Течен уеб преглед

Течна мрежа е лидер в индустрията, когато става дума за управляван WordPress и управляван хостинг на WooCommerce. Макар и да не е предназначен за собственици на уебсайтове с ограничен бюджет, това е уеб хост, който предлага гарантирана надеждност, бързина и продължителност на работа по всяко време.


Ако търсите мощно управлявано решение за хостинг на WordPress или WooCommerce от едва 19 долара на месец, което никога не е по-малко от производителност, надеждност или продължителност на работа, Течна мрежа може да е просто домакин за вас.

Liquid Web е чудесен уеб хост за собственици на уебсайтове, които се развиват експоненциално и се нуждаят, през цялото време – 24/7/365.

За да ви помогна да вземете това решение, преди да започнете да инвестирате трудно спечелените пари, в този течен уеб преглед разглеждам всичко, което имат да предлагат широкомащабни уебсайтове на WordPress.

Liquid Web не разчита на кеширане, за да гарантира скоростта, вместо това те съсредоточи се върху работниците в PHP които са отговорни за изпълнението на PHP на уебсайта Ви. Всеки план има най-малко 10 специализирани PHP работници, а някои от тях идват до 300 PHP работници.

Всички управлявани хостинг планове на WordPress се предлагат с предварително инсталирани приставки, автоматични актуализации, организиране на уебсайтове, нощни архиви, iThemes синхронизация, iThemes Security Pro, безплатен SSL и всички .

Liquid Web трябва да прави нещо правилно (около скорост и поддръжка на клиенти):

течни уеб прегледи

Посегнах и ги попитах за трите S на хостинг, бързина, сигурност и поддръжка:

Contents

Какво отличава Liquid Web от конкуренцията, когато става въпрос за трите S на хостинг, бързина, сигурност и поддръжка?

„Когато става въпрос за трите S на хостинг, бързина, сигурност и поддръжка, Liquid Web свети. Имаме 59-секундна гаранция за отговор на поддръжката, гарантираща бързо обслужване, за всички планове. Нашите управлявани предложения за хостинг и управлявани приложения бяха създадени поотделно, като се имат предвид изискванията на съвременния уеб професионалист за скорост и това показва: малките и средните предприятия ни доверяват на своя бизнес повече от 20 години. За сигурност ние предлагаме Mod Security и притежаваме множество сертификати за данни и сигурност, изброени тук, и включваме редица настройки за защита на най-добрите практики, които след това наблюдаваме, използвайки нашата технология за проверка на сигурността. “
течно уеб лого
Кристи Киринос – Мениджър на продукти на WooCommerce в Liquid Web

Използвайте код WHR40VIP и вземете 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

Какво обхваща този течен уеб преглед

 1. Характеристика

Тук ще разгледам Liquid Web, особено когато става дума за трите S на уеб хостинга; скорост, сигурност и поддръжка.

 1. Управляван WordPress

е един от техните отличаващи се продукти и тук ще ви кажа защо.

 1. Управлявана WooCommerce

е нещо, което течният уеб е специализирал и е отличен в. Ето защо.

 1. Дали течният уеб е добър??

Накрая, в последния раздел, ще увия нещата и ще ви уведомя дали .

За течната мрежа

Liquid Web е създадена през 1997 г. и оттогава се превърна в една от най-надеждните уеб хостинг компании, предлагащи VPS, управляван облак, посветен и управляван хостинг на WordPress и WooCommerce решения.

хостинг планове

Това е перфектно решение за малки и средни фирми с уебсайтове, магазини, приложения, критични за мисията сайтове, дизайнери, разработчици и дори цифрови агенции.

Със седалище в Лансинг, Мичиган, екипът на Liquid Web се ​​стреми да бъде най-полезните хора в хостинга®. С други думи, те „вярват, че колкото повече се нуждаете от технологии, за да подхранвате бизнеса си, толкова повече се нуждаете от експерти, грижовни хора, които да са до вас.“

Тази уникална уеб хостинг компания може да се похвали с над 30 000 клиенти в 130 страни и продължава да расте всяка година. Да не говорим, че претенцията му за слава е една от най-високите проценти на лоялност в бранша. Така че, ако търсите компания за уеб хостинг, на която можете да разчитате, трябва да помислите за Liquid Web.

