SiteGround gjennomgang

Siteground regnes som et av de beste webhotellbedriftene der ute. Men kan du si, kan de virkelig være det AT flink? Alvor! Vel, det er akkurat dette SiteGround-gjennomgang tar sikte på å finne ut av det.


Gå til SiteGround.com

Jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk til å begynne med, men det forandret seg raskt. Faktisk så mye at jeg flyttet dette nettstedet til dem på GrowBig GoGeek-planen deres.

TL; DR: SiteGround har satt en ny bransjestandard når det kommer til høy ytelse hosting og WordPress hosting tjenester. Mens de blir slått av pris- og tilleggsbonuser av konkurrenter som Bluehost, gjør SiteGround mye bedre når det kommer til ytelse og kjernevisningsfunksjoner. Hvis hastighet og sikkerhet på nettstedet betyr noe mer for deg, bør du betale litt mer og bruke SiteGround.

På grunn av deres dedikasjon til oppetid, hastighet, sikkerhet og støtte – det er virkelig den overlegne webverten akkurat nå! Og jeg er ikke den eneste som ❤️ dem.

SiteGround er # 1 favoritt på webhotell i mange undersøkelser / avstemninger på Facebook:

facebook undersøkelserSjekk avstemningene på Facebook:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/groups/ wphosting / permalink / 1327545844043799 /

Deres hastighetsteknologi er det viktigste folk liker mest. De får også positive tilbakemeldinger og rangeringer på Twitter:

rangeringer av siteground på twitterOverveldende positive anmeldelser på Twitter

I denne SiteGround-gjennomgangen vil jeg se på de viktigste funksjonene i SiteGround, hvordan prisplanene deres er, og gå gjennom fordeler og ulemper (fordi de ikke er 100% perfekte) for å hjelpe deg med å gjøre deg opp en mening før du registrerer deg opp med SiteGround for din webside, blogg eller nettbutikk.

Dette nettstedet er hostet av SiteGround og de siste par månedene har jeg overvåket og analysert oppetid, hastighet og generell ytelse for å se hvor bra nettstedet mitt fungerer med dem. Jeg har til og med satt opp et teststed ved å bruke standard WordPress-tema. Du kan hoppe rett til .

Bare gi meg ti minutter av tiden din, så vil jeg gi deg alle “må-vite” fakta, så svarer jeg spørsmål som.

 • Hvor mye koster hosting?
 • Hva er forskjellen mellom StartUp, GrowBig & GoGeek?
 • Får jeg velge en serverplassering?
 • Hva er fordeler og ulemper ved å bruke dem?
 • Som er den beste planen for WordPress-nettsteder?
 • Vil de ta automatiske sikkerhetskopier av nettstedet mitt?
 • Hva gjør de for å få fart på nettstedet mitt?
 • Kommer det med SSD? Hva med CDN & SSL?
 • Vil de hjelpe med å overføre nettstedet mitt til dem?
 • Hva er deres SuperCacher-plugin for WordPress??

Når du er ferdig med å lese dette vil du vite om det er riktig (eller feil) webhotell for deg å bruke.

SiteGround tilbyr suveren hosting som er fullpakket med ekstra funksjoner, og de er vanligvis ikke den billigste webhotellet der ute.

Likevel samsvarer prisene akkurat nå med noen av de billigste i bedriften (fra $ 3,95 per måned, ned fra $ 11,95 i måneden).

Ved å klikke på denne lenken kan du bare være vertskap for nettstedet ditt $ 3,95 per måned (ned fra 11,95 dollar i måneden).

Contents

Denne SiteGround-gjennomgangen vil dekke:

1. Hovedfunksjoner

Her vil jeg dekke og hva SGs webhotell-tjenester kommer med.

2. Liste over proffer & ulemper

Her skal jeg gå nærmere inn på og dekke hva (eller hoppe rett til eller).

3. Hosting planer & priser

Her vil jeg dekke og hva funksjonene er for hver plan.

4. Anbefaler jeg SiteGround?

Her er min der jeg forteller deg om jeg anbefaler dem, eller om det er bedre å registrere deg hos en konkurrent.

Når du setter opp et nettsted, spesielt et som vil tjene som inntektskilde, må du vite at du kan stole på at verten din gir gode tjenester og støtte.

Hvis nettstedet ditt er nede eller har tekniske feil som påvirker brukernes opplevelse, vil du ende opp med å tape penger. Noe som ikke er Bueno!

Så la oss snakke om SiteGround. Hva gjør dem spesielle? Hvorfor fantes det så mange mennesker om dem?

#Interessant fakta

WordPress Hosting er en lukket Facebook-gruppe med nesten 7000 medlemmer utelukkende dedikert til WordPress-hosting.

Hvert år blir medlemmene bedt om å stemme på sin favoritt webhotell. Kan du gjette hvilken WordPress webhotell som fikk flest stemmer?

Det er riktig. SiteGround er kåret til WordPress-vert nr. 1 i to år på rad nå (nr. 1 i avstemningen i 2017 og nr. 1 i 2016s avstemning)

facebook avstemningWPhosting Facebook Group

Denne SiteGround-gjennomgangen (2020-oppdateringen) vil diskutere SGs primære funksjoner og snakke om hvorfor du bør vurdere å bruke den til hosting-behovene dine.

Før jeg hopper inn i vurderingen her, vil jeg gi deg en rask oversikt over hva SiteGround er og hva de tilbyr.

Om SiteGround

 • SiteGround ble grunnlagt i 2004 og hovedkvarteret ligger i Sofia, Bulgaria.
 • De tilbyr en rekke hosting-tjenester; fra delt hosting, netthosting, WordPress hosting, VPS, forhandlervert, til dedikerte servere og enterprise hosting.
 • Alle planer følger med administrert WordPress hosting.
 • Er en offisiell samarbeidspartner av WordPress.org
 • Gratis SSD-stasjoner kommer inkludert på alle delte hostingplaner.
 • Servere drives av Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 og NGINX + hurtigbuffer
 • Alle kunder får en gratis SSL-sertifikat (La oss kryptere) og CloudFlare CDN.
 • Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Offisiell webside: www.siteground.com

La oss nå dykke ned i anmeldelsen ..

Hovedtrekkene

De har massevis av gode funksjoner, men det er fire hovedfunksjoner som virkelig skiller dem fra andre webverter der ute.

