Ulasan Hosting A2

Mencari syarikat hosting web yang sempurna sukar dengan banyak pilihan yang ada untuk dipilih. Salah satu syarikat hosting web terbaik di bawah radar yang harus anda pertimbangkan untuk digunakan ialah A2 Hosting.


Sepertinya setiap kali kita berfikir bahawa kita mengetahui 5 teratas di pasaran hari ini, yang baru muncul yang menawarkan rangkaian ciri yang lebih besar dan lebih baik, lengkap dengan lebih pantas daripada semua penyelesaian hosting yang lain. Saya boleh memberitahu anda bahawa salah satu penyedia hosting web terbaik di pasaran sekarang ialah A2 Hosting.

Dan saya tidak bersendirian dalam mengatakan itu.

a2 ulasan hosting di twitterPenilaian baik dan buruk di Twitter

Di sini dalam ini Ulasan Hosting A2, Saya akan melihat lebih dekat dan melihat apa yang ditawarkan oleh penyedia hosting web yang unik, dimiliki dan dikendalikan sendiri oleh pemilik laman web seperti anda supaya anda dapat memutuskan sama ada mereka memenuhi keperluan anda atau tidak.

Sekiranya anda memberi saya 10 minit masa anda, maka saya akan memberi anda semua maklumat yang mesti diketahui mengenai A2 Hosting dan saya menjawab soalan seperti.

 • Apa ciri yang disediakan oleh A2 Hosting kepada pelanggannya?
 • Bagaimana kelajuan dan prestasi A2 Hosting meningkat?
 • Apa rancangan berbeza yang ada?
 • Adakah mereka akan membantu memindahkan laman web saya?
 • Berapakah kos hosting A2?
 • Apa jenis hosting yang disediakan oleh A2 kepada pemilik laman web?
 • Apa yang sangat baik mengenai pelayan mereka?
 • Adakah Pelayan Turbo mereka akan memuatkan halaman 20x lebih pantas?

Apabila anda selesai membaca ulasan Hosting A2 ini, anda pasti akan dapat mengetahui apakah ini adalah perkhidmatan hosting web yang tepat untuk keperluan anda.

Gunakan kod promo eksklusif ini: webrating51 dan dapat Diskaun 51% semua rancangan web hosting

Contents

Apa yang anda akan pelajari dari ulasan ini

 1. Penyelesaian hosting & ciri-ciri

Di sini saya akan menerangkan perbezaan yang mereka berikan kepada pelanggan dan apa perbezaan utama mereka.

Saya juga akan membincangkan secara terperinci setiap satu .

 1. Senarai kebaikan dan keburukan

Di sini saya akan melihat kedua-dua (atau melompat terus ke atau).

 1. Rancangan bersama & harga

Di sini saya akan memperincikan setiap dan jenis ciri yang akan anda perolehi untuk setiap ciri tersebut.

 1. Adakah saya Mengesyorkan A2Hosting?

Di sini saya akan memberitahu anda atau jika saya fikir anda lebih baik menggunakan pesaing.

Ditubuhkan pada tahun 2001, A2 Hosting adalah syarikat hosting bebas. Ini bermaksud mereka bukan sebahagian daripada konglomerat besar hos web terkenal yang disebut Endurance International Group (EIG).

Yang jika anda tidak tahu, tidak mempunyai reputasi terbaik. Sebenarnya, sebilangan penyedia hosting seperti HostGator dan Bluehost dimiliki oleh EIG dan mungkin kehilangan pelanggan hanya kerana fakta tersebut.

Tetapi bukan A2 Hosting. Mereka dimiliki secara bebas dan baik-baik saja.

Betapa baiknya, itu bergantung kepada anda untuk membuat keputusan.

Hosting A2 adalah pilihan web hosting yang hebat di permukaan, walaupun tidak mengetahui apa-apa perinciannya, kerana melayani pemilik laman web dari semua ukuran dan jenis.

Sama ada anda laman web baru dengan beberapa ratus pelawat unik sebulan, atau laman web yang mapan dengan ribuan pelawat unik sehari, ada penyelesaian hosting untuk anda.

Penyelesaian Web Hosting

Berikut adalah pelbagai penyelesaian hosting yang disediakan oleh A2 Hosting kepada pemilik laman web.

Hosting Berkongsi

Ketika datang ke pakej hosting bersama, mereka mempunyai tiga rancangan berbeza – .

Masing-masing menawarkan penyimpanan, pemindahan, dan cPanel eksklusif tanpa had untuk mengawal semua butiran akaun anda dan juga ciri laman web.

Mereka juga memberikan sijil SSL percuma kepada pemilik laman web dan SSD percuma. Di samping itu, anda boleh menggabungkan aplikasi keranjang belanja dengan mudah dan mengubah laman web anda menjadi kedai eCommerce.

A2 Hosting - Rancangan Harga Hosting Bersama

Setiap rancangan ini berfungsi dengan baik dengan WordPress, Joomla, dan Drupal. Penting untuk diingat bahawa rancangan hosting bersama akan menjadi fokus tinjauan ini.

