Течни веб преглед

Течна мрежа је лидер у индустрији када је у питању управљани ВордПресс и управљани ВооЦоммерце хостинг. Иако није дизајниран за власнике веб локација са малим буџетом, ово је веб домаћин који у сваком тренутку нуди загарантовану поузданост, брзину и време рада..


Ако сте у потрази за моћним управљаним ВордПресс или ВооЦоммерце хостинг хостинг решењем од само 19 УСД месечно који никада не пропуштају перформансе, поузданост или продужење времена, Течна мрежа може бити само домаћин за вас.

Ликуид Веб је одличан домаћин за власнике веб локација који експоненцијално расту и потребе, све време – 24/7/365.

Да бих вам помогао да донесете ту одлуку пре него што почнете да улажете свој тешко зарађени новац, у овом течном веб претраживању погледам све што имају за понудити ВордПресс велике веб странице.

Течни Веб се не ослања на кеширање да би се осигурала брзина, уместо тога фокус на ПХП раднике који су одговорни за извршавање ПХП-а веб странице. Сваки план има најмање 10 преданих ПХП радника, а неки долазе са до 300 ПХП радника.

Сви управљани ВордПресс планови хостинга долазе са унапред инсталираним додацима, аутоматским исправкама, веб локацијама, ноћним копирањем, иТхемес синц, иТхемес Сецурити Про, бесплатним ССЛ-ом и свим .

Течни веб мора нешто радити (око брзине и корисничке подршке):

течне веб рецензије

Посегнуо сам и питао их о три С хостинга, брзини, сигурности и подршци:

Contents

Шта Ликуид Веб издваја од конкуренције када су у питању три С хостинга, брзине, сигурности и подршке?

„Када су у питању три С хостинга, брзине, сигурности и подршке, Ликуид Веб сјаји. Имамо гаранцију одзива у трајању од 59 секунди, која обезбеђује брзу услугу, за све планове. Наше управљане понуде за хостинг и управљане апликације све су индивидуално креиране имајући на уму захтеве за брзину модерног веб професионалаца, а то показује: мала и средња предузећа нам верују у своје пословање већ више од 20 година. Ради безбедности, нудимо мод Сигурност и држимо вишеструке податке и безбедносне потврде, овде наведене, и укључују бројне безбедносне поставке најбоље праксе које затим пратимо помоћу наше сигурносне провере. “
течни веб лого
Цхристие Цхиринос – ВооЦоммерце менаџер производа у компанији Ликуид Веб

Користите код ВХР40ВИП и добити 40% попуста током два месеца на СВЕ хостинг производе!

Шта покрива овај течни веб преглед

 1. Карактеристике

Овде ћу покрити Ликуид Веб, посебно када је реч о три С веб хостинга; брзина, сигурност и подршка.

 1. Управљани ВордПресс

је један од њихових најбољих производа и овде ћу вам рећи зашто.

 1. Управљана ВооЦоммерце

нешто је што се Ликуид Веб специјализовао и истицао у. Ево зашто.

 1. Да ли је течни веб добар?

На крају, у последњем одељку, замотаћу ствари и обавестити ћу вас ако .

О течном вебу

Ликуид Веб основан је 1997. године и од тада је прерастао у једну од најпоузданијих компанија које нуде веб хостинг ВПС, управља облак, наменски и управљани ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг решења.

хостинг планови

То је савршено решење за мала и средња предузећа са веб локацијама, продавницама, апликацијама, критичним локацијама, дизајнерима, програмерима, па чак и дигиталним агенцијама.

Са седиштем у Лансингу у Мичигену, тим на Течном вебу тежи да буде најкориснији човек у Хостингу. Другим речима, они „верују да што вам је више потребно технологије за потицање вашег пословања, више вам треба стручних и брижних људи да буду ту за вас.“

Ова јединствена веб хостинг компанија може се похвалити више од тога 30.000 купаца у 130 земаља и наставља да расте сваке године. Да не спомињемо, његова тврдња за славу има једну од највиших стопа лојалности у индустрији. Дакле, ако тражите веб хостинг компанију на коју се можете ослонити, размислите о Ликуид Веб-у.

О томе

Један од најистакнутијих начина на који се Ликуид Веб издвојио у индустрији хостинга јесте одустајање од изузетно конкурентне трке за дељено гостовање. Уместо тога, одлучује да нуди само висококвалитетне, премиум (мисле скупље и скупоцене) услуге хостинга за које су људи спремни платити.