Dette er med på å forklare hvorfor SiteGround anbefales av WordPress, Joomla og Drupal, og hvorfor det får så entusiastisk brukerstøtte og gode kundevurderinger.

anbefalt av wordpress, joomla og drupalAnbefalt webhotell av WordPress, Joomla og Drupal

Serverhastighet

Når det gjelder å lage et nettsted brukervennlig, er en av de viktigste sakene hastighet.

Når jeg flyttet dette nettstedet til dem, hadde jeg øyeblikkelig et mye raskere nettsted for lasting.

For å teste dette brukte jeg Byte Check, et verktøy som måler tid til første byte (TTFB). Med andre ord, det måler responsen til en webserver.

Resultatene var intet mindre enn fantastiske. Faktisk gikk min hjemmeside tid til første byte fra 2,3 sekunder ned til 0,2 sekunder når jeg byttet om.

bytecheck test før og etter

Ved hjelp av GTmetrix gikk ladetiden til hjemmesiden min fra 6,9 sekunder ned til 1,6 sekunder etter at jeg flyttet siden. Det er en 5,3 sekunder raskere lastetid!

gtmetrix før og etter

Min hjemmeside lastehastighet ved hjelp av Pingdom gikk fra 4,96 sekunder ned til 581 millisekunder etter at jeg flyttet over. Det er ganske utrolig!

pingdom før og etter

Nettsteder som lastes sakte vil sannsynligvis ikke stige til topps i noen nisje.

serverhastighet

Hvorfor? Fordi nettbrukere er notorisk utålmodige. Studier viser faktisk at hvis en side ikke har lastet inn på tre sekunder, sannsynligvis vil brukerne navigere bort på jakt etter noe raskere – og jo lenger ventetiden er, jo flere vil du miste.

Som et resultat tar SiteGround nettstedets hastighet på alvor. Og deres ekspertutviklere jobber alltid med ny teknologi for å forbedre lastetidene for nettstedet – og det viser.

hastighetsteknologi

Her er noen av de spesifikke teknologiene de bruker for å garantere rask lastetid for kundene:

 • SiteGrounds infrastuktur drives av Google Cloud med SSD-vedvarende lagring og ultra-raskt nettverk.
 • Solid State-stasjoner (SSD-er) er opptil tusen ganger raskere enn vanlige stasjoner. Alle databasene og nettstedene som er vert for SiteGround bruker SSD-er til lagring.
 • NGINX webserverteknologi hjelper med å øke hastigheten på lastingstiden for statisk innhold på nettstedet ditt. Alle SG-kunders nettsteder får fordelen med NGINX webserverteknologi.
 • Nettcache spiller en nøkkelrolle i å laste inn dynamisk innhold fra nettstedet ditt. De har bygget sin egen hurtigbufremekanisme, SuperCacher, som er avhengig av NGINX reverse proxy. Resultatet er raskere lasting av dynamisk innhold og bedre optimalisering av nettstedets hastighet.
 • Gratis Content Delivery Network (CDN) og HTTP / 2 og PHP7 aktiverte servere hjelper med å få fart på lastetidene rundt om i verden ved å gjøre innholdet ditt mer tilgjengelig.
 • Var den første webverten som ga ut PHP 7.3 (24. oktober 2018)

I tillegg til alt det ovennevnte, utfører de regelmessige oppdateringer til teknologien sin for å sikre at nettstedene de vert ikke henger fordi de ikke følger med på teknologiske endringer. Resultatet er de raskeste lastetidene som er tilgjengelige.

Sikkerhet

Det virker som om det knapt går en dag uten nyheter om noe nytt sikkerhetsbrudd på nettet. Enkeltpersoner, selskaper og til og med statlige enheter har blitt utsatt for vold.

Sannheten er at sikkerhet er en stor bekymring for alle som eier et nettsted.

sikkerhetsegenskaper

SiteGround tilbyr noen av de mest pålitelige sikkerhetene som er tilgjengelige. Du må fortsatt gjøre en del for å holde nettstedet ditt trygt, men her er noen av sikkerhetsfunksjoner som gjør dem unike.

 • Stedsisolering sikrer at nettstedet ditt ikke blir negativt påvirket hvis det er et sikkerhetsbrudd på et av de andre nettstedene på serveren din. Tenk på det som en vertsbrannmur som beskytter nettstedet ditt mot hackere.
 • Alle serverne deres støtter HTTP / 2-teknologi, som er det sikreste alternativet som er tilgjengelig. Mange webverter er bak i dette området, men ikke SG.
 • Alle kundene får fordelen av sine nettapplikasjonsbrannmur (WAF), som beskytter mot sikkerhetsbrudd og oppdateres regelmessig.
 • Proaktive lapper sendes til alle klienter når nye trusler dukker opp.

De kjører også regelmessig virus- og malware-skanninger på nettstedet ditt og send rapporter for å varsle deg om resultatene, slik at du alltid vet hva som skjer med nettstedet ditt. Det er noe av det brukerne liker med webhotellet deres.

I 2018 var SiteGround ekstremt vellykket med å holde kundesider godt sikret. De svarte på tre ganger flere trusler sammenlignet med i fjor. Statistisk sett:

 • Skrev 250 nye tilpassede brannmurregler
 • Lagt til 125 livepatch kjernemoduler
 • Reduserte 186 DDOS-angrep
 • Stoppet 7 millioner angrep fra brute-force
 • Stoppet 160M dårlige botforespørsler til kundens nettsteder
 • hver dag med sin anti-bot AI-løsning

Kundeservice

En vertstjeneste kan ha avansert teknologi og god sikkerhet, men for de fleste er det det som skjer når ting går galt som betyr mest.

kunde-tweet

SG er et selskap som er stolte av kundestøtte. De gjør kundeservice prioritert, og det vises i gjennomgangene og gjennom lojaliteten til kundene.

kundeservice

Fakta er at responstiden deres etterlater konkurrentene i støvet.

Deres nærmeste konkurrent har en gjennomsnittlig responstid for en supportbillett på 44 minutter – men SiteGrounds responstid er bare åtte minutter.

De tilbyr tre måter å få støtte:

 • Live chat-systemet vil gi deg et øyeblikkelig svar og er tilgjengelig 24 timer i døgnet
 • På samme måte er telefonsupport bemannet døgnet rundt og vil gi deg et øyeblikkelig svar
 • Ved å sende en billett får du svar på under 10 minutter – og denne svartiden er enda mindre hvis du har betalt for en av de prioriterte tjenestene deres

I stedet for å vente timer (eller til og med dager) på hjelp med nettstedet ditt, kan du stole på at denne webverten gir deg et raskt svar. Det betyr selvfølgelig at du kan gi de samme utmerkede tjenestene til brukerne på nettstedet ditt.