относно

Един от най-забележителните начини Liquid Web се ​​разграничи в хостинг индустрията, като се отдалечи от силно конкурентната раса за споделен хостинг. Вместо това, той избира да предлага само висококачествени, премиум (помислете за по-скъпи и пакетирани) хостинг услуги, за които хората са готови да плащат.

В крайна сметка Liquid Web работят над 250+ администратори, инженери и техници, посветени и овластени, за да улеснят живота ви, така че можете да се съсредоточите върху работата, която обичате (и да ги оставите да свършат останалото). За течната мрежа всичко е свързано с захранването на вашия бизнес потенциал ™.

Това каза, какво предлага Liquid Web всъщност, че другите, по-евтини уеб хостове не го правят? И струва ли по-високата цена? Нека се потопим в Течен уеб преглед и разберете:

Функции за хостинг

1. Напълно управляван хостинг

предлагане напълно управляван уеб хостинг средства Течната мрежа прави всичко за вас. Това включва целия софтуер актуализации и кръпки за сигурност, така че уебсайтът Ви винаги работи бързо и никога не е компрометиран.

управляван уеб хостинг

Например, Liquid Web ще актуализира всички WordPress приставки, които стартирате на уебсайта си всяка вечер. Нещо по-хубаво е, че се прави в специализирана среда за тестване, за да се защити уебсайтът ви от уязвимости на плъгините и да се предотврати прекъсване. След като екипът получи всичко ясно, тогава актуализациите ви се избутват на живо.

Liquid Web също върши чудесна работа, предлагайки на собствениците на уебсайтове възможност да създават персонализирани хостинг решения, които да отговарят на техните нарастващи нужди.

Например помощ за спазване на PCI и HIPAA, хостинг на дистрибутори, защита на сайтове за електронна търговия и много повече са достъпни за собствениците на сайтове, които търсят нещо конкретно.

И на всичкото отгоре всяко персонализирано хостинг решение идва с a специализиран мениджър на акаунти който знае всичко за вашия уебсайт и си сътрудничи с вашия ИТ екип, за да гарантира безпроблемно хостинг изживяване.

2. Впечатляваща PageSpeed

Ако искате да поддържате посетителите на вашия сайт щастливи (и да конвертирате) и да стигнете до първата страница на Google и да останете там, трябва уебсайтът ви да се зарежда бързо.

Когато става въпрос за бързи времена на зареждане, Liquid Web не разочарова!

Тук по-долу е резултатът от страница тест за скоростта направих.

Преди:

В Liquid Web беше хостван демонстрационен сайт „извън кутията“ на WordPress, използващ автоматично генерирано съдържание и с активиран кеширан вграден кеч на Liquid Web:

време за зареждане преди оптимизация

В GTmetrix сайтът се зарежда 0,9 секунди. Никак не е зле!

След:

Само чрез просто активиране и конфигуриране на предложените скоростни плъгини на Liquid Web (Async JavaScript, Autoptimize, BJ Lazy Load, Compress JPEG & PNG изображения & Мързеливо зареждане за коментари – вече е инсталиран, но не е активиран):

добавки за скорост на wordpress

Резултат от огромно въздействие върху скоростта на страниците:

скорост на страницата след оптимизация

В GTmetrix сега сайтът се зарежда 0,6 секунди. Това е с 0,3 секунди по-бързо, това е впечатляващо – и БЪРЗО!

Използвайте код WHR40VIP и вземете 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

3. Висока производителност

Liquid Web има средно време за зареждане под 1 секунда, което е доста добро за хостинг индустрията. Но когато разбиете нещата на центрове за данни (3 от тях за да бъдат точни), ще откриете, че въз основа на вашето географско местоположение, скоростите в мрежата са много по-добри:

 • Централен район на САЩ: 615ms
 • САЩ-западния регион: 330мс
 • ЕС-Централен регион: 867ms

Течната мрежа обаче не спира дотук. В края на краищата, има много повече за бързо изпълняващ се уебсайт от скоростта на зареждане.

