Cele mai bune programe de afiliere pentru gazduire web

Gazduirea web este una dintre cele mai multe nișe de marketing afiliat acolo. Iată lista mea cu cei mai buni unde poți câștiga până la 7.000 de dolari în comision pentru fiecare client de gazduire web la care te referi.


Dacă cineva ți-ar spune că au făcut mii de dolari în timp ce dormeau, ce le-ai spune? Probabil că ați respinge cererea ca fiind falsă, i-ați numi nebun și a merge mai departe, crezând că este imposibil să câștigați atât de mult (sau deloc) fără să fiți „la serviciu”.

Dar cum o câștigă? Răspunsul este simplu – marketing afiliat.

Cele mai bune programe de afiliere web de găzduire web și WordPress în 2020:

Web HostComisionLink InregistrareRevizuire
Web lichid150 $ – 7.000 USDProgramul de afiliere web lichid
Kinsta50 $ – 500 $Programul de afiliere Kinsta
Motor WP$ 200 de+Programul de afiliere WP Engine
Cloudways50 USD – 200 USDProgramul de afiliere Cloudways
A2 Gazduire85 USD – 140 USDProgram de afiliere pentru gazduire A2
SiteGround50 USD – 125 $+Programul de afiliere SiteGround
iPage105 $ – 150 $Programul de afiliere iPage
Hostgator50 USD – 125 $Programul de afiliere HostGator
Bluehost$ 65 de ani+Programul de afiliere Bluehost

Mii de proprietari de site-uri și bloggeri au găsit o modalitate de a se menține cu un flux de venituri pasive. Cum? Prin promovarea companiilor de găzduire web. Stiai asta Bluehost a plătit 5 milioane de dolari în comisioane la afiliați anul trecut!

Ar trebui să menționez că acest site web aduce un venit din marketingul afiliat. Deoarece nu este un secret faptul că monetizez acest site web prin marketing afiliat, în principal de la gazdele web pe care le-am folosit de-a lungul anilor ca dezvoltator web.

Când vine vorba de alegerea celor mai bune programe de afiliere de găzduire web, trebuie să fii atent. Nu alegeți doar cel care plătește cea mai mare comision; alegeți cel care este de încredere, ușor de utilizat și bine cunoscut pentru calitatea sa.

Dar cea mai importantă regulă ar trebui să încercați să urmați întotdeauna, aceasta este:

Ca afiliat, ar trebui să recomandați doar gazdele web pe care le cunoașteți – și ar trebui să recomandați doar gazdele web pe care le-ați folosit anterior și care v-au ajutat să obțineți ceva.

Dacă nu sunteți sigur în produs și nu considerați că va ajuta oamenii, atunci nu ar trebui să îl promovați.

Cu excepția cazului în care cunoașteți cu adevărat produsul, l-ați folosit cu succes pentru dvs. și puteți dovedi că pentru publicul dvs., nu puteți aștepta ca alții să vă ia doar cuvântul pentru el – Pat Flynn de la SmartPassiveIncome

Știe despre ce vorbește, deoarece face în jur de 30 de dolari în fiecare lună de la promovarea Bluehost.

Deoarece, dacă promovați un produs de calitate scăzută, acesta se reflectă prost asupra dvs. Puteți ajunge să pierdeți publicul în care ați muncit atât de mult pentru a construi. Alegeți-vă cu atenție programele de afiliere și veți putea câștiga mai mult din aceasta.

Cele mai bune programe de marketing de afiliere pentru gazduire web

cele mai bune programe de afiliere de găzduire web

Aici, am enumerat și am revizuit unele dintre cele mai bune programe de afiliere de găzduire web pentru a vă alătura. Acestea au fost alese în funcție de plata, fiabilitatea și calitatea lor.

Să le verificăm mai în detaliu!

1. Program de afiliere web lichid

program de afiliere web lichid

Web lichid este lider în spațiul de găzduire premium gestionat. Acestea oferă o gamă largă de servicii de la servere dedicate „clasice” și hosting VPS, și servere dedicate Cloud și VPS până la găzduire completă WooCommerce și WordPress.

