SiteGround arvostelu

SiteGround pidetään yhtenä parhaista web-hosting-yritykset siellä. Mutta he voivatko ne todella olla ETTÄ hyvä? Vakavasti! No, täsmälleen mitä tämä SiteGround-arvostelu pyrkii selvittämään.


Siirry sivulle SiteGround.com

Myönnän, että olin aluksi hieman skeptinen, mutta se muuttui nopeasti. Itse asiassa niin paljon, että muutin tämän sivuston heidän luokseen heidän GrowBig GoGeek -suunnitelmassa.

TL; DR: SiteGround on asettanut uuden teollisuusstandardin korkean suorituskyvyn web-hosting- ja WordPress-hosting-palveluista. Vaikka BlueGhostin pelaajat lyövät hinta- ja lisäbonuksia, Web Site toimii paljon paremmin suorituskyvyn ja ydinmahdollisuuksien suhteen. Jos sivuston nopeus ja turvallisuus ovat sinulle tärkeämpiä, sinun pitäisi maksaa hiukan enemmän ja käyttää SiteGroundia.

Koska he ovat omistautuneita käytettävyyteen, nopeuteen, turvallisuuteen ja tukeen – se on todella korkealaatuinen Web-isäntä tällä hetkellä! Ja en ole ainoa, joka ❤️ heitä.

SiteGround on # 1 web-hosting-suosikki monissa tutkimuksissa / kyselyissä Facebook:

facebook-kyselytTutustu Facebookin kyselyihin:
www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/1160796360718749/ www.facebook.com/groups/wphosting/permalink/917140131751041/ www.facebook.com/groups/473644732678477/permalink/1638240322885573/ www.facebook.com/groups/ wphosting / permalink / 1327545844043799 /

Heidän nopeustekniikka on tärkein asia, josta ihmiset pitävät eniten. He saavat myös positiivista palautetta ja arvioita Viserrys:

sivustoarvostelut twitterissäYlivoimaisesti positiivisia arvosteluja Twitterissä

Tässä SiteGround-katsauksessa tarkastelen SiteGroundin tärkeimpiä piirteitä, millaisia ​​heidän hinnasuunnitelmansa ovat, ja käyn läpi hyviä ja huonoja puolia (koska ne eivät ole 100% täydellisiä) auttaakseni tekemään mieltäsi ennen allekirjoittamista verkkosivustosi, blogin tai verkkokaupan SiteGround-palveluun.

Tätä sivua isännöi SiteGround ja parin viime kuukauden aikana olen seurannut ja analysoinut käytettävyys, nopeus ja yleinen suorituskyky nähdäksesi kuinka hyvin sivustoni toimii heidän kanssaan. Olen jopa perustanut testisivun WordPress-oletusteeman avulla. Voit hypätä suoraan .

Antakaa minulle vain kymmenen minuuttia ajasta, ja annan teille kaikki “täytyy tietää” tosiasiat ja vastaan ​​esimerkiksi kysymyksiin.

 • Paljonko isännöinti maksaa??
 • Mikä ero on StartUp: lla, GrowBig: llä? & GoGeek?
 • Saanko valita palvelimen sijainnin?
 • Mitkä ovat niiden käytön edut ja haitat?
 • Mikä on paras suunnitelma WordPress-sivustoille?
 • Aikooko he tehdä automaattisia varmuuskopioita sivustoltasi??
 • Mitä he tekevät verkkosivustoni nopeuttamiseksi?
 • Tuleeko se mukana SSD: llä? Entä CDN & SSL?
 • Auttavatko he siirtämään verkkosivustoni heille?
 • Millainen on heidän SuperCacher-laajennus WordPressille?

Kun olet lukenut tämän, tiedät onko se oikea (vai väärä) web-hosting-palvelu, jota voit käyttää.

SiteGround tarjoaa loistavaa isännöintiä, joka on varustettu lisäominaisuuksilla, ja ne eivät yleensä ole halvin verkkoisäntä siellä.

Siitä huolimatta heidän hinnat ovat tällä hetkellä vastaavia liiketoiminnan halvimmista hinnoista (alkaen 3,95 dollaria kuukaudessa, laskua 11,95 dollaria kuukaudessa).

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 3,95 dollaria kuukaudessa (alas 11,95 dollaria kuukaudessa).

Contents

Tämä SiteGround-arvostelu kattaa:

1. Tärkeimmät ominaisuudet

Tässä kerron mitä ja mitä SG: n web-hosting-palveluita tulee.

2. Luettelo ammattilaisista & haittoja

Täällä menen tarkemmin ja kerron mitä (tai hyppää suoraan tai).

3. Isäntäsuunnitelmat & hintoja

Täällä kerron ja mitkä ominaisuudet ovat jokaisella suunnitelmalla.

4. Suosittelenko SiteGround-sovellusta?

Tässä on minun tietoni, jossa kerron sinulle, suosittelen heitä tai jos sinun on parasta ilmoittautua kilpailijan kanssa.

Kun perustat verkkosivustoa, joka erityisesti toimii tulolähteenä, sinun on tiedettävä, että voit luottaa isäntään tarjoamaan erinomaisia ​​palveluita ja tukea..

Jos verkkosivustosi on alhaalla tai siinä on teknisiä häiriöitä, jotka vaikuttavat käyttäjien kokemukseen, menetät rahat. Mikä ei ole Bueno!

Joten puhutaan SiteGroundistä. Mikä tekee heistä erityisen? Miksi niin monet ihmiset raivovat heistä?

#Mielenkiintoinen fakta

WordPress Hosting on suljettu Facebook-ryhmä, jossa on lähes 7 000 jäsentä, joka on omistettu vain WordPress-isännöintiin.

Joka vuosi jäseniä pyydetään äänestämään suosikkiverkonsa puolesta. Voitko arvata, mikä WordPress-verkkoisäntä sai eniten ääniä?

Oikein. SiteGround on äänestetty # 1 WordPress-isäntänä kahden vuoden ajan peräkkäin (# 1 vuoden 2017 kyselyssä ja # 1 vuoden 2016 kyselyssä)

facebook-kyselyWPhosting Facebook -ryhmä

Tässä SiteGround-katsauksessa (päivitys 2020) keskustellaan SG: n pääominaisuuksista ja siitä, miksi sinun pitäisi harkita sen käyttöä isännöintitarpeisiisi.

Ennen kuin siirryn arvosteluun täällä, annan sinulle nopean yhteenvedon siitä, mikä SiteGround on ja mitä ne tarjoavat.

Tietoja SiteGroundistä

 • SiteGround perustettiin vuonna 2003 2004 ja sen pääkonttori sijaitsee Sofia, Bulgaria.
 • Ne tarjoavat erilaisia ​​hosting-palveluita; alkaen jaettu isäntä, pilvipalvelu, WordPress-isäntä, VPS, jälleenmyyjän isäntä, että omistettu palvelimet ja yritysten isännöinti.
 • Kaikki suunnitelmat tulevat mukana hallinnoitu WordPress-hosting.
 • On WordPress.org: n virallinen kumppani
 • Vapaa SSD-asemat tule mukaan kaikkiin jaettuihin hosting-suunnitelmiin.
 • Palvelimet saavat virtansa Google Cloud, PHP7, HTTP / 2 ja NGINX + välimuisti
 • Kaikki asiakkaat saavat ilmaiseksi SSL-varmenne (Salatkaamme) ja CloudFlare CDN.
 • Siellä 30 päivän rahat takaisin takuu.
 • Virallinen verkkosivusto: www.siteground.com

Nyt sukellaan arvosteluun ..

Pääpiirteet

Heillä on paljon hienoja ominaisuuksia, mutta on neljä pääominaisuutta, jotka todella erottavat ne muista siellä olevista verkkoisäntäkoneista.

