WP Engine Review

WP Engine oferă găzduire WordPress administrată pentru site-uri din întreaga lume, oferind suport uimitor și găzduire de clase de întreprindere, care este optimizată pentru WordPress. Dar WP Engine este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră?


Ca proprietar de afaceri online, care caută să se extindă și să reușească, trebuie să găsești modalități de a economisi timp, de a proteja securitatea site-ului și de a te asigura că utilizatorii tăi au cea mai bună experiență posibilă în timp ce navighează pe site. Acesta este motivul pentru care iubesc atât de mulți proprietari de site-uri WordPress Motor WP.

Și mai ales tehnologiile lor de viteză renumite. Deoarece WP Engine a devenit prima gazdă WordPress a reușit să adopte platforma Google Cloud cea mai nouă infrastructură Mașini virtuale optimizate de calcul (VM) (C2).

WP Engine oferă acum performanțe 40% mai rapid. Aceasta se află pe deasupra optimizărilor de software, care au dus la o îmbunătățire a performanței la 15% a platformei.

Tehnologia de viteză WP Engine este cea mai importantă caracteristică pentru care clienții le plac cel mai mult.

Recenzii pe TwitterRecenzii în mare parte pozitive ale oamenilor de pe Twitter

In acest WP Motor review Voi arunca o privire foarte atentă asupra avantajelor și contra și voi efectua propriul meu pentru a vă ajuta să vă decideți înainte de a vă înscrie cu ei pentru site-ul dvs. WordPress.

Făcând clic pe acest link, puteți găzdui doar site-ul dvs. WordPress 25 USD pe lună (în mod normal, 30 USD / lună) atunci când este plătit anual.

Contents

Ce veți afla în această recenzie

 1. Profesionistii

Aici mă ocup de ceea ce sunt, pentru că există o mulțime de elemente pozitive, în special în jurul celor trei S-uri de găzduire web; , securitate și suport.

 1. Contra

Ei primesc o mulțime de lucruri, dar ca în fiecare serviciu (de găzduire) de acolo, nu este totul perfect, aici am acoperit ceea ce sunt .

 1. Planuri & prețurile

Aici trec prin diferitele lor caracteristici și care sunt caracteristicile care sunt incluse în planurile lor diferite.

 1. WP Engine este bun?

În cele din urmă, am rezumat lucrurile într-un rezumat și vă anunț dacă sunt un serviciu de găzduire WordPress gestionat .

Găzduirea WordPress administrată este un serviciu premium conceput pentru a nu găzdui doar datele site-ului dvs. și pentru a le oferi vizitatorilor site-ului rapid, dar îi ajută pe proprietarii de site-uri să gestioneze sarcinile obositoare care vin cu rularea unui site web care este în creștere.

Deși fiecare gazdă WordPress administrată are o suită de funcții diferite, accentul principal ar trebui să fie viteza site-ului, performanța, serviciul pentru clienți și securitatea.

wp motor review

Așadar, să vedem cum se măsoară acestea în această revizuire WPEngine.

Profesioniști WP Engine

Fondată în 2010 în Austin, Texas, WP Engine și-a propus să ofere găzduire specializată WordPress, deoarece sistemul de gestionare a conținutului WordPress a continuat să se dovedească ca fiind cea mai populară platformă de blogging disponibilă.

Bazată pe infrastructura de rețea de talie mondială, integrată cu partenerii tehnologici de cea mai bună calitate, precum Google, AWS și New Relic, este o companie privată cu 18 centre de date care se întind pe glob.

WP Engine crede în puterea open-source. și-au construit platforma de experiență digitală WordPress (DXP), care este alimentată de peste 30 de tehnologii open source.

Dar sunt astăzi cea mai bine gestionată soluție de găzduire WordPress? Să aruncăm o privire și să vedem.

1. Viteza de aprindere

Mulți factori analizează motivul pentru care site-ul dvs. web, indiferent de dimensiunea acestuia, se va încărca rapid și va funcționa bine în orice moment. Din fericire, WP Engine este deasupra tuturor.

Importanța „vitezei” nu poate fi subliniată și iată ce trebuie să spună despre asta:

Pentru a avea un site de încărcare rapidă este esențial astăzi, ce tehnologie de viteză stivă utilizează WP Engine?

