WP-moottorin katsaus

WP Engine tarjoaa hallittua WordPress-isäntäsivustoa ympäri maailmaa ja tarjoaa uskomattoman tuen sekä WordPressille optimoituja yritysluokan isännöintejä. Mutta onko WP Engine paras valinta sinulle?


Verkkoyrityksen omistajana, joka haluaa skaalautua ja menestyä, sinun on löydettävä tapoja säästää aikaa, torjua sivuston turvallisuutta ja varmistaa, että käyttäjilläsi on paras mahdollinen kokemus sivustosi navigoinnin aikana. Siksi niin monet WordPress-verkkosivustojen omistajat rakastavat WP-moottori.

Ja etenkin heidän rensoitu nopeustekniikka. Koska WP-moottorista on tullut ensimmäisenä onnistuneena WordPress-isäntänä, joka otti käyttöön Google Cloud Platformin uusin infrastruktuuri, Laske optimoidut virtuaalikoneet (VM) (C2).

WP Engine tarjoaa nyt suorituskyvyn, joka on 40% nopeammin. Tämä on päälle ohjelmistojen optimointeja, jotka ovat johtaneet 15%: n koko käyttöympäristön suorituskyvyn paranemiseen.

WP Moottorin nopeustekniikka on tärkein ominaisuus, jota asiakkaat rakastavat heistä eniten.

Arvostelut TwitterissäEnimmäkseen positiivisia arvosteluja ihmisiltä Twitterissä

Tässä WP-moottorin arvostelu Tarkastelen tarkkaan hyviä ja huonoja puolia ja suoritan omat auttaakseni sinua päättämään, ennen kuin kirjaudut heidän kanssaan WordPress-sivustolle.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä vain WordPress-verkkosivustoasi 25 dollaria kuukaudessa (yleensä 30 dollaria kuukaudessa), kun maksetaan vuosittain.

Mitä opit tässä arvostelussa

 1. Hyödyt

Täällä pohdin mitä he tekevät, koska etenkin kolmen S: n web-hosting-palvelun ympärillä on paljon positiivisia; , turvallisuus ja tuki.

 1. Huonot puolet

Heillä on paljon asioita oikein, mutta kuten kaikissa siellä olevissa (isännöinti) palveluissa, se ei ole kaikki täydellistä, tässä kerron mitä heidän .

 1. suunnitelmat & hintoja

Täällä käyn läpi heidän erilaiset ja mitä ominaisuuksia heidän erilaisissa suunnitelmissaan on.

 1. Onko WP Engine mitään hyvää?

Kierrän lopuksi asiat yhteenvetoon ja ilmoitan sinulle, ovatko ne WordPress-hallintapalvelua .

Ylläpito WordPress-hosting on premium-palvelu, joka on suunniteltu paitsi isännöimään sivustosi tietoja ja toimittamaan ne nopeasti sivuston kävijöille, myös auttamaan sivuston omistajia hallitsemaan työläitä tehtäviä, jotka johtuvat kasvavan verkkosivuston pitämisestä.

Vaikka jokaisella hallitussa WordPress-isännässä on erilainen ominaisuuspaketti, painopisteen tulisi olla sivuston nopeudessa, suorituskyvyssä, asiakaspalvelussa ja tietoturvassa.

wp-moottorin arvostelu

Katsotaanpa, kuinka he mitataan tässä WPEngine-katsauksessa.

WP-moottorin ammattilaiset

WP Engine perustettiin vuonna 2010 Austinissa, Texasissa. Sen tarkoituksena oli tarjota erikoistunutta WordPress-hosting-palvelua, koska WordPress-sisällönhallintajärjestelmä osoittautui edelleen suosituimmaksi saatavana olevaksi blogialustaksi..

Se on rakennettu maailmanluokan verkkoinfrastruktuuriin ja integroitu rotujen parhaimpiin teknologiakumppaneihin, kuten Google, AWS ja New Relic. Se on yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on 18 maailmanlaajuista datakeskusta..

WP Engine uskoo avoimen lähdekoodin voimaan. He ovat rakentaneet WordPress Digital Experience Platformin (DXP), jota saa yli 30 avoimen lähdekoodin tekniikkaa.

Mutta ovatko ne tänään parhaiten hallittuja WordPress-hosting-ratkaisuja? Katsotaanpa katsomaan.

1. Palovammainen nopeus

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miksi verkkosivustosi latautuu nopeasti ja toimivat jatkuvasti riippumatta siitä, minkä kokoinen se on. Onneksi WP Engine on kaiken päällä.

“Nopeuden” merkitystä ei voida aliarvioida, ja heillä on tästä mitä sanoa siitä:

Nopean lastauspaikan omaaminen on tänään välttämätöntä, mitä nopeustekniikan pinoa WP Engine käyttää?