Погледни:

 • Liquid Web има над 25 000 сървъра в частни собствени основни центрове за данни
 • Центровете за данни имат излишно охлаждане, мрежи и мощност, за да осигурят продължителност и скорост
 • Връзката с широколентова връзка Tier-1 минимизира закъсненията и бързите връзки към всички точки на глобалния интернет
 • Експертите наблюдават ефективността на мрежата 24/7/365
 • Ще получите вградено решение за оптимизация на изображения с вашия хостинг пакет, който да използвате на вашия сайт
 • Предлага се HTTP / 2, който не само увеличава скоростта и производителността на сайта, но помага за сигурността на сайта

И накрая, Liquid Web поддържа PHP 7. И това е хубаво нещо, тъй като PHP 7.0 вече не се поддържа, PHP 7.1 е по график за фиксиране само на защитата, а PHP 7.2 е на път да последва примера в края на 2019 г..

В допълнение към това се очаква PHP 7.4 да излезе през ноември на 2019. Така че всеки уеб хост, който не поддържа PHP 7, няма предвид и скоростта и ефективността на вашия сайт..

4. Най-бърз хостинг на WordPress

Течният уеб е проектиран една от най-добрите WordPress хостинг платформи там за да направите хостинга прост, за да можете да се съсредоточите върху разрастването на вашия сайт. Техният напълно управляван хостинг на WordPress е цялостно решение и е най-добрият избор за критичните за мисията WordPress сайтове.

Всеки план се предлага с предварително инсталирани плъгини, автоматични актуализации, подреждане на уебсайтове, нощно архивиране, синхронизиране на iThemes, iThemes Security Pro, безплатен SSL сертификат и допълнителни функции, за да се поберат на всеки тип уебсайт.

Управляваното пространство за хостинг на WordPress се е взривило през последните няколко години, което прави вашата управлявана хостинг услуга WordPress по-различна и по-добра?

„Нашата предлагана WordPress оферта е създадена с оглед на нуждите на съвременните разработчици на WordPress. WordPress вече не е само за блогове и съдържателни сайтове – много WordPress сайтове са напълно захранвани приложения и изискват ресурсите да се изпълняват като такива. Нашата предлагана WordPress оферта не разчита на кеширане, за да гарантира максимална скорост, вместо това създадохме цяла платформа, фокусирана върху едновременни заявки.

Долар за долар, Liquid Web предлага най-голям брой служители на PHP на най-ниската цена в сравнение с останалата конкуренция. Сайтовете за членство, таблата за съобщения и магазините за електронна търговия ще забележат драстични подобрения при преминаване към Liquid Web.

Всички клиенти на Управлявания WordPress имат гаранция за отговор от 59-секундна поддръжка както за сървърни, така и за WordPress заявки за поддръжка и чрез взаимоотношенията на Liquid Web с iThemes, всички планове за управление на WordPress включват iThemes Security Pro. За агенции, фрийлансъри и всеки друг, който създава много WordPress сайтове, нашето предлагано WordPress предлагане е пазарен лидер по стойност. “
течно уеб лого
Кристи Киринос – Мениджър на продукти на WooCommerce в Liquid Web

Тяхната управлявана платформа WordPress е била по поръчка, изградени от земята нагоре за осигуряване на скорост и надеждност. Платформата им не разчита на кеширане, за да осигури максимална скорост, вместо това е фокусирана върху едновременни заявки и голям брой служители на PHP за да гарантираме, че имате най-бързата, стабилна и най-сигурна услуга за вашия сайт, работещ с WordPress.

напълно управляван хостинг на wordpress

 • Без такси за свръхпотребление, ограничения на трафика или прегледи на отмерени страници
 • Автоматични актуализации на плъгини с визуални сравнения
 • Без ограничения за плъгини, които могат да се използват (за разлика от WP Engine и Kinsta)
 • Безплатен плъгин за оптимизиране на изображения, който подобрява скоростта на страницата
 • Нощни актуализации на плъгини, тествани в поетапна среда (защо не се справят повече уеб хостове?)
 • iThemes sync и iThemes Security Pro
 • Безплатни миграции на сайтове, при които целият екип е посветен да ви помогне да мигрирате данните си от текущия си хост.
 • Водещи в индустрията гаранции, подкрепени със 100% безпроблемна гаранция. 100% продължителност или те ще ви кредитират 10X сумата.
 • Пълен достъп до сървъра и инструменти за разработчици (SSH, Git и WP-CLI)
 • Безплатни SSL сертификати
 • Организиране на сайтове
 • 24/7/365 поддръжка за телефон, имейл и чат на живо

Най- управлявано табло за управление на WordPress, има всички основни характеристики и конфигурации:

управлявано табло за управление на wordpress

Управляваният WP хостинг се предлага с безплатно iThemes Security Pro:

безплатна програма за сигурност ithemes

Плановете за хостинг на WordPress започват от $ 19 на месец без скрити такси и никога не сте заключени в никакви договори.

