SiteGround recensie

SiteGround wordt beschouwd als een van de beste webhostingbedrijven die er zijn. Maar kom op, kunnen ze echt zijn DAT goed? Ernstig! Nou dat is precies wat dit SiteGround beoordeling wil erachter komen.


Ga naar SiteGround.com

Ik geef toe dat ik aanvankelijk een beetje sceptisch was, maar dat veranderde snel. In feite zo erg dat ik deze site naar hen heb verplaatst in hun GrowBig GoGeek-plan.

TL; DR: SiteGround heeft een nieuwe industriestandaard gezet als het gaat om krachtige webhosting en WordPress-hostingservices. Hoewel ze worden verslagen op prijs en aanvullende bonussen door concurrenten zoals Bluehost, doet SiteGround het veel beter als het gaat om prestaties en kernhostingfuncties. Als sitesnelheid en beveiliging belangrijker voor u zijn, moet u wat meer betalen en SiteGround gebruiken.

Vanwege hun toewijding aan uptime, snelheid, beveiliging en ondersteuning – het is op dit moment echt de superieure webhost! En ik ben niet de enige die ze ❤️.

SiteGround is de # 1 favoriet bij webhosting in veel enquêtes / peilingen op Facebook:

Facebook-enquêtesBekijk de peilingen op Facebook:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/ wphosting / permalink / 1327545844043799 /

Hun snelheidstechnologie is het belangrijkste dat mensen het leukst vinden. Ze krijgen ook positieve feedback en beoordelingen op Twitter:

siteground ratings op twitterOverweldigend positieve recensies op Twitter

In deze SiteGround-review zal ik kijken naar de belangrijkste functies van SiteGround, hoe hun prijsplannen zijn, en de voor- en nadelen doornemen (omdat ze niet 100% perfect zijn) om u te helpen een beslissing te nemen voordat u zich aanmeldt up met SiteGround voor uw website, blog of online winkel.

Deze site wordt gehost door SiteGround en in de afgelopen paar maanden heb ik gecontroleerd en geanalyseerd uptime, snelheid en algehele prestaties om te zien hoe goed mijn site met hen presteert. Ik heb zelfs een testsite opgezet met het standaard WordPress-thema. Je kunt rechtstreeks naar de .

Geef me tien minuten van je tijd, dan geef ik je alle ‘must-know’-feiten en beantwoord ik vragen als.

 • Hoeveel kost hosting??
 • Wat is het verschil tussen StartUp, GrowBig & GoGeek?
 • Moet ik een serverlocatie kiezen?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik ervan??
 • Wat is het beste plan voor WordPress-sites?
 • Zullen ze automatische back-ups maken van mijn site?
 • Wat doen ze om mijn website te versnellen??
 • Komt het met SSD? Hoe zit het met CDN & SSL?
 • Zullen ze helpen mijn website naar hen over te dragen?
 • Hoe ziet hun SuperCacher-plug-in voor WordPress eruit??

Als je dit hebt gelezen, weet je of dit de juiste (of verkeerde) webhostingservice is die je kunt gebruiken.

SiteGround biedt uitstekende hosting die vol zit met extra functies en ze zijn meestal niet de goedkoopste webhost die er is.

Desalniettemin komen hun prijzen op dit moment overeen met enkele van de goedkoopste in het bedrijf (van $ 3,95 per maand, een daling van $ 11,95 per maand).

Door op deze link te klikken, kunt u uw website alleen hosten $ 3,95 per maand (vanaf $ 11,95 per maand).

Contents

Deze SiteGround-beoordeling heeft betrekking op:

1. Belangrijkste kenmerken

Hier zal ik de en de webhostingservices van SG bespreken.

2. Lijst met pro’s & nadelen

Hier ga ik dieper in op wat (of spring direct naar de of).

3. Hostingplannen & prijzen

Hier zal ik bespreken en wat de functies zijn voor elk plan.

4. Raad ik SiteGround aan?

Hier is mijn waar ik u vertel of ik ze aanbeveel, of dat u zich beter kunt aanmelden bij een concurrent.

Wanneer u een website opzet, met name een die als inkomstenbron zal dienen, moet u weten dat u erop kunt vertrouwen dat uw gastheer uitstekende services en ondersteuning biedt.

Als uw website niet werkt of technische storingen vertoont die de gebruikerservaring beïnvloeden, verliest u uiteindelijk geld. Dat is geen Bueno!

Laten we het dus hebben over SiteGround. Wat maakt ze zo bijzonder? Waarom zijn er zoveel mensen enthousiast over hen??

#Interessant feit

WordPress Hosting is een gesloten Facebook-groep met bijna 7.000 leden die zich uitsluitend bezighouden met WordPress-hosting.

Elk jaar wordt de leden gevraagd om te stemmen op hun favoriete webhost. Kunt u raden welke WordPress-webhost de meeste stemmen heeft gekregen?

Dat is juist. SiteGround is verkozen tot de # 1 WordPress-host nu al twee jaar op rij (# 1 in de poll van 2017 en # 1 in de poll van 2016)

Facebook-peilingWPhosting Facebook-groep

Deze SiteGround-recensie (update 2020) bespreekt de belangrijkste functies van SG en bespreekt waarom u zou moeten overwegen om het voor uw hostingbehoeften te gebruiken.

Voordat ik hier verder ga met de recensie, zal ik je een korte samenvatting geven over wat SiteGround is en wat ze bieden.

Over SiteGround

 • SiteGround is opgericht in 2004 en het hoofdkantoor is gevestigd in Sofia, Bulgarije.
 • Ze bieden een scala aan hostingdiensten; van shared hosting, cloud hosting, WordPress hosting, VPS, reseller hosting, naar dedicated servers en enterprise hosting.
 • Alle plannen komen met beheerde WordPress-hosting.
 • Is een officiële partner van WordPress.org
 • Vrij SSD-schijven zijn inbegrepen bij alle gedeelde hostingplannen.
 • Servers worden aangedreven door Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 en NGINX + caching
 • Alle klanten krijgen gratis SSL-certificaat (Let’s Encrypt) en CloudFlare CDN.
 • Er is een 30-dagen geld terug garantie.
 • Officiële website: www.siteground.com

Laten we nu in de recensie duiken ..

Belangrijkste kenmerken

Ze hebben een heleboel geweldige functies, maar er zijn vier hoofdfuncties die hen echt onderscheiden van andere webhosts die er zijn.

Dit helpt verklaren waarom SiteGround wordt aanbevolen door WordPress, Joomla en Drupal, en waarom het zulke enthousiaste gebruikersondersteuning en geweldige klantrecensies krijgt.

aanbevolen door wordpress, joomla en drupalAanbevolen webhost door WordPress, Joomla en Drupal

Serversnelheid

Als het gaat om het gebruiksvriendelijk maken van een website, is snelheid een van de belangrijkste zaken.