SiteGround WordPress hosting

Som nevnt tidligere, er WordPress det mest populære CMS i verden. I tillegg til å drive med knappe 30% 33% av alle Internett-nettsteder, er det også ansvarlig for å levere så mye som 60% av nettinnholdet over hele verden.

automatisk wordpress installasjon

Derfor får du med SiteGround administrert WordPress hosting med alle hostingplaner, sammen med mange gode funksjoner:

siteground administrerte wordpress vertsverktøy

Her er noen av de beste WordPress-relaterte funksjonene:

 • Alle planer kommer med fullt administrert WordPress-hosting.
 • Vanlige, automatiske WordPress-oppdateringer sikrer at du alltid har den nyeste versjonen av WordPress. Dette alternativet er inkludert i alle planer.

administrert wordpress hosting

 • Automatiske oppdateringer av installerte WordPress-plugins er også tilgjengelig på alle planer.
 • Teamet holder øye med WordPress-sårbarheter og skriver brannmur WAF-oppdateringer for å beskytte deg mot dem.
 • Deres hastighetsteknologier, som ble beskrevet ovenfor, er spesielt rettet mot å hjelpe WordPress-nettsteder å laste så raskt som mulig.

Du får også dra nytte av deres eksklusive SuperCacher-plugin, som er en innebygd cache-plugin som øker antall treff nettstedet ditt kan takle. Dette betyr at nettstedet ditt vil laste raskere, selv når du opplever en tilstrømning av uventet nettstedstrafikk.

siteground supercacher

Husk at StartUp-planen bare kommer med statisk hurtigbufring, og at den kommer med både statisk, dynamisk og Memcache-hurtigbuffer.

Her er en forklaring på forskjellene.

Mens WordPress er deres hovedfokus – som er fornuftig, gitt WordPress ‘dominans av markedet – er de også en anbefalt partner for både Joomla og Drupal innholdsstyringssystemer.

Funksjonene nevnt over gjør dem til en favoritt blant både enkeltpersoner og selskaper som ønsker forsikring om 99,99% oppetid, rask lasting av nettsteder, topp moderne sikkerhet og topp kundeservice..

Lastetid & Oppetidstest

I løpet av de siste par månedene har jeg det overvåket og analysert oppetid, hastighet og total ytelse av teststedet mitt som er vert på SG.

Testnettstedet mitt har hatt en gjennomsnittlig oppetid på 99,99%, noe som er 0,2% bedre enn industristandarden 99,79%, som er det de lover sine kunder, og en gjennomsnittlig lastetid på siden på under 1 sekund.

 • Januar 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 750 ms
 • Februar 2018 gjennomsnittlig oppetid: 99,99% – gjennomsnittsbelastningstid: 730 ms
 • Mars 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 760 ms
 • April 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 720 ms
 • Mai 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 700 ms
 • Juni 2018 gjennomsnittlig oppetid: 99,99% – gjennomsnittsbelastningstid: 790 ms
 • Juli 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 705 ms
 • August 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 815 ms
 • September 2018 gjennomsnittlig oppetid: 99% – gjennomsnittsbelastningstid: 700 ms
 • Oktober 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 780 ms
 • November 2018 gjennomsnittlig oppetid: 99,95% – gjennomsnittsbelastningstid: 830 ms
 • Desember 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 790 ms
 • Januar 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100% – gjennomsnittsbelastningstid: 720 ms

Fordeler og ulemper med SiteGround

Funksjonene de tilbyr sine webhotellklienter er imponerende, men å dekke de tekniske aspektene ved tjenesten deres gir deg ikke virkelig et inntrykk av hva du velger SiteGround kan gjøre for deg på et praktisk nivå.

La oss se på noen av de virkelige fordeler og ulemper ved å bruke dette vertsselskapet. Som du vil se, det er mye mer fordeler enn ulemper – noe som ikke er overraskende gitt deres forpliktelse til dyktighet.

Fordelene med SiteGround

Fordelene med å bruke SiteGround til å være vertskap for nettstedet ditt er ubestridelige. Dette er et selskap som er stolte av utmerket service – og det viser det.

SiteGround Uptime Garanti

Hvis du har brukt noe tid på å shoppe en webvert, er du kjent med viktigheten av oppetid. Et vertsfirmas oppetidsprocent forteller deg hvor ofte du i gjennomsnitt kan forvente at nettstedet ditt er “nede” eller utilgjengelig.

oppetid

Det er ikke mulig for noen hostingtjeneste å kreve 100% oppetid, siden det er for mange variabler i spill til å være sikre på at det aldri vil være noen nedetid. Imidlertid gjør de det garanterer en oppetid på 99,99%.

Det er imponerende av enhver standard, og de lever opp til det. De bruker overvåkningsprogramvare som varsler dem umiddelbart når det er strømbrudd og jobber raskt for å løse eventuelle problemer.

For å sette dette i perspektiv, betyr 99,99% oppetid at nettstedet ditt kan være nede i litt over fire timer i løpet av en seks måneders periode.

Opptidsprosentene deres er virkelig imponerende. Det gjennomsnittlige gjennomsnittet er 99,99% oppetid, og en titt på nettstedet deres i april 2017 avslørte:

 • Gjennomsnittlig månedlig oppetid for de siste 30 dagene på 99.999%
 • En årlig gjennomsnittlig oppetid for de siste 365 dagene på 99.996%

Rent praktisk trenger kundene nesten aldri å bekymre seg for at nettstedene ikke er tilgjengelige.

SiteGrounds belastningstider

Jeg har allerede snakket om hastighetsteknologien som de bruker for å minimere lastetidene for WordPress-nettsteder, men hva betyr det praktisk sett?

kvitring

Tidligere nevnte jeg at de fleste Internett-brukere vil gi et nettsted tre sekunder å laste før de vurderer å navigere vekk. Det er ikke mye tid, så hvis du vil holde på besøkende på nettstedet, må lastetidene dine være veldig raske.

lastetid og serverytelse

Nettsteder som er vert på SiteGround har en gjennomsnittlig lastetid på 1,3 sekunder per side. Det er veldig raskt, og det taler til effektiviteten til hastighetsteknologien selskapet bruker.

SiteGround Server responstid

En annen tydelig proff er at den har veldig raske responstider på serveren. Serverens responstid er et mål på hvor lang tid det tar serveren å levere alle elementene på nettstedet ditt til en brukers nettleser.