Tämä auttaa selittämään miksi SiteGroundia suosittelevat WordPress, Joomla ja Drupal, ja miksi se saa niin innostuneen käyttäjätuen ja upeita asiakasarvosteluja.

suositellut wordpress, joomla ja drupalSuositellut Web-isäntä WordPress, Joomla ja Drupal

Palvelimen nopeus

Kun kyse on verkkosivuston käyttäjäystävällisyydestä, yksi tärkeimmistä asioista on nopeus.

Kun muutin tämän sivuston heille, minulla oli heti paljon nopeampi lastaussivusto.

Tämän testaamiseksi käytin Byte Check -työkalua, työkalua, joka mittaa aikaa ensimmäiseen tavuun (TTFB). Toisin sanoen, se mittaa web-palvelimen reagointikykyä.

Tulokset olivat vain hämmästyttäviä. Itse asiassa kotisivuni aika ensimmäiseen tavuun meni välillä 2,3 sekuntia – 0,2 sekuntia kerran vaihdin.

bytecheck-testi ennen ja jälkeen

Kotisivuni latausaika meni GTmetrixiä käyttämällä 6,9 sekunnista 1,6 sekuntiin sen jälkeen kun muutin sivustoni. Se on 5,3 sekuntia nopeampi latausaika!

gtmetrix ennen ja jälkeen

Kotisivuni latausnopeus Pingdomin avulla meni 4,96 sekunnista 581 millisekuntiin sen jälkeen kun muutin. Se on aika uskomatonta!

pingdom ennen ja jälkeen

Sivustot, jotka latautuvat hitaasti, eivät todennäköisesti nouse huipulle missään markkinaraossa.

palvelimen nopeus

Miksi? Koska verkkokäyttäjät ovat tunnetusti kärsimättömiä. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että jos sivua ei ole ladattu kolmessa sekunnissa, käyttäjät todennäköisesti navigoivat pois etsien jotain nopeammin – ja mitä pidempi odotus on, sitä enemmän ihmisiä menetät.

Seurauksena on, että SiteGround suhtautuu sivuston nopeuteen vakavasti. Ja niiden asiantuntijakehittäjät työskentelevät aina uuden tekniikan avulla parantaakseen sivuston latausaikoja – ja se osoittaa.

nopeustekniikka

Tässä on joitain erityisiä tekniikoita, joita he käyttävät takaamaan asiakkailleen nopeat lastausajat:

 • SiteGroundin infrastruktuurista saa virtaa Google Cloud SSD-kestävä tallennustila ja erittäin nopea verkko.
 • SSD-asemat ovat jopa tuhat kertaa nopeampia kuin tavalliset asemat. Kaikki SiteGroundin ylläpitämät tietokannat ja sivustot käyttävät SSD-levyjä tallennukseen.
 • NGINX-verkkopalvelintekniikka auttaa nopeuttamaan staattisen sisällön latausaikaa verkkosivustollasi. Kaikki SG: n asiakkaiden sivustot hyötyvät NGINX-verkkopalvelintekniikasta.
 • Web-välimuisti on avainasemassa dynaamisen sisällön lataamisessa verkkosivustollesi. He ovat rakentaneet oman välimuistimekanismin, SuperCacher, joka luottaa NGINX-käänteiseen välityspalvelimeen. Tuloksena on dynaamisen sisällön nopeampi lataaminen ja parempi verkkosivustojen nopeuden optimointi.
 • Vapaa Sisällönjakeluverkko (CDN) ja HTTP / 2 ja PHP7 käytössä olevat palvelimet nopeuttavat latausaikoja ympäri maailmaa tekemällä sisältösi helpommin käytettäväksi.
 • Oli ensimmäinen verkkoisäntä, joka julkaisi PHP 7.3 (24. lokakuuta 2018)

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi he tekevät säännöllisiä päivityksiä tekniikkaansa varmistaakseen, että niiden isännöimät sivustot eivät ole jälkeenjääneitä, koska he eivät ole ajan tasalla teknologisten muutosten kanssa. Tuloksena on nopeimmat saatavilla olevat latausajat.

turvallisuus

Vaikuttaa siltä, ​​että tuskin päivä kuluu ilman uutisia uusista tietoturvaloukkauksista verkossa. Yksilöitä, yrityksiä ja jopa julkisyhteisöjä on uhrattu.

Totuus on, että turvallisuus on tärkeä huolenaihe kaikille, joilla on verkkosivusto.

turvaominaisuudet

SiteGround tarjoaa luotettavia saatavilla olevia tietoturvia. Sinun on vielä tehtävä osasi verkkosivustosi turvallisuuden ylläpitämisessä, mutta tässä on joitain niistä turvaominaisuudet, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia.

 • Sivuston eristäminen varmistaa, että sivustoosi ei kohdistu kielteisiä vaikutuksia, jos palvelimesi jollain muulla sivustolla on tietoturvaloukkauksia. Ajattele sitä kuten isännöintipalomuuri, joka suojaa sivustoasi hakkereilta.
 • Kaikki heidän palvelimet tukevat HTTP / 2-tekniikka, mikä on turvallisin käytettävissä oleva vaihtoehto. Monet web-koneet ovat takana tällä alueella, mutta eivät SG.
 • Kaikki heidän asiakkaansa saavat hyötyä heistä Web-sovelluksen palomuuri (WAF), joka suojaa tietoturvaloukkauksista ja jota päivitetään säännöllisesti.
 • Ennakoivat korjaukset lähetetään kaikille asiakkaille uusien uhkien ilmetessä.

He myös juoksevat säännöllisesti virusten ja haittaohjelmien tarkistukset lähettää raportteja ilmoittaaksesi sinulle tuloksista, joten tiedät aina, mitä verkkosivustollasi tapahtuu. Se on yksi niistä asioista, joita käyttäjät rakastavat verkkopalvelupalvelussaan.

Vuonna 2018 SiteGround oli erittäin menestyvä pitäessään asiakkaiden sivustoja hyvin turvassa. He reagoivat 3 kertaa enemmän uhkiin kuin viime vuonna. Tilastollisesti he:

 • Kirjoitti 250 uutta mukautettua palomuurisääntöä
 • Lisätty 125 livepatch-ytimen moduulia
 • Lieventänyt 186 DDOS-hyökkäystä
 • Pysäytti 7 miljoonaa julmaa joukkohyökkäystä
 • Pysäytettiin 160 miljoonaa virheellistä robottipyyntöä asiakkaan sivustoihin
 • joka päivä heidän anti-bot-AI-ratkaisullaan

Asiakaspalvelu

Isännöintipalvelulla voi olla huipputeknologia ja hyvä turvallisuus, mutta useimmille ihmisille tärkeintä on se, mitä tapahtuu, kun asiat menee pieleen..

asiakkaan twiitti

SG on yritys, joka ylpeilee asiakastuesta. He tekevät asiakaspalvelusta etusijalla ja se näkyy heidän arvosteluissaan ja asiakkaidensa uskollisuuden kautta.

asiakaspalvelu

Tosiasia on, että heidän vasteajansa jättävät kilpailijansa pölyyn.

Heidän lähimmän kilpailijan keskimääräinen vastausaika tukilipulle on 44 minuuttia – mutta SiteGroundin vastausaika on vain kahdeksan minuuttia.

Ne tarjoavat kolme tapaa saada tukea:

 • Live-chat-järjestelmä antaa sinulle välittömän vastauksen ja on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa
 • Samoin puhelintuki toimii ympäri vuorokauden ja antaa sinulle välittömän vastauksen
 • Lippun lähettämisellä saat vastauksen alle 10 minuutissa – ja tämä vastausaika on vielä lyhyempi, jos olet maksanut yhdestä heidän ensisijaisista palveluistaan

Sen sijaan, että odottaisit tunteja (tai jopa päiviä) sivustosi avuksi, voit luottaa tähän web-isäntään antamaan sinulle ajoissa vastauksen. Tämä tarkoittaa tietysti, että voit välittää samat erinomaiset palvelut sivustosi käyttäjille.

