoffornot.org/

 1. El Procés de Salt de Twitter

Ja van arribar els dies en què podríeu escriure una breu publicació en un bloc de 500 paraules sobre un tema i esperar que centenars, si no milers de visitants, la trobessin en línia. Aquests dies “publicar i pregar” ja han passat. Avui cal més esforç per notar-se. Entra “El mètode Leapfrog de Twitter”. És un procés que ajuda a lliurar els vostres articles recentment publicats a centenars de lectors molt orientats.

 1. Pas 1: escriviu un article de 10x / badass sobre un tema que conegueu bé
 2. Pas 2: identifiqueu les persones que han compartit articles similars a les xarxes socials
 3. Pas 3: compartiu el vostre article amb aquestes persones
Empreses que han fet això:

Junt

Llegeix més:

TACCIONS DE CREIXEMENT DE L’ADQUISICIÓ (MERCATGE PAGAT)

 1. El hack de publicitat de baix pressupost

Retargeteu els usuaris que hagin vist la pàgina de vendes del vostre producte SaaS I que no hagin obtingut una prova gratuïta / demostració / comprada i que siguin usuaris de determinades pàgines de fans (per exemple, el vostre major competidor). Amb aquesta orientació en capes, el públic serà molt reduït, cosa que us permet gastar un pressupost inferior a 10 dòlars al dia, crear un anunci que parli específicament amb el vostre públic objectiu, de manera que podreu augmentar el percentatge de clics i augmentar les conversions, que al seu torn, reduirà el cost del vostre anunci.

Empreses que han fet això:

SamCart

Llegeix més:

http://www.digitalmarketer.com/buying-website-traffic/

 1. El Hack Reargeting Inbound

Convertiu la major part del vostre trànsit entrant en avantatges mitjançant una reordenació a aquestes 8 xarxes d’anuncis: GDN, Facebook, Gmail, YouTube, Instagram, Twitter, Taboola, Yahoo Gemini i AOL ONE.

Empreses que han fet això:

De manera òptima

Llegeix més:

https://rocketshipgrowth.com/how-the-worlds-biggest-saas-companies-leverage-inbound-to-dominate-a-market-cae780d38bcd

 1. El Hack SaaS d’AdWords

Paraules clau específiques per a funcions específiques, específiques per a la indústria i alta conversió de paraules clau per a competidors. Dirigiu les persones directament a les pàgines de destinació específiques i específiques de la indústria amb una crida a l’acció per a una demostració del vostre programari perquè la gent tingui vendes al telèfon.

Empreses que han fet això:

NetSuite, Zoho, Freshdesk

Llegeix més:

https://rocketshipgrowth.com/how-we-outcompete-ebay-on-google-adwords-without-a-big-ad-budget-885e22d4e619

 1. El Hack Hyper-Growth PPC

Executeu anuncis de Google a una pàgina de destinació per obtenir una inscripció de prova gratuïta o una trucada de demostració. 1-10% es convertirà. Per convertir l’altre 90% + tornar-los a modificar amb anuncis de plom FB mitjançant una venda més suau (com un llibre blanc). Des de la seva oportunitat porta a una campanya d’automatització de màrqueting (com un mini curs de correu electrònic) i envieu-los per començar un procés o reservar una demostració amb el vostre equip de vendes..

Empreses que han fet això:

Drip, SurveyMonkey, Pardot

 1. El pirateig d’intercanvi de píxels

Cerqueu una altra empresa que vengui al mateix client objectiu que vosaltres (però no és competitiu) i ofereu-vos a associar-vos-hi situant el seu píxel de retargeting al vostre lloc web, alhora que col·loquen el vostre píxel de retargeting al seu lloc web mitjançant una eina com perfecte públic. Connecta’t. Utilitzeu anuncis de retargeting a Facebook per conduir nous productes econòmics i rendibles a la part superior de l’embut amb un imant de tobe TOFU.

