Wix versus GoDaddy onderlinge vergelijking waarbij belangrijke functies zoals prestaties, prijzen, voor- en nadelen worden beoordeeld om u te helpen beslissen voordat u zich aanmeldt bij een van deze website-bouw- en hostingbedrijven.


Totale score

Wix

Totale score

GoDaddy

Als dit puur een populariteitswedstrijd was in termen van het zoeken naar meer website-bouwers op Google, Wix of GoDaddy, dan zou GoDaddy de winnaar zijn.

wix vs godaddy

Maar welk bedrijf de meeste zoekopdrachten op Google krijgt, is natuurlijk verre van alles bij het vinden van een goede websitebouwer.

Het is heel dichtbij maar GoDaddy is de betere tool voor het maken van websites voor het maken van uw blog of online winkel. Lees meer over Wix Vs GoDaddy in de onderstaande vergelijkingstabel:

Wix vs GoDaddy-vergelijking

veeg naar rechts

Wix

GoDaddy

Over:Wix.com is een toonaangevend cloudgebaseerd ontwikkelingsplatform met miljoenen gebruikers wereldwijd. Wix staat bij gebruikers op de markt bekend als een ongelooflijke sitebouwer met meer dan 70 categorieën sjablonen, verbazingwekkende flexibiliteit en enorm gebruiksgemak. Dit is geschikt voor bijna elke site.GoDaddy is onlangs in de media geweest, vooral in tv-advertenties en gedrukte media. Het biedt zowel domeinnamen als webhosting die gebruiksvriendelijk is, samen met redelijk geprijsde plannen en indrukwekkende uptimes.
Opgericht in:20061997
BBB Rating:EEN+EEN+
Adres:Nemal Tel Aviv St 40, Israël14455 N. Hayden Rd. # 219 Scottsdale, AZ 85260
Telefoonnummer:(800) 600-0949(480) 505-8877
E-mailadres:[email beveiligd]Niet op de lijst
Soorten ondersteuning:Telefoon, live ondersteuning, chat, ticketTelefoon, live ondersteuning, chat, ticket, training
Datacenter / serverlocatie:Europa en de Verenigde StatenPhoenix, Arizona
Maandelijkse prijs:Vanaf $ 4,92 per maandVanaf $ 4,99 per maand
Onbeperkte gegevensoverdracht:Nee (alleen Premium-abonnementen)Ja (behalve bij Economy Plan)
Onbeperkte gegevensopslag:NeeJa (behalve bij Economy Plan)
Onbeperkte e-mails:NeeJa (behalve bij Economy Plan)
Host meerdere domeinen:N.v.t.Ja (behalve bij Economy Plan)
Hosting controlpanel / interface:Wix-interfacecPanel
Server Uptime-garantie:99,90%99,90%
Geldteruggarantie:14 dagen30 dagen
Dedicated Hosting beschikbaar:NeeJa
Bonussen & Extra’s:Veel gratis sjablonen om uit te kiezen.Premium DNS Management Tool (alleen Ultimate Plan). Dubbele verwerkingskracht en geheugen (alleen Ultimate Plan). DudaMobile converteert uw site automatisch naar mobiel (alle abonnementen behalve Economy). SSL-certificaat (alleen Ultimate Plan). Website Accelerator (alleen Ultimate Plan). SSL-certificaat (alleen Ultimate Plan). Malwarescanner (alleen Ultimate Plan).
Het goede: Makkelijk te gebruiken Drag & Drop Interface – Wix gebruikt een WYSIWYG-systeem (What You See Is What You Get) met slepen en neerzetten dat u volledige controle en een realtime preview van uw website geeft.
Professioneel ogende ontwerpen – Wix laat u kiezen uit meer dan 510 ongelooflijk stijlvolle en volledig aanpasbare HTML5-gebaseerde sjablonen, evenals een handvol Flash-gebaseerde sjablonen.
Intuïtieve Help-functies – Wix maakt het een punt om u te begeleiden met hun officiële ondersteuningskanalen, evenals direct gerelateerde ondersteuningsartikelen die u kunt vinden door te klikken op de help / ondersteuningsknoppen die bijna overal zichtbaar zijn.