Nadat ik deze site naar hen had verplaatst, had ik meteen een veel snellere laadwebsite.

Om dit te testen, heb ik Byte Check gebruikt, een tool die de tijd tot de eerste byte (TTFB) meet. Met andere woorden, het meet het reactievermogen van een webserver.

De resultaten waren verbluffend. In feite ging mijn homepage naar de eerste byte van 2,3 seconden tot 0,2 seconden zodra ik ben overgestapt.

bytecheck-test voor en na

Met GTmetrix ging de laadtijd van mijn startpagina van 6,9 seconden tot 1,6 seconden nadat ik mijn site had verplaatst. Dat is een 5,3 seconden snellere laadtijd!

gtmetrix voor en na

De laadsnelheid van mijn startpagina met Pingdom ging van 4,96 seconden tot 581 milliseconden nadat ik ben verhuisd. Dat is best verbazingwekkend!

pingdom voor en na

Sites die langzaam laden, zullen in geen enkele niche naar de top stijgen.

serversnelheid

Waarom? Omdat webgebruikers notoir ongeduldig zijn. Studies tonen zelfs aan dat als een pagina niet binnen drie seconden is geladen, gebruikers waarschijnlijk weg navigeren op zoek naar iets sneller – en hoe langer het wachten is, hoe meer mensen u zult verliezen.

Als gevolg hiervan neemt SiteGround de snelheid van de site serieus. En hun deskundige ontwikkelaars werken altijd aan nieuwe technologie om de laadtijden van de site te helpen verbeteren – en dat blijkt.

snelheidstechnologie

Hier zijn enkele van de specifieke technologieën die ze gebruiken om hun klanten snelle laadtijden te garanderen:

 • De infrastructuur van SiteGround wordt mogelijk gemaakt door Google Cloud met SSD-persistente opslag en ultrasnel netwerk.
 • Solid State-schijven (SSD’s) zijn tot duizend keer sneller dan gewone schijven. Alle databases en sites die door SiteGround worden gehost, gebruiken SSD’s voor opslag.
 • NGINX-webservertechnologie helpt de laadtijd voor statische inhoud op uw website te versnellen. Alle sites van SG-klanten profiteren van NGINX-webservertechnologie.
 • Webcaching speelt een sleutelrol bij het laden van dynamische inhoud van uw website. Ze hebben hun eigen cachemechanisme gebouwd, SuperCacher, die vertrouwt op NGINX reverse proxy. Het resultaat is sneller laden van dynamische inhoud en een betere optimalisatie van de websitesnelheid.
 • Vrij Content Delivery Network (CDN) en HTTP / 2 en PHP7 ingeschakelde servers helpen de laadtijden over de hele wereld te versnellen door uw inhoud toegankelijker te maken.
 • Was de eerste webhost die werd uitgebracht PHP 7.3 (24 oktober 2018)

Naast al het bovenstaande voeren ze regelmatig updates van hun technologie uit om ervoor te zorgen dat de sites die ze hosten niet achterblijven omdat ze de technologische veranderingen niet hebben bijgehouden. Het resultaat is de snelste beschikbare laadtijd.

Veiligheid

Het lijkt alsof er nauwelijks een dag voorbijgaat zonder nieuws over een nieuwe online inbreuk op de beveiliging. Individuen, bedrijven en zelfs overheidsinstanties zijn het slachtoffer geworden.

De waarheid is dat beveiliging een grote zorg is voor iedereen die een website bezit.

beveiligingsfuncties

SiteGround biedt enkele van de meest betrouwbare beveiliging die beschikbaar is. U moet nog steeds uw steentje bijdragen om uw site veilig te houden, maar hier zijn enkele van de beveiligingsfuncties die ze uniek maken.

 • Site-isolatie zorgt ervoor dat uw site niet negatief wordt beïnvloed als er een inbreuk op de beveiliging van een van de andere sites op uw server plaatsvindt. Zie het als een hostingfirewall die uw site beschermt tegen hackers.
 • Al hun servers ondersteunen HTTP / 2-technologie, wat de veiligste beschikbare optie is. Veel webhosts lopen achter op dit gebied, maar niet SG.
 • Al hun klanten profiteren van hun voordeel webapplicatie firewall (WAF), die beschermt tegen inbreuken op de beveiliging en regelmatig wordt bijgewerkt.
 • Proactieve patches worden naar alle klanten gestuurd wanneer er nieuwe bedreigingen opduiken.

Ze lopen ook regelmatig virus- en malwarescans op uw site en stuur rapporten om u op de hoogte te houden van de resultaten, zodat u altijd weet wat er aan de hand is met uw website. Dat is een van de dingen die gebruikers leuk vinden aan hun webhostingservice.

In 2018 was SiteGround zeer succesvol in het goed beveiligen van sites van klanten. Ze reageerden op driemaal zoveel bedreigingen als vorig jaar. Statistisch gezien:

 • 250 nieuwe aangepaste firewallregels geschreven
 • 125 livepatch-kernelmodules toegevoegd
 • Beperkte 186 DDOS-aanvallen
 • 7 miljoen brute-force-aanvallen gestopt
 • 160M slechte bot-verzoeken naar sites van klanten gestopt
 • elke dag met hun anti-bot AI-oplossing

Klantenservice

Een hostingservice kan beschikken over de modernste technologie en goede beveiliging, maar voor de meeste mensen is het wat er gebeurt als er iets misgaat het belangrijkst is.

klant tweet

SG is een bedrijf dat trots is op klantenondersteuning. Ze maken klantenservice een prioriteit en dat blijkt uit hun beoordelingen en door de loyaliteit van hun klanten.

Klantenservice

Feit is dat hun reactietijden hun concurrenten in het stof achterlaten.

Hun naaste concurrent heeft een gemiddelde reactietijd voor een supportticket van 44 minuten, maar de reactietijd van SiteGround is slechts acht minuten.

Ze bieden drie manieren om ondersteuning te krijgen:

 • Het live chatsysteem geeft u onmiddellijk antwoord en is 24 uur per dag beschikbaar
 • Evenzo is telefonische ondersteuning de klok rond bemand en krijgt u onmiddellijk antwoord
 • Als je een ticket indient, krijg je binnen 10 minuten antwoord – en deze reactietijd is nog korter als je hebt betaald voor een van hun prioritaire services

In plaats van uren (of zelfs dagen) te wachten voor hulp bij uw site, kunt u rekenen op deze webhost om u tijdig te reageren. Dat betekent natuurlijk dat u dezelfde uitstekende services kunt doorgeven aan de gebruikers van uw site.