Empreses que han fet això:

Nova relíquia, SendGrid, Runscope

Llegeix més:

http://marketingland.com/perfect-audience-launches-partner-retargeting-network-directly-target-others-sites-visitors-83518

 1. El pirateig per a competidors d’AdWords

Si hi ha un gran competidor al vostre espai que busca molta gent, però el vostre SaaS ofereix una millor relació qualitat-preu, millors funcions o una millor reputació, podeu orientar-los als termes de la vostra marca. Per fer-ho amb èxit sense malgastar el pressupost de màrqueting, identifiqueu primer el vostre punt de diferència únic (és a dir, valor per diners, característiques, reputació). En segon lloc, orienteu les paraules clau basades en el vostre USP (és a dir: features = [mailchimp], valor per diners = [mailchimp preus], ​​reputació = [revisió mailchimp]). En tercer lloc, creeu una pàgina de destinació que mostri com sou millor que el vostre competidor en aquesta zona amb una taula de comparació perquè l’anunci sigui més rellevant i es publiqui.

Empreses que han fet això:

Intercom, Quickbooks, Wrike

Llegeix més:

https://www.intercom.com/customer-support/zendesk-alternative

 1. El hack de registre de prova de l’algoritme de Facebook

Col·loqueu un píxel de seguiment de conversions de conversions de FB a la pàgina en què surten els usuaris després d’inscriure’s a un procés del vostre programari, creeu una audiència a la mida basada en persones que han tocat el píxel de seguiment de conversions i creeu una campanya FB amb l’objectiu “Conversions de llocs web”. envia un trànsit de públic similar a una pàgina amb una oferta de prova gratuïta. Facebook utilitzarà el seu algorisme per orientar-se a persones que s’assemblin més a les persones que ja s’han registrat i s’han convertit al vostre lloc.

Empreses que han fet això:

InVision, Treehouse, Asana

 1. El Facebook TOFU Hack

Utilitzeu anuncis de plom FB per conduir la gent a un imant de plom (per exemple: estudis de casos per a verticals específiques, fulls blancs, etc.). Augmentareu les conversions perquè quan algú faci clic a l’anunci principal, s’obrirà un formulari amb la informació de contacte de la persona de FB que es rellotge automàticament. A continuació, utilitzeu correus electrònics d’automatització de màrqueting per proporcionar-vos l’avantatge a sol·licitar una demostració del vostre programari.

Empreses que han fet això:

Infusionsoft, Salesforce, InsightSquared

 1. El cas de retargeting d’estudi de casos

Retargeteu els visitants del lloc web a una pàgina d’estudi de cas (per exemple: vegeu com Bob, un CMO de Zendesk, ens feia servir per fer XYZ) amb una crida a l’acció al final de l’estudi de cas per a una demostració (exclou la vostra llista d’usuaris pagats perquè us no malgastis el pressupost publicitari). Agrupeu els visitants del lloc web que veuen l’estudi de cas en un públic únic i, a continuació, mostreu-los anuncis a un estudi de cas nou per tal que els vostres clients més interessats segueixin veient casos nous i nous en l’ordre seqüencial que configureu.

Empreses que han fet això:

simPRO

Llegeix més:

http://www.jonloomer.com/2016/05/10/facebook-website-custom-audience-enhancements/

 1. El pirateig personalitzat d’afinitat d’afinitat

Creeu una audiència de persones que hagin visitat llocs web específics que definiu (competidors, blocs, publicacions del sector, etc.) i, després, dirigiu-los amb anuncis gràfics de Google. Algú que vegi un anunci de visualització no està necessàriament interessat en el vostre producte encara, de manera que ofereixi contingut que creieu que serà útil i útil per a les vostres perspectives per crear confiança i consciència de la marca (per exemple, webinar, llibre blanc, etc.).

Empreses que han fet això:

Zendesk, Intuit, Emma

Llegeix més:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=ca

 1. El pirata del competidor de Gmail

Mostra els anuncis de Gmail a persones que reben el correu electrònic dels vostres competidors. Per obtenir l’orientació més precisa, orienteu els dominis als vostres competidors mitjançant ubicacions de dominis.

Empreses que han fet això:

DigitalOcean

 1. El Hack Stack Tech Stack

Utilitzeu una eina de llistes de comandes com BuiltWith per crear una llista de persones que prenguin decisions en empreses de destinació ideals que utilitzin el programari del vostre competidor. Carregueu les adreces de correu electrònic dels responsables de decisió en un públic personalitzat al qual podeu publicar anuncis. A continuació, creeu un públic similar a partir d’aquest públic personalitzat per orientar els vostres anuncis a perspectives encara més qualificades (començar a un públic d’1% similar i, a continuació, ampliar la mida que veieu els resultats).