Geweldige uptime: je zou verwachten dat een bedrijf als GoDaddy een van de beste uptimes in de branche heeft, alleen al omdat ze zo groot zijn. Maar ik heb nog geen klacht gehoord over de uptime van GoDaddy. Uptime is een van die dingen waarvan u verwacht dat een webhostingbedrijf deze levert en GoDaddy doet dat met stijl.
Linux- en Windows-hosting: GoDaddy is een van de weinige weinige hostingproviders die u de mogelijkheid geven om voor Windows te gaan in plaats van het industriestandaard Linux-besturingssysteem. Als u ASP.NET-websites heeft, is dit de plek voor u.
Geweldige technische ondersteuning: webhostingbedrijven krijgen keer op keer klachten over hun klantenservice. Of het nu gaat om een ​​gebrek aan kennis of enorme wachttijden, maar GoDaddy heeft met deze magie een konijn uit hun hoed getrokken. Ze hebben absoluut de beste klantenservice.
Gebruiksvriendelijk: het grootste deel van GoDaddy is gebouwd rond het idee van de nieuwere eindklanten. Al hun tools zijn ???? newbie ???? vriendelijk. Persoonlijk ben ik dol op huncPanel, dat op dit moment een industriestandaard zou moeten zijn. Alles wat ik nodig heb, is binnen handbereik en ik heb absoluut geen klachten over hun UX.
De slechte: Zichtbare advertenties op de gratis versie
Wix bevat advertentielogo’s aan de zijkant en onderaan de pagina’s van uw website als u het gratis abonnement gebruikt.
Sjablonen kunnen niet gemakkelijk worden gewijzigd
Op dit moment is er geen manier om sjablonen uit te wisselen zonder al het aanpassingswerk dat u op uw website hebt gedaan te verliezen.
Geen grote waarde: tenzij u GoDaddy betrapt op een geweldige promotiedeal, zult u een beetje overstuur raken door de prijzen die u betaalt. Je krijgt gewoon niet hetzelfde prestatieniveau met GoDaddy lagere servicepakketten. Maar als je ze vangt in een promotie, winnaar winnaar kipdiner.
Online winkel mist functies: voor mij zouden e-commerce-toevoegingen op dit moment geen goed idee moeten zijn. Je zou alle toeters en bellen moeten krijgen omdat het webhostingbedrijf sowieso meestal een deel van je geld opneemt. Voor GoDaddy missen ze de boot met ontbrekende functies en fouten die je winkel vanuit elke hoek aanvallen.
Overzicht:Ze maken het gebruikers gemakkelijk om een ​​esthetisch aantrekkelijke en professionele aanwezigheid op het web te ontwerpen. De Wix-websitebouwer heeft alles wat gebruikers nodig hebben om een ​​volledig gepersonaliseerde en hoogwaardige gratis website te ontwerpen die gebruik maakt van kunstmatige ontwerpintelligentie. Het heeft een extreem gemakkelijke interface voor nieuwe gebruikers en wordt geleverd met een enorme selectie sjablonen.Ook beschikbaar in deze webhostingservice is geweldige ondersteuning, samen met 1-Click app-installaties en meer. Het is vermeldenswaard dat het eenvoudig is om domeinnaamregistratie te gebruiken in combinatie met hosting. Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun websites mobiel klaar zijn of kiezen tussen Linux en Windows. Gebruikers hebben ook toegang tot accounts op de mobiele app Go Daddy, waarbij de websites zelf worden aangepast om gebruikers eenvoudig toegang te geven tot accountinformatie. Je kunt GoDaddy-alternatieven hier vinden.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me