Sivuston nopeus on merkittävä erottelija WP-moottorille. Se on yksi foorumin tärkeimmistä tunnusmerkeistä, joka erottaa meidät kilpailijoistamme. Tämän takana oleva tekniikka sisältää yhden napsautuksen CDN-integroinnin, mukautetun NGINX-laajennuksen ja SSD-tekniikan. CDN lyhentää huomattavasti omaisuuden odottamisaikaa ja varmistaa resurssien vapautumisen tärkeitä pyyntöjä varten. NGINX-integrointi tarjoaa paremman kokemuksen vierailijoillesi priorisoimalla ihmisten pyynnöt automatisoitujen järjestelmäpyyntöjen sijaan. Ja SSD-tekniikka estää RAM-kylläisyyttä ja parantaa taustaohjelmien renderointia. Tutustu tälle sivulle saadaksesi syvemmälle sukellusta teknologiapinoomme.

Infrastruktuurin kannalta katsottuna olemme tehneet yhteistyötä Amazon Web Services -palvelun ja Google Cloud Platformin kanssa tarjotaksemme asiakkaille valikoiman yritystason ratkaisuja, jotka tarjoavat salamannopeita, skaalautuvia, erittäin saatavissa olevia ja turvallisia kokemuksia. Lisäksi tällaisten korkealaatuisten yhteistyökumppaneiden avulla voimme tarjota tietokeskuksia moniin eri paikkoihin – yhteensä 18. Tämä maailmanlaajuinen läsnäolo antaa meille kyvyn palvella enemmän asiakkaita paikallisella tasolla, missä he näkevät tuloksena lisää suorituskykyä ja nopeuden parannuksia.

WPEngine -logo
Robert Kielty – WP Moottorin tytäryhtiöpäällikkö

CDN-palvelut

He ovat tehneet yhteistyötä StackPathin (entinen MaxCDN) kanssa tarjotakseen kaikille asiakkailleen pääsyn sisältöverkon toimituspalveluihin. CDN: n käyttö voi vähentää huomattavasti viivettä ja parantaa sivuston nopeutta, koska maapalloa kattavat palvelimet toimivat yhdessä toimittaakseen sivustosisällön käyttäjille heidän maantieteellisen sijaintinsa perusteella. CDN on ilmainen kaikkien suunnitelmien kanssa.

WP Moottorin EverCache-tekniikka

He ovat rakentaneet kaikkien aikojen skaalautuvamman WordPress-arkkitehtuurin, nimeltään EverCache – nopeuden toimittamiseksi ja liikenteen piikkien käsittelemiseksi kaikilla isännöimillä verkkosivustoilla ilman seisokkeja..

Jotta tämä tapahtuisi, asiakkaat käyttävät yhdistelmää CDN-palveluita, EverCachen suorittamaa aggressiivista välimuistia ja päivittävää päivitystä aina, kun jotain uutta ilmestyy verkkosivustollesi. Toisin sanoen sivustosi toimittaa sisältöä nopeasti ihmisille ympäri maailmaa, tallentaa välimuistiin kaiken staattisen sisällön ja päivittää sivustosi jopa milloin tahansa muutoksen tekeessä..

wp-moottorin välimuisti

Sivun välimuisti, muisti ja objektien välimuisti (on oltava käytössä käyttäjäportaalissa) ovat kaikki sisäänrakennettuja, ja ne voidaan helposti puhdistaa WordPress-järjestelmänvalvojan alueelta.

WP Engine välimuistiin tallentaa aggressiivisesti kaiken sivuista syötteisiin 301-uudelleenohjauksiin aliverkkotunnuksissa; tämä saa sivustosi latautumaan salamannopeasti.

WP Moottorin sivun suorituskykytyökalu

Kaikilla asiakkailla on käyttäjäportaalissa pääsy Sivun suorituskyky -työkaluun. Jotta voit käyttää sitä, sinun tarvitsee vain kirjoittaa sivustosi URL-osoite ja nähdä kuinka hyvin se toimii.

moottorin kierrosluvun testityökalu

Tässä on erittely siitä, millaisia ​​tietoja tämä työkalu tarjoaa:

 • Suosituksia sivuston nopeuden ja suorituskyvyn parantamiseksi
 • Sekuntien lukumäärä, joka kului selaimesta ensimmäisen objektin näyttämiseen näytöllä
 • Keskimääräinen aika, joka kuluu verkkosivustosi kaikkien näkyvien osien näyttämiseen ruudulla
 • Analysoitavan verkkosivun pyytämien resurssien lukumäärä (mukaan lukien resurssit, kuten kuvat, fontit, HTML ja skriptit)
 • Kaikkien sivulta käyttäjän selaimeen siirrettyjen elementtien kokonaiskoko