Găzduirea lor WooCommerce și WordPress administrată sunt rapide, fiabile și sigure. Site-urile găzduite pe Liquid Web au cea mai rapidă viteză cu 10 lucrători PHP, migrație gratuită a site-ului, certificate SSL gratuite și nu percep comisioane, limite de trafic sau vizualizări de pagină contorizate..

Găzduirea WooCommerce și WordPress, administrată de LiquidWeb, este inclusă în pluginul gratuit pentru constructor de pagini Beaver Builder, toate pluginurile WP iconice, Jilt Abandonded Cart, WP afiliat și Glew Analytics.

Programul lor de afiliere este printre cei mai buni din industrie. Afiliații sunt plătiți cu 150% a costului lunar cu un CPA minim de 150 $ (câștigați și un bonus de 50% pentru planurile preplătite.)

Cu siguranță plătește trimiterea clienților către LiquidWeb. Iată o defalcare a intervalelor CPA:

 • WordPress gestionat: 150 USD – 2.000 USD per înregistrare
 • WooCommerce gestionat: 150 $ – 3.000 USD pe înregistrare
 • Gazduire VPS: 150 $ – 300 USD per înregistrare
 • Gazduire dedicată: 150 $ – 7.000 USD pe înregistrare
 • Găzduire în cloud: 150 $ – 5.000 USD pe înregistrare

În calitate de partener afiliat al companiei LiquidWeb, acestea vă vor oferi o serie de stimulente excelente pentru a vă ajuta să-i referiți pe clienți:

 • Comisioane personalizate
 • Coduri cupon exclusiviste
 • Pagini de destinație co-marca
 • Vânzări și oferte exclusive
 • Cadouri gratuite pentru clienți (cum ar fi abonamentele la formarea WP101)

Acest lucru face ca programul de afiliere al companiei Liquid Web să fie unul dintre cele mai bune. Aceasta este o gazdă web superbă pe care clienții pe care o referiți le vor iubi și veți fi răsplătiți cu generozitate pentru înregistrarea lor.

Plata este de 150 $ la 7.000 USD pe vânzare

2. Programul de afiliere Kinsta

program de afiliere kinsta

Kinsta este un furnizor de hosting de WordPress complet gestionat cu servere cloud alimentate de Google Cloud Platform. Site-urile găzduite de fulgerul de încărcare Kinsta rapid, sunt sigure și sunt dotate cu toate cele mai noi tehnologii, cum ar fi SSL, PHP7, HTTP / 2 CDN, zone de operare și mai multe.

Programul lor de afiliere este unul dintre cele mai bune, dacă nu chiar cele mai bune din industria de hosting. Pentru fiecare vânzare pe care o faceți referire puteți câștigați până la 500 $ + primiți 10% comisioane lunare pe parcursul vieții.

Iată câteva dintre motivele pentru care programul de afiliere Kinsta este unul dintre cele mai bune din afaceri:

 • Câștigați între 50 și 500 $ pentru fiecare client pe care îl faceți (în funcție de tipul de plan pe care îl referiți)
  • Plan inițial (comision de 50 USD)
  • Plan Pro (comision de 100 USD)
  • Planuri de afaceri (150 USD comision)
  • Planuri de întreprindere (comision 500 $)
 • Cookie de urmărire de 60 de zile, iar câștigurile sunt plătite într-o fereastră de conversie de 60 de zile
 • 10% comisioane lunare recurente pentru toată viața clientului la care v-ați referit
 • lui Kinsta rata de ardere este sub 5%, ceea ce înseamnă comisioane recurente consistente
 • Plăți lunare în contul dvs. PayPal
 • Urmărirea în timp real unde puteți vedea datele afiliaților în timp real, precum și afișări de pagini, abonamente, detalii detaliate ale planului
 • Biblioteca uriașă de bannere și logo-uri promoționale, precum și ghiduri și resurse pentru afiliați.

Toate aceste motive fac din programul de afiliere Kinsta unul dintre cele mai bune. Aceasta este o gazdă web fantastică și împreună cu programul lor de afiliere răsplătitor face din aceasta o rețetă dată pentru succes. Vă recomand cu drag să mergeți și să consultați programul lor și să începeți să obțineți venituri afiliate.

