SiteGround-gennemgang

SiteGround betragtes som en af ​​de bedste webhostingfirmaer derude. Men kom, kan de virkelig være det? AT godt? Helt seriøst! Det er nøjagtigt, hvad det her er SiteGround-gennemgang sigter mod at finde ud af det.


Gå til SiteGround.com

Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk i starten, men det ændrede sig hurtigt. Faktisk så meget, at jeg flyttede dette websted til dem på deres GrowBig GoGeek-plan.

TL; DR: SiteGround har indstillet en ny branchestandard når det kommer til højtydende webhosting og WordPress hosting-tjenester. Mens de bliver slået på pris- og addon-bonusser af konkurrenter som Bluehost, gør SiteGround meget bedre, når det kommer til ydeevne og core hosting-funktioner. Hvis webstedshastighed og -sikkerhed betyder mere for dig, skal du betale lidt mere og bruge SiteGround.

På grund af deres dedikation til oppetid, hastighed, sikkerhed og support – det er virkelig den overlegne webhost lige nu! Og jeg er ikke den eneste, der ❤️ dem.

SiteGround er # 1 favorit på webhosting i mange undersøgelser / afstemninger om Facebook:

facebook undersøgelserTjek afstemningerne på Facebook:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/groups/ wphosting / permalink / 1327545844043799 /

Deres hastighedsteknologi er det vigtigste, folk synes godt om. De får også positiv feedback og ratings på Twitter:

klassificering af siteground på twitterOvervældende positive anmeldelser på Twitter

I denne SiteGround-gennemgang vil jeg se på de vigtigste funktioner i SiteGround, hvordan deres prisplaner er, og gå gennem fordele og ulemper (fordi de ikke er 100% perfekte) for at hjælpe dig med at finde ud af, inden du underskriver op med SiteGround til din hjemmeside, blog eller online butik.

Denne side er hostet af SiteGround og i de sidste par måneder har jeg overvåget og analyseret oppetid, hastighed og samlet ydeevne for at se, hvor godt mit websted fungerer sammen med dem. Jeg har endda oprettet et teststed ved hjælp af WordPress-standardtemaet. Du kan hoppe direkte til .

Giv mig bare ti minutter af din tid, så giver jeg dig alle de “must-know” fakta, så svarer jeg spørgsmål som.

 • Hvor meget koster hosting?
 • Hvad er forskellen mellem StartUp, GrowBig & GoGeek?
 • Kan jeg vælge en serverplacering?
 • Hvad er fordele og ulemper ved at bruge dem?
 • Hvilken er den bedste plan for WordPress-websteder?
 • Vil de tage automatiske sikkerhedskopier af mit websted?
 • Hvad gør de for at fremskynde min hjemmeside?
 • Kommer det med SSD? Hvad med CDN & SSL?
 • Vil de hjælpe med at overføre min hjemmeside til dem?
 • Hvad er deres SuperCacher-plugin til WordPress??

Når du er færdig med at læse dette, vil du vide, om det er den rigtige (eller forkerte) webhostingtjeneste, du kan bruge.

SiteGround tilbyder fremragende hosting, der er fyldt med ekstra funktioner, og de er normalt ikke den billigste webhost derude.

Ikke desto mindre matcher deres priser lige nu nogle af de billigste i virksomheden (fra $ 3,95 pr. Måned, ned fra $ 11,95 om måneden).

Ved at klikke på dette link kan du kun være vært for dit websted til $ 3,95 per måned (ned fra $ 11,95 om måneden).

Contents

Denne SiteGround-gennemgang dækker:

1. Vigtigste funktioner

Her vil jeg dække og hvad SGs webhostingstjenester leveres med.

2. Liste over fordele & ulemper

Her vil jeg gå nærmere ind på og dække hvad (eller hoppe direkte til eller).

3. Hosting planer & priser

Her vil jeg dække, og hvilke funktioner der er for hver plan.

4. Anbefaler jeg SiteGround?

Her er min, hvor jeg fortæller dig, om jeg anbefaler dem, eller hvis du er bedre til at tilmelde dig en konkurrent.

Når du opretter et websted, især et websted, der vil tjene som en indtægtskilde, skal du vide, at du kan stole på din vært for at levere fremragende tjenester og support.

Hvis dit websted er nede eller har tekniske fejl, der påvirker brugernes oplevelse, vil du ende med at miste penge. Hvilket ikke er Bueno!

Så lad os tale om SiteGround. Hvad gør dem specielle? Hvorfor er der så mange mennesker, der er begejstrede for dem?

#Interessant fakta

WordPress Hosting er en lukket Facebook-gruppe med næsten 7.000 medlemmer, der udelukkende er dedikeret til WordPress-hosting.

Hvert år bliver medlemmer bedt om at stemme på deres foretrukne webhost. Kan du gætte, hvilken WordPress webhost, der har flest stemmer?

Det er rigtigt. SiteGround er blevet valgt til nr. 1 WordPress vært i to år i træk nu (nr. 1 i 2017’s afstemning og nr. 1 i 2016’s afstemning)

facebook pollWPhosting Facebook Group

Denne SiteGround-gennemgang (2020-opdatering) vil drøfte SG’s primære funktioner og tale om, hvorfor du bør overveje at bruge den til dine hosting-behov.

Før jeg springer ind i anmeldelsen her, vil jeg give dig en hurtig oversigt over, hvad SiteGround er, og hvad de tilbyder.

Om SiteGround

 • SiteGround blev grundlagt i 2004 og dens hovedkvarter ligger i Sofia, Bulgarien.
 • De tilbyder en række hosting-tjenester; fra delt hosting, cloud hosting, WordPress hosting, VPS, forhandler hosting, til dedikerede servere og enterprise hosting.
 • Alle planer leveres administreret WordPress-hosting.
 • Er en officiel partner af WordPress.org
 • Gratis SSD-drev kommer inkluderet i alle delte hostingplaner.
 • Servere er drevet af Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 og NGINX + cache
 • Alle kunder får et gratis SSL-certifikat (Lad os kryptere) og CloudFlare CDN.
 • Der er en 30-dages pengene-tilbage-garanti.
 • Officiel webside: www.siteground.com

Lad os dykke ned i gennemgangen ..

Hovedtræk

De har et væld af gode funktioner, men der er fire hovedfunktioner, der virkelig adskiller dem fra andre webværter derude.

