Lista e 200+ faqeve të internetit dhe blogjeve që pranojnë postimet e vizitorëve në vitin 2020

Kontribuimi i postimeve të miqve me cilësi të lartë për bloget dhe faqet e internetit autoritative dhe përkatëse është një mënyrë e provuar për të rrit trafikun, dhe rrit renditjen e motorëve të kërkimit. Por gjetja e faqes së duhur dhe kush do të paraqesë përmbajtjen tuaj mund të jetë e ndërlikuar.


Këtu është një lista e mbi 200 blogeve dhe faqeve të internetit me cilësi të lartë në të cilat mund të postoni të ftuar dhe kontribuoni me përmbajtjen tuaj në vitin 2020, që do të ndihmojë në rritjen e renditjes së faqes tuaj dhe trafikut organik.

Uebfaqe dhe blogje me autoritet të lartë që pranojnë * postime të ftuar në vitin 2020

faqet e internetit që pranojnë postimet në blog të ftuar

Këtu më poshtë është një listë e klasifikuar dhe e kategorizuar e blogeve dhe faqeve të internetit me cilësi të lartë që lejojnë postimet e miqve, dhe që ju të paraqisni kontributin tuaj për postin e miqve në.

* Gjithmonë mbani mend të lexoni dhe të ndiqni udhëzimet e paraqitjes, dhe sigurisht nuk ka garanci që ndonjë nga faqet e listuara këtu më poshtë do të pranojë kontributin tuaj të përmbajtjes, pa marrë parasysh sa cilësi të lartë dhe të shkruar mirë postimi juaj i ftuar.

Blogim, mënyrë jetese dhe argëtuese

Lista e blogeve dhe faqeve të internetit në lidhje me bllokimin, stilin e jetës dhe argëtimin që pranojnë postimet e miqve dhe kontributet me përmbajtje me cilësi të lartë.

Kategori UebfaqeAutoriteti i DomainAlexa RankDifficultyLink
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiHuffington Post98177Shume e veshtirekontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiLifehacker93687i vështirëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBuzzFeed93184i lehtëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiwikiHow91168i lehtëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimieHow912279i vështirëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiMakezine9012236mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiNjë listë përveç9029485i vështirëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiSi funksionojnë sendet881631i vështirëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBlogHer8737649i lehtëkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiLifeHack832295mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiVetë Rritja7727055mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiKëshilla ditore për blogun7578228mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiZgjidh trurin6753852mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBlog Herald67174557mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiWudoni Si të653745mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBurrë i vogël i vogël6556657mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiGeek speck60358374mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiShkruaj për të bërë5998284mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiJeta e Shkruaj5849276mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiKikolani5696426mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiInspirationfeed5658314mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiShkruaj live Lulëzoni54401584mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiShkrimi i pavarur54113398mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiAngazhimi në Blog5166474mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiKëshilla themelore të blogut51128991mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBloggerët e famshëm51145412mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiDash blog45204042mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBlogim i suksesshëm44173162mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiNe Blog Më mirë43376100mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiZona iBlog43375359mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBloggerët HellBound4153478mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiPasioni i blogerëve4059762mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiFuturamo38260706mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiBlog intensiv38275572mesatarkontribuoj
Blogim, mënyra e jetesës, ArgëtimiKarriera Metis33297341mesatarkontribuoj

Biznesi, Financat dhe Marketingu i Përgjithshëm

Lista e blogjeve dhe faqeve të internetit në lidhje me biznesin, financat dhe marketingun e përgjithshëm që pranojnë postimet e miqve dhe kontributet me përmbajtje me cilësi të lartë.

