Bästa webbhotell Affiliate-program

Webbhotell är en av de mest lukrativa marknadsföringsnischer för affiliate-marknadsföring där ute. Här är min lista över de bästa där du kan tjäna upp till $ 7000 i provision för varje webbhotellklient du refererar till.


Om någon sa till dig att de tjänade tusentals dollar medan de sov, vad skulle du säga till dem? Du skulle förmodligen avslå anspråket som falskt, kalla dem galen och gå vidare och tänka att det är omöjligt att tjäna så mycket (eller alls) utan att vara “på jobbet”.

Men hur tjänar de det? Svaret är enkelt – affiliate marknadsföring.

Bästa webbhotell och WordPress-värdepartnerprogram 2020:

WebbhotellProvisionRegistrera länkRecension
Liquid Web$ 150 – $ 7000Liquid Web Affiliate Program
Kinsta$ 50 – $ 500Kinsta Affiliate Program
WP-motor$ 200+WP Engine Affiliate Program
Cloudways$ 50 – $ 200Cloudways affiliate-program
A2 Hosting$ 85 – $ 140A2 Hosting Affiliate Program
Siteground$ 50 – $ 125+SiteGround Affiliate Program
iPage$ 105 – $ 150iPage Affiliate Program
Hostgator$ 50 – $ 125HostGator Affiliate Program
Bluehost$ 65+Bluehost Affiliate Program

Tusentals webbplatsägare och bloggare har hittat ett sätt att upprätthålla sig med en passiv inkomstström. På vilket sätt? Genom att marknadsföra webbhotellföretag. Visste du att Bluehost betalade ut 5 miljoner dollar i provisioner till dotterbolag förra året!

Jag bör nämna att den här webbplatsen tjänar inkomster från marknadsföring via affiliate. Eftersom det inte är någon hemlighet att jag tjänar pengar på denna webbplats via affiliate-marknadsföring, främst från de webbhotell jag har använt under åren som webbutvecklare.

När det gäller att välja de bästa webbhotellpartnelprogrammen måste du vara försiktig. Välj inte bara den som betalar den högsta provisionen. välj den som är pålitlig, användarvänlig och känd för sin kvalitet.

Men den viktigaste regeln du bör alltid försöka följa, är detta:

Som affiliate bör du bara rekommendera webbhotell som du är bekant med – och du bör bara rekommendera webbhotell som du har använt tidigare och som har hjälpt dig att nå.

Om du inte är säker på produkten och inte känner att den kommer att hjälpa människor, bör du inte marknadsföra den.

Om du inte riktigt känner till produkten, har använt den framgångsrikt för dig själv och kan bevisa att den för din publik kan du inte förvänta dig att andra bara tar ditt ord för det – Pat Flynn från SmartPassiveIncome

Han vet vad han pratar om eftersom han tjänar cirka $ 30 000 varje månad för att marknadsföra Bluehost.

Eftersom du marknadsför en produkt av låg kvalitet reflekterar den dåligt på dig. Du kan i slutändan förlora publiken som du jobbade så hårt för att bygga. Välj dina affiliate-program noggrant så kommer du att kunna tjäna mer på det.

Bästa webbhotell Affiliate Marketing Program

bästa webbhotell affiliate-program

Här har jag listat upp och granskat några av de bästa webbhotellprogram där du kan gå med. Dessa har valts utifrån deras utbetalning, tillförlitlighet och kvalitet.

Låt oss kolla in dem mer detaljerat!

1. Liquid Web Affiliate Program

flytande webbprogram affiliate

Liquid Web är ledande inom det premiumhanterade värdutrymmet. De erbjuder en rad tjänster från “klassiska” dedikerade servrar och VPS-värd, och Cloud-dedikerade servrar och VPS till helt hanterade WooCommerce och WordPress-värd.

Deras hanterade WooCommerce och WordPress-värd är snabb, pålitlig och säker. Webbplatser som är värda på Liquid Web har den snabbaste hastigheten med 10 PHP-arbetare, gratis migrering av webbplatser, gratis SSL-certifikat och inga avgifter för överskott, trafikbegränsningar eller mätade sidvisningar.