Dette hjælper med at forklare hvorfor SiteGround anbefales af WordPress, Joomla og Drupal, og hvorfor det får så begejstret brugersupport og gode kundeanmeldelser.

anbefalet af wordpress, joomla og drupalAnbefalet webhost af WordPress, Joomla og Drupal

Serverhastighed

Når det kommer til at gøre et websted brugervenligt, er et af de vigtigste problemer hastighed.

Når jeg flyttede dette websted til dem, havde jeg straks et meget hurtigere indlæsningswebsted.

For at teste dette brugte jeg Byte Check, et værktøj, der måler tid til første byte (TTFB). Med andre ord måler den en webserveres reaktionsevne.

Resultaterne var intet mindre end fantastiske. Faktisk gik min hjemmeside tid til første byte fra 2,3 sekunder ned til 0,2 sekunder engang skiftede jeg over.

bytecheck-test før og efter

Ved hjælp af GTmetrix gik min indlæsningstid for min hjemmeside fra 6,9 sekunder ned til 1,6 sekunder efter jeg flyttede mit websted. Det er en 5,3 sekunder hurtigere belastningstid!

gtmetrix før og efter

Min startside indlæste hastighed ved hjælp af Pingdom gik fra 4,96 sekunder ned til 581 millisekunder efter jeg flyttede hen. Det er ret forbløffende!

pingdom før og efter

Websteder, der indlæses langsomt, vil sandsynligvis ikke stige til toppen i nogen niche.

serverhastighed

Hvorfor? Fordi webbrugere er notorisk utålmodige. Faktisk viser undersøgelser, at hvis en side ikke er indlæst på tre sekunder, vil brugerne sandsynligvis navigere væk på jagt efter noget hurtigere – og jo længere ventetiden er, jo flere vil du miste.

Som et resultat tager SiteGround webstedshastighed alvorligt. Og deres ekspertudviklere arbejder altid på ny teknologi for at hjælpe med at forbedre belastningstider for websteder – og det viser.

hastighedsteknologi

Her er nogle af de specifikke teknologier, de bruger for at garantere hurtige indlæsningstider til deres kunder:

 • SiteGrounds infrastuktur er drevet af Google Cloud med SSD-vedvarende opbevaring og ultrahurtigt netværk.
 • Solid State-drev (SSD’er) er op til tusind gange hurtigere end almindelige drev. Alle databaser og websteder, der er hostet af SiteGround, bruger SSD’er til opbevaring.
 • NGINX webserverteknologi hjælper med at fremskynde indlæsningstiden for statisk indhold på dit websted. Alle SG-klienters websteder får fordel af NGINX webserverteknologi.
 • Webcache spiller en nøglerolle i indlæsning af dynamisk indhold fra dit websted. De har bygget deres egen cachemekanisme, SuperCacher, som er afhængig af NGINX reverse proxy. Resultatet er hurtigere indlæsning af dynamisk indhold og bedre webstedsoptimering.
 • Gratis Content Delivery Network (CDN) og HTTP / 2 og PHP7 aktiverede servere hjælper med at fremskynde indlæsningstider rundt om i verden ved at gøre dit indhold mere tilgængeligt.
 • Var den første webhost, der frigav PHP 7.3 (24. oktober 2018)

Ud over alt det ovenstående udfører de regelmæssige opdateringer til deres teknologi for at sikre, at de websteder, de er vært, ikke hænger, fordi de ikke følger med på teknologiske ændringer. Resultatet er de hurtigste lastetider til rådighed.

Sikkerhed

Det ser ud til, at der næppe går en dag uden nyheder om noget nyt sikkerhedsbrud online. Enkeltpersoner, virksomheder og endda regeringsenheder er blevet offer.

Sandheden er, sikkerhed er en stor bekymring for enhver, der ejer et websted.

sikkerhedsfunktioner

SiteGround tilbyder nogle af de mest pålidelige tilgængelige sikkerhed. Du bliver stadig nødt til at gøre din del for at holde dit websted sikkert, men her er nogle af dem sikkerhedsfunktioner, der gør dem unikke.

 • Webstedsisolering sikrer, at dit websted ikke påvirkes negativt, hvis der er et sikkerhedsbrud på et af de andre sider på din server. Tænk på det som en hosting-firewall, der beskytter dit websted mod hackere.
 • Alle deres servere understøtter HTTP / 2-teknologi, hvilket er den mest sikre mulighed der er tilgængelig. Mange webværter er bag dette område, men ikke SG.
 • Alle deres klienter får fordel af deres webapplikations firewall (WAF), som beskytter mod sikkerhedsbrud og opdateres regelmæssigt.
 • Proaktive programrettelser sendes til alle klienter, når nye trusler opstår.

De kører også regelmæssigt virus- og malware-scanninger på dit websted og send rapporter for at underrette dig om resultaterne, så du altid ved, hvad der foregår med dit websted. Det er en af ​​de ting, som brugerne elsker ved deres webhostetjeneste.

I 2018 lykkedes SiteGround yderst succes med at holde kundesider godt sikret. De reagerede på 3 gange flere trusler sammenlignet med sidste år. Statistisk set:

 • Skrivede 250 nye tilpassede firewall-regler
 • Tilføjet 125 livepatch-kernemoduler
 • Reducerede 186 DDOS-angreb
 • Stopede 7 millioner brute-force-angreb
 • Stopede 160M dårlige botanmodninger mod klientens websteder
 • hver dag med deres anti-bot AI-løsning

Kunde support

En hosting-service kan have avanceret teknologi og god sikkerhed, men for de fleste er det, hvad der sker, når ting går galt, der betyder mest.

kundetweet

SG er et firma, der er stolt af kundesupport. De prioriterer kundeservice, og det vises i deres anmeldelser og gennem deres kunders loyalitet.

kunde support

Faktum er, at deres responstider efterlader deres konkurrenter i støvet.

Deres nærmeste konkurrent har en gennemsnitlig svartid på en supportbillet på 44 minutter – men SiteGrounds responstid er kun otte minutter.

De tilbyder tre måder at få support på:

 • Live chat-systemet får dig et øjeblikkeligt svar og er tilgængeligt 24 timer i døgnet
 • Ligeledes er telefonsupport bemandet døgnet rundt og giver dig et øjeblikkeligt svar
 • Indsendelse af en billet får et svar på mindre end 10 minutter – og denne svartid er endnu mindre, hvis du har betalt for en af ​​deres prioriterede tjenester

I stedet for at vente timer (eller endda dage) på hjælp til dit websted, kan du stole på denne webhost for at give dig et hurtigt svar. Det betyder naturligvis, at du kan videregive de samme fremragende tjenester til dit websteds brugere.