Empreses que han fet això:

BuiltWith, Datanyze

 1. El pirateig d’anuncis de YouTube

Feu servir anuncis integrats de YouTube per orientar canals específics de YouTube rellevants per al vostre mercat i només pagueu si algú mira els darrers 30 segons.

Empreses que han fet això:

Wishpond, Salesforce

Llegeix més:

http://www.digitalmarketer.com/youtube-ad-types/

 1. El pirateig d’anuncis natius

Mireu el vostre informe de conversions a Google Analytics per identificar els URL de contingut del vostre bloc amb la quantitat més elevada de
conversions principals. Promoveu el vostre contingut de bloc de conversió més alt en xarxes d’anuncis com Taboola, Outbrain o Twitter.

Empreses que han fet això:

Netflix

Llegeix més:

https://blog.hubspot.com/agency/native-ads-201

CONEIXEMENT DE CREIXEMENT DE MONETITZACIÓ

 1. El truc de personalització de correu de veu

Quan algú opti per un dels vostres imants de plom, recopili el seu número de mòbil i, a continuació, utilitzeu Slybroadcast per gravar un missatge personal que s’enviï al seu correu de veu..

 1. El problema de conversió de prova

Envia aquest correu electrònic de set paraules a un segment important de les proves que no s’han convertit en clients de pagament mitjançant aquesta còpia de correu electrònic: “{{Name}}, encara esteu buscant {{product}}?” A continuació, prepareu-vos per un dia ocupat de respondre correus electrònics. Combina-ho amb El tema de l’oferta irresistible enviant un breu seguiment que ofereix un descompte o una prova ampliada (sobretot si hi ha hagut canvis de producte) per recuperar-los.

 1. El Hack Hack de Retargeting

Una vegada que algú s’hagi registrat per a una prova gratuïta, retorneu-los amb anuncis que vagin a una pàgina per a un webinar gratuït o trucades gratuïtes amb el vostre equip d’èxit del client per assegurar-vos que tenen tot allò establert en el seu negoci per preparar-se per acabar el judici..

Empreses que han fet això:

Hola

Llegeix més:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-increase-free-trials-to-paid-customers-with-onboarding-retargeting-5e8cc05e3756

 1. El hack de l’optimització de bord

Retrocedeix els clients amb èxit que utilitzen el teu producte i fes un seguiment del que han fet durant els primers 7-14 dies. Proveu de trobar les tres primeres coses habituals que van fer aquestes persones i integreu-les en una puntuació d’usuari del producte. Aquestes són les activitats que voleu dur a terme. Optimitzeu la vostra missatgeria integrada i integrada a l’aplicació per conduir la gent a seguir pel que fa a aquestes tres coses.

Empreses que han fet això:

HubSpot

Llegeix més:

https://www.saastock.com/blog/view/the-data-driven-marketing-playbook-with-hubspot-gocardless-and-idio

 1. El pirateig d’oferta irresistible

Si el valor del vostre programari parla per si sol, afegiu un correu electrònic a la vostra automatització de màrqueting amb un incentiu per comprar o demostrar el vostre producte (per exemple: vegeu com funciona el nostre programari i obteniu una targeta de regal de Amazon de 25 dòlars). Pot semblar brossa, però moltes grans empreses SaaS B2B ho utilitzen per generar demostracions qualificades, ja que pot moure la gent de tenir-vos al número 101 de la seva llista de prioritats al número 3..

Empreses que han fet això:

LeadPages, Bizible

Llegeix més:

http://www.bizible.com/blog/4-b2b-saas-growth-hacks-that-helped-bizible-raise-8m

MÀCULS DE CREIXEMENT DE LA RETENCIÓ

 1. El Hackback de comentaris dels clients

Després que una persona es registri i finalitzi tots els consells sobre les eines integrades a l’aplicació, envieu-los una aplicació de felicitació integrada
notificació i correu electrònic que ofereix enviar un regal d’adhesius al correu. A l’enllaç de correu electrònic a un Typeform que recull l’usuari’adreça de correu. A la part inferior, proporcioneu als usuaris dos camps de resposta opcionals: 1) Què us ha portat a la vostra aplicació? Quin problema buscaves solucionar? 2) Què podríem fer millor? Ens falta alguna característica / producte? Utilitzeu Zapier per enviar respostes d’aquests dos camps al tauler de producte. Utilitzeu el tauler de producte per empaquetar i classificar les sol·licituds de funcions, segons la prioritat de les cohorts d’usuaris i segons quina funció encaixi en la vostra visió més àmplia del producte.

