Havingshtë e rëndësishme të keni një faqe interneti për ngarkim të shpejtë. Ju dhe të gjithë të tjerët e dini atë. hyj Servebolt. Një host i menaxhuar plotësisht me një fokus të fortë në shkallueshmërinë, sigurinë dhe një ofrues ose në mënyrë të habitshme të shpejtë të pritjes në internet!


Shërbimi i mbajtjes në internet që përdorni për faqen tuaj të internetit është faktori i vetëm më kritik që do të përcaktojë se sa shpejt (ose ngadalë) faqja juaj do të ngarkojë. Ky përmbledhje e Servebolt do t’ju japë gjithçka që ju duhet të dini përpara se të regjistroheni me këtë host të menaxhuar të uebit.

Pra, nëse do të ndërtoni një uebfaqe ose do ta zhvendosni uebfaqen tuaj ekzistuese në një host të ri në internet, gjithashtu mund ta bëni atë të ngarkojë shpejt, apo jo! Për shkak se koha e ngarkesës së faqes tuaj të internetit ka një ndikim në përvojën e përdoruesit, normat e konvertimit dhe SEO.

Një studim i Google zbuloi se niveli i fryrjes rritet për 32% kur koha e ngarkesës së faqeve rritet në 3 sekonda; 90% kur duhen 5 sekonda për të ngarkuar; 106% për 6 sekonda; dhe 123% për 10 sekonda. Kjo do të thotë që ju keni vetëm sekonda për të bindur vizitorin e faqes tuaj të qëndrojë në faqen tuaj te internetit.

Një zgjidhje e fuqishme e mbajtjes në internet që garanton shpejtësinë e shpejtë të faqes në internet është Servebolt. Filozofia e këtij shërbimi të mbajtjes në internet mund të përmblidhet në një rresht: “Mos e sill një kamion në një garë zvarritjeje”.

Isfarë është Servebolt?

Servebolt është një ofrues i menaxhuar në pritje të cloud.

Websitedo faqe e internetit e pritur në Servebolt mundësohet nga një Bolt ️ which, i cili është një enë për faqen tuaj të internetit dhe përfshin të gjitha cilësimet, ruajtjen dhe mjedisin teknik.

Bolt ™ a është një enë përgjegjëse për të pritur faqen tuaj të internetit. Bolt ™ es përcakton ruajtjen, cilësimet dhe mjedisin teknik. Kompania gjithashtu siguron mjete të linjës komanduese, mbështetje për çertifikatat SSL, SSH, Git dhe SFTP dhe një bazë të dhënash tepër të shpejtë.

çfarë është shërbimi

Ju përdorni panelin tuaj të administratorit për menaxhimin e bulonave tuaja ️ ️ të cilat sigurohen duke përdorur kopje rezervë. Servebolt është një nga ofruesit kryesorë të pritjes për shpejtësi dhe performancë. Kompania është themeluar si Raske Sider nga Erlend dhe Hans Kristian në 2014. Servebolt tani është global me zyra në Suedi, Norvegji dhe Hollandë. Nëse keni një uebfaqe të madhe me shumë përmbajtje dhe trafik të lartë, ky është një opsion i shkëlqyeshëm.

lloje cms shërbimi

Platforma pritëse e Servebolt është krijuar posaçërisht për të siguruar që faqja juaj e WordPress të funksionojë jashtëzakonisht e shpejtë në pjesën e përparme dhe të pasme. Zhvilluesit tuaj do të kursejnë kohë të vlefshme për shkak të kutisë së mjeteve WP-Developers. Një gamë e gjerë e platformave CMS janë mbështetur duke përfshirë:

Mbështet Servebolt: WordPress, WooCommerce, CraftCommerce dhe CraftCMS, Pimcore, Magento, Laravel, Prestashop, X-Cart, Drupal, Komuniteti i Invasion

Vendoseni Servebolt në provë me një provë 100% falas! Shtë e lehtë për të lëvizur dhe ata do ta bëjnë atë për ju, falas!