SiteGround WordPress hosting

Som nævnt tidligere er WordPress det mest populære CMS i verden. Ud over at bruge knap 30% 33% af alt Internets websteder, er det også ansvarligt for at levere så meget som 60% af webindholdet over hele verden.

automatisk wordpress installation

Derfor får du med SiteGround administreret WordPress-hosting med alle hostingplaner sammen med et væld af gode funktioner:

siteground administreret wordpress hosting værktøjer

Her er nogle af dets bedste WordPress-relaterede funktioner:

 • Alle planer leveres med fuldt styret WordPress-hosting.
 • Regelmæssige, automatiske WordPress-opdateringer sikrer, at du altid har den nyeste version af WordPress. Denne mulighed er inkluderet i alle planer.

administreret wordpress hosting

 • Automatiske opdateringer af installerede WordPress-plug-ins er også tilgængelige på alle planer.
 • Holdet holder øje med WordPress sårbarheder og skriver firewall WAF-opdateringer for at beskytte dig mod dem.
 • Deres hastighedsteknologier, som blev beskrevet ovenfor, er specifikt rettet mod at hjælpe WordPress-websteder med at indlæse så hurtigt som muligt.

Du kan også drage fordel af deres eksklusive SuperCacher-plugin, som er et indbygget cache-plugin, der øger antallet af hits, som dit websted kan håndtere. Dette betyder, at dit websted vil indlæses hurtigere, selv når du oplever en tilstrømning af uventet webstedstrafik.

siteground supercacher

Husk, at StartUp-planen kun leveres med statisk cache, og at den kommer med både statisk, dynamisk og Memcache-cache..

Her er en forklaring af forskellene.

Mens WordPress er deres hovedfokus – hvilket giver mening i betragtning af WordPress ‘dominans af markedet – er de også en anbefalet partner til både Joomla og Drupal content management systems.

Funktionerne nævnt ovenfor gør dem til en favorit af både enkeltpersoner og virksomheder, der ønsker forsikring om 99,99% oppetid, hurtig indlæsning af websteder, avanceret sikkerhed og top kundeservice..

Indlæsningstid & Uptime Test

I de sidste par måneder har jeg det overvåget og analyseret oppetid, hastighed og samlet ydeevne af mit teststed, der er vært på SG.

Mit testsite har haft en gennemsnitlig oppetid på 99,99%, hvilket er 0,2% bedre end 99,79% industristandard, hvilket er, hvad de lover deres kunder, og en gennemsnitlig sideindlæsningstid på godt under 1 sekund.

 • Januar 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 750 ms
 • Februar 2018 gennemsnitlig oppetid: 99,99% – gennemsnitlig indlæsningstid: 730 ms
 • Marts 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 760 ms
 • April 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 720 ms
 • Maj 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 700 ms
 • Juni 2018 gennemsnitlig oppetid: 99,99% – gennemsnitlig indlæsningstid: 790 ms
 • Juli 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 705 ms
 • August 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 815 ms
 • September 2018 gennemsnitlig oppetid: 99% – gennemsnitlig indlæsningstid: 700 ms
 • Oktober 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 780 ms
 • November 2018 gennemsnitlig oppetid: 99,95% – gennemsnitlig indlæsningstid: 830 ms
 • December 2018 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 790 ms
 • Januar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100% – gennemsnitlig indlæsningstid: 720 ms

SiteGround fordele og ulemper

Funktionerne, de tilbyder deres webhosteklienter, er imponerende, men at dække de tekniske aspekter af deres service giver dig ikke rigtig en idé om, hvad du vælger SiteGround kan gøre for dig på et praktisk niveau.

Lad os se på dette med nogle af de virkelige fordele og ulemper ved at bruge dette hostingfirma. Som du vil se, er der meget mere fordele end ulemper – hvilket ikke er overraskende i betragtning af deres forpligtelse til ekspertise.

Fordele ved SiteGround

Fordele ved at bruge SiteGround til at være vært for dit websted kan ikke bestrides. Dette er et firma, der er stolt af fremragende service – og det viser.

SiteGround Uptime-garanti

Hvis du har brugt nogen tid på alle at shoppe efter en webhost, er du bekendt med vigtigheden af ​​oppetid. Et hostingfirmas oppetidsprocent fortæller dig, hvor ofte du i gennemsnit kan forvente, at dit websted er “nede” eller ikke tilgængeligt.

oppetid

Det er ikke muligt for nogen hostingtjeneste at kræve 100% oppetid, da der er for mange variabler i spillet til at være sikre på, at der aldrig vil være nogen nedetid. Dog gør de det garanterer en oppetid på 99,99%.

Det er imponerende af enhver standard, og de lever op til det. De bruger overvågningssoftware, der meddeler dem øjeblikkeligt, når der er et driftsstop, og de arbejder hurtigt for at løse eventuelle problemer.

For at sætte dette i perspektiv betyder 99,99% oppetid, at dit websted muligvis er nede i lidt over fire timer i en periode på seks måneder.

Deres oppetidsprocent er virkelig imponerende. Deres samlede gennemsnit er 99,99% oppetid, og et kig på deres websted i april 2017 afslørede:

 • En månedlig gennemsnitlig oppetid for de sidste 30 dage på 99.999%
 • En årlig gennemsnitlig oppetid for de sidste 365 dage på 99.996%

Rent praktisk behøver deres kunder næsten aldrig at bekymre sig om, at deres websteder ikke er tilgængelige.

SiteGround’s indlæsningstider

Jeg talte allerede om den hastighedsteknologi, de bruger for at minimere indlæsningstider for WordPress-websteder, men hvad betyder det praktisk??

tweet

Tidligere nævnte jeg, at de fleste internetbrugere vil give et websted tre sekunder at indlæse, før de overvejer at navigere væk. Det er ikke meget tid, så hvis du vil holde på dit websteds besøgende, skal dine belastningstider være meget hurtige.

indlæsningstid og serverydelse

Websteder, der er vært på SiteGround, har en gennemsnitlig indlæsningstid på 1,3 sekunder per side. Det er meget hurtigt, og det taler til effektiviteten af ​​den hastighedsteknologi, som virksomheden bruger.

SiteGround-serverens svartid

En anden klar pro er, at det har meget hurtige server responstider. Serverens responstid er et mål for hvor lang tid det tager serveren at levere alle elementerne på dit websted til en brugers browser.

