Сервеболт Ревиев

Важно је имати веб локацију која се брзо учитава. Ви и сви остали то знате. Унесите Сервеболт. Потпуно управљани веб домаћин са снажним фокусом на скалабилност, сигурност и провајдер или невероватно брз веб хостинг!


Услуга веб хостинга коју користите за своју веб локацију једини је најважнији фактор који ће одредити колико ће се брзо (или споро) учитати ваша веб локација. Овај преглед услуге Сервеболт пружиће вам све што требате да знате пре него што се пријавите за овај управљани веб домаћин.

Дакле, ако ћете или изградити веб локацију или преместити постојећу веб локацију на нови веб домаћин, можда ћете је и брзо учитати, зар не! Будући да време учитавања ваше веб локације утиче на корисничко искуство, стопе конверзије и СЕО.

Истраживање Гооглеа открило је да се стопа напуштања странице повећава за 32% када се вријеме учитавања странице повећа на 3 секунде; 90% када је потребно 5 секунди за учитавање; 106% у трајању од 6 секунди; и 123% у трајању од 10 секунди. То значи да имате само неколико секунди да убедите посетиоца своје странице да остане на вашој веб локацији.

Снажно веб хостинг решење које гарантује велику брзину веб странице је Сервеболт. Филозофија ове услуге веб хостинга може се сажети у један ред: „Не доводите камион на драг утрку“.

Шта је Сервеболт?

Сервеболт је управљани провајдер хостинга у облаку.

Свака веб локација која се налази на Сервеболту покреће Болт ™, који је контејнер за вашу веб локацију и садржи сва подешавања, складиштење и техничко окружење.

Болт ™ је контејнер одговоран за хостинг ваше веб странице. Болт ™ дефинише складиште, поставке и техничко окружење. Компанија такође нуди алате командне линије, подршку за ССЛ, ССХ, Гит и СФТП сертификате и невероватно брзу базу података.

шта је серболт

Користите свој администраторски панел за управљање својим вијцима ™ који су осигурани помоћу резервних копија. Сервеболт је један од најбољих пружатеља услуга хостинга за брзину и перформансе. Компанију су основали Еркенд и Ханс Кристиан као Раске Сидер 2014. године. Сервеболт је сада глобално са канцеларијама у Шведској, Норвешкој и Холандији. Ако имате велику веб страницу са пуно садржаја и великим прометом, ово је одлична опција.

сервеболт цмс типе

Хостинг платформа Сервеболт-а посебно је дизајнирана како би се осигурало да ваша ВордПресс веб локација ради изузетно брзо и на предњем и на задњем крају. Ваши програмери ће уштедети драгоцено време захваљујући оквиру алата ВП-Девелоперс. Подржана је широка палета ЦМС платформи, укључујући:

Сервеболт подржава: ВордПресс, ВооЦоммерце, ЦрафтЦоммерце и ЦрафтЦМС, Пимцоре, Магенто, Ларавел, Престасхоп, Кс-Царт, Друпал, Инвисион Цоммунити

Ставите Сервеболт на тест са 100% бесплатним пробним временом! Премештање је лако, а за вас ће то учинити бесплатно!

Сервеболт Спеед

Сервеболтова облачна платформа створена је за брзину. Добићете максимално шест пута већу брзину него код многих конкурената из Сервеболта. Питања брзине хостинга ријешена су комбинацијом хардвера, софтвера и умрежавања. Сервеболт Линук оптимизује брзину процесора. Сваки процесор укључује Хипертхреадинг. То је разлог због којег вам процесори омогућавају бржи и истовремено рад на више задатака. Ваше брже умрежавање укључује Инфинибанд за брзи пренос података између мрежних рачунара.

спеедболт спеед

Сервеболт је одговоран за развој и одржавање своје Линук дистрибуције. Сви нивои су оптимизовани како би били сигурни да ћете добити максималне брзине у Сервеболт Цлоуд-у. Изузетна брзина један је од главних разлога изврсности ове рецензије Сервеболта. Компанија такође има своје верзије ПХП-а и МариаДБ да би се побољшало перформансе ваше веб странице ВордПресс. Ваш хостинг пакет укључује неограничену пропусну ширину.

шта су вијци

Сервеболт има стручни тим који ће вам помоћи да смањите и управљате саобраћајем на вашој веб локацији. Стручњаци ће вам помоћи да донесете исправне одлуке како би осигурали да стекнете најбоље могуће искуство. Локацијске локације у облаку су постављене стратешки како би се осигурало да имате најнижу могућу кашњење. Облак Сервеболт је у потпуности успео да ослободи ваш тим за друга подручја. Сервеболт је одличан за програмере, једноставан за употребу, једноставан за употребу и идеалан ако немате искуства.

 • ВордПресс Цацхе
 • ВордПресс Мултисите
 • Гит Интегратион
 • Лоад Баланцинг
 • ГЗИП компресија
 • Оптимизација слике (за ово нема потребе за додатним додацима!)

Када одаберете план хостовања, можете одабрати облак облака како бисте били сигурни да ћете добити најбрже могуће брзине.

Ставите Сервеболт на тест са 100% бесплатним пробним временом! Премештање је лако, а за вас ће то учинити бесплатно!