Viteza site-ului este un diferențiator major pentru WP Engine. Este unul dintre reperele cheie ale platformei noastre care ne-a diferențiat de concurenți. Tehnologia din spatele acesteia include integrarea CDN cu un singur clic, extensia noastră personalizată NGINX și tehnologia SSD. CDN reduce drastic timpul în așteptarea activelor și asigură eliberarea resurselor pentru solicitările importante. Integrarea NGINX oferă o experiență mai bună pentru vizitatorii dvs. prin prioritizarea cererilor umane asupra solicitărilor automatizate ale sistemului. Și tehnologia SSD funcționează pentru a evita saturația RAM și îmbunătățește redarea randamentului. Pentru o scufundare mai profundă pe stiva noastră tehnologică, consultați această pagină.

Din punct de vedere global al infrastructurii, am făcut parteneriate cu Amazon Web Services și Google Cloud Platform pentru a oferi clienților o serie de soluții de calitate pentru întreprinderi care oferă experiențe rapide, scalabile, extrem de disponibile și sigure. În plus, faptul că avem parteneri de înaltă calitate ca aceștia ne permite să oferim centre de date într-o mare varietate de locații – 18 în total. Această prezență globală ne oferă capacitatea de a deservi mai mulți clienți la nivel local, în urma cărora aceștia observă îmbunătățiri suplimentare ale performanței și vitezei.

Logo WPEngine
Robert Kielty – Affiliate Manager la WP Engine

Servicii CDN

Ei s-au asociat cu StackPath (fostul MaxCDN) pentru a oferi tuturor clienților lor acces la serviciile de livrare a rețelei de conținut. Utilizarea unui CDN poate reduce drastic latența și îmbunătățește viteza site-ului, deoarece serverele care se întind pe glob lucrează împreună pentru a oferi conținut site-ului utilizatorilor în funcție de locația lor geografică. CDN este gratuit cu toate planurile.

Tehnologia WP Engine EverCache

Au construit una dintre cele mai scalabile arhitecturi WordPress – numită EverCache – pentru a oferi viteză și pentru a gestiona vârfurile de trafic pe toate site-urile web pe care le găzduiesc, fără niciun timp de oprire..

Pentru a face acest lucru, clienții folosesc o combinație de servicii CDN, memorie în cache agresivă realizată de EverCache și actualizare receptivă ori de câte ori apare ceva nou pe site-ul dvs. web. Cu alte cuvinte, site-ul dvs. oferă conținut rapid oamenilor din întreaga lume, pune în cache tot conținutul static și chiar actualizează site-ul dvs. oricând faceți o modificare.

wp motor caching

Memorizare în memorie și memorie în cache de obiecte (trebuie să fie activat în portalul utilizatorilor) vin toate încorporate și pot fi purificate cu ușurință din interiorul zonei dvs. de administrare WordPress.

WP Engine cachează agresiv totul, de la pagini la fluxuri până la 301 redirecționări pe subdomenii; acest lucru face ca site-ul dvs. să se încarce rapid.

Instrumentul WP Engine pentru performanța paginii

În portalul utilizatorilor, toți clienții au acces la instrumentul de performanță a paginii. Pentru ao utiliza, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa URL a site-ului dvs. și să vedeți cât de performant este.

Instrument de testare a vitezei motorului wp

Iată o defalcare a tipului de date pe care le oferă acest instrument:

 • Recomandări pentru îmbunătățirea vitezei și performanței site-ului
 • Numărul de secunde a durat browserul să afișeze primul obiect pe ecran
 • Timpul mediu necesar pentru a afișa pe ecran toate părțile vizibile ale site-ului dvs.
 • Număr de resurse solicitate de pagina web analizată (inclusiv resurse precum imagini, fonturi, HTML și scripturi)
 • Mărimea totală a fișierului pentru toate elementele transferate de pe pagina dvs. în browserul utilizatorului

Cred că doar recomandările sunt foarte bune. Acestea vă economisesc timpul necesar de a utiliza instrumente terțe, precum Google PageSpeed ​​Insights și oferă multe resurse suplimentare care vă ajută să explicați recomandările pentru cei care nu înțeleg.

recomandări de viteză

În sfârșit, WP Engine vine gata PHP 7.2 și chiar oferă tuturor, indiferent dacă își folosesc gazeta sau nu, acces la instrumentul exclusiv de viteză WP Engine (deși trebuie să furnizați o adresă de e-mail pentru a obține rezultate, care poate nu se potrivesc bine cu unii ).

instrument de testare a vitezei gratuite

Testul meu de viteză

Aici am vrut să văd cât de rapid se încarcă WPE, fără a folosi propriile instrumente de testare a vitezei.

