Shopify срещу GoDaddy

Shopify срещу GoDaddy сравнение на електронната търговия, което разглежда ефективност, функции, цени, плюсове и минуси и други, за да ви помогне да изберете между тези две популярни услуги при изграждането на уебсайт за електронна търговия.


Общ резултат

Shopify

Общ резултат

GoDaddy

GoDaddy е най-големият регистратор на домейни в света, но те също така предоставят редица други услуги като уеб хостинг и софтуер за електронна търговия. Техният софтуер за изграждане на уебсайт за електронна търговия ви предоставя всичко необходимо, за да продавате онлайн, от интегрирана количка за пазаруване, управление на инвентара до обработка на плащания.

Shopify от друга страна, е най-добрата платформа за електронна търговия там и ви дава всичко необходимо, за да продавате онлайн, в социалните медии или лично. Shopify е цялостна платформа за електронна търговия, която ви позволява да създавате онлайн магазин с вградени решения за управление на продукти, инвентар, плащане и доставка..

Shopify спрямо GoDaddy сравнение

Shopify е ясният победител срещу GoDaddy като препоръчания софтуер за електронна търговия, който да използвате при създаването на онлайн магазин.

прекарайте пръст надясно

Shopify

GoDaddy

Относно:Shopify е първокласно софтуерно решение за електронна търговия на пазара за потребителите, които да проектират собствен онлайн магазин, с достъпни цени.GoDaddy е в медиите напоследък, особено в телевизионните реклами и печатни медии. Той предоставя имена на домейни, както и уеб хостинг, който е удобен за потребителя, заедно с планове на разумни цени и впечатляващи времена.
Основан през:20041997
BBB Рейтинг:А+А+
Адрес:Улица Елгин 150, осми етаж, Отава, ON, Канада, K2P 1L414455 N. Hayden Rd. # 219 Скотсдейл, AZ 85260
Телефонен номер:(888) 746-7439(480) 505-8877
Имейл адрес:Не е в списъкаНе е в списъка
Видове поддръжка:Телефон, поддръжка на живо, чат, билетТелефон, поддръжка на живо, чат, билет, обучение
Център за данни / Местоположение на сървъра:Онтарио, КанадаФиникс, Аризона
Месечна цена:От $ 29,00 на месецОт $ 4,99 на месец
Неограничен трансфер на данни:НеДа (с изключение на икономическия план)
Неограничено съхранение на данни:даДа (с изключение на икономическия план)
Неограничени имейли:НеДа (с изключение на икономическия план)
Домакин множество домейни:НеДа (с изключение на икономическия план)
Хостинг контролен панел / интерфейс:Shopify интерфейсCpanel
Гаранция за необичаен сървър:99,90%99,90%
Гарантирано връщане на парите:14 дни30 дни
Наличен хостинг:Неда
бонуси & Екстри:Безплатен пробен период от 14 дни, не се изисква кредитна карта. Много безплатни и платени шаблони. Всичко, от което се нуждаете всичко-в-едно, за да стартирате вашия онлайн магазин.Премиум инструмент за управление на DNS (само за краен план). Двойна обработка на мощност и памет (само за краен план). DudaMobile автоматично преобразува вашия сайт в мобилен (всички планове с изключение на икономия). SSL сертификат (само за краен план). Ускорител на уебсайтове (само за Краен план). SSL сертификат (само за краен план). Скенер за злонамерен софтуер (само за последен план).
Доброто: Получавате пълен контрол върху дизайна на магазина.
Можете да добавите колкото се може повече продукти и варианти.
Лесна конфигурация на продукта и множество снимки на продукти.
Лесен процес на касата.
Лесно стартирайте продажбите и с помощта на Shopify приложения можете да увеличите реализациите.
Ниски такси за транзакции.
Страхотно време: Вие бихте очаквали компания като GoDaddy да има един от най-добрите периоди на работа в индустрията, като само даде факта, че те са толкова огромни. Но все още не съм чул оплакване за продължаване на GoDaddy. Uptime е едно от онези неща, които очаквате уеб хостинг компания да достави и GoDaddy прави това със стил.
Linux и Windows хостинг: GoDaddy е един от малкото хостинг доставчици, които ви дават възможност да отидете за Windows, а не за стандартната за индустрията операционна система Linux. Ако имате уебсайтове ASP.NET, това е мястото за вас.
Страхотна техническа поддръжка: Отново и отново уеб хостинг компаниите получават оплаквания за обслужването на клиентите си. Независимо дали става въпрос за липса на знания или огромни времена на чакане, но GoDaddy са извадили заек от шапката си с тази магия. Те имат абсолютно най-доброто обслужване на клиентите.
Лесно за потребителя: Повечето GoDaddy е изградена около идеята за по-новите крайни клиенти. Всички техни инструменти са ???? newbie ???? приятелски настроен. Лично аз обожавам тяхнотоcPanel, който в този момент трябва да е стандартен отрасъл. Всичко, от което се нуждая, е точно на една ръка разстояние и нямам абсолютно никакви оплаквания от UX.
Лошото: Хостингът по имейл и домейн не е включен.
Не най-интуитивните платформи.
Не е голяма стойност: Освен ако не хванете GoDaddy за голяма промоционална сделка, ще бъдете малко разстроени от цените, които плащате. Просто не получавате същото ниво на ефективност с пакетите от услуги за долен край на GoDaddy. Но ако ги хванете в промоция, победител с пилешка вечеря.
В интернет магазина липсват функции: За мен, на този ден и възраст, добавките за електронна търговия трябва да са нереалистични. Трябва да получите всички звънци и свирки, защото уеб хостинг компанията обикновено взема част от парите си така или иначе. За GoDaddy те пропускат лодката с липсващи функции и грешки, които просто атакуват вашия магазин на всеки ъгъл.
Резюме:Shopify е лесна за използване платформа с множество безплатни шаблони и теми за стартиране на потребител. Това е за потребителите, вариращи от тези, които продават онлайн и социални медии, до тези, които продават извън багажника на автомобилите си. Лесността на използване в този уеб хост е такава, че не са необходими дизайнерски умения, което позволява на начинаещ да се заеме с задачи. Ю. вземете всичко на едно място по отношение на функцията тук.Също така достъпната в тази уеб хостинг услуга е чудесна поддръжка, заедно с инсталирането на приложения с едно кликване и други. Заслужава да се отбележи, че е лесно да се използва регистрация на имена на домейни, съчетана с хостинг. Потребителите не трябва да се притесняват дали уебсайтовете им са готови за мобилни устройства или избират между Linux и Windows. Потребителите могат също така да имат достъп до акаунти в мобилното приложение Go Daddy, като самите уебсайтове са ощипани, за да могат потребителите лесно да имат достъп до информацията за акаунта. Можете да намерите алтернативи на GoDaddy тук.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map