LiquidWebs hanterade WooCommerce och WordPress-värd levereras med gratis Beaver Builder-sida-plugin-plugin, alla Iconic WP-plugins, Jilt Abandonded Cart, Affiliate WP och Glew Analytics.

Deras partnerprogram är bland de bästa i branschen. Dotterbolag betalas 150% av en månadskostnad med en lägsta CPA på $ 150 (du tjänar också en 50% bonus för förbetalda planer.)

Det lönar sig verkligen att hänvisa kunder till LiquidWeb. Här är en fördelning av CPA-intervall:

 • Hanterad WordPress: $ 150 – $ 2000 per anmälan
 • Hanterad WooCommerce: $ 150 – $ 3000 per registrering
 • VPS Hosting: $ 150 – $ 300 per registrering
 • Dedikerad värd: $ 150 – $ 7 000 per anmälan
 • Cloud Hosting: $ 150 – $ 5000 per anmälan

Som en partner till LiquidWeb ger de dig en rad utmärkta incitament som hjälper dig att hänvisa kunder till dem:

 • Personliga uppdrag
 • Exklusiva kupongkoder
 • Co-branded målsidor
 • Exklusiv försäljning och erbjudanden
 • Gratis giveaways till kunder (som WP101 utbildningsmedlemskap)

Detta gör Liquid Web: s filialprogram till det bästa. Detta är en utmärkt webbhotell som de kunder du refererar kommer att älska och du kommer att bli generöst belönad för att du registrerar dem.

Betalningen är $ 150 till $ 7 000 per försäljning

2. Kinsta Affiliate Program

kinsta affiliate-program

Kinsta är en helt hanterad WordPress-webbhotell med molnservrar som drivs av Google Cloud Platform. Webbplatser som är värda med Kinsta laddar blixtar snabbt, är säkra och kommer med alla de senaste teknikerna som SSL, PHP7, HTTP / 2 CDN, iscensättningsområden och massor mer.

Deras partnerprogram är ett av de bästa, om inte det bästa i värdbranschen. För varje försäljning du hänvisar till kan du tjäna upp till $ 500 + får du 10% månatliga återkommande livslängdsprovisioner.

Här är några av anledningarna till att Kinstas filialprogram är ett av de bästa i branschen:

 • Tjäna mellan $ 50 till $ 500 för varje kund du refererar (baserat på vilken typ av plan du refererar)
  • Startplan (50 $ provision)
  • Pro-plan (100 $ provision)
  • Affärsplaner ($ 150 provision)
  • Enterprise planer ($ 500 provision)
 • 60-dagars lång spårningskaka, och intäkter betalas i ett 60-dagars konverteringsfönster
 • 10% månatliga återkommande provisioner för kundens livstid du hänvisade till
 • Kinsta s churn rate är under 5%, vilket innebär konsekventa återkommande provisioner
 • Månatliga utbetalningar till ditt PayPal-konto
 • Spårning i realtid där du kan se affiliate-data i realtid, såväl som sidvisningar, prenumerationer, detaljerad planinformation
 • Stort bibliotek med kampanjbanners och logotyper, samt guider och resurser för medlemsförbund.

Alla dessa skäl gör Kinstas filialprogram till det bästa. Detta är en fantastisk webbhotell och tillsammans med deras givande affiliate-program gör detta till ett givet recept för framgång. Jag rekommenderar starkt att du besöker deras program och börjar tjäna affiliate-inkomst.

Betalningen är $ 50 till $ 500 per försäljning

3. WP Engine Affiliate Program

WP Engine webbhotell affiliate program

Om du mestadels skriver om WordPress-teman och plugins kan WP Engine vara det bästa valet för dig.

WP Engine har ett av de högst betalande partnerprogrammen och erbjuder en minst $ 200 per försäljning. Du betalas ut den 20: e varje månad och du måste skapa ett ShareASale-konto för att få din betalning.

Som filial får du en standardavgift på $ 200 för varje försäljning eller 100% av den första månadens intäkter (beroende på vilken plan din läsare köper) – beroende på vad som är högre. Det är en söt affär, är det inte?

WP-motor är en av de ledande webbhotellplattformarna i domänen; genom att marknadsföra dem, kan du vara säker på låga reverseringsfrekvenser. Du kan också vara säker på att du rekommenderar en högkvalitativ produkt till din publik.

