SiteGround vs WP -moottori

Täydellisen Web-isäntän löytäminen WordPress-sivustollesi on kovaa työtä.


Sinun on uida tuhansien verkkoisäntien meren läpi, jotka myyvät täsmälleen samaa heikkolaatuista palvelua, löytääksesi tarpeitasi vastaavat ja tietysti budjettiisi sopivat palvelut..

sivustokenttä vs. wp-moottori

Jopa valintaan kaksi tai kolme parasta, sinun on silti tehtävä vaikea valinta ja päätettävä, kumpaan mennä.

SiteGround ja WP Engine ovat kaksi erittäin suosittua ja arvostettua verkkoisäntää.

Ja valita yhden niistä voi olla vaikeaa.

Joten tässä oppaassa käydään läpi molempien näiden web-isäntien etuja ja haittoja sekä mitä jokaisella on tarjota ominaisuuksien ja suorituskyvyn suhteen.

Tämän loppuun mennessä SiteGround vs WP -moottori Vertailun avulla voit valita tarpeitasi parhaiten vastaavan isännän.

Kokonaispisteet

SiteGround

Kokonaispisteet

WP-moottori

Se on todella läheinen puhelu, mutta SiteGround tulee voittajaksi edullisempien web-hosting-suunnitelmiensa vuoksi, etenkin pienille ja keskisuurille WordPress-sivustoille.

Isäntäsuunnitelmat

SiteGround tarjoaa palveluita, jotka soveltuvat bloggaajille ja keskisuurille yrityksille. Toisin kuin SiteGround, WP Engine on premium-hallintainen WordPress-isännöintipalvelu.

Joten tässä oppaassa vertaan SiteGroundin GoGeek-suunnitelmaa ja WP Enginen henkilökohtaista suunnitelmaa.

Tässä on nopea katsaus siihen, mitä jokaisella on tarjota:

SiteGround GoGeek -suunnitelma

 • 100 000 kävijää kuukaudessa
 • 30 Gt levytilaa
 • Rajoittamaton WordPress-sivustot
 • Rajoittamaton kaistanleveys (tiedonsiirto)
 • Alkaen $ 11.95 kuukaudessa

WP-moottorin henkilökohtainen suunnitelma

 • 25 000 kävijää kuukaudessa
 • 10 Gt levytilaa
 • 1 WordPress-sivusto.
 • Rajoittamaton kaistanleveys (tiedonsiirto)
 • Alkaen 29,00 dollaria kuukaudessa

merkintä: Voit lisätä ylimääräisiä sivustoja hintaan 14,99 dollaria / kuukausi sivustoa kohti WP Engine Personal -suunnitelmassa.

ominaisuudet

Ylläpito WordPress-hosting tekee elämästäsi paljon helpompaa. Sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia hakkerointihyökkäyksistä tai sivustosi menemisestä. Verkkosi isäntä tarkkailee tiliäsi ympäri vuorokauden.

Wordpress-isäntäominaisuudet

Molemmat nämä web-isäntä tarjoavat helpon asennuksen ilmainen SSL-sertifikaatti. SSL-varmenteen asentaminen palvelimellesi voi olla suuri ongelma. Molemmat näistä web-koneista tarjoavat asennuksen yhdellä napsautuksella ilmaiseksi SSL-sertifikaatiksi.

Päivittäiset varmuuskopiot ja ilmainen CDN-palvelu ovat kaksi ensiluokkaista ominaisuutta, joita Ylläpito WordPress-isäntä odottaa. Molemmat näistä web-palvelimista tarjoavat ilmaisen CDN: n ja päivittäiset varmuuskopiot kaikista suunnitelmistaan.

SiteGround GoGeek -suunnitelma

SiteGround tunnetaan nopeasta premium-tuesta. Jos olet joskus ollut SiteGround-asiakas, tiedät, että hän vastaa useimpiin kyselyihin 5 minuutin sisällä.

GoGeek-suunnitelma tarjoaa 10 Gt levytilaa ja sallii 100 000 kävijää kuukaudessa. Se on enemmän kuin kaksinkertainen mitä WP Engine tarjoaa. Ne tarjoavat myös ominaisuuden nimeltä SuperCacher joka on välimuistipalvelu, jota tarjotaan kaikissa suunnitelmissa.

Tämä palvelu lyhentää sivun luomiseen tarvittavaa aikaa yli puolella ja yli kaksinkertaistaa verkkosivustosi nopeuden.

WP-moottorin henkilökohtainen suunnitelma

SiteGround tarjoaa paljon enemmän palvelinresursseja kuin WP Engine. Mutta sinun on pidettävä mielessä, että WP Engine on premium-palveluntarjoaja. Vaikka he eivät tarjoa niin paljon resursseja (kävijöitä ja levytilaa) kuin SiteGround, ne tarjoavat poikkeuksellisen palvelun. Heidän palvelimensa eivät ole koskaan täynnä, koska niillä on tiukat oversling-käytännöt.

