Svinghjul vs WP-motor

WP-motor og svinghjul er begge meget respekterede administrerede WordPress-værter.


Mens WP Engine er lidt mere populær end svinghjul, betyder det ikke, at svinghjul er noget mindre end WP-motor. Begge tilbyder virkelig god service til overkommelige priser.

svinghjul vs wp motor wordpress hosting

Det kan være vanskeligt at beslutte, hvilken af ​​de to der skal gå med, hvis du ikke kender fordele og ulemper ved hver enkelt.

I denne Svinghjul vs WP-motor sammenligning, jeg vil gennemgå fordele og ulemper ved begge web-værter, så du kan vælge den bedste til dine behov.

Samlet score

Svinghjul

Samlet score

WP-motor

Det er et stramt løb, men WP-motor er vinderen mellem disse to WordPress-værter. Få mere at vide om WP Engine vs svinghjul i nedenstående sammenligningstabel:

Planer

Både WP Engine og Flywheel tilbyder meget lignende tjenester, men til forskellige priser. Mens WP Engines planer starter på $ 29 pr. Måned, tilbyder Flywheel et tilbud på entry-level til folk, der bare vil teste tjenesten. Svinghjulets priser starter kun på $ 14 pr. Måned.

Men for at gøre dette til en retfærdig sammenligning sammenligner vi WP Engines personlige plan med Flywheels personlige plan. Begge disse er prissat til $ 29 pr. Måned. Men begge har forskellige funktioner og fordele at tilbyde til samme pris.

Begge disse planer tillader kun et WordPress-sted. Du kan dog tilføje flere websteder for en ekstra $ 14.99 pr. Side på WP Engine.

WP Engine Personal

 • 25.000 besøgende om måneden
 • 10 GB diskplads
 • 1 WordPress-websted
 • Ubegrænset båndbredde (dataoverførsel)
 • Fra $ 29,00 per måned

Svinghjul Personal

 • 25.000 besøgende om måneden
 • 10 GB diskplads
 • 1 WordPress-websted
 • 500 GB båndbredde (dataoverførsel)
 • Fra $ 15 per måned

Funktioner

Når det kommer til at vælge en administreret WordPress-vært, er der en masse funktioner, du skal kigge efter. En af disse funktioner er daglige sikkerhedskopier. Begge disse webhosts tilbyder gratis daglige sikkerhedskopier til dine websteder.

Google foretrækker at vise websteder, der er sikre med HTTPS. Og hvis du nogensinde har prøvet at installere et SSL-certifikat på dit websted, ville du vide, at det kan være en smerte i … du ved. WP Engine og svinghjul tilbyder begge et gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat, som du kan installere med kun et enkelt klik.

WP Engine Personal

WP Engine tilbyder stjernestøtte og en service, der gør dem til en af ​​de førende webhosts i branchen. Deres kundesupport har vundet 3 Stevie-priser.

De tilbyder en premium cache-service kaldet Evercache, der er designet til at forbedre dit WordPress-websteds hastighed.

Deres planer er næsten de samme som svinghjul. Men en ting, som jeg kunne lide ved deres planer, er, at de tillader yderligere websteder for kun $ 14,99 per sted på de personlige planer.

Svinghjul Personal

Ligesom WP Engine tilbyder Flywheel en cache-service til alle dine WordPress-websteder, der reducerer indlæsningstiden til det halve. De tilbyder tegninger, som du kan bruge til at starte et skabelonbaseret websted med blot et enkelt klik.

Én ting, jeg virkelig kan lide ved svinghjul, er at de aldrig overopkræver dig for at gå over diskplads eller båndbredde.

Ydeevne

Hver forsinkelse i et halvt sekund i dit websteds hastighed kan resultere i massive fald i ikke kun dine konverteringsfrekvenser, men også din placering af søgemaskiner. Søgemaskiner som Google foretrækker at vise websteder, der tilbyder en god brugeroplevelse.

wordpress hosting funktioner

Når dit websted tager meget tid på at indlæse, forlader folk. Og når de rejser, sender det Google et signal om, at dit websted hverken er pålideligt, eller at det giver en god brugeroplevelse. Dette kan resultere i et stort fald i trafikken til søgemaskinerne.

Nu, når det kommer til at forbedre dit websteds hastighed, kan du fortsætte med at læse tusind tip og implementere dem alle. Men hvis din webservers ydelse suges, hjælper intet dig med at få gevinster med hensyn til hastighed.

Det er virkelig vigtigt at kun være vært for dit websted med webhosts, der optimerer deres servere til hastighed. En anden faktor, du skal huske på, er webhostens oppetid. Selvom du umuligt kan kende den korrekte oppetid for din webhost (fordi de kan forfalde den!), Skal du se, hvad garantier en webhost har at tilbyde.

WP Engine Uptime

WP Engine har et fremragende omdømme, når det kommer til Managed WordPress Hosting. For at holde dette omdømme intakt, gør WP Engine alt hvad de kan for at holde deres servere mindst ope 99,9% af tiden. De tilbyder 5% af dit plans gebyr som en kredit, hvis de ikke holder dit websted ope i 99,95% af tiden.