SiteGround WordPress -majoitus

Kuten aiemmin mainittiin, WordPress on maailman suosituin CMS. Sen lisäksi, että se toimii vain alle 30% 33% kaikista Internet-sivustoista, se vastaa myös 60%: n web-sisällön toimittamisesta maailmanlaajuisesti.

automaattinen WordPress-asennus

Siksi SiteGroundilla saat hallinnoitu WordPress-hosting kaikilla isännöintisuunnitelmilla ja paljon upeita ominaisuuksia:

sivuston ylläpitämät WordPress-hosting-työkalut

Tässä on joitain sen parhaista WordPress-liittyvistä ominaisuuksista:

 • Kaikissa suunnitelmissa on täysin hallittu WordPress-hosting.
 • Säännölliset, automaattiset WordPress-päivitykset varmistavat, että sinulla on aina uusin WordPress-versio. Tämä vaihtoehto sisältyy kaikkiin suunnitelmiin.

onnistunut WordPress-hosting

 • Asennettujen WordPress-laajennusten automaattiset päivitykset ovat myös saatavana kaikissa suunnitelmissa.
 • Tiimi seuraa silmällä WordPress-haavoittuvuuksia ja kirjoittaa palomuurin WAF-päivitykset suojaamaan sinua niistä.
 • Edellä yksityiskohtaisesti kuvatut nopeustekniikat on erityisesti suunnattu auttamaan WordPress-sivustoja latautumaan mahdollisimman nopeasti.

Voit myös hyödyntää heidän ainutlaatuista SuperCacher-laajennustaan, joka on sisäänrakennettu välimuistilistutus, joka lisää sivustosi käsittelemien osumien määrää. Tämä tarkoittaa, että sivustosi latautuu nopeammin, vaikka koetkin odottamattoman liikenteen.

sivuston kenttä

Muista, että StartUp-suunnitelma tulee vain staattisella välimuistilla ja että mukana tulee sekä staattinen, dynaaminen että Memcache-välimuisti.

Tässä selitys eroihin.

Vaikka WordPress on heidän pääpaino – mikä on järkevää, kun otetaan huomioon WordPressin hallitseva asema markkinoilla -, ne ovat myös suositeltavia kumppaneita sekä Joomlan että Drupalin sisällönhallintajärjestelmille..

Yllä luetellut ominaisuudet tekevät niistä suosion sekä yksityishenkilöille että yrityksille, jotka haluavat 99,99%: n käyttöajan, nopean sivustojen lataamisen, huipputason tietoturvan ja huippuluokan asiakaspalvelun..

Lataa aika & Uptime Test

Muutaman viime kuukauden aikana minulla on seurasi ja analysoi käyttöaikaa, nopeutta ja yleistä suorituskykyä testisivustollani, joka isännöi SG: tä.

Testisivustollani on ollut keskimäärin 99,99% käytettävyyttä, mikä on 0,2% parempi kuin teollisuuden standardi 99,79%, minkä he lupaavat asiakkailleen, ja keskimääräinen sivun latausaika on selvästi alle 1 sekunti.

 • Tammikuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 750 ms
 • Helmikuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 99,99% – keskimääräinen sivun latausaika: 730 ms
 • Maaliskuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 760 ms
 • Huhtikuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 720 ms
 • Toukokuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 700 ms
 • Kesäkuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 99,99% – keskimääräinen sivun latausaika: 790 ms
 • Heinäkuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 705 ms
 • Elokuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 815 ms
 • Syyskuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 99% – keskimääräinen sivun latausaika: 700 ms
 • Lokakuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 780 ms
 • Marraskuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 99,95% – keskimääräinen sivun latausaika: 830 ms
 • Joulukuun 2018 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 790 ms
 • Tammikuun 2019 keskimääräinen käyttöaika: 100% – keskimääräinen sivun latausaika: 720 ms

SiteGround Plussaa ja miinusta

Niiden ominaisuudet, joita he tarjoavat web-hosting-asiakkailleen, ovat vaikuttavia, mutta heidän palvelunsa teknisten näkökohtien kattaminen ei oikeastaan ​​anna sinulle käsitystä siitä, mitä SiteGroundin valitseminen voi sinulle tehdä käytännössä.

Katsotaan tätä silmällä pitäen joitain reaalimaailman eduista ja haitoista tämän hosting-yrityksen käyttämisessä. Kuten näette, on paljon enemmän etuja kuin haittoja – mikä ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon heidän sitoutuminen huippuosaamiseen.

SiteGroundin plussat

Hyödyt SiteGroundin käyttämisellä verkkosivustosi ylläpitämiselle ovat kiistattomat. Tämä on yritys, joka ylpeilee erinomaisesta palvelusta – ja se osoittaa.

SiteGround Uptime -takuu

Jos olet viettänyt jonkin aikaa ostoksia web-isäntään, tunnet käyttöajan merkityksen. Ylläpitoyrityksen käytettävyysprosentti kertoo, kuinka usein keskimäärin voit odottaa verkkosivustosi olevan “alhaalla” tai poissa käytöstä.

käyttöaste

Yksikään isännöintipalvelu ei voi vaatia 100%: n käyttöaikaa, koska pelissä on liian monta muuttujaa ollakseen varma, ettei seisokkeja koskaan tule. He kuitenkin tekevät takaa 99,99% käytettävyyden.

Se on vaikuttava millä tahansa standardilla, ja he elävät sen kanssa. He käyttävät seurantaohjelmistoa, joka ilmoittaa heti häiriöstä ja toimii nopeasti ongelmien ratkaisemiseksi.

Tämän näkökulmasta tarkasteltuna 99,99%: n käyttöaika tarkoittaa, että sivustosi saattaa olla poissa käytöstä vähän yli neljä tuntia kuuden kuukauden aikana..

Heidän käyttöaikaprosentit ovat todella vaikuttavia. Heidän keskimääräinen keskimääräinen käyttöaika on 99,99%, ja heidän verkkosivustolleen huhtikuussa 2017 katsottiin:

 • Kuukauden keskimääräinen käyttöaika viimeisen 30 päivän aikana on 99,999%
 • Viimeisen 365 päivän keskimääräinen käyttöaika on 99,996% vuodessa

Käytännössä heidän asiakkaidensa tuskin koskaan tarvitse huolehtia siitä, että heidän verkkosivustonsa eivät ole käytettävissä.

SiteGroundin latausajat

Olen jo puhunut nopeustekniikasta, jota he käyttävät minimoidakseen WordPress-sivustojen latausaikoja, mutta mitä se tarkoittaa käytännössä?

piipittää

Aiemmin mainitsin, että useimmat Internet-käyttäjät antavat sivustolle latautua kolmen sekunnin ajan ennen kuin he harkitsevat navigointia. Se ei vie paljon aikaa, joten jos haluat pitää sivustosi kävijät kiinni, latausaikojen on oltava erittäin nopeita.

latausaika ja palvelimen suorituskyky

SiteGround-palvelimien sivustojen keskimääräinen latausaika on 1,3 sekuntia sivua kohden. Se on erittäin nopeaa ja se puhuu yrityksen käyttämän nopeustekniikan tehokkuuteen.

SiteGround-palvelimen vastausajat

Toinen selvä pro on se, että sillä on erittäin nopeat palvelimen vastausajat. Palvelimen vasteaika on mitta siitä, kuinka kauan palvelimelta kuluu kaikkien verkkosivustosi elementtien toimittaminen käyttäjän selaimeen..

SiteGround on erittäin nopea palvelimen vastausaika, keskimäärin noin 190 millisekuntia kuuden kuukauden aikana. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, missä tietosi tallennetaan, sivustosi tiedot – sekä staattinen että dynaaminen data – voidaan toimittaa käyttäjän selaimeen melkein heti.