SiteGround har ekstremt raske responstider på serveren i gjennomsnitt rundt 190 millisekunder over en seks måneders periode. Det betyr at uansett hvor dataene dine er lagret, kan informasjonen på nettstedet ditt – både statiske data og dynamiske data – leveres til en brukers nettleser nesten øyeblikkelig.

Hvorfor betyr dette noe? Igjen, det har med brukeropplevelse å gjøre. Du vil at folkene som besøker nettstedet ditt skal ha så lite tid som mulig til å vurdere å navigere bort. Når serveren din reagerer veldig raskt, som deres servere gjør, vil brukerne dine sannsynligvis bo på nettstedet ditt.

Flere datasentre

Noe av grunnen til at serverens responstid er så rask, er at de tilbyr kundene tilgang til flere datasentre lokalisert på strategiske steder over hele verden.

Når du registrerer deg får du muligheten til å velge din foretrukne serverplassering.

datasentre

Selv om datahastigheten som helhet har økt raskt gjennom årene, kan den fysiske avstanden mellom en bruker og serveren påvirke lastetidene.

For å løse problemet har de datasentre i:

 • Amsterdam
 • Chicago
 • London
 • Milan
 • Singapore

Når du registrerer deg for hosting-tjenester, har du muligheten til å velge hvor du vil at dataene dine skal lagres.

Gratis daglige sikkerhetskopier

Du vet hvor viktig det er å ha ta sikkerhetskopi av dataene på nettstedet ditt. Hvis du ikke gjør det, risikerer du å miste både statiske data og dynamiske data, hvorav noen kan være uerstattelige.

sikkerhet

Hvis du konfigurerer nettstedet ditt med SG, må du sørge for å ha et vanlig backup-system på plass, i tilfelle noe skulle skje med nettstedet ditt. Imidlertid i tilfelle sikkerhetskopien mislykkes, de har deg dekket.

De opptrer daglige sikkerhetskopier av alle kundene sine nettsteder, så i tilfelle sikkerhetskopien mislykkes eller du trenger å gjenvinne dataene dine av en eller annen grunn, kan du kontakte kundeservice og få det du trenger.

Du får gratis daglige sikkerhetskopier (bare en sikkerhetskopi per dag på) av nettstedet ditt, samt en sikkerhetskopiering og restaurering av nettstedet service (hvis du registrerer deg for).

sikkerhetskopifunksjoner

Hosting backup er som nettsted forsikring. Brukerfeil, hacks, slettede filer eller nettstedoppdateringer har gått galt, alt kan løses umiddelbart med en sikkerhetskopi av sikkerhetskopi.

 • Se og administrer sikkerhetskopier enkelt med det enkle å bruke 1-klikk sikkerhetskopieringsverktøyet
 • Lag og gjenopprett sikkerhetskopiering av nettsteder raskt og enkelt med ett klikk
 • Unngå tap av data på grunn av feil på nettstedet
 • Eksperimenter med nettstedoppdateringer som du raskt kan angre

1-klikk gjenopprettingsverktøy i cpanel

Du kan opprette og gjenopprette sikkerhetskopier umiddelbart av deg selv ved å bruke 1-klikk gjenopprettingsverktøyet i det enkle å bruke cPanel.

åpenhet

Det er naturlig å ønske at selskapene du kjøper fra skal være transparente om hva de gjør og hvordan de gjør det. Det er spesielt viktig når du skal stole på et selskap med alt innholdet på nettstedet ditt.

De har for det meste en flott plate med åpenhet. Når du besøker nettstedet deres, vil du se at de viser begge sidene sine månedlig oppetaksprosent og deres årlige oppetaksprosent slik at du kan se hvordan nettstedene deres presterer.

De tilbyr også – gratis – IP-adresser for alle deres datasentre. Hvorfor betyr det noe? Fordi det lar deg teste lastehastigheten til nettstedet ditt fra hvert av datasentrene, slik at du kan velge det som vil gi den beste brukeropplevelsen til besøkende på nettstedet.

planer og priser

De er også veldig ærlige om hva som er inkludert i hver enkelt av planene deres. Noen av de dyre prisene planlegger brukerne med lite volum for å sikre raskere lastetid. Med SiteGround vet du alltid hva du får i retur for pengene dine.

Global rekkevidde

Som helhet er vertsindustrien veldig sentralt i USA, og det kan være et problem for folk som bor i andre land.

SiteGround er basert i Bulgaria men de har et globalt perspektiv som gjør dem svært tilgjengelige for selskaper og enkeltpersoner over hele kloden.

Til å begynne med godtar de flere valutaer, inkludert:

 • Amerikanske dollar
 • Britiske pund
 • euro
 • Australske dollar

De har også en dedikert spanskspråklig side og gratis telefonnummer på forskjellige steder. De tilbyr også landspesifikke domenenavn, noe som gjør det enkelt for lokale selskaper å velge et domenenavn som er spesifikt for deres land. (FYI de ikke lenger tilbyr et gratis domenenavn når du registrerer deg.)

State-of-the-Art sikkerhet

Vi snakket tidligere om sikkerheten til nettstedet, og en av de største fordelene med å velge dem som vert for nettstedet ditt, er at du har tryggheten til å vite at nettstedet ditt er beskyttet av noen av de beste sikkerhetsverktøyene som er tilgjengelige.

sikkerhet

I tillegg til de innebygde sikkerhetsfunksjonene som vi allerede nevnte, kan du få en rekke andre sikkerhetsfunksjoner som kan bidra til å beskytte dataene dine – og brukerne dine.

 • Anti-spam-verktøy, inkludert SpamAssassin og SpamExperts, for å beskytte nettstedet ditt mot spammere
 • Muligheten til å sperre visse IP-adresser (veldig nyttig hvis du har blitt utsatt for et angrep)
 • Et gratis SSL-sertifikat (tilgjengelig med visse planer)
 • HackAlert, et tillegg på $ 1 / måned som vil varsle deg umiddelbart hvis nettstedet ditt er under angrep
 • Leech Protect, en funksjon som lar administratorene av nettstedet ditt forhindre brukere i å gi ut eller legge ut passord eller innloggingsinformasjon
 • Deres gratis SiteCheck-verktøy lar deg raskt og enkelt sjekke nettstedet ditt for malware for å sikre at besøkende er beskyttet

De tar sikkerhet på alvor, og det er en stor proff, spesielt hvis nettstedet ditt har en e-butikk eller samler inn privat informasjon fra brukere.