Svinghjuletid

I modsætning til WP Engine tilbyder Flywheel ikke en SLA (Service Level Agreement), så du får ikke nogen gratis kredit, hvis dit websted går ned. Men ligesom WP Engine har Flywheel et ry for at vedligeholde og de formår at opretholde en 99,9% oppetid.

WP-motorhastighed

Hjemmeside:

WP Engine Startsidehastighedstest

Pris side:

WP-motorpriser sidehastighedstest

Svinghjulshastighed

Hjemmeside:

Svinghjulets hjemmesidehastighedstest

Pris side:

Prishastighedstest for svinghjulssider

Fordele og ulemper

Det er ikke en anmeldelse, hvis det ikke slutter med en liste over fordele og ulemper:

WP Engine Personal

Fordele:

 • Tilbyder en generøs 60-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Tilbyder en gratis oprydningstjeneste efter hack.
 • Gratis daglige sikkerhedskopier.
 • Et-klik-installation til gratis Lad os kryptere SSL-certifikat.

Ulemper:

 • I modsætning til svinghjulet migrerer WP Engine ikke dit websted til deres servere. Du skal gøre det selv ved hjælp af deres gratis WordPress-plugin.
 • Du får kun Live Chat support på den personlige plan.
 • Planerne starter ved $ 29 pr. Måned, så der er ingen måde at teste tjenesten ud på.
 • CDN Service koster $ 19,9 pr. Måned. Flywheel opkræver kun $ 10 pr. Måned for det.

Svinghjul Personal

Fordele:

 • Gratis migrationstjeneste til alle dine websteder.
 • Ingen overforbrugsafgifter for båndbredde eller diskplads.
 • Gratis lad os kryptere SSL-certifikat, som du kan installere med et enkelt klik.
 • Tilbyder en gratis oprydningstjeneste efter hack.
 • Planer, der starter ved kun $ 14. Giver dig mulighed for at få en forsmag på tjenesten.
 • Gratis daglige sikkerhedskopier.
 • I modsætning til WP Engine skal du kun betale $ 10 pr. Måned for at aktivere CDN-tjenesten.

Ulemper:

 • I modsætning til WP Engine kan du ikke tilføje flere sider til din plan for $ 14,99 per sted.

Sammenligningstabel for svinghjul vs WP-motor

svinghjulwp-motor
Grundlagt i:20122010
BBB-vurdering:Ikke bedømtB+
Adresse:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, Amerikas Forenede Stater504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Telefonnummer:(888) 928-8882(512) 827-3500
Typer af support:Telefon, Live Support, Chat, TicketTelefon, Live Support, Chat, Ticket
DatacenterNew York CityUSA, Storbritannien og Japan
Månedlig pris:Fra $ 15 per månedFra $ 29,00 per måned
Ubegrænset dataoverførsel:Nej (Fra 250 GB)Ja
Ubegrænset datalagring:Nej (Fra 5 GB)Ingen
Ubegrænset e-mails:IngenIngen
Vært flere domæner:IngenJa (undtagen personlig plan)
KontrolpanelFlyWheel-interfaceWP Engine Client Portal
Server Uptime-garanti:99,99%99,90%
Money-Back-garanti:30 dage60 dage
Bonusser & Ekstra:Hostingkonti leveres med gratis SSL-certifikat, gratis webstedsmigrering, 24/7 kundesupport, plus indlæser mere.CDN (Content Delivery Network) er inkluderet i professionelle planer og forretningsplaner. EverCache-teknologi fremskynder side-indlæsningstid. Overførbare installationer og faktureringsoverførsel. Gratis Let’s Encrypt SSL-certifikat. Værktøj til sidehastighedstester.
Den gode:Gode ​​udviklerværktøjer; Klon websteder, foretag ændringer, duplikerede temaer og mere med vores glatte sæt udviklingsværktøjer. Hosting, der er lavet til WordPress-websteder. Gratis webstedsmigrationstjeneste er inkluderet.Optimeret til WordPress: WP Engine fokuserer på at give den bedst mulige WordPress-hostingoplevelse. Skala til størrelse: WP Motors glideskalaværktøjer hjælper dig med at finde den plan, der bedst passer til dine behov. WordPress-centreret sikkerhed: WP Engine har DDoS og brute force-begrænsning, netværksovervågning i realtid og konstant installation af de nyeste programrettelser og opdateringer for at sikre den største sikkerhed for dit websted.
De dårlige:Ikke ideel til absolutte begyndere. Ikke ideel til websteder, der ikke er WordPress.Kun WordPress Hosting: WP Engine tilbyder udelukkende administreret WordPress hosting. Mægtige dyre planer: WP Motors planer leveres med et dyre sæt prismærker, for ikke at nævne nogle ressourcebegrænsninger.
PrisfastsættelseFra $ 15 per månedFra $ 29,00 per måned

Konklusion

Det er en vanskelig opgave at vælge den perfekte webhost. Men jeg er sikker på, at denne guide har bidraget til at gøre valget lettere (hvis ikke let) for dig.

WP Engine og Flywheel er begge hæderlige webværter, der fører den administrerede WordPress Hosting-industri.

Uanset hvad du vælger vil helt sikkert tilbyde dig en fantastisk WordPress hosting service.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map