SiteGround WordPress-hosting

Zoals eerder vermeld, is WordPress het populairste CMS ter wereld. Naast het leveren van net iets minder dan 30% 33% van alle internetsites, is het ook verantwoordelijk voor het leveren van maar liefst 60% van de webinhoud wereldwijd.

automatische wordpress installatie

Daarom krijg je met SiteGround beheerde WordPress-hosting met alle hostingplannen, samen met een heleboel geweldige functies:

siteground beheerde WordPress-hostingtools

Hier zijn enkele van de beste WordPress-gerelateerde functies:

 • Alle pakketten worden geleverd met volledig beheerde WordPress-hosting.
 • Regelmatige, automatische WordPress-updates zorgen ervoor dat u altijd de nieuwste versie van WordPress heeft. Deze optie is inbegrepen in alle plannen.

beheerde WordPress-hosting

 • Automatische updates van geïnstalleerde WordPress-plug-ins is ook beschikbaar op alle abonnementen.
 • Het team let op WordPress-kwetsbaarheden en schrijft firewall-WAF-updates om u ertegen te beschermen.
 • Hun snelheidstechnologieën, die hierboven zijn beschreven, zijn specifiek gericht op het zo snel mogelijk laden van WordPress-sites.

U kunt ook profiteren van hun exclusieve SuperCacher-plug-in, een ingebouwde caching-plug-in die het aantal hits dat uw site aankan, vergroot. Dit betekent dat uw site sneller wordt geladen, zelfs als u een toestroom van onverwacht siteverkeer ervaart.

siteground supercacher

Houd er rekening mee dat het StartUp-plan alleen wordt geleverd met statische caching en dat het wordt geleverd met zowel statische, dynamische als Memcache-caching.

Hier is een uitleg van de verschillen.

Hoewel WordPress hun belangrijkste focus is – wat logisch is, gezien de dominantie van WordPress in de markt – zijn ze ook een aanbevolen partner voor zowel Joomla als Drupal content management systemen.

De hierboven genoemde functies maken ze een favoriet van zowel individuen als bedrijven die de zekerheid willen van 99,99% uptime, snel laden van de site, state-of-the-art-beveiliging en eersteklas klantenservice.

Laadtijd & Uptime-test

In de afgelopen paar maanden heb ik dat gedaan bewaakte en analyseerde de uptime, snelheid en algehele prestaties van mijn testsite gehost op SG.

Mijn testsite heeft een gemiddelde uptime van 99,99%, dat is 0,2% beter dan de industriestandaard van 99,79%, dat is wat ze hun klanten beloven, en een gemiddelde laadtijd van de pagina van ruim 1 seconde.

 • Gemiddelde uptime van januari 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 750 ms
 • Gemiddelde uptime van februari 2018: 99,99% – gemiddelde laadtijd van pagina: 730 ms
 • Gemiddelde uptime van maart 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 760 ms
 • Gemiddelde uptime van april 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 720 ms
 • Gemiddelde uptime van mei 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 700 ms
 • Gemiddelde uptime van juni 2018: 99,99% – gemiddelde laadtijd van pagina: 790 ms
 • Gemiddelde uptime van juli 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 705 ms
 • Gemiddelde uptime van augustus 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 815 ms
 • Gemiddelde uptime van september 2018: 99% – gemiddelde laadtijd van pagina: 700 ms
 • Gemiddelde uptime van oktober 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 780 ms
 • Gemiddelde uptime van november 2018: 99,95% – gemiddelde laadtijd van pagina: 830 ms
 • Gemiddelde uptime van december 2018: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 790 ms
 • Gemiddelde uptime van januari 2019: 100% – gemiddelde laadtijd van pagina: 720 ms

SiteGround voors en tegens

De functies die zij hun webhostingcliënten aanbieden, zijn indrukwekkend, maar het behandelen van de technische aspecten van hun service geeft u niet echt een idee van wat het kiezen van SiteGround op praktisch niveau voor u kan betekenen.

Laten we met dat in gedachten eens kijken naar enkele van de echte voor- en nadelen van het gebruik van dit hostingbedrijf. Zoals u zult zien, zijn er veel meer voordelen dan nadelen – wat niet verrassend is gezien hun toewijding aan uitmuntendheid.

De voordelen van SiteGround

De voordelen van het gebruik van SiteGround om uw website te hosten, zijn onmiskenbaar. Dit is een bedrijf dat trots is op uitstekende service – en dat is te merken.

SiteGround Uptime-garantie

Als u al wat tijd hebt besteed aan winkelen voor een webhost, bent u bekend met het belang van uptime. Het uptime-percentage van een hostingbedrijf geeft aan hoe vaak u gemiddeld kunt verwachten dat uw website ‘down’ of niet beschikbaar is.

uptime

Het is voor geen enkele hostingservice mogelijk om 100% uptime te claimen omdat er te veel variabelen in het spel zijn om er zeker van te zijn dat er nooit downtime zal zijn. Maar dat doen ze garanderen een uptime van 99,99%.

Dat is indrukwekkend volgens elke standaard en ze voldoen eraan. Ze gebruiken controlesoftware die hen onmiddellijk op de hoogte stelt wanneer er een storing is en snel werkt om eventuele problemen op te lossen.

Om dit in perspectief te plaatsen, betekent een uptime van 99,99% dat uw site binnen een periode van zes maanden iets meer dan vier uur buiten gebruik is.

Hun uptime-percentages zijn echt indrukwekkend. Hun algehele gemiddelde is 99,99% uptime, en een blik op hun website in april 2017 onthulde:

 • Een maandelijkse gemiddelde uptime van 99,999% over de afgelopen 30 dagen
 • Een jaarlijkse gemiddelde uptime van de afgelopen 365 dagen van 99,996%

Praktisch gezien hoeven hun klanten zich zelden zorgen te maken dat hun websites niet beschikbaar zijn.

De laadtijden van SiteGround

Ik had het al over de snelheidstechnologie die ze gebruiken om laadtijden voor WordPress-sites te minimaliseren, maar wat betekent dit in praktische termen?

tweet

Eerder zei ik al dat de meeste internetgebruikers een site drie seconden de tijd geven om te laden voordat ze overwegen weg te navigeren. Dat is niet veel tijd, dus als u de bezoekers van uw site wilt vasthouden, moeten uw laadtijden erg snel zijn.

laadtijd en serverprestaties

Sites gehost op SiteGround hebben een gemiddelde laadtijd van 1,3 seconden per pagina. Dat is erg snel en het spreekt over de efficiëntie van de snelheidstechnologie die het bedrijf gebruikt.

Reactietijden van SiteGround Server

Een andere duidelijke pro is dat het heel snelle serverreactietijden. De reactietijd van de server is een maat voor hoe lang het duurt voordat de server alle elementen van uw website aan de browser van een gebruiker levert.

