WP-moottori vs. Kinsta

Päästä toiseen -vertailu WP Moottori vs Kinsta, kaksi luokan yritystä, kun kyse on hallitusta ja tehokkaasta WordPress-isännöinnistä.


Kokonaispisteet

WP-moottori

Kokonaispisteet

Kinsta

Jos olet web-hosting-palvelun jälkeen tarjonnut optimoituja WordPress-pinoja Fort Knoxilla, kuten tietoturva, Warp-nopeinen nopea lastaushotelli, joka pystyy käsittelemään suuren liikenteen piikkejä helposti sitten Kinsta ja WP Engine ovat kaksi hallittua WordPress-isännöintivaihtoehtoa, jotka sinun tulisi harkita.

Jos kyse olisi suosiokilpailusta sen suhteen, mitkä yritykset hakevat eniten Googlea, WP Engine voitti voittajan.

wp moottori vs kinstaGoogle-trendit: https://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&geo = USA&q = wp% 20engine, kinsta

Vaikka nämä Google-trenditiedot osoittavat, että WP Engine -yrityksen brändin kysyntä on korkeampaa kuin Kintan, tämä ei ole kovin hyvä indikaattori paljastaen kuka on WordPress-palvelun paremmin hallittu palvelu.

Ota selvää, kuinka nämä kaksi premium-luokan WordPress-hosting-yritystä pinoavat toisiaan ominaisuuksien, tuen, hinnoittelun ja ammattilaisten suhteen & haitat + lisää.

WP-moottori vs. Kinsta -vertailu

pyyhkäise oikealle

WP-moottori

Kinsta

Noin:WP-moottori on täysin hallittu, turvallinen ja luotettava WordPress-isäntä, joka tarjoaa uskomattomia ominaisuuksia, kuten automaattiset tietoturvapäivitykset, päivittäiset varmuuskopiot, yhden napsautuksen palautuspisteet, automaattinen välimuistiKinsta on premium ja täysin hallittu WordPress-isännöintipalvelu, jota tarjoaa Google Cloud Platform. Saat päivittäisiä varmuuskopioita, ilmaisia ​​muutoksia, latausympäristöjä + lataat enemmän
Perustettu:20102013
BBB-luokitus:+Ei arvioitu
Osoite:504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 7870110880 Wilshire Blvd, Suite 1101
Los Angeles, CA 90024
Puhelinnumero:(512) 827 – 3500Ei puhelinta
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuLive-tuki, chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:18 globaalia palvelinpaikkaa18 globaalia palvelinpaikkaa
Kuukauden hinta:Alkaen 28,00 dollaria kuukaudessaAlkaen 30,00 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:EiEi
Rajoittamaton tallennustila:EiEi
Rajoittamaton sähköpostiosoite:EiEi
Isäntä useita verkkotunnuksia:Kyllä (paitsi henkilökohtainen suunnitelma)Kyllä (paitsi aloitussuunnitelma)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:WP Engine -asiakasportaaliMyKinsta-hallintapaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%SLA: lla on käyttöaikatakuu 99,9%
Rahat takaisin takuu:60 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooDedicated hosting on saatavana ylemmän tason yrityssuunnitelmissa
bonukset & Ekstrat:CDN (Content Delivery Network) sisältyy ammatti- ja liikesuunnitelmiin. EverCache-tekniikka nopeuttaa sivujen latausaikaa. Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto. Ilmainen Salaa SSL-varmenne. Sivunopeuden testaaja -työkalu.Ilmaiseksi Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit. 30 päivän rahat takaisin takuu. Amazon Route 53 premium DNS sisältyy hintaan. Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot. Valitse 15 palvelinpaikan joukosta. Ilmainen KeyCDN-integrointi. Optimoitu WordPress-pino.
Hyvä: Optimoitu WordPressille: WP Engine on keskittynyt tarjoamaan WordPress-palvelimille parhaan mahdollisen hosting-kokemuksen.
Kokoasteikko: WP Moottorin liukuvat työkalut auttavat löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman.
WordPress-keskittynyt tietoturva: WP-moottorissa on DDoS- ja raa’an voiman lieventäminen, reaaliaikainen verkonvalvonta ja jatkuvasti uusimpien korjausten ja päivitysten asentaminen, jotta verkkosivustollesi taattaisiin paras mahdollinen turvallisuus..
Google Cloud -alusta ja arkkitehtuuri (PHP 7, HTTP / 2, NGINX, LXD-säilöt, MariaDB).
Palvelinpuolen välimuisti. Helppo CDN-integrointi ja latausympäristöt. Automaattiset varmuuskopiot ja 14 päivän varmuuskopioiden tallennus sinulle.
WordPress-erityinen tietoturva, DDoS-tunnistus, laitteistopalomuurit ja paljon muuta.
Maksetut päivitykset: Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis.
Paha: Tarjoaa vain WordPress-hosting: WP Engine tarjoaa yksinomaan hallittua WordPress-hosting-palvelua.
Kalliit suunnitelmat: WP Enginen suunnitelmissa on kallis hintalappu. Mutta saat mitä maksat, se on loistava ja laadukas palvelu.
Tarjoaa vain WordPress-hosting-palveluita: Kinsta tarjoaa yksinomaan premium-WordPress-hosting-palveluita.
Kallisuunnitelmat: Kinsta ei ole siellä halvin vaihtoehto, mutta sanotkin, että saat mitä maksat, se on loistava ja laadukas palvelu.
Yhteenveto:WP Engine (review) -sovelluksella saat upeita ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja palomuurien haittaohjelmien skannaukset. Se on myös aina välimuistissa SSL-valmis ja CDN-valmis yhdellä napsautuksella palauttamalla. Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita, voivat kokeilla tuotetta 60 päivän ajan riskittömästi. Käyttäjät voivat käyttää myös WP Engine Migration Plugin -sovellusta sivustosi siirtämiseen helposti. On myös erittäin hyödyllinen lavastusalueympäristö, jossa voi testata teemoja tai laajennuksia.Kinsan (arvostelu) avulla saat WordPress-isännöintipalvelun, jota ylläpitää Google Cloud Platform. Saat Fort Knoxin, kuten tietoturvan, loimi nopeat palvelimet, ilmaisen sivuston siirron, päivittäiset varmuuskopiot. Kaikki täysin hallitussa, optimoidussa ja turvallisessa WordPress-pinossa.

Et todellakaan voi mennä pieleen kummankaan yrityksen kanssa, mutta ennen kuin siirryt eteenpäin ja kirjaudut sisään, tämä Kinsta Vs WP -moottori Kaksi kaikkein VIP WordPress -palvelupalvelua on täällä auttamassa sinua.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map