41 Exemple de tehnici de hacking pentru creștere utilizate de brandurile celebre

Aici am compilat modul în care brandurile celebre și întreprinderile din lumea reală și-au piratat drumul către creștere ?


tehnici și exemple de hacking pentru creștere

Dar mai intai …

Contents

Ce este hackingul pentru creștere?

Hacking-ul de creștere este o frază inventată de Sean Ellis în 2010. Ellis, a fost tipul „duh” la Silicon Valley pentru a ajuta companiile să își crească baza de utilizatori. El a spus asta:

Un hacker pentru creștere este o persoană al cărui adevărat nord este creșterea – Sean Ellis

Un hacker pentru creștere este cineva care este un hibrid între un comerciant și un codificator, cineva care are ca scop generează o creștere masivă / urmează (adică „creșterea”) – rapid și deseori cu un buget strâns (adică „hackerul”)

Un hacker pentru creștere se concentrează adesea pe alternative mai ieftine la metodele tradiționale de comercializare și tind să lucreze la companii mici, startup, care nu au resurse pentru a concura cu companii mai consacrate.

Consultați această listă excelentă de resurse și o listă cu instrumente.

De asemenea, trebuie să consultați această colecție de 5+ liste de verificare a strategiei de creștere cu șabloane, sfaturi și exemple. Aflați cum să creați obiective la nivel înalt, identificați contribuțiile cele mai importante și chiar cum puteți derula experimente de creștere pentru a atinge aceste obiective.

3 hakuri de creștere celebre

 • Inapoi cand Facebook scopul inițial a fost să achiziționeze 200 de milioane de utilizatori în 12 luni. Un faimos hack de creștere pentru a realiza acest lucru a fost oferind insigne și widget-uri încorporabile pe care utilizatorii le-au putut posta pe site-urile și blogurile lor care au legat oamenii înapoi la pagina lor de Facebook. Acest hack a dus doar la milioane de înregistrări.
 • LinkedIn a crescut de la 2 milioane la 200 de milioane de utilizatori prin implementarea unei tehnici de hacking pentru creștere care le-a permis utilizatorilor să-și creeze propriul profil public. Aceasta a fost o mișcare strălucită de LinkedIn, deoarece s-a asigurat că profilurile de utilizator apar în mod organic în rezultatele căutării Google și aceasta a ajutat la creșterea brandului și bazei de utilizatori a LinkedIn..
 • YouTube a început ca o platformă de partajare a videoclipurilor și a devenit din cel de-al doilea cel mai mare motor de căutare din lume după Google, folosind această tehnică de hacking de creștere. Când vizitați YouTube pentru a viziona un videoclip, puteți obține un cod încorporat care vă permite să partajați videoclipul pe blogul dvs., site-ul sau rețeaua socială. Acest lucru face extrem de ușor pentru utilizatori să încarce videoclipuri și să le partajeze în întreaga lume.

Acum să trecem la punctele de creștere specifice …

Exemple de tehnici și strategii de hacking pentru creștere

Hacks de creștere a achizițiilor (marketing gratuit)

 1. Hackul de trafic Quora

Utilizați SEMrush + Quora pentru a îmbunătăți clasamentul dvs. de căutare organică pe Google, făcând acest lucru:

 1. În SEMrush > Domeniul Analytics > Cercetare organică > căutați quora.com
 2. Faceți clic pe Filtre avansate și filtrați pentru Cuvinte cheie care conțin cuvântul cheie țintă, Poziții mai mici de 10 și Volum mai mare de 100
 3. Accesați Quora și scrieți cel mai bun răspuns la întrebare
Companii care au făcut acest lucru:

Geckoboard

Citeste mai mult:

 1. Hackul demo demonstrativ

Pe pagina de destinație sau formular de înscriere pentru magnetul dvs. gratuit de plumb (document alb, studiu de caz, video, etc), includeți un câmp suplimentar „Da / Nu” la sfârșitul formularului care scrie „Doriți o demonstrație a software-ului nostru ?“ astfel încât să puteți rezerva demonstrații cu persoane care sunt deja interesate să vă vadă software-ul.

