Ulasan Hostinger

Dengan 15,000 pengguna baru mendaftar untuk hosting web mereka setiap hari, dan lebih dari 29 juta pengguna menjadi tuan rumah bersama mereka. Hostinger mesti melakukan sesuatu yang betul! Betul? Itulah yang ini Ulasan Hostinger bertujuan untuk mengetahui.


Janji Hostinger adalah untuk mewujudkan perkhidmatan hosting web yang mudah digunakan, dipercayai dan mesra pembangun yang menawarkan ciri-ciri bintang, keselamatan, kelajuan pantas, dan perkhidmatan pelanggan yang hebat dengan harga yang berpatutan untuk semua orang.

Tetapi dapatkah mereka menepati janji mereka, dan dapatkah mereka menepati pemain besar lainnya dalam permainan hosting web?

TL; DR: Hostinger adalah salah satu penyedia hosting termurah di luar sana (dari hanya $ 0,80 / bln), yang menawarkan perkhidmatan hosting bersama, hosting WordPress, dan cloud hosting dengan harga yang hebat tanpa menjejaskan ciri-ciri hebat, masa operasi yang boleh dipercayai dan kelajuan pemuatan halaman yang lebih cepat daripada purata industri.

Dengan mengklik pautan ini, anda akan mendapat Diskaun 82% dari harga runcit dan hanya boleh menghoskan laman web anda $ 0.80 sebulan.

Ulasan Hostinger ini akan merangkumi:

 1. Kelebihan Hostinger

Terdapat banyak perkara baik mengenai hos web ini. Di sini saya akan melihat secara dekat penggunaan host web ini.

 1. Kekurangannya

Tetapi ada beberapa negatif juga. Di sini saya akan melihat dengan teliti perkara yang perlu anda perhatikan.

 1. Rancangan & Harga

Di sini saya akan membawa anda melalui yang berbeza. Saya juga akan melihat lebih dekat rancangan yang paling saya cadangkan, yang baru .

 1. Ringkasan ulasan Hostinger

Di sinilah saya memberitahu anda jika saya mengesyorkannya atau jika saya fikir anda lebih baik memilih alternatif.

tinjauan hostinger

Mari kita lihat kebaikan dan keburukan menggunakan perkhidmatan hosting web murah Hostinger.

Kelebihan Hostinger

Mereka mempunyai banyak perkara baik untuk mereka dan di sini saya akan melihat perkara yang saya suka mengenai mereka.

Pelayan Pantas & Kepantasan

Sangat penting laman web anda dimuat dengan cepat. Sebarang halaman web yang memakan masa lebih dari beberapa saat untuk memuat akan menimbulkan kekecewaan pelanggan dan akhirnya, pelanggan meninggalkan laman web anda.

Sekiranya halaman web anda mengambil masa lebih dari 5 saat untuk dimuat, anda boleh melupakan orang itu untuk mengunjungi laman web anda.

Mereka mempunyai pelayan di Amerika Syarikat, Asia, dan Eropah (UK). Pelayan mereka menggunakan sambungan 1000 Mbps, dan mempunyai sambungan pantas seperti itu akan mempengaruhi kelajuan anda.

Tetapi berapa cepatnya? Baiklah, cepat betul.

Saya membuat laman web ujian di Hostinger menggunakan tema Twenty Seventeen WordPress.

Ujian kelajuan hosting

Laman web ujian hanya dimuatkan 1 saat. Tidak buruk tetapi tunggu ia menjadi lebih baik.

Hostinger’s baru-baru ini melancarkan perkhidmatan hosting awan yang dilengkapi dengan cache terbina dalam.

dibina dalam caching

Dengan hanya mengaktifkan pilihan “cache automatik” dalam tetapan Pengurus Cache, saya dapat mencukur masa pemuatan 0.2 saat lagi.

pelayan pemuatan pantas

Ini menyebabkan laman web ujian dimuat hanya 0.8 saat. Cukup dengan menukar “suis” dari mati ke aktif. Sekarang ini cukup mengagumkan!

Saya mengesyorkan agar anda melihat rancangan hosting awan baru mereka.