На крају, Ликуид Веб запошљава преко 250+ Администратори, инжењери и техничари посвећени су и оснажени да вам олакшају живот, тако да можете да се фокусирате на посао који волите (и пустите их да раде остало). За течни веб све је у напајању вашег пословног потенцијала ™.

Речено је, шта Ликуид Веб заиста нуди другим, јефтинијим веб домаћинима? И да ли вреди виша цена? Уронимо у Течни веб преглед и сазнајте:

Карактеристике хостинга

1. Потпуно управљани хостинг

Понуда у потпуности управљани веб хостинг значи Текући веб све ради за вас. Ово укључује сав софтвер исправке и безбедносне закрпе, тако да ваша веб локација увек ради брзо и никада није угрожена.

управљани веб хостинг

На пример, Ликуид Веб ће ажурирати све ВордПресс додатке које покрећете на вашој веб локацији сваке вечери. Што је боље, то се ради у специјализованом окружењу за тестирање како би се заштитила веб локација од рањивости додатака и спречили застоји. Једном када тим постане потпуно јасан, тада се ваша ажурирања објављују уживо.

Ликуид Веб такође одлично обавља посао нудећи власницима веб локација могућност да креирају прилагођена хостинг решења која задовољавају њихове растуће потребе.

На пример, помоћ у погледу усаглашавања са ПЦИ и ХИПАА, хостинг продавца, заштита веб локација за е-трговину и још много тога доступни су за власнике сајтова који траже нешто конкретно.

И на крају, свако прилагођено хостинг решење долази са а наменски менаџер рачуна који све зна о вашој веб локацији и сарађује са вашим ИТ тимом како би осигурао беспрекорно искуство хостинга.

2. Импресивна брзина странице

Ако желите да задесите посетиоце своје веб локације (и претворите их) и да доспете до прве странице Гоогле-а и останете тамо, потребна вам је веб локација да се брзо учитава.

Када је реч о брзим временима учитавања, течни веб не разочара!

Овде је резултат резултата брзину странице тест сам урадио.

Пре него што:

ВордПресс демо веб локација „оут оф тхе бок“ била је домаћин на Течном веб, користећи аутоматски генерисани садржај и са омогућеним уграђеним кеширањем Ликуид Веб-а:

времена учитавања пре оптимизације

У ГТметрик-у се учитава локација 0,9 секунди. Уопште није лоше!

После:

Једноставним активирањем и конфигурирањем додатака за брзину који су предложени на течном вебу (Асинц ЈаваСцрипт, Аутоптимизе, БЈ Лази Лоад, Цомпресс ЈПЕГ & ПНГ слике & Лазно учитавање коментара – већ инсталирано, али није активирано):

Вордпресс додаци за брзину

Дошло је до великог утицаја на брзину страница:

брзина странице након оптимизације

У ГТметрик-у је сада учитана локација 0,6 секунди. То је 0,3 секунде брже, то је импресивно – и БРЗО!

Користите код ВХР40ВИП и добити 40% попуста током два месеца на СВЕ хостинг производе!

3. Високе перформансе

Ликуид Веб има у просеку време учитавања испод 1 секунде, што је прилично добро за хостинг индустрију. Али када ствари поделите на центре података (од којих су тачна 3), схватићете да су, на основу ваше географске локације, веб брзине много боље:

 • Америчка централна регија: 615мс
 • Америчко-западна регија: 330мс
 • Централна регија ЕУ: 867мс

Течни Веб се ипак не зауставља на томе. На крају крајева, на веб локацији са брзим перформансама постоји много више од брзине учитавања.

Погледај:

 • Ликуид Веб има преко 25.000 сервера у језгровитим центрима података који су у приватном власништву
 • Дата центри имају вишак хлађења, мреже и снаге како би се осигурало продужење рада и брзина
 • Тиер-1 пропусна веза минимизира кашњење и брзе везе на све тачке глобалног интернета
 • Стручњаци прате рад мреже 24/7/365
 • Добићете уграђено решење за оптимизацију слике са вашим хостинг пакетом који ћете користити на својој веб локацији
 • Доступан је ХТТП / 2, који не само да повећава брзину и перформансе сајта, већ помаже у сигурности места

Коначно, Ликуид Веб подржава ПХП 7. И то је добра ствар јер ПХП 7.0 више није подржан, ПХП 7.1 је на распореду само сигурносних исправки, а ПХП 7.2 треба да следи прилагођавање крајем 2019. године.

