Тешки је проналажење савршеног веб домаћина за вашу ВордПресс веб локацију.


Морате пливати морем хиљада веб домаћина који продају потпуно исту услугу неквалитетног квалитета да бисте пронашли неколико који одговарају вашим потребама и, наравно, у складу са вашим буџетом.

ситегроунд вс вп енгине

Чак и када уђете у ужи избор најбоља два или три, и даље морате направити тежак избор и одлучити са којим ћете ићи.

СитеГроунд и ВП Енгине су два врло популарна и угледна веб домаћина.

А избор између једног од њих може бити тежак.

Дакле, у овом водичу ћу истражити предности и недостатке оба ова веб домаћина и оно што свако може понудити у погледу функција и перформанси.

До краја овога СитеГроунд вс ВП Енгине поређење, моћи ћете да одаберете домаћина који је најбољи за ваше потребе.

Крајњи резултат

СитеГроунд

Крајњи резултат

ВП Енгине

Стварно близак позив, али СитеГроунд излази као победник због својих повољнијих веб хостинг планова, посебно за хостинг малих и средњих ВордПресс веб локација.

Планови хостинга

СитеГроунд нуди услуге погодне за Блоггере и средња предузећа. За разлику од СитеГроунд-а, ВП Енгине је врхунски управљани ВордПресс сервис за хостинг.

Дакле, за овај водич упоређиват ћу ГоГеек план СитеГроунд-а и лични план ВП Енгине-а.

Ево кратког погледа о томе шта свако може да понуди:

СитеГроунд ГоГеек план

 • 100.000 посетилаца месечно
 • 30 ГБ простора на диску
 • Неограничене ВордПресс странице
 • Неограничена пропусност (пренос података)
 • Од 11,95 УСД месечно

Лични план мотора ВП

 • 25.000 посетилаца месечно
 • 10 ГБ простора на диску
 • 1 ВордПресс сајт.
 • Неограничена пропусност (пренос података)
 • Од 29,00 УСД месечно

Белешка: Можете да додате додатне веб локације у цени од 14,99 УСД месечно по сајту на личном плану ВП Енгине.

Карактеристике

Управљани ВордПресс хостинг олакшава ваш живот. Не морате стално да бринете о хакерским нападима или да се веб локација поквари. Ваш веб домаћин ће надгледати ваш налог 24/7.

Вордпресс хостинг могућности

Оба ова веб домаћина нуде једноставну инсталацију бесплатни ССЛ сертификат. Инсталирање ССЛ цертификата на ваш сервер може бити велика гњаважа. Оба ова веб домаћина нуде инсталацију једним кликом за бесплатни ССЛ цертификат.

Дневне сигурносне копије и бесплатна ЦДН услуга су две премиум функције које очекујете од Хост-а за управљање ВордПресс-ом. Оба ова домаћина нуде бесплатан ЦДН и Дневне сигурносне копије по свим својим плановима.

СитеГроунд ГоГеек план

СитеГроунд је познат по својој брзој премиум подршци. Ако сте икада били корисник СитеГроунд-а, знали бисте да одговоре на већину упита у року од 5 минута.

План ГоГеек нуди 10 ГБ простора на диску и дозвољава 100.000 посетилаца месечно. То је више него двоструко више од онога што нуди ВП Енгине. Они такође нуде функцију која се зове СуперЦацхер која је услуга кеширања понуђена на свим плановима.

Ова услуга скраћује време потребно за генерисање странице за више од половине и више него што удвостручује брзину ваше веб локације.

Лични план мотора ВП

СитеГроунд нуди много више ресурса сервера него ВП Енгине. Али морате имати на уму да је ВП Енгине врхунски провајдер услуга. Иако не нуде толико ресурса (посетиоци и простор на диску) као што је СитеГроунд, они нуде изузетну услугу. Њихови сервери никада нису препуни због строге политике без надзора.

Њихова служба за кориснике их је победила 3 награде Стевие. Они су један од најцјењенијих пружатеља услуга врхунских услуга у које верују велике марке као што су МиФитнессПал, Варби Паркер и Инстацарт.