5. Специализиран хостинг на WooCommerce

WooCommerce е най-използваната платформа за електронна търговия и Liquid Web твърди, че те са изградили първо по рода си всичко в едно решение за WooCommerce, които съперничат решения като Shopify.

woocommerce хостинг сравнение

Това е нещо повече от WordPress + приставката WooCommerce. Техният управляван хостинг на WooCommerce е изключително бърз и надежден тъй като платформата е оптимизирана да намали заявките с 95%.

Какво прави вашия управляван хостинг на WooCommerce различен от хостинг WooCommerce, предлаган от конкуренцията?

„Liquid Web измисли концепцията за хостинг на управлявана WooCommerce. За разлика от конкуренцията, управляваният хостинг на WooCommerce на Liquid Web е много повече от WooCommerce, инсталиран на план за управление на WordPress. Първо, Liquid Web създаде приставката за персонализирани таблици за поръчка, плъгинът WooSimple и няколко други приставки, които увеличават скоростта на сайта чрез намаляване на натоварването на заявките на WooCommerce с 85%, опростяват страниците с продукти и добавят богати функции към WooCommerce и ги добавят към всеки план.

В допълнение имаме специалисти по WooCommerce за персонал, който ще разгледа входящите магазини на WooCommerce в платформата и ще даде допълнителни препоръки за повишаване на ефективността. Това означава, че магазините на WooCommerce ще забележат драматични подобрения при преминаване към Liquid Web. След това клиентът за управлявана WooCommerce може да се възползва от партньорства за продукти, които договорихме с някои от най-популярната тема на WooCommerce и автори на плъгини, за да използва функции като без такса обработка на плащания, изоставяне на възстановяване на колички, разширена анализа, партньорски маркетинг и други , без допълнителни разходи – стойност на 6000 долара / година.

И, разбира се, нашите клиенти на управлявана WooCommerce имат тази 59-секундна гаранция за поддръжка за сървъри, WordPress и WooCommerce, свързани с заявките за поддръжка. Доста забележително е. “
течно уеб лого
Кристи Киринос – Мениджър на продукти на WooCommerce в Liquid Web

Управляваният хостинг на WooCommerce на Liquid Web предлага следните функции:

 • Таблици за съхраняване на данни за поръчки, за да се намали заявките от цели до 95%
 • Изпратете имейл услуги за изоставени колички, имейлите се настройват с връзката с едно щракване обратно към изоставената количка и контрола за планиране..
 • 20+ теста за ефективност, които можете да стартирате, за да се подготвите за увеличаване на трафика
 • Поддръжка за магазини за физически, цифрови, дропшипинг и пазари
 • Безплатни миграции на „Бели ръкавици“
 • Вграден конструктор на страници (Beaver Builder) за лесно създаване на сайт
 • Предварително опакована тема Astra, която е оптимизирана за онлайн магазини
 • Мобилна оптимизация
 • Безплатен SSL сертификат & iThemes Security Pro
 • Без притеснения автоматични актуализации на плъгини с визуални сравнения
 • Повече от 150 долара на месец безплатен пакет от софтуер и инструменти

Управляваната WooCommerce от Liquid Web включва следното снопове, които излизат безплатно с всички планове:

 • BeaverBuilder – плъгин за създаване на премиум страница (оценен на $ 99 / година)
 • IconicWP – ВСИЧКИ от техните първокласни плъгини WooCommerce (оценени на $ 200 + годишно)
 • кокетка – премиум изоставен плъгин за количка (оценен на $ 850 / година)
 • AffiliateWP – премиум партньорски плъгин за управление (оценен на $ 99 / месец)
 • GlewAnalytics – анализи на електронната търговия (оценена на $ 199 / месец

Планът за начинаещи WooCommerce започва от едва 19 долара на месец, без скрити такси и никога не сте се задържали в договор. Можете да надстроите или отмените по всяко време, за да отговарят на вашите нужди.

