WP-moottori vs. Bluehost

WP-moottori vs. Bluehost pään vertailu, jossa tärkeitä ominaisuuksia, kuten suorituskyky, hinnoittelu, edut ja haitat, tarkistetaan valinnan helpottamiseksi, ennen kuin päätät liittyä näihin web-palveluntarjoajiin..


Kokonaispisteet

WP-moottori

Kokonaispisteet

Bluehost

Mietitkö kirjautumista joko WP Engine vs. Bluehostiin WordPress-sivustosi isännöintiin? WP Engine on siellä tunnettu premium-hallintainen WordPress-hosting-yritys, kun taas Bluehost aikoinaan tarjota hallittuja WP-hosting-palveluita. Jos ominaisuudet ja suorituskyky ovat tärkeitä tekijöitä sinulle, siirry WP Engineen, mutta jos hinta on tärkeä tekijä sinulle, valitse Bluehost.

Alla olevan vertailutaulukon avulla saat selville, mitkä ovat erot.

WP-moottori vs. Bluehost-vertailu

pyyhkäise oikealle

WP-moottori

Bluehost

Noin:WP-moottori on täysin hallittu, turvallinen ja luotettava WordPress-isäntä, joka tarjoaa uskomattomia ominaisuuksia, kuten automaattiset tietoturvapäivitykset, päivittäiset varmuuskopiot, yhden napsautuksen palautuspisteet, automaattinen välimuistiBluehost tarjoaa isännöintipalveluita rajoittamattomalla kaistaleveydellä, isännöintitilaa ja sähköpostitilejä. Sillä on maine vahva suorituskyky, erinomainen asiakastuki ja kilpailukykyinen hinnoittelu.
Perustettu:20101996
BBB-luokitus:++
Osoite:504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701Bluehost Inc. 560 Timpanogos Pkwy Orem, UT 84097
Puhelinnumero:(512) 827 – 3500(888) 401 – 4678
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:18 globaalia palvelinpaikkaaProvo, Utah
Kuukauden hinta:Alkaen 28,00 dollaria kuukaudessaAlkaen 2,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:EiJoo
Rajoittamaton tallennustila:EiJoo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:EiJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:Kyllä (paitsi henkilökohtainen suunnitelma)Joo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:WP Engine -asiakasportaalicPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%Ei
Rahat takaisin takuu:60 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:CDN (Content Delivery Network) sisältyy ammatti- ja liikesuunnitelmiin. EverCache-tekniikka nopeuttaa sivujen latausaikaa. Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto. Ilmainen Salaa SSL-varmenne. Sivunopeuden testaaja -työkalu.Hakukoneiden lähettämisen työkalut. 100 dollaria Google Advertising Credit. 50 dollaria Facebook-mainoshyvitystä. Ilmaiset keltaiset sivut.
Hyvä: Optimoitu WordPressille: WP Engine on keskittynyt tarjoamaan WordPress-palvelimille parhaan mahdollisen hosting-kokemuksen.
Kokoasteikko: WP Moottorin liukuvat työkalut auttavat löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman.
WordPress-keskittynyt tietoturva: WP-moottorissa on DDoS- ja raa’an voiman lieventäminen, reaaliaikainen verkonvalvonta ja jatkuvasti uusimpien korjausten ja päivitysten asentaminen, jotta verkkosivustollesi taattaisiin paras mahdollinen turvallisuus..
Erilaisia ​​hosting-suunnitelmia: Bluehost tarjoaa jaettua, VPS-, erillistä ja pilvipalvelua sekä vaihtoehtoja, kuten hallittua WordPress-hosting-palvelua, mikä antaa sinulle joustavuuden mukauttaa sivustosi helposti muuttuviin hosting-tarpeisiin.
Tukipalvelut ympäri vuorokauden: Joidenkin isäntien parhaiden omaehtoisten resurssien lisäksi Bluehostilla on todellinen armeija nopeasti toimivia asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan sinua ympäri vuorokauden tukilipun, vihjelinjan tai live-chatin kautta.
Hyvä hyvityskäytäntö: Bluehost antaa sinulle täyden hyvityksen, jos peruutat 30 päivän kuluessa, ja hyvitetyn palautuksen, jos peruutat kyseisen ajanjakson jälkeen.
Paha: Tarjoaa vain WordPress-hosting: WP Engine tarjoaa yksinomaan hallittua WordPress-hosting-palvelua.
Kalliit suunnitelmat: WP Enginen suunnitelmissa on kallis hintalappu. Mutta saat mitä maksat, se on loistava ja laadukas palvelu.
Ei käyttöaikatakuuta: Bluehost ei tarjoa sinulle korvausta pitkittyneistä tai odottamattomista seisokkeista.
Verkkosivustojen muuttomaksut: Toisin kuin eräät kilpailijat, Bluehost perii lisämaksuja, jos haluat siirtää olemassa olevia verkkosivustoja tai OrPPanel-tilejä..
Yhteenveto:WP Engine (review) -sovelluksella saat upeita ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja palomuurien haittaohjelmien skannaukset. Se on myös aina välimuistissa SSL-valmis ja CDN-valmis yhdellä napsautuksella palauttamalla. Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita, voivat kokeilla tuotetta 60 päivän ajan riskittömästi. Käyttäjät voivat käyttää myös WP Engine Migration Plugin -sovellusta sivustosi siirtämiseen helposti. On myös erittäin hyödyllinen lavastusalueympäristö, jossa voi testata teemoja tai laajennuksia.Bluehost (katsaus täältä) tunnetaan myös omista patentoidusta resurssien suojausratkaisustaan, joka on perustettu suojaamaan jaetun isännöinnin käyttäjiä muilta saman palvelimen todennäköisiltä väärinkäyttäjiltä. Asiakkaat ja käyttäjät voivat asentaa sovelluksen käyttämällä SimpleScripts-ohjelmaa yhden napsautuksen asennuksella. Saatavana on myös VPS ja omistettu hosting.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map