Уз то, очекује се да ПХП 7.4 буде објављен у новембру 2019. Дакле, сваки веб домаћин који не подржава ПХП 7 нема на уму брзину и перформансе ваше веб локације..

4. Најбржи ВордПресс хостинг

Течни веб је пројектиран једна од најбољих ВордПресс платформи за хостинг да хостинг буде једноставан тако да можете да се фокусирате на раст веб странице. Њихов потпуно управљани ВордПресс хостинг је комплетно решење и најбољи је избор за критичне ВордПресс странице.

Сваки план долази са унапред инсталираним додацима, аутоматским ажурирањима, постављањем веб локација, ноћним резервним копијама, иТхемес синц, иТхемес Сецурити Про, бесплатним ССЛ сертификатом и додатним функцијама које одговарају свим типовима веб локација.

Управљани простор за хостинг ВордПресс-а експлодирао је у последњих неколико година, што ваш управљани сервис ВордПресс хостинга чини другачијим и бољим?

„Наша управљана ВордПресс понуда креирана је за потребе савремених ВордПресс програмера. ВордПресс више није само за веб локације са блоговима и садржајима – многе ВордПресс веб локације су потпуно напајане апликације и захтевају да се ресурси покрећу као такви. Наша понуда ВордПресс-а не ослања се на кеширање да би се обезбедиле максималне брзине, уместо тога изградили смо целу платформу фокусирану на истовремене захтеве.

Долар за долар, Ликуид Веб нуди највећи број ПХП радника по најнижој цени у односу на остатак конкуренције. Веб локације чланова, огласне табле и продавнице е-трговине видеће драматична побољшања приликом преласка на течни веб.

Сви управљани корисници ВордПресс-а имају гаранцију одговора подршке у трајању од 59 секунди за захтеве сервера и ВордПресс-а за подршку, а преко односа течног веба и иТхемес-а, сви управљани ВордПресс планови укључују иТхемес Сецурити Про. За агенције, фрееланцере и све остале који граде много ВордПресс сајтова наша понуда ВордПресс водеће је тржишне лидера. “
течни веб лого
Цхристие Цхиринос – ВооЦоммерце менаџер производа у компанији Ликуид Веб

Њихова управљана ВордПресс платформа је била прилагођени грађи од темеља да пружи брзину и поузданост. Њихова платформа се не ослања на кеширање како би се осигурале максималне брзине, већ је фокусирана на њих истовремене захтеве и велики број ПХП радника како би се осигурало да имате најбржи, најстабилнији и најсигурнији сервис за веб локацију ВордПресс.

потпуно управљани вордпресс хостинг

 • Без накнада за претјерану употребу, ограничења промета или прегледаних страница
 • Аутоматска ажурирања додатака визуелним упоређивањима
 • Нема ограничења на додацима који се могу користити (за разлику од ВП Енгине-а и Кинста)
 • Бесплатан додатак за оптимизацију слике који побољшава брзину странице
 • Ноћна ажурирања додатака тестирана у окружењу (зашто то не ради више веб домаћина?)
 • иТхемес синц и иТхемес Сецурити Про
 • Бесплатне миграције сајтова где је цео тим посвећен помоћи у премештању података са тренутног домаћина.
 • Гаранције које воде у индустрији потпомогнуте су 100% безбрижним гаранцијама. 100% продужења или ће вам приписати 10Кс износ.
 • Потпуни приступ серверу и алати за програмере (ССХ, Гит и ВП-ЦЛИ)
 • Бесплатни ССЛ сертификати
 • Веб локације
 • Подршка за телефон, е-пошту и чет уживо 24/7/365

Тхе управљана ВордПресс контролна табла, има све основне карактеристике и конфигурације:

управљана вордпресс командна табла

Уз ВП хостинг долази укључено бесплатни иТхемес Сецурити Про:

бесплатно итхемес сигурност про

ВордПресс хостинг планови почињу од 19 УСД месечно без скривених накнада и никада нисте закључени никаквим уговорима.