Am creat un site WordPress găzduit pe planul WP Engine de 25 USD pe lună (plătit anual), apoi am mers mai departe și am instalat versiunea gratuită a temei GeneratePress cu niște postări și pagini de blog cu conținut fals..

Deci, cât de rapid este WP Engine? Ei bine, de fapt rapid …

test de turație a motorului wp pe gtmetrix

Conform GTmetrix site-ul meu este complet încărcat doar 0,8 secunde. Nu a fost necesară optimizarea manuală a performanțelor suplimentare, datorită memoriei încorporate în cache, Memcached și caching a obiectelor.

De asemenea, am vrut să văd cum performanța lor s-a menținut sub un stres, așa că am condus un Test de impact de sarcină simulând 30 de vizitatori activi care vin pe site pe o perioadă de 3 minute.

test de impact la sarcină

Ce arată acest grafic este că atunci când numărul de vizitatori crește (linia verde), timpul de încărcare a paginii (linia albastră) rămâne fixat la aproximativ 40 de milisecunde (linia verde).

Acesta este un lucru foarte bun, deoarece înseamnă că mai mulți vizitatori care vin pe site nu duc la nici o scădere a performanței.

2. Caracteristici avansate de securitate

WP Engine știe cât de importantă este securitatea site-ului, în special pentru site-urile web care se extind la scară largă. Acesta este motivul pentru care oferă clienților lor o serie de funcții de securitate premium, concepute pentru a proteja datele site-ului dvs..

 • Detectarea și blocarea amenințărilor. Platforma lor inspectează tot traficul site-ului, căutând modele suspecte și blocând automat atacurile rău intenționate.
 • Aplicații Web. Atacurile de aplicații web care apar atât în ​​stratul WordPress cât și în nginx sunt identificate și patchate imediat, înainte de a vă afecta negativ site-ul.
 • WordPress Core. Echipa de experți WP Engine are în minte întreaga comunitate WordPress, indiferent dacă își folosesc sau nu serviciile administrate de găzduire. Dacă este dezvoltat un corector de bază pentru WordPress, acesta este prezentat comunității WordPress pentru examinare.
 • Pluginuri WordPress. Instalațiile de plugin și actualizările nu sunt gestionate de WP Engine, astfel încât să mențineți controlul asupra designului și funcționalității site-ului dvs. web. Acestea fiind spuse, dezvoltatorii de pluginuri WP Engine urmăresc atenția asupra vulnerabilităților pluginului, astfel încât clienții lor nu se încadrează în prada activității dăunătoare.
 • Patching automat și actualizări. Acestea plasează automat nucleul WordPress, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru vulnerabilități.
 • Copii de rezervă automate. În cazul în care se întâmplă ceva cu site-ul dvs. web, WP Engine are o copie de rezervă a site-ului dvs., care este ușor de restaurat. De fapt, efectuează backup-uri zilnice și au o opțiune de restaurare cu un singur clic.

Pe lângă toate acestea, WP Engine oferă prevenire împotriva atacurilor DDoS, încercări de forță brută și atacuri de injecție JavaScript / SQL. În plus, ele sunt cunoscute pentru colaborarea cu firmele de securitate terțe pentru a efectua recenzii de cod de rutină și audituri de securitate pentru a vă asigura că totul este în pas..

Și partea cea mai bună? Dacă site-ul dvs. WordPress este hacked, îl vor repara gratuit.

3. Asistență excepțională pentru clienți

WP Engine este cunoscut pentru faptul că beneficiază de asistență stelară pentru clienți. De fapt, aceștia au peste 200 de experți de service la îndemână 24/7/365 pentru a oferi clienților asistență individuală.