SiteGround har ekstremt hurtige svarstider i gennemsnit på ca. 190 millisekunder over en seks måneders periode. Det betyder, at uanset hvor dine data er gemt, kan oplysningerne på dit websted – både statiske data og dynamiske data – leveres næsten øjeblikkeligt til en brugers browser.

Hvorfor betyder det noget? Igen har det at gøre med brugeroplevelsen. Du vil have, at de mennesker, der besøger dit websted, skal have så lidt tid som muligt til at overveje at navigere væk. Når din server reagerer meget hurtigt, som deres servere gør, forbliver dine brugere sandsynligvis på dit websted.

Flere datacentre

En del af grunden til, at deres server-responstid er så hurtige, er, at de tilbyder deres klienter adgang til flere datacentre placeret på strategiske steder rundt om i verden.

Når du tilmelder dig, får du muligheden for at vælge din foretrukne serverplacering.

datacentre

Mens dataudleveringshastighederne som helhed har øget betydeligt gennem årene, kan den fysiske afstand mellem en bruger og serveren påvirke indlæsningstiderne.

For at løse dette problem har de datacentre i:

 • Amsterdam
 • Chicago
 • London
 • Milano
 • Singapore

Når du tilmelder dig hosting-tjenester, har du muligheden for at vælge, hvor du vil have dine data lagret.

Gratis daglige sikkerhedskopier

Du ved, hvor vigtigt det er at sikkerhedskopiere dataene på dit websted. Hvis du ikke gør det, risikerer du at miste både statiske data og dynamiske data, hvoraf nogle kan være uerstattelige.

sikkerhed

Hvis du opretter dit websted med SG, skal du sørge for at have et regelmæssigt backup-system på plads, bare hvis der sker noget med dit websted. I tilfælde af, at din sikkerhedskopi mislykkes, de har dig dækket.

De udfører daglige sikkerhedskopier af alle deres kunders websteder, så i tilfælde af at din sikkerhedskopi mislykkes, eller du har brug for at inddrive dine data af en eller anden grund, kan du kontakte kundeservice og få det, du har brug for.

Du får gratis daglige sikkerhedskopier (kun en sikkerhedskopi om dagen på) på dit websted såvel som en sikkerhedskopiering og restaurering af hjemmeside service (hvis du tilmelder dig).

backup-funktioner

Hosting-sikkerhedskopier er som websideforsikring. Brugerfejl, hacks, slettede filer eller webstedsopdateringer er gået galt, kan alle øjeblikkeligt løses med en gendannelse af sikkerhedskopien.

 • Se og administrer sikkerhedskopier nemt med deres enkle at bruge 1-klik backupværktøj
 • Opret og gendan sikkerhedskopiering af websteder hurtigt og nemt med et enkelt klik
 • Undgå datatab på grund af fejl på webstedet
 • Eksperimenter med webstedsopdateringer, som du hurtigt kan fortryde

1-klik værktøj til sikkerhedskopiering af backup i cpanel

Du kan oprette og gendanne sikkerhedskopier øjeblikkeligt af dig selv ved hjælp af 1-kliks backup-gendannelsesværktøj i det brugervenlige cPanel.

Gennemsigtighed

Det er naturligt, at de virksomheder, du køber fra, skal være gennemsigtige, hvad de gør, og hvordan de gør det. Det er især vigtigt, når du vil stole på en virksomhed med alt indholdet på dit websted.

De har for det meste en god rekord med gennemsigtighed. Når du besøger deres websted, ser du, at de viser begge deres månedlig oppetidsprocent og deres årlige oppetidsprocent så du kan se, hvordan deres websteder fungerer.

De leverer også – gratis – IP-adresser på alle deres datacentre. Hvorfor betyder det noget? Fordi det giver dig mulighed for at teste indlæsningshastigheden for dit websted fra hvert enkelt datacentre, så du kan vælge det, der leverer den bedste brugeroplevelse til dit websteds besøgende.

planer og priser

De er også meget ærlige om, hvad der er inkluderet i hver enkelt af deres planer. Nogle af de højere priser planlægger brugere af lavvolumen-servere for at sikre hurtigere belastningstider. Med SiteGround ved du altid, hvad du får til gengæld for dine penge.

Global rækkevidde

Som helhed er hostingindustrien meget amerikansk-centreret, og det kan være et problem for folk, der bor i andre lande.

SiteGround er baseret i Bulgarien men de har et globalt perspektiv, der gør dem meget tilgængelige for virksomheder og enkeltpersoner over hele kloden.

Til at begynde med accepterer de flere valutaer, herunder:

 • Amerikanske dollars
 • Britiske pund
 • euro
 • Australske dollars

De har også en dedikeret spansk-sproglig side og gratis telefonnumre forskellige steder. De tilbyder også landespecifikke domænenavne, hvilket gør det let for lokale virksomheder at vælge et domænenavn, der er specifikt for deres land. (FYI tilbyder de ikke længere et gratis domænenavn ved tilmelding.)

State-of-the-Art sikkerhed

Vi talte tidligere om webstedssikkerhed, og en af ​​de største fordele ved at vælge dem som vært for dit websted er, at du har ro i sindet ved at vide, at dit websted er beskyttet af nogle af de bedste tilgængelige sikkerhedsværktøjer.

sikkerhed

Ud over de indbyggede sikkerhedsfunktioner, som vi allerede har nævnt, kan du få en række andre sikkerhedsfunktioner, der kan hjælpe med at beskytte dine data – og dine brugere.

 • Anti-spam-værktøjer, inklusive SpamAssassin og SpamExperts, til at beskytte dit websted mod spammere
 • Muligheden for at blokere bestemte IP-adresser (meget nyttig, hvis du er blevet udsat for et angreb)
 • Et gratis SSL-certifikat (fås med visse planer)
 • HackAlert, en tilføjelse på $ 1 / måned, der meddeler dig straks, hvis dit websted er under angreb
 • Leech Protect, en funktion, der giver administratorerne af dit websted mulighed for at forhindre brugere i at give eller indsende deres adgangskode eller loginoplysninger
 • Deres gratis SiteCheck-værktøj giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tjekke dit websted for malware for at sikre dig, at dine besøgende er beskyttet

De tager sikkerhed alvorligt, og det er en stor proff, især hvis dit websted har en e-butik eller indsamler private oplysninger fra brugere.