Планове за по-висока ефективност на течния уеб (Standard, Plus, Pro, & Enterprise) са включени Glew.io. Glew.io (оценява се на $ 199 + на месец) е най-добрият софтуер за анализи и отчитане за търговци на електронна търговия, който ви позволява да вижте всички анализи на вашия сайт и се предлага на пазара като гигантска корпорация за милиони долари. Например, представете си как можете да сегментирате клиентите си в групи като „клиенти, които са похарчили 500 долара +, но не са се върнали през последните 6 месеца“ или „ВИП клиенти, които изразходват над 1000 долара тази година“, всички с едно натискане на бутон.

6. Премиум поддръжка, включително приятелски настроени хора

Течна уеб поддръжка

Едно от най-новите неща за Liquid Web е това, което наричам „59“ гаранция за поддръжка.

Като начин да ви докажем, че имате значение като клиент на Liquid Web, Liquid Web предлага следните 59 гаранции за поддръжка:

59 секунди / минути гаранция

 • Първоначален отговор на бюрото за помощ: всеки път, когато изпратите проблемен билет, използвайки системата на бюрото за помощ, ще получите отговор от техник в рамките на 30 минути. Ако Liquid Web не отговори в рамките на 59 минути, ще бъдете кредитирани 10 пъти повече от времето, превишаващо ангажимента за SLA. С други думи, ако билетът ви надхвърли 1 час над гаранцията за 59-минутна поддръжка, ще получите 10-часов хостинг кредит.
 • Време за отговор на телефона: агент за поддръжка на живо ще отговори на вашето телефонно обаждане в рамките на 59 секунди от момента, в който изберете отдела, с който искате да говорите. Ако не, ще получите хостинг кредит от 10 пъти повече от времето, през което преминава гаранцията.
 • Първоначално време за реакция в чат: представител за поддръжка на чат на живо ще отговори на вашия чат в рамките на 59 секунди след избора на отдела по ваш избор и попълването на въпросите за анкета преди чат. Отново, ако Liquid Web не успее да изпълни гаранцията от 59 секунди, ще получите 10 пъти хостинг кредит към акаунта си.

Не забравяйте също, че течната поддръжка е достъпна 24/7/365, така че никога не трябва да се притеснявате да се свържете с помощта, когато имате най-голяма нужда от нея.

Liquid Web също има блог, база знания, център за ресурси на WooCommerce, център за съдържание (разбиване на съдържание в категории тип хостинг), подкаст за собственик на електронна търговия (наричан Builders Store), вебинари (достъпни по всяко време) и състав на събитията за тези, които се интересуват от присъства на събития в WordPress на общността.

Имате нужда от още повече помощ? Свържете се с личния си консултант или мениджъра на течни уеб акаунти и попитайте!

7. 100% гаранция за захранване и мрежово време

Liquid Web се ​​присъединява към няколкото уеб хостинг компании, предлагащи 100% гаранция за продължаване. С други думи, тя обещава, че всички основни устройства за маршрутизиране в течните уеб мрежи ще бъдат достъпни през целия свят през цялото време.

100% гаранция на мрежата и ъптайм

Разбира се, има някои изключения:

 • Планирана поддръжка на мрежа, хардуер или софтуер
 • Зловредни атаки (като големи DDoS атаки)
 • Правни действия, предприети срещу вашия уебсайт или компания
 • Проблеми с CPanel

Въпреки че 100% продължаване на времето е невъзможно да се постигне завинаги, Liquid Web върши наистина добра работа, като почти го прави. В действителност, тази година Liquid Web поддържаше впечатляващите 99,997% продължителност в продължение на десет месеца.

И само в случай, че се чудите, Liquid Web предлага 10 пъти кредит за времето на престой на всички засегнати хостинг клиенти в случай на престой. С други думи, ако уебсайтът ви се спусне за 1 час, ще получите 10-часов хостинг кредит към акаунта си.

8. Безплатна миграция на сайтове

Дали вътрешен ход в Liquid Web или външен ход от друг уеб хост, Liquid Web ще мигрира вашия сайт към неговата хостинг платформа безплатно. И ако екипът му от експерти не може да мигрира вашия сайт по някаква причина, бъдете сигурни, че ще получите каквато и да е подкрепа, която екипът може да ви предостави, докато го изработите..

безплатни миграции на сайтове

Въпреки че това може да не изглежда толкова чудесна функция за предлагане на собствениците на сайтове и дори може да го смятате за стандарт в хостинг индустрията, доверете ни се, когато кажем, че не е така. Много уеб хостинг компании ви принуждават сами да мигрирате вашия сайт или да ви начислят обилна такса, за да ви помогнат.