Anda boleh melihat harga dan maklumat lebih lanjut mengenai harganya .

Bagaimana kelajuan pelayan Hostinger dibandingkan dengan beberapa pesaing utama mereka; seperti SiteGround dan Bluehost?

Penafian: Ujian ini dilakukan oleh Hostinger.com sendiri

Secara keseluruhan, cukup selamat untuk mengatakan bahawa salah satu fokus mereka adalah kepantasan dan itulah yang membezakannya daripada banyak pilihan hosting web lain yang tersedia untuk pelanggan.

Hostinger Sangat Mudah Digunakan

Anda mungkin tidak pernah menemui perkhidmatan hosting web yang mudah digunakan sebelum ini, tetapi saya akan menunjukkan kepada anda bahawa sebenarnya mungkin.

Terdapat sedikit keutamaan di sini, tetapi terutamanya panel kawalan menggunakan konsep yang sama dengan jubin Microsoft. Anda dapat dengan mudah melihat kategori atau pilihan serta gambar yang memberikan sedikit gambaran sekiranya anda tidak pasti apa yang dilakukannya.

panel kawalan hpanel

Dengan butang besar ini, anda dapat mencari apa sahaja yang anda perlukan pada bila-bila masa. Mereka tidak berusaha menyembunyikan ciri atau tetapan agar ruang anda kelihatan lebih bersih. Sebaliknya, mereka meletakkan semuanya di luar pameran, jadi apa sahaja yang anda perlukan ada di hujung jari anda.

panel kawalan yang senang digunakan

Sekiranya anda pernah menggunakan perkhidmatan hosting web yang lain, anda mungkin kehilangan cPanel. CPanel nampaknya satu-satunya ciri yang konsisten di antara perkhidmatan hosting web, tetapi banyak pengguna baru mengalami kesukaran untuk menavigasi dan mencari apa yang mereka perlukan.

Cara Memasang WordPress di Hostinger

Memasang WordPress tidak mungkin lebih mudah. Di sini di bawah ini saya akan menunjukkan caranya.

1. Pertama, anda memilih URL ke tempat WordPress harus dipasang.

cara memasang wordpress pada hostinger

2. Seterusnya, anda membuat akaun pentadbir WordPress.

buat admin wordpress

3. Kemudian tambahkan sedikit maklumat tambahan mengenai laman web anda.

informasi tambahan

Akhirnya, laman WordPress anda dipasang.

wordpress dipasang

Akses maklumat dan maklumat masuk

log masuk wordpress

Di sana anda memilikinya, memasang WordPress dan siap hanya dalam tiga klik mudah!

Keselamatan dan Privasi yang Hebat

Kebanyakan orang berpendapat bahawa semua yang mereka perlukan adalah sijil SSL dan mereka akan baik-baik saja. Itu bukan masalahnya, anda memerlukan lebih banyak langkah keselamatan daripada itu untuk melindungi laman web anda, dan itulah yang difahami dan ditawarkan oleh Hostinger kepada pengguna mereka.

keselamatan pintar bitninja

Bitninja termasuk dalam semua rancangan. Ini adalah rangkaian perlindungan masa nyata all-in-one yang menghalang XSS, DDoS, perisian hasad, suntikan skrip, kekerasan, dan serangan automatik lain.

Setiap rancangan juga disertakan SpamAssassin, ia adalah penapis spam e-mel yang secara automatik mengimbas dan membuang spam e-mel.

Semua rancangan disertakan dengan:

 • Sijil SSL
 • Perlindungan Cloudflare
 • Sandaran Data Harian hingga Mingguan
 • Perlindungan Keselamatan Pintar BitNinja
 • Perlindungan SpamAssassin

Bercakap dengan Hostinger kerana menganggap keselamatan begitu serius, memandangkan rancangan hosting web mereka yang sudah murah, mereka masih dapat memberikan langkah-langkah keselamatan yang terkemuka di industri.

Nama Domain Percuma & Pembina Laman Web Percuma

Hostinger bergerak dengan nama-nama besar di pasaran pembuatan laman web kerana perkhidmatan hosting web ini membantu anda membina laman web anda dari bawah.