Hosting Penjual Semula

Pengehosan penjual semula membenarkan pemilik laman web menggunakan ruang dan lebar jalur cakera keras yang diperuntukkan untuk mengehos laman web bagi pihak ketiga.

Ringkasnya, anda membeli perkhidmatan hosting yang disediakan di salah satu rancangan hosting reseller A2, dan kemudian menjualnya kepada orang lain, mungkin untuk keuntungan. Mulai dari penyimpanan 30GB hingga 200 GB, A2 Hosting mempunyai pelbagai pilihan hosting reseller yang tersedia.

Harga untuk rancangan hosting penjual semula bermula dari $ 13.19 / bulan hingga $ 40.91 / bulan.

Hosting VPS

Dengan Hosting A2, anda boleh memilih hosting VPS yang tidak terurus atau terurus bagi mereka yang mahukan lebih banyak kawalan ke atas laman web mereka dan suasana yang lebih mesra pengguna.

Walaupun secara teknis masih merupakan lingkungan bersama, hosting VPS memiliki sedikit beban kerja kerana terdapat lebih sedikit pengguna per pelayan. Di samping itu, kemungkinan orang lain merosakkan laman web anda dihapuskan kerana setiap orang mempunyai potongan pai pelayan mereka sendiri.

Mereka mempunyai 3 rancangan hosting VPS mulai dari $ 5 / bulan hingga $ 32,99 / bulan. Di samping itu, mereka menawarkan penyelesaian hosting VPS terkawal yang lebih hebat bermula dari $ 32,99 / bulan dan mendapat harga $ 65,99 / bulan.

Cloud Hosting

Sekiranya anda menjangka laman web anda akan meningkat dengan ketara dalam jangka masa yang singkat, pertimbangkan Pengehosan awan pilihan.

Cukup reka Cloud anda dengan ciri dan sumber daya yang diperlukan untuk memenuhi keperluan anda, dan ubah ukuran seiring dengan berkembangnya laman web anda. Pada akhirnya, anda hanya membayar untuk apa yang anda gunakan apabila memilih hosting Cloud mereka.

Harga untuk hosting Cloud berkisar antara $ 15 / bulan hingga $ 25 / bulan bergantung pada keperluan individu anda.

Hosting Pelayan Dedicated

Untuk pembangun atau pentadbir sistem yang selesa membangun dengan baris arahan, A2 Hosting tidak dikendalikan hosting pelayan khusus pilihan.

Untuk laman web besar yang memerlukan banyak sumber, tetapi tidak mahu menangani apa-apa yang berkaitan dengan host, A2 Hosting menawarkan pilihan hosting pelayan khusus yang diuruskan.

Mulai dari $ 9.31 / bulan hingga $ 141.09 / bulan, anda boleh memilih penyelesaian hosting pelayan khusus yang tidak dikendalikan atau dikendalikan bergantung pada jenis pemilik laman web yang anda miliki.

Gunakan kod promo eksklusif ini: webrating51 dan dapat Diskaun 51% semua rancangan

Ciri-ciri utama

Pelan hosting bersama A2 Hosting menawarkan pemilik laman web a banyak ciri. Mari kita lihat sekilas beberapa perkara yang anda boleh jangkakan sekiranya anda menggunakan salah satu rancangan hosting bersama mereka yang berpatutan.

 • Lebar jalur tidak terhad. Pindahkan seberapa banyak data dari tempat lain ke laman web yang baru dihoskan, semuanya secara percuma. Selain itu, dapatkan bantuan daripada pasukan sokongan pakar mereka yang memindahkan laman web anda.
 • Penghijrahan laman web percuma. Mereka akan bergerak untuk membantu anda memindahkan laman web anda dari perkhidmatan hosting lain, secara percuma – jika laman web anda menggunakan cPanel (yang dilakukan oleh kebanyakan syarikat hosting web).
 • Kelajuan sehingga 20x lebih pantas daripada pesaing. Pelayan turbo yang menyampaikan laman web memuat 20 kali lebih pantas & A2 Site Accelerator cache 1 klik. ()
 • Pemasangan WordPress satu klik. Pasang WordPress dengan mudah dan mulakan dengan segera. Plus WordPress didatangkan sebelumnya untuk kelajuan dan keselamatan
 • “Keselamatan kekal”. Nikmati Perlindungan HackScan percuma supaya laman web anda tidak menjadi mangsa penggodam, kemas kini kernel tanpa reboot KernelCare, firewall ganda, pengimbasan virus, pertahanan brute force dan banyak lagi untuk keselamatan laman web yang paling utama.
 • Waktu operasi terjamin. Mereka menjamin masa operasi 99.99%.
 • WP-CLI (Antara muka baris arahan untuk WordPress). Sekiranya anda memerlukannya, anda boleh memasang WP-CLI terlebih dahulu.
 • CDN Cloudfare percuma. Pelayan di seluruh dunia menentukan laluan terpantas untuk menyampaikan kandungan laman web anda kepada pengunjung laman web.
 • Sokongan sepanjang masa. Dapatkan bantuan 24/7/365 melalui sembang langsung, tiket, e-mel, atau telefon.