Mielestäni pelkästään suositukset ovat todella siistit. Ne säästää aikaa, kun joudut käyttämään kolmansien osapuolien työkaluja, kuten Google PageSpeed ​​Insights, ja tarjoavat monia lisäresursseja selittämään suosituksia niille, jotka eivät ymmärrä.

nopeussuositukset

Viimeiseksi, WP Engine on PHP 7.2 valmis ja antaa jokaiselle pääsyn yksinoikeudellaan WP Engine Speed ​​Tool -työkaluun riippumatta siitä, käyttävätkö isäntänsä vai eivät (vaikka sinun on annettava sähköpostiosoite tulosten saamiseksi, mikä ei välttämättä sovi yhteen joidenkin kanssa ).

ilmainen nopeustestaustyökalu

Oma nopeustesti

Täällä halusin nähdä kuinka nopeasti WPE latautuu käyttämättä omia nopeustestaustyökaluja.

Loin WordPress-sivuston, jota ylläpidettiin WP Moottorin 25 dollarin kuukausisuunnitelmalla (maksetaan vuosittain), sitten menin eteenpäin ja asensin GeneratePress-teeman ilmaisen version eräillä näyttämättömän sisällön blogin viesteillä ja sivuilla.

Joten kuinka nopea WP-moottori on? No todella nopeasti todella …

moottorin kierrosnopeuden testi gtmetrixissä

GTmetrixin mukaan sivustoni on ladattu täysin oikein 0,8 sekuntia. Enempää manuaalisia suorituskyvyn optimointeja ei tarvita sisäänrakennetun sivuvälimuistin, Memcachedin ja objektien välimuistin ansiosta.

Halusin myös nähdä kuinka heidän esiintymisensä kestäivät vähän stressiä, joten juoksin a Kuormitusisku simuloi 30 aktiivista kävijää, jotka saapuvat sivustoon 3 minuutin aikana.

kuorman iskutesti

Tämä kaavio osoittaa, että kun kävijämäärä kasvaa (vihreä viiva), sivun latausajat (sininen viiva) pysyvät kiinteinä noin 40 millisekunnissa (vihreä viiva).

Se on todella hyvä asia, koska se tarkoittaa, että useammat sivustolle tulevat kävijät eivät johda suorituskyvyn laskuun.

2. Kehittyneet suojausominaisuudet

WP Engine tietää kuinka tärkeä sivustoturvallisuus on, etenkin skaalautuville verkkosivustoille. Siksi he tarjoavat asiakkailleen useita premium-suojausominaisuuksia, jotka on suunniteltu suojaamaan sivustosi tietoja.

 • Uhkien havaitseminen ja estäminen. Heidän alusta tarkastaa kaiken sivuston liikenteen, etsii epäilyttäviä malleja ja estää automaattisesti haitalliset hyökkäykset.
 • Web-sovellukset. Sekä WordPress- että nginx-kerroksessa esiintyvät verkkosovellushyökkäykset tunnistetaan ja korjataan välittömästi, ennen kuin ne vaikuttavat negatiivisesti verkkosivustoosi..
 • WordPress-ydin. WP Enginen asiantuntijatiimillä on mielessä koko WordPress-yhteisö, käyttävätkö he hallittuja isännöintipalveluita vai eivät. Jos kehitetään WordPress-ydinkorjaus, se sijoitetaan WordPress-yhteisöön harkittavaksi.
 • WordPress-laajennukset. WP Engine ei käsittele laajennuksen asennuksia ja päivityksiä, joten ylläpidät verkkosivustosi suunnittelua ja toimivuutta. WP Engine -laajennuskehittäjät pitävät silmällä plugin-haavoittuvuuksia, jotta heidän asiakkaansa eivät jää haitallisen toiminnan saaliin..
 • Automaattinen korjaus ja päivitykset. Ne korjaavat WordPress-ytimen automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia haavoittuvuuksista.
 • Automaattiset varmuuskopiot. Vain siinä tapauksessa, että jotain tapahtuu verkkosivustollesi, WP Enginellä on varmuuskopio sivustosta, jonka palauttaminen on helppoa. Itse asiassa he tekevät päivittäisiä varmuuskopioita ja heillä on yhden napsautuksen palautusvaihtoehto.

Kaiken tämän lisäksi WP Engine tarjoaa estämisen DDoS-hyökkäyksiä, raa’ita voimayrityksiä ja JavaScript / SQL-injektiohyökkäyksiä vastaan. Lisäksi heidän tiedetään tekevän yhteistyötä kolmansien osapuolien turvallisuusyritysten kanssa suorittamalla rutiininomaisia ​​kooditarkistuksia ja turvatarkastuksia varmistaakseen, että kaikki on nopeaa.

Ja mikä parasta? Jos WordPress-sivustosi on hakkeroitu, he korjaavat sen ilmaiseksi.

