Ulasan Namecheap EasyWP

Adakah anda mencari cara mudah untuk mendaftar, menghoskan dan mengurus laman web WordPress anda, tetapi tidak pasti di mana untuk mendapatkan semua itu dari satu penyedia perkhidmatan yang mudah digunakan? Kemudian Hosting EasyWP WordPress Namecheap mungkin menjadi pilihan untuk anda.


Lihat EasyWP.com

Sekiranya anda telah melakukan penggalian (yang selalu harus anda lakukan sebelum membuat keputusan akhir), anda mungkin telah menemui Peta Nama.

Dikenali terkenal sebagai pendaftar nama domain terakreditasi ICANN yang ditubuhkan pada tahun 2000, Namecheap adalah pengurus yang membanggakan lebih dari 10 juta nama domain. Tetapi lebih daripada itu, Namecheap mengaku sebagai salah satu penyedia hosting WordPress terurus paling mudah digunakan dan termurah di dunia (kita akan melihatnya dalam ulasan EasyWP saya di bawah).

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 1 untuk bulan pertama (dapatkan 1x laman web WordPress yang dipasang dan siap digunakan).

Gambaran keseluruhan kajian Namecheap dan EasyWP

 1. Ulasan Namecheap EasyWP

Inilah saya dengan gambaran keseluruhan harga dan rancangan yang berbeza untuk dipilih.

 1. Kebaikan dan keburukan EasyWP

Di sini saya melihat lebih dekat pada dan. Kerana ada banyak perkara baik, tetapi ada juga yang negatif.

 1. Ciri-ciri utama Namecheap

Di bahagian ini saya akan merangkumi Namecheap dan produk dan perkhidmatan lain yang mereka tawarkan.

 1. Adakah saya mengesyorkan EasyWP.com?

Di sini dalam ringkasan saya memberitahu anda jika atau jika ada alternatif EasyWP yang lebih baik di luar sana.

hosting wordpress yang diuruskan oleh easywp

Ingin menyediakan pemilik laman web dengan kualiti terkini domain dan produk hosting dengan harga yang sangat kompetitif, Namecheap berusaha untuk memberikan perkhidmatan, keselamatan, dan sokongan yang luar biasa.

Tetapi persoalannya tetap ada: adalah Namecheap jenis penyedia hosting yang anda mahu menguruskan laman web WordPress anda?

Lagipun, hanya kerana mereka menawarkan perkhidmatan nama domain yang boleh dipercayai, tidak bermaksud ia sesuai untuk hosting web dan hosting WordPress yang dikendalikan.

Mari kita lihat.

Namecheap EasyWP WordPress Hosting (dan Rancangan)

Namecheap menawarkan pelbagai rancangan hosting untuk memenuhi keperluan semua pemilik laman web, tidak kira industri atau ukurannya.

Setiap rancangan dilengkapi dengan alat canggih untuk membantu anda mencapai matlamat anda, serta keselamatan yang kukuh untuk melindungi data dan data pelawat laman web anda.

review namecheap easywp - hosting wordpress terurus

Inilah ikhtisar beberapa rancangan hosting Namecheap, bermula dengan yang terbaik: hosting WordPress yang diuruskan.

Dengan hosting WordPress yang dikendalikan oleh Namecheap, anda boleh mendapatkan web hosting untuk laman web WordPress anda dalam beberapa saat. Dipanggil EasyWP, perkhidmatan hosting ini memberi anda semua yang anda perlukan untuk membina dan menyelenggara laman web WordPress anda.

Dengan cara itu anda dapat memberi tumpuan kepada perkara yang lebih penting seperti memasarkan jenama anda, membina pengikut yang lebih besar, dan mendapatkan lebih banyak jualan.

Lihat apa yang anda dapat semasa menggunakan EasyWP:

 • Jaminan masa upah 99%
 • Pemasangan WordPress Segera
 • Dikuasakan oleh Namecheap Cloud
 • Akses SFTP dan pangkalan data
 • Domain percuma EasyWP sementara (untuk digunakan sehingga anda mendapatkan domain berdaftar anda sendiri)
 • Keupayaan mod penyelenggaraan terbina dalam
 • Pilihan sandaran dan pemulihan yang mudah
 • Sokongan untuk domain Namecheap
 • Sokongan 24/7 Namecheap
 • Sijil SSL
 • Papan pemuka hak milik