Apa yang ditawarkan Hostinger adalah peluang untuk membuat laman web yang unik. Mereka menjauhi tema pemotong cookie yang menjadikan setiap laman web kelihatan sama.

Tidak kira apa rancangan yang anda jalankan, anda boleh menemui templat yang paling sesuai dengan penampilan anda dan menyesuaikannya.

pembina laman web

Setiap bahagian halaman dapat disesuaikan sepenuhnya, jadi tidak ada alasan anda tidak dapat merancang laman web impian anda. Templat mereka cantik, dan reka bentuk laman web khusus mudah dilayari.

Apabila anda sudah bersedia untuk meletakkan laman web anda di internet untuk dilihat oleh semua orang, anda akan memilih nama domain percuma jika anda menggunakan pakej Premium atau Cloud.

Nama domain boleh menjadi agak rumit kerana pada awalnya kelihatan sangat murah. Tetapi, nama domain boleh menjadi agak mahal.

Sekiranya anda dapat menjimatkan sedikit wang pada nama domain sekarang, itu bernilai kos menggunakan perkhidmatan hosting web.

Yang terbaik, membina laman web dengan Hostinger memerlukan pengekodan atau pengetahuan teknikal sifar peratus.

Pangkalan Pengetahuan yang Hebat

pangkalan pengetahuan hostinger

Betul, Hostinger ingin berkongsi pengetahuan mereka dengan anda, jadi mereka menyediakan pangkalan pengetahuan yang lengkap termasuk:

 • Maklumat am
 • Panduan
 • Tutorial
 • Tayangan video

Alat bantu ini berguna untuk sesiapa sahaja yang baru bekerja dengan platform hosting. Anda boleh belajar menyelesaikan masalah anda sementara anda menunggu kakitangan perkhidmatan pelanggan menghubungi anda.

Tidak seperti kebanyakan laman web hosting WordPress, anda tidak perlu beralih antara laman web Hostinger dan video YouTube untuk mencari ciri. Platform perniagaan berasaskan pembelajaran mereka juga mendorong pengguna untuk belajar dengan berkomunikasi dengan staf sokongan.

Semua kakitangan sokongan perkhidmatan pelanggan mendekati perbualan mereka dengan mentaliti seorang guru.

Matlamat pendidikan ini telah membuat perbezaan besar dalam kolaborasi pelanggan. Terdapat lebih banyak kesilapan yang dilaporkan, dan pengguna akan melihat dengan segera apabila sesuatu di laman web mereka tidak betul.

Saya menggunakan hostinger, pasukan sokongan yang sangat murah dan hebat!

– Ky ♡ (@lovekyrax) 22 Mac 2019

Harga Murah Hosting

Walaupun Hostinger menggunakan taktik yang sama seperti yang dilakukan oleh setiap laman web hosting lain, mereka mempunyai harga yang sangat baik.

Sebenarnya, Hostinger adalah salah satu hos web termurah di pasaran, dan ia termasuk pendaftaran 1 nama domain secara percuma. Ya, anda harus membayar untuk orang lain, tetapi harganya tetap berpatutan.

harga hosting murah

Ada banyak yang boleh dikatakan mengenai harga mereka, tetapi kebanyakan, fokusnya ialah anda mendapat banyak ciri dengan wang yang sangat sedikit.

Dengan mengklik pautan ini, anda akan mendapat Diskaun 82% dari harga runcit dan hanya boleh menghoskan laman web anda $ 0.80 sebulan.

Alat E-mel Cemerlang

Begitu banyak orang lupa kelebihan alat e-mel. Apabila pelanggan mendaftar ke Hostinger, menggunakan rancangan 2 peringkat teratas, mereka mempunyai akses ke akaun e-mel tanpa had tanpa sebarang bayaran. Biasanya, pemilik laman web sangat pelik dengan akaun e-mel mereka kerana mereka menjadi mahal.

