Vauhtipyörä vs. WP-moottori

WP-moottori ja vauhtipyörä ovat molemmat erittäin arvostettuja hallittuja WordPress-isäntiä.


Vaikka WP Engine on vähän suositumpi kuin Vauhtipyörä, se ei tarkoita, että Vauhtipyörä olisi jotain muuta kuin WP Moottori. Molemmat tarjoavat todella hyvää palvelua edulliseen hintaan.

vauhtipyörä vs wp-moottorin WordPress-hosting

Päätös kummankin kanssa käydä, voi olla hankalaa, jos et tiedä kunkin etuja ja haittoja.

Tässä Vauhtipyörä vs. WP-moottori Vertailun vuoksi käyn läpi molemmat verkkoisäntäpalvelun edut ja haitat, jotta voit valita parhaan tarpeitasi vastaavan.

Kokonaispisteet

Vauhtipyörä

Kokonaispisteet

WP-moottori

Se on tiukka kilpailu, mutta WP-moottori on voittaja näiden kahden WordPress-isännän välillä. Lisätietoja WP-moottorista vs. vauhtipyörästä alla olevasta vertailutaulusta:

suunnitelmat

Sekä WP Engine että Vauhtipyörä tarjoavat hyvin samanlaisia ​​palveluja, mutta eri hinnoilla. Vaikka WP Enginen suunnitelmat alkavat 29 dollarilta kuukaudessa, Flywheel tarjoaa lähtötasotarjouksen ihmisille, jotka haluavat vain testata palvelua. Vauhtipyörän hinnoittelu alkaa vain 14 dollaria kuukaudessa.

Mutta jotta tästä saadaan reilu vertailu, vertaamme WP Moottorin henkilökohtaista suunnitelmaa Flywheelin henkilökohtaiseen suunnitelmaan. Molemmat hinnat ovat 29 dollaria kuukaudessa. Mutta molemmilla on erilaisia ​​ominaisuuksia ja etuja tarjota samasta hinnasta.

Molemmat suunnitelmat sallivat vain yhden WordPress-sivuston. Voit kuitenkin lisätä lisää sivustoja ylimääräisellä 14,99 dollarilla sivustoa kohden WP Enginessä.

WP-moottori henkilökohtainen

 • 25 000 kävijää kuukaudessa
 • 10 Gt levytilaa
 • 1 WordPress-sivusto
 • Rajoittamaton kaistanleveys (tiedonsiirto)
 • Alkaen 29,00 dollaria kuukaudessa

Vauhtipyörä henkilökohtainen

 • 25 000 kävijää kuukaudessa
 • 10 Gt levytilaa
 • 1 WordPress-sivusto
 • 500 Gt kaistanleveys (tiedonsiirto)
 • Alkaen 15 dollaria kuukaudessa

ominaisuudet

Kun halutaan valita hallittu WordPress-isäntä, sinun on etsittävä paljon ominaisuuksia. Yksi näistä ominaisuuksista on päivittäiset varmuuskopiot. Molemmat nämä web-palvelimet tarjoavat ilmaisia ​​päivittäisiä varmuuskopioita verkkosivustoillesi.

Google haluaa näyttää verkkosivustoja, jotka ovat suojattuja HTTPS: llä. Ja jos olet joskus yrittänyt asentaa SSL-sertifikaattia verkkosivustollesi, tiedät, että se voi olla kipua… tiedät. WP Engine ja Vauhtipyörä tarjoavat molemmat ilmaisen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatin, jonka voit asentaa yhdellä napsautuksella.

WP-moottori henkilökohtainen

WP Engine tarjoaa tähtituki ja palvelun, joka tekee niistä yhden alan johtavista verkkoisäntäkoneista. Heidän asiakastuensa on voittanut 3 Stevie-palkintoa.

Ne tarjoavat premium-välimuistipalvelun nimeltä Evercache, joka on suunniteltu parantamaan WordPress-verkkosivustosi nopeutta.

Heidän suunnitelmansa ovat melkein samat kuin Vauhtipyörän. Mutta yksi asia, josta pidin heidän suunnitelmistaan, on se, että ne sallivat henkilökohtaisissa suunnitelmissa lisäsivustoja vain 14,99 dollaria sivustoa kohden.