Miksi tällä on merkitystä? Jälleen kerran se liittyy käyttäjäkokemukseen. Haluat, että sivustosi vierailijoilla on mahdollisimman vähän aikaa harkita navigointia. Kun palvelimesi reagoi hyvin nopeasti, kuten heidän palvelimensakin, käyttäjät pysyvät todennäköisesti sivustollasi.

Useita tietokeskuksia

Yksi syy siihen, että heidän palvelimensa vastausajat ovat niin nopeat, on, että he tarjoavat asiakkailleen pääsyn useita datakeskuksia sijaitsevat strategisissa paikoissa ympäri maailmaa.

Kun kirjaudut, sinulle annetaan mahdollisuus valita haluamasi palvelimen sijainti.

tietokeskukset

Vaikka datan toimitusnopeudet kokonaisuutena ovat nopeutuneet huomattavasti vuosien varrella, käyttäjän ja palvelimen välinen fyysinen etäisyys voi vaikuttaa latausaikoihin..

Tämän ongelman ratkaisemiseksi heillä on tietokeskuksia:

 • Amsterdam
 • Chicago
 • Lontoo
 • Milano
 • Singapore

Kun kirjaudut isännöintipalveluihin, sinulla on mahdollisuus valita, mihin haluat tallentaa tietosi.

Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot

Tiedät kuinka tärkeätä se on varmuuskopioi verkkosivustosi tiedot. Jos et, niin menetät sekä staattisen että dynaamisen tiedon, joista osa voi olla korvaamaton.

turvallisuus

Jos määrität sivustosi SG: n avulla, sinun on varmistettava, että sinulla on säännöllinen varmuuskopiojärjestelmä, vain siinä tapauksessa, että sivustollesi tapahtuu jotain. Kuitenkin siinä tapauksessa, että varmuuskopio epäonnistuu, he ovat peittäneet sinut.

He esiintyvät päivittäiset varmuuskopiot kaikista heidän asiakkaidensa verkkosivustoista, joten jos varmuuskopio epäonnistuu tai joudut syytä palauttaa tietosi jostakin syystä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun ja saada tarvitsemasi.

Saat ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot (vain yksi varmuuskopio päivässä) verkkosivustollesi sekä verkkosivuston varmuuskopiointi ja palauttaminen palvelu (jos kirjaudut sisään).

varmuuskopio-ominaisuudet

Hosting-varmuuskopiot ovat kuin verkkosivustovakuutuksia. Käyttäjän virheet, hakkerit, poistetut tiedostot tai verkkosivustojen päivitykset ovat menneet pieleen. Nämä kaikki voidaan ratkaista heti varmuuskopion palautuksella.

 • Tarkastele ja hallinnoi varmuuskopioita helposti niiden helppokäyttöisen yhden napsautuksen varmistustyökalun avulla
 • Luo ja palauta verkkosivustojen varmuuskopiot nopeasti ja helposti yhdellä napsautuksella
 • Vältä tietojen menetyksiä verkkosivustovirheiden takia
 • Kokeile verkkosivustojen päivityksiä, jotka voit nopeasti kumota

1-napsauta varmuuskopion palautustyökalua cpanelissa

Voit luoda ja palauttaa varmuuskopioita heti itse käyttämällä 1 napsautuksen varmuuskopiointityökalua helppokäyttöisessä cPanelissa.

läpinäkyvyys

On luonnollista, että ostamasi yritykset ovat avoimia siitä, mitä he tekevät ja miten he tekevät. Se on erityisen tärkeää, kun aiot luottaa yritykseen, jolla on kaikki verkkosivustosi sisältö.

Heillä on suurimmaksi osaksi suuri ennätys avoimuudella. Kun vierailet heidän sivustolla, huomaat, että he näyttävät molemmat kuukausittainen käyttöaikaprosentti ja niiden vuotuinen käyttöaikaprosentti joten voit nähdä, kuinka heidän sivustonsa suoriutuvat.

Ne tarjoavat myös – ilmaiseksi – Kaikkien heidän tietokeskuksien IP-osoitteet. Miksi sillä on merkitystä? Koska sen avulla voit testata sivustosi latausnopeutta jokaisesta datakeskuksesta, joten voit valita sellaisen, joka tarjoaa parhaan käyttökokemuksen sivustosi kävijöille.

suunnitelmat ja hinnat

He ovat myös hyvin rehellisiä siitä, mikä sisältyy jokaiseen heidän suunnitelmaansa. Jotkut kalliimmista suunnitelmista käyttävät pienen määrän palvelimia varmistaaksesi nopeammat latausajat. SiteGroundin avulla tiedät aina, mitä saat vastineeksi rahallesi.

Globaali tavoite

Kokonaisuutena isäntäteollisuus on hyvin Yhdysvaltoihin keskittyvää, ja se voi olla ongelma muissa maissa asuville ihmisille.

SiteGround on kotipaikka Bulgaria mutta heillä on globaali näkökulma, joka tekee niistä erittäin saatavissa yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa.

Aluksi he hyväksyvät useita valuuttoja, mukaan lukien:

 • Yhdysvaltain dollaria
 • Ison-Britannian punta
 • euroa
 • Australian dollaria

Heillä on myös omistettu espanjankielinen sivu ja ilmaiset puhelinnumerot eri paikoissa. Ne tarjoavat myös maakohtaisia ​​verkkotunnuksia, minkä avulla paikalliset yritykset voivat helposti valita omalle maalilleen sopivan verkkotunnuksen. (FYI: llä he eivät enää tarjoa ilmaista verkkotunnusta rekisteröityessään.)

Huippuluokan turvallisuus

Puhuimme aiemmin sivuston turvallisuudesta, ja yksi suurimmista eduista valitsemalla heidät sivustoosi on, että tiedät, että sivustosi on suojattu mielenrauhalla. joitain parhaista saatavilla olevista tietoturvatyökaluista.

turvallisuus

Jo mainitsemiemme sisäänrakennettujen turvaominaisuuksien lisäksi voit hankkia joukon muita suojausominaisuuksia, jotka voivat auttaa suojaamaan tietojasi – ja käyttäjiäsi.

 • Roskapostin torjuntatyökalut, kuten SpamAssassin ja SpamExperts, suojaamaan sivustoasi roskapostittajilta
 • Mahdollisuus estää tiettyjä IP-osoitteita (erittäin hyödyllinen, jos olet joutunut hyökkäyksen kohteeksi)
 • Ilmainen SSL-varmenne (saatavana tietyillä suunnitelmilla)
 • HackAlert, $ 1 / kk-lisäosa, joka ilmoittaa sinulle välittömästi, jos sivustosi on uhattuna
 • Leech Protect – ominaisuus, jonka avulla sivustosi järjestelmänvalvojat voivat estää käyttäjiä antamasta tai lähettämästä salasanaa tai kirjautumistietojaan
 • Heidän ilmaisen SiteCheck-työkalun avulla voit nopeasti ja helposti tarkistaa sivustosi haittaohjelmien varalta varmistaaksesi, että kävijät ovat suojattuja

He ottavat turvallisuuden vakavasti, ja se on iso ammattilainen, etenkin jos sivustossasi on verkkokauppa tai kerää käyttäjiltä yksityisiä tietoja.

Asiakaspalvelu

Jos olet kokenut verkkokehittäjä, saatat huomata, että sinulla ei ole tarpeeksi asiakastukea. Muille meille on kuitenkin tärkeää tietää, että voimme saada tarvittavaa apua tarvittaessa.

tuki on nopeaa

tuki ratkaisee ongelmasi

SiteGround-asiakastuki on todella vertaansa vailla. Kuten aiemmin mainittiin, voit käyttää suoraa keskustelua tai puhelintukea ympäri vuorokauden. Sinulle ilmoitetaan heti, kuinka moni asiakas on edessäsi, ja useimmissa tapauksissa odotusajat ovat minimaaliset.

