Rishikimi i Hosting A2

Gjetja e kompanisë përsosur të mbajtjes së faqeve në internet është e vështirë me kaq shumë mundësi të mundshme për të zgjedhur. Një nga kompanitë më të mira të web-nën-radarit që duhet të merrni parasysh përdorimin është A2 Hosting.


Duket sikur çdo herë që ne mendojmë se njohim 5 top-et në treg sot, një i ri shfaqet duke ofruar grupe më të mëdha dhe më të mira, të kompletuara me më shumë shpejtësi se të gjitha zgjidhjet e tjera të pritjes. Unë mund të ta them këtë një nga ofruesit më të mirë të mbajtjes në internet në treg sot është A2 Hosting.

Dhe nuk jam vetëm për ta thënë këtë.

a2 vlerësime pritës në eksitimVlerësime të mira dhe të këqija në Twitter

Këtu në këtë Rishikimi i hostimit A2, Unë do të hedh një vështrim më të afërt dhe do të shoh vetëm atë që ofruesi unik i hostimit unik, në pronësi të pavarur dhe i operuar ka për të ofruar pronarëve të faqeve të internetit siç është vetja, në mënyrë që të vendosni nëse i plotësojnë nevojat tuaja apo jo.

Nëse më jepni 10 minuta nga koha juaj, atëherë unë do t’ju jap të gjitha informacionet e domosdoshme në lidhje me A2 Hosting dhe unë u përgjigjem pyetjeve si.

 • Featuresfarë karakteristikash ofron A2 Hosting klientëve të saj?
 • Si matet shpejtësia dhe performanca e A2 Hosting?
 • Cilat janë planet e ndryshme në dispozicion?
 • A do të ndihmojnë ata të migrojnë në faqen time të internetit?
 • Sa kushton pritja e A2?
 • Kindfarë lloj hostie siguron A2 pronarët e faqeve të internetit?
 • Whatfarë është aq e mirë për serverat e tyre?
 • A do të ngarkojnë vërtet serverët e tyre Turbo me 20x faqe më shpejt?

Deri në kohën kur të keni mbaruar së lexuari këtë përmbledhje të Hosting A2, me siguri do të jeni në gjendje të tregoni nëse ky është shërbimi i duhur për mbajtjen në internet për nevojat tuaja.

Përdorni këtë kod ekskluziv promovimi: webrating51 dhe merrni 51% zbritje të gjitha planet e mbajtjes në internet

Contents

Farë do të mësoni nga ky përmbledhje

 1. Zgjidhje pritëse & karakteristika

Këtu do të shpjegoj ndryshimet që ata ofrojnë klientëve dhe cilat janë ndryshimet kryesore të tyre.

Unë gjithashtu do të diskutoj në detaje secilën prej tyre .

 1. Lista e të mirat dhe të këqijat

Këtu do të bëj një vështrim të ngushtë në të dy (ose do të hidhem drejt në ose).

 1. Planet e përbashkëta & çmimet

Këtu do të detajoj secilën dhe çfarë lloj karakteristikash do të merrni për secilën.

 1. A e rekomandoj A2Hosting?

Këtu do t’ju them ose nëse mendoj se do të ishit më mirë të përdorni një konkurrent.

E themeluar në vitin 2001, A2 Hosting është një kompani pritëse e pavarur. Kjo do të thotë se ata nuk janë pjesë e konglomeratit të madh të hosteve të mirënjohur në internet të quajtur Endurance International Group (EIG).

E cila nëse nuk e dinit, nuk ka reputacionin më të mirë. Në fakt, disa ofrues të pritjes si HostGator dhe Bluehost janë në pronësi të EIG dhe mund të humbasin klientët vetëm për shkak të këtij fakti.

Por jo A2 Hosting. Ata janë në pronësi të pavarur dhe bëjnë mirë.

Sa mirë, mirë, varet nga ju që të vendosni.

A2 Hosting është një mundësi e shkëlqyer e mbajtjes së faqes në internet, pavarësisht se nuk di ndonjë detaj, sepse i përshtatet pronarëve të faqeve të internetit të të gjitha madhësive dhe llojeve.

Pavarësisht nëse jeni një uebfaqe e re me disa qindra vizitorë unikë në muaj, ose një faqe interneti e themeluar me mijëra vizitorë unikë në ditë, ekziston një zgjidhje pritëse për ju.

Zgjidhje Web Hosting

Këtu janë zgjidhjet e ndryshme të pritjes që A2 Hosting siguron pronarët e faqeve të internetit.

Ndarja e përbashkët

Kur është fjala për pako të përbashkëta pritjeje, ata kanë tre plane të dallueshme – .

Ata secili ofrojnë ruajtje të pakufizuar, transferime dhe një cPanel ekskluziv për kontrollimin e të gjitha detajeve të llogarisë suaj, si dhe veçoritë e faqes në internet.

Ata gjithashtu u japin pronarëve të faqeve të internetit çertifikata falas SSL dhe një SSD falas. Përveç kësaj, ju lehtë mund të integroni aplikacionet e shportave të blerjeve dhe ta shndërroni faqen tuaj në një dyqan tregtie elektronike.

A2 Hosting - Planet e Pricemimeve të Ndara për Hosting

Secili prej këtyre planeve funksionon mirë me WordPress, Joomla dhe Drupal. Shtë e rëndësishme të mbani në mend se planet e përbashkëta të pritjes do të jenë në qendër të këtij shqyrtimi.