Plata se ridică între 50 și 500 $ pe vânzare

3. Programul de afiliere WP Engine

Programul de afiliere de găzduire web WP Engine

Dacă scrieți mai ales despre teme și plugin-uri WordPress, WP Engine ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs..

WP Engine are unul dintre cele mai mari programe de afiliere cu plata, oferind un minim 200 USD pe vânzare. Veți fi plătit în data de 20 a fiecărei luni și trebuie să creați un cont ShareASale pentru a primi plata.

Ca afiliat, primiți un comision standard de 200 USD pentru fiecare vânzare sau 100% din veniturile primei luni (în funcție de ce plan cumpără cititorul dvs.) – oricare dintre acestea este mai mare. Aceasta este o afacere dulce, nu-i așa?

Motor WP este una dintre cele mai importante platforme de găzduire web din domeniu; promovându-le, puteți fi sigur de rate de inversare scăzute. Puteți fi, de asemenea, sigur că recomandați publicului dvs. un produs de înaltă calitate.

Să ne uităm la câteva motive pentru care programul de afiliere WP Engine este printre cele mai bune din afaceri:

 • Comisioane puternice: Programul oferă minimum 200 USD la fiecare vânzare. Aproape orice alt program se apropie de potrivirea acestui număr. Punctul bonus? Dacă clientul dvs. optează pentru un plan mai scump, primiți 100% din veniturile primei lor luni.
 • Bonus suplimentar la mai multe trimiteri: Programul este conceput pentru a stimula afiliatul să conducă mai multe vânzări. Dacă aveți o acoperire mai largă și puteți consulta mai mult de cinci vizitatori pe site-ul serviciului de găzduire, puteți conta pe câștigarea a peste 200 USD pe vânzare. Pentru fiecare cinci vânzări, vă facilitați, primiți 100 USD suplimentari. Pentru 10 vânzări, primiți 250 de dolari. Dacă 60 din sesizările dvs. se convertesc, primiți un comision extraordinar de 1500 USD, ceea ce reprezintă un total de 15.475 USD!
 • Rata de inversare scăzută: Persoanele care optează pentru serviciul de găzduire WP Engine sunt de obicei utilizatori dedicati WordPress care caută o platformă avansată de găzduire. Iar WP Engine nu dezamăgește. Prin urmare, ratele de inversare sunt mult mai mici decât celelalte programe, ceea ce înseamnă că vă păstrați mai mult din plată.
 • Comisia de Sub-Afiliați: Potențialul de câștig de la WP Engine este și mai mare, deoarece vă oferă un comision pentru fiecare vânzare pe care o fac sub-filialii dvs. Pentru fiecare conversie făcută de sub-filialii dvs., câștigați 50 USD.
 • Copie & Lipiți materiale promoționale: WP Engine oferă afiliaților săi pancarte și template-uri excelente pentru a fi utilizate ca conținut promoțional. Acest lucru reduce considerabil efortul dvs. în timp ce creșteți conversiile, deoarece WP Engine efectuează în mod regulat teste A / B pe bannerele lor. De asemenea, rulează oferte de promovare a vânzărilor intermitente pe care le puteți utiliza pentru a vă crește recomandările.
 • Durata mai lungă a cookie-urilor: În general, cookie-urile expiră în 30 de zile pentru majoritatea programelor de afiliere. Cu toate acestea, WP Engine permite o perioadă de 180 de zile. Aceasta înseamnă că, dacă un vizitator de pe site-ul dvs. web a făcut clic pe link-ul dvs. de afiliere și achiziționează un plan de găzduire de la WP Engine oricând într-un interval de 180 de zile, veți primi comisionul cuvenit.

Toți acești factori fac din programul de afiliere WP Engine una dintre cele mai bune opțiuni. Singurul dezavantaj este faptul că mai puține persoane tind să se înscrie la el, deoarece planurile sale de găzduire sunt puțin mai scumpe. Va trebui să vă orientați publicul în consecință.

