Svinghjul vs WP Engine

WP-motor og svinghjul er begge høyt respekterte administrerte WordPress-verter.


Selv om WP Engine er litt mer populær enn svinghjul, betyr det ikke at svinghjul er noe mindre enn WP-motor. Begge tilbyr virkelig god service til rimelige priser.

svinghjul vs wp motor wordpress hosting

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken av de to skal gå sammen hvis du ikke kjenner fordeler og ulemper ved hver enkelt.

I dette Svinghjul vs WP Engine Sammenligning, jeg vil gå gjennom fordeler og ulemper ved begge webhotellene, slik at du kan velge den beste for dine behov.

Total poengsum

svinghjul

Total poengsum

WP-motor

Det er et stramt løp, men WP-motor er vinneren mellom disse to WordPress-vertene. Finn ut mer om WP Engine vs svinghjul i sammenligningstabellen nedenfor:

planer

Både WP Engine og Flywheel tilbyr veldig like tjenester, men til forskjellige priser. Mens WP Engines planer starter på $ 29 per måned, tilbyr Flywheel et tilbud på entry-level til folk som bare vil teste tjenesten. Prisene på svinghjulet starter bare $ 14 per måned.

Men for å gjøre dette til en riktig sammenligning, sammenligner vi WP Engines personlige plan med Flywheels personlige plan. Begge disse er priset til $ 29 per måned. Men begge har forskjellige funksjoner og fordeler å tilby for samme pris.

Begge disse planene tillater bare ett WordPress-nettsted. Du kan imidlertid legge til flere nettsteder for en ekstra $ 14.99 per side på WP Engine.

WP Engine Personal

 • 25 000 besøkende i måneden
 • 10 GB diskplass
 • 1 WordPress-nettsted
 • Ubegrenset båndbredde (dataoverføring)
 • Fra $ 29,00 per måned

Svinghjul Personlig

 • 25 000 besøkende i måneden
 • 10 GB diskplass
 • 1 WordPress-nettsted
 • 500 GB båndbredde (dataoverføring)
 • Fra $ 15 per måned

Funksjoner

Når det gjelder å velge en administrert WordPress-vert, er det mange funksjoner du må se etter. En av disse funksjonene er Daily Backups. Begge disse vertene tilbyr gratis daglige sikkerhetskopier for nettstedene dine.

Google foretrekker å vise nettsteder som er sikre med HTTPS. Og hvis du noen gang har prøvd å installere et SSL-sertifikat på nettstedet ditt, ville du vite at det kan være vondt i … du vet. WP Engine og svinghjul tilbyr begge et gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikat som du kan installere med bare ett klikk.

WP Engine Personal

WP Engine tilbyr fantastisk support og en tjeneste som gjør dem til en av de ledende webvertene i bransjen. Kundesupporten deres har vunnet 3 Stevie-priser.

De tilbyr en premium cachetjeneste kalt Evercache og er designet for å forbedre WordPress-nettstedets hastighet.

Planene deres er nesten de samme som svinghjulet. Men en ting jeg likte med planene deres, er at de tillater flere nettsteder for bare $ 14.99 per nettsted på personlige planer.

Svinghjul Personlig

Akkurat som WP Engine, tilbyr Flywheel en hurtigbufringstjeneste for alle dine WordPress-nettsteder som vil redusere lastetiden til halvparten. De tilbyr tegninger som du kan bruke til å starte en malbasert webside med bare ett klikk.

En ting jeg virkelig liker med svinghjulet er at de aldri overlader deg for å gå over diskplass eller båndbredde.

Opptreden

Hver halvtimes forsinkelse i nettstedets hastighet kan resultere i enorme fall i ikke bare konverteringsfrekvensene, men også i søkemotorrangeringene. Søkemotorer som Google foretrekker å vise nettsteder som tilbyr en god brukeropplevelse.

wordpress hosting funksjoner

Når nettstedet ditt tar mye tid å laste, forlater folk. Og når de drar, sender det Google et signal om at nettstedet ditt verken er pålitelig, eller at det gir en god brukeropplevelse. Dette kan resultere i et stort fall i trafikken til søkemotorer.

Nå, når det gjelder å forbedre nettstedets hastighet, kan du fortsette å lese tusen tips og implementere dem alle. Men hvis ytelsen til din server suger, vil ingenting hjelpe deg med å oppnå gevinst i forhold til hastighet.

Det er veldig viktig å bare være vertskap for nettstedet ditt med webverter som optimaliserer serverne sine for hastighet. En annen faktor du må huske på er webhotellens oppetid. Selv om du umulig kan vite riktig oppetid for webhotellet (fordi de kan falske det!), Må du se hva garantier en webhotell har å tilby.

WP-motor oppetid

WP Engine har et fantastisk rykte når det gjelder Managed WordPress Hosting. For å holde dette omdømmet intakt, gjør WP Engine alt de kan for å holde serverne minst oppe 99,9% av tiden. De tilbyr 5% av planen din som en kreditt hvis de ikke klarer å holde nettstedet oppe i 99,95% av tiden.