Kini terdapat tiga rancangan hosting WordPress yang diuruskan:

 1. Permulaan EasyWP: rancangan ini disertakan Storan SSD 10GB, pelawat 50K / bulan, dan bermula pada $ 3.88 / bulan (bulan pertama hanya $ 1, $ 28.88 pembaharuan selepas itu).
 2. Turbo EasyWP: rancangan ini disertakan Storan SSD 50GB, 200 ribu pelawat / bulan, dan bermula pada $ 7.88 / bulan (bulan pertama hanya $ 2, $ 68.88 pembaharuan selepas itu).
 3. Supersonik EasyWP: rancangan ini disertakan Storan SSD 100GB, pelawat 500K / bulan, dan bermula pada $ 11.88 / bulan (bulan pertama hanya $, $ 98.88 pembaharuan selepas itu).

perbandingan harga easywp

Tidak syak lagi harga bagus. Walaupun tidak ada cara untuk memberitahu berapa lama harga penjualan ini akan bertahan, seperti hari-hari lain harga di semua rancangan hosting berbeza.

Kelebihan Namecheap EasyWP

Namecheap telah digunakan secara meluas untuk perkhidmatan nama domainnya selama hampir dua dekad. Tetapi adakah itu bermaksud perkhidmatan hosting yang disediakan menawarkan sesuatu yang bernilai?

tweet

EasyWP bukan sahaja salah satu penyedia hosting WordPress termurah tetapi juga salah satu yang terpantas:

hosting pantas easywp

Berikut adalah beberapa sebab terbaik untuk mempertimbangkan untuk menggunakan hosting web Namecheap.

1. Nilai Besar Untuk Wang

Sangat sukar untuk tetap bajet ketika melancarkan laman web baru, walaupun berkaitan dengan web hosting. Walaupun terdapat beberapa penyedia hosting yang luar biasa, ada yang sangat mahal untuk digunakan.

rancangan hosting wp easywp yang dikendalikan (tahunan)

Dengan Namecheap, anda mendapat semua asas yang harus disertakan dengan penyedia hosting dan dengan harga yang sangat rendah.

Tidak ada banyak host WordPress yang diuruskan di luar sana yang bersedia memberikan pelbagai perkara seperti sandaran rutin, sijil SSL percuma, dan sokongan 24/7 dengan harga serendah Namecheap.

Sebagai tambahan, harga pembaharuan untuk hosting web Namecheap masih sangat murah. Harga yang murah adalah, tanpa keraguan, perkara terbaik mengenai EasyWP!

2. Papan Pemuka yang Mudah Digunakan

Banyak orang mungkin tidak menyukai kenyataan bahawa rancangan hosting terkelola Namecheap dilengkapi dengan papan pemuka proprietari berbanding dengan cPanel standard.

Tetapi hakikatnya, EasyWP papan pemuka mempunyai susunan ringkas yang mudah digunakan.

papan pemuka yang senang digunakan

Walaupun begitu, jika anda memutuskan untuk menggunakan rancangan hosting Namecheap lain, anda akan mendapat akses ke cPanel yang popular untuk mengurus laman web anda, yang selalu dialu-alukan oleh mereka yang biasa menggunakan panel pengurusan standard itu.

Memulakan dengan EasyWP tidak mungkin lebih mudah.

3. Persediaan WordPress Segera

Kenyataan bahawa Namecheap segera memasang WordPress di laman web anda (dengan satu klik mudah) sangat bagus.

penyediaan wordw easywp

Proses mudah ini menghalang pemilik laman web pemula membuat kesilapan, mempercepat proses pembinaan laman web, dan menjadi asas yang baik dari awal.

4. Sandaran Mudah dan Kemas kini Keselamatan

Mempunyai sandaran laman web anda selalu mengurangkan masa henti sekiranya berlaku sesuatu. Ini juga menjadikan pemulihan semua kerja keras anda menjadi mudah dan hidup anda kurang tertekan (yang mana semua orang dapat memperoleh manfaatnya!).

sandaran wordpress yang mudah

Sama ada anda mahu bergantung pada cadangan rutin Namecheap, atau melakukannya sendiri secara manual, Namecheap menjadikan penyandaran laman web anda mudah dilakukan pada papan pemuka cPanel atau EasyWP (bergantung pada rancangan hosting yang anda gunakan).