Kategori UebfaqeAutoriteti i DomainAlexa RankDifficultyLink
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmForbes97217Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmInsajderi i biznesit95292Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBlog Monkey Survey94610i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmKompania e shpejtë923960Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i Përgjithshëmsipërmarrës921,086Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i Përgjithshëminc.921469Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmRishikimi i Biznesit në Harvard912739Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmRrahje sipërmarrjeje902886i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmAbout.com90485Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmInvestopedia87764Shume e veshtirekontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmTendencat e vogla të biznesit8414272i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmDuke kërkuar alfa831888i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBusiness.com8224022i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmKomuniteti i biznesit 2819237i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmTë gjitha bizneset8034112mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBenzinga7926458mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmTë gjitha bizneset7640885i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBukë e mençur7425908mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmInvesting.com73719i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmFeedster70426330mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBizSugar6946272mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmSiteProNews6955054mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmTech6939267i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBusiness-Mundësitë69176638mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmBplans6812991i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmKursim i parave Mami6650207mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmFillimi Grind6562916mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmMendoni blerës6590204mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmKombi i Fillimit64105448mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmFillimet e vrasësve6492514mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmUeb Kontabiliteti6350559i lehtëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmZona e Trajnimit62272612i lehtëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmPenny Hoarder621180i vështirëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmKonsumatori im61111294i lehtëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmKorporata ime60170531mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmZona e Biznesit59121293i lehtëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmTweak Biz juaj5867256mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmZona HR56160606i lehtëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmMirasee53159848mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmFluturues pa frikë53826578i lehtëkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmInc 425241644mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmGratë në biznes52405645mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmEcopreneurist51496180mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmCEO.com51335815mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmNoobpreneur48250249mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmSMBCEO47560842mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmYoungupstars47278709mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmMund Biznesi i Vogël43412625mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmZjarri i biznesit të vogël38752654mesatarkontribuoj
Biznesi, Financat & Marketingu i PërgjithshëmE Sekret34235758i lehtëkontribuoj

Marketingu dixhital, media sociale dhe SEO

Lista e blogeve dhe faqeve të internetit në lidhje me marketingun dixhital, media sociale dhe optimizimin e motorëve të kërkimit që pranojnë postimet e miqve dhe kontributet me përmbajtje me cilësi të lartë.

Kategori UebfaqeAutoriteti i DomainAlexa RankDifficultyLink
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOGarage GoDaddy97131i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOBlog Outbrain95177i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOAdweek922797Shume e veshtirekontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOToka e motorit të kërkimit914256Shume e veshtirekontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOHubSpot91535i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOKopjo Bloggerin8922,600i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOWatch Motor Engine8810799i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOInstituti i marketingut të përmbajtjes8624329i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOEkzaminuesi i mediave sociale866276i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOTokë Marketingu8419485Shume e veshtirekontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOKissMetrics846807i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOVeza e çmendur8419105i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOMedia Sociale Sot8416001i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOKontriboni në media8435519i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOGazeta e motorëve të kërkimit839089i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOClickZ8348052i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOTryezë e rrumbullakët e motorit të kërkimit8224321Shume e veshtirekontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOPsfk8050794mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOPasqyrime të zgjuara8012224i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEObind & Convert8046408i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOSEMRush802159mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOProfilet e marketingut7926869i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOContently7428905i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOMarketingu i kasetave7472347mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOEksploruesi i mediave sociale73138065i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOChat Chat7124057i vështirëkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEORenditja e Avancuar e Uebit6773210mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEONjerëzit e motorëve të kërkimit6483969mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOEmrat socialë63230109mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOKontributi SEM6163405mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEODitari i të ardhurave5635916mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOBlog i shoqërueshëm54555761mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEODymbëdhjetë Kalo5139390mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOGrowmap51142294mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOMarketingu gueril49149813mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOSEO-Hacker4897577mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOClickFire47811521mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEODielli i mediave sociale43488836mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOPPC.org42661101mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOBlog Daily SEO401027440mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOIkja juaj nga 9 deri në 535959597mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEONdikimi i mediave sociale35745360mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOSEOBlog32133367mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOMjaft e ndërlikuar29313756mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEONis një Blog291270447mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOBlog i Solvid28687960mesatarkontribuoj
Marketingu Dixhital, Media Sociale, SEOTechniblogic2897316mesatarkontribuoj

Teknologji, vegël dhe kompjuterë

Lista e blogeve dhe faqeve të internetit në lidhje me teknologjinë, pajisjet dhe kompjuterat që pranojnë postimet e miqve dhe kontributet me përmbajtje me cilësi të lartë.