Tetapi, dengan Hostinger pemilik laman web daripada mengakses e-mel web dari mana saja dan menguruskan akaun. Pengguna lain juga dapat mengakses surat mereka kapan pun mereka senang.

alat e-mel

Alat e-mel merangkumi:

 • Penghantaran e-mel
 • Autoresponden
 • Perlindungan SpamAssassin

Ciri-ciri ini adalah antara beberapa ciri terbaik yang terdapat di mana-mana perkhidmatan web hosting. Penerusan e-mel dapat menjadikan pengiriman dokumen, video, atau e-book kepada pelanggan anda sangat mudah. Ini juga bermaksud anda tidak perlu memberikan alamat e-mel peribadi atau meninggalkan laman web host web anda.

Hostinger menggunakan alat e-mel berkualiti tinggi untuk menjadi hab anda untuk berkomunikasi dengan kakitangan, pasukan anda dan pelanggan anda. Hostinger telah menemui apa yang diperlukan dan disampaikan oleh pemilik laman web dengan hasil yang luar biasa.

Hostinger juga telah bekerjasama dengan Flock untuk menawarkan pilihan e-mel yang lebih baik kepada pelanggannya. Flock adalah alat produktiviti, pesanan dan kolaborasi, yang tersedia untuk Windows, macOS, Android, iOS dan desktop. Flock kini tersedia untuk semua pengguna Hostinger.

Perkhidmatan Pelanggan yang berpengetahuan

Terdapat banyak perkara yang boleh menjadi salah untuk pasukan sokongan pelanggan. Malangnya, sokongan pelanggan untuk Hostinger bukanlah pasukan yang sepatutnya. Sebaliknya, anda mendapat perkhidmatan yang luar biasa setelah menunggu lama.

sokongan hostinger

Masa menunggu yang lama, perkhidmatan pelanggan adalah luar biasa. Kakitangan sokongan mereka sangat berpengetahuan, dan mereka menjelaskan apa yang mereka lakukan untuk menyelesaikan masalah anda.

Walau bagaimanapun, Hostinger mempunyai peningkatan masa tindak balas pasukan Kejayaan Pelanggan dengan ketara. masa pengambilan sembang rata-rata sekarang mengambil masa kurang dari 2 minit.

Bukan hanya impian orang yang menyokong teknologi rahsia bahawa anda akan dapat memperbaikinya sendiri suatu hari nanti, mereka benar-benar ingin berkongsi apa yang mereka lakukan.

sembang langsung

Ramai orang senang menyerahkan tanggungjawab penyelenggaraan kepada perkhidmatan hosting web mereka dan menyebutnya sehari, tetapi pasukan khidmat pelanggan mempunyai cara menarik anda dan melibatkan anda.

Ketika kami mulai melihat kebaikan dan keburukan Hostinger, ada petunjuk yang jelas bahawa perkhidmatan pelanggan akan jatuh ke dalam kedua-dua segmen tersebut.

Rekod Waktu Masa yang kuat

Hostinger melakukan apa yang harus dilakukan oleh setiap platform hosting web: menjaga laman web anda dalam talian!

Walaupun mana-mana hos web kadang-kadang mempunyai waktu henti, semoga hanya untuk menjadualkan penyelenggaraan atau kemas kini secara berkala, tetapi anda tidak mahu laman web anda dimatikan lebih dari beberapa jam.

waktu rehat

Sebaiknya, anda mempunyai beberapa waktu henti yang dijadualkan tanpa membiarkan laman web anda di luar talian selama lebih dari 3 hingga 5 jam sepanjang bulan tersebut. Anda mencari kira-kira 99.40% masa operasi.

Kekurangan Hostinger

Setiap pilihan hosting laman web mempunyai kekurangannya, tetapi pertanyaannya muncul pada apa yang ingin Anda pakai dan apa yang tidak. Hostinger tidak terkecuali. Mereka memang mempunyai beberapa negatif, tetapi positifnya sangat menarik dan itu menyukarkan penyampaian layanan hosting ini.

Sokongan Pelanggan yang perlahan

Kelemahan terbesar di sini ialah anda mesti log masuk (iaitu anda mesti membuat akaun) untuk dapat mengakses sembang langsung. Ini bukan perkara terbesar di dunia tetapi boleh menjadi faktor negatif bagi sesetengah orang.