5. Penyelesaian Caching terbina dalam

Namecheap ingin memastikan kelajuan dan prestasi laman web anda adalah yang terbaik. Itulah sebabnya semua rancangan hosting WordPress yang dikendalikan disertakan dengan plugin EasyWP yang telah dipasang sebelumnya.

easywp built in caching

The cache terbina dalam penyelesaian menangani cache halaman, objek, dan pangkalan data sehingga anda tidak perlu melakukannya.

6. Perkhidmatan CDN percuma

CDN sangat berguna untuk menyampaikan kandungan laman web segera kepada pelawat yang tiba di laman web anda. Menggunakan rangkaian pelayan yang terletak di seluruh dunia, apabila seseorang mengklik laman web anda, pelayan yang terletak paling dekat secara geografi menyampaikan kandungannya.

Dengan CDN percuma EasyWP perkhidmatan, proses penskalaan dan mempercepat laman web anda tidak pernah lebih mudah atau intuitif. Anda boleh menambahkan CDN ke domain anda dalam masa kurang dari lima minit. EasyWP ni CDN supersonik merangkumi

 • Analisis masa nyata.
 • Sokongan HTTP / 2 generasi seterusnya.
 • 45 lokasi pelayan berprestasi tinggi.
 • Pemantauan prestasi laman web global.
 • Firewall aplikasi web untuk perlindungan serangan awal.
 • SSL Khas untuk rancangan berbayar.

7. Jaminan Pulangan Wang 30 Hari

Selalu ada kepastian apabila penyedia hosting yang anda pilih untuk pergi mempunyai jaminan wang dikembalikan.

Lagipun, jika syarikat cukup yakin bahawa anda akan menyukai rancangan hosting yang anda pilih, semestinya ada pengembalian dana jika atas sebab apa pun anda tidak berpuas hati.

Namecheap menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari untuk semua rancangan WordPress yang diuruskan.

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 1 untuk bulan pertama (dapatkan 1x laman web WordPress yang dipasang dan siap digunakan).

Kekurangan Namecheap EasyWP

Walaupun Namecheap nampaknya mempunyai semua yang anda cari dalam hos web, mari kita lihat beberapa kelemahan:

1. Jaminan Masa Tidak jelas

Apabila anda mendengar rancangan hosting bersama Namecheap mempunyai jaminan 100% uptime, atau bahkan rancangan hosting WordPress yang diuruskan mempunyai jaminan uptime 99.9%, anda menjangkakan bahawa waktu operasi akan sesuai dengan jaminan.

Waktu operasi EasyWP cukup baik, tetapi tidak sempurna. Namecheap menjanjikan waktu operasi 100%, tetapi ini berlaku untuk waktu operasi pelayan mereka, bukan laman web anda mempunyai waktu operasi 100%. Berikut adalah purata waktu operasi selama 6 bulan terakhir:

 • April 2019: 99.86%
 • Mac 2019: 99.87%
 • Februari 2019: 99.91%
 • Januari 2019: 99.89%
 • Disember 2018: 99.91%
 • November 2018: 99.57%

Seperti yang anda lihat, waktu operasi tidak hampir dengan 100%. Dan di sinilah tangkapan. Namecheap menjanjikan pelayannya akan beroperasi 100% sepanjang masa – bukan laman web anda, seperti yang dipercayai oleh banyak orang.

Konsep yang sama ini dapat diterapkan pada rencana hosting web yang Anda gunakan, sama ada untuk dikongsi bersama, VPS, atau bahkan hosting WordPress yang dikendalikan.

2. Plugin yang disekat

Oleh kerana plugin EasyWP dipasang secara automatik di semua laman web EasyWP WordPress, dan mengendalikan tiga tahap caching lanjutan, Namecheap telah membuat senarai pemalam yang tidak dibenarkan anda gunakan.

Senarai pemalam yang dilarang ini dianggap negatif mempengaruhi kelajuan dan prestasi laman web anda dan merangkumi banyak pemalam cache WordPress yang popular seperti WP Rocket dan W3 Total Cache.

pemalam yang dilarang

Senarai pemalam yang disekat ini juga merangkumi pemalam popular lain:

 • Butang Kongsi Sosial yang Mudah
 • Pengoptimum Imej EWWW
 • Catatan yang serupa
 • Roket WP
 • WP Super Cache

Anda dapat melihat senarai lengkap pemalam yang dilarang dan alasannya’tidak dibenarkan di sini.