3. Poikkeuksellinen asiakastuki

WP Engine tunnetaan tähtien asiakastuesta. Itse asiassa heillä on yli 200 palveluasiantuntijaa käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri, jolloin asiakkaat saavat asiakastukea yksitellen.

Tukipalveluita on kolme globaalia, joten joku on aina käytettävissä. Ja edelleen, tukitiimi ei vain auta sinua hosting-ongelmissa. He ovat myös WordPress-asiantuntijoita, jotka voivat auttaa sinua diagnosoimaan ongelmat ja suosittelemaan sivuston optimointia.

Voit käyttää tukea saavaa henkilöä seuraavien kanavien kautta:

 • Ympärivuorokautinen live-chat-tuki mahdollisiin myyntikysymyksiisi
 • 24/7 puhelintuki myyntikysymyksiin
 • Käyttäjäportaalin tuki kaikkiin teknisiin hosting- tai WordPress-ongelmiin
 • Omistettu laskutustuki-osa tilisi huolenaiheiden käsittelemiseksi
 • Yleinen tietokanta artikkeleista, jotka koskevat monenlaisia ​​aiheita

Tukitiimillä on alle 3 minuutin live-chat-vastausaika ja vahva net promoter -piste, joka on 82, mikä osoittaa, että heidän onnellisuutensa on heidän pääpaino.

Ja testataksesi heitä, otin yhteyttä tukitiimiin varhain kello 4.45 ja olen varma, että noin 30 sekunnissa joku oli paikalla vastaamaan kysymyksiini.

wp-moottorin chat-tuki

Ryhmäjäsen, jonka kanssa juttelin, oli ystävällinen ja asiantunteva ja vastasi mielellään kaikkiin kysymyksiini.

Puhutaan asiakkaista…

WP Engine tarjoaa valikoiman ainutlaatuisia ominaisuuksia, mitä ominaisuutta tai työkalua asiakkaasi rakastavat eniten?

WP Moottorin tuotevalikoima on kasvanut huomattavasti parin viime vuoden aikana. Itse asiassa olemme juuri julkistaneet korkean suorituskyvyn kehittyneen tietoturvaratkaisun, Global Edge Security. Asiakkaasta riippuen saatat nähdä erilaiset asetukset eri työkaluille. Esimerkiksi omistettujen palvelimien asiakkaat nauttivat todella SSH Gateway -käytöstä. Pienemmän, yhteisen suunnitelman puolella toimistot ja freelance-kehittäjät kiittävät aina käyttöjärjestelmämme kehitys- ja tuotantoympäristöjen helppoutta. Erityisenä korostuksena on siirrettävissä oleva asennettava ominaisuus.

Toiminnalliset oivallisuustyökalumme, kuten sivun tehokkuus ja sisällön tehokkuus, ovat aina osuma. Kaiken kaikkiaan suosituin työkalumme olisi kuitenkin Application Performance. Se tarjoaa kooditason näkyvyyden, jotta ryhmät voivat tehdä vianmäärityksiä nopeammin, optimoida WordPress-kokemuksensa ja lisätä kehityksen ketteryyttä. Se antaa kehitys- ja IT-operaatioryhmille näkyvyyden, jota he tarvitsevat rakentaakseen ja ylläpitämään hyviä WordPress-digitaalikokemuksia.

WPEngine -logo
Robert Kielty – WP Moottorin tytäryhtiöpäällikkö

4. Takuut

Lähes kaikki hallinnoidut WordPress-hosting-yritykset tarjoavat asiakkaille jonkinlaisia ​​takuita. Loppujen lopuksi takuut ovat loistava tapa luottaa luottamukseen niihin, jotka eivät ole vielä tienneet ja rakastaneet yritystä.

Ne tarjoavat seuraavat takuut:

 • 99,95% palvelimen käyttöaikatakuu ja 99,99% käyttöaika niille, joilla on parannettu SLA (lukuun ottamatta poikkeavia seisokkeja, kuten aikataulu- tai hätähuolto, beetapalvelut ja jopa Force Majeure -tapahtumat)
 • vaikka tämä ei ole täydellistä, heillä on loistava artikkeli, joka selittää käytettävyyden, salaperäisten 100% käyttöaikatakuiden takana olevan todellisuuden ja mitä kysymyksiä sinun pitäisi kysyä potentiaaliselta verkkoisäntältä
 • 60 päivän rahat takaisin -takuu kaikissa suunnitelmissa paitsi räätälöityjä

Voit myös väittää, että WP Engine takaa sivuston turvallisuuden, koska ne korjaavat hakkeroidun sivustosi ilmaiseksi, mikä suuren iskun takia voi maksaa yritykselle tuhansia dollareita diagnoosin ja siivouksen.