Kunde service

Hvis du er en erfaren webudvikler, kan du opleve, at du har lidt behov for kundesupport. For resten af ​​os er det dog vigtigt at vide, at vi kan få den hjælp, vi har brug for, når vi har brug for den.

support er hurtig

support løser dit problem

SiteGround-kundesupport er virkelig uden sidestykke. Som nævnt tidligere kan du få adgang til live chat eller telefonisk support 24/7. Du får straks besked om, hvor mange kunder der er foran dig, og i de fleste tilfælde er ventetiderne minimale.

Det samme er tilfældet med at sætte en supportbillet gennem deres hjemmeside. Deres kundeservicerepræsentanter er venlige, hjælpsomme og tålmodige, hvilket gør dem til et særligt godt valg for enkeltpersoner og små virksomheder, der har brug for noget håndhold.

Gratis webstedsmigrering

Webstedsmigration er et besvær, når det kommer til at skifte webhost. En af de mange gode ting ved SiteGround er deres gratis websiteoverførselstjeneste.

Denne service gælder ikke kun WordPress-websteder, men også andre CMS-platforme som Joomla og Drupal, og selvfølgelig også enkelte websteder og statiske HTML-websteder..

Deres transfertjeneste inkluderer en gratis overførsel af et websted (uanset størrelse) samt overførsel af e-mails, FTP-konti, addon-domæner til (for konti, der administreres med cPanel).

gratis overførselsservice

 1. Tilmeld dig SiteGround-hosting
 2. Log ind på dit kundeområde
 3. Klik på fanen Support

websideoverførselsservice

Rul lidt ned til afsnittet “Hjælp til opsætning af websted”.

Udfyld websteds migrationsformularen og vent på, at de vender tilbage til dig. Du vil blive forbløffet over at vide, at processen med at overføre dit WordPress-sted til SiteGround er afsluttet inden for kun 24-48 timer.

FYI …

De har netop frigivet et nyt værktøj, der giver dig mulighed for let at overføre et WordPress-sted fra enhver anden hostingudbyder til dem. De kalder det ” SiteGround Migrator.

siteground migrator plugin

Du installerer blot deres nye Migrator-plugin på dit WordPress-sted for at komme i gang. Efter at have gjort det, overfører de automatisk hele dit WordPress-sted til det destinationsdomæne og den mappe, du har angivet tidligere. Lær mere om dette værktøj her.

Cloudflare CDN-aktivering med et enkelt klik

Cloudflares CDN er inkluderet gratis med alle planer, og i cPanel kan du aktiver Cloudflare med kun 1 klik.

WordPress anbefaler at bruge et CDN som Cloudflare i deres hastighedsoptimeringsvejledning.

Med blot et klik på “aktiver” -knappen, vil Cloudflare-indholdsleveringsnetværket (CDN) cache dit webstedsindhold og distribuerer det over flere datacentre over hele verden.

Cloudflare i cPanel

Derefter navigerer du til fanen med indstillinger og indstil Cloudflare-indstillingerne til aggressiv cache, minificering af statiske ressourcer, og aktiver Railgun for at fremskynde forbindelsen mellem Cloudflare og serveren. Hvis du gør alt dette, giver dit websted hurtigere belastningstider.

Ulemperne ved SiteGround

Intet webhostingfirma er perfekt, og der er et par ulemper, der skal overvejes, før du tager beslutningen om at bruge SiteGround som din webhost.

Datalagringsgrænser

Den første negative ting er, at de har forholdsvis lave hætter på den mængde data, du kan gemme på dit websted.

Der er utvivlsomt gode grunde til disse begrænsninger. Jo flere datakunder, der opbevares på deres delte hosting-servere, jo mere sandsynligt er det, at de oplever langsomme belastningstider og serverens responstid.

Imidlertid har personer, der har billed- / videotunge websteder, muligvis problemer med deres lagringsbegrænsninger. De spænder fra 10 GB i den lave ende til 30 GB i den høje ende. Det er måske nok for de fleste tekstbaserede websteder.

Den eneste løsning på netop dette problem er at gøre dit bedste gæt på, hvor meget lager du har brug for for at holde dit websted igang og derefter se om en af ​​planerne kan imødekomme dine lagerbehov.

 • Start op: 10 GB lagerplads (okay for de fleste ikke-CMS / ikke-WordPress-drevne websteder)
 • GrowBig: 20 GB lagerplads (okay med WordPress / Joomla / Drupal-drevne websteder)
 • GoGeek: 30 GB lagerplads (okay til e-handel såvel som WordPress / Joomla / Drupal-drevne websteder)

Overforbrug af ressourcer

De har noget, de kalder en månedlig kvote på “CPU sekunder per konto”. Grundlæggende begrænser dette, hvor mange ressourcer dit websted må bruge pr. Måned. Det potentielle problem her er, hvis du regelmæssigt overskrider denne grænse, så kan de muligvis sætte dit websted tilbage, indtil den næste måned, når din månedlige godtgørelse nulstilles.

ressource brug

De skitserer de månedlige ressourcegrænser i deres planoplysninger:

 • StartUp: Velegnet til ~ 10.000 besøg pr. Måned
 • GrowBig: Velegnet til ~ 25.000 besøg pr. Måned
 • GoGeek: Velegnet til ~ 100.000 besøg pr. Måned

Du skal dog være opmærksom på, at en overdreven frysning kan ske langt under 100 000 besøgsgrænser på GoGeek-planen. Så hvis dit websted tiltrækker betydelig trafik, siger mere end 3.000 besøgende pr. Dag, så er det måske, at selv GoGeek-planen muligvis ikke fungerer for dig.

Jeg vil hævde, at hvis du får tusinder af besøgende til dit websted om dagen, skal du holde dig væk fra delte hostingplaner helt, da du er bedre stillet med en cloud-hosting eller VPS-plan (de kommer med mange flere ressourcer).

Planer & priserne

De tilbyder tre forskellige planer for deres delte hosting-service; Startup, GrowBig og GoGeek.

SiteGround startup-plan

gennemgang af siteground-plan

StartUp-planen starter på kun $ 3,95 pr. Måned.