Reseller Hosting

Shitësi i shitësit lejon që pronarët e faqeve të internetit të përdorin hapësirën e shpërndarë të disqeve të ngurtë dhe bandën e gjerësisë për të pritur faqet e internetit në emër të palëve të treta.

Me pak fjalë, ju blini shërbimet e pritjes të ofruara në njërën nga planet e shitësit të shitësit të A2, dhe më pas i shesni tek të tjerët, ndoshta për një fitim. Duke filluar nga 30 GB deri në 200 GB ruajtje, A2 Hosting ka një gamë të gjerë të opsioneve të hostit shitës në dispozicion.

Prmimet për planet e pritjes së shitësit që variojnë nga 13,19 $ / muaj në 40,91 $ / muaj.

VPS Hosting

Me A2 Hosting, ju mund të zgjidhni host i pa kontrolluar ose i menaxhuar i VPS-së për ata që duan më shumë kontroll mbi faqen e tyre të internetit dhe një atmosferë më miqësore për përdoruesit.

Megjithëse teknikisht është akoma një mjedis i përbashkët, pritja VPS ka më pak ngarkesë pune pasi ka më pak përdorues për server. Përveç kësaj, shanset e të tjerëve që rrëzojnë faqen tuaj janë eliminuar pasi që të gjithë kanë fetë e tyre të tortës së serverit.

Ata kanë 3 plane VPS për hosting që variojnë nga 5 $ / muaj në 32,99 $ / muaj. Përveç kësaj, ata ofrojnë zgjidhje më të fuqishme të menaxhuara në VPS, duke filluar me 32.99 $ / muaj dhe duke arritur në 65,99 $ / muaj.

Rezervimi në re

Nëse prisni që uebfaqja juaj të shkallëzojë ndjeshëm brenda një kohe të shkurtër, merrni parasysh Pritja në re alternativë.

Thjesht hartoni Cloud-in tuaj me karakteristikat dhe burimet e nevojshme për t’iu përshtatur nevojave tuaja, dhe ri-madhësoni ndërsa faqja juaj e internetit rritet. Në fund, ju paguani vetëm ato që përdorni kur zgjidhni hostimin e tyre në Cloud.

Mimet për hostimin në Cloud variojnë nga 15 $ / muaj në 25 $ / muaj në varësi të nevojave tuaja individuale.

Server i përkushtuar i serverëve

Për zhvilluesit ose administratorët e sistemit duke u zhvilluar komode me vijën e komandës, A2 Hosting nuk ka menaxhuar server i dedikuar për server opsione.

Për uebfaqe të mëdha që kanë nevojë për shumë burime, por nuk duan të merren me asgjë që lidhet me pritësin, A2 Hosting ofron mundësi të gjera të mbajtura për server të dedikuar.

Duke filluar nga 9,31 $ / muaj në 141.09 $ / muaj, ju mund të zgjidhni një zgjidhje të veçantë për mbajtjen e serverave të pa menaxhuar ose të menaxhuar në varësi të llojit të pronarit të faqes në internet që ju jeni.

Përdorni këtë kod ekskluziv promovimi: webrating51 dhe merrni 51% zbritje të gjitha planet

Karakteristikat kryesore

Planet e përbashkëta të hostimit të A2 të ofrojnë pronarëve të faqeve të internetit a ton karakteristikash. Le të bëjmë një vështrim të shpejtë vetëm në disa nga ato që mund të presësh nëse shkon me një nga planet e tyre të përballueshme të pritjes së pritjes.

 • Bandwidth i pakufizuar. Transferoni sa më shumë të dhëna nga diku tjetër në faqen tuaj të internetit të sapo pritur, të gjitha falas. Plus, merrni ndihmë nga ekipi i tyre i ekspertëve për migracionin që migrojnë në faqen tuaj të internetit.
 • Migrim falas në sit. Ata do të lëvizin për t’ju ndihmuar të lëvizni faqen tuaj nga një tjetër shërbim pritës, pa pagesë – nëse faqja juaj përdor cPanel (të cilën bëjnë më shumë ndërmarrjet e mbajtjes së faqes në internet).
 • Shpejtësi deri në 20x më shpejt se konkurrentët. Serverat Turbo që ofrojnë 20x faqe më të shpejtë të ngarkimit & A2 Përshpejtuesi i sitit Caching 1 klikues. ()
 • Instalimet me një klikim të WordPress-it. Instaloni me lehtësi WordPress dhe filloni menjëherë. Plus WordPress vjen paraprakisht i konfiguruar për shpejtësinë dhe sigurinë
 • “Siguria e përhershme”. Shijoni mbrojtjen falas të HackScan, në mënyrë që faqja juaj të mos bjerë viktimë e hakerave, azhurnimet e rindërtimit të kernelit të KernelCare, një firewall të dyfishtë, skanimin e viruseve, mbrojtjen e forcës brutale dhe më shumë për sigurinë përfundimtare të sitit.
 • Koha e garantuar. Ata garantojnë një kohë 99,99%.
 • WP-CLI (Ndërfaqja e linjës komanduese për WordPress). Nëse keni nevojë për të, mund të keni të instaluar paraprakisht WP-CLI.
 • Cloudfare falas CDN. Serverët në të gjithë botën përcaktojnë rrugën më të shpejtë për të ofruar përmbajtjen e faqes suaj të internetit për vizitorët e sitit.
 • Mbështetje gjatë gjithë orës. Merrni ndihmë 24/7/365 përmes bisedës live, biletave, postës elektronike ose telefonit.