SiteGround heeft extreem snelle serverreactietijden van gemiddeld ongeveer 190 milliseconden over een periode van zes maanden. Dat betekent dat ongeacht waar uw gegevens zijn opgeslagen, de informatie op uw site – zowel statische gegevens als dynamische gegevens – vrijwel onmiddellijk aan de browser van een gebruiker kan worden geleverd.

Waarom is dit belangrijk? Nogmaals, het heeft te maken met gebruikerservaring. U wilt dat de mensen die uw site bezoeken, zo min mogelijk tijd hebben om te overwegen weg te navigeren. Wanneer uw server zeer snel reageert, zoals hun servers, blijven uw gebruikers waarschijnlijk op uw site.

Meerdere datacenters

Een deel van de reden dat hun serverreactietijden zo snel zijn, is dat ze hun klanten toegang bieden meerdere datacenters gevestigd op strategische locaties over de hele wereld.

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u de mogelijkheid om uw favoriete serverlocatie te kiezen.

datacenters

Hoewel de snelheid waarmee gegevens worden geleverd in de loop van de jaren aanzienlijk is opgevoerd, kan de fysieke afstand tussen een gebruiker en de server de laadtijden beïnvloeden.

Om dat probleem aan te pakken, hebben ze datacenters in:

 • Amsterdam
 • Chicago
 • Londen
 • Milaan
 • Singapore

Wanneer u zich aanmeldt voor hostingservices, heeft u de mogelijkheid om te kiezen waar u uw gegevens wilt opslaan.

Gratis dagelijkse back-ups

Je weet hoe belangrijk het is maak een back-up van de gegevens op uw website. Als u dat niet doet, loopt u het risico zowel statische gegevens als dynamische gegevens te verliezen, waarvan sommige onvervangbaar kunnen zijn.

veiligheid

Als u uw site met SG instelt, moet u ervoor zorgen dat u een regelmatig back-upsysteem heeft, voor het geval er iets met uw site gebeurt. Als uw back-up echter mislukt, ze hebben je gedekt.

Zij treden op dagelijkse back-ups van alle websites van hun klanten, dus in het geval dat uw back-up mislukt of u uw gegevens om een ​​of andere reden moet terugvorderen, kunt u contact opnemen met de klantenservice en krijgen wat u nodig heeft.

Jij krijgt gratis dagelijkse back-ups (slechts één back-up per dag op de) van uw website evenals een back-up en herstel van de website service (als u zich aanmeldt voor de).

back-upfuncties

Hostingback-ups zijn als websiteverzekeringen. Gebruikersfouten, hacks, verwijderde bestanden of website-updates die fout zijn gegaan, kunnen allemaal direct worden opgelost met een back-upherstel.

 • Bekijk en beheer eenvoudig back-ups met hun gebruiksvriendelijke back-uptool met 1 klik
 • Maak en herstel snel en eenvoudig back-ups van websites met één klik
 • Vermijd gegevensverlies als gevolg van websitefouten
 • Experimenteer met website-updates die u snel ongedaan kunt maken

1-klik back-up herstelprogramma in cpanel

U kunt direct zelf back-ups maken en herstellen met de tool voor het herstellen van back-ups met 1 klik in het gebruiksvriendelijke cPanel.

Transparantie

Het is logisch dat de bedrijven waarvan u koopt transparant zijn over wat ze doen en hoe ze het doen. Het is vooral belangrijk wanneer u een bedrijf met alle inhoud op uw website gaat vertrouwen.

Ze hebben voor het grootste deel een geweldig record met transparantie. Wanneer u hun site bezoekt, zult u zien dat ze beide hun maandelijks uptime-percentage en hun jaarlijkse uptime-percentage zodat u kunt zien hoe hun sites presteren.

Ze bieden ook – gratis – de IP-adressen van al hun datacenters. Waarom is dat belangrijk? Omdat u hiermee de laadsnelheid van uw site vanuit elk van de datacenters kunt testen, zodat u degene kunt kiezen die de beste gebruikerservaring voor de bezoekers van uw site biedt.

plannen en prijzen

Ze zijn ook heel eerlijk over wat er in elk van hun plannen is opgenomen. Sommige van de duurdere abonnementen gebruiken servers met een laag volume om snellere laadtijden te garanderen. Met SiteGround weet u altijd wat u terugkrijgt voor uw geld.

Globaal bereik

Over het algemeen is de hostingindustrie erg op de Verenigde Staten gericht en dat kan een probleem zijn voor mensen die in andere landen wonen.

SiteGround is gevestigd in Bulgarije maar ze hebben een wereldwijd perspectief waardoor ze zeer toegankelijk zijn voor bedrijven en individuen over de hele wereld.

Om te beginnen accepteren ze meerdere valuta’s, waaronder:

 • Amerikaanse dollars
 • Britse ponden
 • Euro’s
 • Australische dollars

Ze hebben ook een speciale Spaanstalige pagina en gratis telefoonnummers op verschillende locaties. Ze bieden ook landspecifieke domeinnamen, waardoor lokale bedrijven gemakkelijk een domeinnaam kunnen kiezen die specifiek is voor hun land. (Ter info: ze bieden niet langer een gratis domeinnaam aan bij het aanmelden.)

State-of-the-Art beveiliging

We hebben het eerder gehad over sitebeveiliging en een van de grootste voordelen van het kiezen van uw site als host voor uw site is dat u er gerust op kunt zijn dat uw site wordt beschermd door enkele van de beste beschikbare beveiligingshulpmiddelen.

veiligheid

Naast de ingebouwde beveiligingsfuncties die we al noemden, kunt u een hele reeks andere beveiligingsfuncties krijgen die u kunnen helpen bij het beschermen van uw gegevens – en uw gebruikers.

 • Antispam-tools, waaronder SpamAssassin en SpamExperts, om uw site te beschermen tegen spammers
 • De mogelijkheid om bepaalde IP-adressen te blokkeren (erg handig als je bent aangevallen)
 • Een gratis SSL-certificaat (beschikbaar bij bepaalde abonnementen)
 • HackAlert, een add-on van $ 1 / maand die u onmiddellijk op de hoogte stelt als uw site wordt aangevallen
 • Leech Protect, een functie waarmee de beheerders van uw site kunnen voorkomen dat gebruikers hun wachtwoord of inloggegevens bekendmaken of plaatsen
 • Met hun gratis SiteCheck-tool kunt u uw site snel en gemakkelijk controleren op malware om ervoor te zorgen dat uw bezoekers worden beschermd

Ze nemen beveiliging serieus, en dat is een groot voordeel, vooral als uw site een e-commerce winkel heeft of privé-informatie van gebruikers verzamelt.