Empreses que han fet això:

CloudApp

Llegeix més:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. El Hack Reactivation Product

Envia automàticament aquest correu electrònic als usuaris que tenen’He utilitzat el producte durant 30 dies: “Em vaig preguntar si podríeu estalviar un segon per avisar-me què pensava del producte i si teniu idees sobre què podríem fer per millorar? A canvi, jo’Heu avançat i heu afegit un mes del pla professional al vostre compte de forma gratuïta.

Empreses que han fet això:

CloudApp

Llegeix més:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. El Hacky Product Sticky

Per a tots els nivells de subscripció del vostre producte, creeu una sèrie de tres missatges de correu electrònic amb un CTA per activar-los / fer-los conèixer la funció més important d’aquest nivell de preus (per exemple, correu electrònic # 1 > Espereu 1 dia > Correu electrònic # 2 > Espereu 2 dies > Correu electrònic # 3 > Campanya final). A continuació, inicieu una segona campanya de tres missatges de correu electrònic per habilitar-los a la següent funció més important del vostre producte, de manera que pugueu crear usuaris enganxosos que tenen menys probabilitats de produir-se.

Empreses que han fet això:

CoSchedule

Llegeix més:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. El Hack Informe personalitzat

Automatitzar l’enviament d’un informe mensual personalitzat de mètriques que inclou un resum del que el vostre client ha aconseguit amb el vostre producte durant el mes. Utilitzeu una eina de dades de clients com Segment per canalitzar les dades d’ús del vostre producte a una eina d’automatització de màrqueting de dades com Customer.io. Configureu els desencadenants de dades mitjançant la lògica “if / else” per oferir als vostres clients recomanacions actuables sobre on poden millorar-los.

Empreses que han fet això:

AdRoll

Llegeix més:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. El Hack Gamification Product

Quan un client arriba a una fita específica a la vostra aplicació, els envia una recompensa, consells per arribar al següent nivell i una trucada per acció per actualitzar-lo. Per exemple, per al programa de llista de correu electrònic de Sumo:

 1. 1 subscriptor de correu electrònic = adhesiu de sumo (més consells per arribar a 100 subscriptors de correu electrònic)
 2. 100 subscriptors de correu electrònic = samarreta de sumo (més consells per arribar a 1000 subscriptors de correu electrònic)
 3. 1000 subscriptors de correu electrònic = Ulleres de sol de Sumo (més consells per arribar a 10000 subscriptors de correu electrònic)
 4. 10000 subscriptors de correu electrònic = Sumo Hat (més consells per arribar a 100.000 subscriptors de correu electrònic)
 5. 100000 subscriptors de correu electrònic = Dinar Sumo Taco
Empreses que han fet això:

AdRoll

Llegeix més:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. El NPS Churn Buster Hack

Envieu un correu electrònic a tots els usuaris un dia després que finalitzi el seu judici gratuït. Al missatge de correu electrònic utilitzeu una enquesta NPS que demana al vostre usuari quina probabilitat té de recomanar el vostre programari a un amic o col·lega en una escala de 0 a 10. Si la puntuació NPS és <6 agrair-los la seva honestedat i demanar comentaris, si és 6-8 oferta per ampliar la seva prova gratuïta, si és així >8 ofereixen-los una promoció d’actualització.

Empreses que han fet això:

Menció

Llegeix més:

Bé …

Ara, està equipat amb un munt de tècniques d’hackeig de creixement “com fer”, que podeu copiar & enganxa i comença a treballar per començar.

Bona sort!

Gràcies i crèdits a: Spreadshare.co i a Rocketship Agency per proporcionar la inspiració i la font de dades d’aquesta publicació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me