Există trei locații de asistență globală, astfel încât cineva este disponibil în orice moment. Și, pentru a rezolva această problemă, echipa de asistență nu vă ajută doar la problemele dvs. de găzduire. De asemenea, sunt experți WordPress care vă pot ajuta să diagnosticați probleme și să vă recomanda optimizarea site-ului.

Puteți accesa cineva care vă sprijină prin următoarele canale:

 • Susțineți chat-ul în direct pentru orice întrebări de vânzări
 • Asistență telefonică 24/7 pentru întrebări de vânzări
 • Suport pentru portalul utilizatorilor pentru orice problemă de găzduire tehnică sau WordPress
 • O secțiune dedicată Suport pentru facturare pentru soluționarea problemelor contului
 • O bază de cunoștințe generale cu articole referitoare la o varietate de subiecte

Echipa de suport se bucură de un timp de răspuns live de chat de mai puțin de 3 minute și de un scor net de 82 de promotori net, care demonstrează că fericirea clienților este principalul lor obiectiv.

Și pentru a le testa, am luat legătura cu echipa de asistență la 4:45 dimineața și sunt suficient de sigur, în aproximativ 30 de secunde, cineva a fost acolo pentru a răspunde la întrebările mele.

suport pentru chat-ul motorului wp

Membrul echipei cu care am discutat a fost prietenos și cunoscător și a fost fericit să răspundă la orice întrebare pe care am avut-o.

Vorbind de clienți …

WP Engine oferă o gamă largă de caracteristici unice, care sunt caracteristicile sau instrumentele pe care clienții dvs. le plac cel mai mult?

Portofoliul de produse WP Engine a crescut considerabil în ultimii doi ani. De fapt, tocmai am lansat soluția noastră de securitate avansată performantă, Global Edge Security. În funcție de client, este posibil să vedeți preferințe diferite pentru instrumente diferite. De exemplu, clienții de pe serverele dedicate se bucură cu adevărat de accesul SSH Gateway. Pe partea mai mică, cu planuri comune, agențiile și dezvoltatorii independenți laudă întotdeauna ușurința mediilor de dezvoltare și de producție de pe platforma noastră, caracteristica noastră de instalare transferabilă fiind un aspect deosebit.

Instrumentele noastre de acțiune, precum Performanța paginii și Performanța conținutului sunt întotdeauna un succes. În general, însă, cel mai popular instrument al nostru ar fi Performanța aplicației. Oferă vizibilitate la nivel de cod pentru a ajuta echipele să rezolve probleme mai rapid, să-și optimizeze experiențele WordPress și să crească agilitatea dezvoltării. Oferă echipelor de dezvoltare și operare IT vizibilitatea de care au nevoie pentru a construi și menține experiențe digitale excelente WordPress.

Logo WPEngine
Robert Kielty – Affiliate Manager la WP Engine

4. Garanții

Aproape toate companiile de găzduire WordPress administrate oferă clienților garanții de un fel. Până la urmă, garanțiile reprezintă o modalitate excelentă de a insufla încredere în cei care nu au cunoscut și nu iubesc încă o companie.

Acestea oferă următoarele garanții:

 • 99,95% garanție de funcționare a serverului și 99,99% uptime pentru cei cu SLA îmbunătățită (excluzând oprirea dezactivată, cum ar fi întreținerea programată sau de urgență, servicii beta și chiar evenimente Force Majeure)
 • deși acest lucru nu este perfect, au un articol minunat care explică timpul de funcționare, realitatea din spatele misterioaselor garanții uptime 100% și ce întrebări ar trebui să-ți pui într-adevăr o potențială gazdă web
 • Garanție de înapoiere de 60 de zile pe toate planurile, cu excepția celor personalizate

Puteți, de asemenea, să argumentați că WP Engine garantează securitatea site-ului, deoarece vă vor repara gratuit site-ul hacked, ceea ce pentru un atac major poate costa o afacere de mii de dolari pentru a diagnostica și curăța.

5. Medii de scena

Una dintre cele mai favorizate caracteristici oferite tuturor clienților, indiferent de planul lor de găzduire, este realizarea site-urilor web.