Klantenservice

Als je een ervaren webontwikkelaar bent, zul je merken dat je weinig behoefte hebt aan klantenondersteuning. Voor de rest van ons is het echter belangrijk om te weten dat we de hulp kunnen krijgen die we nodig hebben wanneer we die nodig hebben.

ondersteuning is snel

ondersteuning lost uw probleem op

De klantenondersteuning van SiteGround is werkelijk ongeëvenaard. Zoals eerder vermeld, hebt u 24/7 toegang tot livechat of telefonische ondersteuning. U krijgt meteen een melding hoeveel klanten u voor zijn en in de meeste gevallen zijn de wachttijden minimaal.

Hetzelfde geldt voor het plaatsen van een supportticket via hun website. Hun vertegenwoordigers van de klantenservice zijn vriendelijk, behulpzaam en geduldig, waardoor ze een bijzonder goede keuze zijn voor individuen en kleine bedrijven die behoefte hebben aan wat houvast.

Gratis sitemigratie

Websitemigratie is een groot gedoe als het gaat om het wisselen van webhost. Een van de vele goede dingen van SiteGround is hun gratis website-transferservice.

Deze service is niet alleen van toepassing op WordPress-sites, maar ook op andere CMS-platforms zoals Joomla en Drupal, en natuurlijk ook afzonderlijke websites en statische HTML-websites.

Hun overdrachtsservice omvat een gratis overdracht van één website (ongeacht de grootte), evenals de overdracht van e-mails, FTP-accounts, add-on-domeinen voor (voor accounts beheerd met cPanel).

gratis site-overdrachtservice

 1. Meld u aan voor SiteGround-hosting
 2. Log in op uw klantenruimte
 3. Klik op het tabblad Ondersteuning

website-overdrachtservice

Scroll een beetje naar beneden naar het gedeelte “assistent voor het instellen van de website”.

Vul het website-migratieformulier in en wacht tot ze contact met u opnemen. U zult verbaasd zijn te weten dat het proces van het overzetten van uw WordPress-site naar SiteGround binnen slechts 24-48 uur is voltooid.

TER INFO …

Ze hebben zojuist een nieuwe tool uitgebracht waarmee u eenvoudig een WordPress-site van een andere hostingprovider naar hen kunt overzetten. Ze noemen het de SiteGround Migrator.

siteground migrator-plug-in

U installeert eenvoudig hun nieuwe Migrator-plug-in op uw WordPress-site om aan de slag te gaan. Daarna zullen ze uw volledige WordPress-site automatisch overbrengen naar het doeldomein en de map die u eerder hebt opgegeven. Lees hier meer over deze tool.

Cloudflare CDN activering met één klik

Het CDN van Cloudflare is gratis inbegrepen bij alle abonnementen en in het cPanel kunt u dat doen activeer Cloudflare in slechts 1 klik.

WordPress raadt aan om een ​​CDN zoals Cloudflare te gebruiken in hun gids voor snelheidsoptimalisatie.

Met slechts een klik op de knop “activeren”, zal het Cloudflare Content Delivery Network (CDN) de inhoud van uw website in de cache opslaan en deze over meerdere datacenters over de hele wereld verspreiden.

Cloudflare in cPanel

Vervolgens navigeer je naar de tabblad Instellingen en stel de Cloudflare-instellingen in op agressieve caching, minificatie van statische bronnen, en activeer Railgun om de verbinding tussen Cloudflare en de server te versnellen. Als u dit allemaal doet, krijgt uw site snellere laadtijden.

De nadelen van SiteGround

Geen enkel webhostingbedrijf is perfect en er zijn een paar nadelen die u moet overwegen voordat u besluit SiteGround als uw webhost te gebruiken.

Limieten voor gegevensopslag

Het eerste negatieve is dat ze een vrij lage limiet hebben voor de hoeveelheid gegevens die u op uw site kunt opslaan.

Er zijn ongetwijfeld goede redenen voor deze beperkingen. Hoe meer gegevens klanten opslaan op hun gedeelde hostingservers, hoe groter de kans dat ze langzame laadtijden en reactietijden van de server ervaren.

Mensen met sites die veel afbeeldingen / video’s bevatten, kunnen echter een probleem hebben met hun opslagbeperkingen. Ze variëren van 10 GB aan de lage kant tot 30 GB aan de hoge kant. Dat is misschien genoeg voor de meeste op tekst gebaseerde sites.

De enige oplossing voor dit specifieke probleem is om te raden hoeveel opslagruimte u nodig heeft om uw site draaiende te houden en vervolgens te kijken of een van de plannen aan uw opslagbehoeften kan voldoen.

 • Beginnen: 10 GB opslagruimte (oké voor de meeste niet-CMS / niet-WordPress-sites)
 • GrowBig: 20 GB opslagruimte (oke voor WordPress / Joomla / Drupal-gedreven sites)
 • GoGeek: 30 GB opslagruimte (oké voor e-commerce en WordPress / Joomla / Drupal-gestuurde sites)

Overmatig gebruik van hulpbronnen

Ze hebben iets dat ze een maandelijkse vergoeding van ‘CPU-seconden per account’ noemen. Dit beperkt in feite hoeveel middelen uw site per maand mag gebruiken. Het potentiële probleem hier is als u deze limiet regelmatig overschrijdt, dan kunnen ze uw site in de wacht zetten tot de volgende maand wanneer uw maandelijkse vergoeding wordt gereset.

grondstof gebruik

Ze schetsen de maandelijkse middelenlimieten in hun plangegevens:

 • StartUp: Geschikt voor ~ 10.000 bezoeken per maand
 • GrowBig: Geschikt voor ~ 25.000 bezoeken per maand
 • GoGeek: Geschikt voor ~ 100.000 bezoeken per maand

Houd er echter rekening mee dat een bevriezing van overmatig gebruik kan plaatsvinden ver onder de 100.000 bezoeklimiet op het GoGeek-plan. Dus als uw website veel bezoekers trekt, zeg meer dan 3.000 bezoekers per dag, dan werkt zelfs het GoGeek-plan misschien niet voor u.

Ik zou beweren dat als je duizenden bezoekers per dag naar je site krijgt, je helemaal weg moet blijven van gedeelde hostingplannen, omdat je beter af bent met een cloudhosting of VPS-plan (ze komen met veel meer bronnen).

Plannen & Prijzen

Ze bieden drie verschillende plannen voor hun shared hosting-service; Startup, GrowBig en GoGeek.

SiteGround StartUp Plan

siteground opstartplan review

Het StartUp-abonnement begint bij slechts $ 3,95 per maand.