Sokongan pelanggan adalah pedang bermata dua. Pasukan sokongan mereka hebat dan berpengetahuan luas. Tetapi mendapatkannya boleh sedikit menyakitkan.

isu sokongan

Keupayaan Hostinger untuk melakukan sembang langsung berguna, dan mereka menggunakan Interkom, di mana semua sembang disimpan dan, sama ada anda mahu kembali dan membaca perbualan berusia 5 bulan, semuanya akan tersedia untuk anda.

Maka orang perkhidmatan pelanggan anda mungkin perlu mencari sumber lain untuk memastikan mereka memberi anda maklumat yang betul. Apabila tiba masa menunggu, anda mungkin akan kecewa.

Terdapat juga masalah tidak dapat menghubungi orang perkhidmatan pelanggan sehingga anda log masuk ke akaun anda. Sekatan ini bermaksud bahawa anda tidak boleh mengemukakan soalan sebelum menjalani proses pendaftaran. Anda boleh mengemukakan pertanyaan umum yang akan menghasilkan semacam tiket, tetapi itu juga akan mendapat respons yang tertunda.

Kesederhanaan Membunuh cPanel

CPanel adalah satu-satunya ciri yang berterusan di hampir setiap perkhidmatan web hosting selama satu dekad yang lalu. Sekarang, Hostinger telah mengambilnya. Bagi pemilik laman web yang baru, tidak mustahil mereka tidak akan terlepas dari apa yang tidak pernah mereka miliki.

Walau bagaimanapun, apabila anda mempertimbangkan pemilik laman web yang berpengalaman, dan pemaju yang menghabiskan berjam-jam sehari bekerja di perkhidmatan hosting web mereka, itu adalah kekecewaan besar.

Penyediaan mudah untuk panel kawalan disesuaikan mereka bagus, tetapi banyak pemilik dan pembangun laman web yang berpengalaman lebih suka keakraban daripada kesederhanaan.

Pengguna yang lebih maju sangat menghargai pilihan cPanel berbanding panel kawalan Hostinger. Sekali lagi, ini bukan masalah bagi kebanyakan pengguna, tetapi sebilangan daripada kita lebih suka ol ‘cPanel yang baik.

Harga Hostinger (tidak semurah itu)

Walaupun rancangannya hanya beberapa dolar sebulan, harga adalah satu kekurangan dalam tinjauan hosting web Hostinger ini. Masalahnya bukan harga itu sendiri; ia adalah harga yang timbul selepas itu dan hakikat bahawa anda perlu membayar setiap tahun.

Melalui pengalaman dan penyelidikan, sangat sedikit, jika ada, perkhidmatan hosting web yang membolehkan anda membayar bulan ke bulan. Tetapi, mereka semua suka mengiklankan bahawa perkhidmatannya hanya $ 3,99 sebulan!

Itu bagus, tetapi setelah anda menggunakan keselamatan (yang anda perlukan) dan cukai, anda akan membayar hampir $ 200 kerana sebaik sahaja anda membayar hanya 12 bulan, tiba-tiba $ 6,99 sebulan dan bukannya $ 3,99.

Taktik tidak menyenangkan ini tidak terhad kepada Hostinger dengan cara apa pun kerana banyak host web lain menggunakan taktik yang sama. Tetapi mengecewakan apabila melihat mereka tenggelam dan menggunakan helah yang menjengkelkan ini.

Hostinger mempunyai pilihan “Dijual” yang berterusan untuk tahun pertama anda, dan setelah itu, jika anda mendaftar untuk jangka masa yang lebih lama, anda akan menjimatkan kos keseluruhan.

Dengan Hostinger anda mesti memberikan perkhidmatan selama 48 bulan. Sekiranya anda memutuskan bahawa itu bukan keputusan terbaik anda setelah jaminan wang dikembalikan selama 30 hari, anda harus mendaki gunung dengan berusaha mengembalikan wang anda.

Namun, mereka tidak mempunyai masalah untuk menaik taraf anda jika anda ingin naik ke tahap lebih tinggi. Yang menjadi masalahnya ialah kegusaran menggunakan harga rendah untuk menarik orang masuk dan kemudian mengejutkan mereka dalam subtotal!