Bukan itu sahaja Sebenarnya, A2 Hosting mempunyai 5 ciri berbeza yang mereka sukai untuk memastikan semua pelanggan berminat mengetahui sebelum membuat keputusan pembelian akhir:

 1. Hosting Mesra Pembangun
 2. Pendaftaran Domain
 3. Pemindahan Domain
 4. Sijil SSL
 5. Pantas & Hosting Cepat Pelayan Turbo

Hosting Mesra Pembangun

A2 Hosting - Perisian Mesra Pembangun

A2 didedikasikan untuk menyediakan perisian pembangunan yang paling terkini kepada pelanggan. Beberapa yang paling terkenal adalah:

 • Keserasian PHP
 • PHPNG, yang merupakan asas untuk versi PHP terbaru, PHP 7.x (yang memberikan laman web 2x kelajuan PHP 5.6)
 • Python 2.6, 2.7, atau 3.2 – bahasa pengaturcaraan tingkat tinggi, dan tujuan umum yang paling popular
 • Apache 2.2 yang merupakan perisian pelayan web yang paling banyak digunakan di dunia
 • FTP supaya anda dapat memindahkan fail antara komputer dan pelayan dengan mudah
 • Dan banyak lagi …

Pendaftaran dan Pemindahan Domain

A2 Hosting - gTLD, Pemindahan Domain atau Pendaftaran

Daftarkan domain baru atau pindahkan domain yang ada apabila anda memutuskan untuk menggunakannya. Sebenarnya, anda mempunyai akses ke domain tingkat atas generik (gTLD) yang paling popular. Cukup masukkan nama domain pilihan anda dan daftarkan sebagai nama domain anda sendiri.

A2 Hosting - TLD Khusus Negara, Pemindahan Domain atau Pendaftaran

Selain itu, jika laman web anda mensasarkan lokasi geografi tertentu, seperti negara tertentu, ambil TLD khusus negara juga.

Pelawat laman web cenderung mempercayai TLD khusus negara, terutama ketika melakukan pembelian dalam talian. Tingkatkan reputasi anda, jadikan kepercayaan, dan memenuhi jenama antarabangsa anda dengan menerapkan TLD khusus negara.

Berikut adalah beberapa lagi ciri yang dapat anda harapkan semasa mendaftarkan domain anda dengan A2:

 • Sesuaikan bagaimana maklumat domain anda dipaparkan dalam carian “Whois”
 • Terima pengurusan DNS percuma dan kelajuan laman web tonton melambung kerana kependaman yang dikurangkan
 • Lindungi maklumat peribadi anda dengan Pilihan Perlindungan ID
 • Cegah rampasan domain atau pemindahan akaun tanpa kebenaran
 • Akses pasukan sokongan pada setiap jam setiap hari

Sijil SSL

Terdapat beberapa pilihan Sijil SSL untuk dipilih dengan A2 Hosting, yang merupakan perubahan yang baik dari beberapa penyedia hosting lain yang hanya menyediakan satu atau dua.

Melindungi laman web anda sangat penting ketika anda mengumpulkan sebarang jenis pembayaran dari pelawat laman web.

Lagipun, pelanggan mempercayakan maklumat peribadi dan kewangan mereka kepada anda ketika mereka membuat pembelian dari kedai dalam talian anda. Sekiranya maklumat ini berada di tangan yang salah, anda pasti menghadapi banyak masalah.

 • Mari kita Encrypt. Penyelesaian SSL percuma yang memberikan keselamatan laman web yang dipertingkatkan. Di samping itu, ia menjamin sambungan ke pelayan anda yang tidak dapat dilihat oleh orang ramai.
 • SSL Tapak Tunggal. Pilihan SSL laman web premium, satu klik, tersedia mulai $ 49.95 / tahun. Dilengkapi dengan semua perlindungan yang disediakan oleh SSL percuma, SSL satu laman juga dilengkapi dengan Penyulitan 256 Bit, Pengedap Laman rasmi, dan status domain yang disahkan.
 • Wildcard SSL. Sijil SSL ini akan digunakan untuk bilangan subdomain yang tidak terhad, semuanya dengan satu harga rendah. Sijil Wildcard SSL bermula pada $ 149.95 / tahun.
 • SSL lanjutan. Sijil SSL lanjutan ini dilengkapi dengan pilihan Sijil SSL Pengesahan Organisasi dan Pengesahan Lanjutan yang luar biasa.

Pelayan Swift & Turbo Hosting

Platform SwiftServer eksklusif A2 Hosting menyediakan pengguna prestasi dan kepantasan laman web terbaik. Sebenarnya, inilah faedah yang anda peroleh dengan memilih A2 Hosting dan platform SwiftServer mereka:

 • Peningkatan peruntukan sumber bagi setiap akaun
 • Lebih sedikit pelanggan di setiap pelayan yang dikongsi
 • Prestasi hosting yang lebih pantas berbanding Apache

Di samping itu, dengan dua dari tiga rancangan hosting bersama, anda akan mendapat akses eksklusif ke rancangan tersebut A2 Pemecut Tapak yang Dioptimumkan, lengkap dengan persediaan cache 1 klik.