 • Kun vært for 1 websted
 • ~ 10.000 månedlige besøg
 • 10 GB webplads
 • Væsentlige funktioner:
 • SSD-opbevaring
 • Gratis opsætning & overførsel af websteder
 • 30 dages pengene tilbage-garanti
 • 99,9 procent oppetidsgaranti
 • 24/7 teknisk support
 • Ubegrænset båndbredde, e-mails, databaser
 • Gratis SSL & HTTP / 2
 • Gratis daglige sikkerhedskopier
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Kun statisk cache i SuperCacher
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Joomla værktøjer
 • cPanel & SSH-adgang

StartUp er en temmelig fantastisk startplan for begyndere, men du kan kun være vært for et websted med denne plan.

SiteGround GrowBig-plan

siteground growbig plan gennemgang

Ud over de standardfunktioner, du får i StartUp-planen, giver GrowBig-planen dig premium WordPress-cache, premium support, daglige sikkerhedskopier og adgang til en premium-site-backup og gendannelsestjeneste. Dit første år med Wildcard SSL-certifikat er også inkluderet gratis.

GrowBig-planen starter ved $ 5,95 pr. Måned.

 • Vær ubegrænset websteder
 • ~ 25.000 månedlige besøg
 • 20 GB webplads
 • Alt væsentligt + premium-funktioner:
 • SuperCacher dynamisk & cache-cache til memcache
 • 30 daglige sikkerhedskopier
 • Prioritetsstøtte
 • SSD-opbevaring
 • Wildcard SSL-certifikat
 • Backup & restaureringsservice
 • 2x serverressourcer
 • 2x databaseressourcer
 • 2x e-mail-ressourcer

GrowBig er den plan, jeg anbefaler, at du tilmelder dig. Du kan være vært for flere websteder, og du får mere end 2 gange ressourcerne (hvilket resulterer i et hurtigere indlæsningswebsted) end StartUp-planen.

SiteGround GoGeek-plan

revision af siteground gogeek-plan

Med GoGeek-planen får du alle fordelene ved StartUp- og GrowBig-planerne, plus nørdige funktioner og 4x flere ressourcer sammenlignet med StartUp-planen.

GoGeek-planen starter ved $ 11,95 pr. Måned.

 • Vær ubegrænset websteder
 • ~ 100.000 månedlige besøg
 • 30 GB webplads
 • Alt væsentligt & præmie + nørdige funktioner:
 • SuperCacher dynamisk & cache-cache til memcache
 • 1-klik på WordPress iscenesættelse
 • SG-Git til oprettelse af lager
 • Forinstalleret Git
 • Gratis PCI-overholdelse
 • Premium backup & restaureringsservice
 • 4x serverressourcer
 • 4x databaseressourcer
 • 4x e-mail-ressourcer

GoGeek-planen er til hårdt handel eller ressourceintensive websteder. Det leveres med 4x hurtigere servere end StartUp-hostingplanerne.

hosting priser

Sammenligning af hostingplan

Hvilken plan skal jeg få? Det er hvad dette afsnit sigter mod at hjælpe dig med at finde ud af …

Den største forskel mellem planerne er den med Start op du kan kun være vært for 1 websted. GrowBig leveres med flere serverressourcer (= hurtigere indlæsning af websted), du får også prioriteret support, 30 daglige sikkerhedskopier (i stedet for kun 1 med StartUp) og dynamisk cache (i stedet for kun statisk cache med StartUp).

Det GoGeek plan leveres med 4 gange flere serverressourcer, og du kan oprette et iscenesættelsessite. Du får også premium-backup-og gendannelsestjenester på websider samt gratis PCI-overholdelse.

Vil du vide, hvad de vigtigste forskelle er mellem StartUp, GrowBig og GoGeek-pakkerne?

Her er en sammenligning af StartUp vs. GrowBig-plan, og GrowBig vs. GoGeek-plan.

SiteGround’s StartUp-, GrowBig- og GoGeek-planer er alle rimelige priser, men de dyrere planer inkluderer flere serverressourcer.

SiteGround StartUp vs. GrowBig-gennemgang

Alle SiteGround’s hostingplaner er rimelige priser, men StartUp-planen er den billigste tilbudte plan. Dette er entry-level planen, og den leveres med mindst ressourcer og funktioner. StartUp-planen er efter min mening bedst egnet til dem, der kun har brug for et websted, f.eks. En personlig eller lille virksomhedswebsted eller -blog.

En vigtig forskel mellem StartUp og GrowBig-planen er, at du med den tidligere plan er kun tilladt at være vært for et websted (med GrowBig-planen kan du være vært for ubegrænsede websteder). Hvis du agter at køre flere websteder på din ene hostingkonto, skal StartUp-planen være et nej.

I modsætning hertil er GrowBig-planen bedre egnet til mindre virksomhedsejere og bloggere, der bruger WordPress, fordi du får det 2x flere serverressourcer og meget flere funktioner sammenlignet med StartUp-planen.

GrowBig lader dig vært for flere websteder, brug Supercacher statisk, dynamisk og memcache-cache-teknologi (StartUp tilbyder kun statisk), og du får en gratis wildcard SSL-certifikat. En anden funktion, som StartUp-planen mangler, er backup og gendannelsesfunktionalitet. GrowBig-planen leveres grundlæggende sikkerhedskopiering og gendannelse af tjenester.

En anden vigtig forskel er, at du med StartUp-planen kun får standard support sammenlignet med GrowBig’s premium support. Så hvis du tror, ​​du har brug for lidt håndholding fra deres venlige, hurtige og kyndige supportteam, skal du vælge GrowBig-planen.

siteground growbig plan gennemgang

Du bør overveje at vælge GrowBig-planen, hvis:
 • Du vil være vært for mere end blot et websted på din hosting-konto
 • Du ønsker 2x flere serverressourcer (dvs. et hurtigere indlæsningswebsted)
 • Du ønsker 30 daglige sikkerhedskopier i stedet for den daglige sikkerhedskopi, du får med StartUp
 • Du ønsker premium support i stedet for standard support, der følger med StartUp
 • Du vil have 20 GB weblagring i stedet for 10 GB, der følger med StartUp
 • Du vil have adgang til deres basale sikkerhedskopi og gendannelsestjeneste
 • Du ønsker statisk, dynamisk og memcache-cache i stedet for kun statisk cache, der følger med StartUp
 • Du vil have et gratis wildcard SSL-certifikat for det første år

SiteGround GrowBig vs. GoGeek-anmeldelse

En nøgleforskel mellem GrowBig vs GoGeek-planen er de ekstra serverressourcer, der kun følger med sidstnævnte. GoGeek kommer med 4x flere serverressourcer og færre brugere, der deler serverens ressourcer. Dette betyder, at du får et websted med hurtig indlæsning, når du vælger GoGeek-planen.