Lebih Lanjut Mengenai Pembayaran Mereka (Bersambung)

Selain daripada penetapan harga asas, terdapat 2 masalah dengan pembayaran. Yang pertama berkaitan dengan jaminan 30 hari pengembalian wang tanpa gangguan. Dalam 30 hari terdapat beberapa pengecualian yang tidak memenuhi syarat untuk pengembalian dana, dan mereka adalah:

 • Pemindahan domain
 • Sebarang pembayaran hosting dibuat selepas percubaan percuma
 • Beberapa daftar ccTLD
 • Sijil SSL

Pendaftaran ccTLD tidak biasa, tetapi merangkumi:

 • .eu
 • .es
 • .nl
 • .se
 • .kira-kira
 • .br
 • Banyak lagi

Sekatan-sekatan jaminan wang anda akan lebih mengecewakan daripada yang lain. Nampaknya ada kaitan dengan pemindahan wang yang akan mengakibatkan bayaran.

Akhirnya, masalah terakhir mengenai pembayaran adalah tanpa mengira rancangan apa yang anda buat, Hostinger hanya menyediakan 1 laman web. Ini bermakna anda perlu membayar domain tambahan. Domain ini berkisar antara $ 0,99 hingga lebih dari $ 17,00 bergantung pada pelanjutan yang anda pilih.

Harga Hoster & Rancangan

Ini adalah hos web yang sangat berpatutan jika dibandingkan dengan perkhidmatan web hosting bersama lain di luar sana.

Berikut adalah tiga rancangan dan ciri hosting bersama mereka:

BujangPremiumPerniagaan
Harga:$ 0.80 / bln$ 2.15 / bln$ 3.45 / bln
Laman web:Baru 1Tanpa hadTanpa had
Ruang Cakera:10 GBTanpa hadTanpa had
Lebar jalur:100 GBTanpa hadTanpa had
E-mel:1Tanpa hadTanpa had
Pangkalan Data:1 MySQLTanpa hadTanpa had
Pembina laman web:YaYaYa
Kelajuan:n / a3x Dioptimumkan5x Dioptimumkan
Sandaran Data:Setiap mingguSetiap mingguSetiap hari
Sijil SSLMari SulitkanMari Sulitkan SSLSSL peribadi
Jaminan Wang Dikembalikan30 hari30 hari30 hari

Perkara yang paling penting untuk diingat dengan harga adalah “penjualan” tetap mereka untuk pembayaran 48 bulan pertama anda.

Pilihan paling murah, hosting yang dikongsi tunggal hanya dari $ 0,80 sebulan sementara pakej perniagaan adalah $ 3,45 sebulan.

Harga ini hampir tidak dapat dikalahkan, dan harganya sangat bagus walaupun tanpa penjualan tetap yang dilakukan Hostinger.

Pelan Hosting Hostinger Cloud

Mereka baru-baru ini melancarkan yang baru perkhidmatan hosting awan, dan ia cukup hebat. Ini adalah web hosting Saya cadangkan dan apa yang menjadikan laman ujian saya dimuat hanya dalam masa 0.8 saat.

Pada dasarnya mereka telah mencipta gabungan dua perkhidmatan yang kuat (hosting web bersama dan VPS) dan menyebutnya sebagai hosting perniagaan. Perkhidmatan ini menggabungkan kekuatan pelayan khusus dengan hPanel yang mudah digunakan.

Jadi pada dasarnya, ia berjalan di VPS tanpa perlu mengurus semua perkara backend.

MemulakanProfesionalPerusahaan
Harga:$ 7.45 / bln$ 14.95 / bln$ 27.45 / bln
Domain Percuma:YaYaYa
Ruang Cakera:40 GB80 GB160 GB
RAM:3 GB6 GB12 GB
Inti CPU:246
Peningkatan Kelajuan:n / a2X3X
Pengurus Cache:YaYaYa
Sumber Terpencil:YaYaYa
Pemantauan Masa Masa:YaYaYa
Pemasang 1-Klik:YaYaYa
Sandaran Harian:YaYaYa
Sokongan Langsung 24/7:YaYaYa
SSL percuma:YaYaYa
Jaminan Wang Dikembalikan30 hari30 hari30 hari

Rancangan hosting awan Hostinger memberi anda kekuatan pelayan khusus tanpa perjuangan teknikal untuk berjaya dalam talian memberikan kepantasan dan kebolehpercayaan.