A2 Pemecut Tapak yang Dioptimumkan

Penyelesaian caching bukanlah sesuatu yang banyak disediakan oleh rancangan hosting bersama, namun dengan A2 Hosting, anda menerima ini pada sebahagian besar rancangan hosting bersama.

Berikut adalah senarai penyelesaian caching yang tersedia yang boleh anda pilih, terus dari cPanel anda:

 • Turbo Cache. Semua kandungan HTML di laman web anda akan disimpan oleh Turbo Cache dan disajikan tanpa menjalankan skrip PHP.
 • OpCache / APC. Potong masa tindak balas PHP separuh dengan ciri luar biasa ini.
 • Memcached. Tingkatkan kelajuan pangkalan data MySQL anda dengan menyimpan data penting dalam memori untuk pengambilan lebih cepat.

Dengan SwiftServer Hosting, anda juga menerima SSD percuma. Sebagai salah satu syarikat hosting pertama yang menawarkan pemacu keadaan pepejal (SSD) sebagai pengganti pemacu cakera keras (HDD) yang ketinggalan zaman, pemilik laman web mengalami peningkatan kelajuan pemuatan halaman kerana SSD menghilangkan bahagian yang bergerak dan meningkatkan masa membaca dan menulis sebagai hasilnya.

Kerana A2 Hosting begitu yakin laman web anda akan berjalan sehingga 300x lebih pantas daripada syarikat hosting bersama standard yang menggunakan SSD mereka, mereka memberikan semua pengguna secara percuma.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Apa bezanya?

Semua rancangan A2 dikuasakan oleh infrastruktur pelayan SwiftServer mereka, namun, rancangan Turbo mereka dilengkapi dengan teknologi kelajuan tambahan dan menjanjikan laman web memuat 20X lebih cepat.

a2 hosting turbo

Cerita panjang. Pelayan Turbo Web Hosting mereka berkelakuan hampir sama dengan pelayan Swift Web Hosting, tetapi memberikan kelajuan tambahan!

Pelayan turbo menyediakan penggantian Apache drop-in yang memuatkan halaman sehingga 20X halaman lebih pantas berbanding hosting standard. Apa yang menjadikan pelayan Turbo mereka menjadi lebih pantas?

 • Lebih sedikit pengguna setiap pelayan
 • A2 Dioptimumkan – Dikuasakan oleh APC / OPcache & Turbo Cache
 • Menggunakan CPU dan memori lebih sedikit daripada Apache
 • Mengendalikan sambungan dengan lebih pantas dan cekap
 • Memberi kestabilan yang dipertingkatkan

Gunakan kod promo eksklusif ini: webrating51 dan dapat Diskaun 51% semua rancangan

Kebaikan dan Keburukan A2 Hosting

Seperti mana-mana penyedia hosting, ada kebaikan dan keburukan yang harus ditangani sebelum membuat keputusan akhir. Oleh kerana A2 Hosting terutama merupakan penyelesaian hosting bersama, akan ada beberapa kekurangan yang pasti jika dibandingkan secara berdampingan dengan beberapa penyedia hosting laman web terurus di pasaran hari ini.

Kelebihannya

A2 Hosting mempunyai satu set ciri yang mantap yang dapat menyelesaikan tugas bagi kebanyakan orang. Mari lihat dan lihat maksud saya.

Kelajuan Tapak

A2 Hosting menekankan hakikat bahawa salah satu keutamaan mereka adalah kelajuan dan prestasi laman web, tidak kira apa rancangan hosting yang anda jalani.

Bersama dengan pelayan yang sangat pantas, anda menerima sumber daya Memcached, Turbo Cache, dan OpCache / APC yang mudah diaktifkan dalam akaun hosting anda.

Bukan hanya itu, anda mempunyai akses ke lebih banyak sumber dengan ketegangan pelayan yang lebih sedikit, peningkatan prestasi berbanding pelayan Apache, lebih sedikit pengguna per pelayan walaupun merupakan rancangan hosting bersama, Railgun Optimizer percuma untuk masa muat HTML sehingga 143% lebih pantas, dan SSD percuma.

Di samping itu, anda boleh melanggan perkhidmatan Performance Plus eksklusif A2 Hosting dan menambahkan RAM tambahan GB ke akaun anda apabila laman web anda mengalami lonjakan lalu lintas yang besar.

Pusat Data Berbilang

Salah satu sebab utama mereka dapat memenuhi masa tindak balas yang cepat adalah kerana mereka mempunyai tiga pusat data di seluruh dunia untuk mendapatkan kandungan web anda kepada pengunjung laman web secepat mungkin.

 • Amerika Syarikat – Michigan
 • Eropah – Amsterdam
 • Asia – Singapura

Di samping itu, semua pelanggan mempunyai CDN Cloudfare percuma yang memilih laluan terpantas untuk pelawat laman web anda.