5. Специјализовани ВооЦоммерце хостинг

ВооЦоммерце је платформа за е-трговину која се највише користи и течни веб тврди да су је изградили прво икада решење за све у једном за ВооЦоммерце, која супарује решења као што је Схопифи.

вооцоммерце хостинг хостинг

То је више него само ВордПресс + ВооЦоммерце додатак. Њихов управљани хостинг ВооЦоммерце је изузетно брз и поуздан будући да је платформа оптимизована да смањи оптерећења упита за 95%.

По чему се ваш управљани ВооЦоммерце хостинг разликује од ВооЦоммерце хостинга који нуди конкуренција?

„Ликуид Веб изумио је концепт Манагед ВооЦоммерце хостинга. За разлику од конкуренције, Ховард ВооЦоммерце хостинг за текући веб је пуно више од ВооЦоммерце инсталираног на плану за управљање ВордПрессом. Прво, Ликуид Веб створио је додатак Цустом Ордер Таблес, ВооСимпле додатак и неколико других додатака који повећавају брзину веб локације смањујући оптерећење ВооЦоммерце упита за 85%, поједноставио странице производа и додао богате функције ВооЦоммерце-у и додао их у сваки план.

Поред тога, имамо особље ВооЦоммерце-а за особље које ће прегледати долазне продавнице ВооЦоммерце на платформи и дати даље препоруке за повећање перформанси. То значи да ће ВооЦоммерце продавнице приметити драматична побољшања приликом преласка на Ликуид Веб. Затим управљани купац ВооЦоммерце може искористити партнерске производе за које смо преговарали с неким од најпопуларнијих тема ВооЦоммерцеа и ауторе додатака да искористе функције као што су обрада плаћања без накнаде, напуштено враћање колица, напредна аналитика, придружени маркетинг и још много тога , без додатних трошкова – 6.000 УСД годишње.

И, наравно, наши корисници услуга ВооЦоммерце имају гаранцију подршке у трајању од 59 секунди за сервере, ВордПресс и ВооЦоммерце захтеве који се односе на подршку. Прилично је невероватно. “
течни веб лого
Цхристие Цхиринос – ВооЦоммерце менаџер производа у компанији Ликуид Веб

ВооЦоммерце хостинг за управљање течним вебом поседује следеће карактеристике:

 • Табеле за складиштење података о поруџбини за смањење оптерећења упита за чак 95%
 • Услуге е-поште са напуштеном кошарицом, адресе е-поште су прилагодљиве помоћу везе једним кликом до напуштене кошарице и контроле заказивања.
 • 20+ тестова перформанси које можете покренути да бисте се припремили за повећање саобраћаја
 • Подршка за физичке, дигиталне, дропсхиппинг и продавнице на пијаци
 • Бесплатне миграције сајта „Вхите Глове“
 • Уграђени програм за прављење страница (Беавер Буилдер) за једноставно прављење веб локација
 • Унапред упакована Астра тема, која је оптимизована за мрежне продавнице
 • Мобилна оптимизација
 • Бесплатан ССЛ сертификат & иТхемес Сецурити Про
 • Аутоматска ажурирања додатака без бриге уз визуелне поређења
 • Више од 150 УСД месечно у пакетима бесплатног софтвера и алата

Управљана ВооЦоммерце из течног веба укључује следеће снопови који долазе бесплатно са свим плановима:

 • БеаверБуилдер – додатак за прављење премијум страница (вредан 99 УСД годишње)
 • ИцоницВП – СВИ њихови премиум ВооЦоммерце додаци (вредне 200 УСД + годишње)
 • Јилт – премиум напуштени додатак за колица (вредан 850 УСД годишње)
 • АффилиатеВП – додатак за управљање придруженим партнерима (вредан 99 УСД / месечно)
 • ГлевАналитицс – аналитика е-трговине (процењена је на 199 УСД месечно

ВооЦоммерце почетнички план креће се од само 19 УСД месечно, без скривених накнада и никада нисте заглавили у уговору. Можете надоградити или отказати у било којем тренутку да одговара вашим потребама.

Планови већих перформанси течног веба (Стандард, Плус, Про, & Ентерприсе) долазе са укљученим Глев.ио. Глев.ио (процењено на 199 УСД + месечно) је врхунски софтвер за аналитику и извештавање за кориснике е-трговине, који вам омогућава погледајте сву аналитику на вашој веб локацији и пласирати се на тржиште попут џиновске корпорације са милион долара. На пример, замислите да можете да сегментирате своје купце у групе попут „купци који су потрошили 500 долара +, а који се нису вратили у последњих 6 месеци“ или „ВИП купци који су ове године потрошили више од 1.000 долара“, сви са кликом на дугме.