Låt oss titta på några skäl till varför WP Engine-program är bland de bästa i branschen:

 • Heftiga uppdrag: Programmet erbjuder minst 200 $ för varje försäljning. Knappast något annat program kommer nära att matcha det numret. Bonuspoängen? Om din kund väljer en dyrare plan får du 100% av deras första månads intäkter.
 • Ytterligare bonus på fler hänvisningar: Programmet är utformat för att stimulera dotterbolaget för att öka försäljningen. Om du har en större räckvidd och kan hänvisa mer än fem besökare till webbplatsen för webbhotell kan du räkna med att tjäna mer än $ 200 per försäljning. För varje femte försäljning, underlättar du, får du ytterligare $ 100. För 10 försäljningar får du $ 250. Om 60 av dina hänvisningar konverterar, får du en enorm $ 1500 provision, vilket gör totalt $ 15.475!
 • Låga omvändningspriser: Personer som väljer WP Engine-värdstjänsten är vanligtvis dedikerade WordPress-användare som söker en avancerad värdplattform. Och WP Engine gör inte besviken. Därför är reverseringsräntorna mycket lägre än de andra programmen, vilket innebär att du behåller mer av din utbetalning.
 • Provision från dotterbolag: Intjäningspotentialen från WP Engine är ännu högre eftersom det ger dig en provision för varje försäljning som dina dotterbolag gör. För varje konvertering av dina dotterbolag tjänar du $ 50.
 • Kopia & Klistra in reklammaterial: WP Engine tillhandahåller sina dotterbolag fantastiska banners och mallar som ska användas som marknadsföringsinnehåll. Detta minskar kraftigt din ansträngning medan du ökar konverteringarna, eftersom WP Engine regelbundet utför A / B-test på sina banners. Det kör också intermittenta försäljningserbjudanden som du kan använda för att öka dina hänvisningar.
 • Längre cookie-varaktighet: Generellt sett löper cookies ut inom 30 dagar för de flesta affiliate-program. Men WP Engine tillåter en period på 180 dagar. Detta innebär att om en besökare från din webbplats har klickat på din affiliate-länk och köpt en värdplan från WP Engine när som helst inom en tidsperiod på 180 dagar, kommer du att få din betalningsavgift.

Alla dessa faktorer gör att WP Engine är ett av de bästa alternativen. Den enda nackdelen är att färre människor tenderar att registrera sig för det eftersom dess värdplaner är lite dyrare. Du måste rikta in dig på din publik i enlighet därmed.

Betalningen är $ 200 + per försäljning

4. Cloudways affiliate-program

Cloudways webbhotellprogram

Cloudways är en hanterad webbhotell som låter dig snabbt distribuera webbplatser till molnservrar som DigitalOcean, AWS, Vultr, Linode och mer.

Så om du bloggar om WordPress-utveckling, teman och plugins kan Cloudways vara det perfekta valet för dig.

Cloudways är ett av de högst betalande programmen som erbjuder provisioner av upp till $ 200 per försäljning.

De har nyligen renoverat sitt filialprogram för att erbjuda affiliate bättre och mer flexibla uppdragsstrukturer. Det finns tre olika kommissionsstrukturer som hjälper dig att tjäna som du vill:

 • Plåt (prestationsbaserat) – Tjäna mellan $ 50 och $ 125 per försäljning
 • Hybrid (prestanda + återkommande baserat) – Tjäna $ 30 per registrering + 7% livslängdsprovision
 • Anpassad (prestationsbaserad) – Tjäna upp till $ 200 per försäljning

Låt oss titta på några orsaker till att Cloudways affiliate-program är ett av de bästa i branschen:

 • Generös och flexibel uppdragsstruktur: Ju bättre du utför, desto högre uppdrag. Du får välja mellan en prestationsbaserad kommissionsstruktur, eller om du är benägen att passiva inkomster är hybridprovisionsmodellen bra om du är med på lång sikt.
 • Dedikerade anslutna chefer: Du får en dedikerad affiliate manager som hjälper dig att gå igenom varje steg i molnhotellpartnelprogrammet. Hon eller hon kommer att svara på alla frågor du har och ge dig tillgång till expertrådgivning.
 • Lärande resurser : Du får tillgång till olika resurser inklusive våra onboarding-e-postmeddelanden och guider, nyhetsbrev, bloggar och referensartiklar varje månad..
 • Spårning i realtid: Cloudways affiliate-instrumentbräda kommer med spårningskakor som övervakar varje besökare och remiss så att du inte tappar reda på en enda provision.
 • Prestationsrapportering: Du kan få åtkomst till detaljerade resultatrapporter i din partnerpanel för att utvärdera dina marknadsföringsinsatser för kampanjer och optimera strategier för förbättrade resultat.