Plata este de 200 $ + pe vânzare

4. Programul de afiliere Cloudways

Programul de afiliere de gazduire web Cloudways

Cloudways este o gazdă web administrată care vă permite să implementați rapid site-uri web pe servere cloud precum DigitalOcean, AWS, Vultr, Linode și multe altele.

Așadar, dacă faceți blog despre dezvoltarea WordPress, teme și pluginuri, Cloudways ar putea fi alegerea excelentă pentru dvs..

Cloudways este unul dintre cele mai mari programe de afiliere cu plată, oferind comisioane din până la 200 USD pe vânzare.

Tocmai recent și-au reînnoit programul de afiliere pentru a oferi structuri de comisii mai bune și mai flexibile. Există trei structuri diferite de comisie care vă ajută să câștigați așa cum doriți:

 • Slab (bazat pe performanță) – Câștigați între 50 și 125 USD pe vânzare
 • Hibrid (performanță + bazat în mod repetat) – Câștigă 30 USD pentru înregistrare + 7% comision pe viață
 • Personalizat (bazat pe performanță) – Câștigă până la 200 USD pe vânzare

Să ne uităm la câteva motive pentru care programul de afiliere Cloudways este unul dintre cele mai bune din afaceri:

 • Structura de comisie generoasă și flexibilă: Cu cât efectuați mai bine, cu atât vă vor fi mai mari comisioanele. Trebuie să alegeți între o structură de comisioane bazată pe performanță sau dacă sunteți înclinat să obțineți un venit pasiv, modelul comisionului hibrid este excelent dacă sunteți pe termen lung.
 • Managerii afiliați dedicați: Obțineți un manager de afiliere dedicat care să vă ajute să parcurgeți fiecare pas al programului de afiliere care găzduiește cloud. Ea va răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea și vă va oferi acces la îndrumări ale experților.
 • Resurse de învățare : Obțineți acces la diverse resurse, inclusiv e-mailurile și ghidurile noastre de bord, buletinele informative lunare, blogurile și articolele de referință.
 • Urmărirea în timp real: Tabloul de bord afiliat Cloudways vine cu cookie-uri de urmărire care monitorizează fiecare vizitator și sesizare, astfel încât să nu pierdeți evidența unei singure comisii.
 • Raportarea performanței: Puteți accesa rapoarte detaliate de performanță în panoul dvs. de afiliere pentru a evalua eforturile de marketing pe campanii și pentru a optimiza strategiile pentru rezultate îmbunătățite.

Cloudways oferă găzduire cloud de înaltă performanță și securitate atât pentru site-urile WordPress, cât și pentru site-urile non-Wordpress. Toate aceste motive fac din Cloudways unul dintre cele mai bune programe de afiliere de găzduire cu unele dintre cele mai mari rate de conversie.

Câștigați până la 200 USD pentru sesizare

5. Program de afiliere pentru gazduire A2

A2 Gazduire web hosting program de afiliere

A2 Gazduire este un nume renumit în industria de găzduire web, oferind soluții pentru găzduirea WordPress.

Comisionul oferit de programul de afiliere A2 Hosting începe de la 85 USD și se ridică la 140 USD. Suma crește în funcție de numărul de conversii, în urma unei structuri de bonus stimulate. Plata se face în data de 15 a fiecărei luni prin PayPal. De asemenea, oferă 10 $ ca bonus de înscriere.

Pentru ca plata să fie eliberată, trebuie să atingeți valoarea de referință de 100 USD. Dacă nu faceți 100 USD într-o lună, plata este eliberată luna următoare (sau ori de câte ori este atins pragul).

Să ne uităm la unele dintre caracteristicile programului de afiliere A2 Hosting și să înțelegem de ce este unul dintre cele mai bune programe disponibile.