Companii care au făcut acest lucru:

KISSmetrics, Bounce Exchange

Citeste mai mult:

http://grow.kissmetrics.com/webinar-171

 1. Hackul avansat „Powered By”

Utilizați tactica „alimentată de”. O parte din acești vizitatori vor face clic pe ea și vor ajunge pe pagina dvs. de pornire unde unii vor solicita o demonstrație. S-a demonstrat că duce la un coeficient viral k > 0.4, ceea ce înseamnă că la fiecare 10 utilizatori dobândiți va genera 4 utilizatori suplimentari. Pentru a optimiza mai multe conversii, utilizați inserarea dinamică a cuvintelor cheie pe pagina de destinație la care trimiteți persoane cu numele companiei care le-a trimis pe site-ul dvs. web.

Companii care au făcut acest lucru:

Intercom, Wistia, Qualaroo

Citeste mai mult:

https://blog.aircall.io/the-saas-guide-to-leveraging-the-powered-by-tactic/

 1. Hack-ul de creștere a Scarzimii Gmail

Când Google a lansat Gmail în 2004, toată lumea folosea fie Hotmail, fie Yahoo. Google și-a transformat problema subdog în avantaj. Cu un spațiu limitat pe server disponibil, Google a făcut o virtute din lipsă. Când a fost lansat, a fost doar prin invitație, începând cu aproximativ 1000 de influenți care au putut să-și adreseze prietenii. Acest lucru a creat impresia că, atunci când v-ați înscris la Gmail, ați făcut parte dintr-un club exclusiv.

Companii care au făcut acest lucru:

Gmail

Citeste mai mult:

http://time.com/43263/gmail-10th-anniversary/

 1. Hackul Dream 100 ABM

Folosiți această simplă tehnică de marketing bazată pe cont pentru a vă identifica 100 de clienți de vis (sau orice număr), aflați la ce colegiu a luat decizia din fiecare companie, trimiteți-i sau o șapcă de baseball de la colegiul lor cu o notă personală despre cum compania dvs. îi poate ajuta.

Companii care au făcut acest lucru:

Cutie

 1. Hackul Co-Webinar

Contactați influențarii din spațiul dvs. care au o audiență mare și realizează un co-webinar educațional cu ei. În loc să vindeți cu greu pe webinar, faceți un webinar educativ 100% cu un sondaj la sfârșitul webinarului, pentru ca oamenii să selecteze dacă sunt interesați de o demonstrație a software-ului dvs..

Companii care au făcut acest lucru:

Hubspot, Unbounce, Uberflip

Citeste mai mult:

https://www.eofire.com/podcast/nathanlatka/

 1. Hackul de marketing al datelor OKCuрid

Datarea online este o industrie de mai multe miliarde de dolari, iar OkCupid a utilizat propriile date interne pentru a crea postări pe blog, iar acest lucru le-a ajutat să devină o centrală în industria de întâlniri. Setul de date colosal al OKCupid a devenit o mină de aur de marketing. Postările de pe blog-ul OkCupid sunt construite în mod obișnuit în baza propriilor cercetări de date și au fost întocmite cu titluri clickbait și subiecte controversate. Puteți utiliza date pentru a ajuta povestirea tendințelor, observațiilor și analizelor fundamentate empiric asupra industriei în care vă aflați.

Companii care au făcut acest lucru:

OkCupid

 1. Hack Minimum Product Viral

Construiește ceva în 1-2 zile’este mai viral decât produsul dvs. real pentru a testa potrivirea sentimentului și a construi o listă de e-mailuri pentru a lansa produsul principal. Asigurați-vă că produsul viral este strâns aliniat la produsul principal și concentrați-vă asupra volumului de utilizatori, astfel încât să puteți maximiza conversiile de la produsul viral la produsul principal.