 • Alleen host 1-website
 • ~ 10.000 maandelijkse bezoeken
 • 10 GB webruimte
 • Essentiële kenmerken:
 • SSD-opslag
 • Gratis installatie & overdracht van de site
 • 30-dagen geld terug garantie
 • Uptime-garantie van 99,9 procent
 • 24/7 technische ondersteuning
 • Onbeperkte bandbreedte, e-mails, databases
 • Gratis SSL & HTTP / 2
 • Gratis dagelijkse back-ups
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Alleen SuperCacher statische caching
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Joomla tools
 • cPanel & SSH-toegang

StartUp is een behoorlijk fantastisch instapmodel voor beginners, maar je kunt met dit plan maar één website hosten.

SiteGround GrowBig-plan

siteground growbig plan review

Naast de standaardfuncties die u krijgt in het StartUp-plan, biedt het GrowBig-plan u premium WordPress-caching, premium-ondersteuning, dagelijkse back-ups en toegang tot een premium site-back-up- en herstelservice. Je eerste jaar Wildcard SSL-certificaat is ook gratis inbegrepen.

Het GrowBig-abonnement begint bij $ 5,95 per maand.

 • Host onbeperkte websites
 • ~ 25.000 maandelijkse bezoeken
 • 20 GB webruimte
 • Allemaal essentieel + Premium eigenschappen:
 • SuperCacher dynamisch & memcache caching
 • 30 dagelijkse back-ups
 • Prioritaire ondersteuning
 • SSD-opslag
 • Wildcard SSL-certificaat
 • Back-up & restauratiedienst
 • 2x serverbronnen
 • 2x databasebronnen
 • 2x e-mailbronnen

GrowBig is het plan waarmee ik je aanbeveel. U kunt meerdere websites hosten en u krijgt meer dan 2x de middelen (wat resulteert in een sneller ladende website) dan het StartUp-plan.

SiteGround GoGeek-plan

siteground gogeek planoverzicht

Met het GoGeek-plan krijgt u alle voordelen van de StartUp- en GrowBig-abonnementen, plus geeky-functies en 4x meer bronnen in vergelijking met het StartUp-plan.

Het GoGeek-abonnement begint bij $ 11,95 per maand.

 • Host onbeperkte websites
 • ~ 100.000 maandelijkse bezoeken
 • 30 GB webruimte
 • Allemaal essentieel & premie + geeky functies:
 • SuperCacher dynamisch & memcache caching
 • 1-klik op WordPress staging
 • SG-Git voor het maken van opslagplaatsen
 • Vooraf geïnstalleerde Git
 • Gratis PCI-conformiteit
 • Premium back-up & restauratiedienst
 • 4x serverbronnen
 • 4x databasebronnen
 • 4x e-mailbronnen

Het GoGeek-plan is voor drukbezochte of resource-intensieve websites. Het wordt geleverd met 4x snellere servers dan de StartUp-hostingplannen.

hosting prijzen

Hostingplanvergelijking

Welk plan moet ik krijgen? Dat is wat deze sectie u wil helpen ontdekken …

Het belangrijkste verschil tussen de plannen is dat met Beginnen u kunt slechts 1 website hosten. GrowBig wordt geleverd met meer serverbronnen (= sneller ladende website), je krijgt ook prioriteitsondersteuning, 30 dagelijkse back-ups (in plaats van slechts 1 met StartUp) en dynamische caching (in plaats van alleen statische caching met StartUp).

De GoGeek plan wordt geleverd met 4 keer meer serverbronnen en u kunt een staging-site maken. U krijgt ook premium back-up- en herstelservices voor websites, evenals gratis PCI-compliance.

Wil je weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de pakketten StartUp, GrowBig en GoGeek?

Hier is een vergelijking van StartUp versus GrowBig-abonnement, en GrowBig vs. GoGeek-plan.

De StartUp-, GrowBig- en GoGeek-abonnementen van SiteGround zijn allemaal redelijk geprijsd, maar de duurdere abonnementen bevatten meer serverbronnen.

SiteGround StartUp versus GrowBig Review

Alle hostingplannen van SiteGround zijn redelijk geprijsd, maar het StartUp-plan is het goedkoopste aangeboden plan. Dit is het instapplan en het komt met de minste middelen en functies. Het StartUp-plan is volgens mij het meest geschikt voor diegenen die slechts één website nodig hebben, zoals een persoonlijke of kleine bedrijfswebsite of blog.

Een belangrijk verschil tussen het StartUp- en GrowBig-plan is dat u met het vorige plan bent mag slechts één website hosten (met het GrowBig-abonnement kunt u onbeperkte websites hosten). Als u van plan bent om meerdere websites op uw ene hostingaccount te laten draaien, moet het StartUp-plan een nee-nee zijn.

Daarentegen is het GrowBig-plan beter geschikt voor eigenaren van kleine bedrijven en bloggers die WordPress gebruiken omdat je het krijgt 2x meer serverbronnen en nog veel meer functies vergeleken met het StartUp-plan.

Met GrowBig kunt u host meerdere websites, gebruik de Supercacher statische, dynamische en memcache caching-technologie (StartUp biedt alleen statische), en je krijgt een gratis wildcard SSL-certificaat. Een andere functie die het StartUp-plan mist, is back-up- en herstelfunctionaliteit. Het GrowBig-plan wordt geleverd met standaard back-up- en herstelservices.

Een ander belangrijk verschil is dat je met het StartUp-plan alleen standaardondersteuning krijgt, vergeleken met GrowBig’s premium ondersteuning. Dus als je denkt dat je een handje nodig hebt van hun vriendelijke, snelle en deskundige ondersteuningsteam, dan moet je kiezen voor het GrowBig-plan.

siteground growbig plan review

Overweeg het GrowBig-plan te kiezen als:
 • U wilt meer dan slechts één website op uw hostingaccount hosten
 • U wilt 2x meer serverbronnen (d.w.z. een sneller ladende website)
 • U wilt 30 dagelijkse back-ups in plaats van de enige dagelijkse back-up die u bij StartUp krijgt
 • U wilt eersteklas ondersteuning in plaats van de standaardondersteuning die bij StartUp wordt geleverd
 • U wilt 20 GB webopslag in plaats van de 10 GB die bij StartUp wordt geleverd
 • U wilt toegang tot hun standaard back-up- en herstelservice
 • U wilt statische, dynamische en memcache-caching in plaats van alleen statische caching die bij StartUp wordt geleverd
 • U wilt het eerste jaar een gratis wildcard SSL-certificaat

SiteGround GrowBig versus GoGeek Review

Een belangrijk verschil tussen het GrowBig versus GoGeek-plan zijn de extra serverbronnen die alleen bij de laatste worden geleverd. GoGeek wordt geleverd met 4x meer serverbronnen en minder gebruikers die de bronnen van de server delen. Dit betekent dat u een snel ladende website krijgt wanneer u kiest voor het GoGeek-plan.