5. Vaiheympäristöt

Yksi suosituimmista ominaisuuksista, joita kaikille asiakkaille tarjotaan, riippumatta heidän isännöintisuunnitelmasta, on verkkosivujen lavastus.

Lavasivusto on oikeastaan ​​vain kloonattu versio nykyisestä verkkosivustostasi, jolla voit turvallisesti testata kehityksen, suunnittelun ja sisällön muutoksia.

Wordpress admin lavastus

Tämä ominaisuus tarjoaa runsaasti etuja, kuten:

 • Helppo yhden napsautuksen vaiheistusasetus WordPress-hallintapaneelissa (tai käyttäjäportaalissa)
 • Verkkosivustosi riippumaton klooni, jolla testataan teemoja, laajennuksia ja mukautettuja koodeja pelkäämättä rikkoa jotain ja kokea seisokkeja
 • Mahdollisuus havaita virheitä suunnittelussa tai toiminnallisuudessa ennen kuin sivustosi ilmestyy
 • Paikalliset tai online-asetukset avuksesi
 • Helppo siirtää sivustoja lavastusympäristön ja elävän ympäristön välillä

Se, työskentelevätkö ryhmäsi yhdessä luodaksesi WordPress-sivustoja asiakkaille vai haluatko vain testata joitain omalla verkkosivustollasi, lavastusympäristön luominen, kehittäminen ja hallinta WP Enginen latausympäristön avulla on erittäin yksinkertaista.

6. Vapaa pääsy Genesis-kehykseen ja yli 35+ premium-teemaan

Tämä on yksi hirviökauppa, jos kysyt.

WP Engine osti äskettäin StudioPressin, ja kaikki asiakkaat pääsevät siihen Genesis-kehys ja 35 premium-luokan StudioPress WordPress -teemaa sisältyvät heidän Startup-, Growth-, Scale-, Premium- ja Enterprise-tilauksiin.

Genesis-kehys ja StudioPress-teemat

StudioPress-teemoja, jotka ovat Genesis-kehysten avulla, on helppo luoda WP Engine -asiakkaille nopeasti kauniita, ammattitaitoisia WordPress-sivustoja. Kaikki teemat on optimoitu hakukoneelle, nopea lataus lukituilla turvaominaisuuksilla (tiedän, koska tämä sivusto on rakennettu Genesis-kehykseen).

Tässä on mitä heidän on sanottava StudioPressin hankkimisesta:

WP Moottorin ostama StudioPress sai monet yllätyksenä, miksi päätit hankkia StudioPressin?

WP Engine on keskittynyt WordPress-yhteisöön osallistumiseen edelleen ja on edelleen. Itse asiassa se on toinen arvoistamme – sitoutunut antamaan takaisin. Sitoumuksemme ajallaan, rahaan, kirjoittamiseen, koodaamiseen ja ajattelujohtamiseen olivat toistaiseksi yli 1,7 miljoonaa dollaria vuonna 2018. StudioPress-hankinta on seuraava taso meille näissä yhteisöissä tapahtuvissa takaisinperintäpyrkimyksissä. Kun WP Engine liikkuu vahvuudesta toiseen, meillä on resursseja auttaa Genesis-kehystä kasvamaan ja kukoistamaan. Itse asiassa 15% kaikista asiakkaistamme käyttää Genesisiä, ja 25% suurimmista asiakkaistamme käyttää sitä. Yrityksenä se on jo hyvin tuttu kehys.

Perustajamme Jason Cohenin sanoin: ”Näemme mahdollisuuden investoida Genesisiin kehittääksemme ja palvellakseen edelleen siihen luottavaa yhteisöä. Tähän sisältyy investointi kehysten takana oleviin tekniikkatoimiin, investoinnit uusien aiheiden luomiseen
ja sijoittaminen kehysten talouteen ja kumppaneihin, jotka tekevät tuotteita, jotka tukevat ja luottavat siihen. ” Tätä silmällä pitäen uskomme, että hankinta hyödyttää sekä WP Enginea että WordPress-yhteisöä ja on todella esimerkki yrityksemme pyrkimyksistä antaa takaisin.

WPEngine -logo
Robert Kielty – WP Moottorin tytäryhtiöpäällikkö

WP-moottorin haitat

WP-moottorilla on haittoja, kuten elämän parhaimmillakin asioilla.

Katsotaanpa katsovatko nämä asiat, jotka saavat sinut haluamaan mennä toisen hallinnoidun WordPress-palveluntarjoajan kanssa.

1. Ei verkkotunnuksen rekisteröintejä tai sähköpostin ylläpitoa

He tarjoavat vain isännöintipalveluita asiakkailleen, mikä tarkoittaa, että verkkotunnusten rekisteröintiä ei ole käytettävissä.

Tämä ei ole vain hankalaa (koska sinun on hankittava verkkotunnus kolmannen osapuolen yrityksen kautta), ei ole mitään kannustinta käyttää heidän isännöintisuunnitelmiaan ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin saamiseksi..