Por nuk janë të gjitha. Në fakt, A2 Hosting ka 5 karakteristika të ndryshme që u pëlqen të sigurojnë që të gjithë klientët e interesuar të dinë rreth para se të marrin një vendim përfundimtar blerjeje:

 1. Zhvillimi i Mjediseve Pritëse
 2. Regjistrimi i domainit
 3. Transferimi i Domainit
 4. Certifikata SSL
 5. i shpejtë & Serverë të shpejtë turbo

Zhvillimi i Mjediseve Pritëse

A2 Hosting - Program kompjuterik miqësor me zhvilluesin

A2 është i përkushtuar për të siguruar klientët softuerin më të azhurnuar të zhvillimit. Disa nga më të spikatur janë:

 • Pajtueshmëria e PHP
 • PHPNG, e cila është baza për versionet më të fundit të PHP, PHP 7.x (e cila i jep faqeve të internetit 2x shpejtësinë e PHP 5.6)
 • Python 2.6, 2.7, ose 3.2 – gjuha e programimit më e popullarizuar, e nivelit të lartë dhe me qëllim të përgjithshëm
 • Apache 2.2 i cili është softveri më i përdorur në botë i serverëve në internet
 • FTP kështu që ju lehtë mund të transferoni skedarë midis kompjuterit tuaj dhe një server
 • Dhe shumë më tepër…

Regjistrimi dhe transferimi i domain

A2 Hosting - gTLD, Transferim Domain ose Regjistrim

Regjistrohuni një domen të ri ose transferoni atë ekzistues kur vendosni të shkoni me ta. Në fakt, ju keni akses në domenet më të njohura të niveleve të nivelit të lartë (gTLD). Thjesht shkruani emrin e domain-it tuaj të preferuar dhe regjistrohuni si tuajin.

A2 Hosting - TLD-të specifike të vendit, transferimi i domainit ose regjistrimi

Për më tepër, nëse faqja juaj në internet synon një vendndodhje specifike gjeografike, siç është një vend i veçantë, rrëmbeni një TLD specifike për vendin gjithashtu.

Vizitorët e sitit priren t’i besojnë TLD-ve specifike të vendit, veçanërisht kur bëhet fjalë për blerjen në internet. Rrit reputacionin tuaj, vendosni besim dhe kujdesuni për markën tuaj ndërkombëtare duke zbatuar një TLD specifike për vendin.

Këtu janë disa veçori të tjera që mund të prisni kur regjistroni domenin tuaj me A2:

 • Rregulloni si shfaqin informacionet e domenit tuaj në kërkimet “Whois”
 • marr menaxhim falas DNS dhe shikoni shpejtësinë e faqes në sajë të zvogëlimit të latencës
 • Mbroni informacionin tuaj personal me Opsionin e Mbrojtjes së ID
 • Parandaloni rrëmbimin e domain-it ose transferimet e paautorizuara të llogarisë
 • Hyni në ekipin mbështetës në çdo orë të çdo dite

Certifikata SSL

Ekzistojnë disa opsione të Certifikatës SSL për të zgjedhur me A2 Hosting, që është një ndryshim i këndshëm nga disa prej ofruesve të tjerë të pritjes që ofrojnë vetëm një ose dy.

Mbrojtja e faqes tuaj është veçanërisht e rëndësishme kur mbledhni çdo lloj pagese nga vizitorët e faqes.

Në fund të fundit, klientët po ju besojnë informacionet e tyre personale dhe financiare kur ju bëni një blerje nga dyqani juaj në internet. Nëse këto informacione hyjnë në duar të gabuara, sigurisht që do ta gjeni veten në një telashe.

 • Le të Encrypt. Një zgjidhje falas SSL që siguron siguri të zgjeruar të sitit. Përveç kësaj, ajo siguron lidhjen me serverin tuaj që nuk shihet nga publiku.
 • SSL me faqe të vetme. Opsionet SSL Premium, me një klik, me faqe të vetme janë në dispozicion duke filluar nga 49,95 $ / vit. Duke ardhur me të gjithë mbrojtjen që bën një SSL falas, një faqe e vetme SSL gjithashtu vjen me 256 Bit Encryption, një Vulë Zyrtare të sitit dhe statusin e verifikuar të domenit.
 • Wildcard SSL. Kjo certifikatë SSL do të zbatohet për një numër të pakufizuar nënfushash, të gjitha për një çmim të ulët. Certifikatat e Wildcard SSL fillojnë me 149,95 $ / vit.
 • SSL e përparuar. Kjo certifikatë e avancuar SSL vjen me një përzgjedhje të jashtëzakonshme të Certifikatave SSL të Autorizimit dhe Vlefshmërisë së Zgjeruar të Organizatës.

SwiftServers & Turbo Hosting

Platforma ekskluzive e SwiftServer e A2 Hosting ofron përdoruesve përfundimtar në performancën dhe shpejtësinë e sitit. Në fakt, këto janë përfitimet që korrni duke zgjedhur A2 Hosting dhe platformën e tyre SwiftServer:

 • Alokimi i rritur i burimeve për llogari
 • Më pak klientë në secilin server të përbashkët
 • Performanca më e shpejtë e pritjes në krahasim me Apache

Përveç kësaj, me dy nga tre planet e përbashkëta të pritjes, ju do të keni qasje ekskluzive në ato Përshpejtuesi i Optimizuar i sitit A2, kompletoni me një konfigurim memorie me 1 klikim.