Companii care au făcut acest lucru:

Calm

Citeste mai mult:

 1. Hack Marketplace App

Dacă aveți o integrare cu o companie mare SaaS, puteți încerca să faceți ca aplicația dvs. să fie listată pe piața lor (de exemplu: Salesforce App Exchange, G Suite Marketplace, Xero App Marketplace).

Companii care au făcut acest lucru:

Pipedrive, Insightly, ProsperWorks

Citeste mai mult:

https://auth0.com/blog/how-to-get-from-0-to-10000-customers-with-b2b-app-marketplaces/

 1. Hackul inteligent SEO

Uită-te la cele mai mari cuvinte cheie de conversie din interiorul programului AdWords, apoi creează o strategie SEO în jurul valorii de a obține aceste cuvinte cheie în clasament organic. Sau dacă nu’să derulați aspectul AdWords la raportul dvs. de căutare în Google Search Console pentru a vedea ce cuvinte cheie primesc clicuri pe site-ul dvs. web, dar sunt pe pagina 2 și au nevoie de un impuls până la pagina 1.

Companii care au făcut acest lucru:

Optim, Lever, simPRO

Citeste mai mult:

http://searchengineland.com/how-to-leverage-ppc-to-discover-high-converting-keywords-for-seo-131862

 1. Hack Smart Integrations SEO

Creați o pagină care vorbește despre integrarea dvs. cu alți parteneri de software, astfel încât atunci când cineva caută un caz de utilizare specific al software-ului partenerilor dvs. de integrare pe care îl rezolvă software-ul dvs., site-ul dvs. va apărea.

Companii care au făcut acest lucru:

Zapier, Xero, Klipfolio

Citeste mai mult:

https://zapier.com/zapbook/slack/trello/

 1. Hackul de 3.000 de conținut de Word Word

Scrieți mai mult de 3000 de articole în blog în profunzime care acoperă în detaliu un subiect specific. În articol, prezentați citate de la influenții industriei și conectați-vă la cercetări de pe alte bloguri de renume, apoi trimiteți-i prin e-mail pentru a le anunța că le-ați prezentat în articolul dvs. pentru a promova partajarea socială.

Companii care au făcut acest lucru:

Buffer, Moz, Shopify

Citeste mai mult:

https://www.quicksprout.com/2017/01/04/a-step-by-step-guide-to-producing-a-3000-word-article-on-any-topic/

https://visioneerit.com/7-tips-can-growth-hack-social-media-presence-today/

 1. Hackul de răspuns la sondaj

Trimiteți un sondaj pe lista dvs. de corespondență și oferiți respondenților șansa de a câștiga cupcakes. Alegeți la întâmplare 10 participanți din sondaj pentru a primi o duzină de cupcakes. Este dovedit că oamenii ar primi mai degrabă o duzină de cupcakes decât un iPad.

Companii care au făcut acest lucru:

RJMetrics

Citeste mai mult:

https://thinkgrowth.org/the-greatest-marketing-growth-hack-of-all-time-hint-cupcakes-784ccaa3f78

 1. Hackul de înaltă calificare

Asigurați-vă că toți cei care cumpără software-ul dvs. trebuie mai întâi să parcurgă acest proces înainte de a le oferi o încercare sau o demonstrație a software-ului dvs. (cu excepția cazului în care este vorba de o sesizare). TOFU: conținut de top-of-the-funnel (de exemplu: report, whitepaper, swipe file, etc), MOFU: the middle of the the funnel content (webinar, video, etc), BOFU: bottom-of -conținutul pâlniei (studii de caz, demo, apel de strategie, etc.).

Companii care au făcut acest lucru:

HubSpot

Citeste mai mult:

https://rocketshipgrowth.com/the-most-scalable-channel-for-large-highly-qualified-saas-leads-hint-its-not-facebook-4c6fe110a6e7

 1. Hack Repost de conținut

Urmați acești 5 pași.