Un site de înscenare este într-adevăr doar o versiune clonată a site-ului dvs. web pe care puteți testa cu siguranță modificările de dezvoltare, design și conținut.

înscenare wordpress admin

Această caracteristică oferă o mulțime de avantaje, cum ar fi:

 • Configurare ușoară cu un singur clic de configurare în tabloul de bord WordPress (sau Portalul utilizatorului)
 • O clonă independentă a site-ului dvs. web pentru a testa teme, pluginuri și cod personalizat, fără să vă fie frică să rupeți ceva și să vă confruntați cu timpul de oprire
 • Posibilitatea de a detecta erori în design sau funcționalitate înainte ca site-ul dvs. să fie transmis
 • Configurare locală sau online pentru confortul dvs.
 • Transfer ușor al site-ului între ambientare și medii live

Indiferent dacă echipa dvs. lucrează împreună pentru a crea site-uri WordPress pentru clienți sau doriți doar să testați anumite lucruri pe propriul dvs. site web, crearea, dezvoltarea și gestionarea unui mediu de punere în scenă cu mediul de înscenare al WP Engine este foarte simplu.

6. Acces gratuit la Genesis Framework și peste 35+ teme premium

Aceasta este o afacere monstru dacă mă întrebați.

WP Engine a achiziționat recent StudioPress și toți clienții au acces la Cadrul Genezei și 35 teme premium StudioPress WordPress sunt incluse în abonamentele pentru planurile Startup, Growth, Scale, Premium și Enterprise.

Genesis framework și teme StudioPress

Temele StudioPress, alimentate de Genesis Framework, facilitează clienților WP Engine crearea rapidă de site-uri WordPress frumoase și profesionale. Toate temele sunt optimizate pentru motoarele de căutare, încărcare rapidă cu funcții de securitate blocate (știu, deoarece acest site este construit pe Genesis Framework).

Iată ce au de spus despre achiziția StudioPress:

Achiziția StudioPress de la WP Engine a surprins pe mulți prin surprindere, de ce ați decis să achiziționați StudioPress?

Un accent major pentru WP Engine a fost și continuă să fie, în jurul contribuției la comunitatea WordPress. De fapt, este o altă dintre valorile noastre – angajată să redăm. Angajamentul nostru în ceea ce privește timpul, banii, scrierea, codificarea și conducerea gândirii a fost de peste 1,7 milioane USD în 2018 până acum. Achiziția StudioPress este următorul nivel pentru noi în aceste eforturi de returnare a comunității. Pe măsură ce WP Engine se deplasează de la forță la forță, avem resurse pentru a ajuta Genesis Framework să crească și să înflorească. De fapt, 15% din toți clienții noștri utilizează Genesis, 25% dintre cei mai mari clienți utilizând-o. Ca companie, este un cadru cu care suntem deja foarte familiari.

În cuvintele fondatorului nostru, Jason Cohen, „vedem o oportunitate de a investi în Geneză pentru a evolua și a continua să slujim comunității care se bazează pe ea. Aceasta va include investițiile în eforturile de inginerie din cadrul cadrului, investițiile în crearea de noi teme
și investiții în economia cadrului și partenerii care realizează produse care se sprijină și se bazează pe acesta. ” Având în vedere acest lucru, credem că achiziția va beneficia atât de WP Engine, cât și de comunitatea WordPress și exemplifică cu adevărat aspirațiile noastre de companie de a da înapoi.

Logo WPEngine
Robert Kielty – Affiliate Manager la WP Engine

WP Motor Cons

WP Engine are dezavantajele sale, așa cum chiar și cele mai bune lucruri din viață.

Să aruncăm o privire pentru a vedea dacă sunt lucruri care vă vor face să doriți să mergeți cu un alt furnizor de hosting WordPress gestionat.

1. Fără înregistrări de domenii sau gazduire prin e-mail

Acestea oferă doar servicii de găzduire clienților lor, ceea ce înseamnă că nu există înregistrări de nume de domeniu disponibile.