Përshpejtuesi i Optimizuar i sitit A2

Zgjidhjet e caching nuk janë diçka që ofrojnë shumë plane të përbashkëta të pritjes, megjithatë me A2 Hosting, ju e merrni këtë në shumicën e planeve të përbashkëta të pritjes.

Këtu keni një përmbledhje të zgjidhjeve të disponueshme të rezervimit që mund të zgjidhni, drejtpërdrejt nga cPanel-i juaj:

 • Turbo Cache. Të gjitha përmbajtjet HTML të faqes suaj të internetit do të ruhen nga Turbo Cache dhe do të shërbehen pa ekzekutuar asnjë skenar PHP.
 • OpCache / APC. Pritini kohët e përgjigjes së PHP përgjysmë me këtë veçori të jashtëzakonshme.
 • Memcached. Rritni shpejtësinë e bazave të të dhënave tuaja MySQL duke mbajtur të dhëna të rëndësishme në memorje për marrjen më të shpejtë.

Me SwiftServer Hosting, ju gjithashtu merrni SSD falas. Si një nga kompanitë e para pritëse që ofrojnë disqe të gjendjes së ngurtë (SSD) si një zëvendësim i disqet e vjetëruar të diskut (HDD), pronarët e faqeve të internetit kanë përjetuar rritjen e shpejtësisë së ngarkimit të faqeve sepse SSD-të eliminojnë pjesët në lëvizje dhe rritin kohën e leximit dhe shkrimit si rezultat.

Sepse A2 Hosting është kaq i sigurt faqja juaj e internetit do të funksionojë deri në 300x më shpejt sesa kompanitë standarde të pritjes që përdorin SSD-të e tyre, ata u japin të gjithë përdoruesve një falas.

SwiftServers vs Turbo Hosting – Cili është ndryshimi?

Të gjitha planet e A2 janë mundësuar nga infrastruktura e tyre e serverëve SwiftServer, megjithatë, plani i tyre Turbo vjen me teknologji të shpejtësisë shtesë dhe premton deri në 20X faqet e internetit më të shpejtë të ngarkimit.

a2 mbajtës turbo

Histori e gjatë e shkurtër. Serverat e tyre Turbo Web Hosting sillen pothuajse identikisht me serverët Swift Web Hosting, por sigurojnë shpejtësi shtesë!

Serverat Turbo sigurojnë një zëvendësim Apache në shtëpi që ngarkojnë faqet deri në 20X ngarkesa të faqeve më të shpejtë në krahasim me pritjen standarde. Makesfarë i bën serverët e tyre Turbo ekstra të shpejtë?

 • Më pak përdorues për server
 • A2 Optimizuar – Mundësuar nga APC / OPcache & Turbo Cache
 • Përdor më pak CPU dhe memorje sesa Apache
 • Trajton lidhjet më të shpejtë dhe më efikase
 • Siguron një stabilitet të zgjeruar

Përdorni këtë kod ekskluziv promovimi: webrating51 dhe merrni 51% zbritje të gjitha planet

Pro dhe kundër të A2 Hosting

Ashtu si me çdo ofrues të pritjes, ka të mirat dhe të këqijat që duhen adresuar përpara se të merrni një vendim përfundimtar. Meqenëse A2 Hosting është kryesisht një zgjidhje e përbashkët pritjeje, do të ketë disa pengesa të caktuara nëse krahasohen krah për krah me disa nga ofruesit e menaxhimit të faqeve të internetit të menaxhuara sot në treg.

Të mirat

A2 Hosting ka një tërësi tipare solide që mund të bëjë punën e bërë për shumicën e njerëzve. Le të hedhim një vështrim dhe të shohim se çfarë dua të them.

Shpejtësia e sitit

A2 Hosting thekson faktin se një nga prioritetet e tyre numër një është shpejtësia dhe performanca e sitit, pavarësisht se me cilin plan të pritjes do të shkoni.

Së bashku me serverët super të shpejtë, ju merrni burime Memcached, Turbo Cache dhe OpCache / APC që mundësohen lehtësisht në llogarinë tuaj të pritjes.

Jo vetëm kaq, ju keni qasje në më shumë burime me më pak tendosje serveri, performancë të përmirësuar mbi serverët Apache, më pak përdorues për server pavarësisht se jeni një plan i përbashkët pritjeje, falas Railgun Optimizer për deri në 143% herë më të shpejtë të ngarkesës HTML, dhe SSD falas.

Përveç kësaj, ju mund të regjistroheni në shërbimin ekskluziv të Performance Plus të A2 Hosting dhe të keni shtuar GB RAM shtesë në llogarinë tuaj kur faqja juaj përjeton një rritje të madhe të trafikut.

Qendrat e shumta të të dhënave

Një nga arsyet kryesore që ata mund të shërbejnë deri në kohë të tilla të shpejtë të reagimit është sepse ato kanë tre qendra të të dhënave në të gjithë botën për të marrë përmbajtjen tuaj në internet tek vizitorët e faqes sa më shpejtë që të jetë e mundur.

 • SHBA – Michigan
 • Evropë – Amsterdam
 • Azi – Singapor

Përveç kësaj, të gjithë klientët kanë falas Cloudfare CDN që zgjedh rrugën më të shpejtë te vizitori i faqes suaj.