 1. Pasul 1: Trimiteți e-mail pe lista dvs. cu articolul dvs. (oricând aveți cea mai mare rată deschisă, pe baza statisticilor dvs. de e-mail).
 2. Pasul 2: Partajează articolul despre conturile de socializare imediat ce este trimisă campania de e-mail.
 3. Pasul 3: Caută canale relevante pentru afacerea ta și trimite link-uri acolo (de exemplu: forumuri, grupuri FB, grupuri Slack).
 4. Pasul 4: așteptați câteva zile pentru a obține date analitice (statistici, partajări și comentarii).
 5. Pasul 5: Trimiteți e-mailuri sau tweet editorii marilor editori care raportează pe subiectul dvs. de conținut cu captură de ecran a probei de tracțiune (de exemplu: “Postarea mea are o cotă de partajare de 50%, captură de ecran atașată, repost?”).
Companii care au făcut acest lucru:

Uber, HubSpot, KISSmetrics

Citeste mai mult:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-promote-b2b-saas-content-eab660ee2407

 1. Hack Backlash PR

Obțineți un PR prost? Să fii acuzat ca „extragere”? Construiți un site web dedicat în care desfășurați povestea, prezentați faptele și arătați dovezi sociale pentru a dovedi versiunea dvs. de poveste și a converti haters în clienți.

Companii care au făcut acest lucru:

Freshdesk

Citeste mai mult:

http://ripoffornot.org/

 1. Procesul Twitter Leapfrog

Au dispărut zilele în care ați putea scrie o scurtă postare pe un blog de 500 de cuvinte pe un subiect și așteptați sute, dacă nu chiar mii de vizitatori să o găsească online. Zilele de „publicare și rugăciune” au dispărut de mult. Astăzi este nevoie de mai mult efort pentru a fi observat. introduce „Metoda Leapfrog Twitter”. Este un proces care ajută la livrarea articolelor dvs. recent publicate către sute de cititori extrem de vizați.

 1. Pasul 1: Scrieți un articol de 10x / badass pe un subiect pe care îl cunoașteți bine
 2. Pasul 2: Identificați persoanele care au distribuit articole similare pe social media
 3. Pasul 3: Partajați articolul dvs. cu aceste persoane
Companii care au făcut acest lucru:

clică

Citeste mai mult:

LOCURI DE CREȘTERE A ACQUISIUNII (MARKETING PLATITĂ)

 1. Hackul de publicitate cu buget redus

Retargetați persoanele care au văzut pagina de vânzări pentru produsul dvs. SaaS ȘI nu au primit o probă / demonstrație / cumpărare gratuită ȘI care sunt utilizatori ai anumitor pagini de fan (de exemplu: cel mai mare concurent). Cu această direcționare stratificată, publicul dvs. va fi foarte mic, ceea ce vă permite să cheltuiți mai puțin de 10 USD buget pe zi, să creați un anunț care vorbește în mod specific publicului dvs. țintă, astfel încât să puteți crește rata de clic și să creșteți conversiile dvs., care în rândul său va reduce costul anunțului.

Companii care au făcut acest lucru:

SamCart

Citeste mai mult:

http://www.digitalmarketer.com/buying-website-traffic/

 1. Hackul de retargeting inbound

Convertiți mai multe din traficul dvs. de intrare în clienți, reargetându-le în aceste 8 rețele publicitare: GDN, Facebook, Gmail, YouTube, Instagram, Twitter, Taboola, Yahoo Gemini și AOL ONE.

Companii care au făcut acest lucru:

Optimizely

Citeste mai mult:

https://rocketshipgrowth.com/how-the-worlds-biggest-saas-companies-leverage-inbound-to-dominate-a-market-cae780d38bcd

 1. Hackul SaaS AdWords

Cuvinte cheie pentru concurenți care se transformă în funcții specifice, specifice industriei și cu convertire ridicată. Conduceți oamenii direct către pagini de destinație specifice funcției și specifice industriei, cu un apel la acțiune pentru o demonstrație a software-ului dvs., pentru ca oamenii să se afle la telefon cu vânzări.