6. Премиум подршка, укључујући пријатељске људе

Течна веб подршка

Једна од најновијих ствари о течном вебу је оно што називам „59“ гаранцијом подршке.

Као начин да вам докажемо да вам је битан корисник Ликуид Веб-а, Ликуид Веб нуди следећих 59 гаранција подршке:

59 секунди / минута гаранције

 • Почетни одговор службе за помоћ: сваки пут када предате проблематичну карту помоћу система службе за помоћ, добићете одговор од техничара у року од 30 минута. Ако течни веб не реагује у року од 59 минута, биће вам додељено 10 пута више времена него што прелази СЛА обавезу. Другим речима, ако ваша улазница превазиђе сат времена изнад гаранције подршке за 59 минута, добит ћете 10-сатни хостинг кредит.
 • Време одговора на телефон: агент за подршку уживо ће одговорити на ваш телефонски позив у року од 59 секунди од тренутка када одаберете одељење са којим желите да разговарате. Ако не, примит ћете хостинг кредит у износу од 10 пута више времена који прође гаранцију.
 • Почетно време одговора: представник за подршку уживо ће одговорити на ваш разговор у року од 59 секунди по избору одељења по вашем избору и попуњавања анкетних питања пре разговора. Опет, ако Течни Веб не испуни гаранцију од 59 секунди, добит ћете 10 пута хостинг кредита на свој рачун.

Имајте на уму и да је течна подршка доступна 24/7/365, тако да никада не морате бринути да ли ћете контактирати помоћ када вам је најпотребнија.

Ликуид Веб такође има блог, базу знања, ВооЦоммерце Ресоурце Центер, центар за садржај (разбијање садржаја у категорије врсте хостинга), подцаст власника е-трговине (звани Сторе Буилдерс), вебинаре (доступан у било које време) и линију догађаја за оне који су заинтересовани похађају догађаје у ВордПресс заједници.

Потребна вам је још већа помоћ? Контактирајте свог личног консултанта или менаџера текућих веб налога и затражите га!

7. 100% гаранција напајања и мрежне гаранције

Течни интернет придружио се неколицини компанија које пружају услуге хостинга нудећи 100% продужену гаранцију. Другим ријечима, обећава да ће сви главни уређаји за усмјеравање унутар текућих Веб мрежа стално бити доступни из глобалног интернета.

100% гаранција за мрежу и продужење времена

Наравно, постоје и нека искључења:

 • Планирано одржавање мреже, хардвера или софтвера
 • Злонамјерни напади (попут великих ДДоС напада)
 • Правне радње предузете против ваше веб странице или компаније
 • Проблеми са ЦПанелом

Иако је 100% продужења рада немогуће заувек постићи, Ликуид Веб заиста добро обавља свој посао. У ствари, ове године је Ликуид Веб одржавао импресивних 99,997% продуженог рока током десет месеци.

И за случај да се питате, Ликуид Веб нуди 10 пута кредита за количину станке за све погођене клијенте хостинга у случају прекида рада. Другим речима, ако веб локација падне за један сат, добит ћете 10-сатни хостинг кредит на свој рачун.

8. Бесплатне миграције сајтова

Било да се ради о интерном потезу у оквиру Ликуид Веб-а или спољном потезу другог веб хостинга, Течни интернет ће бесплатно преселити вашу веб локацију на своју хостинг платформу. А ако његов тим стручњака не може да пресели вашу веб локацију из било којег разлога, будите сигурни да ћете добити било какву подршку коју тим може да вам пружи док то радите..

бесплатне миграције сајтова

Иако се ово можда не чини тако сјајном за понудити власнике веб локација, а можда ћете то сматрати стандардним у индустрији хостинга, верујте нам када кажемо да није. Много компанија које пружају услуге хостинга присиљавају вас да сами преселите своју веб страницу или вам наплаћују велику накнаду да би вам помогли.