Ini bermaksud pengambilan data laman web anda lebih cepat, penghantaran kandungan lebih cepat, dan masa pemuatan halaman lebih cepat. Semua gabungan ini menyamai pengunjung laman web yang lebih gembira yang akan terus datang berulang kali.

Jaminan Masa Masa

Seperti kebanyakan penyedia hosting, A2 Hosting menjamin laman web anda tidak akan rosak 99.99% masa, tidak kira keadaan. Ini juga berlaku bagi mereka yang mempunyai rancangan hosting bersama.

Satu ketakutan yang dimiliki orang untuk melabur dalam hosting bersama adalah hakikat bahawa pengguna lain “berkongsi” sumber pelayan berpotensi menarik laman web anda dengan mereka apabila sesuatu berlaku pada laman web mereka.

Dengan Jaminan Masa Pantas mereka, anda boleh yakin pasukan pakar mereka bekerja sepanjang masa untuk memastikan pelayan anda sentiasa aktif dan berfungsi sepanjang masa.

Pelayan yang digunakan oleh A2 Hosting dimiliki dan dikendalikan secara bebas oleh pentadbir sistem pakar yang mengikuti amalan terbaik, hanya menggunakan pusat data pelayan terbaik, dan menambal semua masalah keselamatan secepat mungkin.

Skalabiliti

Dengan A2 Hosting, anda mempunyai ruang untuk berkembang yang merupakan kelebihan utama ketika memilih penyedia hosting yang tepat. Bagi mereka yang baru bermula, rancangan hosting bersama adalah pilihan yang tepat.

Ia menawarkan cukup ciri untuk mengamankan laman web anda dan menjanjikan kelajuan dan prestasinya secara keseluruhan. Dari sana anda boleh melabur dalam hosting VPS, dan bahkan beralih ke rancangan hosting khusus jika perlu.

A2 Hosting - Skalabiliti

Pada akhirnya, dengan A2 Hosting anda dapat naikkan saiz yang anda mahukan tanpa perlu risau untuk menukar syarikat hosting.

Langkah Keselamatan Teratas

A2 Hosting - Keselamatan

A2 Hosting menawarkan sejumlah langkah keselamatan untuk memastikan data laman web anda dilindungi, serta maklumat peribadi mereka yang membuat pembayaran di laman web anda.

 • Pembersihan Tapak 1 Kali. Sekiranya laman web anda telah diretas, pasukan sokongan mereka akan membetulkan laman web anda untuk anda. Ini termasuk pembersihan hack, penghapusan amaran senarai hitam, dan pembaikan spam SEO. Selain membawa anda kembali dalam talian, mereka akan menambahkan langkah-langkah keselamatan yang lebih baik untuk mengelakkan terjadinya peretasan lain.
 • Pemantauan Laman Web Sucuri. Untuk pemantauan laman web yang berterusan, anda boleh melabur dalam Pemantauan Laman Web Sucuri dengan harga $ 5 / bulan. Dengan ini, anda akan menerima imbasan dan amaran berterusan, imbasan jauh dan sisi pelayan, perlindungan firewall aplikasi laman web, dan pencegahan serangan penggodam dan DDoS.
 • Firewall Akaun Sucuri. Dengan tambahan $ 15 / bulan, anda benar-benar dapat melindungi laman web anda dari pencerobohan dengan menerima perlindungan DDoS / brute force / malware, penambalan maya dan pengerasan laman web anda, dan penyekat suntikan SQL bersama dengan perisian dan penyekat kerentanan skrip lintas-laman web.

Bagi mereka yang menginginkan semuanya, anda boleh membuat pembayaran sekali setahun sebanyak $ 274.88 dan menerapkan semua langkah keselamatan di atas di laman web anda.

Sokongan eCommerce

Bagi mereka yang ingin menjadi tuan rumah kedai dalam talian mereka, ketahui bahawa terdapat banyak ciri eCommerce yang disertakan dalam rancangan hosting bersama anda:

 • Beberapa Sijil SSL untuk dipilih
 • ID Akaun Pedagang Segera (Amerika Syarikat sahaja)
 • Akaun Pedagang PayPal
 • Persediaan 1 klik Magento, OpenCart, PrestaShop, dan AbanteCart

Layan Penonton Global

A2 Hosting - Memenuhi Penonton Global

Satu perkara yang difahami oleh A2 Hosting adalah keperluan untuk memenuhi khalayak global. Mereka tahu bahawa banyak syarikat hosting bertujuan untuk pelanggan berbahasa Inggeris, yang boleh mengakibatkan banyak peluang terlepas di peringkat antarabangsa.

Dan, dengan tiga pusat data utama yang merangkumi dunia – Amerika Utara, Eropah, dan Asia – sangat penting bagi mereka yang bertutur dalam bahasa lain untuk memahami segalanya, termasuk harga.

Nasib baik, A2 Hosting tidak hanya mempunyai menu dropdown terjemahan bagi mereka di Amerika Syarikat, Mexico, India, United Kingdom, dan Afrika Selatan, mereka menyediakan pertukaran mata wang yang mudah sehingga anda juga dapat memperoleh harga yang tepat.