Companii care au făcut acest lucru:

NetSuite, Zoho, Freshdesk

Citeste mai mult:

https://rocketshipgrowth.com/how-we-outcompete-ebay-on-google-adwords-without-a-big-ad-budget-885e22d4e619

 1. Hackul de hipercreținere PPC

Executați anunțuri Google pe o pagină de destinație pentru o înregistrare gratuită sau un apel demo. 1-10% se vor converti. Pentru a converti celelalte 90% + retarget-le cu reclame FB plumb folosind o vânzare mai moale (ca o carte albă). Din puterea lor conduce într-o campanie de automatizare de marketing (cum ar fi un mini-curs de e-mail) și dă-i drumul pentru a începe un proces sau a rezerva o demo cu echipa de vânzări.

Companii care au făcut acest lucru:

Drip, SurveyMonkey, Pardot

 1. Hackel pentru schimb de pixeli

Găsiți o altă companie care vinde același client țintă ca și dvs. (dar nu este concurențială) și oferiți-vă să vă asociați prin plasarea pixelului de retargeting pe site-ul dvs. web, în ​​timp ce plasați pixelul dvs. de retargeting pe site-ul lor web folosind un instrument precum Publicul Perfect Conectați. Utilizați reclame de retargeting pe Facebook pentru a conduce noi câștiguri, eficiente din punct de vedere al costurilor în partea de sus a pâlniei dvs. cu un magnet de plumb TOFU.

Companii care au făcut acest lucru:

Religie nouă, SendGrid, Runscope

Citeste mai mult:

http://marketingland.com/perfect-audience-launches-partner-retargeting-network-directly-target-others-sites-visitors-83518

 1. Hackerul competitorului AdWords

Dacă există un concurent major în spațiul dvs. pe care îl caută mulți oameni, dar SaaS dvs. oferă o valoare mai bună pentru bani, funcții mai bune sau o reputație mai bună, puteți viza condițiile lor de marcă. Pentru a face acest lucru fără a irosi bugetul de marketing, identificați mai întâi punctul dvs. de diferență unic (adică: valoare pentru bani, caracteristici, reputație). În al doilea rând, vizați cuvintele cheie bazate pe USP-ul dvs. (adică: funcții = [mailchimp], valoare pentru bani = [preț pe mailchimp], reputație = [revizuire mailchimp]). În al treilea rând, creați o pagină de destinație care arată cum sunteți mai bun decât concurentul dvs. în acea zonă cu un tabel de comparație, astfel încât anunțul dvs. este mai relevant și să fie difuzat.

Companii care au făcut acest lucru:

Interfon, Quickbook, Wrike

Citeste mai mult:

https://www.intercom.com/customer-support/zendesk-alternative

 1. Hack-ul de înregistrare a probelor de Facebook Algorithm

Plasați un pixel de urmărire a conversiilor FB pe pagina pe care oamenii o conectează după ce s-au înscris pentru o probă a software-ului dvs., creați un public Lookalike bazat pe persoane care au atins pixelul de urmărire a conversiilor, apoi creați o campanie FB cu obiectivul „Conversii site-uri”. trimiterea traficului dvs. de audiență similară către o pagină cu o ofertă de încercare gratuită. Facebook își va folosi algoritmul pentru a viza persoane care sunt cele mai asemănătoare cu persoanele care s-au înscris și s-au convertit pe site-ul dvs..