Ако искате да мигрирате WordPress сайт (или сайтове) към хостинг платформата WordPress за управление на течни уеб сайтове сами, тогава можете да използвате безплатния плъгин Migrate To Liquid Web WordPress. Плъгинът се грижи за всичко – от копиране на всички данни до трансформиране на конфигурационни файлове и импортиране на течния уеб сървър.

9. Безплатна защита от DDoS

Последното нещо, с което искате да се справите, е DDoS атака, която сваля вашия сайт и ви причинява загуба на продажби или потенциални клиенти.

безплатна защита от ddos

Ето защо Liquid Web предлага на всички собственици на уебсайтове възможността да се активира безплатни CDN услуги в Cloudflare (включително DDoS защита) в хостинг акаунта си. CDf услугите на Cloudflare правят повече от моментално доставяне на съдържанието на сайта по целия свят, използвайки сървъри, обхващащи целия свят.

Но само в случай, че се нуждаете от опреснител, ето основните причини да се възползвате от безплатните CloudFlare CDN услуги:

 • Вашите големи видео или изображения файлове ще забавят вашия сайт
 • Използването на голяма честотна лента ще изтощи ресурсите
 • Тонове трафик, но ниски проценти на конверсия могат да бъдат подобрени с по-бърза доставка на съдържание
 • Подобрете своите SEO усилия с по-бързо време за зареждане и повече ангажираност на потребителите на сайта

Но повече от това, Cloudflare изолира вашия уебсайт и автоматично отпада злонамерен трафик, за да предотврати DDoS атака от свалянето на уебсайта ви..

Всъщност той има разширената способност да гарантира, че законният трафик го прави до вашия уеб сайт, дори и по време на атака. И само в случай, че вашият сайт стане замесен в DDoS атака, доверете се, че Liquid Web ще ви уведоми незабавно.

Искате нещо малко по-мощно? Винаги можете да закупите първокласни DDoS Attack Prevention услуги на Liquid Web, които ще направят следното:

 • Наблюдавайте целия уеб трафик, който достига до вашия сайт в реално време
 • Интелигентно идентифицирайте атаките, преди да се случат, и реагирайте активно
 • Изчистете и разделете целия злонамерен трафик, преди да достигне критичния слой на вашата инфраструктура

Премиум DDoS защитата започва от $ 99 / месец.

10. Безплатни SSL сертификати

SSL сертификатите са чудесни за защита:

 • Банки, кредитни съюзи или други уебсайтове (например магазини на WooCommerce), които обработват финансови транзакции
 • Връзки към уеб или имейл сървър
 • Прехвърляне на файлове (SFTP) от вашия компютър към сървър
 • Вход в онлайн приложения (всякакви защитени с парола уебсайтове)

SSL сертификатът ще кодира данните, които се прехвърлят между сървъра на вашия хост и браузъра на вашия потребител, така че никой да не може да го прихване в процеса. Освен това, това ще попречи на уебсайта Ви да бъде маркиран от Chrome като „Not Secure“.

безплатен SSL сертификат

за щастие, Liquid Web предлага на всички хостинг клиенти безплатен SSL сертификат, което е приятно да видите, тъй като много уеб хостове ще ви таксуват допълнително за тази толкова необходима услуга.

Плановете за управление на WooCommerce и Управляваният WordPress на Liquid Web се ​​предлагат автоматично безплатно Да шифроваме SSL за вашия основен домейн, който сте задали в контролния панел, когато сайтът ви излиза на живо или ако преименувате основния си домейн в контролния панел.

Хостинг планове

Течният уеб е различен от повечето уеб хостове по това, че той не предлага споделен хостинг (като SiteGround и Bluehost). Нека повторя – Liquid Web не предлага споделен хостинг.

Това, което предлага обаче, са следните видове уеб хостинг: управлявани специализирани сървъри, управляван VPS хостинг, управляван WordPress и управляван WooCommerce.

Така че, нека да разгледаме всеки, преди да се потопите в функциите, които можете да очаквате, когато използвате Liquid Web като свой уеб хост.