Heidän asiakaspalvelu on voittanut heidät 3 Stevie-palkintoa. Ne ovat yksi eniten arvioituja premium-palveluntarjoajia, joihin luottavat suuret brändit, kuten MyFitnessPal, Warby Parker ja Instacart.

Ja aivan kuten SiteGround, ne tarjoavat myös premium-välimuistipalvelun nimeltään EverCache jokaisen suunnitelman kanssa.

Esitys

Web-isäntäsi suorituskyvyllä on enemmän merkitystä kuin luulet. Voit kokeilla kaikkia siellä olevia vinkkejä ja tekniikoita verkkosivustosi nopeuttamiseksi, mutta jos Web-isäntäsi palvelimia ei ole optimoitu suorituskykyä varten, mikään ei toimi.

facebook-kyselyMolemmat SiteGround & WP Moottoria suositellaan suljetussa Facebook-ryhmässä, jossa on lähes 7 000 jäsentä, jotka on omistettu vain WordPress-isännöintiin

Koska web-isäntä ei voi mitenkään ennustaa tulevaisuutta (tiedän, järkyttävä!), 100%: n käyttöajan ylläpitäminen on mahdotonta. Jopa suuret yritykset, kuten Facebook, Microsoft ja Google, kohtaavat aika ajoin sovellustensa seisokkeja.

Mutta sinun pitäisi etsiä vähintään 99% käyttöaikaa ja sinun on aina tarkistettava Web-isäntän käyttöaikakäytäntö ennen kuin siirryt siihen.

Sekä SiteGround että WP Engine panostavat huomattavasti käyttäjiensä sivustojen ylläpitämiseen ja tarjoavat siten 99%: n käyttöajan.

SiteGround Uptime

SiteGround tarjoaa 99,9% käyttöaika takuu ja sillä on käytössä reaaliaikainen seurantatekniikka, joka havaitsee viat ja ilmoittaa joukkueelle.

WP-moottorin käyttöaika

Koska WP Engine on kilpailukykyinen Premium WordPress -isäntä, se tarjoaa käytettävyydeltään vain kilpailijoitaan. Ne onnistuvat helposti ylläpitämään 99,9% käyttöaika aivan kuten SiteGround.

Lisäksi heillä ei ole ylimyyntikäytäntöä. Toisin kuin muut verkkoisäntäkoneet, joissa on kirjaimellisesti satoja asiakkaita palvelimilla, joilla on erittäin rajalliset resurssit, WP Engine ei koskaan myy yli. Niiden palvelutasosopimus (SLA) takaa 99,95% käyttöajan, mikä on paljon enemmän kuin mitä voisit pyytää.

SiteGround Speed

kotisivu:

siteground kotisivun nopeus

Hinnasivu:

sivuston hinnoittelusivun nopeus

WP-moottorin nopeus

kotisivu:

wpengine-kotisivun nopeus

Hinnasivu:

wpengine hinnoittelusivun nopeus

Hyvät ja huonot puolet

Yhtään arvostelua ei ole tehty ilman lyhyttä luetteloa eduista ja haitoista. Alla olen poistanut ammattilaiset, jotka sinun on otettava huomioon jokaisella verkkoisäntällä:

SiteGround GoGeek

Plussat:

 • Suunnitelmat ovat paljon halvempia kuin WP Engine ja tarjoavat paljon enemmän palvelinresursseja.
 • Mahdollistaa 100 000 kävijää kuukaudessa ja tarjoaa 30 Gt levytilaa.
 • Ensisijainen tuki, alle 5 minuutin vastausaika useimmille kyselyille.
 • Mahdollistaa rajoittamattoman tiedonsiirron.
 • Rajoittamaton ilmainen sähköpostitili verkkotunnuksillesi.
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Ilmainen sivuston siirtopalvelu.

Haittoja:

 • Toisin kuin WP Engine, SiteGround ei ole palkkio Ylläpito WordPress-isännöintipalveluntarjoaja.
 • SiteGround tarjoaa vain 30 päivän rahat takaisin -takuun. WP Engine tarjoaa 60 päivän takuun.

WP-moottori henkilökohtainen

Plussat:

 • Ilmainen hakkeroinnin jälkeinen siivouspalvelu. Verkkosivusto on hakkeroitu? Ei hätää, WP Engine -yrityksen ammattilaiset saavat sen käyttöösi.
 • Ensiluokkainen WordPress-isännöintipalvelu.
 • Palkittu asiakastuki.
 • Tarjoaa 60 päivän rahat takaisin -takuun.