Ingat, jika anda menggunakan hosting Namecheap EasyWP, anda tidak akan dapat menggunakan plugin yang dilarang, tidak kira berapa banyak yang anda suka.

3. Had Laman Web

Setakat ini, mereka yang ingin menggunakan hosting WordPress yang dikendalikan oleh Namecheap adalah terhad kepada 1 pemasangan WordPress. Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah lebih daripada satu laman web WordPress dengan Namecheap, anda harus membeli langganan EasyWP tambahan.

Setiap addon laman web baru akan memberi anda kembali $ 29,99, yang dengan cepat dapat mengubah hosting WordPress murah menjadi hosting WordPress yang mahal jika anda mempunyai banyak laman web yang memerlukan perkhidmatan hosting.

Ini sebenarnya bukan perkara yang buruk, tetapi berhati-hatilah jika niat anda adalah untuk menjadi tuan rumah banyak laman web WordPress dengan EasyWP maka anda perlu membayar untuk setiap tambahan laman web.

4. Kekurangan Sokongan Telefon

Walaupun mungkin tidak penting bagi beberapa orang, perlu diingat bahawa Namecheap tidak menawarkan sokongan telefon kepada pelanggan.

Ini bermakna bahawa apabila ada masalah, anda tidak boleh bercakap dengan seseorang mengenai hal itu, dan berada di atas belas kasihan tiket meja bantuan dan waktu sembang langsung.

Selain itu, saya juga tidak terkesan dengan sokongan sembang langsung. Saya mengemukakan soalan mudah: Adakah saya mendapat Pembangun Laman Web dengan hosting WP EasyWP Managed atau hanya untuk rancangan hosting bersama?

sembang langsung

Segera, jawapannya beri saya 3-5 minit untuk meneliti permintaan anda. Jika dibandingkan dengan sistem sokongan sembang langsung lain yang saya berinteraksi, ini bukan petanda baik.

Tidak ada yang harus menunggu selama itu untuk mendapatkan jawapan kepada satu pertanyaan yang mudah, terutama ketika banyak pesaing di luar sana mempunyai jawapan untuk semuanya.

Semasa perbualan saya, saya menindaklanjuti satu lagi soalan mudah mengenai domain sementara EasyWP yang disertakan dengan hosting WordPress yang diuruskan.

masa tindak balas sembang langsung

Sekali lagi, saya “ditangguhkan” (dua minit keseluruhan setelah mengajukan soalan) yang bagi saya bermaksud orang yang saya ajak bual tidak tahu bagaimana menjawab soalan saya. Ini boleh menjadi cepat kecewa jika anda mempunyai banyak soalan.

Ciri-ciri Utama Namecheap

Namecheap adalah syarikat pelbagai segi yang menawarkan banyak alat dan perkhidmatan kepada pelanggannya.

Pelan Hosting Namecheap Lain

Namecheap juga mempunyai rancangan hosting lain untuk mereka yang mempunyai keperluan yang berbeza. Mari lihat sekejap.

Hosting Berkongsi

Dengan jaminan masa operasi 100%, cPanel yang diperbaharui, dan Pembangun Laman Web baru, membuat laman web yang menonjol dari awal dan menguruskannya tidak pernah semudah ini. Anda juga boleh mengharapkan ciri seperti sijil SSL percuma, sandaran laman web rutin, dan lebih daripada 100 aplikasi terbina dalam dengan pemasangan satu klik.

Perlu diingat, Pembina Laman Web dianggap sebagai sistem pengurusan kandungan, bukan alat terbina dalam. Ini bermakna anda tidak boleh menggunakan Pembangun Laman Web di laman WordPress, seperti yang dijelaskan kepada saya semasa sesi sembang langsung. Perkara ini tidak jelas di laman web dan boleh menimbulkan kekeliruan.

Pelan hosting bersama bermula pada $ 2.88 untuk satu bulan ($ 9.88 untuk tahun ini).

Hosting Penjual Semula

Hoskan beberapa laman web anda sendiri atau jadilah penjual semula dan pasarkan jenama anda sendiri dengan rancangan hosting reseller Namecheap. Nikmati ciri seperti lebar jalur D + GB yang tidak dimeterai, cPanel dan WHM percuma, alat penjual semula (platform pengebilan WHMCS, program penjual semula SSL, alat pemasaran label putih), dan pelayan nama tanpa nama sehingga pelanggan anda tidak pernah belajar mengenai perkhidmatan hosting yang anda gunakan hos laman web mereka.

