Wix Vs GoDaddy сравнение между главата, когато се преглеждат важни функции като производителност, цени, плюсове и минуси, за да ви помогне да решите, преди да се регистрирате с някоя от тези уебсайтове за изграждане и хостинг компании.


Общ резултат

Wix

Общ резултат

GoDaddy

Ако това беше чисто конкурс за популярност, по отношение на който строителят на уебсайтове се търси повече в Google, Wix или GoDaddy, тогава GoDaddy ще бъде победителят.

wix vs godaddy

Но коя компания получава най-много търсения в Google, разбира се, е далеч от всичко, когато намери добър създател на уебсайтове.

Това е наистина близко обаждане, но GoDaddy е по-добрият инструмент за създаване на уебсайтове за създаване на вашия блог или онлайн магазин. Научете повече за Wix Vs GoDaddy в таблицата за сравнение по-долу:

Сравнение на Wix срещу GoDaddy

прекарайте пръст надясно

Wix

GoDaddy

Относно:Wix.com е водеща платформа за разработка, базирана в облак, с милиони потребители по целия свят. Wix е познат на потребителите на пазара като невероятен създател на сайтове с над 70 категории шаблони, невероятна гъвкавост и огромна лекота на използване. Това е подходящо за почти всеки сайт.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20061997
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:Ул. Nemal Тел Авив 40, Израел14455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(800) 600-0949(480) 505-8877
Имейл адрес:[Имейл защитен]Не е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Европа и САЩФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 4,92 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:Не (само Premium Premium планове)Да (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:НеДа (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:НеДа (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:N / AДа (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:Wix интерфейсCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:14 дни30 дни
Наличен хостинг:Неда
бонуси & Екстри:Много безплатни шаблони за избор.Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).
Доброто: Лесно за използване влачене & Интерфейс за пускане – Wix използва система WYSIWYG (Какво виждате, какво получавате), която ви дава пълен контрол и визуализация в реално време на вашия уебсайт.
Професионални дизайни – Wix ви позволява да избирате от над 510 невероятно стилни и напълно адаптивни шаблони, базирани на HTML5, както и шепа шаблони, базирани на Flash.
Интуитивни функции за помощ – Wix прави смисъл да ви насочва с техните официални канали за поддръжка, както и директно свързани статии за поддръжка, които можете да намерите, като щракнете върху бутоните за помощ / поддръжка, видими почти навсякъде.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Видими реклами в безплатната версия
Wix включва рекламни лога отстрани и в долната част на страниците на уебсайта си, ако използвате безплатен план.
Шаблоните не могат да се променят лесно
В момента няма начин да разменяте шаблони, без да губите цялата работа по персонализиране, която сте направили на уебсайта си.
Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:Те правят удобно за потребителите да проектират естетически привлекателно и професионално присъствие в мрежата. Създателят на уебсайтове на Wix има всичко, което потребителите изискват, за да проектират напълно персонализиран и висококачествен безплатен уебсайт, който използва изкуствен дизайн. Той има изключително лесен интерфейс за нови потребители и се предлага с богат избор от шаблони.Също така достъпната в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me