Kundeservice

Hvis du er en erfaren nettutvikler, kan du oppleve at du har lite behov for kundestøtte. For resten av oss er det imidlertid viktig å vite at vi kan få den hjelpen vi trenger når vi trenger det.

støtten er rask

support løser problemet ditt

SiteGround kundesupport er virkelig uten sidestykke. Som nevnt tidligere kan du få tilgang til live chat eller telefonsupport 24/7. Du vil bli informert umiddelbart om hvor mange kunder som er foran deg, og i de fleste tilfeller er ventetidene minimale.

Det samme gjelder å sette inn en supportbillett via nettstedet deres. Kundeservicerepresentantene er vennlige, hjelpsomme og tålmodige, noe som gjør dem til et spesielt godt valg for enkeltpersoner og små bedrifter som trenger litt hånd.

Gratis nettsted migrering

Overføring av nettsteder er et viktig problem når det gjelder å bytte webhotell. En av de mange gode tingene med SiteGround er deres gratis nettstedoverføringstjeneste.

Denne tjenesten gjelder ikke bare WordPress-nettsteder, men også andre CMS-plattformer som Joomla og Drupal, og selvfølgelig enkeltnettsteder og statiske HTML-nettsteder også.

Deres overføringstjeneste inkluderer gratis overføring av ett nettsted (uansett størrelse), samt overføring av e-post, FTP-kontoer, addon-domener for (for kontoer som administreres med cPanel).

gratis overføringstjeneste

 1. Registrer deg for SiteGround-hosting
 2. Logg inn på ditt kundeareal
 3. Klikk på Support-fanen

nettstedoverføringstjeneste

Bla litt ned til delen “Hjelp for konfigurering av nettsteder”.

Fyll ut migreringsskjemaet for nettstedet og vent på at de kommer tilbake til deg. Du vil bli overrasket over å vite at prosessen med å overføre WordPress-siden din til SiteGround er fullført i løpet av bare 24-48 timer.

FYI …

De har nettopp gitt ut et nytt verktøy som lar deg enkelt overføre et WordPress-nettsted fra enhver annen hostingleverandør til dem. De kaller det the SiteGround Migrator.

siteground migrator-plugin

Du installerer ganske enkelt deres nye Migrator-plugin på WordPress-siden for å komme i gang. Etter å ha gjort det, vil de automatisk overføre hele WordPress-nettstedet til destinasjonsdomenet og mappen du spesifiserte tidligere. Lær mer om dette verktøyet her.

Cloudflare CDN aktivering med ett klikk

Cloudflares CDN er inkludert gratis med alle planer, og i cPanel kan du gjøre det aktiver Cloudflare med bare ett klikk.

WordPress anbefaler å bruke et CDN som Cloudflare i deres hurtigoptimaliseringsveiledning.

Med bare et klikk på “aktiver” -knappen, vil Cloudflare Content Delivery Network (CDN) buffer nettstedets innhold og distribuere det over flere datasentre over hele verden.

Cloudflare i cPanel

Deretter navigerer du til Innstillinger-fanen og angi Cloudflare-innstillingene til aggressiv hurtigbufring, minifisering av statiske ressurser, og aktiver Railgun for å akselerere forbindelsen mellom Cloudflare og serveren. Å gjøre alt dette vil gi nettstedet raskere belastningstid.

Ulempene med SiteGround

Ingen webhotellfirma er perfekt, og det er noen ulemper å vurdere før du tar beslutningen om å bruke SiteGround som webhotell.

Datalagringsgrenser

Den første negative tingen er at de har ganske lave capser på datamengden du kan lagre på nettstedet ditt.

Det er utvilsomt gode grunner for disse begrensningene. Jo flere datakunder som lagres på deres delte hosting-servere, jo mer sannsynlig er det at de vil oppleve treg belastningstid og responstid på serveren.

Imidlertid kan folk som har bilder / videotunge nettsteder ha problemer med lagringsbegrensningene. De varierer fra 10 GB i den lave enden til 30 GB i den høye enden. Det kan være nok for de fleste tekstbaserte nettsteder.

Den eneste løsningen på dette problemet er å gjøre ditt beste gjetning om hvor mye lagring du trenger for å holde nettstedet ditt i gang, og deretter se om en av planene kan imøtekomme lagringsbehovene dine.

 • Oppstart: 10 GB lagring (greit for de fleste nettsteder som ikke er CMS / ikke WordPress drevet)
 • GrowBig: 20 GB lagring (greit for WordPress / Joomla / Drupal-drevne nettsteder)
 • GoGeek: 30 GB lagring (greit for netthandel så vel som WordPress / Joomla / Drupal-drevne nettsteder)

Overbruk av ressurser

De har noe de kaller en månedlig godtgjørelse på “CPU sekunder per konto”. I utgangspunktet begrenser dette hvor mye ressurser nettstedet ditt har lov til å bruke per måned. Det potensielle problemet her er at hvis du går over denne grensen regelmessig, kan de sette nettstedet ditt på vent til neste måned når den månedlige godtgjørelsen tilbakestilles.

ressursbruk

De skisserer de månedlige ressursgrensene i planinformasjonen:

 • StartUp: Passer til ~ 10.000 besøk per måned
 • GrowBig: Passer til ~ 25 000 besøk per måned
 • GoGeek: Passer til ~ 100 000 besøk per måned

Imidlertid bør du være klar over at en overforbruk av frysing kan skje godt under 100 000 besøksgrensen på GoGeek-planen. Så hvis nettstedet ditt tiltrekker seg betydelig trafikk, si mer enn 3000 besøkende per dag, kan det hende at til og med GoGeek-planen ikke fungerer.

Jeg vil hevde at hvis du får tusenvis av besøkende til nettstedet ditt per dag, bør du holde deg borte fra delte hostingplaner helt, da du har det bedre med en skyhosting eller VPS-plan (de kommer med mange flere ressurser).

planer & prisene

De tilbyr tre forskjellige planer for sin delte hosting-tjeneste; Oppstart, GrowBig og GoGeek.

Oppstartplan for SiteGround

gjennomgang av siteground-plan

StartUp-planen starter på bare $ 3,95 per måned.

 • Bare vert for 1 nettsted
 • ~ 10.000 månedlige besøk
 • 10 GB nettplass
 • Viktige funksjoner:
 • SSD-lagring
 • Gratis oppsett & nettstedoverføring
 • 30 dagers pengene tilbake-garanti
 • 99,9 prosent oppetidsgaranti
 • 24/7 teknisk support
 • Ubegrenset båndbredde, e-post, databaser
 • Gratis SSL & HTTP / 2
 • Gratis daglige sikkerhetskopier
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Bare statisk hurtigbuffer for SuperCacher
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Joomla-verktøy
 • cPanel & SSH-tilgang

StartUp er en ganske fantastisk startplan for nybegynnere, men du kan bare være vert for ett nettsted med denne planen.