Strategi ini tidak hanya baik untuk pengalaman pengguna tetapi membantu mereka meningkatkan penjualan dan mengembangkan jenama mereka sebagai strategi yang tersedia untuk pelanggan antarabangsa.

Kekurangannya

Setiap syarikat mempunyai kelemahan, tidak kira betapa sempurna mereka berusaha. Dan, walaupun mereka mempunyai banyak perkara positif, ada beberapa perkara yang perlu difikirkan sebelum memasukkannya sebagai penyedia hosting anda yang seterusnya.

Bayaran Penghijrahan

Menaik taraf dan menurunkan antara rancangan agak mudah dilakukan. Walau bagaimanapun, ada bayaran tertentu yang perlu diberi perhatian. Lihatlah apa yang mungkin atau mungkin tidak sekiranya anda memutuskan untuk menukar antara rancangan hosting:

 • Naik taraf. Menaik taraf ke rancangan harga tinggi tidak akan dikenakan bayaran tambahan untuk memindahkan akaun anda. Dan, jika anda memutuskan untuk menukar pusat data semasa memindahkan akaun, yuran migrasi pusat data anda juga akan diketepikan. Walau bagaimanapun, menukar ke pusat data lain tanpa peningkatan akan dikenakan bayaran $ 25.
 • Menurunkan taraf. Sekiranya menurunkan ke rancangan hosting dengan harga lebih rendah, anda mungkin dikenakan caj penurunan harga $ 25.
 • Penghijrahan dari Hos Lain. Sekiranya anda berpindah dari penyedia hosting lain yang tidak mempunyai cPanel, anda mungkin dikenakan caj yang ditentukan oleh pasukan migrasi. Namun, jika berhijrah dari hos cPanel, bayaran migrasi tidak akan dikenakan.

Walaupun bayaran ini nampaknya kecil, dan ada beberapa cara untuk membayarnya, masih penting untuk diperhatikan pelbagai yuran yang mungkin anda hadapi semasa menggunakan A2 Hosting.

Ciri Bonus Terhad

Sama hebatnya dengan A2 Hosting menjadikan laman web anda sangat pantas, satu-satunya cara untuk mengakses ciri seperti Pelayan Turbo, Pemacu Laman Optimumkan A2, (yang merangkumi Turbo Cache, OpCache / APC, dan Memchached) adalah dengan melabur di tahap tertinggi – Pelan hosting dikongsi dengan harga disediakan.

Ini bermaksud bahawa dua rancangan hosting yang lain, yang menjadikan penggunaan Hosting A2 sangat berpatutan bagi mereka yang baru memulakan atau dengan anggaran hosting yang lebih rendah, sesuai dengan semua rancangan hosting standard lain di luar sana.

A2 Hosting mahu anda mempercayai bahawa ini adalah kelebihan berbanding dengan kelajuan dan prestasi. Dan semestinya begitu. Lagipun, itulah cara anda menonjol di antara persaingan yang paling sukar.

Namun, gagal menyebutkan bahawa dua dari tiga rancangan hosting bersama akan diuji sebagai “rata-rata” jika dibandingkan dengan pesaing dalam industri perkhidmatan hosting semacam menyesatkan.

Dengan begitu banyak fokus pada kenyataan bahawa Pelayan Turbo A2 Hosting memberikan kelajuan hingga 20x lebih cepat daripada syarikat hosting biasa, mudah terlepas fakta bahawa anda hanya mendapat keuntungan dengan melabur dalam rancangan hosting paling mahal yang tersedia.

Pelan dan Harga Hosting Dikongsi

A2 Hosting - 3 Pelan Harga

Mereka menawarkan tiga rancangan berasingan untuk perkhidmatan hosting bersama mereka: Lite, Swift, dan Turbo.

Pelan Ringkas Hosting A2

Pelan ini bermula pada $ 3.92 / bulan

 • Host 1 laman web, 5 subdomain dan 25 domain terparkir
 • Nikmati 5 pangkalan data

Ciri-ciri penting:

 • Pemindahan data tanpa had
 • Penyelesaian SSL Sijil dan SSD percuma
 • Sokongan 24/7/365
 • 3 pusat data yang ada
 • CDN Cloudfare percuma
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Jaminan Masa Bersama 99%
 • Versi PHP 7.x ada
 • 25 alamat e-mel
 • Panel Kawalan cPanel
 • Beberapa ciri eCommerce

Secara keseluruhan, untuk rancangan hosting bersama dengan harga yang rendah, set fitur memadai untuk mereka yang memiliki satu laman web.

