Servebolt-arvostelu

Nopeasti ladattavan verkkosivuston omistus on tärkeää. Sinä ja kaikki muut tiedät sen. Tulla sisään Servebolt. Täysin hallittu verkkoisäntä, jossa keskitytään voimakkaasti skaalautuvuuteen, turvallisuuteen ja palveluntarjoaja tai hämmästyttävän nopea web-hosting!


Verkkosivustollesi käyttämä verkkopalvelupalvelu on kriittisin tekijä, joka määrittelee kuinka nopeasti (tai hitaasti) verkkosivustosi latautuu. Tämä Servebolt-arvostelu antaa sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin kirjaudut sisään tämän hallitun web-isännän kanssa.

Joten jos aiot joko rakentaa verkkosivuston tai siirtää nykyisen verkkosivustosi uudelle verkkoisäntälle, saatat myös ladata sen nopeasti, oikein! Koska verkkosivustosi latausajalla on vaikutusta käyttäjäkokemukseen, muuntoprosentteihin ja SEO: han.

Googlen tutkimuksen mukaan poistumisprosentti nousee 32%, kun sivun latausaika nousee 3 sekuntiin; 90%, kun lataus kestää 5 sekuntia; 106% 6 sekunniksi; ja 123% 10 sekunnin ajan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vain sekuntia vakuuttaa sivustosi kävijä pysymään verkkosivustollasi.

Tehokas web-hosting-ratkaisu, joka takaa verkkosivuston nopeuden, on Servebolt. Tämän web-palvelupalvelun filosofia voidaan tiivistää yhdeksi riviksi: “Älä tuo kuorma-autoa vetämiskilpailuun”.

Mikä on Servebolt?

Servebolt on hallittu pilvipalveluiden tarjoaja.

Jokaisessa Serveboltin ylläpitämässä verkkosivustossa on Bolt ™ ️ -virtalähde, joka on verkkosivustosi säilö ja sisältää kaikki asetukset, tallennustilat ja teknisen ympäristön.

Bolt ™ ️ on kontti, joka vastaa verkkosivustosi ylläpidosta. Bolt ™ ️ määrittelee tallennustilan, asetukset ja teknisen ympäristön. Yhtiö tarjoaa myös komentorivityökaluja, tukea SSL-, SSH-, Git- ja SFTP-varmenteille ja uskomattoman nopean tietokannan.

mikä on servebolt

Käytät järjestelmänvalvoa-paneeliasi ruuvien ™ ️ hallintaan, jotka on suojattu varmuuskopioilla. Servebolt on yksi huippunopeuden ja suorituskyvyn palveluntarjoajista. Erlend ja Hans Kristian perustivat yrityksen Raske Sider -yrityksenä vuonna 2014. Servebolt on nyt maailmanlaajuinen, ja sillä on toimistot Ruotsissa, Norjassa ja Hollannissa. Jos sinulla on suuri verkkosivusto, jolla on paljon sisältöä ja paljon liikennettä, tämä on erinomainen vaihtoehto.

servebolt cms -tyypit

Serveboltin isäntäalusta on suunniteltu erityisesti varmistamaan, että WordPress-sivustosi toimii poikkeuksellisen nopeasti sekä etu- että takaosassa. Kehittäjät säästävät arvokasta aikaa WP-Developers-työkalupakin ansiosta. Laaja valikoima CMS-alustoja on tuettu, mukaan lukien:

Servebolt tukee: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce ja CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Invision Community

Kokeile Servebolt 100% ilmaisella kokeilulla! Siirtyminen on helppoa ja he tekevät sen sinulle ilmaiseksi!

Palvelinpultin nopeus

Serveboltin pilvialusta luotiin nopeudelle. Saat nopeuden korkeintaan kuusi kertaa enemmän kuin monien Servebolt-kilpailijoiden kanssa. Isäntänopeuteen liittyvät ongelmat on ratkaistu laitteiston, ohjelmiston ja verkottumisen yhdistelmällä. Servebolt Linux optimoi prosessorin nopeuden. Jokainen prosessori sisältää hyperthreadingin. Tästä syystä prosessorit antavat sinun työskennellä nopeammin ja samanaikaisesti useissa tehtävissä. Nopeampaan verkkoosi sisältyy Infiniband nopeaan tiedonsiirtoon verkkotietokoneiden välillä.