Terdapat tiga rancangan hosting penjual semula: Nebula ($ 16.88 / bulan), Pakar Galaxy ($ 26.88 / bulan), dan Universe Pro ($ 36.88 / bulan).

Hosting VPS

Hosting VPS dengan Namecheap memberi anda kemampuan untuk menskalakan laman web anda dengan mudah tanpa mengganggu pengalaman pengguna, menggunakan terlalu banyak sumber daya, atau menyebabkan laman web anda hancur. Berikut adalah beberapa ciri terbaik yang anda dapat dengan hosting VPS: storan SSD, akses root penuh, jaminan uptime 99.9%, kemampuan naik turun dan mudah, dan sandaran rutin.

Pilih antara dua rancangan hosting VPS – Pulsar ($ 14.88 / bulan) atau Quasar (24.88 / bulan) – dan gunakan laman web anda yang semakin meningkat.

Hosting Khusus

Untuk laman web berskala besar yang memerlukan pelayan khusus, anda boleh mendapatkan ciri terkemuka seperti pusat data khusus yang memegang semua pelayan, pemproses Intel yang kuat, dan rangkaian yang stabil untuk kesambungan yang unggul dan kemampuan untuk menyelesaikan masalah dengan cepat

Apabila anda menggunakan pelayan khusus Namecheap, anda juga mempunyai akses ke perkhidmatan pengurusan pelayan untuk perkara seperti nasihat daripada wakil sokongan pelanggan, pemulihan kegagalan pelayan, perubahan perisian teras dan pembaikan kegagalan pelayan.

Harga untuk pelayan khusus Namecheap adalah kompetitif, mulai dari $ 39.44 / bulan – $ 188.88 / bulan bergantung pada keperluan individu anda.

Perkhidmatan Nama Domain

nama domain namecheap

Namecheap mempunyai semua yang anda perlukan ketika datang ke nama domain laman web anda:

 • Daftar: cari nama domain yang sempurna menggunakan fungsi carian nama domain Namecheap dan daftarkannya dengan segera.
 • Pindahan: menjimatkan pembaharuan dengan memindahkan domain anda ke Namecheap dan dapatkan tahun pendaftaran tambahan secara percuma.
 • Pasar: cari domain yang ada, beli yang baru, atau jual yang anda miliki di Marketplace Domains Namecheap.
 • Domain Peribadi: buat domain peribadi menggunakan nama anda sendiri diikuti oleh .com atau .me dan beri jenama diri anda dalam lanskap internet yang kompetitif ini.

Namecheap juga menawarkan perkhidmatan FreeDNS kepada semua orang, bahkan mereka yang menggunakan hosting atau pendaftar lain untuk nama domain mereka. Perkhidmatan percuma ini dilengkapi dengan konsol pengurusan intuitif dan sokongan teknikal 24/7.

Perkara terbaik mengenai nama domain Namecheap adalah WhoisGuard percuma selama-lamanya, ini akan menjadikan butiran Whois anda tidak dapat dilihat sejak anda membeli domain anda dari Namecheap.

Keselamatan Dalam Talian

Melindungi kehadiran anda di internet, dan maklumat peribadi pelanggan dalam talian anda sangat penting untuk reputasi anda sebagai jenama dan kejayaan anda secara keseluruhan. Nasib baik, Namecheap memahami perkara ini dan meminta mereka untuk menawarkan tiga cara berbeza untuk melindungi diri anda:

Perlindungan Privasi WhoisGuard: menjauhkan maklumat hubungan anda (seperti nama, e-mel, alamat, dan nombor telefon) dari pangkalan data Whois awam supaya spammer, firma pemasaran, dan penipu dalam talian tidak dapat menemui anda. Perkhidmatan percuma ini juga menghalang rampasan nama domain, yang berlaku apabila seseorang menggunakan maklumat peribadi anda untuk memindahkan domain anda ke pendaftar lain.

Sijil SSL: melindungi data pelanggan anda dengan sijil SSL. Ini akan membantu menanamkan kepercayaan pada jenama anda dan menjadikan diri anda sebagai syarikat yang boleh dipercayai orang yang ingin berniaga.

DNS Premium: jika anda bimbang tentang waktu operasi DNS, manfaatkan perkhidmatan DNS yang selamat dan tersedia di dunia. Ia juga disertakan dengan perjanjian tahap perkhidmatan 100% sehingga anda tidak perlu bimbang tentang downtime DNS lagi.