Kategori UebfaqeAutoriteti i DomainAlexa RankDifficultyLink
Teknologji, Vegël & KompjuterWired971013Shume e veshtirekontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterCrunch Teknike94523Shume e veshtirekontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterEngadget94599i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterZDNet942789Shume e veshtirekontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterVerge93600Shume e veshtirekontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterUeb Tjetri911960i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterLexoni Kontriboni9022707i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterGigaOm8828938i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterRepublika Teknike883295i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterAtlasi i Ri855283i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterGSM Arena83359Shume e veshtirekontribuoj
Teknologji, Vegël & Kompjuteropensource7417033mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterBufalo Techno7312571i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterTech.co7332405i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterGizmodo.co.uk7027613Shume e veshtirekontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterVibes Teknike69130108i vështirëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterKëshilla Addictive6114235mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterUnë e dua Softuerin e Lirë4945839mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterDragDropr44450515i lehtëkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuteriAmWire4460733mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterTeknikisht i Lehte41509485mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterBlog Geek Estate41497054mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterTechEngage35266052mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterMuret e Teknikës3471681mesatarkontribuoj
Teknologji, Vegël & KompjuterMartech Sot28186085i vështirëkontribuoj

Dizajnimi i Uebit, Zhvillimi i Uebit dhe WordPress

Lista e blogeve dhe faqeve të internetit në lidhje me hartimin e uebit, zhvillimin e uebit, mbajtjen në internet dhe WordPress që pranojnë postimet e miqve dhe kontributet me përmbajtje me cilësi të lartë.

Kategori UebfaqeAutoriteti i DomainAlexa RankDifficultyLink
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressRevista Smashing903914Shume e veshtirekontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressBloq krijuese872482i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressSitepoint86981i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressTruket CSS841474i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressPërbindësh shablloni842637mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressCodepen83847i lehtëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressTema Isle8210930mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressEnvato Tuts+821607i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressTympanus803,800i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDepo për Web Design797889i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressAndroid Qendror791,499i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDzone794460i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressHongkiat792060i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressGjashtë Revizione7843295mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressAutoriteti Android741953i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDjalë speck7313156i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressLedger Web Design7231447mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDesigner 1-të i Uebit7117064mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressNoupe7034575i vështirëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressStendat UX6879775mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressZhvendosja e menjëhershme6637511mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDizajni i Vandelay6428227mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressKasolle Dizajni6415061mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressOnextra Pixel6440854mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressTaverna WP6439222mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressAshensor WP5761038mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressRrethi i temave573535526i lehtëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressBurra me stilolapsa56341956mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressKodi në WP5622564mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressFixer Designer5455023mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDizajni i çmendur i gjetheve53300253mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressTorquemag5254621mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressSpyre Studios5293064mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressKryetari i PS-së4956713mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressPërdorueshmëria Geek48101212mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressMbingarkesë Krijuese48238190mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressDesign Beep4767598mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressFaqja e Ndërtimit44443721mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressWpdesigner431250635mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressWP Eka42177044mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressSuperbThemes3344651mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressKëshillat e mia për WP331618258i lehtëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressRepo i rregullt32816565i lehtëkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressWPSecurityNinja272249289mesatarkontribuoj
Dizajni / Zhvillimi i Uebit & WordPressThemeBounce221289604mesatarkontribuoj

Do të doja shumë të dëgjoja nga ju nëse keni ndonjë koment, sugjerim dhe natyrisht nëse duhet të bëj ndonjë korrigjim. Pastaj më kontaktoni. Nëse keni një blog ose uebfaqe me cilësi të lartë dhe pranoni postime të ftuar dhe dëshironi të regjistroheni në këtë faqe, atëherë mund të më kontaktoni edhe mua, dhe unë mund ta shtoj atë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map