Ако желите да сами преместите ВордПресс локацију (или веб локације) на ВордПресс хостинг платформу са течним веб-локацијама, онда можете да користите бесплатни додатак Миграте То Ликуид Веб ВордПресс. Додатак води рачуна о свему, од копирања свих података до трансформације цонфиг датотека и њиховог увоза на течни веб сервер.

9. Бесплатна заштита од ДДоС-а

Последња ствар са којом се желите суочити је ДДоС напад који срушава вашу веб локацију и узрокује вам губитак у продаји или потенцијалним потенцијалним клијентима.

бесплатна ддос заштита

Зато Ликуид Веб нуди свим власницима веб локација могућност да омогуће бесплатне Цлоудфларе ЦДН услуге (укључујући ДДоС заштиту) на свом хостинг налогу. ЦД-услуге Цлоудфларе ЦДН пружају више од тренутног испоручивања садржаја на сајту широм света користећи сервере који обухватају свет.

Али само у случају да вам треба освеживач, ево главних разлога да искористите бесплатне ЦлоудФларе ЦДН услуге:

 • Ваше велике видео или сликовне датотеке успорит ће вашу веб локацију
 • Велика употреба пропусности ће истегнути ресурсе
 • Тона саобраћаја али ниске стопе конверзије могу се побољшати бржом испоруком садржаја
 • Побољшајте своје СЕО напоре бржим временом учитавања и већим ангажовањем корисника на веб локацији

Али више од тога, Цлоудфларе изолира вашу веб локацију и аутоматски одбацује злонамерни саобраћај да спречи ДДоС напад да сруши вашу веб локацију.

У ствари, он има напредну способност да осигура легитиман саобраћај који прође кроз вашу веб локацију, чак и током напада. И само у случају да се ваша веб локација умеша у ДДоС напад, верујте да ће вас течни веб одмах обавестити.

Желиш нешто мало моћније? Увек можете да купите премиум течни Веб ДДоС Аттацк Превентион услуге које ће урадити следеће:

 • Пратите сав веб саобраћај који дође до ваше веб локације у реалном времену
 • Интелигентно идентификујте нападе пре него што се догоде и проактивно реагујте
 • Прочистите и одвојите сав злонамерни саобраћај пре него што дође до критичног слоја ваше инфраструктуре

Премиум ДДоС заштита почиње од 99 УСД месечно.

10. Бесплатни ССЛ сертификати

ССЛ сертификати су одлични за заштиту:

 • Банке, кредитне уније или друге веб странице (као што су ВооЦоммерце продавнице) које управљају финансијским трансакцијама
 • Везе на веб или сервер е-поште
 • Пренос датотека (СФТП) са вашег рачунара на сервер
 • Пријава на мрежи путем апликације (било које веб локације заштићене лозинком)

ССЛ цертификат ће шифрирати податке који се преносе између сервера вашег домаћина и прегледача вашег корисника тако да их нико не може пресрести у процесу. Поред тога, спречиће Цхроме да вашу веб локацију означи као „Није безбедно“.

бесплатни ссл сертификат

срећом, Ликуид Веб нуди свим клијентима хостинга бесплатан ССЛ сертификат, што је лијепо видјети јер ће вам многобројни веб домаћини наплатити ову потребну услугу.

Планови за управљану ВооЦоммерце и Управљани ВордПресс за течни Веб аутоматски долазе са бесплатно Шифрујмо ССЛ за ваш примарни домен који сте поставили на контролној табли када ваша веб локација постане активна или ако преименујете свој примарни домен на контролној табли.

Планови хостинга

Течни Веб се разликује од већине веб хостова по томе не нуди заједнички хостинг (попут СитеГроунд-а и Блуехоста). Да поновим – Ликуид Веб не нуди заједнички хостинг.

Оно што ипак нуди су сљедеће врсте веб хостинга: управљао је наменским серверима, управљао ВПС хостингом, управљао ВордПрессом и управљао ВооЦоммерцеом.

Дакле, погледајмо сваки од њих пре него што се удубите у функције које можете да очекујете када Ликуид Веб користите као свој веб домаћин.

Управљани ВордПресс хостинг

Течни Веб Управљани ВордПресс хостинг

Услуге управљања ВордПресс хостингом који заиста све то могу решити могу се тешко доћи. Али са течним вебом добијате нула накнада за прекомерно храњење, ограничења промета или прикази страница са дозираним бројем почети. То значи да можете наставити да развијате своју веб страницу ВордПресс без страха да ћете бити одсечени због сопственог успеха.