Secara keseluruhan, ini adalah jenis hosting yang sangat kuat tanpa kemahiran teknikal kerana dikendalikan sepenuhnya oleh sokongan khusus 24/7 yang akan membantu anda setiap langkah.

Fakta Hostinger & Soalan Lazim

Mungkin soalan yang paling biasa adalah mengenai pengembalian wang mereka. Mereka menawarkan Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari dan tidak seperti perkhidmatan hosting lain yang menyusahkan untuk mendapatkan sebarang bentuk bayaran balik, anda boleh menghubungi mereka dan memberitahu mereka bahawa anda memutuskan bahawa ia tidak sesuai untuk anda.

Sudah tentu, mereka akan mengemukakan soalan kepada anda, tetapi anda tidak akan membuat seseorang cuba menjual anda atau mengikat anda dalam kontrak.

Pengembalian wang selama 30 hari dijamin tidak mudah. Ini menjadikannya pilihan yang bagus untuk blogger baru atau ahli perniagaan yang tidak pasti bahawa mereka dapat menangani aspek teknikal.

Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya:

Soalan: Apa itu Hostinger?
Jawapan: Hostinger adalah syarikat hosting web yang berpusat di Lithuania di Eropah yang menawarkan hosting Shared, hosting Cloud, hosting VPS, Windows VPS, hosting Email, hosting WordPress, hosting Minecraft (dengan lebih banyak lagi perjalanan seperti GTA, CS GO), dan domain nama. Hostinger adalah syarikat induk 000Webhost, Niagahoster, dan Weblink. Anda boleh mendapatkan laman web rasmi mereka di sini.

Soalan: Adakah anda mendapat domain percuma dengan Hostinger?
Jawapan: Satu pendaftaran nama domain ditawarkan secara percuma jika anda mendaftar untuk rancangan hosting bersama Perniagaan atau Premium tahunan mereka.

Soalan: Kaedah pembayaran apa yang mereka terima?
Jawapan: Mereka menerima kebanyakan kad kredit, serta PayPal, Bitcoin dan kebanyakan cryptocurrency lain.

Soalan: Adakah hosting yang baik untuk e-dagang? Adakah mereka menawarkan SSL, keranjang belanja dan proses pembayaran?
Jawapan: Ya, ini adalah hos web yang baik untuk kedai dalam talian kerana mereka menyediakan sijil SSL percuma, serta pelayan dan ciri keselamatan yang cepat untuk memastikan kedai dalam talian anda memuat dengan cepat dan selamat.

Soalan: Adakah mereka memberikan jaminan uptime dan mengembalikan anda untuk downtime?
Jawapan: Mereka menawarkan jaminan uptime perkhidmatan 99.9% standard industri. Sekiranya mereka tidak memenuhi tahap perkhidmatan ini, anda boleh meminta kredit 5% dari yuran hosting bulanan anda.

Soalan: Adakah perkhidmatan hosting yang baik untuk WordPress?
Jawapan: Ya, mereka menyokong sepenuhnya blog dan laman WordPress. Mereka menawarkan pemasangan WordPress 1 klik melalui panel kawalan.

Ciri-ciri Apa yang Ada Dengan Premiumnya & Rancangan Perniagaan?

Kesemuanya! Betul, setiap ciri yang ditawarkan Hostinger tersedia untuk anda. 2 rancangan teratas bernilai pelaburan jika anda melancarkan perniagaan atau ingin membuat laman web yang akan melihat banyak lalu lintas.

Anda akan mendapat akses ke akaun e-mel tanpa had tanpa sebarang kos kepada anda. Anda juga akan mempunyai ciri-ciri hebat ini:

 • E-mel autoresponden
 • Dayakan dan lumpuhkan akaun
 • Berikan e-mel yang dihantar kepada pelanggan
 • Penapisan spam e-mel

Terdapat banyak lagi ciri hebat, tetapi ciri yang disenaraikan di sini adalah ciri yang memberi manfaat kepada semua pengguna. Sekiranya anda mencari sekumpulan ciri yang hebat, rancangan Premium atau Cloud adalah pertaruhan terbaik anda.