И баш као и СитеГроунд, они нуде и врхунску услугу кеширања под називом ЕверЦацхе са сваким планом.

Перформансе

Перформансе вашег веб домаћина битније су него што мислите. Можете испробати све савете и технике да убрзате веб локацију, али ако сервери вашег веб хостинга нису оптимизовани за перформансе, ништа неће радити.

фацебоок анкетаОба СитеГроунд-а & ВП Енгине топло се препоручује у затвореној Фацебоок групи са скоро 7000 чланова искључиво посвећених ВордПресс хостингу

Пошто не постоји начин да веб домаћин може предвидети будућност (знам, шокантно!), Немогуће је одржати 100% продужено време. Чак се и велика предузећа попут Фацебоока, Мицрософта и Гооглеа повремено суочавају са прекидима рада својих апликација.

Али требало би да потражите најмање 99% продуженог радног времена и увек бисте требали проверити политику продужетка веб домаћина пре него што га покренете.

И СитеГроунд и ВП Енгине много улажу у одржавање веб локација својих корисника и тако нуде 99% продужену гаранцију.

СитеГроунд Уптиме

СитеГроунд нуди: 99,9% продужетка гаранција и на располагању је технологија за праћење у реалном времену која открива кварове и обавештава тим.

ВП Енгине Уптиме

Будући да је конкурентан Премиум ВордПресс домаћин, ВП Енгине не нуди ништа мање од конкурената у погледу продужетка. Лако се успевају одржати 99,9% продужетка баш као и СитеГроунд.

Штавише, они немају Немачку политику. За разлику од других веб хостинга који дословно стотине купаца пуштају на серверима са врло ограниченим ресурсима, ВП Енгине никада не продаје превише. Њихов споразум о нивоу услуге (СЛА) гарантује 99,95% продуженог рада што је много више од онога што бисте могли тражити.

СитеГроунд Спеед

Почетна страница:

брзина почетне странице ситегроунда

Страница са ценама:

брзина странице за одређивање цена на месту сајта

Брзина мотора ВП

Почетна страница:

брзина почетне странице впенгине

Страница са ценама:

брзина странице за цене впенгина

За и против

Ниједан преглед није потпун без кратке листе предности и недостатака. Испод сам дестилирао професионалце које морате узети у обзир за сваког веб домаћина:

СитеГроунд ГоГеек

Прос:

 • Планови су много јефтинији од ВП Енгине-а и нуде пуно више ресурса сервера.
 • Омогућава 100.000 посетилаца месечно и нуди простор од 30 ГБ простора на диску.
 • Премиум подршка са мање од 5 минута времена одговора за већину упита.
 • Омогућава неограничен пренос података.
 • Неограничени бесплатни рачуни е-поште за ваше домене.
 • 30-дневна гаранција поврата новца.
 • Бесплатан сервис за миграцију сајтова.

Против:

 • За разлику од ВП Енгине-а, СитеГроунд није а Премиум Управљани ВордПресс хостинг провајдер.
 • СитеГроунд нуди само 30-дневну гаранцију поврата новца. ВП Енгине нуди гаранцију од 60 дана.

ВП Енгине Персонал

Прос:

 • Бесплатна услуга чишћења пост-хака. Веб локација је хакована? Нема проблема, професионалци ВП Енгине-а ће вам то покренути и покренути.
 • Премиум хостинг услуга ВордПресс.
 • Награђивана корисничка подршка.
 • Нуди 60-дневну гаранцију поврата новца.

Против:

 • Може бити скупо ако тек започињете као блогер.
 • Купцима личног плана нуди се подршка само путем Ливе Цхат-а.
 • За разлику од СитеГроунд-а, није понуђена услуга миграције. Морате ручно да инсталирате бесплатни додатак за миграцију који нуди ВП Енгине.