Companii care au făcut acest lucru:

InVision, Treehouse, Asana

 1. Hackul TOFU Facebook

Folosiți anunțuri plumb FB pentru a conduce oamenii către un magnet de plumb (de exemplu: studii de caz pentru verticale specifice, whitepaper etc.). Vei crește conversiile, deoarece atunci când cineva face clic pe anunțul principal, se va deschide un formular cu informațiile de contact FB ale persoanei populate automat. Apoi, utilizați e-mailuri de automatizare de marketing pentru a oferi rolul principal în solicitarea unei demo-uri a software-ului dvs..

Companii care au făcut acest lucru:

Infusionsoft, Salesforce, InsightSquared

 1. Hackul de retargeting a studiului de caz

Retarget vizitatorii site-ului web la o pagină de studiu de caz (de exemplu: vezi cum Bob, un CMO din Zendesk ne-a obișnuit să obținem XYZ) cu ​​un apel la acțiune la sfârșitul studiului de caz pentru o demonstrație (excludeți lista de utilizatori plătite astfel încât să vă nu pierde bugetul publicitar). Grupați vizitatorii site-ului web care văd studiul de caz într-o audiență unică, apoi arătați-le anunțuri la un nou studiu de caz, astfel încât potențialii dvs. cei mai implicați să vadă studii noi de caz în ordinea secvențială pe care ați configurat-o.

Companii care au făcut acest lucru:

SIMPRO

Citeste mai mult:

http://www.jonloomer.com/2016/05/10/facebook-website-custom-audience-enhancements/

 1. Hack-ul pentru personalitate de afinitate personalizată

Creați o audiență din partea persoanelor care au vizitat anumite site-uri web pe care le definiți (concurenții dvs., blogurile, publicațiile din industrie, etc.) și apoi vizați-le cu reclame Google afișate. Cineva care vede un anunț afișat nu este neapărat interesat de produsul dvs., așa că oferiți conținut care credeți că va fi valoros și util pentru perspectivele dvs. de a crea încredere și conștientizare a mărcii (de exemplu: webinar, whitepaper, etc.).

Companii care au făcut acest lucru:

Zendesk, Intuit, Emma

Citeste mai mult:

https://support.google.com/adwords/answer/2497941?hl=en-AU

 1. Hackul concurentului Gmail

Afișați anunțuri Gmail persoanelor care primesc e-mailurile concurenților dvs. Pentru a obține o direcționare cât mai exactă, vizați domeniile concurenților dvs. utilizând destinații de plasare a domeniului.

Companii care au făcut acest lucru:

DigitalOcean

 1. Hackul plătit tehnic

Utilizați un instrument de liste de plumb precum BuiltWith pentru a construi o listă de factori de decizie la companii țintă ideale care utilizează software-ul concurentului. Încărcați adresele de e-mail ale factorilor de decizie într-un public personalizat la care puteți difuza reclame. Apoi, creați o audiență similară din acea audiență personalizată pentru a vă direcționa anunțurile către perspective și mai calificate (începeți cu un public similar cu 1%, apoi scalați pe măsură ce vedeți rezultatele).

Companii care au făcut acest lucru:

BuiltWith, Datanyze

 1. Hackul de reclame YouTube

Utilizați anunțuri in-stream YouTube pentru a viza anumite canale YouTube relevante pentru piața dvs. și plătiți doar dacă cineva urmărește ultimele 30 de secunde.

Companii care au făcut acest lucru:

Wishpond, Salesforce

Citeste mai mult:

http://www.digitalmarketer.com/youtube-ad-types/

 1. Hackul de reclame native

Consultați raportul dvs. de conversii din Google Analytics pentru a identifica adresele URL ale conținutului blogului cu cea mai mare cantitate de
conversii de plumb. Promovează-ți cea mai mare piesă de conținut de conversie a blogului în rețelele publicitare precum Taboola, Outbrain sau Twitter.

Companii care au făcut acest lucru:

Netflix

Citeste mai mult:

https://blog.hubspot.com/agency/native-ads-201

MONETIZAREA LOCURILOR DE CREȘTERE

 1. Hackul de personalizare a mesajelor vocale

Când cineva optează pentru unul dintre magneții de plumb, colectați numărul său de mobil și apoi utilizați Slybroadcast pentru a înregistra un mesaj personal care este trimis la mesajul vocal.

