WP Engine срещу Kinsta

Сравнение между главата на WP двигател срещу Kinsta, две най-добрите в класа компании, когато става въпрос за управляван и високопроизводителен WordPress хостинг.


Общ резултат

WP двигател

Общ резултат

Kinsta

Ако след уеб хостинг предлагате оптимизирани стекове на WordPress с Fort Knox като сигурност, хоп-бърз хостинг за бързо зареждане, който с лекота може да борави с шипове на трафика Kinsta и WP Engine са две управлявани WordPress хостинг опции, които трябва да обмислите.

Ако това беше конкурс за популярност, по отношение на който хората на компанията търсят най-много в Google, тогава WP Engine ще излезе като победител.

wp двигател срещу kinstaТенденции в Google: https://trends.google.com/trends/explore?date=2018-01-01%202018-12-31&гео = САЩ&Q = WP% 20engine, kinsta

Въпреки че тези данни за тенденциите в Google показват, че търсенето на марка на WP Engine е по-голямо от това на Kinta, това изобщо не е много добър показател, който разкрива кой е по-добре управляваният хостинг услуга на WordPress.

Разберете как тези две първокласни хостинг компании WordPress се подреждат една срещу друга по отношение на функции, поддръжка, цени, плюсове & минуси + повече.

WP Engine vs Kinsta сравнение

прекарайте пръст надясно

WP двигател

Kinsta

Относно:WP двигател е напълно управляван, сигурен и надежден хост на WordPress, който предлага невероятни функции като автоматични актуализации на защитата, ежедневно архивиране, точки за възстановяване с едно щракване, автоматично кеширане + ощеKinsta е премия и напълно управлявана хостинг услуга на WordPress, задвижвана от Google Cloud Platform. Получавате ежедневни резервни копия, безплатни миграции, стационарни среди + много други
Основан през:20102013
BBB Рейтинг:А+Не е оценено
Адрес:Ул. Lavaca 504, Suite 1000, Austin, TX 78701Бул. Уилшир 10880, апартамент 1101
Лос Анджелис, Калифорния 90024
Телефонен номер:(512) 827-3500Няма телефон
Имейл адрес:[Имейл защитен][Имейл защитен]
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетПоддръжка на живо, чат, билет
Център за данни / Местоположение на сървъра:18 глобални сървър локации18 глобални сървър локации
Месечна цена:От $ 28,00 на месецОт $ 30,00 на месец
Неограничен трансфер на данни:НеНе
Неограничено съхранение на данни:НеНе
Неограничени имейли:НеНе
Домакин множество домейни:Да (с изключение на личен план)Да (с изключение на стартов план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:Портал за клиенти на WP EngineТабло за управление MyKinsta
Гаранция за необичаен сървър:99,90%SLA има 99,9% гаранция за продължаване
Гарантирано връщане на парите:60 дни30 дни
Наличен хостинг:даСпециализиран хостинг е достъпен в плановете за по-високи нива на предприятия
бонуси & Екстри:CDN (мрежа за доставка на съдържание) е включена в професионални и бизнес планове. Технологията EverCache ускорява времето за зареждане на страницата. Прехвърляеми инсталации и превод на фактуриране. Безплатни Да шифроваме SSL сертификат. Инструмент за тестване на скоростта на страницата.Безплатни Да Шифроваме SSL сертификати. 30-дневна гаранция за връщане на парите. Amazon Route 53 premium DNS е включен безплатно. Безплатни ежедневни архиви. Изберете от 15 сървъра. Безплатна интеграция с KeyCDN Оптимизиран стек за WordPress.
Доброто: Оптимизиран за WordPress: WP Engine е фокусиран върху предоставянето на възможно най-доброто преживяване на WordPress хостинг.
Скала за размер: Плъзгащите се инструменти на WP Engine ви помагат да намерите плана, който най-добре отговаря на вашите нужди.
Защита, ориентирана към WordPress: WP Engine има DDoS и смекчаване на грубите сили, мониторинг на мрежата в реално време и постоянна инсталация на най-новите кръпки и актуализации, за да се гарантира максимална сигурност за вашия уебсайт.
Платформа и архитектура на Google Cloud (PHP 7, HTTP / 2, NGINX, LXD контейнери, MariaDB).
Кеширане от страна на сървъра. Лесна CDN интеграция и поставяне в среда. Автоматично архивиране и съхранение на 14 дни архивиране за вас.
Специфична за WordPress сигурност, DDoS откриване, хардуерни защитни стени и други.
Платени надстройки: Cloudflare Railgun, Elasticsearch, Redis.
Лошото: Предоставя само хостинг на WordPress: WP Engine предлага изключително управляван хостинг на WordPress.
Скъпи планове: Плановете на WP Engine идват с скъп набор от етикети. Но получавате това, което плащате, това е превъзходна и качествена услуга.
Осигурява само хостинг на WordPress: Kinsta предлага изключително премиум хостинг на WordPress.
Скъпи планове: Kinsta не е най-евтината опция там, но като се каже, че получавате това, което плащате, това е превъзходна и качествена услуга.
Резюме:С WP Engine (преглед) получавате невероятни функции като ежедневно архивиране и сканиране на злонамерен софтуер за защитна стена. Освен това е готов за непрекъснат кеш SSL и CDN готов с възстановяване с 1 щракване. Заинтересованите клиенти могат да изпробват продукта за срок от 60 дни, без риск. Има и достъп за потребителите до приставката за миграция на WP Engine за лесно прехвърляне на вашия сайт. Съществува и много полезна среда за поставяне, където човек може да тества теми или плъгини.С Kinsta (преглед) получавате хостинг услуга WordPress, която се захранва от Google Cloud Platform. Получавате Fort Knox като сигурност, бързи сървъри с бърза скорост, безплатна миграция на сайтове, ежедневно архивиране. Всичко на напълно управляван и оптимизиран и сигурен стек в WordPress.

Наистина не можете да се объркате с нито една компания, но преди да продължите и да се регистрирате, това Kinsta Vs WP Engine Преглед на две от най-добрите VIP WordPress хостинг услуги е тук, за да ви помогне.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map