Haittoja:

 • Voi olla kallista, jos vasta aloitat bloggaajana.
 • Henkilökohtaisten suunnitelmien asiakkaille tarjotaan tukea vain Live Chat -palvelun kautta.
 • Toisin kuin SiteGround, mitään siirtopalvelua ei tarjota. Sinun on asennettava manuaalisesti WP Enginen tarjoama ilmainen siirtolaajennus.

Lisätietoja WP Engine vs. SiteGroundista alla olevasta vertailutaulusta:

SiteGround vs WP -moottorin vertailutaulukko

Sitegroundwp-moottori
Perustettu:20042010
BBB-luokitus:B+
Osoite:SiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, Bulgaria504 Lavaca Street, Suite 1000, Austin, TX 78701
Puhelinnumero:(866) 605 – 2484(512) 827 – 3500
Sähköpostiosoite:[Email protected][Email protected]
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuPuhelin, Live-tuki, Chat, lippu
Tietokeskus:Chicago Illinois, Amsterdam Alankomaat, Singapore ja Lontoo UKYhdysvallat, Iso-Britannia ja Japani
Kuukauden hinta:Alkaen $ 11.95 kuukaudessaAlkaen 29,00 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:EiEi
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooEi
Isäntä useita verkkotunnuksia:JooEi
Ohjauspaneeli:cPanelWP Engine -asiakasportaali
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%99,90%
Rahat takaisin takuu:30 päivää60 päivää
bonukset & Ekstrat:CloudFlare-sisällönjakeluverkko (CDN). Ilmaiset varmuuskopiointi- ja palautustyökalut (paitsi StartUp-suunnitelman kanssa). Ilmainen yksityinen SSL-varmenne vuodeksi (paitsi StartUp).CDN (Content Delivery Network) sisältyy ammatti- ja liikesuunnitelmiin. EverCache-tekniikka nopeuttaa sivujen latausaikaa. Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto. Ilmainen Salaa SSL-varmenne. Sivunopeuden testaaja -työkalu.
Hyvä:SiteGround sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN ja Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit jokaisen suunnitelman mukana. Optimoidut suunnitelmat: SiteGround tarjoaa hosting-paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti huipputehokkuudelle sisällönhallintajärjestelmissä, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, tai sähköisen kaupan alustoilla, kuten Magento, PrestaShop ja WooCommerce. Fantastinen asiakastuki: SiteGround takaa lähes välittömän vastausajan kaikilla asiakastukikanavillaan. Vakaa Uptime-takuu: SiteGround lupaa sinulle 99,99% käytettävyyden.WP Engine on keskittynyt tarjoamaan parhaan mahdollisen WordPress-hosting-kokemuksen. Kokoasteikko: WP Moottorin liukuvat työkalut auttavat löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan suunnitelman. WordPress-keskittynyt tietoturva: WP-moottorissa on DDoS- ja raa’an voiman lieventäminen, reaaliaikainen verkonvalvonta sekä uusimpien päivitysten ja päivitysten jatkuva asennus, jotta verkkosivustollesi taattaisiin paras mahdollinen turvallisuus..
Paha:Rajoitetut resurssit: Jotkut SiteGroundin halvemmista suunnitelmista on rajattu, kuten verkkotunnuksen tai tallennustilan ylärajat. Hidas verkkosivustojen siirto: Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, lukuisat käyttäjän valitukset osoittavat, että sinun pitäisi varautua pitkäksi siirtoprosessiksi SiteGroundin avulla. Ei Windows-hosting-palvelua: SiteGroundin nopeutettu nopeus riippuu osittain huipputeknisestä Linux-säilytystekniikasta, joten älä odota Windows-pohjaista isännöintia täältä.Vain WordPress-hosting: WP Engine tarjoaa yksinomaan hallittua WordPress-hosting-palvelua. Voimakkaita kalliita suunnitelmia: WP Enginen suunnitelmissa on kallis hintalappu, puhumattakaan resurssien rajoituksista.
hinnoittelu:Alkaen $ 11.95 kuukaudessaAlkaen 29,00 dollaria kuukaudessa

johtopäätös

Nyt voit jatkaa ja lukea tuhansia arvosteluja SiteGround vs WP Engine. Mutta se vain vaikeuttaa sinun valita yksi niistä.

Päivän päätteeksi verkkosivustosi saaminen on paljon enemmän kuin täydellisen verkkoisäntävalinnan valinta samankaltaisuusmeressä.

Jos sinulla on vakaa WordPress-isäntä ja haluat parhaimman potkun vastineellesi, siirry sitten SiteGroundin kanssa.

Jos olet ammatillinen bloggaaja tai uskot, että sivustosi tarvitsee korkeatasoisen premium-WordPress-verkkopalvelimen, WP Engine on paras veto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map