Kjo nënkupton marrjen më të shpejtë të të dhënave në faqen tuaj të internetit, shpërndarjen më të shpejtë të përmbajtjes dhe kohën më të shpejtë të ngarkimit të faqeve. E gjithë kjo e kombinuar barazohet me vizitorët më të lumtur të faqeve që do të vazhdojnë të kthehen përsëri dhe përsëri.

Garancia e orarit

Ashtu si me shumicën e ofruesve të pritjes, A2 Hosting garanton që faqja juaj nuk do të rrëzohet 99.99% të kohës, pa marrë parasysh rrethanat. Kjo madje është e vërtetë për ata që janë në planin e përbashkët të pritjes.

Një frikë që njerëzit kanë të investojnë në pritje të përbashkët është fakti që përdoruesit e tjerë “ndajnë” burimet e serverit kanë potencialin që ta tërheqin faqen tuaj te internetit me ta kur diçka ndodh në faqen e tyre.

Me Garancinë e tyre Uptime, ju mund të siguroheni se ekipi i tyre i ekspertëve po punon për tërë kohën për të siguruar që serveri juaj të jetë në funksion dhe të funksionojë në çdo kohë.

Serverat e përdorur nga A2 Hosting janë në pronësi të pavarur dhe të menaxhuar nga administruesit e ekspertëve të sistemit që ndjekin praktikat më të mira, përdorin vetëm qendrat më të mira të të dhënave të serverëve dhe patch të gjitha çështjet e sigurisë ASAP.

Shkallëzueshmëria

Me A2 Hosting, ju keni hapësirë ​​për tu rritur e cila është një plus i madh kur bëhet fjalë për zgjedhjen e ofruesit të duhur të pritjes. Për ata që sapo fillojnë, plani i përbashkët i pritjes është opsioni i përsosur.

Ajo ofron karakteristika të mjaftueshme për të siguruar faqen tuaj dhe premtimin e shpejtësisë dhe performancës së saj të përgjithshme. Nga atje ju mund të investoni në hosting VPS, dhe madje të shkoni në një plan të dedikuar për pritjen nëse është e nevojshme.

A2 Hosting - Shkallueshmëria

Në fund të fundit, me A2 Hosting keni mundësi shkallëzoni sa më shumë që dëshironi pa pasur nevojë të shqetësoheni për ndryshimin e kompanive pritëse.

Masat kryesore të sigurisë

A2 Hosting - Siguria

A2 Hosting ju ofron një numër masash sigurie për të siguruar që të dhënat tuaja në internet janë të mbrojtura, si dhe informacionin personal të atyre që bëjnë pagesa në faqen tuaj të internetit..

 • 1-Pastrimi i faqes në kohë. Nëse faqja juaj është hakuar, ekipi i tyre i ndihmës do të rregullojë faqen tuaj për ju. Kjo përfshin pastrim hack, heqje paralajmëruese të listës së zezë dhe riparim të spamit të SEO. Përveç kësaj për t’ju rikthyer në internet, ata do të shtojnë masa të zgjeruara të sigurisë për të parandaluar që të ndodhë një hack tjetër.
 • Sucuri Monitorimi në Uebfaqe. Për monitorimin e vazhdueshëm të faqes në internet, ju mund të investoni në Sucuri Monitorimi në Uebfaqe për 5 $ / muaj. Me këtë, ju do të merrni skanime dhe njoftime të vazhdueshme, skanime të largëta dhe nga ana e serverit, mbrojtje nga zjarri i aplikacionit në uebfaqe dhe parandalimin e hakerave dhe sulmeve DDoS.
 • Firewall i Llogarisë Sucuri. Për një shtesë prej 15 $ / muaj, ju me të vërtetë mund ta mbroni faqen tuaj nga ndërhyrjet duke marrë mbrojtje nga DDoS / forca brutale / malware, patch virtual dhe forcim të faqes tuaj, dhe bllokim injeksioni SQL së bashku me softverin dhe bllokimin e dobësisë së skriptimit ndër-site.

Për ata që duan të gjitha, ju mund të bëni një herë në vit pagese prej 274.88 $ dhe të keni aplikuar të gjitha masat e mësipërme të sigurisë në faqen tuaj të internetit.

Ndihma për tregtinë elektronike

Për ata që kërkojnë të presin dyqanin e tyre në internet, dinë që ka shumë karakteristika të tregtisë elektronike që vijnë në planin tuaj të përbashkët të pritjes:

 • Disa Certifikata SSL për të zgjedhur
 • ID e Llogarisë së Shpejtë Tregtar (vetëm në Shtetet e Bashkuara)
 • Llogaritë tregtare të PayPal
 • Vendosjet 1-klikuese të Magento, OpenCart, PrestaShop dhe AbanteCart

Kujdesi për një audiencë globale

A2 Hosting - Kujdesi për audiencën globale

Një gjë që A2 Hosting e kupton është nevoja për të kujdesur për një audiencë globale. Ata e dinë që shumë kompani pritëse synojnë klientë që flasin anglisht, gjë që mund të rezultojë në shumë mundësi të humbura ndërkombëtarisht.

Dhe, me tre qendra kryesore të të dhënave që përfshijnë globin – Amerikën e Veriut, Evropën dhe Azinë – është e rëndësishme që ata që flasin gjuhë të tjera të jenë në gjendje të kuptojnë gjithçka, çmimet e përfshira.

Për fat të mirë, A2 Hosting jo vetëm që ka një menu përmbledhëse të përkthimit për ata në Shtetet e Bashkuara, Meksikë, Indi, Mbretërinë e Bashkuar dhe Afrikën e Jugut, ato ofrojnë një shkëmbim të përshtatshëm valutor në mënyrë që të mund të merrni çmime të sakta gjithashtu.