Een ander verschil tussen de plannen zijn de extra “geeky” -functies die u alleen krijgt met het GoGeek-plan. Een van die functies is site staging-omgevingen, waarmee u uw live site kunt kopiëren of nieuwe code en ontwerpen kunt testen voordat u wijzigingen op uw live site publiceert. Een andere functie is Git, dat vooraf is geïnstalleerd waarmee u opslagplaatsen van uw website kunt maken.

Eindelijk komt GoGeek met hun premium website back-up- en herstelservices, en gratis PCI-conformiteit om uw e-commercesite te beschermen.

siteground gogeek planoverzicht

Overweeg het GoGeek-plan te kiezen als:
 • U wilt 4x meer serverbronnen (d.w.z. een snel ladende website) en minder gebruikers die de serverbronnen delen
 • U wilt testomgevingen, dus u kopieert uw live site of test nieuwe code en ontwerp voordat u wijzigingen op uw live site publiceert
 • U wilt 30 GB aan webopslag in plaats van de 20 GB die bij GrowBig wordt geleverd
 • U wilt gratis PCI-compliance om uw e-commercesite volledig PCI-compatibel te maken
 • Je wilt vooraf geïnstalleerde Git zodat je repositories van je website kunt maken
 • U wilt hun premium back-up- en herstelservice, in plaats van de basisservice die bij GrowBig wordt geleverd

Welk hostingplan is het beste voor u?

Nu weet u welke plannen zij aanbieden en bent u nu hopelijk in een betere positie om het beste shared hostingplan voor uw behoeften te kiezen. Vergeet niet dat je later altijd kunt upgraden naar een hoger plan.

Op basis van mijn eigen ervaring, hier is mijn aanbeveling voor jou:

 • Ik raad u aan om u aan te melden bij het StartUp-plan als u van plan bent een eenvoudig programma uit te voeren statische of HTML-site.
 • Ik raad u aan om u aan te melden bij het GrowBig-plan (dit is het plan dat ik gebruik) als u van plan bent een WordPress, Joomla of een door CMS aangedreven site.
 • Ik raad u aan om u aan te melden bij het GoGeek-plan als u van plan bent een e-commerce site of als je WordPress / Joomla staging en Git nodig hebt Kenmerken.

Veelgestelde vragen over SiteGround

Hier vindt u antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Wat is SiteGround.com?

SiteGround is een webhostingbedrijf dat een scala aan diensten aanbiedt, van shared hosting, cloud hosting, WordPress hosting, VPS en reseller hosting, tot dedicated servers en enterprise hosting. SiteGround is opgericht in 2004 en heeft wereldwijd meer dan 800.000 domeinnamen. Het bedrijf is onafhankelijk eigendom (SiteGround is GEEN eigendom van EIG) en het hoofdkantoor is gevestigd in Sofia, Bulgarije, en heeft datacenters in Chicago, Londen, Amsterdam en Singapore. Ze hebben een A-rating van BBB. De officiële website is www.siteground.com. Lees meer op hun Wikipedia-pagina.

Heeft SiteGround een geld-terug-garantie?

Ja. Ze bieden een geld-terug-garantie van 30 dagen. U kunt uw service binnen de eerste 30 dagen annuleren en u ontvangt een volledige terugbetaling. De geld-terug-garantie dekt geen domeinnamen, cloud of dedicated serverhosting.

Welke betalingsmethoden accepteert SiteGround?

Ze accepteren betaling via creditcards zoals Visa en MasterCard, en u kunt zelfs betalen via PayPal (u moet echter contact opnemen met de klantenservice om de PayPal-betalingslink te verkrijgen). Betalingen kunnen één, twee of drie jaar van tevoren worden gedaan. U kunt ook maandelijks betalen, maar voor het maandelijks betalen worden setupkosten in rekening gebracht.

Moet ik een datacenterlocatie kiezen?

Ja, bij het aanmelden kunt u uw favoriete datacenterlocatie kiezen. Ze hebben datacenters in Chicago, Londen, Amsterdam en Singapore.

Biedt SiteGround gratis websitemigratie aan?

Ja, zij zullen kosteloos één bestaande website voor u migreren, hoe klein of groot uw site ook is. En dat doen ze zonder downtime. Hun site-migratiedienst omvat alle soorten websites, inclusief WordPress en door Joomla aangedreven websites. U dient uw sitemigratieverzoek in in uw klantenruimte. Als u extra hulp nodig heeft, bieden ze 24/7 ondersteuning om uw site snel aan de slag te krijgen.

Zal SiteGround back-ups maken van mijn website?

Ja, het StartUp-plan bevat één site-back-up per dag en de GrowBig- en GoGeek-plannen voeren 30 back-ups per dag van uw website uit. GrowBig en GoGeek wordt ook geleverd met een 1-klik site herstelservice. U kunt op elk moment ook handmatige back-ups maken via het cPanel.

Wat is de uptime-garantie van SiteGround?

SiteGround garandeert een uptime van 99,99%. Als ze dit niet verstrekken, zullen ze u een accountkrediet verstrekken. U kunt de uptime bewaken vanuit uw klantenruimte.

Hoe kan ik contact opnemen met Siteground-ondersteuning?

Als u problemen ondervindt met uw website of facturering of accountondersteuning nodig heeft, kunt u 24/7 contact met hen opnemen. Ze bieden hulp bij het onboarding van nieuwe accounts, gratis websitetransfers en doorlopende assistentie op elk moment via e-mail / tickets (10 minuten antwoordtijd), livechat (onmiddellijke antwoordtijd) of telefoon (onmiddellijke antwoordtijd). Hun telefoonnummers zijn 1.866.605.2484 (VS), 44.800.8620379 (VK), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Spanje) of 1.800.828.9231 (rest van de wereld).

Biedt SiteGround SSL en CDN aan?

Ja. Alle abonnementen worden geleverd met een gratis SSL-certificaat. Het StartUp-abonnement bevat een gratis Let’s Encrypt SSL, terwijl de GrowBig- en GoGeek-abonnementen worden geleverd met een gratis Wildcard SSL-certificaat. Gratis CDN van CloudFlare is ook inbegrepen bij alle abonnementen.

Is SiteGround goed voor WordPress-hosting?

Ja. Alle pakketten worden geleverd met volledig beheerde WordPress-hosting, wat betekent dat automatische WordPress-kernupdates en -patching, automatische WordPress-installatie bij het instellen van een account, functies zoals de SuperCacher caching-plug-in, site-staging en 100% gratis site-overdrachtsservice.

Daarbovenop. Ze zijn geweest twee jaar op rij verkozen tot de # 1 WordPress-host nu (# 1 in de poll van 2017 en # 1 in de poll van 2016 door WPhosting Facebook Group). En het wordt algemeen erkend voor gebruik in verschillende landen lokaal, zoals Australië en in het Verenigd Koninkrijk.