Tämän lisäksi et voi isännöidä sähköpostipalveluitasi WP Enginen avulla. Vaikka jotkut ihmiset mieluummin isännöivät sähköpostinsa kolmansien osapuolien alustoille vain siinä tapauksessa, että isäntäpalvelimet menevät, toiset eivät pidä tästä.

Joudut esimerkiksi hankkimaan erillisen sähköpostipalvelun G-sviitti (aiemmin Google Apps) alkaen 5 dollaria kuukaudessa sähköpostiosoitetta kohti tai Rackspace alkaen 2 dollaria kuukaudessa sähköpostiosoitetta kohti.

2. Kielletyt laajennukset

Kuten aiemmin mainitsimme, WP Engine on vakuuttunut, että sen infrastruktuurissa on kaikki mitä tarvitset pitääksesi sivustosi turvallisena ja nopeana. Tämän seurauksena he ovat laatineet luettelon Kielletyt laajennukset joiden tiedetään aiheuttavan ongelman niiden sisäisiin palveluihin.

Voit nähdä täydellisen luettelon kielletyistä plugineista täältä. Sillä välin tässä on joitakin tunnetuimpia kiellettyjä laajennuksia:

 • Välimuistin laajennukset, kuten WP Super Cache, W3 Total Cache, WP File Cache ja WordFence. FYI WP -raketti on sallittu / toimii.
 • Varmuuskopiointilaajennukset, kuten WP DB Backup ja BackupWordPress
 • Aiheeseen liittyvät viestit, kuten YARPP ja vastaavat viestit
 • Broken Link Checker
 • EWWW Image Optimizer (ellet käytä pilviversiota)

Tämän ongelmana on, että monet ihmiset haluavat hallita WordPress-hallintapaneelia muun muassa sivustoturvallisuuden, varmuuskopioiden, kuvan optimoinnin ja jopa sivuston nopeuden avulla välimuistin laajennuksen avulla.

Ja vaikka WP Engine väittää hoitavansa kaiken tämän puolestasi, jotkut ihmiset eivät ehkä ole valmiita luopumaan kaikesta hallinnasta ja luopumaan suosikkilaajennustensa käytöstä toivoen, että WP Engine kattaa ne aina..

3. Ei cPanelia

Jälleen kerran, vaikka ei ehkä olekaan kattava kaupantekijä, monet isännöintipalveluntarjoajaa etsivät ihmiset ovat tottuneet ja mieluummin perinteiseen cPaneliin tiliensä ja verkkosivustojensa hallinnassa..

WP-moottorilla on kuitenkin a oma käyttäjäportaali jota näyttää intuitiivinen käyttää.

wp-moottorin käyttäjäportaali

Mutta niille, jotka eivät halua käsitellä jotain uutta, käyttäjäportaali saattaa estää heitä käyttämästä niitä.

Tämän lisäksi käyttäjäportaali näyttää käyttämäsi vierailijoiden määrän, kaistanleveyden ja tallennustilan, mikä vaikuttaa hyvältä oikealta?

No, vasta kunnes huomaat, että kaikilla käytettävissä olevilla isännöintisuunnitelmilla on kävijöitä, kaistanleveyttä ja tallennustilan rajoituksia, mitä kaikki hosting-palveluntarjoajat (hallitsevat tai muuten) eivät tee.

4. Monimutkainen verkkosivusto (käyttöliittymä)

Vaikka tämä saattaa tuntua vähäisiltä joillekin, löysin verkkosivustolla on vähän vaikea navigoida. Vaikka kaiken selittämisestä on paljon tietoa, toivon, että järjestely olisi yksinkertaisempi.

Itse asiassa jotkut heidän parhaista ominaisuuksistaan ​​olivat piilossa syvästi tukiartikkeleissa, mikä teki niistä vaikea löytää. Puhumattakaan, minun piti lukea paljon enemmän sisältöä kuin olisin halunnut löytää yksinkertaisia ​​vastauksia asioihin, jotka halusin tietää WP Engine -palvelimen hallinnasta..

Minun on kuitenkin sanottava, että kun kirjaudut sisään ja pääset käyttämään “taustaohjelmaa”, kaikki on erittäin hyvin muotoiltu, yksinkertainen ja helppo ymmärtää.