En anden forskel mellem planerne er de ekstra “nørdige” funktioner, som du kun får med GoGeek-planen. En sådan funktion er site iscenesættelsesmiljøer, som giver dig mulighed for at kopiere dit live site eller teste ny kode og design, før du offentliggør ændringer på dit live site. En anden funktion er Git, som kommer forudinstalleret der giver dig mulighed for at oprette depoter på dit websted.

Endelig kommer GoGeek med deres premium hjemmeside backup og gendannelse tjenester, og gratis PCI-overholdelse for at hjælpe med at beskytte dit e-handelswebsted.

revision af siteground gogeek-plan

Du bør overveje at vælge GoGeek-planen, hvis:
 • Du vil have 4x flere serverressourcer (dvs. et hurtigt indlæst websted) og færre brugere, der deler serverressourcerne
 • Du ønsker iscenesættelsesmiljøer, så du kopierer dit live-site eller tester ny kode og design, før du offentliggør ændringer på dit live-site
 • Du ønsker 30 GB weblagring i stedet for 20 GB, der følger med GrowBig
 • Du ønsker fri PCI-overholdelse for at gøre dit e-handelswebsted fuldstændigt PCI-kompatibelt
 • Du vil have forudinstalleret Git, så du kan oprette lagre af dit websted
 • Du vil have deres premium backup- og gendannelsestjeneste i stedet for den basistjeneste, der følger med GrowBig

Hvilken hostingplan er bedst for dig?

Nu ved du, hvilke planer de tilbyder, og du er nu forhåbentlig i en bedre position til at vælge den bedste delte hostingplan til dine behov. Husk at du altid kan opgradere til en højere plan senere.

Baseret på min egen oplevelse, her er min anbefaling til dig:

 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig StartUp-planen, hvis du agter at køre en enkel statisk eller HTML-sted.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig GrowBig-planen (dette er den plan, jeg bruger), hvis du agter at køre en WordPress, Joomla eller et hvilket som helst CMS-drevet sted.
 • Jeg anbefaler, at du tilmelder dig GoGeek-planen, hvis du agter at køre en e-handelswebsted, eller hvis du har brug for WordPress / Joomla iscenesættelse og Git funktioner.

Ofte stillede spørgsmål om SiteGround

Her finder du svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.

Hvad er SiteGround.com?

SiteGround er et webhostingfirma, der tilbyder en række tjenester, fra delt hosting, cloud-hosting, WordPress-hosting, VPS og forhandler-hosting, til dedikerede servere og enterprise-hosting. SiteGround blev grundlagt i 2004 og er vært for over 800.000 domænenavne over hele verden. Virksomheden ejes uafhængigt (SiteGround ejes IKKE af EIG) og dens hovedkvarter er beliggende i Sofia, Bulgarien og har datacentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore. De har en A-vurdering fra BBB. Den officielle hjemmeside er www.siteground.com. Læs mere på deres Wikipedia-side.

Har SiteGround en pengene-tilbage-garanti?

Ja. De tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan annullere din service inden for de første 30 dage, og du vil modtage en fuld refusion. Tilbagebetalingsgarantien dækker ikke domænenavne, sky eller dedikeret serverhosting.

Hvilke betalingsmetoder accepterer SiteGround?

De accepterer betaling via kreditkort som Visa og MasterCard, og du kan endda betale via PayPal (du skal dog kontakte support for at få PayPal-betalingslinket). Betalinger kan foretages for et, to eller tre år i forvejen. Du kan også betale på månedsbasis, men hvis du betaler månedligt påløber et installationsgebyr.

Kan jeg vælge et datacentersted?

Ja, når du tilmelder dig, skal du vælge din foretrukne datacenterplacering. De har datacentre i Chicago, London, Amsterdam og Singapore.

Tilbyder SiteGround gratis migrering af websteder?

Ja, de migrerer et eksisterende websted til dig gratis, uanset hvor lille eller stor dit websted dit er. Og de gør det uden nedetid. Deres webstedsmigrationstjeneste inkluderer alle typer websteder, herunder WordPress- og Joomla-drevne websteder. Du sender din anmodning om migrering af websted i dit kundeområde. Hvis du har brug for yderligere hjælp, yder de support 24 timer i døgnet for at komme dit websted hurtigt i gang.

Vil SiteGround tage sikkerhedskopier af mit websted?

Ja, StartUp-planen inkluderer en websteds-sikkerhedskopiering pr. Dag, og GrowBig- og GoGeek-planerne udfører 30 sikkerhedskopieringer pr. Dag på dit websted. GrowBig og GoGeek leveres også med en 1-kliks restaureringstjeneste. Du kan også oprette manuelle sikkerhedskopier via cPanel når som helst.

Hvad er SiteGrands oppetidsgaranti?

SiteGround garanterer en oppetid på 99,99%. Hvis de ikke leverer dette, giver de dig en kontokredit. Du er i stand til at overvåge oppetid inde fra dit kundeområde.

Hvordan kan jeg kontakte Siteground support?

Hvis du har problemer med dit websted eller har brug for fakturering eller kontohjælp, kan du kontakte dem døgnet rundt. De leverer ny konto-onboarding-hjælp, gratis webstedsoverførsler og løbende hjælp til enhver tid via e-mail / billetter (10 min svartid), live chat (øjeblikkelig svartid) eller telefon (øjeblikkelig svartid). Deres telefonnumre er 1.866.605.2484 (USA), 44.800.8620379 (UK), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Spanien) eller 1.800.828.9231 (resten af ​​verden).

Tilbyder SiteGround SSL og CDN?

Ja. Alle planer leveres med et gratis SSL-certifikat. StartUp-planen indeholder et gratis Let’s Encrypt SSL, mens GrowBig- og GoGeek-planerne leveres med et gratis Wildcard SSL-certifikat. Gratis CDN fra CloudFlare er også inkluderet i alle planer.

Er SiteGround god til WordPress-hosting?

Ja. Alle planer leveres med fuldt styret WordPress-hosting, hvilket betyder automatisk WordPress-kerneopdateringer og programrettelse, automatisk WordPress-installation ved oprettelse af konti, funktioner som SuperCacher-cache-plugin, site-iscenesættelse og 100% gratis site transfer-service.