Cloudways levererar högpresterande och säkerhetsmolnhotell för både WordPress och icke-Wordpress webbplatser. Alla dessa skäl gör Cloudways till ett av de bästa webbhotellprogrammen med några av de högsta omvandlingsfrekvenserna.

Tjäna upp till $ 200 per remiss

5. A2 Hosting Affiliate Program

A2 Hosting webbhotell affiliate-program

A2 Hosting är ett känt namn inom webbhotellbranschen och erbjuder lösningar för WordPress-värd.

Provisionen som erbjuds av A2 Hosting affiliate-programmet börjar på $ 85 och går upp till $ 140. Beloppet ökar baserat på antalet konverteringar efter en incitamentbonusstruktur. Betalningen sker den 15: e varje månad via PayPal. Det erbjuder också $ 10 som en registreringsbonus.

För att betalningen ska släppas måste du röra riktmärket på $ 100. Om du inte tjänar 100 $ på en månad släpps betalningen nästa månad (eller när tröskeln uppnås).

Låt oss titta på några av funktionerna i A2 Hosting-partnerprogrammet och förstå varför det är ett av de bästa tillgängliga programmen.

 • Höga utbetalningar: Genom att erbjuda 85 $ för varje försäljning är provisionen som erbjuds av A2 Hosting mer än för många andra filialprogram. När dina omvandlingar ökar ökar din provision. För konvertering mellan 11 och 20 får du en provision på $ 100 per försäljning. För omvandlingar mellan 21 och 30 ökar utbetalningen till $ 120 per försäljning. Slutligen, för konverteringar över 31, får du $ 140 per försäljning.
 • Två nivåer bonus: Liksom WP Engine ger A2 Hosting dig också möjligheten att tjäna varje gång dina underföretag har konverterat. För varje remiss från ditt underparti som köper från A2 Hosting får du $ 5.
 • Cookie Policy: A2 Hosting tillåter en period på 90 dagar innan cookien löper ut. Detta innebär att om din hänvisning gör ett köp när som helst inom tre månader från att klicka på din rekommendationslänk har du rätt till din provision.
 • Utmärkt kontrollpanel: A2 Hosting tillhandahåller en allomfattande kontrollpanel – som kallas iDevAffiiliates – till dess dotterbolag. Dotterbolag kan använda programvaran för att samla in statistik om deras försäljning. De kan också hitta banners och annat reklammaterial. Programvaran har också videor och manualer för att vägleda dotterbolag till bättre konverteringar.

Affiliateprogrammet A2 Hosting har etablerat sig som ett ledande program för bloggare som vill tjäna pengar. A2-värd erbjuder flera värdplaner, med den grundläggande som börjar på $ 3,92 per månad. Detta gör det lättare att locka publiken till portalen.

Från $ 85 till $ 140 per försäljning

6. SiteGround Affiliate Program

SiteGround webbhotell affiliate-program

Har varit i branschen i över ett decennium nu, Siteground har markerat sig som en av de bästa webbhotellplattformarna där ute. Det har en fantastisk varumärkesbild som gör sitt filialprogram till ett av de mest populära valen för bloggare.

SiteGround är en oberoende, användarvänlig värdplattform som erbjuder bra kvalitet. Partnerprogrammet SiteGround är utformat för att belöna volymen, med en minimiprovision på $ 50 per försäljning. Detta kan gå upp till en anständig $ 125 beroende på antalet hänvisningar du konverterar.

Låt oss titta på några av funktionerna som gör att SiteGround-filialen är ett toppval.