WP-moottorin isäntäsuunnitelmat

WP-moottorilla on 3 hallittua WordPress-hosting-suunnitelmaa, joista valita paitsi jos tarvitset räätälöityä suunnitelmaa, jonka joudut ottamaan yhteyttä tiimiin luodaksesi.

wp-moottorin hinnasuunnitelmat

Jokaisessa suunnitelmassa on joukko erityisiä ominaisuuksia, jotka voit nähdä kokonaan täältä. Aiomme kuitenkin tarkastella kutakin suunnitelmaa ja niiden tärkeimpiä ominaisuuksia, jotta näet erot:

WP-moottorin käynnistyssuunnitelma (alkaen 25 dollaria / kk, kun maksetaan vuosittain)

Käynnistyssuunnitelma on täydellinen niille, joilla on pienempiä WordPress-verkkosivustoja, mutta jotka silti tarvitsevat hallitun isännöinnin tarjoamia etuja.

Tässä ovat tämän suunnitelman pääpiirteet:

 • 1 WordPress-verkkosivusto
 • Jopa 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • 10 Gt paikallista tallennustilaa
 • 50 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa
 • Ilmaiset sivuston muutokset
 • Globaali CDN
 • Automatisoidut SSL-varmenteet
 • Sivun suorituskykytyökalu
 • 24/7 live chat-tuki

WP-moottorin kasvusuunnitelma (alkaen 115 dollaria / kuukausi)

Kasvusuunnitelma on suunniteltu niille, joilla on WordPress-verkkosivustoja, jotka näkevät edelleen lisää liikennettä tai ainakin aikovat lähitulevaisuudessa.

Tässä ovat tämän suunnitelman pääpiirteet:

 • 5 WordPress-verkkosivustoa
 • Jopa 100 000 käyntiä kuukaudessa
 • 20 Gt paikallista tallennustilaa
 • 200 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa

Siinä on myös kaikki muu Startup-suunnitelma, tuodut SSL-varmenteet ja ympäri vuorokauden puhelintuki.

WP-moottorisuunnitelma (alkaen 290 dollaria / kuukausi)

Scale-suunnitelma on tarkoitettu suurille WordPress-verkkosivustoille, jotka tarvitsevat hallittuja hosting-palveluita auttaakseen heitä pysymään järjestäytyneinä ja onnistuneina.

Tässä ovat tämän suunnitelman pääpiirteet:

 • 15 WordPress-verkkosivustoa
 • Jopa 400 000 käyntiä kuukaudessa
 • 30 Gt paikallista tallennustilaa
 • 400 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa

Sillä on myös kaikkea muuta, joka kasvusuunnitelmalla on.

Lisäksi he ostivat äskettäin StudioPressin, joka kaikilla asiakkailla on täysi pääsy premium-Genesis-kehykseen ja yli 35+ premium-teemaa, jotka on kaupan varastaminen, jos kysyt minulta.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on vastauksia joihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin:

 1. Millaisia ​​hosting-suunnitelmia on saatavana WP Enginen kanssa? Kaikki isännöintisuunnitelmat ovat hallittuja WordPress-isännöintejä. Hinnat eroavat toisistaan ​​esimerkiksi verkkosivustojen lukumäärän, kaistanleveyden, tallennustilan ja odotettavissa olevien kävijöiden määrän mukaan kuukaudessa.
 2. Millaista ohjauspaneelia käytetään? WP Enginen räätälöity käyttäjäportaali.
 3. Miksi hallittu WordPress-hosting tarkoittaa? Lyhyesti sanottuna, hallittu WordPress-hosting tarkoittaa, että palveluntarjoajasi huolehtii muun muassa sivuston turvallisuudesta, nopeudesta, päivityksistä ja varmuuskopioista, joten sinun ei tarvitse.
 4. Mitä tapahtuu, jos verkkosivustoni ylittää suunnitelmassani sallitun käyntien määrän? WP Engine on hyvin selkeä siitä, kuinka monta sivuston kävijää voi käydä verkkosivustolla kuukaudessa, ottaen samalla myös huomioon, että liikenteessä voi tapahtua äkillisiä piikkejä. Järjestelmäsuunnitelmasi mukaan saat ylihinnan, joka perustuu sivustosi kokeneiden käyntien määrään. Katso lisätietoja täältä.
 5. Saanko SSL-varmenteen? Kyllä, kaikki WP Enginen ylläpitämät verkkotunnukset saavat ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin ja nauttivat yhden napsautuksen asennuksesta käyttäjäportaalissa. Saatavana on myös muun tyyppisiä premium-SSL-varmenteita.
 6. Voinko ylläpitää sähköpostitiliä? Ei, WP Engine ei isännöi sähköpostipalveluita niiden alustalla. Heillä on kuitenkin joitain kolmansien osapuolien ratkaisuja, jotka saattavat toimia sinulle.
 7. Tarjoaako WP Engine verkkosivustojen rakentajaa? Ei, he tarjoavat vain WordPress-isännöintipalveluita. Ne tarjoavat kuitenkin kaikille asiakkaille pääsyn käyttäjäportaalin Sivun suorituskyky -työkaluun sivuston nopeuden ja suorituskyvyn seuraamiseksi. Ne antavat asiakkaille myös ilmaisen Genesis-kehyksen ja yli 35 StudioPress-teemaa, joten WordPress-verkkosivuston rakentaminen on helppoa.
 8. Millaista asiakastukea voin odottaa WP Enginen avulla? Kaikilla asiakkailla on pääsy live chat-tukeen koko päivän, joka päivä. Kun sijoitat kalliimpiin suunnitelmiin, saat sitten ympärivuorokautisen puhelintuen ja pääsyn yksitellen tukeen sivustosi optimoimiseksi..
 9. Millaisia ​​takeita on olemassa? WP Engine tarjoaa 99,95% käyttöaikatakuun ja 60 päivän rahojen palautustakuun.
 10. Onko WP-moottorilla kuponkikoodi? Kyllä, käytä WP Engine -kupongin koodia wpe3free ja saat 4 kuukautta ilmaiseksi (tai 20% alennuksen ensimmäisestä kuukaudesta kuukausisuunnitelmissa).