ВордПресс хостинг функције

Поред тога, добит ћете следеће функције са управљаним ВордПресс хостингом:

 • ПХП 7 подршка
 • Велика брзина са 10 ПХП радника
 • Нгинк
 • Уграђена оптимизација слике
 • Бесплатне миграције сајтова без икаквог застоја
 • Ноћна ажурирања додатака тестирана у окружењу (зашто то не ради више веб домаћина?)
 • иТхемес синц и иТхемес Сецурити Про
 • Потпуни приступ серверу
 • Аутоматске дневне сигурносне копије (чувају се ван локације 30 дана)
 • Алати за програмере (ССХ, Гит и ВП-ЦЛИ)
 • Бесплатни ССЛ сертификати
 • Веб локације
 • Подршка за телефон, е-пошту и чет уживо 24/7/365

цене вођених вордпресс хостинга

Управљани ВордПресс планови за хостинг старт од $ 19 / монтх за једну локацију

Користите код ВХР40ВИП и добити 40% попуста током два месеца на СВЕ хостинг производе!

Управљани ВооЦоммерце хостинг

Текући веб хостинг ВооЦоммерце хостинг

Ликуид Веб нуди оне са ВооЦоммерце трговинама специјализованим услугама хостинга за ВооЦоммерце. За почетак, тим на Ликуид Вебу схвата да чак и висококвалитетни управљани ВордПресс хостинг можда неће кеширати вашу трговину е-трговином онако како треба. Дакле, они преузимају на себе да паметно кеширају вашу веб локацију за максималне перформансе и изузетно корисничко искуство.

ВооЦоммерце могућности гостовања

Течни Веб пружа власницима ВооЦоммерце продавница функције попут:

 • Табеле за складиштење података о поруџбини за смањење оптерећења упита за чак 95%
 • Услуге е-поште с напуштеним кошарицама Јилт
 • 20+ тестова перформанси које можете покренути да бисте се припремили за повећање саобраћаја
 • Подршка за физичке, дигиталне, дропсхиппинг и продавнице на пијаци
 • Бесплатне миграције сајта „Вхите Глове“
 • Уграђени програм за прављење страница (Беавер Буилдер) за једноставно прављење веб локација
 • Унапред упакована Астра тема, која је оптимизована за мрежне продавнице
 • Мобилна оптимизација
 • Бесплатан ССЛ сертификат & иТхемес Сецурити Про
 • Аутоматска ажурирања додатака без бриге уз визуелне поређења
 • Више од 150 УСД месечно у пакетима бесплатног софтвера и алата

управљао цијенама хостинга за вооцоммерце

Управљани планови за хостинг ВооЦоммерце старт од $ 19 / монтх

Користите код ВХР40ВИП и добити 40% попуста током два месеца на СВЕ хостинг производе!

Управљани намјенски сервери

Текући веб наменски наменски сервери

Текући Веб управљани наменски хостинг сервер значи да се подаци и датотеке вашег вебсајта чувају на серверу једног станара. Никада не морате да делите ресурсе, можете да прилагодите окружење свог хостинга и да можете да направите да бисте наручили своје хостинг решење користећи Линук или Виндовс (што не ради сваки веб домаћин).

Осим тога, уживаћете у функцијама као што су:

 • Праћење у реалном времену
 • 100% гаранција и продужење мреже
 • Стандардна ДДоС заштита
 • ЦлоудФларе ЦДН услуге
 • Резервни дискови
 • Коријенски приступ
 • Наменска ИП адреса
 • ССД складиште пословне класе за максималне перформансе

Наменски планови за хостинг послужитеља старт од 199 долара месечно.

Користите код ВХР40ВИП и добити 40% попуста током два месеца на СВЕ хостинг производе!

Управљани ВПС хостинг

Текући мрежни ВПС хостинг

Њихов управљани ВПС хостинг тврди да јесте управљао ВПС хостингом услуге су брже од АВС-а или Рацкспаце-а (два водећа рјешења за хостинг у облаку у индустрији), Ликуид Веб пружа власницима веб страница поузданост која им је потребна и напредне сигурносне функције тако да никад не морају бринути.

Поред тога, ВПС хостинг долази са снагом наменског сервера и флексибилношћу хостинга у облаку. Другим речима, одличан је за оне којима је потребна контрола наменског сервера, али желе да смање трошкове.