 1. Trial de conversie hack

Trimiteți acest e-mail de șapte cuvinte către un segment important al încercărilor dvs. care nu s-au transformat în clienți plătite folosind această copie de e-mail: „{{Nume}}, mai sunteți în căutarea {{produs}}?” Apoi pregătește-te pentru o zi plină de răspuns la e-mailuri. Combinați acest lucru cu The Hack Irresistible Offer, trimitând o scurtă urmărire oferind un discount sau un proces extins (mai ales dacă au existat modificări ale produsului de atunci) pentru a le recupera.

 1. Hackul de retargeting de la bord

După ce cineva s-a înscris pentru o probă gratuită, reîncărcați-le cu anunțuri care merg pe o pagină pentru un webinar gratuit sau apel gratuit la echipa de succes a clienților dvs. pentru a vă asigura că au totul pus la punct în afacerea lor pentru a se pregăti după încheierea procesului..

Companii care au făcut acest lucru:

Heyo

Citeste mai mult:

https://rocketshipgrowth.com/how-to-increase-free-trials-to-paid-customers-with-onboarding-retargeting-5e8cc05e3756

 1. Hackul de optimizare la bord

Faceți clic pe clienții de succes care utilizează produsul dvs. și examinați ceea ce au făcut în primele 7-14 zile. Încercați să găsiți primele trei lucruri comune pe care le-au făcut acești oameni și integrați-le într-un scor de utilizator. Acestea sunt activitățile pe care doriți să le conducă. Optimizați-vă mesaje de bord și în aplicație pentru a conduce oamenii pe calea de a face aceste trei lucruri.

Companii care au făcut acest lucru:

HubSpot

Citeste mai mult:

https://www.saastock.com/blog/view/the-data-driven-marketing-playbook-with-hubspot-gocardless-and-idio

 1. Hack Irezistible Offer

Dacă valoarea software-ului tău vorbește de la sine, adăugați un e-mail în automatizarea de marketing cu un stimulent pentru a cumpăra sau a demonstra produsul dvs. (de exemplu: Vedeți cum funcționează software-ul nostru și obțineți un card cadou Amazon de 25 USD). Poate părea spammy, dar multe companii B2B SaaS mari îl folosesc pentru a genera demo-uri calificate, deoarece poate muta oamenii de la a te ocupa de numărul 101 din lista lor de priorități pe locul 3.

Companii care au făcut acest lucru:

LeadPages, Bizible

Citeste mai mult:

http://www.bizible.com/blog/4-b2b-saas-growth-hacks-that-helped-bizible-raise-8m

SALUTURI DE CREȘTERE A RETENȚIEI

 1. Hackul de feedback al clienților

După ce o persoană se înscrie și completează toate sfaturile pentru instrumente la bord, trimiteți-le o aplicație de felicitare integrată
notificare și e-mail care se oferă pentru a trimite un cadou de autocolante în e-mail. În link-ul de e-mail către un Typeform care colectează utilizatorul’adresa de mail. În partea de jos, oferiți oamenilor două câmpuri de răspuns opționale: 1) Ce v-a adus în [aplicația dvs.]? Ce problemă căutați să rezolvați? 2) Ceea ce am putea face mai bine? Aveți vreo caracteristică / produs care ne lipsește? Folosiți Zapier pentru a trimite răspunsuri din aceste 2 câmpuri pe placa de produs. Utilizați placa de produs pentru a goli și clasifica cererile de funcții, în funcție de prioritatea grupurilor de utilizatori și de modul în care o caracteristică se încadrează în viziunea dvs. mai largă pentru produsul dvs..