 • Prestationsbaserad kommissionsstruktur: Programmet erbjuder en provision på $ 50 för varje försäljning som sker genom din rekommendation. Hastigheten ökar med antalet omvandlingar. Medan du får $ 50 för upp till 5 försäljningar, får mellan 6 och 10 omvandlingar 75 $. Omvandlingar mellan 11 och 20 är berättigade till en provision på $ 100 per försäljning och om du går över 20 omvandlingar har du rätt till en generös provision på $ 125 per remiss.
 • Ingen minsta försäljning: En av de bästa funktionerna i SiteGround-affiliate-programmet är att du inte behöver nå ett visst belopp för att få din provision. Även om du bara gör en försäljning i månaden kommer din provision att släppas.
 • Veckobetalningar: Till skillnad från det vanliga månatliga betalningssystemet gör SiteGround veckobetalningar. Detta tilltalar småskaliga bloggare som letar efter ett mer regelbundet inflöde av pengar. Provisionen släpps 30 dagar efter den första försäljningen.
 • Robust Affiliate Support: Bortsett från att förse medlemsförbunden med väl utformade och anpassade banners för marknadsföring, ger det dem också tillgång till en affiliate manager som kan kontaktas för all hjälp.

SiteGround är bland de mest erkända namnen i branschen; Därför kan du vara säker på höga omvandlingar och låga reverseringar

Prestationsbaserade provisioner från $ 50 till $ 125+

7. iPage Affiliate Program

iPage webbhotell affiliate-program

iPage är ett välkänt namn inom webbhotellens domän och erbjuder olika planer för att tillgodose behoven hos enskilda webbplatsägare och företagare. Det har funnits i branschen sedan 1998 och ingår i den gigantiska Endurance International Group (EIG).

IPage-medlemsprogrammet betalar en av de bästa priserna i branschen, med provisioner som börjar till en schablonbelopp på $ 105. Det erbjuder olika priser för olika värdplaner från $ 105 för delade konton och VPS-konton som går hela vägen upp till $ 150 för en dedikerad värdplan.

Det tar mellan 15 till 30 dagar för betalningen att behandlas. Du kan välja att få betalt med check, PayPal eller kredit (om du är iPage-användare).

Låt oss kolla in några specifika funktioner i filialprogrammet för iPage Hosting. Vad gör det till ett attraktivt alternativ för dotterbolag?

 • Ledande priser för kommissionen: Som anknytning har du möjlighet att tjäna upp till $ 150 i provision per försäljning. Detta är en av de högsta utbetalningarna av ett filialprogram. Även basräntan på $ 105 är högre än de flesta standardprovisioner och det finns inget tak för hur mycket du kan tjäna.
 • Tillgång till marknadsföringsmaterial: iPage ger sina dotterbolag tillgång till en mängd olika marknadsföringsmaterial som visningsbanners, textlänkar och mer, som de kan använda på sin webbplats för att marknadsföra iPage-värdstjänster. Det ger dig också din egen hänvisningskod som du kan använda i din annons.
 • Högre omvandlingar: iPage erbjuder några av de billigaste värdplanerna i branschen. Detta innebär att det underlättar en högre konverteringsfrekvens för dina hänvisningar.
 • Geografisk självständighet: Du kan vara baserad var som helst i världen och bli medlem av iPage. Betalningen sker dock endast i dollar.

iPage erbjuder också sina dotterbolag ett robust resurscenter som de kan använda för att öka sina omvandlingar. Eftersom det är en del av EIG är iPage en pålitlig och allmänt betrodd webbhotell.

Från $ 105 till $ 150 per försäljning

8. HostGator Affiliate Program

HostGator webbhotell affiliate-program

En annan medlem i Endurance International Group, Hostgator är en av de längsta värdtjänsterna i branschen. Det har miljontals användare spridda över hela världen.

HostGator-filialprogrammet är ett av de mest populära affiliate-programmen. Det har också en prestationsbaserad kommissionsstruktur som belönar en hög volym konverteringar; grundprovisionen börjar på $ 50.

HostGator erbjuder planer för VPS-värd, WordPress-värd, moln-värd och dedicerad kontohostning och använder Impact Radius för att driva sitt filialprogram. Låt oss gräva djupare i dess funktioner.