Shpejtësia e shërbimit

Platforma cloud e Servebolt u krijua me shpejtësi. Do të merrni një maksimum prej gjashtë herë më shumë shpejtësi sesa me shumë nga konkurrentët e Servebolt. Issuesështjet e shpejtësisë së pritjes janë zgjidhur me një kombinim të pajisjeve kompjuterike, softuerëve dhe rrjeteve. Servebolt Linux optimizon shpejtësinë e procesorit. Everydo procesor përfshin Hyperthreading. Kjo është arsyeja që procesorët ju mundësojnë të punoni më shpejt dhe njëkohësisht në detyra të shumta. Rrjetëzimi juaj më i shpejtë përfshin Infiniband për transferime të shpejtë të të dhënave midis kompjuterave të rrjetit.

shpejtësia e shërbimit

Servebolt është përgjegjës për zhvillimin dhe mirëmbajtjen e shpërndarjes së tij në Linux. Të gjitha nivelet janë të optimizuara për të siguruar që ju të merrni shpejtësi maksimale në Servebolt Cloud. Shpejtësia e jashtëzakonshme është një nga arsyet kryesore që ky përmbledhje e Servebolt është e shkëlqyeshme. Kompania gjithashtu ka versionet e veta të PHP dhe MariaDB për të siguruar një përmirësim të performancës së uebfaqes suaj të WordPress. Pakoja juaj e pritjes përfshin një bandë të pakufizuar.

cilat janë bulonat

Servebolt ka një ekip ekspertësh për t’ju ndihmuar të shkallëzoni dhe të trajtoni trafikun tuaj në internet. Ekspertët do t’ju ndihmojnë të merrni vendimet e duhura për të siguruar që ju të merrni përvojën më të mirë të mundshme. Vendndodhjet në Cloud janë vendosur në mënyrë strategjike për të siguruar që të keni vonesën më të ulët të mundshme. Cloud Servebolt është arritur plotësisht të çlirojë ekipin tuaj për zona të tjera. Servebolt është i shkëlqyeshëm për zhvilluesit, i lehtë për t’u përdorur, miqësor dhe ideal, nëse nuk keni ndonjë përvojë.

 • Cache e WordPress
 • WordPress Multisite
 • Integrimi i Git
 • Balancimi i ngarkesës
 • Kompresimi GZIP
 • Optimizimi i Imazhit (nuk ka nevojë të shkarkoni programe shtesë për këtë!)

Kur zgjidhni planin tuaj të pritjes, mund të zgjidhni rajonin Cloud për të siguruar që të merrni shpejtësinë më të shpejtë të mundshme.

Vendoseni Servebolt në provë me një provë 100% falas! Shtë e lehtë për të lëvizur dhe ata do ta bëjnë atë për ju, falas!

Servebolt Uptime dhe Joproduktive

Ju tashmë e dini që joproduktia ka një efekt negativ në fundin tuaj. Koha e pushimit bëhet kritike nëse po fitoni para duke reklamuar ose shitur produkte përmes faqes tuaj të internetit. Nëse nuk i dini normat e tanishme të ngritjes, Servebolt ofron një mjet falas për kontrollimin e kohës tuaj. Shkalla e ngritjes së servebolt është e jashtëzakonshme. Mesatarja për disa muaj është 100 përqind. Mesatarja vjetore për vitin 2019 ishte 99,99 përqind. Për të siguruar që po arrini potencialin tuaj optimal të fitimit, faqja juaj kërkon kohën më të mirë të mundshme.

Shërbimi i Sigurisë

Siguria është marrë shumë seriozisht nga Servebolt. Kjo është arsyeja që e gjithë platforma u krijua duke përdorur nivelin më të lartë të sigurisë së përparme. Ju kurrë nuk do të duhet të shqetësoheni për sigurinë me Servebolt. AppArmor përdoret për të siguruar çdo server të vetëm. Kompania ka përdorur gjithashtu shumë masa shtesë për të siguruar sigurinë më të lartë. Monitoron Servebolt për çdo çështje 24/7. Kompania vazhdimisht aranzhon dhe azhurnon duke përdorur të gjitha azhurnimet e fundit për sigurinë.

Servebolt dhe Cloudfare janë partnerë zyrtarë. Servebolt gjithashtu ka krijuar partneritete me kompani shtesë, përfshirë këtu Zgjidhje Blix për të monitoruar të gjithë trafikun e marrë nga serveri. E gjithë veprimtaria me qëllim të keq bllokohet para se të bëhet ndonjë dëm në kompaninë tuaj. Do t’ju pajisen me një varg certifikatash SSL. Certifikatat tuaja aktuale varen nga kompleksiteti i kërkesave tuaja. Certifikatat përfshijnë:

 • Të gjitha fushat (përfshirë skenimin, testimin) marrin SSL falas.
 • Le të Encrypt Certifikatat janë falas.
 • Certifikatat SSL të vetë-nënshkruara janë falas.
 • Prospektet CDN marrin SSL.

Vendoseni Servebolt në provë me një provë 100% falas! Shtë e lehtë për të lëvizur dhe ata do ta bëjnë atë për ju, falas!