Sama pätee tukilipun asettamiseen heidän verkkosivustonsa kautta. Heidän asiakaspalvelunsa edustajat ovat ystävällisiä, avuliaita ja kärsivällisiä, mikä tekee niistä erityisen hyvän valinnan yksityishenkilöille ja pienille yrityksille, jotka tarvitsevat jonkin verran kättä..

Sivustojen vapaa siirto

Verkkosivustojen muuttoliike on suuri vaivaa Web-isäntien vaihtamisessa. Yksi monista hyvistä asioista SiteGroundissa on heidän ilmainen verkkosivustojensiirtopalvelu.

Tämä palvelu ei koske vain WordPress-sivustoja, vaan myös muita CMS-alustoja, kuten Joomla ja Drupal, ja tietysti myös yksittäisiä verkkosivustoja ja staattisia HTML-sivustoja.

Heidän siirtopalveluun sisältyy yhden verkkosivuston ilmainen siirto (koosta riippumatta), samoin kuin sähköpostien, FTP-tilien ja lisäalueiden verkkotunnusten siirto (cPanelilla hallinnoitaville tileille).

ilmainen sivustonsiirtopalvelu

 1. Tilaa SiteGround-isäntä
 2. Kirjaudu sisään asiakasalueellesi
 3. Napsauta Tuki-välilehteä

verkkosivustojen siirtopalvelu

Vieritä hiukan alas “verkkosivuston asennusapuri” -osaan.

Täytä verkkosivustojen siirtolomake ja odota, että he saavat sinuun yhteyttä. Sinut hämmästymään tietäessäsi, että WordPress-sivustosi siirtäminen SiteGroundiin on valmis vain 24–48 tunnissa..

FYI…

He ovat juuri julkaissut uuden työkalun, jonka avulla voit helposti siirtää WordPress-sivuston mistä tahansa muusta palveluntarjoajasta heille. He kutsuvat sitä SiteGround Migrator.

sivuston siirtäjän laajennus

Asennat yksinkertaisesti heidän uuden Migrator-laajennuksen WordPress-sivustoosi aloittaaksesi. Tämän jälkeen he siirtävät koko WordPress-sivustosi automaattisesti aiemmin määrittelemään kohdealueeseen ja -kansioon. Lisätietoja tästä työkalusta täällä.

Cloudflare CDN: n yhden napsautuksen aktivointi

Cloudflaren CDN sisältyy ilmaiseksi kaikkien suunnitelmien kanssa, ja cPanelissa voit aktivoi Cloudflare vain yhdellä napsautuksella.

WordPress suosittelee CDN: n käyttöä kuten Cloudflare nopeuden optimointioppaassaan.

Vain napsauttamalla “aktivoi” -painiketta Cloudflare-sisällönjakeluverkko (CDN) tallentaa välimuistiin verkkosivustosi sisällön ja jakaa sen useille tietokeskuksille ympäri maailmaa..

Pilvipallo cPanelissa

Seuraavaksi navigoit kohtaan Asetukset-välilehti ja aseta Cloudflare-asetukseksi aggressiivinen välimuisti, staattisten resurssien minimointi, ja aktivoi railgun nopeuttaa Cloudflaren ja palvelimen välistä yhteyttä. Kaiken tämän tekeminen nopeuttaa sivustosi latausaikoja.

Miinukset SiteGround

Yksikään web-hosting-yritys ei ole täydellinen, ja on muutamia haittapuolia, jotka on syytä harkita, ennen kuin teet päätöksen käyttää SiteGroundia verkkoisäntänäsi..

Tiedon tallennusrajat

Ensimmäinen negatiivinen asia on, että heillä on melko alhaiset rajat tietomäärälle, jota voit tallentaa sivustoosi.

Näille rajoituksille on epäilemättä hyviä syitä. Mitä enemmän tietoja asiakkaat tallentavat jaettuihin isännöintipalvelimiin, sitä todennäköisempi on, että he kokevat hitaat latausajat ja palvelimen vasteajat.

Ihmisillä, joilla on kuvia / videoita sisältäviä sivustoja, saattaa kuitenkin olla ongelma tallennusrajoituksissaan. Ne vaihtelevat 10 Gt: n alaosasta 30 Gt: n yläosaan. Se saattaa olla tarpeeksi useimmissa tekstipohjaisissa sivustoissa.

Ainoa ratkaisu tähän ongelmaan on antaa paras arvaus siitä, kuinka paljon tallennustilaa tarvitset sivustosi toiminnan jatkamiseksi, ja katsoa sitten, vastaako jokin suunnitelmista tallennustarpeitasi.

 • Aloittaa: 10 Gt tallennustila (okei useimmissa muissa kuin CMS / ei-WordPress-käyttöisissä sivustoissa)
 • GrowBig: 20 Gt tallennustila (okei WordPressin / Joomlan / Drupalin ohjaamille sivustoille)
 • GoGeek: 30 Gt tallennustila (kunnossa verkkokauppaan samoin kuin WordPressin / Joomlan / Drupalin ohjaamiin sivustoihin)

Resurssien liikakäyttö

Heillä on jotain, jota he kutsuvat kuukausikorvaukseksi, joka on ”CPU sekuntia tiliä kohti”. Pohjimmiltaan tämä rajoittaa sitä, kuinka paljon resursseja sivustosi saa käyttää kuukaudessa. Mahdollinen ongelma on, jos ylität tämän rajan säännöllisesti, he voivat asettaa sivustosi pitoon seuraavaan kuukauteen asti, jolloin kuukausikorvaus palautetaan..

resurssien käyttö

He hahmottavat kuukausittaiset resurssirajoitukset suunnitelmassasi:

 • Käynnistys: Sopii ~ 10 000 käyntiä kuukaudessa
 • GrowBig: Sopii ~ 25 000 käyntiä kuukaudessa
 • GoGeek: Sopii ~ 100 000 käyntiä kuukaudessa

Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että liiallinen jäädyttäminen voi tapahtua selvästi alle 100 000 käyntirajan GoGeek-suunnitelmassa. Joten jos verkkosivustosi houkuttelee huomattavaa liikennettä, sano esimerkiksi yli 3000 kävijää päivässä, edes GoGeek-suunnitelma ei ehkä toimi sinulle..

Väittäisin, että jos saat tuhansia kävijöitä sivustoosi päivässä, sinun pitäisi olla poissa jaetusta isännöintisuunnitelmasta kokonaan, koska sinulla on parempi pilvi-isännöinti- tai VPS-suunnitelma (heidän mukanaan on paljon enemmän resursseja).

suunnitelmat & hintoja

He tarjoavat kolme erilaista suunnitelmaa jaetulle isännöintipalvelulleen; Käynnistys, GrowBig ja GoGeek.

SiteGround StartUp -suunnitelma

sivuston perustamissuunnitelman katsaus

StartUp-suunnitelma alkaa vain 3,95 dollaria kuukaudessa.

 • Vain isäntä 1 -sivusto
 • ~ 10 000 kuukausivierailua
 • 10 Gt: n verkkotila
 • Olennaiset ominaisuudet:
 • SSD-tallennustila
 • Ilmainen asennus & sivuston siirto
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • 99,9 prosentin käyttöaikatakuu
 • 24/7 tekninen tuki
 • Rajoittamaton kaistanleveys, sähköpostit, tietokannat
 • Ilmainen SSL & HTTP / 2
 • Ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot
 • Ilmainen CloudFlare CDN
 • Vain SuperCacher-staattinen välimuisti
 • PHP7 + OpCache
 • WordPress & Joomla-työkalut
 • cPanel & SSH-yhteys

StartUp on melko upea lähtötason suunnitelma aloittelijoille, mutta voit isännöidä vain yhtä verkkosivustoa tämän suunnitelman avulla.

SiteGround GrowBig Plan

sivustokentän kasvatussuunnitelmakatsaus

Käynnistämissuunnitelmassa olevien vakioominaisuuksien lisäksi GrowBig-suunnitelma tarjoaa sinulle ensiluokkaisen WordPress-välimuistin, premium-tuen, päivittäiset varmuuskopiot ja pääsyn premium-sivuston varmuuskopiointi- ja palautuspalveluun. Ensimmäisen vuoden Wildcard SSL -sertifikaatti sisältyy myös ilmaiseksi.