Anda juga pasti dapat menjumpai ciri-ciri ini dalam setiap rancangan, termasuk rancangan $ 0.80 per bulan peringkat permulaan

 • Sokongan SSL
 • Pelayan SSD
 • Perlindungan anti-DDoS
 • Perlindungan anti-malware
 • Akaun e-mel
 • Pembina laman web percuma dan nama domain Percuma
 • Akaun FTP
 • Pemindahan laman web
 • Lebih 200 templat laman web
 • Pemasang skrip automatik
 • Pilihan lokasi pelayan

Ciri-ciri ini menjadikan mereka menonjol dari perkhidmatan hosting web lain kerana ia merangkumi lebih banyak ciri dengan harga yang lebih rendah.

Bagaimana saya boleh mempercayai hos web yang tidak pernah saya dengar sebelumnya?

Baiklah, jadi anda mungkin tidak pernah mendengarnya sebelum ini. Mereka bermula pada tahun 2004 dan berkembang pesat sejak itu.

Pada tahun 2007, mereka menjadi 000webhost.com, perkhidmatan hosting web percuma dan tanpa iklan. Kemudian, pada tahun 2011 mereka berpusing menjadi syarikat hosting web seperti sekarang.

Mereka telah berakhir 29 juta pengguna di 178 negara di seluruh dunia, dan mereka mendapat rata-rata 15,000 pendaftaran baru setiap hari. Itulah satu pelanggan baru yang mendaftar setiap 5 saat!

Oleh itu, adakah Hostinger baik dan selamat digunakan? Baiklah, perkara di atas semestinya berbicara dengan sendirinya, dan saya rasa platform hosting bersama mereka dibuat dari beberapa ciri yang cukup menakjubkan pada beberapa harga terendah di industri hosting.

Adakah saya Mengesyorkan Hostinger?

Ya, saya rasa ini adalah hos web yang sangat baik.

Baik untuk pemula yang lengkap dan “webmaster” berpengalaman.

Terdapat begitu banyak ciri hebat dengan harga hebat tanpa mengira rancangan mana yang anda memutuskan untuk membeli.

Pelan hosting web bersama yang saya cadangkan adalah mereka Pakej premium, kerana ini menawarkan nilai yang paling ketara. Anda mendapat hampir semua faedah pakej hosting awan dengan kos yang jauh lebih rendah. Berhati-hatilah dengan harga tersembunyi mereka!

Semasa anda ingin menyediakan akaun hosting web anda, tentukan sama ada anda memerlukan perkiraan kelajuan 5x. Sekiranya demikian, rancangan awan sesuai untuk anda.

Tetapi rancangan yang sangat saya sarankan, jika anda mampu, itu adalah rancangan mereka hosting awan. Ini adalah perkhidmatan web hosting bersama dan “hosting hibrid” VPS mereka. Yang ini adalah bom da!

Mungkin ciri yang paling tidak dijawab di Hostinger yang terdapat hampir di setiap laman web hosting web lain adalah sokongan telefon. Banyak orang yang menggunakan Hostinger adalah pengguna baru yang memerlukan bantuan, tetapi bagi kebanyakan pengguna sembang langsung dan e-mel / tiket harus cukup.

Tetapi, Hostinger menebusnya dengan tutorial video dan panduan yang mendalam dan mudah diikuti. Perkhidmatan sembang mereka sangat baik dan kakitangannya sangat berpengetahuan.

Sepanjang tinjauan Hostinger ini saya telah berulang kali menyebutkan kemudahan, kemudahan penggunaan, antara muka yang sederhana dan tentunya harganya yang murah. Ciri-ciri ini yang memenuhi pengalaman pengguna menjadikan ini pilihan utama bagi mana-mana pemilik laman web, baru atau berpengalaman.

Dengan mengklik pautan ini, anda akan mendapat Diskaun 82% dari harga runcit dan hos laman web anda hanya $ 0.80 sebulan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map