Kjo strategji nuk është e mirë vetëm për përvojën e përdoruesit, por i ndihmon ata të rritin shitjet dhe të zgjerojnë markën e tyre si një që është në dispozicion për klientët ndërkombëtarë.

Të këqijat

Do kompani ka anësore, pavarësisht sa të përsosura përpiqen të jenë. Dhe, ndërsa ato kanë mjaft pozitive, ka disa gjëra që duhet të mendoni para se t’i regjistroni ato si ofruesin tuaj të ardhshëm të pritjes.

Tarifat e migracionit

Përmirësimi dhe zbritja midis planeve janë relativisht të lehta për tu bërë. Sidoqoftë, ka tarifa të caktuara për t’u informuar. Shikoni se çfarë mund të kushtojë ose nuk duhet të vendosni të ndërroheni midis planeve të pritjes:

 • përmirësimet. Përmirësimi në një plan me çmime të larta nuk do t’ju japë ndonjë tarifë shtesë për të migruar llogarinë tuaj. Dhe, nëse vendosni të ndryshoni qendrat e të dhënave gjatë migrimit të llogarisë, tarifa e migracionit për qendrën tuaj të të dhënave do të hiqet gjithashtu. Sidoqoftë, ndryshimi në një qendër tjetër të të dhënave pa një azhurnim do t’ju kushtojë 25 dollarë në tarifa.
 • ul. Nëse po zvogëloni një plan pritjeje me çmim më të ulët, mund t’ju nënshtroheni një pagese minimale prej $ 25.
 • Migrimet nga hostet e tjerë. Nëse jeni duke migruar nga një ofrues tjetër pritës që nuk ka një cPanel, ju mund t’i nënshtroheni tarifave të përcaktuara nga ekipi i migracionit. Sidoqoftë, nëse migroni nga një host cPanel, tarifat e migracionit nuk do të zbatohen.

Ndërsa këto tarifa janë në dukje të vogla, dhe ka disa mënyra se si t’i paguani ato, është akoma e rëndësishme të vini re tarifat e ndryshme që mund të përballeni gjatë përdorimit të A2 Hosting.

Karakteristikat e kufizuara të Bonusit

Sado e shkëlqyeshme që A2 Hosting të bëjë faqen tuaj të shpejtë shumë të shpejtë, e vetmja mënyrë për të hyrë në karakteristika të tilla si Serveri Turbo, A2 Përshpejtuesi i sitit të Optimizuar, (i cili përfshin Turbo Cache, OpCache / APC dhe Memchached) është të investoni në më të lartat – icedmimi i planit të përbashkët të disponueshëm të disponueshëm.

Kjo do të thotë që dy planet e tjera të hostimit, ato që e bëjnë përdorimin e A2 Hosting jashtëzakonisht të përballueshëm për ata që sapo fillojnë ose me buxhet të ulët të pritjes, janë në përputhje me të gjitha planet e tjera standarde të mbajtjes atje.

A2 Hosting dëshiron që ju të besoni se ato janë një prerje mbi pjesën tjetër kur bëhet fjalë për shpejtësinë dhe performancën. Dhe me të drejtë. Në fund të fundit, kjo është se si ju dalloheni midis konkurrencës edhe më të ashpër.

Sidoqoftë, duke mos përmendur që dy nga tre planet e përbashkëta të pritjes do të testohen si “mesatare” kur krahasohen me konkurrencën në industrinë e shërbimeve të pritjes është një lloj mashtrimi..

Me aq shumë përqendrim në faktin se serverët Turbo të A2 të Hosting japin shpejtësi deri në 20x më shpejt sesa kompanitë pritëse tipike, është e lehtë të humbasësh faktin që përfiton vetëm nga kjo duke investuar në planin më të shtrenjtë të disponueshëm të disponueshëm.

Planet e përbashkëta të pritjes dhe çmimi

A2 Hosting - 3 Plane të icingmimeve

Ata ofrojnë tre plane të ndara për shërbimet e tyre të përbashkëta të pritjes: Lite, Swift dhe Turbo.

A2 Plan Lite Hosting

Ky plan fillon me 3.92 $ / muaj

 • Host 1 uebfaqe, 5 nënfusha dhe 25 domene të parkuar
 • Shijoni 5 bazat e të dhënave

Karakteristikat thelbësore:

 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
 • Certifikatë falas SSL dhe zgjidhje SSD
 • 24/7/365 mbështetje
 • 3 qendra të disponueshme të të dhënave
 • Cloudfare falas CDN
 • Migrim falas në sit
 • Garancia 99% e kohës së zgjuar
 • Versioni PHP 7.x në dispozicion
 • 25 adresa emaili
 • Paneli i Kontrollit cPanel
 • Disa veçori të tregtisë elektronike

Në përgjithësi, për një plan të përbashkët të pritjes me një çmim kaq të ulët, grupi i veçorive është i përshtatshëm për ata me një faqe në internet.