GrowBig-suunnitelma alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa.

 • Isäntä rajoittamaton verkkosivustoja
 • ~ 25 000 kuukausivierailua
 • 20 Gt verkkotilaa
 • Kaikki välttämätöntä + premium-ominaisuudet:
 • SuperCacher-dynaaminen & välimuistien välimuisti
 • 30 päivittäistä varmuuskopiota
 • Ensisijainen tuki
 • SSD-tallennustila
 • Jokerimerkki SSL-varmenne
 • Varmuuskopioida & restaurointipalvelu
 • 2x palvelinresursseja
 • 2x tietokantaresursseja
 • 2x sähköpostiresursseja

GrowBig on suunnitelma, jota suosittelen kirjautumaan. Voit isännöidä useita verkkosivustoja ja saat yli 2 kertaa resursseja (tuloksena on nopeampi verkkosivustojen lataaminen) kuin StartUp-suunnitelma.

SiteGround GoGeek -suunnitelma

sivustokentän gogeek-suunnitelman arvostelu

GoGeek-suunnitelmalla saat kaikki StartUp- ja GrowBig-suunnitelmien edut, lisäksi geeky-ominaisuuksia ja 4x enemmän resursseja kuin StartUp-suunnitelmassa.

GoGeek-suunnitelma alkaa 11,95 dollaria kuukaudessa.

 • Isäntä rajoittamaton verkkosivustoja
 • ~ 100 000 kuukausittaista käyntiä
 • 30 Gt verkkotilaa
 • Kaikki välttämätöntä & palkkio + geeky ominaisuudet:
 • SuperCacher-dynaaminen & välimuistien välimuisti
 • 1-napsauta WordPress-lavastusta
 • SG-Git arkiston luomiseen
 • Esiasennettu Git
 • Ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus
 • Ensiluokkainen varmuuskopio & restaurointipalvelu
 • 4x palvelinresurssit
 • 4x tietokantaresurssit
 • 4x sähköpostiresursseja

GoGeek-suunnitelma on tarkoitettu raskaasti käytetyille tai resursseja vaativille verkkosivustoille. Sen mukana tulee 4x nopeampia palvelimia kuin StartUp-hosting-suunnitelmat.

hosting-hinnat

Isäntäsuunnitelmien vertailu

Minkä suunnitelman minun pitäisi saada? Juuri tämän osion tarkoituksena on auttaa sinua selville …

Suurin ero suunnitelmien välillä on se, että Aloittaa voit isännöidä vain yhtä verkkosivustoa. GrowBig mukana tulee enemmän palvelinresursseja (= nopeampi verkkosivuston lataaminen), saat myös prioriteettitukia, 30 päivittäistä varmuuskopiota (vain yhden StartUp: n sijasta) ja dynaamisen välimuistin (vain staattisen välimuistin sijaan StartUp: lla).

GoGeek suunnitelman mukana tulee neljä kertaa enemmän palvelinresursseja ja voit luoda vaiheittaisen sivuston. Saat myös korkealaatuisia verkkosivustojen varmuuskopiointi- ja palautuspalveluita sekä ilmaisen PCI-vaatimustenmukaisuuden.

Haluatko tietää, mitkä tärkeimmät erot ovat StartUp-, GrowBig- ja GoGeek-pakettien välillä?

Tässä on vertailu Käynnistys vs. GrowBig-suunnitelma, ja GrowBig vs. GoGeek-suunnitelma.

SiteGroundin StartUp-, GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat ovat kaikki kohtuuhintaisia, mutta kalliimpiin suunnitelmiin sisältyy enemmän palvelinresursseja.

SiteGround StartUp vs. GrowBig Review

Kaikki SiteGroundin isännöintisuunnitelmat ovat kohtuuhintaisia, mutta StartUp-suunnitelma on halvin tarjottu suunnitelma. Tämä on lähtötason suunnitelma, ja se tulee vähiten resursseja ja ominaisuuksia. StartUp-suunnitelma sopii mielestäni parhaiten niille, joilla on oltava vain yksi verkkosivusto, kuten henkilökohtainen tai pienyrityksen verkkosivusto tai blogi.

Yksi tärkeä ero StartUp- ja GrowBig-suunnitelmien välillä on se, että olet entisen suunnitelman kanssa saavat ylläpitää vain yhtä verkkosivustoa (GrowBig-suunnitelman avulla voit ylläpitää rajattomasti verkkosivustoja). Jos aiot ylläpitää useita verkkosivustoja yhdellä isäntätililläsi, StartUp-suunnitelman tulisi olla ei-ei.

Sitä vastoin GrowBig-suunnitelma sopii paremmin pienyritysten omistajille ja bloggaajille, jotka käyttävät WordPressiä, koska saat 2x enemmän palvelinresursseja ja paljon enemmän ominaisuuksia verrattuna StartUp-suunnitelmaan.

GrowBig antaa sinulle mahdollisuuden isännöi useita verkkosivustoja, Käytä Supercacher staattinen, dynaaminen ja välimuistien välimuistitekniikka (StartUp tarjoaa vain staattista), ja saat ilmainen jokerimerkkijärjestelmän SSL-varmenne. Toinen ominaisuus, josta StartUp-suunnitelmasta puuttuu, on varmuuskopiointi ja palauttaminen. GrowBig-suunnitelma tulee mukana perus- ja palautuspalvelut.

Toinen tärkeä ero on, että StartUp-suunnitelmalla saat vain tavanomaista tukea verrattuna GrowBigin ohjelmiin palkkiotuki. Joten jos luulet tarvitsevasi vähän kättä heidän ystävälliseltä, nopealta ja asiantuntevalta tukitiimiltä, ​​sinun tulisi valita GrowBig-suunnitelma.

sivustokentän kasvatussuunnitelmakatsaus

Sinun tulisi harkita GrowBig-suunnitelman valitsemista, jos:
 • Haluat isännöidä useampaa kuin yhtä verkkosivustoa hosting-tililläsi
 • Haluat 2x enemmän palvelinresursseja (eli nopeammin ladattava verkkosivusto)
 • Haluat 30 päivittäistä varmuuskopiota sen sijaan, että saat yhden päivittäisen varmuuskopion, jonka saat StartUp: lla
 • Haluat premium-tukea StartUpin mukana tulevan standardituen sijaan
 • Haluat 20 Gt verkkotallennusta StartUpin mukana toimitetun 10 Gt sijaan
 • Haluat pääsyn heidän perusvarmuuskopiointi- ja palautuspalveluun
 • Haluat staattisen, dynaamisen ja välimuistien välimuistion vain StartUp-laitteen mukana tulevan staattisen välimuistion sijaan
 • Haluat ilmaisen jokerimerkkijärjestelmän SSL-varmenteen ensimmäisenä vuonna

SiteGround GrowBig vs. GoGeek-arvostelu

Yksi tärkeä ero GrowBig vs GoGeek -suunnitelman välillä on ylimääräiset palvelinresurssit, jotka tulevat vain jälkimmäisen mukana. GoGeek tulee mukana 4x enemmän palvelinresursseja ja vähemmän käyttäjiä, jotka jakavat palvelimen resurssit. Tämä tarkoittaa, että saat nopeasti ladattavan verkkosivuston, kun valitset GoGeek-suunnitelman.

Toinen ero suunnitelmien välillä on “geeky” -ominaisuudet, jotka saat vain GoGeek-suunnitelman avulla. Yksi tällainen ominaisuus on sivuston latausympäristöt, jonka avulla voit kopioida live-sivustosi tai testata uutta koodia ja malleja ennen muutosten julkaisua live-sivustollasi. Toinen ominaisuus on Git, joka on esiasennettu jonka avulla voit luoda verkkosivustoosi arkistoja.