Vauhtipyörä henkilökohtainen

Aivan kuten WP Engine, myös Flywheel tarjoaa välimuistipalvelun kaikille WordPress-sivustoillesi, mikä vähentää latausajan puoliksi. Ne tarjoavat piirustuksia, joiden avulla voit avata mallipohjaisen verkkosivuston yhdellä napsautuksella.

Yksi asia, josta pidän Flywheelistä, on, että ne eivät koskaan veloita sinua yli levytilan tai kaistanleveyden ylittämisestä.

Esitys

Jokainen puolen sekunnin viive verkkosivustosi nopeudessa voi johtaa massiiviseen pudotukseen muuntokurssien lisäksi myös hakukoneiden sijoituksissa. Hakukoneet, kuten Google, näyttävät mieluummin verkkosivustoja, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen.

Wordpress-isäntäominaisuudet

Kun verkkosivustosi lataaminen vie paljon aikaa, ihmiset lähtevät. Ja he lähtevät lähettämällä Googlelle signaalin siitä, että sivustosi ei ole luotettava eikä se tarjoa hyvää käyttökokemusta. Tämä voi johtaa hakukoneiden liikenteen huomattavaan laskuun.

Nyt, kun on kyse verkkosivustosi nopeuden parantamisesta, voit jatkaa lukemalla tuhat vinkkiä ja panemaan ne kaikki täytäntöön. Mutta jos verkkopalvelimesi suorituskyky imee, mikään ei auta saavuttamaan nopeuden parannuksia.

On todella tärkeää, että ylläpidät vain verkkosivustoja, jotka optimoivat palvelinsa nopeuteen. Toinen tekijä, joka sinun tulisi pitää mielessä, on verkkoisäntälaitteen käyttöaika. Vaikka et voi tietää verkkoisäntäsi oikeaa käyttöaikaa (koska ne voivat väärentää sen!), Sinun on tarkastettava, mitä takuita verkko-isäntä tarjoaa..

WP-moottorin käyttöaika

WP-moottorilla on tähtimaine maineen Managed WordPress Hosting -palvelun suhteen. Pitääkseen tämän maineen vahingoittumattomana, WP Engine tekee kaikkensa pitääkseen palvelinsa ainakin yllä 99,9% ajasta. Ne tarjoavat 5% suunnitelmasi maksusta hyvityksenä, jos he eivät pysty ylläpitämään sivustoasi 99,95% ajasta.

Vauhtipyörä Uptime

Toisin kuin WP Engine, vauhtipyörä ei tarjoa palvelutasosopimusta (SLA), joten et saa ilmaista hyvitystä, jos sivustosi alkaa. Mutta kuten WP Engine, myös vauhtipyörällä on mainetta ylläpitää ja he pystyvät ylläpitämään 99,9% käyttöaika.

WP-moottorin nopeus

kotisivu:

WP-moottorin kotisivun nopeustesti

Hinnasivu:

WP-moottorin hinnasivun nopeustesti

Vauhtipyörän nopeus

kotisivu:

Vauhtipyörän kotisivun nopeustesti

Hinnasivu:

Vauhtipyörien hinnasivun nopeustesti

Hyvät ja huonot puolet

Se ei ole arvostelu, jos se ei lopu luettelolla eduista ja haitoista:

WP-moottori henkilökohtainen

Plussat:

 • Tarjoaa runsas 60 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Tarjoaa ilmaisen hakkeroinnin jälkeisen siivouspalvelun.
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot.
 • Yhden napsautuksen asennus ilmaiseksi Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti.

Haittoja:

 • Toisin kuin vauhtipyörä, WP Engine ei siirrä sivustoasi palvelimilleen. Sinun on tehtävä se itse käyttämällä heidän ilmaista WordPress-laajennusta.
 • Saat Live Chat -tukea vain henkilökohtaisesta suunnitelmasta.
 • Suunnitelmat alkavat 29 dollarilta kuukaudessa, joten et voi testata palvelua.
 • CDN-palvelu maksaa 19,9 dollaria kuukaudessa. Vauhtipyörä veloittaa vain 10 dollaria kuukaudessa.