Acest lucru nu este doar inconvenient (deoarece va trebui să achiziționați un nume de domeniu folosind o companie terță parte), nu există niciun motiv de a folosi planurile de găzduire pentru a obține o înregistrare gratuită a unui nume de domeniu.

În plus, nu vă puteți găzdui serviciile de e-mail cu WP Engine. Deși unii preferă să își găzduiască e-mailurile pe platforme terțe doar în cazul în care serverele gazdă scad, altele nu le va place acest lucru.

De exemplu, va trebui să obțineți găzduire prin e-mail separat G Suite (anterior Google Apps) de la 5 USD pe lună pe adresă de e-mail sau Rackspace de la 2 USD pe lună pe adresă de e-mail.

2. Pluginuri interzise

Așa cum am menționat anterior, WP Engine este convins că infrastructura sa are tot ce ai nevoie pentru a-ți menține site-ul în siguranță și să funcționeze rapid. Drept urmare, au întocmit o listă cu Pluginuri interzise despre care se știe că cauzează o problemă cu serviciile lor interne.

Puteți vedea o listă completă a pluginurilor neautorizate aici. Între timp, iată câteva dintre cele mai cunoscute pluginuri neautorizate:

 • Plugin-uri de memorie în cache, cum ar fi WP Super Cache, W3 Total Cache, WP File Cache și WordFence. FYI WP Rocket este permis / funcționează.
 • Plugin-uri de rezervă precum WP DB Backup și BackupWordPress
 • Pluginuri legate de postări precum YARPP și postări similare
 • Verificator de legături stricate
 • EWWW Image Optimizer (cu excepția cazului în care utilizați versiunea Cloud)

Problema cu aceasta este că mulți oameni le place să dețină controlul în tabloul de bord WordPress, în ceea ce privește securitatea site-ului, backup-urile, optimizarea imaginilor și chiar viteza site-ului folosind un plugin de memorie în cache.

Și, în timp ce WP Engine susține că se ocupă de toate acestea pentru dvs., este posibil ca unii oameni să nu fie pregătiți să renunțe la tot controlul și să renunțe la utilizarea pluginurilor preferate în speranța că WP Engine le va acoperi în orice moment..

3. Fără cPanel

Din nou, deși poate nu este un distribuitor complet, mulți oameni care caută un furnizor de hosting sunt obișnuiți și preferă cPanel-ul tradițional pentru gestionarea conturilor și site-urilor web.

WP Engine are însă un Portalul utilizatorilor proprietar care pare intuitiv de folosit.

portalul utilizatorului motorului wp

Dar pentru cei care nu doresc să se ocupe de ceva nou, Portalul utilizatorilor îi poate îndepărta de a le folosi.

În plus, portalul utilizatorului afișează numărul de vizitatori, lățimea de bandă și spațiul de stocare pe care l-ați folosit, ceea ce pare a fi un lucru bun?

Ei bine, până când vă dați seama că toate planurile de găzduire disponibile au vizitatori, lățime de bandă și plafoane de stocare, pe care nu toți furnizorii de hosting (gestionați sau nu).

4. Site web complicat (frontend)

Deși acest lucru poate părea minor pentru unii, am găsit site-ul un pic dificil de navigat. În timp ce există o mulțime de informații care explică totul, aș dori să existe un aspect mai simplu.

De fapt, unele dintre cele mai bune caracteristici ale lor au fost ascunse adânc în articolele de asistență, ceea ce le face greu de găsit. Ca să nu mai zic, a trebuit să citesc mult mai mult conținut decât mi-ar fi plăcut să aflu răspunsuri simple la lucruri pe care voiam să le știu despre găzduirea administrată de WP Engine.

Totuși, trebuie să vă spun, când vă înscrieți și accesați „backend-ul”, totul este foarte bine prevăzut, simplu și ușor de înțeles.

Planuri de gazduire a motorului WP

WP Engine are 3 planuri de găzduire WordPress gestionate din care să alegeți cu excepția cazului în care aveți nevoie de un plan personalizat, în care va trebui să vă adresați echipei pentru a crea.

planuri de prețuri pentru motoare wp

Fiecare plan vine cu un set de caracteristici specifice pe care le puteți vedea integral aici. Cu toate acestea, vom arunca o privire asupra fiecărui plan și a caracteristicilor principale pe care le au fiecare, astfel încât să puteți vedea diferențele:

Planul de pornire a motorului WP (începând de la 25 USD / lună, când este plătit anual)

Planul de pornire este perfect pentru cei care au site-uri web WordPress mai mici, dar au totuși nevoie de avantajele pe care le oferă gazduirea.