Lopulta GoGeek tulee heidän kanssaan korkealaatuiset verkkosivustojen varmuuskopiointi- ja palautuspalvelut, ja ilmainen PCI-vaatimustenmukaisuus auttaa suojaamaan verkkokauppasivustosi.

sivustokentän gogeek-suunnitelman arvostelu

Sinun tulisi harkita GoGeek-suunnitelman valitsemista, jos:
 • Haluat 4x enemmän palvelinresursseja (ts. Nopeasti ladattava verkkosivusto) ja vähemmän käyttäjiä, jotka jakavat palvelinresursseja
 • Haluat lavastusympäristöjä, jotta kopioit live-sivustosi tai testaat uuden koodin ja suunnittelun ennen muutosten julkaisua live-sivustollasi
 • Haluat 30 Gt verkkotallennusta GrowBigin mukana toimitetun 20 Gt sijaan
 • Haluat ilmaisen PCI-vaatimustenmukaisuuden, jotta verkkokauppasivustosi olisi täysin PCI-yhteensopiva
 • Haluat esiasennetun Gitin, jotta voit luoda arkistoja verkkosivustollesi
 • Haluat heidän premium-varmuuskopiointi- ja palautuspalvelun GrowBigin mukana tulevan peruspalvelun sijasta

Mikä hosting-suunnitelma on paras sinulle?

Nyt tiedät, mitä suunnitelmia he tarjoavat, ja olet nyt toivottavasti paremmassa asemassa valitaksesi parhaan jaetun hosting-suunnitelman tarpeitasi varten. Muista, että voit aina päivittää korkeampaan suunnitelmaan myöhemmin.

Oman kokemukseni perusteella tässä on suositukseni sinulle:

 • Suosittelen, että kirjaudut StartUp-suunnitelmaan, jos aiot suorittaa yksinkertaisen staattinen tai HTML-sivusto.
 • Suosittelen, että kirjaudut GrowBig-suunnitelmaan (tämä on käyttämäni suunnitelma), jos aiot suorittaa WordPress, Joomla tai mikä tahansa CMS-käyttöinen sivusto.
 • Suosittelen, että kirjaudut GoGeek-suunnitelmaan, jos aiot ajaa verkkokauppasivusto tai jos tarvitset WordPress / Joomla-lavastusta ja Git-ohjelmaa ominaisuudet.

SiteGround UKK

Täältä löydät vastauksia joihinkin yleisimpiin kysymyksiin.

Mikä on SiteGround.com?

SiteGround on web-hosting-yritys, joka tarjoaa valikoiman palveluita jaetusta isännöinnistä, pilvipalveluiden ylläpitoon, WordPress-isännöintiin, VPS: ään ja jälleenmyyjien isännöintiin omistettujen palvelimien ja yritysten isännöintiin. SiteGround perustettiin vuonna 2004, ja se isännöi yli 800 000 verkkotunnusta maailmanlaajuisesti. Yhtiö on itsenäisesti omistama (SiteGround EI ole EIG: n omistama), ja sen pääkonttori sijaitsee Sofiassa, Bulgariassa, ja sillä on datakeskukset Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa ja Singaporessa. Heillä on A-luokka BBB: ltä. Virallinen verkkosivusto on www.siteground.com. Lue lisää heidän Wikipedia-sivulta.

Onko SiteGroundilla rahat takaisin -takuu?

Joo. He tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun. Voit peruuttaa palvelusi ensimmäisen 30 päivän aikana ja saat täyden hyvityksen. Rahat takaisin -takuu ei kata verkkotunnuksia, pilviä tai erillisiä palvelimia.

Mitä maksutapoja SiteGround hyväksyy?

He hyväksyvät maksut luottokortilla, kuten Visa ja MasterCard, ja voit myös maksaa PayPalin kautta (sinun on kuitenkin otettava yhteyttä tukeen saadaksesi PayPal-maksulinkin). Maksut voidaan suorittaa yhdestä, kahdesta tai kolmesta vuodesta etukäteen. Voit maksaa myös kuukausittain, mutta maksamalla kuukausittain, aiheutuu perustamismaksu.

Saanko valita datakeskuksen sijainnin?

Kyllä, ilmoittautumisen yhteydessä valitset haluamasi datakeskuksen sijainnin. Heillä on datakeskuksia Chicagossa, Lontoossa, Amsterdamissa ja Singaporessa.

Tarjoaako SiteGround ilmaista verkkosivustojen siirtymistä??

Kyllä, he siirtävät sinulle yhden olemassa olevan verkkosivuston ilmaiseksi riippumatta siitä, kuinka pieni tai suuri sivustosi on. Ja he tekevät niin ilman seisokkeja. Heidän sivustonsiirtopalvelu sisältää kaiken tyyppisiä verkkosivustoja, mukaan lukien WordPress- ja Joomla-käyttöiset verkkosivustot. Lähetät sivustosi siirtopyynnön asiakasalueellasi. Jos tarvitset lisäapua, he tarjoavat ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea sivustosi nopeaan käyttöönottoon.

Aikooko SiteGround varmuuskopioida verkkosivustoni?

Kyllä, StartUp-suunnitelma sisältää yhden sivuston varmuuskopion päivässä ja GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmat tekevät 30 varmuuskopiota päivässä verkkosivustostasi. GrowBig ja GoGeek toimittavat myös yhden napsautuksen sivuston palauttamispalvelun. Voit myös luoda manuaalisia varmuuskopioita cPanelin kautta milloin tahansa.

Mikä on SiteGroundin käyttöaikatakuu?

SiteGround takaa käytettävyyden 99,99%. Jos he eivät tarjoa tätä, he antavat sinulle tililuoton. Voit seurata käyttöaikaa asiakasalueellasi.

Kuinka voin ottaa yhteyttä Siteground-tukeen?

Jos sinulla on ongelmia verkkosivustosi kanssa tai tarvitset laskutusta tai tili-apua, voit ottaa heihin yhteyttä ympäri vuorokauden. Ne tarjoavat uusia tiliin liittymistä koskevia ohjeita, ilmaisia ​​verkkosivustojen siirtoja ja jatkuvaa apua milloin tahansa sähköpostitse / lippuilla (10 minuutin vastausaika), live-chatissa (välitön vastausaika) tai puhelimitse (välitön vastausaika). Heidän puhelinnumeronsa ovat 1.866.605.2484 (Yhdysvallat), 44.800.8620379 (UK), 61.1800.357221 (AU), 34.900.838.543 (Espanja) tai 1.800.828.9231 (muu maailma)..

Tarjoaako SiteGround SSL- ja CDN-yhteyksiä?

Joo. Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen SSL-varmenne. StartUp-suunnitelmaan sisältyy ilmainen Let’s Encrypt SSL, kun taas GrowBig- ja GoGeek-suunnitelmiin sisältyy ilmainen Wildcard SSL -sertifikaatti. CloudFlaren ilmainen CDN sisältyy myös kaikkiin suunnitelmiin.

Onko SiteGround hyvä WordPress-isännöintiin?

Joo. Kaikissa suunnitelmissa on täysin hallittu WordPress-isännöinti, joka tarkoittaa automaattisia WordPress-ydinpäivityksiä ja -korjauksia, automaattista WordPress-asennusta tilin perustamiseen, ominaisuuksia, kuten SuperCacher-välimuistilaajennus, sivuston vaiheistus ja 100% ilmainen sivustonsiirtopalvelu.

Sen lisäksi. He ovat olleet äänesti # 1 WordPress-isäntänä kaksi vuotta peräkkäin nyt (# 1 vuoden 2017 kyselyssä ja # 1 vuoden 2016 kyselyssä WPhosting Facebook -ryhmältä). Ja se on tunnustettu käytettäväksi paikallisesti eri maissa, kuten Australiassa ja Isossa-Britanniassa.

Onko SiteGround mukana SSD-asemilla?