Сервеболт Уптиме и станке

Већ знате да прекиди негативно утичу на вашу суштину. Прекиди постају критични ако зарађујете новац оглашавањем или продајом производа путем веб странице. Ако не знате тренутне цене рада, Сервеболт пружа бесплатан алат за проверу вашег продуженог времена. Стопе продужетка за Сервеболт су изузетне. Просјек неких мјесеци је 100 посто. Годишњи просек за 2019. годину био је 99,99 одсто. Да бисте осигурали да достижете свој оптималан профитни потенцијал, вашој веб локацији је потребно најбоље могуће продужење радног времена.

Сервеболт Сецурити

Сигурност Сервеболт схвата врло озбиљно. То је разлог што је цела платформа створена користећи највиши ниво врхунске сигурности. Никада нећете морати да се бринете за безбедност са Сервеболтом. АппАрмор користи се за заштиту сваког појединачног сервера. Компанија је такође користила бројне додатне мере да обезбеди врхунску безбедност. Сервеболт монитори за било која питања 24/7. Компанија се стално закрпа и надограђује користећи све недавне исправке за сигурност.

Сервеболт и Цлоудфаре су званични партнери. Сервеболт је такође створио партнерства са додатним компанијама, укључујући Блик Солутионс да надгледа сав промет примљен од сервера. Све злонамерне активности су блокиране пре него што се предузећу нанесе штета. Пружиће вам се низ ССЛ сертификата. Ваши стварни сертификати зависе од сложености ваших захтева. Сертификати укључују:

 • Сви домени (укључујући постављање, тестирање) добијају бесплатни ССЛ.
 • Нека су шифрирани сертификати бесплатни.
 • ССЛ сертификати са сопственим потписом су бесплатни.
 • Проки ЦДН-ови примају ССЛ.

Ставите Сервеболт на тест са 100% бесплатним пробним временом! Премештање је лако, а за вас ће то учинити бесплатно!

За и против Сервеболта

Сервеболт Прос

 • Супер брзи веб хостинг.
 • Бесплатна миграција сајта (чак и за пробне налоге).
 • 99,9% гаранције за продужење рада.
 • Прилагођени Линук стог.
 • Нема потребе за Мемцацхедом или Редисом.
 • Ви бирате своју ПХП верзију.
 • Резервне копије се чувају током 30 дана.
 • Свакодневно правите сигурносне копије.
 • Кеширање на основу сервера.
 • Прилагођени контролни панел.

Сервеболт Цонс

 • Није јефтин. Много су скупље од осталих хостинг хостинг провајдера попут ВП Енгине-а и Кинста.

Сервеболт Планови

Сервеболт нуди широк спектар планова за избор, укључујући бесплатну пробну верзију. Приликом одабира плана важно је одредити величину веб странице и приказе страница које добија (или се очекује да ће их добити). Ово вам може уштедети много новца, посебно када одаберете Сервеболт за свог веб домаћина.

Ако имате мали ВордПресс сајт који не захтева толико простора за складиштење, најбоље је да се придржавате једног од нижих планова високих перформанси. Ако имате већу веб локацију која захтева више снаге за човека и сервера и доживљава све веће потребе за саобраћајем и услугама, Сервеболт-ови Ентерприсе планови нуде већу количину складиштења, па чак и прилагођени план по цени прилагођеној вама..

Планови цена за сервеболт

Ставите Сервеболт на тест са 100% бесплатним пробним временом! Премештање је лако, а за вас ће то учинити бесплатно!

 • Унос: Ваша цена износи 39 УСД месечно за 1 веб локацију, 1ГБ простора за складиштење података и максимално 250К прегледа страница.
 • Изузетно мали: Ваша цена износи 69 УСД месечно за 1 веб локацију, 2 ГБ простора за складиштење и максимално 400К прегледа страница.
 • Стартер: Ваша цена износи 99 долара месечно за три веб странице, 4 ГБ простора за складиштење и максимално милион прегледа страница.
 • Мала: Ваша цена је 189 УСД месечно за три веб странице, 8 ГБ простора за складиштење и максимално милион прегледа страница.
 • Медиум: Ваша цена је 349 УСД месечно за 5 веб локација, 16 ГБ простора за складиштење података и максимално милион прегледа страница.
 • Велики: Ваша цена је 549 УСД месечно за 7 веб локација, 32 ГБ простора за складиштење и максимално милион прегледа страница.
 • КСЛ: Ваша цена је 749 УСД месечно за 15 веб локација, 64 ГБ простора за складиштење и максимално два милиона прегледа страница.
 • КСКСЛ: Ваша цена је 1.409 УСД месечно за 20 веб локација, 128 ГБ простора за складиштење и максимално два милиона прегледа страница.

Можете да искористите бесплатно пробно време за креирање тест Болтс ™ Бол да бисте утврдили како Сервеболт делује. Покретачи се нуде програм раног покретања који вам нуди половине Сервеболт хостинг планова за годину дана, уз бесплатан преглед перформанси.

Преглед сервеболта: Резиме

сервеболт ревиев

Сервеболт је на следећем нивоу хостинга високих перформанси који се управља веб хостингом. Пређите на Сервеболт или га једноставно испробајте бесплатно и доживите брзину пуњења какву никада раније нисте видели.

Сервеболт нуди одличне брзине, одличну услугу купцима и врхунску сигурност. Упркос већим трошковима (ово није СитеГроунд или Блуехост дељени хостинг), инвестиција вреди новца јер је хостинг изузетно. Овај преглед Сервеболта препоручује барем испробавање услуге.

Ставите Сервеболт на тест са 100% бесплатним пробним временом! Премештање је лако, а за вас ће то учинити бесплатно!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map