Servebolt Pro dhe Cons

Shërbyer pro

 • Web hosting i shpejtë.
 • Migrim falas në sit (madje edhe për llogari të gjykimit).
 • 99.9% garanci në kohë.
 • Rafte personal Linux.
 • Nuk ka nevojë për Memcached ose Redis.
 • Ju zgjidhni versionin tuaj PHP.
 • Kopje rezervë tuaj ruhen për një periudhë 30-ditore.
 • Rezervime jashtë faqes çdo ditë.
 • Caching i bazuar në server.
 • Paneli i kontrollit me porosi.

Servebolt kundër

 • Jo i lirë. Shumë më e shtrenjtë se ofruesit e tjerë të menaxhimit të menaxhimit si WP Engine dhe Kinsta.

Planet e Shërbimit

Servebolt ofron një gamë të gjerë të planeve për të zgjedhur, të gjitha përfshijnë një gjykim falas. Kur zgjidhni planin tuaj, është e rëndësishme të përcaktoni madhësinë e faqes tuaj të internetit dhe pamjet e faqeve që ajo merr (ose pritet të marrë). Kjo mund t’ju ​​kursejë shumë para, veçanërisht kur zgjidhni Servebolt si hostin tuaj në internet.

Nëse drejtoni një sit të vogël të WordPress që nuk kërkon aq shumë hapësirë, është më mirë t’i përmbaheni njërës prej planeve me performancë të ulët. Nëse keni një uebfaqe më të madhe që kërkon më shumë energji nga njeriu dhe serveri dhe përvojat në rritje të trafikut dhe nevojave të shërbimeve, planet e Ndërmarrjes së Servebolt ofrojnë ruajtje më të lartë dhe madje një plan të përshtatur me një kosto të përshtatur për ju.

Planet e çmimeve të Servebolt

Vendoseni Servebolt në provë me një provë 100% falas! Shtë e lehtë për të lëvizur dhe ata do ta bëjnë atë për ju, falas!

 • Hyrja: Kostoja juaj është 39 dollarë në muaj për 1 faqe në internet, 1 GB ruajtje dhe një maksimum prej 250K shikime në faqe të përfshira.
 • Extra Small: Kostoja juaj është 69 dollarë në muaj për 1 faqe në internet, 2 GB ruajtje dhe një maksimum prej 400K shikime në faqe.
 • Fillestari: Kostoja juaj është 99 dollarë në muaj për tre faqe në internet, 4 GB ruajtje dhe një maksimum prej një milion shikimesh faqesh.
 • E Vogël: Kostoja juaj është 189 dollarë në muaj për tre faqe në internet, 8 GB ruajtje dhe një maksimum prej një milion shikimesh faqesh.
 • E mesme: Kostoja juaj është 349 dollarë në muaj për 5 faqe në internet, 16 GB ruajtje dhe një maksimum prej një milion shikimesh faqesh.
 • E madhe: Kostoja juaj është 549 dollarë në muaj për 7 faqe në internet, 32 GB hapësirë ​​ruajtjeje dhe një maksimum prej një milion shikimesh faqesh.
 • XL: Kostoja juaj është 749 dollarë në muaj për 15 faqe në internet, 64 GB ruajtje dhe një maksimum prej dy milion shikimesh në faqe.
 • XXL: Kostoja juaj është 1,409 dollarë në muaj për 20 faqe në internet, 128 GB ruajtje dhe një maksimum prej dy milion shikimesh në faqe.

Ju mund të përfitoni nga një gjyq falas për krijimin e Bolts test ™ për të përcaktuar se si funksionon Servebolt. Fillesat ofrohen Programi i Fillimit të Fazës së Hershme që ju siguron gjysma e planeve të pritjes nga Servebolt për një vit përveç një përmbledhjeje falas të performancës.

Rishikimi i Servebolt: Përmbledhje

rishikim servicebol

Servebolt është në nivelin e ardhshëm të mbajtjes në internet të menaxhuar me performancë të lartë. Migjeni në Servebolt, ose thjesht provojeni falas, dhe përjetoni shpejtësi ngarkimi që nuk keni parë kurrë më parë.

Servebolt ofron shpejtësi të shkëlqyera, shërbim të shkëlqyeshëm ndaj klientit dhe siguri të shpejtë. Përkundër kostos më të lartë (ky nuk është SiteGround ose pritje e përbashkët e Bluehost), investimi ia vlen paratë sepse pritja është e jashtëzakonshme. Ky përmbledhje e Servebolt rekomandon të paktën të provoni shërbimin.

Vendoseni Servebolt në provë me një provë 100% falas! Shtë e lehtë për të lëvizur dhe ata do ta bëjnë atë për ju, falas!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me