 • Upp till $ 125 provision: Du kan tjäna en hög provision på $ 125 per försäljning med det partnerprogrammet HostGator. Det följer en volymbaserad struktur, där du tjänar $ 50 för upp till 5 omvandlingar, $ 75 för 6 till 10 omvandlingar, $ 100 för 11 till 20 hänvisningar och $ 125 för att hänvisa till mer än 20.
 • Betalningsvillkor: Du får betalt varje månad och försäljningen verifieras två månader efter att de har gjorts. Betalningen görs en vecka efter att försäljningen har verifierats. Du måste tjäna minst 100 $ för att kommissionen ska släppas, men det finns ingen övre gräns.
 • Affiliate Support System: HostGator erbjuder mycket vägledning till dotterbolagen. Det ger också en mängd olika banners och annat material. Slutligen kommer du att kunna rådgöra med specialister om du vill öka dina konverteringsgrader.

Eftersom HostGators planer är välkända och mycket populära kommer du att kunna marknadsföra dess tjänster enkelt och tjäna mer som ett resultat. Detta affiliate-program är definitivt ett av de mest ansedda i branschen.

Prestationsbaserade provisioner från $ 50 till $ 125

9. Bluehost Affiliate Program

Bluehost webbhotell affiliate-program

Bluehost är också medlem i EIG, vilket gör att det liknar andra värdplatser på denna lista.

Bluehost är en webbhotellplattform som är känd för sina högkvalitativa och billiga erbjudanden; därför har dess partnerprogram ett fäste bland bloggare som vill generera en inkomst.

Bluehost följer en platt provisionskonstruktion och erbjuder $ 65 per försäljning. Provisionen kan dock gå upp till $ 120 beroende på antalet hänvisningar du gör.

Kolla in några unika erbjudanden från Bluehost-affiliate-programmet nedan:

 • Belöningsprovisioner: Du kan tjäna enorma summor pengar om du har kapacitet att driva volymförsäljning. Med en basprovision på $ 65 per försäljning är du berättigad till en högre skattesats om du marknadsför deras planer väl och driver ett stort antal hänvisningar till deras portal.
 • Betalningsvillkor: Om du registrerar dig med Bluehost-anslutna programmet, får du din provision 45 dagar efter utgången av den månad då kvalificerade köp. Betalningen behandlas mellan den 16 och den sista dagen i månaden. Du måste ha tjänat minst $ 100 för att betalningen ska frisläppas; du bör ha ett PayPal-konto.
 • Överlägsen spårning: Bluehost har en av de mest sofistikerade spårningsprogramvarorna; inte en enda försäljning som du hänvisar till är okrediterad. Dess teknologiskt avancerade spårningssystem gör det till ett stabilt och pålitligt filprogram.
 • Vägledning och support: Genom att gå med i Bluehost-partnerprogrammet får du tillgång till en mängd resurser för att öka din konverteringsfrekvens. Det ger också dotterbolag med visningsbannrar och annonslänkar för deras granskning. Slutligen har förläggarna tillgång till ett team av experter som kan vägleda dig att tjäna mer pengar via provision.
 • Fler omvandlingar, låga omvändningar: Bluehost är ett etablerat varumärke inom webbhotelldomänen och används redan av miljontals kunder överallt. Detta innebär att det är lättare för dotterbolaget att driva sina värdtjänster till vanliga besökare. Eftersom värdtjänsten accepteras bland användarsamhället kommer du att kunna driva fler konverteringar och hålla omvändningsfrekvenserna låga.

Bluehost erbjuder en mängd olika planer för sina användare. Och eftersom dess ständiga service uppskattas allmänt kommer du att kunna marknadsföra den enkelt. Som webbhotellpartnern kan du inte gå fel med Bluehost-filialprogrammet.

Tjäna 65 $ + för varje registrering

Vad är affiliate-marknadsföring?

Affiliate marketing är ett koncept där du som affiliate rekommenderar en tredjepartsprodukt på din webbplats. När någon köper produkten via din länk får du en provision. Enkelt, är det inte?

hur fungerar webbhotell affiliate-marknadsföring

Det är för närvarande ett av de bästa sätten att få en passiv inkomst, särskilt om du redan har en blogg som lockar ett anständigt antal besökare.