Управляван хостинг на WordPress

Течен уеб управляван WordPress хостинг

Управляваните WordPress хостинг услуги, които наистина се справят с всичко това, може да се окаже трудно. Но с Liquid Web получавате нулеви такси за свръхпроизводство, ограничения на трафика или измерими изгледи на страници да започна. Това означава, че можете да продължите да развивате уебсайта си WordPress, без да се страхувате да бъдете отрязани поради собствения си успех.

WordPress хостинг функции

Освен това ще получите следните функции с управляван хостинг на WordPress:

 • PHP 7 поддръжка
 • Бърза скорост с 10 PHP работници
 • Nginx
 • Вградена оптимизация на изображения
 • Безплатни миграции на сайтове с нулев престой
 • Нощни актуализации на плъгини, тествани в поетапна среда (защо не се справят повече уеб хостове?)
 • iThemes sync и iThemes Security Pro
 • Пълен достъп до сървъра
 • Автоматично ежедневно архивиране (съхранява се извън сайта за 30 дни)
 • Инструменти за разработчици (SSH, Git и WP-CLI)
 • Безплатни SSL сертификати
 • Организиране на сайтове
 • 24/7/365 поддръжка за телефон, имейл и чат на живо

управлявани цени за хостинг на wordpress

Управлявани хостинг планове на WordPress започват от $ 19 / месец за един сайт

Използвайте код WHR40VIP и вземете 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

Управляван хостинг на WooCommerce

Течен уеб хостинг WooCommerce хостинг

Liquid Web предлага тези с WooCommerce магазини, специализирани за хостинг услуги на WooCommerce. За начало екипът на Liquid Web разбира, че дори висококачественият управляван хостинг на WordPress може да не кешира вашия магазин за електронна търговия по начина, по който трябва да бъде. Така че, те поемат върху себе си, за да кешират интелигентно вашия сайт за максимална производителност и изключително потребителско изживяване.

Функции за хостинг на WooCommerce

Течният уеб дава на собствениците на магазини WooCommerce функции като:

 • Таблици за съхраняване на данни за поръчки, за да се намали заявките от цели до 95%
 • Jilt изоставени колички за електронни услуги
 • 20+ теста за ефективност, които можете да стартирате, за да се подготвите за увеличаване на трафика
 • Поддръжка за магазини за физически, цифрови, дропшипинг и пазари
 • Безплатни миграции на „Бели ръкавици“
 • Вграден конструктор на страници (Beaver Builder) за лесно създаване на сайт
 • Предварително опакована тема Astra, която е оптимизирана за онлайн магазини
 • Мобилна оптимизация
 • Безплатен SSL сертификат & iThemes Security Pro
 • Без притеснения автоматични актуализации на плъгини с визуални сравнения
 • Повече от 150 долара на месец безплатен пакет от софтуер и инструменти

управлявани цени за хостинг на woocommerce

Управлявани хостинг планове на WooCommerce започват от $ 19 / месец

Използвайте код WHR40VIP и вземете 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

Управлявани специализирани сървъри

Течни уеб управлявани специализирани сървъри

Управляваният хостинг за посветен хостинг на Liquid Web означава, че данните и файловете ви в уебсайта се съхраняват на сървър с един наемател. Никога не трябва да споделяте ресурси, можете да персонализирате вашата хостинг среда и можете да изграждате по поръчка вашето хостинг решение с помощта на Linux или Windows (което не всеки уеб хост прави).

Освен това ще се насладите на функции като:

 • Мониторинг в реално време
 • 100% мощност и гаранция за продължителност на мрежата
 • Стандартна DDoS защита
 • CloudFlare CDN услуги
 • Резервни дискове
 • Корен достъп
 • Специализиран IP адрес
 • SSD бизнес клас за максимална производителност

Специализирани планове за хостинг на сървър започват от $ 199 / месец.

Използвайте код WHR40VIP и вземете 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

Управляван VPS хостинг

Течен уеб-управляван VPS хостинг

Техният управляван VPS хостинг твърди, че неговото управляван VPS хостинг услугите са по-бързи от AWS или Rackspace (две водещи решения за хостинг в облак в индустрията), Liquid Web предоставя на собствениците на уебсайта надеждността, от която се нуждаят, и разширените функции за защита, така че никога не трябва да се притесняват.

Плюс това VPS хостингът идва със силата на специализиран сървър и гъвкавостта на облачния хостинг. С други думи, той е чудесен за тези, които се нуждаят от контрола на специален сървър, но искат да намалят разходите.