Iată caracteristicile cheie ale acestui plan:

 • 1 site web WordPress
 • Până la 25K de vizite pe lună
 • 10 GB spațiu de stocare local
 • 50 GB lățime de bandă pe lună
 • Migrații gratuite pe site
 • CDN global
 • Certificate SSL automatizate
 • Instrument de performanță a paginii
 • Suport pentru chat live 24/7

Planul de creștere a motorului WP (începând de la 115 USD / lună)

Planul de creștere este conceput pentru cei cu site-uri web WordPress care continuă să vadă mai mult trafic, sau cel puțin intenționează să-l în viitorul apropiat.

Iată caracteristicile cheie ale acestui plan:

 • 5 site-uri web WordPress
 • Până la 100K vizite pe lună
 • 20 GB spațiu de stocare local
 • 200 GB lățime de bandă pe lună

Are, de asemenea, orice altceva are planul Startup, plus certificate SSL importate și asistență telefonică 24/7.

Planul scării motorului WP (începând de la 290 USD / lună)

Planul Scale este destinat site-urilor mari WordPress care au nevoie de servicii de găzduire gestionate pentru a le ajuta să rămână organizate și să aibă succes.

Iată caracteristicile cheie ale acestui plan:

 • 15 site-uri web WordPress
 • Până la 400K de vizite pe lună
 • 30 GB spațiu de stocare local
 • 400 GB lățime de bandă pe lună

De asemenea, are toate celelalte pe care le are planul de creștere.

În plus, au achiziționat recent StudioPress, toți clienții au acces deplin la cadrul premium Genesis Framework și peste 35+ teme premium, care este o furtă a unei înțelegeri dacă mă întrebi.

întrebări frecvente

Iată răspunsurile la unele dintre cele mai frecvente întrebări:

 1. Ce tip de planuri de găzduire sunt disponibile cu WP Engine? Toate planurile de găzduire sunt gestionate de găzduire WordPress. Acestea diferă în funcție de preț, în funcție de numărul de site-uri web, lățimea de bandă, stocare și numărul de vizitatori așteptați pe lună.
 2. Ce fel de panou de control este utilizat? Portalul utilizatorilor construit personalizat de WP Engine.
 3. De ce înseamnă hostingul WordPress gestionat? Pe scurt, găzduirea WordPress gestionată înseamnă că furnizorul dvs. de găzduire are grijă de lucruri precum securitatea site-ului, viteza, actualizările și copiile de rezervă, astfel încât nu trebuie să.
 4. Ce se întâmplă dacă site-ul meu web depășește numărul de vizite permise în planul meu? WP Engine este foarte clar despre câți vizitatori ai site-ului pot vizita un site pe lună, ținând cont și de creșterea bruscă a traficului. În funcție de planul dvs. de găzduire, veți primi o taxă în funcție de numărul de vizite depășite pe care site-ul dvs. le-a avut. Pentru mai multe informații, consultați o explicație detaliată aici.
 5. Voi primi un certificat SSL? Da, toate domeniile găzduite de WP Engine primesc un certificat SSL Encrypt SSL gratuit și se bucură de o instalare de un clic efectuată în Portalul utilizatorului. Există, de asemenea, alte tipuri de certificate SSL premium.
 6. Pot găzdui un cont de e-mail? Nu, WP Engine nu găzduiește servicii de e-mail pe platforma lor. Cu toate acestea, au unele soluții terțe care pot funcționa pentru tine.
 7. Oferă WP Engine un constructor de site-uri web? Nu, ei oferă doar servicii de găzduire WordPress. Acestea fiind spuse, oferă tuturor clienților acces la instrumentul de performanță a paginii din portalul utilizatorilor pentru monitorizarea vitezei și performanței site-ului. De asemenea, aceștia oferă clienților Genesis Framework și peste 35 de teme StudioPress în mod gratuit, astfel încât să creezi un site web WordPress este un cinch.
 8. Ce fel de asistență pentru clienți pot aștepta cu WP Engine? Toți clienții au acces la asistența de chat live toată ziua, în fiecare zi. Pe măsură ce investiți în planuri mai scumpe, atunci primiți asistență telefonică 24/7 și acces la asistență individuală pentru optimizarea site-ului dvs..
 9. Ce fel de garanții există? WP Engine oferă o garanție de uptime de 99,95%, precum și o garanție de înapoiere de 60 de zile.
 10. Există un cod promoțional pentru WP Engine? Da, utilizați codul cuponului WP Engine wpe3free și obțineți 4 luni gratis (sau 20% reducere în prima lună pe planurile lunare).