Pelan Swift Hosting A2

Pelan ini bermula pada $ 4.90 / bulan

 • Hoskan laman web, subdomain, domain terparkir, dan domain addon tanpa had
 • Nikmati pangkalan data tanpa had
 • Mempunyai storan RAID-10 tanpa had

Ciri-ciri penting:

 • Pemindahan data tanpa had
 • Penyelesaian SSL Sijil dan SSD percuma
 • Sokongan 24/7/365
 • 3 pusat data yang ada
 • CDN Cloudfare percuma
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Sandaran Rewind Pelayan
 • Jaminan Masa Bersama 99%
 • Versi PHP 7.x ada
 • Alamat e-mel tanpa had
 • Panel Kawalan cPanel
 • Beberapa ciri eCommerce

Sekali lagi, untuk titik harga yang agak rendah, mereka yang mempunyai lebih dari satu laman web menerima set ciri yang bagus dengan Pelan Swift A2 Hosting.

Pelan Turbo A2 Hosting

Pelan ini bermula pada $ 9.31 / bulan

 • Hoskan laman web, subdomain, domain terparkir, dan domain addon tanpa had
 • Nikmati pangkalan data tanpa had
 • Mempunyai storan RAID-10 tanpa had

Ciri-ciri penting:

 • Pemindahan data tanpa had
 • Penyelesaian SSL Sijil dan SSD percuma
 • Pelayan Turbo
 • Sokongan 24/7/365
 • A2 Site Accelerator yang Dioptimumkan lengkap dengan Turbo Cache, OpCache / APC, dan Memcached
 • 3 pusat data yang ada
 • CDN Cloudflare percuma
 • HTTP / 2, SPDY, dan Edge Side Termasuk (ESI)
 • Penghijrahan laman web percuma
 • Sandaran Rewind Pelayan
 • Jaminan Masa Bersama 99%
 • Versi PHP 7.x ada
 • Alamat e-mel tanpa had
 • Panel Kawalan cPanel
 • Ciri A2 Optimized Magento
 • Beberapa ciri eCommerce

Seperti yang disyaki, rancangan hosting bersama dengan harga tertinggi menawarkan banyak ciri.

Secara keseluruhan, anda akan mengalami kelajuan dan prestasi terpantas dengan melabur dalam rancangan hosting bersama Turbo A2 Hosting.

Ini adalah rancangan hosting terbaik bagi mereka yang mempunyai banyak lalu lintas laman web, laman web yang berintensifkan sumber daya, atau hanya menginginkan semua ciri yang tersedia A2.

Soalan Lazim Hosting A2

Di sini anda akan mendapat jawapan bagi beberapa soalan yang paling kerap diajukan.

Apa itu A2Hosting.com?

A2 Hosting adalah syarikat hosting web yang berpusat di Ann Arbor yang menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting web seperti dikongsi, penjual semula, VPS, Cloud, dan perkhidmatan hosting pelayan khusus. Mereka mempunyai tiga pusat data yang terletak di Michigan (AS), Amsterdam (Eropah), dan Singapura (Asia) untuk dipilih. A2 Hosting mempunyai penilaian A dari BBB.

Adakah A2 Hosting menawarkan jaminan wang dikembalikan?

Ya. Mereka menawarkan bayaran balik sepenuhnya jika anda membatalkan akaun anda dalam 30 hari pertama penggunaan perkhidmatan mereka. Di samping itu, anda boleh menerima bayaran balik prorata jika anda memutuskan bila-bila masa selepas 30 hari bahawa A2 bukan untuk anda. Pendaftaran domain, yuran persediaan dan bayaran migrasi tidak akan dikembalikan.

Apa jenis sokongan yang disediakan oleh A2 Hosting kepada pelanggannya?

A2 Hosting mempunyai sokongan luar biasa untuk semua pelanggan, tanpa mengira rancangan hosting yang anda pilih. Mereka menawarkan sistem tiket sokongan, e-mel, sembang langsung, dan sokongan telefon. Apa yang lebih baik, sokongan tersedia setiap hari, kapan saja, sepanjang tahun.

Adakah A2 Hosting akan memindahkan laman web saya sekarang secara percuma?

Ya. Mereka menawarkan penghijrahan laman web percuma, walaupun untuk rancangan hosting bersama yang paling murah yang mereka tawarkan. Sebagai tambahan, bagi pelanggan yang ada, penghijrahan laman web dilakukan secara percuma dalam kebanyakan keadaan.

Apakah Jaminan Masa Kerja A2 Hosting?

Tidak seperti banyak penyedia hosting, mereka menjamin 99,99% waktu operasi.

Dengan langkah-langkah keselamatan yang berterusan (seperti KernelCare, firewall berkembar, pertahanan brute force, pengimbasan virus, pengerasan pelayan, dan pemantauan keselamatan 24/7/365) Hosting A2 hampir tidak dapat menjanjikan waktu henti laman web.

Sekiranya laman web anda mengalami waktu henti, pasukan sokongan mereka yang berpengalaman siap membantu menyelesaikan masalah dengan segera. Dan jika masalahnya disebabkan oleh pelanggaran laman web, pasukan sokongan sedia membantu anda membersihkan laman web anda dan menghidupkannya kembali.

Adakah A2 Hosting menawarkan Sijil SSL, SSD, dan CDN?