SiteGround GrowBig-plan

siteground growbig plan gjennomgang

I tillegg til standardfunksjonene du får i StartUp-planen, gir GrowBig-planen deg premium WordPress-hurtigbufring, premium support, daglig sikkerhetskopiering og tilgang til en førsteklasses sikkerhetskopi og gjenopprettingstjeneste. Ditt første år med Wildcard SSL-sertifikat er også gratis inkludert.

GrowBig-planen starter på $ 5,95 per måned.

 • Vert ubegrenset nettsteder
 • ~ 25 000 månedlige besøk
 • 20 GB nettplass
 • Alt viktig + premium funksjoner:
 • SuperCacher dynamisk & hurtigbufring av memcache
 • 30 daglige sikkerhetskopier
 • Prioritetsstøtte
 • SSD-lagring
 • Jokertegn SSL-sertifikat
 • backup & restaureringstjeneste
 • 2x serverressurser
 • 2x databaseressurser
 • 2x e-postressurser

GrowBig er planen jeg anbefaler deg å registrere deg med. Du kan være vert for flere nettsteder, og du får mer enn to ganger ressursene (noe som resulterer i en raskere lasting av nettsted) enn StartUp-planen.

SiteGround GoGeek-plan

siteground gogeek plan gjennomgang

Med GoGeek-planen får du alle fordelene med StartUp- og GrowBig-planene, pluss geeky funksjoner og 4x flere ressurser sammenlignet med StartUp-planen.

GoGeek-planen starter på $ 11,95 per måned.

 • Vert ubegrenset nettsteder
 • ~ 100 000 månedlige besøk
 • 30 GB nettplass
 • Alt viktig & premium + nerdete funksjoner:
 • SuperCacher dynamisk & hurtigbufring av memcache
 • 1-klikk på WordPress-iscenesettelse
 • SG-Git for oppretting av depot
 • Forinstallert Git
 • Gratis PCI-samsvar
 • Premium backup & restaureringstjeneste
 • 4x serverressurser
 • 4x databaseressurser
 • 4x e-postressurser

GoGeek-planen er for sterkt trafikkerte eller ressurskrevende nettsteder. Den leveres med 4x raskere servere enn StartUp-vertsplanene.

hosting priser

Sammenligning av vertsplan

Hvilken plan skal jeg få? Det er dette denne delen skal hjelpe deg med å finne ut …

Hovedforskjellen mellom planene er den med Oppstart Du kan bare være vertskap for 1 nettsted. GrowBig kommer med flere serverressurser (= raskere lasting av nettsted), du får også prioritert støtte, 30 daglige sikkerhetskopier (i stedet for bare 1 med StartUp) og dynamisk hurtigbufring (i stedet for bare statisk hurtigbufring med StartUp).

De GoGeek plan kommer med 4 ganger flere serverressurser, og du kan opprette et iscenesettingssted. Du får også førsteklasses sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester på nettstedet, samt gratis PCI-overholdelse.

Vil du vite hva de viktigste forskjellene er mellom StartUp, GrowBig og GoGeek-pakkene?

Her er en sammenligning av StartUp vs. GrowBig-plan, og GrowBig vs. GoGeek-plan.

SiteGrounds StartUp-, GrowBig- og GoGeek-planer er alle rimelig, men de dyrere planene inkluderer flere serverressurser.

SiteGround StartUp vs. GrowBig Review

Alle hostingplanene for SiteGround er rimelige, men StartUp-planen er den billigste planen som tilbys. Dette er inngangsplanen, og den følger med minst ressurser og funksjoner. StartUp-planen er jeg synes best egnet for de som trenger å ha bare ett nettsted, for eksempel en personlig eller liten bedrift nettsted eller blogg.

En viktig forskjell mellom StartUp og GrowBig-planen er at du med den tidligere planen er bare tillatt å være vert for ett nettsted (med GrowBig-planen kan du være vert for ubegrensede nettsteder). Hvis du har tenkt å kjøre flere nettsteder på den ene vertskontoen din, bør StartUp-planen være et nei-nei.

I kontrast er GrowBig-planen bedre egnet for små bedriftseiere og bloggere som bruker WordPress fordi du får det 2x flere serverressurser og mye flere funksjoner sammenlignet med StartUp-planen.

GrowBig lar deg er vert for flere nettsteder, bruke Supercacher statisk, dynamisk og memcache-hurtigbufferteknologi (StartUp tilbyr bare statisk), og du får en gratis wildcard SSL-sertifikat. En annen funksjon StartUp-planen mangler er sikkerhetskopiering og gjenoppretting av funksjonalitet. GrowBig-planen kommer med grunnleggende sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester.

En annen viktig forskjell er at du med StartUp-planen bare får standardstøtte, sammenlignet med GrowBigs premium støtte. Så hvis du tror du vil trenge litt håndholding fra deres vennlige, raske og kunnskapsrike supportteam, bør du velge GrowBig-planen.

siteground growbig plan gjennomgang

Du bør vurdere å velge GrowBig-plan hvis:
 • Du vil være vert for mer enn bare et nettsted på hostingkontoen din
 • Du vil ha to ganger flere serverressurser (dvs. et raskere innlastingsnettsted)
 • Du vil ha 30 daglige sikkerhetskopier i stedet for den daglige sikkerhetskopien du får med StartUp
 • Du vil ha premium-støtte i stedet for standardstøtten som følger med StartUp
 • Du vil ha 20 GB nettlagring i stedet for 10 GB som følger med StartUp
 • Du vil ha tilgang til deres grunnleggende sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjeneste
 • Du vil ha statiske, dynamiske og memcache-hurtigbuffer i stedet for bare statisk hurtigbuffer som følger med StartUp
 • Du vil ha et gratis jokertegn SSL-sertifikat for det første året

SiteGround GrowBig vs. GoGeek gjennomgang

En viktig forskjell mellom GrowBig vs GoGeek-planen er de ekstra serverressursene som bare følger med sistnevnte. GoGeek kommer med 4x flere serverressurser og færre brukere som deler serverens ressurser. Dette betyr at du får et raskt lastet nettsted når du velger GoGeek-planen.