palvelupultin nopeus

Servebolt vastaa Linux-jakelunsa kehittämisestä ja ylläpidosta. Kaikki tasot on optimoitu varmistamaan, että saat suurimman nopeuden Servebolt Cloudissa. Poikkeuksellinen nopeus on yksi tärkeimmistä syistä, miksi tämä Servebolt-arvostelu on erinomainen. Yhtiöllä on lisäksi omat PHP- ja MariaDB-versiot varmistaaksesi WordPress-verkkosivustosi suorituskyvyn parantamisen. Isäntäpakettisi sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden.

mitä ovat pultit

Serveboltilla on asiantuntijaryhmä, joka auttaa sinua skaalaamaan ja käsittelemään verkkosivustosi liikennettä. Asiantuntijat auttavat sinua tekemään oikeita päätöksiä varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen. Pilvipaikat on sijoitettu strategisesti varmistaaksesi, että sinulla on mahdollisimman pieni viive. Servebolt Cloud onnistui kokonaan vapauttamaan joukkueesi muille alueille. Servebolt on erinomainen kehittäjille, helppo käyttää, käyttäjäystävällinen ja ihanteellinen, jos sinulla ei ole kokemusta.

 • WordPress-välimuisti
 • WordPress-monisivusto
 • Git-integraatio
 • Kuormituksen tasapainoittaminen
 • GZIP-pakkaus
 • Kuvan optimointi (tätä varten ei tarvitse ladata uusia laajennuksia!)

Kun valitset isännöintisuunnitelmasi, voit valita pilvialueen varmistaaksesi, että saat nopeimman mahdollisen nopeuden.

Kokeile Servebolt 100% ilmaisella kokeilulla! Siirtyminen on helppoa ja he tekevät sen sinulle ilmaiseksi!

Servebolt Uptime ja seisokit

Tiedät jo, että seisokkeilla on negatiivinen vaikutus tulokseesi. Seisokista tulee kriittisiä, jos ansaitset rahaa mainostamalla tai myymällä tuotteita verkkosivustosi kautta. Jos et tiedä nykyisiä käyttöaikatasojasi, Servebolt tarjoaa ilmaisen työkalun käyttöaikaasi tarkistamiseen. Serveboltin käyttöaika on poikkeuksellinen. Joidenkin kuukausien keskiarvo on 100 prosenttia. Vuotuinen keskiarvo vuodelle 2019 oli 99,99 prosenttia. Jotta varmistat, että saavutat optimaalisen voittopotentiaalin, sivustosi vaatii parasta mahdollista käyttöaikaa.

Servebolt-suojaus

Servebolt suhtautuu turvallisuuteen erittäin vakavasti. Tästä syystä koko alusta luotiin käyttämällä korkeinta tasoa huippuluokan tietoturvaa. Sinun ei koskaan tarvitse olla huolissaan Serveboltin turvallisuudesta. AppArmor käytetään suojaamaan jokaista palvelinta. Yhtiö on myös käyttänyt lukuisia lisätoimenpiteitä huipputurvallisuuden varmistamiseksi. Servebolt tarkkailee kaikkia asioita 24/7. Yritys päivittää ja päivittää jatkuvasti kaikkia viimeisimpiä tietoturvapäivityksiä.

Servebolt ja Cloudfare ovat virallisia kumppaneita. Servebolt on myös luonut kumppanuuksia muiden yritysten kanssa, mukaan lukien Blix-ratkaisut tarkkailla kaikkea palvelimen vastaanottamaa liikennettä. Kaikki haitalliset toiminnot estetään ennen kuin yrityksellesi aiheutuu vahinkoa. Sinulle tarjotaan valikoima SSL-varmenteita. Varsinaiset sertifikaatit ovat riippuvaisia ​​vaatimusten monimutkaisuudesta. Sertifikaatit sisältävät:

 • Kaikki verkkotunnukset (mukaan lukien vaiheistus, testaus) saavat ilmaisen SSL: n.
 • Salatko sertifikaatit ovat ilmaisia.
 • Itse allekirjoitetut SSL-varmenteet ovat ilmaisia.
 • Välityspalvelimen CDN: t vastaanottavat SSL: n.

Kokeile Servebolt 100% ilmaisella kokeilulla! Siirtyminen on helppoa ja he tekevät sen sinulle ilmaiseksi!

