Päästä päähän – vertailu SiteGround vs. DreamHost jossa tärkeitä ominaisuuksia, kuten suorituskyky, hinnoittelu, edut ja haitat, tarkistetaan, jotta päätät ennen kuin kirjaudut johonkin näistä jaetuista web-hosting-palveluista.


Kokonaispisteet

SiteGround

Kokonaispisteet

Dreamhost

pyyhkäise oikealle

SiteGround

DreamHost

Noin:SiteGroundin tiedetään olevan kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia asiakkailleen yhdessä mukana olevien teknisten ominaisuuksien ja uskomattoman asiakastuen kanssa.DreamHost tarjoaa 2 vuosikymmenen ajan isännöintipalvelun, joka keskittyy erittäin toimiviin sivustoihin bloggaajille, kehittäjille, web-suunnittelijoille ja online-yrityksille. Sillä on myös loistava verkkoyhteisö ja tuki.
Perustettu:20041997
BBB-luokitus:D-
Osoite:SiteGround Office, 8 Racho Petkov Kazandzhiata, Sofia 1776, BulgariaWilson Sonsini Goodrich & Rosati 12235 El Camino Real, Suite 200 San Diego, CA 92130
Puhelinnumero:(866) 605 – 2484(323) 375 – 3831
Sähköpostiosoite:[Email protected]Ei luetteloitu
Tukityypit:Puhelin, Live-tuki, Chat, lippuLive-tuki, keskustelu
Tietokeskuksen / palvelimen sijainti:Chicago Illinois, Amsterdam Alankomaat, Singapore ja Lontoo UKIrvine, Kalifornia ja Ashburn, Virginia
Kuukauden hinta:Alkaen 3,95 dollaria kuukaudessaAlkaen 8,95 dollaria kuukaudessa
Rajoittamaton tiedonsiirto:JooJoo
Rajoittamaton tallennustila:Ei (10–30 Gt)Joo
Rajoittamaton sähköpostiosoite:JooJoo
Isäntä useita verkkotunnuksia:Kyllä (paitsi StartUp-suunnitelmassa)Joo
Hosting-ohjauspaneeli / käyttöliittymä:cPanelDreamhost-ohjauspaneeli
Palvelimen käyttöajan takuu:99,90%100,00%
Rahat takaisin takuu:30 päivää97 päivää
Dedicated Hosting saatavana:JooJoo
bonukset & Ekstrat:CloudFlare-sisällönjakeluverkko (CDN). Ilmaiset varmuuskopiointi- ja palautustyökalut (paitsi StartUp-suunnitelman kanssa). Ilmainen yksityinen SSL-varmenne vuodeksi (paitsi StartUp).Ilmainen verkkotunnus Whois-yksityisyydellä. Enintään 75 dollaria Google Adwords -luottoa. Ilmaiset SSL-sertifikaatit.
Hyvä: Ilmaiset premium-ominaisuudet: SiteGround sisältää edistyneitä ominaisuuksia, kuten automaattiset päivittäiset varmuuskopiot, CloudFlare CDN ja Let’s Encrypt SSL -varmenteet jokaisella suunnitelmalla.
Optimoidut suunnitelmat: SiteGround tarjoaa hosting-paketteja, jotka on suunniteltu erityisesti huipputehokkuuteen sisällönhallintajärjestelmissä, kuten WordPress, Drupal ja Joomla, tai sähköisen kaupankäynnin alustoilla, kuten Magento, PrestaShop ja WooCommerce.
Fantastinen asiakastuki: SiteGround takaa lähes välittömän vastausajan kaikilla asiakastukikanavillaan.
Vakaa Uptime-takuu: SiteGround lupaa sinulle 99,99% käytettävyyden.
Upea ohjauspaneeli: DreamHostissa on intuitiivinen, virtaviivainen käyttöliittymä, jota on ilo käyttää.
Poikkeuksellinen asiakastuki: DreamHost-tukitiimi on reagoiva, osaava ja aina valmis opettamaan sinulle kuinka estää asioita leikkaamasta uudelleen.
Laaja valikoima ominaisuuksia: Rajoittamattomista resursseista ilmaisiin SSL-varmenteisiin ja muuhun DreamHost-pakettiin kuuluu ennätyksellisiä ominaisuuksia sisältävä veneet jokaiseen suunnitelmaansa, usein ilman lisäkustannuksia.
100%: n käyttöaikatakuu: DreamHost lupaa 100%: n käyttöajan. Takuuna on päivärahoituksen takaus jokaisesta kokemasi seisokin tunnista..
Antelias palautustakuu: DreamHost antaa sinulle 97 päivää täyden hyvityksen vaatimiseksi.
Paha: Rajoitetut resurssit: Jotkut SiteGroundin halvemmista suunnitelmista on rajattu, kuten verkkotunnuksen tai tallennustilan ylärajat.
Hidas verkkosivustojen siirto: Jos sinulla on jo olemassa oleva verkkosivusto, lukuisat käyttäjän valitukset osoittavat, että sinun pitäisi valmistautua pitkään siirtoprosessiin SiteGroundin avulla.
Ei Windows-hosting-palvelua: SiteGroundin nopeutettu nopeus riippuu osittain huipputeknisestä Linux-säilytystekniikasta, joten älä odota Windows-pohjaista isännöintia täältä.
On halvempia vaihtoehtoja: On olemassa monia suosittuja palveluntarjoajia, jotka tarjoavat hosting-suunnitelmia halvemmalla.
Yhteenveto:SiteGround (arvostelu) on täydellinen peruskehys käyttäjille isännöidä blogejaan tai verkkosivustojaan. Ominaisuudet ovat hämmästyttäviä, kuten SSD-asemat kaikille suunnitelmille ja parannettu nopea suorituskyky NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen CDN. Muita ominaisuuksia ovat ilmainen SSL-sertifikaatti, jonka käyttäjän sovellus päivittää. Omistetut ja ainutlaatuiset palomuurisuojaussäännöt antavat käyttäjille mahdollisuuden välttää järjestelmän haavoittuvuuksia. Sivustolla on myös ilmainen verkkosivustojen siirto ja palvelut, jotka on sijoitettu kolmelle mantereelle. WordPressillä on myös premium-ominaisuuksia sekä reagoiva live-chat.DreamHost (arvostelu) tarjoaa erittäin optimoitua WordPress-hosting-palvelua ja asiantuntevaa WordPress-tukea. Voidaan käyttää mitä tahansa haluamaasi laajennusta tai teemaa. Huomionarvoista on myös optimoitu WordPress-kokoonpano ja käyttöaika jopa 100%. DreamHost toimittaa myös pilvitallennuspalvelut sekä mobiilisivustojen luomiseen tarkoitetun DudaMobile-palvelun. Asiakkaat arvostavat myös rajoittamatonta verkkotunnuksen isännöintiä ja 97 päivän rahat takaisin -takuuta.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me