En annen forskjell mellom planene er de ekstra “geeky” -funksjonene du bare får med GoGeek-planen. En slik funksjon er Staging miljøer for nettstedet, som lar deg kopiere ditt live nettsted eller teste ny kode og design før du publiserer endringer på ditt live nettsted. En annen funksjon er Git, som kommer forhåndsinstallert som lar deg lage depoter på nettstedet ditt.

Endelig kommer GoGeek med sine premium sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjenester på nettstedet, og gratis PCI-samsvar for å beskytte e-handelsområdet ditt.

siteground gogeek plan gjennomgang

Du bør vurdere å velge GoGeek-plan hvis:
 • Du vil ha 4x flere serverressurser (dvs. et hurtiglastingsnettsted) og færre brukere som deler serverressursene
 • Du vil ha iscenesettelsesmiljøer slik at du kopierer ditt live nettsted eller tester ny kode og design før du publiserer endringer på ditt live nettsted
 • Du vil ha 30 GB nettlagring i stedet for 20 GB som følger med GrowBig
 • Du vil at PCI-overholdelse skal være gratis for å gjøre e-handelssiden din PCI-kompatibel
 • Du vil ha forhåndsinstallert Git slik at du kan opprette depoter på nettstedet ditt
 • Du vil ha premium-sikkerhetskopiering og gjenopprettingstjeneste, i stedet for den grunnleggende tjenesten som følger med GrowBig

Hvilken hostingplan er best for deg?

Nå vet du hvilke planer de tilbyr, og du er nå forhåpentligvis i en bedre posisjon til å velge den beste delte hostingplanen for dine behov. Husk at du alltid kan oppgradere til en høyere plan senere.

Basert på min egen erfaring, er her min anbefaling for deg:

 • Jeg anbefaler at du registrerer deg med StartUp-planen hvis du har tenkt å kjøre en enkel statisk eller HTML-nettsted.
 • Jeg anbefaler at du registrerer deg med GrowBig-planen (dette er planen jeg bruker) hvis du har tenkt å kjøre en WordPress, Joomla eller hvilket som helst CMS-drevet nettsted.
 • Jeg anbefaler at du registrerer deg med GoGeek-planen hvis du har tenkt å kjøre en e-handel nettsted eller hvis du trenger WordPress / Joomla iscenesettelse og Git funksjoner.

Ofte stilte spørsmål om SiteGround

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Hva er SiteGround.com?

SiteGround er et webhotellfirma som tilbyr en rekke tjenester, fra delt hosting, skyhosting, WordPress hosting, VPS og forhandlerhotell, til dedikerte servere og enterprise hosting. SiteGround ble grunnlagt i 2004 og har over 800 000 domenenavn over hele verden. Selskapet eies uavhengig (SiteGround eies IKKE av EIG) og hovedkvarteret ligger i Sofia, Bulgaria og har datasentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. De har en A-rangering fra BBB. Det offisielle nettstedet er www.siteground.com. Les mer på Wikipedia-siden deres.

Har SiteGround en pengene-tilbake-garanti?

Ja. De tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan kansellere tjenesten din i løpet av de første 30 dagene, og du vil motta full refusjon. Pengene tilbake-garantien dekker ikke domenenavn, sky eller dedikert serververt.

Hvilke betalingsmetoder godtar SiteGround?

De godtar betaling via kredittkort som Visa og MasterCard, og du kan til og med betale via PayPal (du må imidlertid kontakte support for å få PayPal-betalingslenken). Betalinger kan skje for ett, to eller tre år i forveien. Du kan også betale på månedlig basis, men betale månedlig med et installasjonsgebyr.

Får jeg velge et datacenter-sted?

Ja, når du registrerer deg, kan du velge ønsket datacenters sted. De har datasentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore.

Tilbyr SiteGround gratis migrering av nettsteder?

Ja, de vil migrere ett eksisterende nettsted for deg, gratis, uansett hvor lite eller stort nettstedet ditt er. Og de vil gjøre det uten driftsstans. Deres overføringstjeneste inkluderer alle typer nettsteder, inkludert WordPress- og Joomla-drevne nettsteder. Du sender inn forespørselen om migrering av nettstedet ditt i ditt kundeareal. Hvis du trenger mer hjelp, gir de 24/7 support for å få nettstedet ditt raskt i gang.

Vil SiteGround gjøre sikkerhetskopier av nettstedet mitt?

Ja, StartUp-planen inkluderer en sikkerhetskopi av nettstedet per dag, og GrowBig- og GoGeek-planene utfører 30 sikkerhetskopieringer per dag på nettstedet ditt. GrowBig og GoGeek kommer også med en 1-klikks restaureringstjeneste. Du kan også opprette manuelle sikkerhetskopier gjennom cPanel når som helst.

Hva er SiteGrands oppetidsgaranti?

SiteGround garanterer en oppetid på 99,99%. Hvis de ikke klarer å oppgi dette, vil de gi deg en kontokreditt. Du kan overvåke oppetid fra ditt kundeområde.

Hvordan kan jeg kontakte Siteground support?

Hvis du får problemer med nettstedet ditt, eller trenger fakturering eller kontohjelp, kan du kontakte dem 24/7. De gir ny konto ombordstøttehjelp, gratis overføring av nettsteder og kontinuerlig assistanse når som helst via e-post / billetter (10 min svartid), live chat (øyeblikkelig svartid) eller telefon (øyeblikkelig svartid). Telefonnummerene deres er 1.866.605.2484 (USA), 44.800.8620379 (UK), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Spania) eller 1.800.828.9231 (resten av verden).

Tilbyr SiteGround SSL og CDN?

Ja. Alle planer kommer med et gratis SSL-sertifikat. StartUp-planen inkluderer et gratis Let’s Encrypt SSL, mens GrowBig og GoGeek-planene kommer med et gratis Wildcard SSL-sertifikat. Gratis CDN fra CloudFlare er også inkludert i alle planer.

Er SiteGround bra for WordPress hosting?

Ja. Alle planer kommer med fullt administrert WordPress-hosting som betyr automatisk WordPress-kjerneoppdateringer og oppdatering, automatisk WordPress-installasjon på kontooppsett, funksjoner som SuperCacher-hurtigbufring-plugin, nettstedstaging og 100% gratis nettstedoverføringstjeneste.

På toppen av det. De har vært kåret WordPress-vert for to år på rad nå (nr. 1 i 2017s meningsmåling og nr. 1 i 2016s meningsmåling av WPhosting Facebook Group). Og den er godt kjent for bruk i forskjellige land lokalt, som Australia og Storbritannia.