 • Plăți mari: Oferind 85 de dolari pentru fiecare vânzare, comisia oferită de A2 Hosting este mai mare decât cea a multor alte programe de afiliere. În plus, pe măsură ce conversiile cresc, comisia dvs. crește. Pentru conversii între 11 și 20, primiți un comision de 100 USD pe vânzare. Pentru conversiile între 21 și 30, plata crește până la 120 dolari pe vânzări. În cele din urmă, pentru conversii care depășesc 31 de ani, primiți 140 de dolari pe vânzare.
 • Bonus pe două niveluri: Ca și WP Engine, A2 Gazduire vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a câștiga de fiecare dată când sub-filialii dvs. fac o conversie. Pentru fiecare sesizare din partea sub-filialei dvs. care achiziționează de la A2 Hosting, primiți 5 USD.
 • Politica cookie-urilor: Gazduirea A2 permite o perioadă de 90 de zile înainte de expirarea cookie-ului. Aceasta înseamnă că dacă sesizarea face o achiziție oricând în termen de trei luni de la clic pe linkul de recomandare, veți avea dreptul la comision.
 • Panou de control excelent: În cadrul programului său de afiliere, A2 Gazduirea oferă afiliaților săi un panou de control all-inclusive – numit iDevAffiiliates. Afiliații pot utiliza software-ul pentru a aduna statistici despre vânzările lor. De asemenea, pot găsi bannere și orice alt material promoțional. Software-ul are de asemenea videoclipuri și manuale pentru a ghida afiliații către conversii mai bune.

Programul de afiliere A2 Hosting s-a stabilit ca un program de frunte pentru bloggerii care doresc să monetizeze. Gazduirea A2 oferă mai multe planuri de găzduire, cu cel de bază începând de la 3,92 USD pe lună. Acest lucru face mai ușor să atrageți publicul pe portal.

De la 85 USD la 140 USD pe vânzare

6. Programul de afiliere SiteGround

SiteGround program de găzduire de afiliere web

Sunt deja în industrie de mai bine de un deceniu acum, SiteGround și-a pus amprenta ca una dintre cele mai bune platforme de găzduire web de acolo. Are o imagine de marcă stelară, care face din programul său de afiliere una dintre cele mai populare alegeri pentru bloggeri.

SiteGround este o platformă de găzduire independentă, ușor de utilizat, care oferă o calitate excelentă. Programul de afiliere SiteGround este conceput pentru a răsplăti volumul, cu un comision minim de 50 USD pe vânzare. Aceasta poate ajunge până la 125 de dolari decente, în funcție de numărul de recomandări pe care le convertiți.

Să ne uităm la unele dintre funcțiile care fac din programul de afiliere SiteGround o alegere de top.

 • Structura Comisiei bazată pe performanță: Programul oferă un comision de 50 USD pentru fiecare vânzare care se întâmplă prin recomandarea dvs. Rata crește cu numărul de conversii. În timp ce primiți 50 USD pentru până la 5 vânzări, între 6 și 10 conversii vă vor aduce 75 USD. Conversiile între 11 și 20 de ani sunt eligibile pentru o comision de 100 de dolari pe vânzare și dacă trageți 20 de conversii, aveți dreptul la o comisie generoasă de 125 USD pe recomandare.
 • Fără vânzări minime: Una dintre cele mai bune caracteristici ale programului de afiliere SiteGround este că nu trebuie să ajungeți la o anumită sumă pentru a primi comisionul. Chiar dacă faceți o singură vânzare pe lună, comisionul dvs. va fi eliberat.
 • Plăți săptămânale: Spre deosebire de sistemul de plată lunară standard, SiteGround efectuează plăți săptămânale. Acest lucru face apel la bloggerii la scară mică care caută un flux de bani mai regulat. Comisionul este eliberat la 30 de zile de la prima vânzare.
 • Suport de afiliere robust: Pe lângă faptul că le oferă afiliaților bannere bine concepute și personalizate pentru promovare, le oferă acces și unui manager de afiliere care poate fi abordat pentru orice asistență.

SiteGround este printre cele mai recunoscute nume din industrie; prin urmare, puteți fi sigur de conversii mari și inversări reduse

Comisioane bazate pe performanță de la 50 USD la 125 USD+

7. Programul de afiliere iPage

Programul de afiliere de găzduire web iPage

iPage este un nume bine cunoscut în domeniul serviciilor de găzduire, oferind diferite planuri care să se potrivească nevoilor deținătorilor de site-uri și antreprenorilor individuali. Este în industrie din 1998 și face parte din gigantul Endurance International Group (EIG).