Vauhtipyörä henkilökohtainen

Plussat:

 • Ilmainen siirtopalvelu kaikille sivustoillesi.
 • Ei ylimääräisiä maksuja kaistanleveydestä tai levytilasta.
 • Ilmainen Let’s Encrypt SSL -sertifikaatti, jonka voit asentaa yhdellä napsautuksella.
 • Tarjoaa ilmaisen hakkeroinnin jälkeisen siivouspalvelun.
 • Suunnitelmat alkavat vain 14 dollaria. Antaa sinun maistaa palvelua.
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot.
 • Toisin kuin WP Engine, CDN-palvelun aktivoimiseksi joudut maksamaan vain 10 dollaria kuukaudessa.

Haittoja:

 • Toisin kuin WP Engine, et voi lisätä uusia sivustoja suunnitelmaan 14,99 dollarilla sivustoa kohden.

Vauhtipyörä vs. WP-moottorin vertailutaulukko

vauhtipyöräwp-moottori
Perustettu:20122010
BBB-luokitus:Ei arvioituB+
Osoite:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, Yhdysvallat504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Puhelinnumero:(888) 928 – 8882(512) 827 – 3500
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
TietokeskusNew York CityYhdysvallat, Iso-Britannia ja Japani
Kuukauden hinta:Alkaen 15 dollaria kuukaudessaAlkaen 29,00 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:Ei (alkaen 250 Gt)Joo
Rajoittamaton tallennustila:Ei (5 Gt: sta)Ei
Rajoittamaton sähköpostiosoite:EiEi
Isäntä useita verkkotunnuksia:EiKyllä (paitsi henkilökohtainen suunnitelma)
OhjauspaneeliFlyWheel-käyttöliittymäWP Engine -asiakasportaali
Palvelimen käyttöajan takuu:99,99%99,90%
Rahat takaisin takuu:30 päivää60 päivää
bonukset & Ekstrat:Hosting-tilillä on ilmainen SSL-varmenne, ilmainen sivustojen siirto, ympäri vuorokauden tapahtuva asiakastuki ja ladataan enemmän.CDN (Content Delivery Network) sisältyy ammatti- ja liikesuunnitelmiin. EverCache-tekniikka nopeuttaa sivujen latausaikaa. Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto. Ilmainen Salaa SSL-varmenne. Sivunopeuden testaaja -työkalu.
Hyvä:Hyvät kehittäjätyökalut; Klooni sivustoja, tee muutoksia, kopioi teemoja ja paljon muuta liukas-kehitystyökalumme avulla. WordPress-sivustoille tarkoitettu hosting. Sivustolle sisältyy ilmainen muuttopalvelu.Optimoitu WordPressille: WP Engine on keskittynyt tarjoamaan WordPress-palvelimille parhaan mahdollisen hosting-kokemuksen. Kokoasteikko: WP Moottorin liukuvat työkalut auttavat löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman. WordPress-keskittynyt tietoturva: WP-moottorissa on DDoS- ja raa’an voiman lieventäminen, reaaliaikainen verkonvalvonta sekä uusimpien päivitysten ja päivitysten jatkuva asennus, jotta verkkosivustollesi taattaisiin paras mahdollinen turvallisuus..
Paha:Ei ihanteellinen aloittelijoille. Ei ihanteellinen muille kuin WordPress-sivustoille.Vain WordPress-hosting: WP Engine tarjoaa yksinomaan hallittua WordPress-hosting-palvelua. Voimakkaita kalliita suunnitelmia: WP Enginen suunnitelmissa on kallis hintalappu, puhumattakaan resurssien rajoituksista.
hinnoitteluAlkaen 15 dollaria kuukaudessaAlkaen 29,00 dollaria kuukaudessa

johtopäätös

Täydellisen verkkoisäntän valitseminen on vaikea tehtävä. Mutta olen varma, että tämä opas on auttanut tekemään valinnan helpommaksi (jos ei ole helppoa) sinulle.

WP Engine ja Vauhtipyörä ovat molemmat hyvämaineisia web-koneita, jotka johtavat Managed WordPress Hosting-alaa.

Kumpi valitset, tarjoaa sinulle ehdottomasti loistavan WordPress-isännöintipalvelun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map