Kommer SiteGround med SSD-er (Solid State Drives)?

Ja. Alle planer leveres med SSD. SSD, i tillegg til NGINX, PHP7 og HTTP / 2 vil sørge for at nettstedet ditt laster veldig raskt.

Trenger jeg SG Site Scanner?

Hvis du vil ha den ekstra beskyttelsen. SG Site Scanner (tidligere kalt HackAlert) er drevet av Sucuri og er et førsteklasses deteksjons- og varslingssystem for skadelig programvare for å beskytte nettstedet ditt og koster $ 19,80 / år.

Er SiteGround-anmeldelser på Reddit og Quora pålitelige?

Ja, Quora og Reddit er begge gode steder å lese anmeldelser fra virkelige mennesker og kunder om dem. Du kan finne gode SiteGround-anmeldelser på Reddit og Quora. Du kan også lese anmeldelser på Yelp og TrustPilot.

Hva er det beste SiteGround-alternativet?

SiteGround er webhotellet jeg bruker på dette nettstedet, og det er webhotellfirmaet jeg anbefaler. Men hvis du forsker på webverter (noe jeg anbefaler deg) og leter etter gode alternativer til SiteGround, så er listen over konkurrenter. Jeg tror at de beste alternativene til SiteGround er A2 Hosting (stort sett identiske funksjoner, men tilbyr noe raskere / bedre serverhastighetsteknologier) og InMotion Hosting (igjen stort sett de samme funksjonene, men kommer med et gratis domenenavn og en 90-dagers refusjonspolicy) ). Bluehost er også et opplagt SiteGround-alternativ, Bluehost-anmeldelse her

Hvor kan jeg finne en SiteGround-kupongkode?

Du finner ikke en fordi de ikke har muligheten til å oppgi en kampanjekode. Så hvis du fant en SiteGround-kuponkode på nettet, så er den en falsk kode. Imidlertid kjører de forskjellige kampanjer (vanligvis i større høytider som Black Friday), da det er den eneste gangen når de tilbyr kampanjer og rabatterte priser.

Hvor mye koster SiteGround-hosting?

SiteGround tilbyr tre delte hostingplaner, den billigste planen Oppstart er $ 3,95, GrowBig er $ 5,95 per måned og GoGeek er $ 11,95 per måned. De har også 4 nettskyvertsplaner. De Inngang planen er $ 80 per måned, Virksomhet er $ 120 per måned, Business Plus er $ 160 per måned og Superkraft er $ 240 per måned. Gå til hjemmesiden deres her for å finne ut mer om planene deres og funksjonene.

Er SiteGround et godt vertsfirma?

De tilbyr delt hosting, WordPress hosting, WooCommerce hosting, cloud hosting, dedikerte servere og enterprise hosting planer. SiteGround’s webhotell er “laget med omhu” for å sikre toppserverhastighet, uovertruffen sikkerhet og 24/7 rask og ekspertstøtte. Her er de viktigste grunnene til at SiteGround er en god webhotell å registrere seg hos.

Hastighet og oppetid

Alle webhotellplanene deres kommer med de nyeste hastighetsteknologiene som SSD-stasjoner, NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis Cloudflare CDN. Med andre ord, hvis du er vert for nettstedet ditt med dem, vil det laste super raskt!

Hosting Security

De tar sikkerhet på alvor og tilbyr unike sikkerhetsløsninger som f.eks gratis daglige sikkerhetskopier og gjenoppretting av nettsteder, skanninger med skadelig programvare og DDOS-beskyttelse og SSL-sertifikater. Få de beste sikkerhets- og sikkerhetskopieringstjenestene ved hjelp av deres interne tech-løsninger!

WordPress

De tilbyr brukervennlighet administrert WordPress hosting på alle planene deres, som betyr automatiske WordPress-kjerneoppdateringer og lapping, automatisk WordPress-installasjon på kontooppsett, pluss funksjoner som SuperCacher-hurtigbuffer-plugin, iscenesettelse av nettsteder og 100% gratis nettstedsoverføringstjeneste. De tilbyr også administrert WooCommerce-hosting på PCI-kompatible servere. Det er ikke rart WordPress.org støtter dem!

Brukerstøtte

De gir bransjeledende ny konto ombordstøttehjelp, gratis overføring av nettsteder og kontinuerlig assistanse og support når som helst via telefon, chat eller e-post. Ikke rart at de konsekvent oppnår nesten 100% kundetilfredshet!

Så .. Anbefaler jeg SiteGround?

Ja – jeg anbefaler SiteGround på det sterkeste.

Spesielt nå som jeg nå bruker SiteGround (jeg er med på GrowBig-planen). For husk, for ikke så lenge siden bestemte jeg meg for å flytte dette nettstedet til dem.

De tilbyr en veldig rimelig og pålitelig webhotell for nettstedet ditt.

De har bransjeledende og imponerende oppetid, raske servere, sterke sikkerhetsfunksjoner og utmerket kundeservice som lar konkurransen ligge i bakspeilet.

De få ulempene med å velge dem som webhotell, etter min mening, oppveies langt av oppsiden.

Forutsatt at nettstedet ditt ikke overskrider ressursgrensene, kan du være trygg på at nettstedet ditt lastes raskt, være tilgjengelig når du trenger det, og vil være sikkert for å beskytte dataene dine og de besøkende personvernet.

Hvis du fortsatt sitter på gjerdet om SiteGround, kan du dra nytte av deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan “prøve dem ut”, og hvis du ikke er fornøyd, vil du få pengene tilbake.

SiteGround tilbyr suveren hosting som følger med ekstra funksjoner, og de er vanligvis ikke den billigste webhotellet der ute.

Ikke desto mindre samsvarer prisene akkurat nå med noen av de billigste hosting-konkurrentene i bedriften (fra bare $ 3,95 per måned, ned fra $ 11,95 i måneden).

NOVEMBER 2018 OPPDATERING: Jeg bruker ikke lenger SiteGround for å være vertskap for dette nettstedet. Jeg er nå med Cloudways. Jeg var ikke fornøyd med SiteGround eller noe, det er bare at Cloudways kan takle ytelsen bedre etter hvert som dette nettstedet fortsetter å vokse.

FTC-avsløring: For å gi deg den billigste prisen som mulig, tjener jeg en provisjon hvis du bestemmer deg for å kjøpe gjennom mine gjennomgangskoblinger for SiteGround..

Ved å klikke på denne lenken kan du bare være vertskap for nettstedet ditt $ 3,95 per måned (ned fra $ 11,95 per måned).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map