Servebolt Plussaa ja miinusta

Servebolt Plussaa

 • Nopea web-hosting.
 • Sivuston ilmainen siirto (jopa kokeilutileille).
 • Takuu 99,9%.
 • Mukautettu Linux-pino.
 • Ei tarvita Memcached- tai Redis-ohjelmia.
 • Valitset PHP-version.
 • Varmuuskopiot tallennetaan 30 päivän ajan.
 • Varmuuskopiot ulkopuolella päivittäin.
 • Palvelinpohjainen välimuisti.
 • Mukautettu ohjauspaneeli.

Servebolt huonot puolet

 • Ei halpa. Paljon kalliimpaa kuin muut hallitut isännöintipalveluntarjoajat, kuten WP Engine ja Kinsta.

Servebolt-suunnitelmat

Servebolt tarjoaa laajan valikoiman suunnitelmia, joista valittavana on kaikki ilmainen kokeilu. Suunnitelmaa valittaessa on tärkeää määrittää verkkosivustosi koko ja sen saamat (tai odotetaan saavat) sivun katselut. Tämä voi säästää paljon rahaa, varsinkin kun valitset Servebolt-palvelimen Web-isäntänä.

Jos ylläpidät pientä WordPress-sivustoa, joka ei vaadi niin paljon tallennustilaa, on parasta noudattaa yhtä heikommasta suorituskykyisestä suunnitelmasta. Jos sinulla on suurempi verkkosivusto, joka vaatii enemmän ihmisiä ja palvelimia ja kokemusta kasvavista liikenne- ja palvelustarpeista, Serveboltin yrityssuunnitelmat tarjoavat suuremman tallennustilan ja jopa räätälöityn suunnitelman räätälöityyn hintaan.

Servebolt-hinnasuunnitelmat

Kokeile Servebolt 100% ilmaisella kokeilulla! Siirtyminen on helppoa ja he tekevät sen sinulle ilmaiseksi!

 • Sisäänpääsy: Sinun hinta on 39 dollaria kuukaudessa yhdestä verkkosivustosta, 1 Gt tallennustilaa ja korkeintaan 250 kt sivun katselua mukana.
 • Erittäin pieni: Kustannuksesi on 69 dollaria kuukaudessa yhdestä verkkosivustosta, 2 Gt tallennustilaa ja enintään 400 kt sivun katselua.
 • Aloittelija: Kustannuksesi on 99 dollaria kuukaudessa kolmelta verkkosivustolta, 4 Gt tallennustilaa ja enintään miljoona sivun katselua.
 • Pieni: Kustannuksesi on 189 dollaria kuukaudessa kolmelta verkkosivustolta, 8 Gt tallennustilaa ja enintään miljoona sivun katselua.
 • Keskitaso: Kustannuksesi on 349 dollaria kuukaudessa viidelle verkkosivustolle, 16 Gt tallennustilaa ja enintään miljoona sivun katselua.
 • Suuri: Kustannuksesi on 549 dollaria kuukaudessa 7 verkkosivustolta, 32 Gt tallennustilaa ja enintään miljoona sivun katselua.
 • XL: Kustannuksesi on 749 dollaria kuukaudessa 15 verkkosivustolle, 64 Gt tallennustilaa ja korkeintaan kaksi miljoonaa sivun katselua.
 • XXL: Kustannuksesi on 1 409 dollaria kuukaudessa 20 verkkosivustolle, 128 Gt tallennustilaa ja korkeintaan kaksi miljoonaa sivun katselua.

Voit hyödyntää ilmaista kokeilua luodaksesi testipultteja ️, jotta voit selvittää, kuinka Servebolt toimii. Startup-yrityksille tarjotaan Early Stage Startup -ohjelma, joka tarjoaa sinulle puolet Serveboltin isännöintisuunnitelmista vuodeksi ilmaisen suoritusarvioinnin lisäksi.

Servebolt Review: Yhteenveto

servebolt arvostelu

Servebolt on korkean suorituskyvyn hallitun web-hosting-palvelun seuraavalla tasolla. Siirry Serveboltiin tai kokeile sitä ilmaiseksi ja koe lastausnopeudet, joita et ole koskaan ennen nähnyt.

Servebolt tarjoaa erinomaiset nopeudet, erinomaisen asiakaspalvelun ja huipputurvallisuuden. Huolimatta korkeammista kustannuksista (tämä ei ole SiteGround tai Bluehost jaettu hosting), sijoitus on rahan arvoinen, koska isännöinti on poikkeuksellista. Tämä Servebolt-arvostelu suosittelee ainakin palvelun kokeilua.

Kokeile Servebolt 100% ilmaisella kokeilulla! Siirtyminen on helppoa ja he tekevät sen sinulle ilmaiseksi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map