Wordt SiteGround geleverd met Solid State Drives (SSD’s)?

Ja. Alle abonnementen worden geleverd met SSD. SSD zorgt er naast NGINX, PHP7 en HTTP / 2 voor dat uw site zeer snel laadt.

Heb ik de SG Site Scanner nodig?

Als je de extra bescherming wilt. SG Site Scanner (voorheen HackAlert genoemd) wordt mogelijk gemaakt door Sucuri en is een premium malwaredetectie- en vroegtijdig waarschuwingssysteem om uw site te helpen beschermen en kost $ 19,80 / jaar.

Zijn SiteGround-recensies op Reddit en Quora betrouwbaar??

Ja, Quora en Reddit zijn beide goede plaatsen om recensies van echte mensen en klanten over hen te lezen. Je kunt goede SiteGround-recensies vinden op Reddit en op Quora. Je kunt ook recensies lezen op Yelp en TrustPilot.

Wat is het beste SiteGround-alternatief?

SiteGround is de webhost die ik voor deze site gebruik en het is het webhostingbedrijf dat ik aanbeveel. Maar als u webhosts onderzoekt (wat ik u aanbeveel) en op zoek bent naar goede alternatieven voor SiteGround, dan is hier mijn lijst met concurrenten. Ik geloof dat de beste alternatieven voor SiteGround A2 Hosting zijn (vrijwel identieke functies maar biedt iets snellere / betere serversnelheidstechnologieën) en InMotion Hosting (opnieuw vrijwel dezelfde functies, maar wordt geleverd met een gratis domeinnaam en een terugbetalingsbeleid van 90 dagen) ). Bluehost is ook een voor de hand liggend alternatief voor SiteGround, Bluehost review hier

Waar vind ik een SiteGround-couponcode?

Je zult er geen vinden omdat ze niet de mogelijkheid hebben om een ​​promotiecode in te voeren. Dus als je online een SiteGround-couponcode hebt gevonden, dan is het een nepcode. Ze voeren echter verschillende promoties uit (meestal tijdens grote feestdagen zoals Black Friday), want dat is de enige keer dat ze promo’s en kortingsprijzen aanbieden.

Hoeveel kost SiteGround-hosting?

SiteGround biedt drie gedeelde hostingplannen, het goedkoopste plan Beginnen is $ 3,95, GrowBig is $ 5,95 per maand en GoGeek is $ 11,95 per maand. Ze hebben ook 4 cloud-hostingplannen. De Binnenkomst plan is $ 80 per maand, Bedrijf is $ 120 per maand, Business Plus is $ 160 per maand en Super kracht is $ 240 per maand. Ga hier naar hun website voor meer informatie over hun plannen en de functies.

Is SiteGround een goed hostingbedrijf?

Ze bieden gedeelde hosting, WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, cloudhosting, dedicated servers en enterprise hostingplannen. De webhosting van SiteGround is ‘met zorg gemaakt’ om topserversnelheid, ongeëvenaarde beveiliging en 24/7 snelle en deskundige ondersteuning te garanderen. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom SiteGround een goede webhost is om u aan te melden.

Snelheid en inzetbaarheid

Al hun webhostingplannen worden geleverd met de nieuwste snelheidstechnologieën zoals SSD-schijven, NGINX, HTTP / 2, PHP7 en gratis Cloudflare CDN. Met andere woorden, als u uw website bij hen host, wordt deze supersnel geladen!

Hostingbeveiliging

Ze nemen beveiliging serieus en bieden unieke beveiligingsoplossingen zoals gratis dagelijkse back-ups en herstel van sites, malwarescans en DDOS-beveiliging en SSL-certificaten. Krijg de beste beveiligings- en back-upservices met hun interne technische oplossingen!

WordPress

Ze bieden gebruiksgemak beheerde WordPress-hosting op al hun plannen, wat betekent automatische WordPress kernupdates en patchen, automatische WordPress-installatie op accountconfiguratie, plus functies zoals de SuperCacher caching plugin, site staging en 100% gratis site transfer service. Ze bieden ook managed WooCommerce-hosting op PCI-compatibele servers. Het is geen wonder dat WordPress.org ze onderschrijft!

Ondersteuning

Ze zijn toonaangevend in de branche nieuwe hulp bij het aan boord gaan, gratis websiteoverdrachten en doorlopende hulp en ondersteuning op elk moment via telefoon, chat of e-mail. Geen wonder dat ze consistent bijna 100% klanttevredenheid behalen!

Dus .. raad ik SiteGround aan?

Ja – ik raad SiteGround ten zeerste aan.

Vooral nu ik SiteGround nu gebruik (ik ben op het GrowBig-plan). Want onthoud, niet zo lang geleden besloot ik deze site naar hen te verplaatsen.

Ze bieden een zeer betaalbare en betrouwbare webhostingservice voor uw website.

Zij hebben toonaangevende en indrukwekkende uptime-niveaus, snelle servers, sterke beveiligingsfuncties en uitstekende klantenservice die de concurrentie verlaten in de achteruitkijkspiegel.

De weinige nadelen om ze als uw webhost te kiezen, zijn naar mijn mening ruimschoots gecompenseerd door de voordelen.

Op voorwaarde dat uw site de bronnenlimieten niet overschrijdt, kunt u erop vertrouwen dat uw site snel wordt geladen, beschikbaar is wanneer u deze nodig heeft en veilig is om uw gegevens en de privacy van uw bezoekers te beschermen.

Als je nog steeds op het hek zit over SiteGround, profiteer dan van hun 30-dagen geld terug garantie, wat betekent dat u ze kunt “uitproberen” en als u niet tevreden bent, krijgt u uw geld terug.

SiteGround biedt uitstekende hosting dat zit boordevol extra functies en ze zijn meestal niet de goedkoopste webhost die er is.

Desalniettemin komen hun prijzen op dit moment overeen met enkele van de goedkoopste hostingconcurrenten in het bedrijf (van slechts $ 3,95 per maand, een daling van $ 11,95 per maand).

NOVEMBER 2018 UPDATE: Ik gebruik SiteGround niet langer om deze website te hosten. Ik ben nu bij Cloudways. Ik was niet ontevreden over SiteGround of zoiets, het is alleen dat Cloudways de prestaties beter aankan omdat deze website blijft groeien.

FTC-openbaarmaking: om u de laagst mogelijke prijs te geven, verdien ik een commissie als u besluit te kopen via mijn SiteGround-beoordelingslinks.

Door op deze link te klikken, kunt u uw website alleen hosten $ 3,95 per maand (vanaf $ 11,95 per maand).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map