Svinghjulet oppetid

I motsetning til WP Engine tilbyr Flywheel ikke en SLA (Service Level Agreement), slik at du ikke får noen gratis kreditt hvis nettstedet ditt går ned. Men akkurat som WP Engine har Flywheel et rykte å opprettholde og de klarer å opprettholde en 99,9% oppetid.

WP motorhastighet

hjemmeside:

WP Motor hjemmeside hastighetstest

Prisside:

WP-motorprissettingshastighetstest

Svinghjulshastighet

hjemmeside:

Svinghjulets hastighetstest

Prisside:

Prishastighetstest for svinghjul

Fordeler og ulemper

Det er ikke en anmeldelse hvis det ikke ender med en liste over fordeler og ulemper:

WP Engine Personal

Pros:

 • Tilbyr en sjenerøs 60-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Tilbyr en gratis oppryddingstjeneste etter hack.
 • Gratis daglige sikkerhetskopier.
 • Ett-klikk-installasjon for gratis la oss kryptere SSL-sertifikat.

Ulemper:

 • I motsetning til svinghjul, migrerer ikke WP Engine nettstedet ditt til serverne deres. Du må gjøre det selv ved å bruke deres gratis WordPress-plugin.
 • Du vil bare få Live Chat-støtte på den personlige planen.
 • Planene starter på $ 29 per måned, så det er ingen måte å teste ut tjenesten på.
 • CDN Service koster $ 19,9 per måned. Svinghjulet krever bare $ 10 per måned for det.

Svinghjul Personlig

Pros:

 • Gratis migrasjonstjeneste for alle nettstedene dine.
 • Ingen overskuddskostnader for båndbredde eller diskplass.
 • Gratis la oss kryptere SSL-sertifikat du kan installere med bare ett klikk.
 • Tilbyr en gratis oppryddingstjeneste etter hack.
 • Planer som starter på bare 14 dollar. Lar deg få en smak av tjenesten.
 • Gratis daglige sikkerhetskopier.
 • I motsetning til WP Engine, trenger du bare å betale $ 10 per måned for å aktivere CDN-tjenesten.

Ulemper:

 • I motsetning til WP Engine, kan du ikke legge til flere nettsteder til planen din for $ 14.99 per side.

Sammenligningstabell for svinghjul vs WP-motor

svinghjulwp motor
Grunnlagt i:20122010
BBB-rangering:Ikke rangertB+
Adresse:1405 Harney St # 201, Omaha, NE, 68102, USA504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Telefonnummer:(888) 928-8882(512) 827-3500
Typer av støtte:Telefon, Live Support, Chat, TicketTelefon, Live Support, Chat, Ticket
DatasenterNew York CityUSA, Storbritannia og Japan
Månedlig pris:Fra $ 15 per månedFra $ 29,00 per måned
Ubegrenset dataoverføring:Nei (fra 250 GB)Ja
Ubegrenset datalagring:Nei (fra 5 GB)Nei
Ubegrenset e-post:NeiNei
Vert flere domener:NeiJa (unntatt personlig plan)
KontrollpanelFlyWheel-grensesnittWP Engine Client Portal
Server Uptime Garanti:99,99%99.90%
Pengene tilbake-garanti:30 dager60 dager
bonuser & Ekstra:Hostingkontoer kommer med gratis SSL-sertifikat, gratis nettstedoverføring, 24/7 kundestøtte, pluss mye mer.CDN (Content Delivery Network) er inkludert i profesjonelle planer og forretningsplaner. EverCache-teknologi setter fart på side-lastingstiden. Overførbare installasjoner og faktureringsoverføring. Gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikat. Verktøy for sidehastighet.
Det gode:Gode ​​utviklerverktøy; Klone nettsteder, gjør endringer, dupliser temaer og mer med vårt glatte sett med utviklingsverktøy. Hosting som er laget for WordPress-nettsteder. Gratis migrasjonstjeneste er inkludert.Optimalisert for WordPress: WP Engine er fokusert på å gi den beste WordPress-hostingopplevelsen som mulig. Skala for størrelse: WP Motors glideskalaverktøy hjelper deg å finne den planen som best passer dine behov. WordPress-sentrert sikkerhet: WP Engine har DDoS og brute force mitigation, sanntids nettverksovervåking og konstant installasjon av de nyeste oppdateringene og oppdateringene for å sikre den største sikkerhet for nettstedet ditt.
Det dårlige:Ikke ideell for absolutte nybegynnere. Ikke ideell for nettsteder som ikke er WordPress.Bare WordPress Hosting: WP Engine tilbyr eksklusivt administrert WordPress-hosting. Mighty Expensive Plans: WP Engines planer kommer med et dyrt sett med prislapper, for ikke å nevne noen ressursbegrensninger.
PriserFra $ 15 per månedFra $ 29,00 per måned

Konklusjon

Å velge den perfekte webhotellet er en vanskelig oppgave. Men jeg er sikker på at denne guiden har bidratt til å gjøre valget enklere (om ikke enkelt) for deg.

WP Engine og Flywheel er begge anerkjente webverter som leder den administrerte WordPress Hosting bransjen.

Uansett hva du velger vil definitivt tilby deg en flott WordPress-hosting-tjeneste.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map