Сазнајте више о ВП Енгине вс СитеГроунд-у у следећој табели упоређивања:

Табела упоређивања СитеГроунд вс ВП мотора

ситегроундвп мотор
Основано у:20042010
БББ оцена:АБ+
Адреса:СитеГроунд Оффице, 8 Рацхо Петков Казандзхиата, Софија 1776, БугарскаУлица Лаваца 504, Суите 1000, Аустин, ТКС 78701
Број телефона:(866) 605-2484(512) 827-3500
Адреса Е-поште:[адреса е-поште заштићена][адреса е-поште заштићена]
Врсте подршке:Телефон, Ливе Суппорт, Цхат, ТицкетТелефон, Ливе Суппорт, Цхат, Тицкет
Центар за податке:Чикаго Илиноис, Амстердам Холандија, Сингапур и Лондон Велика БританијаСједињене Америчке Државе, Уједињено Краљевство и Јапан
Месечна цена:Од 11,95 УСД месечноОд 29,00 УСД месечно
Неограничен пренос података:дада
Неограничено чување података:НеНе
Неограничена адреса е-поште:даНе
Домаћин више домена:даНе
Контролна табла:цПанелВП Енгине Портал за клијенте
Гаранција за време сервера:99,90%99,90%
Гаранција поврата новца:30 дана60 дана
Бонуси & Додаци:Мрежа за испоруку садржаја ЦлоудФларе (ЦДН). Бесплатно сигурносно копирање и враћање алата (осим са СтартУп планом). Бесплатни приватни ССЛ сертификат у трајању од једне године (осим са СтартУп-ом).ЦДН (мрежа за испоруку садржаја) је укључена у професионалне и пословне планове. ЕверЦацхе технологија убрзава време учитавања страница. Преносиве инсталације и пренос рачуна. Бесплатно Шифрујмо ССЛ сертификат. Алат за испитивање брзине странице.
Добра:СитеГроунд укључује напредне функције попут аутоматског дневног копирања, ЦлоудФларе ЦДН и Лет’с Шифрирај ССЛ цертификате са сваким планом. Оптимизирани планови: СитеГроунд нуди хостинг пакете дизајниране посебно за врхунске перформансе на системима за управљање садржајем као што су ВордПресс, Друпал и Јоомла, или е-цоммерце платформи попут Магенто, ПрестаСхоп и ВооЦоммерце. Фантастична корисничка подршка: СитеГроунд гарантује тренутна времена одговора на свим својим каналима корисничке подршке. Чврста гаранција за ненадано коришћење: СитеГроунд вам обећава 99,99% продуженог времена.ВП Енгине је фокусиран на пружање најбољег искуства ВордПресс хостинга. Скала за величину: Клизни алати за ВП Енгине помажу вам да пронађете план који најбоље одговара вашим потребама. Безбедност усмерена на ВордПресс: ВП Енгине има ДДоС и ублажавање грубих снага, надгледање мреже у реалном времену и сталну инсталацију најновијих закрпа и ажурирања како би се осигурала максимална сигурност за вашу веб локацију.
Лош:Ограничени ресурси: Неки планови СитеГроунд ниже цене садржан су ограничењима попут ограничења домена или простора за складиштење. Споре миграције веб локација: Ако имате постојећу веб локацију, бројне жалбе корисника указују на то да се треба припремити за дуги процес преноса са СитеГроунд-ом. Нема Виндовс Хостинг-а: Повећана брзина СитеГроунд-а се делимично ослања на врхунску Линук технологију контејнера, тако да не очекујте да ће овде бити хостинг Виндовс.Само за ВордПресс хостинг: ВП Енгине ексклузивно нуди управљани ВордПресс хостинг. Моћни скупи планови: Планови ВП Енгине-а долазе са скупоцјеним комплетом цена, а да не спомињемо нека ограничења ресурса..
Цене:Од 11,95 УСД месечноОд 29,00 УСД месечно

Закључак

Сада бисте могли да наставите и да прочитате хиљаду више рецензија о СитеГроунд вс ВП Енгине. Али само ће вам бити теже да одаберете једну од њих.

На крају дана, постављање веб странице битно је више од одабира савршеног домаћина у мору истовјетности.

Ако сте солидни ВордПресс домаћин и желите највише троска за свој долар, онда крените са СитеГроунд.

Ако сте професионални блогер или мислите да ће вашој веб страници требати врхунски ВордПресс веб домаћин, високи перформанс, ВП Енгине је ваша најбоља опклада.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me