Ево неких од најистакнутијих функција које добијате са Ликуид Веб ВПС хостингом:

 • Гигабит опсег
 • Неограничено сајтова
 • ЦлоудФларе ЦДН услуге
 • Наменска ИП адреса
 • Локалне резервне копије
 • Коријенски приступ
 • Интегрисани заштитни зид
 • ДДоС заштита
 • Лако скалирање горе или доле
 • цПанел, Плеск или Интерворк
 • 100% гаранција и продужење мреже

ВПС хостинг планови старт од $ 29 / монтх.

Користите код ВХР40ВИП и добити 40% попуста током два месеца на СВЕ хостинг производе!

Течни веб предности и недостаци

Овде сам набројао предности и недостатке њихових управљаних ВордПресс и ВооЦоммерце хостинг услуга.

Професионирани ВордПресс хостинг хостинг:

 • Високе перформансе (ПХП Воркерс, ССД, ПХП7, ХТТП / 2, Лет’с Енцрипт ССЛ и Нгинк)
 • Нема накнада за прекомерну употребу или ограничења приказивања страница или промета
 • Бесплатна иТхемес синхронизација (управљајте више ВордПресс веб локација са једне надзорне плоче) и иТхемес Сецурити Про
 • Бесплатни додатак за оптимизацију слике
 • Нема забране ВордПресс-а или додатака
 • Бесплатне миграције сајта „Вхите-Глове“
 • 100% продужена гаранција и издашна надокнада за станке
 • Подршка 24/7/365 са звјезданим 59 минута / секунди гаранције
 • Јефтини почетни план већ од 19 УСД / месец

Професионални хостинг услуге ВооЦоммерце:

 • Брзина и перформансе оптимизоване за ВооЦоммерце (ССД, ПХП7, Шифрујмо ССЛ, ХТТП / 2, Нгинк, Варнисх & Редис Цацхинг)
 • 30 до 300 ПХП радницима који гарантују велике брзине
 • Бесплатни пакет укључује: Беавер Буилдер додатак за креирање страница, све иконе ВП додатке, напуштену кошару, придружени ВП и Глев Аналитицс
 • Приступачни почетнички план од 19 УСД месечно који је ВооЦоммерце у потпуности представљен
 • Бесплатни ПаиПал & Интеграција пруге на свим плановима
 • Бесплатне миграције сајта „Вхите-Глове“

Управљани ВордПресс и ВооЦоммерце контра:

 • Скупо (нема јефтиног дељеног хостинга; пружа услуге онима којима су потребни перформансе, поузданост и подршка – и платиће их)
 • Нема бесплатног хостинга е-поште (премиум додатак почиње од 1 УСД / месец)
 • САД & Европа централна; у азијско-пацифичком региону нема података (међутим, ЦДН помаже при географском покривању у азијско-пацифичким регионима)
 • ВооЦоммерце почетнички пакет покрива 15 производа са неограниченим трансакцијама или 150 поруџбина месечно
 • Нема гаранције поврата новца – иако нема уговора и можете га отказати у било којем тренутку

Резиме: Да ли је течни веб добар?

течни веб преглед

Дакле, да ли је течни веб добар?

Да, Ликуид Веб је одличан за власнике веб локација који експоненцијално расту и требају загарантована поузданост, брзина и продужење рада све време.

Течни Веб се разликује од већине веб хостова по томе не нуди заједнички хостинг. То, наравно, значи да ће њихове цене бити веће.

У ствари је Течни Веб у сопственој лиги када је у питању врста веб хостинга нуди својим купцима. Уместо тога, он има луксузни приступ и настоји да се истакне међу засићеном индустријом која настоји да власницима веб локација пружи исте врсте услуга.

Текући веб помаже људима да постану приоритет и истински управљају вашом веб страницом нечим чему се могу веселити. Уосталом, с већом ценом од већине веб хостова, мора вам понудити сваку услугу која вам је потребна да бисте покренули успешну веб страницу (плус неке!)

Заинтересовани сте да пробате Ликуид Веб? Проверите како течни веб може помоћи вашој веб локацији да оствари свој потенцијал и настави да расте даље од ваших најлуђих снова.

Користите код ВХР40ВИП и добијате 40% попуста на 2 месеца на СВЕ хостинг производе!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map