Tentunya. Semua rancangan dilengkapi dengan sijil SSL percuma melalui Let’s Encrypt. Sebagai tambahan, Solid State Drive Hosting disertakan untuk semua fail, OS dan pangkalan data laman web anda. Ini memastikan kepantasan secepat mungkin. Terakhir, mereka memberikan CDN Cloudflare percuma kepada semua pengguna untuk menyampaikan kandungan web anda kepada pengunjung laman web dengan cepat dan cekap.

Adakah A2 Hosting menawarkan sandaran laman web?

Mereka memberikan dua penyelesaian mengenai sandaran laman web. Perkhidmatan pertama yang mereka tawarkan dipanggil Backup Server Rewind. Meskipun tidak tersedia untuk paket hosting Lite, fitur ini dilengkapi dengan rancangan hosting bersama Swift dan Turbo.

Dengan Backup Server Rewind, gambar sandaran automatik diambil secara berkala yang boleh anda akses dari cPanel anda dan pulihkan di laman web anda pada bila-bila masa.

Selain itu, A2 Hosting menjadikan penyandaran laman web anda secara manual (laman web, pangkalan data, dan e-mel) ke lokasi selamat di luar lokasi dengan mudah menggunakan perkhidmatan tambah, DropMySite Backup, yang mudah diakses di cPanel anda. Anda juga boleh menjadualkan sandaran biasa sehingga anda tidak akan lupa menyimpan salinannya.

Apa yang menjadikan pelayan A2 Hosting begitu pantas?

Pelayan mereka pantas kerana platform SwiftServer mereka (pelayan yang dioptimumkan dengan kelajuan dengan pilihan lokasi pelayan anda, dan menggunakan pemacu keadaan pepejal (SSD) percuma.

A2 juga menawarkan apa yang mereka sebut sebagai pelayan Turbo. Ini adalah pemecut laman web yang dioptimumkan yang mereka tuntut memuatkan halaman sehingga 20x lebih cepat daripada host web lain di luar sana.

Apakah rancangan hosting termurah A2 Hosting?

Pelan hosting termurah A2 Hosting adalah pelan Lite mereka, yang merupakan rancangan hosting bersama peringkat kemasukan. Lite memulakan $ 3.92 sebulan.

Bolehkah saya memasang WordPress pada A2 Hosting?

Ya pasti! A2 Hosting mengendalikan laman web, blog atau kedai e-dagang yang dikuasai WordPress dengan sempurna. Anda boleh memilih untuk memasang dan mengkonfigurasi WordPress untuk anda, atau anda boleh menggunakan pemasang WordPress 1-klik Softaculous yang disertakan dengan panel kawalan cPanel anda.

Adakah terdapat alternatif A2 Hosting yang baik?

Ya ada tetapi jika anda bertanya kepada saya A2 Hosting adalah syarikat web hosting yang cukup sempurna untuk anda gunakan. Sekali lagi, saya mengesyorkan agar anda melakukan penyelidikan dan melihat juga host web lain di luar sana. Dua alternatif yang baik untuk Hosting A2 yang patut dikaji ialah InMotion Hosting dan SiteGround.

Sekiranya saya memperhatikan ulasan A2 Hosting di Reddit dan Quora?

Ya untuk sebahagian besarnya, anda boleh mempercayai Quora dan Reddit sebagai tempat yang baik untuk membaca ulasan. Baca ulasan di Reddit, dan di Quora. Terdapat juga ulasan di laman web seperti TrustPilot dan Yelp.

Adakah terdapat kod kupon A2 Hosting yang boleh saya gunakan?

Ya, anda harus menggunakan kod promo A2 Hosting eksklusif ini: webrating51 yang memberi anda potongan 51% untuk semua rancangan hosting web.

Adakah saya mengesyorkan A2 Hosting?

Ringkasnya, bagi mereka yang mencari penyelesaian hosting bersama yang murah, ya saya sangat mengesyorkan agar A2 mencuba.

Mereka dimiliki secara bebas yang bermaksud mereka mengendalikan sepenuhnya semua pelayan mereka, yang merupakan kelebihan besar dalam monopoli penyedia hosting di luar sana.

Mereka juga mempunyai tiga ciri hosting terpenting – kelajuan, ciri, dan sokongan.

Walaupun anda mungkin perlu menaik taraf ke rancangan hosting dengan harga lebih tinggi untuk menikmati semua fitur yang disediakan oleh A2 Hosting, kabar baiknya adalah, kecepatan, prestasi dan sokongan yang tinggi disertakan dalam semua rancangan mereka.

Pada akhirnya, dengan jaminan wang dikembalikan bila-bila masa, sebenarnya tidak ada alasan untuk tidak mencuba A2 Hosting. Jadi, periksa mereka dan lihat bagaimana kelanjutannya. Anda tidak pernah, tahu. Penyedia hosting yang unik dan mandiri mungkin hanya yang anda dan laman web anda perlukan.

Gunakan kod promo eksklusif ini: webrating51 dan dapat Diskaun 51% semua rancangan web hosting

Pendedahan FTC: Untuk memberi anda harga semurah mungkin, saya akan mendapat komisen kecil jika anda memutuskan untuk mendaftar melalui pautan saya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map