Perkhidmatan VPN: Namecheap baru-baru ini melancarkan perkhidmatan VPN baru yang menawarkan penyelesaian VPN pantas, selamat, tanpa had dan boleh dipercayai. Rangkaian VPN mereka beroperasi di lebih dari 40 negara. Produk VPN mereka adalah yang baru di pasaran dan sebenarnya tidak dapat bersaing dengan NordVPN dan ExpressVPN.

Lebih banyak mengenai SSL

Namecheap memandang serius sijil SSL. Itulah sebabnya kami akan melihat lebih dekat semua yang anda dapat dengan sijil Namecheap SSL yang dipasang di laman web anda:

 • Meterai laman SSL rasmi
 • Sokongan tertinggi yang tersedia 24/7
 • Keserasian merentas penyemak imbas
 • Penyulitan 256-bit atau 128-bit

Hosting E-mel Peribadi

Namecheap mempunyai penyelesaian awan peribadi, selamat, dan boleh dipercayai untuk semua keperluan e-mel berasaskan web anda. Semua rancangan E-mel Peribadi dilengkapi dengan antara muka e-mel web yang ringan yang menjadikan pengurusan e-mel, kenalan, dan kalendar anda menjadi mudah.

Anda juga mendapat ciri terkenal seperti:

 • POP / IMAP / Mel Web
 • Banyak simpanan e-mel dan fail GB
 • Perlindungan anti-spam
 • Sokongan mudah alih
 • Pengurusan akaun e-mel yang disatukan
 • Alat kolaborasi untuk menetapkan peranan pengguna, melihat cepat, dan berkongsi data

Pembina Laman Web

pembina laman web

Membangun laman web anda tidak pernah semudah ini berkat Pembina Laman Web terbina dalam Namecheap. Ia dilengkapi dengan antara muka seret dan lepas. Dan jika anda memerlukan sedikit inspirasi, anda boleh memilih lebih dari 200 templat yang telah dirancang awal untuk memulakan anda, tidak kira dalam industri mana anda berada.

Pembina laman web intuitif ini juga dilengkapi dengan:

 • Sokongan pelbagai bahasa (45 bahasa)
 • Media sosial, pilihan pembayaran, dan sokongan kandungan video
 • Reka bentuk responsif
 • Pengoptimuman SEO
 • Pilihan susun atur halaman dan grid

Ingat, ini adalah sistem pengurusan kandungan, bukan alat yang boleh digunakan di laman web WordPress.

Alat Buatan Dalam Tambahan

aplikasi namecheap

Namecheap dilengkapi dengan aplikasi percuma dan premium yang dapat disatukan dengan lancar dengan laman web anda yang baru dibuat dan menjadikan pembinaan, pengurusan, dan penyelenggaraan laman web anda mudah.

Beberapa aplikasi terbaik yang boleh anda akses termasuk G Suite, Weebly, Namecheap Uptime Monitoring, dan Canvas.

Adakah saya mengesyorkan EasyWP? Ringkasan

Namecheap cukup hebat. Mereka mempunyai reputasi yang baik kerana hebat dalam industri nama domain dan mengaku tahu apa yang mereka lakukan dalam industri web hosting.

Sekiranya anda mahukan penyelesaian hosting WordPress terkawal yang sangat murah yang menjadikannya sangat mudah untuk menyiapkan WordPress; maka EasyWP adalah pilihan yang tepat.

Dengan mengklik pautan ini, anda hanya boleh menghoskan laman web anda $ 1 untuk bulan pertama (1x laman web WordPress dipasang dan siap digunakan).

Namun, jika anda mengabaikan harga yang murah maka Namecheap tidak begitu sesuai dengan penyedia perkhidmatan hosting WordPress lain di luar sana.

Kekecewaan besar bagi saya ialah dengan menggunakan EasyWP, anda hanya boleh menggunakan nama domain yang didaftarkan dengan Namecheap.

Sekiranya tinjauan EasyWP ini tidak meyakinkan anda dan anda mahukan lebih banyak dari hos WordPress yang diuruskan, maka terdapat banyak penyelesaian hosting yang boleh dipercayai untuk dipilih.

Yang mesti anda buat ialah periksa ulasan hosting kami dan tentukan mana yang terbaik untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map