Aș recomanda motorul WP?

WP Engine este de departe una dintre cele mai bine administrate soluții de găzduire WordPress de pe piață astăzi. Ei iau securitate, viteză și performanță din site-ul dvs. în mod serios și nu veți reuși să vă prezentați când vine vorba serviciu clienți.

Iată ce trebuie să spună despre cele trei S-uri de găzduire:

Ceea ce diferențiază WP Engine de concurență atunci când vine vorba de cele trei S-uri de găzduire: viteză, securitate și asistență?

Viteză – WP Engine funcționează exclusiv cu WordPress, ceea ce înseamnă că platforma noastră este complet optimizată pentru a oferi experiențe WordPress rapide și sigure. Și după cum am menționat mai sus, folosim o combinație de tehnologii personalizate pentru a asigura un nivel ridicat de performanță a site-ului. Toate acestea funcționează în armonie pentru a realiza o încărcare medie a paginilor
îmbunătățirea cu 38% la trecerea de la alți furnizori de hosting. Platforma WP Engine este proiectată la scară, astfel încât să nu se reducă viteza ca site-urile clienților și scările de afaceri.

Securitate – La WP Engine, misiunea noastră este de a ajuta clienții noștri să câștige online. Știm că site-urile clienților noștri reprezintă afacerile lor, traiul lor. Ei se bazează pe noi pentru a-i proteja de atacuri. Ca urmare a stratului nostru de securitate, blocăm peste 150 de milioane de solicitări proaste în fiecare lună. Blocăm proactiv numeroase atacuri de aplicații web, asigurăm întreținerea securității și creăm un plugin / patch-uri unice pentru clienții vulnerabili și modernizăm automat site-urile clienților cu cele mai recente actualizări de securitate.

A sustine – Echipa noastră de asistență este un far luminos în cadrul companiei. Menținem cu adevărat un scor NPS de 86 de clasă mondială, împreună cu 3 premii Gold Stevie back-to-back pentru serviciul clienți care să-l demonstreze (mai multe despre asta aici). Echipa oferă tot ce este mai bun în fiecare zi, într-un efort de a servi creșterea profesională a clienților noștri, și arată în feedback-ul pe care îl obținem de la aceștia. Această mentalitate este foarte în concordanță cu una dintre valorile noastre fundamentale – Customer Inspired.

Logo-ul WP Engine
Robert Kielty – Affiliate Manager la WP Engine

Acestea fiind spuse, planurile lor sunt la prețuri un pic pe partea înaltă, ceea ce nu este util pentru cei cu buget limitat. Cu toate acestea, pentru cei care intenționează să își extindă afacerile în viitorul apropiat sau care generează deja o mulțime de venituri, prețul ridicat merită serviciile pe care le oferă și liniștea sufletească că site-ul lor este în siguranță și funcționează mereu..

Dacă sunteți în căutarea unui furnizor de găzduire WordPress foarte performant, vă sugerez să aruncați o privire WP Engine. Cu caracteristici precum: încorporat EverCache soluție, Instrument de performanță a paginii, automat copii de zi cu zi, monitorizarea securității, și CDN servicii, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la capacitatea dvs. de a dimensiona și de a oferi vizitatorilor site-ului cea mai bună experiență posibilă.

Făcând clic pe acest link, puteți găzdui doar site-ul dvs. WordPress 25 USD pe lună (în mod normal, este de 30 USD pe lună) atunci când este plătit anual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map