A2 Plani i Shpejtë i Hosting

Ky plan fillon me 4,90 $ / muaj

 • Pritini faqet e internetit të pakufizuara, nënfushat, domenet e parkuar dhe fushat shtesë
 • Shijoni bazat e të dhënave të pakufizuara
 • Keni ruajtje të pakufizuar RAID-10

Karakteristikat thelbësore:

 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
 • Certifikatë falas SSL dhe zgjidhje SSD
 • 24/7/365 mbështetje
 • 3 qendra të disponueshme të të dhënave
 • Cloudfare falas CDN
 • Migrim falas në sit
 • Rikthe rezervë serveri
 • Garancia 99% e kohës së zgjuar
 • Versioni PHP 7.x në dispozicion
 • Adresat e pakufizuara të postës elektronike
 • Paneli i Kontrollit cPanel
 • Disa veçori të tregtisë elektronike

Përsëri, për një pikë çmimi relativisht të ulët, ata me më shumë se një faqe në internet marrin një veçori të mirë me Planin e Shpejtë të A2 Hosting..

A2 Hosting Plan Turbo

Ky plan fillon me 9,31 $ / muaj

 • Pritini faqet e internetit të pakufizuara, nënfushat, domenet e parkuar dhe fushat shtesë
 • Shijoni bazat e të dhënave të pakufizuara
 • Keni ruajtje të pakufizuar RAID-10

Karakteristikat thelbësore:

 • Transferimi i pakufizuar i të dhënave
 • Certifikatë falas SSL dhe zgjidhje SSD
 • Server Turbo
 • 24/7/365 mbështetje
 • Përshpejtuesi i Optimizuar i faqeve A2 i plotë me Turbo Cache, OpCache / APC dhe Memcached
 • 3 qendra të disponueshme të të dhënave
 • Cloudflare Falas CDN
 • HTTP / 2, SPDY, dhe Edge Side përfshin (ESI)
 • Migrim falas në sit
 • Rikthe rezervë serveri
 • Garancia 99% e kohës së zgjuar
 • Versioni PHP 7.x në dispozicion
 • Adresat e pakufizuara të postës elektronike
 • Paneli i Kontrollit cPanel
 • Karakteristikat e Magento të Optimizuar A2
 • Disa veçori të tregtisë elektronike

Siç mund të dyshohet, plani i pritjes me çmime më të larta ofron më shumë veçori.

Në përgjithësi, ju do të përjetoni shpejtësinë dhe performancën më të shpejtë duke investuar në planin e përbashkët të pritjes të Turbo të A2 të Hosting.

Ky është plani më i mirë i pritjes për ata që kanë shumë trafik faqesh, faqe interneti me burim intensiv, ose thjesht duan të gjitha tiparet që A2 ka në dispozicion.

Pyetjet e mbajtjes së pyetjeve në A2

Këtu do të gjeni përgjigje për disa nga pyetjet më të shpeshta.

Farë është A2Hosting.com?

A2 Hosting është një kompani web hosting me bazë në Ann Arbor që ofron një shumëllojshmëri të shërbimeve të mbajtjes së faqeve në internet, siç janë shërbimet e përbashkëta, shitësi, VPS, Cloud dhe shërbimet e dedikuara për pritjen e serverëve. Ato kanë tre qendra të të dhënave të vendosura në Michigan (SHBA), Amsterdam (Evropë) dhe Singapor (Azi) nga të cilat mund të zgjidhni. A2 Hosting ka një vlerësim A nga BBB.

A ofron A2 Hosting një garanci për kthimin e parave?

Po. Ata ofrojnë një rimbursim të plotë nëse anuloni llogarinë tuaj brenda 30 ditëve të para të përdorimit të shërbimeve të tyre. Për më tepër, ju mund të merrni një kthim prorated nëse vendosni në çdo kohë pas 30 ditëve që A2 nuk është për ju. Regjistrimet e domainit, tarifat e konfigurimit dhe tarifat e migracionit nuk kthehen.

Typefarë lloj mbështetje u ofron klientëve të saj A2 Hosting?

A2 Hosting ka mbështetje të jashtëzakonshme për të gjithë klientët, pavarësisht nga cili plan i hostit ju zgjidhni. Ata ofrojnë një sistem biletash mbështetje, email, chat live dhe mbështetje telefonike. Whatfarë është më mirë, mbështetja është në dispozicion çdo ditë, në çdo kohë, gjatë gjithë vitit.

A A2 Hosting do të migrojë sitin tim aktual falas?

Po. Ata ofrojnë migracion falas në sit, madje edhe për planin më të lirë të përbashkët të hosteve që ata ofrojnë. Për më tepër, për klientët ekzistues, migracioni në sit bëhet falas në shumicën e rasteve.

Isfarë është Garancia e Uptime e A2 Hosting?

Jo ndryshe nga shumë ofrues të pritjes, ata garantojnë një kohë 99,99% të kohës.

Me masa të vazhdueshme sigurie në vend (si KernelCare, firewalls të dyfishtë, mbrojtje brutale të forcës, skanimin e virusit, forcim të serverit dhe monitorim të sigurisë 24/7/365) A2 Hosting pothuajse nuk mund të premtojë asnjë ndërprerje të sitit.

Nëse faqja juaj ka përvojë në kohën e humbjes, ekipi i tyre me përvojë mbështetës është i gatshëm t’i rregullojë problemet menjëherë. Dhe nëse çështja është për shkak të një shkelje të faqes, ekipi mbështetës është në dispozicion për t’ju ndihmuar të pastroni faqen tuaj dhe ta merrni atë përsëri dhe drejtuar.

A ofron A2 Hosting Certifikata SSL, SSD dhe CDN?