Joo. Kaikissa suunnitelmissa on mukana SSD. SSD varmistaa NGINX: n, PHP7: n ja HTTP / 2: n lisäksi, että sivustosi latautuu erittäin nopeasti.

Tarvitsenko SG-sivustoskannerin?

Jos haluat lisäsuojaa. SG Site Scanner (aikaisemmin nimeltään HackAlert) on Sucurin käyttämä. Se on huippuluokan haittaohjelmien havaitsemis- ja varhaisvaroitusjärjestelmä, joka auttaa suojaamaan sivustoasi ja maksaa 19,80 dollaria vuodessa..

Ovatko SiteGround-arvostelut Redditistä ja Quorasta luotettavia?

Kyllä, Quora ja Reddit ovat molemmat hyviä paikkoja lukea todellisten ihmisten ja asiakkaiden arvosteluja heistä. Löydät hyviä SiteGround-arvosteluita Redditistä ja Quorasta. Voit lukea arvosteluja myös Yelpistä ja TrustPilotista.

Mikä on paras SiteGround-vaihtoehto?

SiteGround on Web-isäntä, jota käytän tällä sivustolla, ja se on web-hosting-yritys, jota suosittelen. Mutta jos tutkit verkkoisäntää (jota suosittelen teille) ja etsit hyviä vaihtoehtoja SiteGroundille, tässä on minun kilpailijaluetteloni. Uskon, että SiteGroundin parhaat vaihtoehdot ovat A2-hosting (melko identtiset ominaisuudet, mutta tarjoaa jonkin verran nopeampia / parempia palvelimen nopeustekniikoita) ja InMotion Hosting (jälleen melko samat ominaisuudet, mutta mukana tulee ilmainen verkkotunnus ja 90 päivän palautuskäytäntö ). Bluehost on myös ilmeinen SiteGround-vaihtoehto, Bluehost-arvostelu täältä

Mistä löydän SiteGround-kuponkikoodin?

Et löydä sitä, koska heillä ei ole mahdollisuutta kirjoittaa tarjouskoodia. Joten jos löysit SiteGround-kuponkikoodin verkosta, se on väärennös. He järjestävät kuitenkin erilaisia ​​tarjouksia (yleensä suurten juhlapäivien aikana, kuten Black Friday), koska vain tällä hetkellä he tarjoavat tarjouksia ja alennettuja hintoja..

Kuinka paljon SiteGround-isäntä maksaa?

SiteGround tarjoaa kolme jaettua hosting-suunnitelmaa, halvin suunnitelma Aloittaa on 3,95 dollaria, GrowBig on 5,95 dollaria kuukaudessa ja GoGeek on 11,95 dollaria kuukaudessa. Heillä on myös 4 pilvipalvelusuunnitelmaa. merkintä Suunnitelma on 80 dollaria kuukaudessa, liiketoiminta on 120 dollaria kuukaudessa, Business Plus on 160 dollaria kuukaudessa ja Supervoima on 240 dollaria kuukaudessa. Mene heidän verkkosivuilleen täältä saadaksesi lisätietoja heidän suunnitelmistaan ​​ja ominaisuuksista.

Onko SiteGround hyvä hosting-yritys?

Ne tarjoavat jaettua hosting, WordPress-hosting, WooCommerce-isännöinti, pilvi-hosting, omistettu palvelimet ja yrityksen hosting-suunnitelmat. SiteGroundin web-hosting on ”muotoiltu huolellisesti”, jotta varmistetaan palvelimen huippunopeus, vertaansa vailla oleva turvallisuus ja nopea ja asiantunteva tuki ympäri vuorokauden. Tässä ovat tärkeimmät syyt, miksi SiteGround on hyvä verkkoisäntä, johon voit kirjautua.

Nopeus ja käyttöaika

Kaikissa heidän web-hosting-suunnitelmissa on uusimmat nopeustekniikat, kuten SSD-asemat, NGINX, HTTP / 2, PHP7 ja ilmainen Cloudflare CDN. Toisin sanoen, jos isännöit verkkosivustoasi heidän kanssaan, se latautuu erittäin nopeasti!

Isäntäturvallisuus

He ottavat turvallisuuden vakavasti ja tarjoavat ainutlaatuisia tietoturvaratkaisuja, kuten ilmaisia ​​päivittäisiä sivuston varmuuskopioita ja palautuksia, haittaohjelmien tarkistuksia sekä DDOS-suojausta ja SSL-varmenteita. Hanki parhaat turvallisuus- ja varmuuskopiopalvelut käyttämällä heidän talossa olevia teknisiä ratkaisuja!

WordPress

Ne tarjoavat helpon käytön hallinnoitu WordPress-hosting kaikissa suunnitelmissaan, mikä tarkoittaa automaattiset WordPress-ydinpäivitykset ja laastari, automaattinen WordPress-asennus tilin perustamisessa sekä ominaisuuksia, kuten SuperCacher-välimuistilaajennus, sivuston vaiheistus ja 100% ilmainen sivustonsiirtopalvelu. Ne tarjoavat myös hallittua WooCommerce-isännöintia PCI-yhteensopivilla palvelimilla. Ei ihme, että WordPress.org tukee niitä!

Tuki

Ne tarjoavat alan johtavan uusi tili on-board-ohje, ilmaiset verkkosivustojen siirrot ja jatkuva tuki ja tuki milloin tahansa puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse. Ei ihme, että he saavuttavat jatkuvasti lähes sataprosenttisen asiakastyytyväisyysasteen!

Joten .. Suosittelenko SiteGroundia?

Kyllä – suosittelen erittäin vahvasti SiteGroundia.

Varsinkin nyt, kun käytän nyt SiteGroundia (olen GrowBig-suunnitelmassa). Koska muista, ei kovin kauan sitten päätin siirtää tämän sivuston heille.

Ne tarjoavat erittäin edullisen ja luotettavan web-hosting-palvelun verkkosivustollesi.

Heillä on alan johtava ja vaikuttava käytettävyystaso, nopeat palvelimet, vahvat suojausominaisuudet ja erinomainen asiakaspalvelu jotka jättävät kilpailun taustapeiliin.

Yläpuolet ovat mielestäni huomattavasti suuremmat kuin ne harvat haitat, jotka on valittu Web-isäntänä.

Edellyttäen, että sivustosi ei ylitä resurssirajoja, voit olla varma, että sivustosi latautuu nopeasti, on käytettävissä tarvittaessa ja on suojattu tietosi ja kävijöidesi yksityisyyden suojaamiseksi..

Jos vielä istut aidalla SiteGround-sivustolta, hyödynnä heidän 30 päivän rahat takaisin takuu, eli voit kokeilla niitä ja jos et ole onnellinen, saat rahat takaisin.

SiteGround tarjoaa erinomaisen isännöinnin joka tulee täynnä lisäominaisuuksia, ja ne eivät yleensä ole halvin verkkoisäntä siellä.

Siitä huolimatta niiden hinnat vastaavat tällä hetkellä joitain liiketoiminnan halvimmista hosting-kilpailijoista (vain 3,95 dollaria kuukaudessa, laskua 11,95 dollaria kuukaudessa).

MARRASKUU 2018 PÄIVITYS: En enää käytä SiteGround-palvelua tämän verkkosivuston isännöintiin. Olen nyt Cloudwaysin kanssa. En ollut tyytymätön SiteGroundiin tai mihinkään, vain että Cloudways pystyy paremmin käsittelemään suorituskykyä, kun tämä verkkosivusto kasvaa jatkuvasti.

FTC-paljastaminen: Saadakseni sinulle halvimman mahdollisen hinnan, ansaitsen palkkion, jos päätät tehdä ostoksia SiteGround-tarkistuslinkkien kautta.

Napsauttamalla tätä linkkiä voit isännöidä verkkosivustoasi vain 3,95 dollaria kuukaudessa (alas 11,95 dollaria kuukaudessa).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map