WP Engine vs. GoDaddy

WP-moottori vs GoDaddy pään vertailu, jossa tarkistetaan tärkeät ominaisuudet, kuten suorituskyky, hinnoittelu, edut ja haitat, jotta voit valita ennen kuin kirjaudut johonkin näistä web-palveluntarjoajista.


pyyhkäise oikealle

WP-moottori

Hyvä isä

Noin:WP-moottori on täysin hallittu, turvallinen ja luotettava WordPress-isäntä, joka tarjoaa uskomattomia ominaisuuksia, kuten automaattiset tietoturvapäivitykset, päivittäiset varmuuskopiot, yhden napsautuksen palautuspisteet, automaattinen välimuistiGoDaddy on ollut mediassa viime aikoina, etenkin TV-mainoksissa ja painotuotteissa. Se tarjoaa verkkotunnuksia sekä käyttäjäystävällisiä web-hosting-palveluita, kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia ja vaikuttavia käyttöaikaa.
Perustettu:20101997
BBB-luokitus:++
Osoite:504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 7870114455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Puhelinnumero:(512) 827 – 3500(480) 505 – 8877
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu, koulutus
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:18 globaalia palvelinpaikkaaPhoenix, Arizona
Kuukauden hinta:Alkaen 28,00 dollaria kuukaudessaAlkaen 4,99 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:EiKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton tallennustila:EiKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Rajoittamaton sähköpostiosoite:EiKyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Isäntä useita verkkotunnuksia:Kyllä (paitsi henkilökohtainen suunnitelma)Kyllä (paitsi taloussuunnitelmassa)
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:WP Engine -asiakasportaalicPanel
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:60 päivää30 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:CDN (Content Delivery Network) sisältyy ammatti- ja liikesuunnitelmiin. EverCache-tekniikka nopeuttaa sivujen latausaikaa. Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto. Ilmainen Salaa SSL-varmenne. Sivunopeuden testaaja -työkalu.Ensisijainen DNS-hallintatyökalu (vain Ultimate Plan). Kaksinkertainen prosessointivirta ja muisti (vain Ultimate Plan). DudaMobile muuntaa sivustosi automaattisesti mobiililaitteeksi (kaikki suunnitelmat paitsi Economy). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Verkkosivun kiihdytin (vain Ultimate Plan). SSL-varmenne (vain Ultimate Plan). Haittaohjelmien skanneri (vain Ultimate Plan).
Hyvä: Optimoitu WordPressille: WP Engine on keskittynyt tarjoamaan WordPress-palvelimille parhaan mahdollisen hosting-kokemuksen.
Kokoasteikko: WP Moottorin liukuvat työkalut auttavat löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman.
WordPress-keskittynyt tietoturva: WP-moottorissa on DDoS- ja raa’an voiman lieventäminen, reaaliaikainen verkonvalvonta ja jatkuvasti uusimpien korjausten ja päivitysten asentaminen, jotta verkkosivustollesi taattaisiin paras mahdollinen turvallisuus..
Suuri käyttöaika: Voit odottaa, että GoDaddyn kaltaisella yrityksellä on yksi alan parhaimmista käyttöajoista, kun otetaan huomioon, että ne ovat niin valtavia. Mutta minulla ei ole vielä kuullut valitusta GoDaddyn käytettävyydestä. Uptime on yksi niistä asioista, joita odotat web-hosting-yrityksen toimittavan, ja GoDaddy tekee sen tyylillä.
Linux- ja Windows-isäntä: GoDaddy on yksi harvoista isännöintipalveluntarjoajista, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää Windowsia teollisuuden standardin mukaisen Linux-käyttöjärjestelmän sijasta. Jos sinulla on ASP.NET-verkkosivustoja, tämä on oikea paikka sinulle.
Suuri tekninen tuki: Kerta toisensa jälkeen web-hosting-yritykset saavat valituksia asiakaspalvelustaan. Olipa kyse tiedon puutteesta tai valtavista odotusajoista, mutta GoDaddy on vetänyt kanin hatustaan ​​tämän taian avulla. Heillä on ehdottomasti paras asiakaspalvelu.
Käyttäjäystävällinen: Suurin osa GoDaddystä on rakennettu uudempien loppukäyttäjien idean ympärille. Kaikki heidän työkalut ovat ???? newbie ???? ystävällinen. Henkilökohtaisesti rakastan nendecPanelia, jonka pitäisi olla tällä hetkellä alan standardi. Kaikki mitä tarvitsen on aivan käden ulottuvilla ja minulla ei ole mitään valituksia heidän UX: sta.
Paha: Tarjoaa vain WordPress-hosting: WP Engine tarjoaa yksinomaan hallittua WordPress-hosting-palvelua.
Kalliit suunnitelmat: WP Enginen suunnitelmissa on kallis hintalappu. Mutta saat mitä maksat, se on loistava ja laadukas palvelu.
Ei suuri arvo: Ellet kiinni GoDaddyä suurella myynninedistämistarjouksella, olet hieman järkyttynyt maksamiesi hintojen suhteen. Et vain saa yhtä suurta suorituskykyä GoDaddy-palvelun alhaisempien palvelupakettien kanssa. Mutta jos pyydät heidät promootiossa, voittaja voittaja kana-illallisella.
Verkkokaupan puutteelliset ominaisuudet: Minun mielestäni tänä päivänä ikäkaupan lisäyksien ei pitäisi olla ketterää. Sinun pitäisi saada kaikki kellot ja pillit, koska web-hosting-yritys yleensä ottaa kimppu rahaa joka tapauksessa. GoDaddy: lle he menettävät veneen puuttuvilla ominaisuuksilla ja virheillä, jotka hyökkäävät vain kauppaan joka kulmasta.
Yhteenveto:WP Engine (review) -sovelluksella saat upeita ominaisuuksia, kuten päivittäiset varmuuskopiot ja palomuurien haittaohjelmien skannaukset. Se on myös aina välimuistissa SSL-valmis ja CDN-valmis yhdellä napsautuksella palauttamalla. Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita, voivat kokeilla tuotetta 60 päivän ajan riskittömästi. Käyttäjät voivat käyttää myös WP Engine Migration Plugin -sovellusta sivustosi siirtämiseen helposti. On myös erittäin hyödyllinen lavastusalueympäristö, jossa voi testata teemoja tai laajennuksia.Saatavilla myös tässä web-isännöintipalvelussa on suuri tuki, yhdessä napsautuksessa olevien sovellusten asennusten ja muun kanssa. On syytä huomata, että verkkotunnuksen rekisteröinti on helppo käyttää yhdessä isännöinnin kanssa. Käyttäjien ei tarvitse huolehtia siitä, että verkkosivustot ovat valmiita mobiililaitteisiin tai että he voivat valita Linuxin ja Windowsin välillä. Käyttäjät voivat käyttää myös Go Daddy-mobiilisovelluksen tilejä verkkosivustojen itseä tarkistamalla, jotta käyttäjät pääsevät helposti tilitietoihin. Löydät GoDaddy-vaihtoehdot täältä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map