Absolutisht. Të gjitha planet vijnë me një certifikatë falas SSL përmes Le të Encrypt. Për më tepër, Solid State Drive Hosting përfshin të gjitha skedarët, OS dhe bazën e të dhënave të faqes suaj të internetit. Kjo siguron shpejtësinë më të shpejtë të mundshme. Së fundmi, ata u ofrojnë të gjithë përdoruesve një CDN falas Cloudflare për shpërndarjen e përmbajtjes tuaj në internet për vizitorët e faqeve shpejt dhe me efikasitet.

A ofron A2 Hosting rezervat e faqes?

Ato ofrojnë dy zgjidhje kur bëhet fjalë për kopje rezervë të faqes në internet. Shërbimi i parë që ata ofrojnë quhet një Backup Server Rewind. Megjithëse nuk është në dispozicion për planin e pritjes së Lite, kjo veçori vjen me planet e përbashkëta të përbashkët të Swift dhe Turbo.

Me një kopje rezervë të serverëve, fotografitë automatike të kopjimit merren rregullisht që mund të përdorni nga cPanel tuaj dhe të rivendosni në faqen tuaj në çdo kohë.

Për më tepër, A2 Hosting bën që të mbështesni manualisht faqen tuaj të internetit (faqen e internetit, bazën e të dhënave dhe emailin) ​​në një vendndodhje të sigurt, në vend të hapur, duke përdorur shërbimin e shtesës, Rezervimin DropMySite, i cili mund të arrihet lehtësisht në cPanel tuaj. Ju madje mund të planifikoni kopje rezervë të rregullt, në mënyrë që të mos harroni kurrë të mbani një kopje në dorë.

Makesfarë i bën serverët A2 Hosting kaq të shpejtë?

Serverët e tyre janë të shpejtë për shkak të platformës së tyre SwiftServer (serverët e optimizuar me shpejtësi me zgjedhjen tuaj të vendndodhjes së serverit, dhe duke përdorur disqet falas të gjendjes së ngurtë (SSD).

A2 gjithashtu ofron atë që ata i referohen si serverë Turbo. Ky është një përshpejtues i optimizuar i faqes për të cilin pretendojnë se ngarkojnë faqe deri në 20x më shpejt sesa hostet e tjerë të faqeve atje.

Cila është plani më i lirë i hostimit A2?

Plani i hostimit më të lirë A2 është plani i tyre Lite, i cili është një plan hyrje i përbashkët i nivelit të hyrjes. Lite fillon një 3.92 dollarë në muaj.

A mund ta instaloj WordPress në A2 Hosting?

Po përfundimisht! A2 Hosting trajton në mënyrë të përkryer faqet e internetit, blogjet ose dyqanet e e-commerce të mundësuar nga WordPress. Ju ose mund të zgjidhni të merrni WordPress të paravendosur dhe konfiguruar për ju, ose mund të përdorni instaluesin Softaculous me një klik të WordPress me 1 klik që vjen me panelin tuaj të kontrollit cPanel.

A ka ndonjë alternativë të mirë për strehimin A2?

Po ka por nëse më pyesni A2 Hosting është një kompani mjaft e përsosur e mbajtjes në internet për të shkuar me të. Pastaj përsëri, unë ju rekomandoj që të bëni hulumtimin tuaj dhe të shikoni në host të tjerë në internet atje. Dy alternativa të mira për A2 Hosting që ia vlen të shikoni janë InMotion Hosting dhe SiteGround.

A duhet t’i kushtoj vëmendje vlerësimeve të A2 Hosting në Reddit dhe Quora?

Po në pjesën më të madhe mund t’i besoni Quora dhe Reddit të jenë vende të mira për të lexuar komente. Lexoni përshtypjet në Reddit dhe Quora. Ekzistojnë gjithashtu komente në faqet si TrustPilot dhe Yelp.

A ka një kupon kuponi hostesh A2 që mund të përdor?

Po ju duhet të përdorni këtë kod promovues ekskluziv të A2 Hosting: webrating51 që ju jep 51% zbritje të të gjitha planeve të mbajtjes në internet.

A ju rekomandoj A2 Hosting?

Me pak fjalë, për ata që kërkojnë një zgjidhje të lirë të përbashkët të pritjes, po, ju rekomandoj me forcë t’i jepni A2.

Ata janë në pronësi të pavarur do të thotë se ata janë në kontroll të plotë të të gjithë serverëve të tyre, që është një plus i madh në monopolin e ofruesve të pritjes atje.

Ato gjithashtu shkojnë shumë në tre tiparet më të rëndësishme të pritjes – shpejtësia, karakteristikat dhe mbështetja.

Megjithëse ju mund të keni nevojë për të përmirësuar në një plan të pritjes me çmim më të lartë për të shijuar të gjitha tiparet që A2 Hosting ka në dispozicion, lajmi i mirë është, një nivel i lartë i shpejtësisë, performancës dhe mbështetjes vijnë e integruar në të gjitha planet e tyre.

Në fund, me një garanci të kthimit të parave, në të vërtetë nuk ka asnjë arsye të mos e provoni A2 Hosting. Pra, kontrolloni ato dhe shikoni se si shkon. Asnjëherë nuk e dini. Ofruesi unik, i pavarur i hostimit mund të jetë vetëm ajo që ju duhet dhe faqja juaj e internetit.

Përdorni këtë kod ekskluziv promovimi: webrating51 dhe merrni 51% zbritje të gjitha planet e mbajtjes në internet

Shpalosja e FTC: Për t’ju marrë çmimin më të lirë të mundshëm, unë do të fitoj një komision të vogël nëse vendosni të regjistroheni përmes lidhjeve të mia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map