Programul de afiliere iPage plătește una dintre cele mai bune rate din industrie, comisioanele începând de la un tarif forfetar de 105 dolari. Oferă tarife diferite pentru diferite planuri de găzduire, de la 105 USD pentru conturi partajate și VPS, până la 150 USD pentru un plan dedicat de găzduire.

Pentru procesarea plății durează între 15 și 30 de zile. Puteți alege să fiți plătit prin cec, PayPal sau credit (dacă sunteți utilizator iPage).

Să vedem câteva caracteristici specifice ale programului de afiliere iPage Hosting. Ceea ce o face o opțiune atractivă pentru afiliați?

 • Ratele Comisiei principale: Ca afiliat, aveți ocazia să câștigați până la 150 $ în comision pe vânzare. Acesta este unul dintre cele mai mari plăți ale unui program de afiliere. Chiar și rata de bază de 105 dolari este mai mare decât cele mai multe comisioane standard și nu există un plafon pentru cât poți câștiga.
 • Acces la materiale de promovare: iPage le oferă afiliaților săi acces la o varietate de materiale promoționale precum bannere afișate, link-uri text și multe altele, pe care le pot utiliza pe site-ul lor web pentru promovarea serviciilor de găzduire iPage. De asemenea, vă oferă propriul cod de recomandare pe care îl puteți utiliza în anunț.
 • Conversii mai mari: iPage oferă unele dintre cele mai ieftine planuri de găzduire din industrie. Aceasta înseamnă că facilitează o rată de conversie mai mare pentru trimiterile dvs..
 • Independența geografică: Puteți avea sediul oriunde în lume și deveniți un afiliat al iPage. Cu toate acestea, plata se face doar în dolari americani.

De asemenea, iPage oferă afiliaților săi un centru de resurse robust pe care îl pot utiliza pentru a-și crește conversiile. Deoarece face parte din EIG, iPage este un serviciu de găzduire de încredere și de încredere.

De la 105 $ la 150 $ pe vânzare

8. Programul de afiliere HostGator

Programul de afiliere gazduire web HostGator

Un alt membru al grupului Endurance International, HostGator este unul dintre cele mai îndelungate servicii de găzduire din industrie. Are milioane de utilizatori răspândiți în toată lumea.

Programul de afiliere HostGator este printre cele mai populare programe de afiliere. De asemenea, are o structură de comisioane bazată pe performanță, care răsplătește un volum mare de conversii; comisia de bază începe de la 50 USD.

Oferind planuri de găzduire VPS, găzduire WordPress, hosting cloud și hosting dedicat contului, HostGator folosește Impact Radius pentru a rula programul său de afiliere. Să săpăm mai adânc în funcțiile sale.

 • Comisie de până la 125 USD: Puteți câștiga un comision mare de 125 USD pe vânzare cu programul de afiliere HostGator. Urmează o structură bazată pe volum, unde câștigați 50 USD pentru până la 5 conversii, 75 USD pentru 6 până la 10 conversii, 100 USD pentru trimiteri între 11 și 20 și 125 USD pentru trimiteri peste 20.
 • Termeni de plată: Veți fi plătit lunar și vânzările sunt verificate la două luni după ce au fost făcute. Plata se face la o săptămână după verificarea vânzărilor. Trebuie să câștigați minim 100 USD pentru eliberarea comisionului, dar nu există o limită superioară.
 • Sistem de asistență pentru afiliere: HostGator oferă o mulțime de îndrumări pentru afiliați. De asemenea, oferă o varietate de bannere și alte materiale. În cele din urmă, vă veți putea consulta cu specialiști dacă doriți să vă creșteți ratele de conversie.

Având în vedere că planurile HostGator sunt binecunoscute și foarte populare, veți putea să vă promovați serviciile cu ușurință și să câștigați mai mult ca urmare. Acest program de afiliere este cu siguranță unul dintre cele mai de renume din industrie.