Suosittelisin WP-moottoria?

WP Engine on ylivoimaisesti yksi markkinoiden parhaiten hallituista WordPress-hosting-ratkaisuista. He ottavat turvallisuus, nopeus ja suorituskyky verkkosivustollesi vakavasti, ja älä epäonnistunut tulemaan läpi, kun se tulee asiakaspalvelu.

Tässä on mitä heillä on sanottavaa kolmesta S: n isännöinnistä:

Mikä erottaa WP Moottorin kilpailusta, kun kyse on isännöinnin kolmesta S: n nopeudesta, turvallisuudesta ja tuesta?

Nopeus – WP Engine toimii yksinomaan WordPressin kanssa, mikä tarkoittaa, että alustamme on täysin optimoitu toimittamaan nopeita, turvallisia WordPress-kokemuksia. Ja kuten edellä mainittiin, käytämme räätälöityä tekniikkayhdistelmää varmistaaksemme sivuston korkean suorituskyvyn. Kaikki nämä toimivat sopusoinnussa keskimääräisen sivukuormituksen saavuttamiseksi
parannus 38% muutettaessa muilta isännöintipalveluntarjoajilta. WP Engine -alusta on suunniteltu mittakaavaan, joten nopeus ei vähene asiakkaiden sivustojen ja yritysasteikkojen mukaan.

turvallisuus – WP Englannissa tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme voittamaan verkossa. Tiedämme, että asiakkaidemme sivustot edustavat heidän liiketoimintaansa, toimeentulonsa. He luottavat meihin suojelemaan heitä hyökkäyksiltä. Suojauskerroksen seurauksena estetään yli 150 miljoonaa huonoa pyyntöä joka kuukausi. Estäämme ennakoivasti lukuisia verkkosovellushyökkäyksiä, tarjoamme tietoturvan ylläpidon ja valmistamme kertaluonteisen laajennuksen / korjauksia haavoittuville asiakkaille ja päivitämme asiakassivut automaattisesti uusimmilla tietoturvapäivityksillä.

Tuki – Tukitiimimme on loistava majakka yrityksessä. Ylläpidämme todella maailmanluokan NPS-pistemäärää 86 ja 3 vastavuoroista Gold Stevie -palkintoa asiakaspalvelun todistamiseksi (lisätietoja tästä). Tiimi tarjoaa parhaansa päivittäin palvellakseen asiakkaidemme ammatillista kasvua, ja se näkyy heiltä saamassa palautteessa. Tämä mentaliteetti on hyvin yhdensuuntainen yhden arvojemme – Asiakkaan inspiroiman – kanssa.

WP Engine -logo
Robert Kielty – WP Moottorin tytäryhtiöpäällikkö

Heidän suunnitelmansa ovat hinnoiteltu vähän korkealla puolella, josta ei ole apua niille, joiden budjetit ovat rajalliset. Niille, jotka suunnittelevat liiketoimintansa laajentamista lähitulevaisuudessa tai jotka antavat jo paljon tuloja, korkea hinta on heidän tarjoamiensa palveluiden arvoinen ja mielenrauhan, että heidän sivustonsa on turvallinen ja jatkuvasti toimiva.

Jos etsit erittäin korkealaatuista WordPress-isännöintipalveluntarjoajaa, suosittelen, että WP Engine näyttää. Ominaisuuksilla, kuten sisäänrakennettu EverCache ratkaisu Sivun suorituskykytyökalu, Automaattinen päivittäiset varmuuskopiot, turvallisuuden seuranta, ja CDN palveluita, sinun ei tarvitse koskaan murehtia kyvystäsi skaalata ja tarjota sivuston kävijöille paras mahdollinen kokemus.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä vain WordPress-sivustoasi 25 dollaria kuukaudessa (yleensä se on 30 dollaria kuukaudessa), kun maksetaan vuosittain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map