Ето някои от най-забележителните функции, които получавате при хостинг на Liquid Web VPS:

 • Гигабитна лента
 • Неограничени сайтове
 • CloudFlare CDN услуги
 • Специализиран IP адрес
 • Локални архиви
 • Корен достъп
 • Интегрирана защитна стена
 • DDoS защита
 • Лесно мащабиране нагоре или надолу
 • cPanel, Plesk или Interworx
 • 100% мощност и гаранция за продължителност на мрежата

VPS хостинг планове започват от $ 29 / месец.

Използвайте код WHR40VIP и вземете 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

Течни уеб плюсове и минуси

Тук изброих плюсовете и минусите на техните управлявани хостинг услуги WordPress и WooCommerce.

Плюсове на управлявания WordPress хостинг:

 • Висока производителност (PHP Workers, SSD, PHP7, HTTP / 2, Нека шифроваме SSL и Nginx)
 • Без такси за свръхкауза или ограничения при изгледи на страница или трафик
 • Безплатно iThemes синхронизиране (управлявайте множество WordPress сайтове от едно табло) и iThemes Security Pro
 • Безплатен плъгин за оптимизиране на изображение
 • Няма забрана на тема WordPress или плъгини
 • Безплатни миграции на „White-Glove“ на сайта
 • 100% гаранция за продължителен работен ден и щедра компенсация за престой
 • 24/7/365 поддръжка със звездни 59 минути / секунди гаранции
 • Евтин стартов план от $ 19 / месец

Плюсове на управлявания хостинг на WooCommerce:

 • Оптимизирана скоростта и производителността на WooCommerce (SSD, PHP7, Нека шифроваме SSL, HTTP / 2, Nginx, лак & Редис кешинг)
 • 30 до 300 PHP работници, за да гарантират бързи скорости
 • Безплатен пакет включва: Плъгин за създаване на страници на Beaver Builder, Всички емблематични WP плъгини, изоставена кошница от Jilt, партньорска WP и Glew Analytics
 • Достъпен план за начинаещи от $ 19 / месец, който е WooCommerce напълно представен
 • Безплатен PayPal & Интеграция на ивиците във всички планове
 • Безплатни миграции на „White-Glove“ на сайта

Управлявани минуси на WordPress и WooCommerce:

 • Скъп (без евтин споделен хостинг; обслужва тези, които се нуждаят от производителност, надеждност и поддръжка – и ще плаща за това)
 • Без безплатен хостинг по имейл (премиум добавка започва от $ 1 / месец)
 • НАС & Европа центрична; няма центрове за данни в Азиатско-Тихоокеанския регион (обаче CDN помага за географско покритие в Азиатско-Тихоокеанския регион)
 • Начинаещ пакет за WooCommerce ограничава 15 продукта с неограничени транзакции или 150 поръчки на месец
 • Без гаранция за връщане на парите – въпреки че няма договор и можете да прекратите по всяко време

Резюме: Течният уеб е полезен?

течен уеб преглед

Така че, Liquid Web е добро??

Да, Liquid Web е чудесен за собствениците на уебсайтове, които нарастват експоненциално и се нуждаят гарантирана надеждност, скорост и продължителност на работа през цялото време.

Течният уеб е различен от повечето уеб хостове по това, че той не предлага споделен хостинг. Това, разбира се, означава, че цените им ще са по-високи.

Всъщност Liquid Web е в собствена лига когато става дума за вида на уеб хостинга, той предлага на своите клиенти. Вместо това той използва луксозен подход и се стреми да изпъкне сред наситената индустрия, която се стреми да предостави на собствениците на уебсайт същите видове услуги.

Liquid Web прави помагането на хората да бъде приоритет и наистина да управлява вашия уебсайт нещо, с което да се надяваме. В крайна сметка, с по-висок ценови маркер от повечето уеб хостове, той трябва да ви предложи всяка услуга, която може да ви е необходима, за да стартирате успешен уебсайт (плюс някои!)

Интересувате ли да опитате Liquid Web? Вижте как Liquid Web може да помогне на уебсайта ви да достигне своя потенциал и да продължи да се разраства от най-смелите ви мечти.

Използвайте код WHR40VIP и получавате 40% отстъпка за 2 месеца на ВСИЧКИ хостинг продукти!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map