Comisioane bazate pe performanță de la 50 USD la 125 USD

9. Programul de afiliere Bluehost

Programul de afiliere de găzduire web Bluehost

Bluehost este, de asemenea, un membru al EIG, ceea ce îl face similar cu alte site-uri de găzduire din această listă.

Bluehost este o platformă de găzduire web care este renumită pentru ofertele sale de înaltă calitate și costuri reduse; prin urmare, programul său de afiliere are un punct forte printre bloggerii care doresc să genereze un venit.

Bluehost urmează o structură de comisioane, oferind 65 de dolari pe vânzare. Cu toate acestea, comisia poate merge până la 120 de dolari în funcție de numărul de sesizări pe care le faceți.

Consultați câteva oferte unice ale programului de afiliere Bluehost de mai jos:

 • Comisioane de recompensare: Puteți câștiga sume imense de bani dacă aveți capacitatea de a conduce vânzări de volum. Cu o comision de bază de 65 USD pe vânzare, sunteți eligibil pentru o rată mai mare dacă comercializați bine planurile lor și conduceți un număr mare de recomandări către portalul lor.
 • Termeni de plată: Dacă vă înscrieți cu programul de afiliere Bluehost, veți primi comisionul dvs. la 45 de zile de la sfârșitul lunii de cumpărare eligibilă. Plata este procesată între 16 și ultima zi a lunii. Trebuie să fi câștigat minimum 100 USD pentru ca plata să fie eliberată; ar trebui să ai un cont PayPal.
 • Urmărire superioară: Bluehost are unul dintre cele mai sofisticate software de urmărire; nu o singură vânzare menționată de dvs. nu este acreditată. Sistemul său de urmărire avansat tehnologic îl face un program de afiliere stabil și de încredere.
 • Îndrumare și asistență: Alăturarea programului de afiliere Bluehost vă oferă acces la o multitudine de resurse pentru a vă crește rata de conversie. De asemenea, le oferă afiliaților banner-uri de afișare și link-uri de anunțuri pentru perusul lor. În cele din urmă, editorii au acces la o echipă de experți care vă poate ghida să câștigați mai mulți bani prin comision.
 • Mai multe conversii, inversări reduse: Bluehost este un brand consacrat în domeniul de găzduire web și este deja utilizat de milioane de clienți de pretutindeni. Aceasta înseamnă că este mai ușor pentru afiliat să-și împingă serviciile de găzduire către vizitatorii obișnuiți. Deoarece serviciul de găzduire este acceptat în rândul comunității de utilizatori, veți putea genera mai multe conversii și veți menține ratele de inversare reduse.

Bluehost oferă utilizatorilor săi o varietate de planuri. Și din moment ce serviciul său constant este apreciat pe scară largă, îl veți putea promova cu ușurință. Ca afiliat de găzduire web, nu puteți greși cu programul de afiliere Bluehost.

Câștigați 65 USD + pentru fiecare înscriere

Ce este marketingul de afiliere?

Marketingul afiliat este un concept în care, în calitate de afiliat, recomandați un produs terț pe site-ul dvs. Când cineva cumpără acel produs prin link-ul dvs., primiți un comision. Simplu, nu-i așa?

cum funcționează marketingul de afiliere de găzduire web

În prezent, este una dintre cele mai bune modalități de a obține un venit pasiv, mai ales dacă ai deja un blog care atrage un număr decent de vizitatori.

Rulează un blog care se concentrează pe găzduire web, teme WordPress, blogging sau orice subiect legat de marketingul digital? Dacă o faceți, următorul pas este să vă alăturați unui program de afiliere de găzduire web. Este cel mai bun mod de a genera un venit pasiv potențial substanțial.

De ce este web hosting gazduirea de afiliere cu succes?

Pur și simplu pus, marketingul afiliat vă ajută să câștigați bani. Mulți bloggeri au reușit să utilizeze link-uri de recomandare în avantajul lor. Programele de afiliere de găzduire web ies în evidență, deoarece sunt unele dintre cele mai mari plăți de programe de afiliere de pe piață.