Oven i købet. De har været stemte som # 1 WordPress vært for to år i træk nu (nr. 1 i 2017’s afstemning og nr. 1 i 2016’s afstemning af WPhosting Facebook Group). Og det er velkendt til brug i forskellige lande lokalt, såsom Australien og i Det Forenede Kongerige.

Leveres SiteGround med SSD’er (Solid State Drives)?

Ja. Alle planer leveres med SSD. SSD vil ud over NGINX, PHP7 og HTTP / 2 sørge for, at dit websted indlæses meget hurtigt.

Har jeg brug for SG Site Scanner?

Hvis du vil have den ekstra beskyttelse. SG Site Scanner (tidligere kaldet HackAlert) er drevet af Sucuri og er et premium malware-detektion og tidlig advarselssystem til at beskytte dit websted og koster $ 19,80 / år.

Er SiteGround-anmeldelser om Reddit og Quora pålidelige?

Ja, Quora og Reddit er begge gode steder at læse anmeldelser fra rigtige mennesker og kunder om dem. Du kan finde gode SiteGround-anmeldelser på Reddit og Quora. Du kan også læse anmeldelser på Yelp og TrustPilot.

Hvad er det bedste SiteGround-alternativ?

SiteGround er den webhost, jeg bruger til dette websted, og det er det webhostingfirma, jeg anbefaler. Men hvis du undersøger webhost (som jeg anbefaler du gør) og leder efter gode alternativer til SiteGround, så er her min liste over konkurrenter. Jeg tror, ​​at de bedste alternativer til SiteGround er A2 Hosting (stort set identiske funktioner, men tilbyder noget hurtigere / bedre serverhastighedsteknologier) og InMotion Hosting (igen stort set de samme funktioner, men kommer med et gratis domænenavn og en 90-dages refusionspolitik ). Bluehost er også et oplagt SiteGround-alternativ, Bluehost-anmeldelse her

Hvor kan jeg finde en SiteGround-kuponkode?

Du finder ikke en, fordi de ikke har mulighed for at indtaste en promo-kode. Så hvis du fandt en SiteGround-kuponkode online, så er den en falsk kode. De kører dog forskellige kampagner (normalt i større helligdage som Black Friday), da det er det eneste tidspunkt, hvor de tilbyder tilbud og rabatterede priser.

Hvor meget koster SiteGround-hosting?

SiteGround tilbyder tre delte hostingplaner, den billigste plan Start op er $ 3,95, GrowBig er $ 5,95 per måned og GoGeek er $ 11,95 pr. måned. De har også 4 cloud-hostingplaner. Det Indgang planen er $ 80 per måned, Forretning er $ 120 per måned, Business Plus er $ 160 per måned og Super Power er $ 240 per måned. Gå til deres websted her for at finde ud af mere om deres planer og funktioner.

Er SiteGround et godt hostingfirma?

De tilbyder delt hosting, WordPress-hosting, WooCommerce-hosting, cloud-hosting, dedikerede servere og enterprise hosting-planer. SiteGround’s webhosting er “udformet med omhu” for at sikre topserverhastighed, uovertruffen sikkerhed og 24/7 hurtig og ekspert support. Her er de vigtigste grunde til, at SiteGround er en god webhost at tilmelde sig.

Hastighed og oppetid

Alle deres webhostingsplaner leveres med de nyeste hastighedsteknologier som f.eks SSD-drev, NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis Cloudflare CDN. Med andre ord, hvis du er vært for dit websted med dem, indlæses det super hurtigt!

Hosting-sikkerhed

De tager sikkerhed alvorligt og tilbyder unikke sikkerhedsløsninger som f.eks gratis daglige sikkerhedskopier af sider og gendannelse, malware-scanninger og DDOS-beskyttelse og SSL-certifikater. Få de bedste sikkerheds- og backuptjenester ved hjælp af deres interne tech-løsninger!

WordPress

De tilbyder brugervenlighed administreret WordPress-hosting på alle deres planer, hvilket betyder automatiske WordPress-kerneopdateringer og plaster, automatisk WordPress-installation på kontoopsætning plus funktioner såsom SuperCacher-cache-plugin, iscenesættelse af websteder og 100% gratis siteoverførselsservice. De tilbyder også administreret WooCommerce-hosting på PCI-kompatible servere. Det er ikke underligt WordPress.org støtter dem!

Support

De leverer branchens førende ny konto om bord-hjælp, gratis overførsel af websteder og løbende hjælp og support til enhver tid via telefon, chat eller e-mail. Ikke underligt, at de konsekvent opnår næsten 100% kundetilfredshed!

Så .. Anbefaler jeg SiteGround?

Ja – jeg anbefaler stærkt SiteGround.

Især nu hvor jeg nu bruger SiteGround (jeg er på GrowBig-planen). For husk, for ikke så længe siden besluttede jeg at flytte dette websted til dem.

De tilbyder en meget overkommelig og pålidelig webhostingtjeneste til dit websted.

De har brancheførende og imponerende oppetid, hurtige servere, stærke sikkerhedsfunktioner og fremragende kundeservice der efterlader konkurrencen i bagspejlet.

De få ulemper ved at vælge dem som din webhost opvejes efter min mening langt fra upsides.

Forudsat at dit websted ikke overskrider ressourcegrænserne, kan du være sikker på, at dit websted indlæses hurtigt, være tilgængeligt, når du har brug for det, og vil være sikkert for at beskytte dine data og dine besøgende ‘privatliv.

Hvis du stadig sidder på hegnet omkring SiteGround, så drage fordel af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvilket betyder, at du kan “prøve dem”, og hvis du ikke er lykkelig, får du pengene tilbage.

SiteGround tilbyder fremragende hosting der leveres med ekstra funktioner, og de er normalt ikke den billigste webhost derude.

Ikke desto mindre matcher deres priser lige nu nogle af de billigste hosting-konkurrenter i branchen (fra kun $ 3,95 pr. Måned, ned fra $ 11,95 om måneden).

NOVEMBER 2018 UPDATE: Jeg bruger ikke længere SiteGround til at være vært for dette websted. Jeg er nu hos Cloudways. Jeg var ikke utilfreds med SiteGround eller noget, det er bare at Cloudways bedre kan håndtere ydelsen, da dette websted fortsætter med at vokse.

FTC-afsløring: For at få dig den billigste pris, tjener jeg en provision, hvis du beslutter at købe gennem mine SiteGround-gennemgangslinks.

Ved at klikke på dette link kan du kun være vært for dit websted til $ 3,95 per måned (ned fra $ 11,95 per måned).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map