Companii care au făcut acest lucru:

CloudApp

Citeste mai mult:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Hackul de reactivare a produsului

Trimiteți automat acest e-mail către utilizatorii care au refugiat’v-ați folosit produsul timp de 30 de zile: “Mă întrebam dacă puteți economisi o secundă pentru a-mi anunța ce credeți despre produs și dacă aveți idei despre ce am putea face pentru a îmbunătăți? În schimb, eu’Am mers mai departe și am adăugat o lună din planul profesional gratuit în contul dvs..

Companii care au făcut acest lucru:

CloudApp

Citeste mai mult:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Hacky Produs Sticky

Pentru fiecare nivel de abonament din produsul dvs., creați o serie de trei e-mailuri cu un CTA care să le permită / parcurgeți cea mai importantă caracteristică a nivelului de prețuri (de ex .: e-mail nr. 1 > Așteptați 1 zi > E-mail # 2 > Așteptați 2 zile > E-mail # 3 > Campania finală). Apoi, începeți o a doua campanie de trei e-mailuri pentru a le activa / parcurge următoarea caracteristică importantă din produsul dvs., astfel încât să puteți crea utilizatori lipicioși care sunt mai puțin susceptibili să se arunce.

Companii care au făcut acest lucru:

CoSchedule

Citeste mai mult:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Hack Report personalizat

Automatizați trimiterea unui raport personalizat lunar de măsurare care include un rezumat al rezultatelor obținute de clientul dvs. în timpul lunii. Utilizați un instrument de date despre clienți precum Segment pentru a conecta datele de utilizare din produsul dvs. într-un instrument de automatizare a marketingului de date, cum ar fi Customer.io. Configurați declanșatoarele de date utilizând logica „if / else” pentru a oferi clienților dvs. recomandări acționabile despre locul în care se pot îmbunătăți.

Companii care au făcut acest lucru:

AdRoll

Citeste mai mult:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. Hack Gamification Product

Când un client atinge o etapă specifică din aplicația dvs., le trimite o recompensă, sfaturi pentru a trece la nivelul următor și un apel către acțiune pentru a face upgrade. De exemplu, pentru software-ul listei de email Sumo:

 1. 1 abonat de e-mail = Sumo Sticker (plus sfaturi pentru a ajunge la 100 de abonați de e-mail)
 2. 100 de abonați prin e-mail = tricou Sumo (plus sfaturi pentru a ajunge la 1000 de abonați prin e-mail)
 3. 1000 de abonați prin e-mail = Ochelari de soare Sumo (plus sfaturi pentru a ajunge la 10000 abonați de e-mail)
 4. 10000 Abonați Email = Sumo Hat (plus sfaturi pentru a ajunge la 100000 de abonați de e-mail)
 5. 100000 Abonați prin e-mail = Sumo Taco Prânz
Companii care au făcut acest lucru:

AdRoll

Citeste mai mult:

https://clearbit.com/books/data-driven-marketing/customer-retention

 1. NPS Churn Buster Hack

Trimiteți un e-mail tuturor utilizatorilor cu o zi după încheierea procesului gratuit. În e-mail, utilizați un sondaj NPS care vă întreabă utilizatorul cu cât este de probabil să recomande software-ul dvs. unui prieten sau coleg pe o scară de la 0 la 10. Dacă scorul NPS este <6 le mulțumesc pentru onestitatea lor și cereți feedback, dacă este vorba despre 6-8 ofertă pentru a-și extinde procesul gratuit, dacă este >8 oferă-le o promoție de upgrade.

Companii care au făcut acest lucru:

Menţiune

Citeste mai mult:

Bine …

Acum, sunteți echipat cu o grămadă de tehnici de hacking de creștere „cum să faceți” acționabile, pe care le puteți copia & lipiți și începeți să lucrați pentru pornirea dvs..

Mult noroc!

Mulțumiri și credite către: Spreadshare.co și Rocketship Agency pentru furnizarea inspirației și sursei de date pentru acest post.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map