Tot ce trebuie să faci (mai ușor spus decât făcut, știu) este să scrii o postare care examinează o platformă de găzduire web și poți câștiga o comisie uriașă (în funcție de publicul pe care îl atrageți).

Mulți bloggeri care acoperă subiecte precum web hosting, blogging, internet marketing și tehnologie pot câștiga extrem de bine. Acestea fac acest lucru prin promovarea serviciilor de găzduire web pe site-ul lor web.

Dar cum am spus la începutul acestei postări și nu pot sublinia cât de important este acest lucru:

Ca marketer afiliat, ar trebui să recomandați doar gazdele web cu care sunteți familiarizați și să recomandați doar gazdele web pe care le-ați folosit anterior și care v-au ajutat să obțineți ceva.

Dacă nu sunteți sigur în gazda web și nu credeți că va ajuta oamenii, atunci nu ar trebui să o promovați.

Cum functioneazã?

Există mai multe modalități de a promova un serviciu de găzduire web pe blogul tău. În primul rând, puteți scrie o postare care examinează serviciile sale. Încheiați postarea de pe blog cu un link către serviciul de găzduire web.

În al doilea rând, puteți afișa bannere pe site-ul dvs. web. Aproape toate programele de afiliere vă oferă banner-urile mărcii și alte materiale promoționale. Puteți să le utilizați pe site-ul dvs. web sau să încorporați linkul lor în subsolul sau antetul site-ului dvs. Puteți utiliza, de asemenea, coduri cupon reduceri pentru a vă încuraja vizitatorii să opteze pentru serviciul de găzduire.

De fiecare dată când un vizitator verifică site-ul dvs. web, face clic pe linkul de recomandare și sfârșește să cumpere serviciul site-ului de găzduire, primiți un comision. Această comisie poate fi de la 50 USD la peste 1.000 USD, în funcție de programul de afiliere care găzduiește web și de care este structura comisiei lor.

Cine este pentru?

Programele de afiliere de găzduire web sunt destinate în principal bloggerilor care scriu despre subiecte similare precum SEO, crearea de site-uri web și bloguri și masterizarea web. Chiar și proprietarii de site-uri web generale pot fi afiliați care găzduiesc web și își pot promova serviciul preferat de găzduire.

Dacă doriți să puteți influența publicul pentru a încerca recomandările dvs., primul pas este să vă construiți încrederea. Puteți începe prin generarea de conținut de experți pe blogul dvs..

După ce faceți acest lucru, nu este foarte dificil să le direcționați către o anumită platformă de găzduire web. De exemplu, puteți include pur și simplu un subsol care spune „găzduit de SiteGround” și să conduceți vizitatorii pe site-ul SiteGround.

Dacă sunteți deja familiarizați cu marketingul afiliat standard și, de asemenea, faceți un blog despre aceste subiecte, încercați programele de afiliere de găzduire web!

Cuvinte finale

Marketingul de afiliere de găzduire web funcționează remarcabil de bine pentru bloggeri, punând constant conținut excelent. Numărul de conversii pe care le puteți face depinde foarte mult de clasamentul motorului de căutare al blogului sau site-ului dvs. web, motiv pentru care conținutul este atât de important.

Alegerea nu este o sarcină foarte dificilă pentru bloggeri. De fapt, ar trebui să știți deja despre existența acestor servicii populare de găzduire. Cu toate acestea, atunci când alegeți ceea ce doriți să promovați, țineți cont de toți factorii. Nu se rezumă doar la crearea unei comisii înalte, ci și la păstrarea conținutului dvs. legitim.

Toate programele de afiliere despre care am discutat sunt de mult timp; ei oferă bloggerilor o mare oportunitate de a genera un venit pasiv mai mare. De exemplu, celebrul blogger Pat Flynn folosește Bluehost și câștigă un comision important prin recomandări.

Dacă sunteți un blogger și căutați să vă alăturați unui program de afiliere de găzduire web, profitați și spuneți-ne ce program a funcționat cel mai bine pentru dvs.!

Mi-a fost dor de ceva important care credeți că ar trebui inclus aici? Apoi mi-ar plăcea să aud totul despre asta în comentariile de mai jos!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map