Har du en blogg som fokuserar på webbhotell, WordPress-teman, blogging eller något ämne relaterat till digital marknadsföring? Om du gör det är nästa steg att gå med i ett affiliate-program för webbhotell. Det är det bästa sättet att generera en potentiellt betydande passiv inkomst.

Varför är webbhotell Affiliate Marketing lukrativ?

Enkelt uttryckt, affiliate-marknadsföring hjälper dig att tjäna pengar. Många bloggare har kunnat använda remisslänkar till deras fördel. Webbhotell affiliate-program sticker ut eftersom de är några av de högst betalande affiliate-programmen på marknaden.

Allt du behöver göra (lättare sagt än gjort vet jag) är att skriva ett inlägg som granskar en webbhotellplattform och du kan tjäna en enorm provision (beroende på vilken publik du lockar).

Många bloggare som täcker ämnen som webbhotell, bloggning, internetmarknadsföring och teknik kan tjäna extremt bra. De gör detta genom att marknadsföra webbhotelltjänster på sin webbplats.

Men som jag sa i början av detta inlägg, och jag kan inte betona tillräckligt hur viktigt detta är:

Som affiliate-marknadsförare bör du bara rekommendera webbhotell som du är bekant med – och bara rekommendera webbhotell du har använt tidigare och har hjälpt dig att nå något.

Om du inte är säker på webbhotellen och inte känner att det hjälper människor, bör du inte marknadsföra det.

Hur fungerar det?

Det finns flera sätt att marknadsföra en webbhotelltjänst på din blogg. Först kan du skriva ett inlägg som granskar dess tjänster. Avsluta blogginlägget med en länk till webbhotelltjänsten.

För det andra kan du visa banners på din webbplats. Nästan alla anslutna program ger dig deras varumärkes banners och annat marknadsföringsmaterial. Du kan använda dessa på din webbplats eller bädda in deras länk i sidens sidfot eller sidhuvud. Du kan också använda rabattkupongkoder för att uppmuntra dina besökare att välja webbhotell.

Varje gång en besökare kolla in din webbplats, klickar på rekommendationslänken och slutar köpa tjänsten på webbhotell, får du en provision. Denna provision kan vara allt från $ 50 till över $ 1000, beroende på vilket webbhotell affiliate-program du tillhör och vad deras kommissionsstruktur är.

Vem är det till?

Affiliate-program för webbhotell är främst för bloggare som skriver om liknande ämnen som SEO, webb- och bloggskapande och webbmastering. Även allmänna webbplatsägare kan vara webbhotellfilialer och marknadsföra deras önskade webbhotell.

Om du vill kunna påverka din publik att pröva dina rekommendationer är det första steget att bygga upp deras förtroende. Du kan börja med att generera expertinnehåll på din blogg.

När du gör detta är det inte så svårt att rikta dem till en viss webbhotellplattform. Till exempel kan du helt enkelt inkludera en sidfot som säger “värd av SiteGround” och driva besökare till SiteGround-webbplatsen.

Om du redan är bekant med standard affiliate-marknadsföring och även bloggar om dessa ämnen, prova webbhotell-affiliate-program!

Sista ord

Webbhotell affiliate-marknadsföring fungerar anmärkningsvärt bra för bloggare som konsekvent lägger ut bra innehåll. Antalet konverteringar du kan göra beror i hög grad på sökmotorens rangordning för din blogg eller webbplats, varför innehållet är så viktigt.

Att välja är inte en mycket svår uppgift för bloggare. Faktum är att du redan bör veta om förekomsten av dessa populära värdtjänster. Håll dock alla faktorer i åtanke när du väljer vad du vill marknadsföra. Det handlar inte bara om att göra en hög provision, det handlar också om att hålla ditt innehåll legitimt.

Alla partnerprogram vi diskuterade har funnits länge; de ger bloggare en stor möjlighet att generera en högre passiv inkomst. Till exempel använder den berömda bloggaren Pat Flynn Bluehost och tjänar en rejäl uppdrag genom hänvisningar.

Om du är bloggare och vill gå med i ett affiliate-program för webbhotell, ta steget och låt oss veta vilket program som fungerade bäst för dig!

Har jag missat något viktigt som du tycker bör inkluderas här? Då skulle jag gärna höra allt om det i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map